PDA

View Full Version : نصب سیستم روی زانتیا



isteek
12 February 2006, 12:36 AM
با سلام خدمت دوستان

در حال جمع کردن یه سیستم رو زانتیا هستم

1- pioneer 7750

2- band : infinity kapa 693.5

اما در مورد ساب و آمپ مردد هستم اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید ممنون میشم

در ضمن کلا 400 بیشتر نمیخوام خرج کنم

nadersport
12 February 2006, 01:44 AM
با سلام خدمت دوستان

در حال جمع کردن یه سیستم رو زانتیا هستم

1- pioneer 7750

2- band : infinity kapa 693.5

اما در مورد ساب و آمپ مردد هستم اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید ممنون میشم

در ضمن کلا 400 بیشتر نمیخوام خرج کنم
با 400000 تومن ساب نميتوني بندازي ضبطت خوبه باندات هم الان مدل جديدش اومده 963.7 كه بهتر از 693.5 هستش
در ضمن آمپ هم ميتوني 250 وات سوني برداري با نصب و كابل و طاقچه همين حدودها در مياد:icon_cool

paymanonline
14 February 2006, 06:23 PM
همون طور که دوست عزیزم گفت بهتره با 400 دنبال ساب نباشی اگه بیس میخوای بیا باند jbl limited یا پایونیر 6975-6991-690 بردار ولی امپ سونی 250 ورندار من الان دارم ولی احساس میکنم یه کم ضعیفه اگه میتونی یه 300 یا 350 وات بگیر سونی یا کنوود

حامدگلشن
15 February 2006, 12:24 PM
با سلام خدمت دوستان

در حال جمع کردن یه سیستم رو زانتیا هستم

1- pioneer 7750

2- band : infinity kapa 693.5

اما در مورد ساب و آمپ مردد هستم اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید ممنون میشم

در ضمن کلا 400 بیشتر نمیخوام خرج کنم
1-پخشت يه پخش كاملن معموليه( منظورم امكاناتشه)
2-اگر دنبال صداي كيفيتي با بيس خيلي نرم هستي برو دنبال infinity
اگر دنبال قدرت هستي برو دنبال JBL يا مدل P953 يا LIMITED 595
اگر هم ميخاي پولتو دور برزي برو دنبال PIONEER
(من همه رو تست كردم و به اين نتيجه رسيدم)
پيشنهاد من اينه كه شما يكي از اون باندا رو با يه آمپ 2 كانال (بستگي داره چه باندي رو انتخاب كني) نصب كني تا بعد كه خواستي ارتقا بدي يه آمپ Class D بخري و با سابت نصب كني
7750 حدود 200
limited حدود 150
P953 حدود 100
آمپ 2 كانال براي ساپورت اين باندا حدود 180(-Pioneer-JBL -POWERACOUSTIC)بستگي داره كدوم مدل رو انتخاب كني
كابل برق با RCA حدود 18
اجرت نصب حدود 20
موفق باشي

nadersport
16 February 2006, 12:11 AM
همون طور که دوست عزیزم گفت بهتره با 400 دنبال ساب نباشی اگه بیس میخوای بیا باند jbl limited یا پایونیر 6975-6991-690 بردار ولی امپ سونی 250 ورندار من الان دارم ولی احساس میکنم یه کم ضعیفه اگه میتونی یه 300 یا 350 وات بگیر سونی یا کنوود
آمپ 250 سوني رو با چه باندي بستي كه كم مياره؟

paymanonline
16 February 2006, 06:54 PM
آمپ 250 سوني رو با چه باندي بستي كه كم مياره؟
من با 6975 بستم ولی به نظرم کم میاره نمیدونم اگه وردارم بریج ببندم شاید بهتر باشه

nadersport
16 February 2006, 10:46 PM
من با 6975 بستم ولی به نظرم کم میاره نمیدونم اگه وردارم بریج ببندم شاید بهتر باشه
250 سوني واسه 6975 كم مياره ؟؟؟؟
شايد آمپت تقلبي باشه يا شايدم درست تنظيم نكردي چون 250سوني واسه 6975 80واتي زيادم هست:icon_cool
من حتا 250سوني رو با p953 JBL هم بستم كه 110وات RMS هستش و 30وات بيشتر از 6975 هستش اما كم نمياره نميدومن واسه شما چرا اينجوريه.

