PDA

View Full Version : صداگيري اتومبيل و ساخت فايبرگلاس

iph3w
12 February 2006, 12:51 AM
کسي مي دونه براي صداگيري از چه وسايلي استفاده ميشه؟ موکت، فوم، چسب؟ جايي رو ميشناسيد که صداگيري کنه؟
بعلاوه کسي مي دونه که براي ساخت قطعات فايبرگلاس از کجا مي شه موکت فايبرگلاس يا همون Mat يا پشم شيشه پارچه اي پيدا کرد؟ اگه خواستيد يه تاپيک باز مي کنم و روش ساخت قطعات فايبرگلاس رو توضيح مي دم، با عکس ولي براي ساخت اونا پشم شيشه پارچه اي همچين بگي نگي نيازه:icon_arro

alireza_shd
12 February 2006, 08:40 AM
راحترین راه ساخت فایبرگلاس استفاده از پارچه چیت (ارزون ترین چیزی که گیرتون آمد!) و چسب پولیستر هست. قالب را تهیه کرده و لایه لایه پارچه را رو آن انداخته و رزین پولیستر می مالید. قایق های فابرگلاس و سطل آشغال های شهرداری و خیلی چیزهای دیگر را اینجوری می سازند

Nomad
12 February 2006, 11:59 AM
آقا اگه میشه برای ما بیشتر توضیح بدین ؟

iph3w
12 February 2006, 02:20 PM
راحترین راه ساخت فایبرگلاس استفاده از پارچه چیت (ارزون ترین چیزی که گیرتون آمد!) و چسب پولیستر هست. قالب را تهیه کرده و لایه لایه پارچه را رو آن انداخته و رزین پولیستر می مالید. قایق های فابرگلاس و سطل آشغال های شهرداری و خیلی چیزهای دیگر را اینجوری می سازند
بلدم فایبرگلاس درست کنم ولی دوست دارم با خود پشم شیشه درست کنم که هم استقامت رو بالا می بره و هم ایمنی در برابر آتیش و ... رو. گفتم اگه پشم شیشه پارچه ای پیدا نکردم از همون پشم شیشه استفاده کنم و اونو با قلتک و آب و اینا متراکم تر کنم و بعد ازش استفاده کنم. حدود میزان ترکیب نیم پولیستر(رزین) با سخت کننده می دونید چقدره؟ راستی برای صدا گیری چی؟ کسی چیزی نمیدونه؟

Nomad
12 February 2006, 08:49 PM
iph3w جان
اگه میشه روش ساخت این فایبرگلاسا رو تو یه تاپیک بگو ما یاد بگیریم . . .

iph3w
12 February 2006, 10:43 PM
مسعود جان حتما اين کار رو مي کنم ولي الان وسط هفتس، فردا هم کلي کلاس دارم. 5 شنبه مي نويسم، يه تاپيک جديد باز مي کنم ميزارم رو فروم. قولش رو براي اون موقع مي دم!