PDA

View Full Version : مشکل با پورت USB در SX1

farzad_sx1
13 February 2006, 08:42 PM
دوستان همگی خسته نباشید....
راستش من چند وقتیه با پورت USB گوشیم مشکل پیدا کردم ....وقتی که شارژر یا هندزفری یا کابل USB گوشیم رو وصل می کنم مثل اینکه اتصال داشته باشه باید کمی تکون دادش تا دقیقا کار کنه .... خودم میدونم که این مشکل سخت افزاریه ولی از شما درخواست کمکی که داشتم اینه که لطف کنید بگین من چه حوری میتونم این قسمت رو عوض کنم یا اصلا نمیشه و اگه میشه قیمتش چنده؟؟؟؟؟

ممنون:icon_cool

PAYAM
15 February 2006, 12:35 AM
فرزاد جان اين مدل قطعات قيمت خاصي نداره و چون بيشتر از روي بردهاي اسقاطي برمي‌دارند بسته به انصاف فروشنده هست. عين اين مشكل را من با Z600 ام داشتم كه براي من 15 تومن آب خورد.

farzad_sx1
15 February 2006, 01:55 PM
ممنون ار اینکه بالاخره شما جواب دادی...
ولی پیام من گوشی رو باز کردم دیدم که USB کلا به برد چسبیده و فکر نکنم بشه عوضش کرد...
الان منم موندم... میخوام تو گوشیم از اون پجهایی که شما زدی که خیلی توپه بزنم ولی متاسفانه میترسم یهو کابل قطع بشه ...اونوقت که دیگه باید... پیام جان اگه کابل قطع و وصل بشه باید فلش کنم نه؟؟

PAYAM
15 February 2006, 09:54 PM
قطع اتصال هاي خيلي كوتاه را خود برنامه دي‌باگ مي‌كند ولي اطميناني به آن نيست. حتي يكي دو ثانيه قطع اتصال هم قطعا براي شما مشكل ساز خواهد شد.
در صورت قطع اتصال در هنگام ريختن فريمور گوشي شما بالا نخواهد آمد و يا بايد فلش كني يا از راهنماي من براي فلش كردن بدون استفاده از باكس كه توي همين قسمت زيمنس گذاشتم استفاده كني.