paymanonline
17 February 2006, 11:23 AM
نمیدونم شاید چون بیس زیادی به باند هام میدم اینجوریه. ولی تنظیم هست یعنی gainامپم رو تا آخر زیاد کردم. راستی اشتباه که نیست زیاد کردن gain تا آخر؟

po2ya
17 February 2006, 06:45 PM
والا گین رو من فکر کنم نباید تا آخر زیاد کرد تا حدی که ولوم ضبط رو تا آخر میبری بالا باندات نباید خر خر کنه البته این چیزیه که من فکر میکنم!

paymanonline
17 February 2006, 09:08 PM
والا گین رو من فکر کنم نباید تا آخر زیاد کرد تا حدی که ولوم ضبط رو تا آخر میبری بالا باندات نباید خر خر کنه البته این چیزیه که من فکر میکنم!
ببینم مطمئنی؟

po2ya
17 February 2006, 10:44 PM
میگم که دوست عزیز این چیزیه که من فکر میکنم بازم میگم اصلا مطمین نیستم ! گین آمپ من تقریبا تا وسط هط هستش!

paymanonline
18 February 2006, 09:02 PM
میگم که دوست عزیز این چیزیه که من فکر میکنم بازم میگم اصلا مطمین نیستم ! گین آمپ من تقریبا تا وسط هط هستش!
ببینم وسط یعنی چی؟
میشه بگی امپت چیه و باند هات و گینش رو چه عددیه؟

paymanonline
18 February 2006, 09:06 PM
250 سوني واسه 6975 كم مياره ؟؟؟؟
شايد آمپت تقلبي باشه يا شايدم درست تنظيم نكردي چون 250سوني واسه 6975 80واتي زيادم هست:icon_cool
من حتا 250سوني رو با p953 JBL هم بستم كه 110وات RMS هستش و 30وات بيشتر از 6975 هستش اما كم نمياره نميدومن واسه شما چرا اينجوريه.
ببینم منظور شما در حالت تک کانال و به صورت موازی بستنه(2 اهم)؟
چون در حالت عادی هر کانال 50 w بیشتر نمیده

nadersport
20 February 2006, 02:42 AM
نمیدونم شاید چون بیس زیادی به باند هام میدم اینجوریه. ولی تنظیم هست یعنی gainامپم رو تا آخر زیاد کردم. راستی اشتباه که نیست زیاد کردن gain تا آخر؟
پيمان جان تا آخر زياد كردن gain كاملن اشتباهه و باعث خراب شدن صدا ميشه اين تنظيمي رو كه من ميگنم انجام بده نتيجه رو بگو.
اگر باندات 6975 هستش gain رو يه زره بيشتر از وسط باز كن يعني يه زره كمتر از سه چهارم:icon_cool
ضبطت چيه؟

paymanonline
20 February 2006, 10:30 AM
پيمان جان تا آخر زياد كردن gain كاملن اشتباهه و باعث خراب شدن صدا ميشه اين تنظيمي رو كه من ميگنم انجام بده نتيجه رو بگو.
اگر باندات 6975 هستش gain رو يه زره بيشتر از وسط باز كن يعني يه زره كمتر از سه چهارم:icon_cool
ضبطت چيه؟
ببين ظبتم از اين jvc هاي قديمي كه mp3 نميخونه هست
من اول gain رو روي 0.5 گذاشتم ولي بعد از يه مدت اوردم روي 0.3

nadersport
20 February 2006, 06:47 PM
ببين ظبتم از اين jvc هاي قديمي كه mp3 نميخونه هست
من اول gain رو روي 0.5 گذاشتم ولي بعد از يه مدت اوردم روي 0.3
ضبطت رو اينجوري تنظيم كن :
1-بيس ضبطت نبايد تا آخر باشه
2-ميد بايد بيشتر از بيس باشه
3-تريبل هم يا بايد اندازهي ميد باشه يا يكم بيشتر
gain آمپ هم يه زره بيشتر از نصف كن مثلن اگه آخر gain رو بگيم 1 شما بزار روي 0.6 (شش دهم)
اينجوري فكر كنم ديگه مشكلي نداشته باشه سيستمت در ضمن اينم يادت باشه از 6975 و كلن اينجور باندا نبايد انتظار Low Bass رو داشته باشي وظيفه اينا بيشتر ميد هستش اگه Low Bass ميخاي بايد ساب ببندي:icon_cool

paymanonline
20 February 2006, 10:56 PM
مرسی
در ضمن پخش من mid رو نداره ولی بیس رو من رو +2 و تریبل رو روی -2 میذارم معمولا
حالا باید برم گین رو کم کنم ببیم صدا چه جوری میده
راستی من به صورت عادی از هر دو کانال استفاده کردم بهتر نیست که هر دو رو موازی روی یه کانال ببندم چون امپم الان روی دو کانال 4 اهم 50w میده و روی یک کانال 2 اهم 250w .
نظرت چیه؟

nadersport
21 February 2006, 01:25 AM
مرسی
در ضمن پخش من mid رو نداره ولی بیس رو من رو +2 و تریبل رو روی -2 میذارم معمولا
حالا باید برم گین رو کم کنم ببیم صدا چه جوری میده
راستی من به صورت عادی از هر دو کانال استفاده کردم بهتر نیست که هر دو رو موازی روی یه کانال ببندم چون امپم الان روی دو کانال 4 اهم 50w میده و روی یک کانال 2 اهم 250w .
نظرت چیه؟
اگه موازي كني و به 1كانال ببندي بد ميشه بيشتر اين كار رو واسه آمپهاي 4كانال ميكنن اگه موازي كني و به 1كانال ببندي صداها رو كامل نداري و بالانس صدا كاملن تعطيل ميشه اگه آمپ 4 كانال بود ميشد اينكاري كه ميگي كرد:icon_cool

hamidjan
21 February 2006, 12:28 PM
سلام
یه پیشنهاد.این کارارو که میگم انجام بده:
1- گین آمپ رو ببند(کاملا)
2- تمام اپشنهای پخش رو و اکولایزرهارو Flat کن
3- ولوم پخش رو تا نزدیک آخر باز کن
4- حالا برو gain آمپو کم کم باز کن تاجایی که صدا distortion نکنه.با این تنظیم بیشترین صدا رو میتونی از سیستمت بگیری.
حتما نتیجه رو بگو.
موفق باشی:icon_cool

paymanonline
22 February 2006, 10:19 AM
اقا دستتون درد نکنه تنظیمش کردم خیلی توپ شد دیگه اصلا اعوجاج نداره

hamidjan
22 February 2006, 02:29 PM
قابلی نداشت.

mr.designer
23 September 2006, 08:20 PM
نمیدونم شاید چون بیس زیادی به باند هام میدم اینجوریه. ولی تنظیم هست یعنی gainامپم رو تا آخر زیاد کردم. راستی اشتباه که نیست زیاد کردن gain تا آخر؟
چرا اشتباه و البته زمانیکه ولوم ضبط رو زیاد میکنی متوجه میشی و این گین رو با توجه به وات بلندگو و البته کیفیت تنضیم میکنند و به نظر من حدود 4/3 خوبه یعنی از ده حدود 7-8 واین که ضعیفه دلیل بر قلابی بودن باندها و امپیلی نیست بلکه چون صدا رو زیاد کردی و گوشات عادت کرده فکر میکنی صدا ضعیف شده و..... :icon_twis