PDA

View Full Version : خودروي جديد چيرمن در ايران

loyalamin
30 June 2005, 11:17 PM
سلام.
هر اطلاعاتی در مورد این دو ماشین خواستین خوشحال می شم.بهتون بدم.

chairman CM600s
حجم موتور: 3200
بت تراکم:10:1
حداکثر قدرت: 222hp
حداکثر سرعت : 240
شتاب صفر تا 100 : 8.89
فرمان :تمام هیدرولیک
ترمز: جلو:دیسکی خنک شونده و عقب : دیسکی
رینگ:16 اینچ آلومینیومی
ظرفیت مخزن سوخت: 80 لیتر
انتقال قدرت : 5 دنده اتوماتیک هوشمند(مرسدس بنز)

korando
موتور : 6یلندر
حجم موتور: 3199CC
نسبت تراکم:10:1
مصرف سوخت در صد کیلومتر: 13.6
فرمان: شانه ای
ترمز: جلو : دیسکی خنک شونده عقب : دیسکی
ظرفیت مخزن سوخت:70 لیتر
رینگ: 15 آلومینیومی

arash p mbz bmw
1 July 2005, 01:03 PM
قیمت این دو ماشین چه حدودیه بعدم مصرف در 100 کیلومتر چیرمن چقدره؟
ممنون از اطلاعاتی که قرار دادید
موفق و پیروز در پناه خدا

loyalamin
6 July 2005, 10:11 AM
کوراندو 12 لیتر در 100 کیلومتر
چیرمن در شهر 13.1 در جاده 10.3

arash p mbz bmw
6 July 2005, 08:17 PM
کوراندو 12 لیتر در 100 کیلومتر
چیرمن در شهر 13.1 در جاده 10.3
ممنون و متشکرم از جوابتون
اقا شرمنده قیمت این ماشین یعنی چیرمن حودودا چنده؟؟؟ :icon_cool

loyalamin
8 July 2005, 09:51 AM
cm 500s highlux : 46,600,000 toman
cm600s highlux : 54,200,000
لوکس ترین تجهیزاتی که یه ماشین میتونه داشته باشه رو این اتوموبیل داره.

سیستم صوتی با صفحه چند منظوره touch creen و 13 بلندگو
cd changer
کنترل سیستم صوتی روی غربیلک فرمان
کنترل سیستم صوتی و تصویری روی کنسول عقب
مانیتور lcd سرنشین جلو
مانیتور lcd سرنشین عقب
تلویزیون
ورودی AV
سیستم ثابت نگهدارنده سرعت دلخواه
آینه های جانبی با تغییر زاویه اتوماتیک هنگام دنده عقب
آینه های برقی ضد بخار
آینه های جمع شونده برقی
آینه های ضد نور اتوماتیک
شیشه های ضد نور
پرده برقی عقب و پرده آفتابگیر جانبی
آینه های چراغدار برای کلیه سرنشینها
چراغهای اتوماتیک جلو (حساس به نور محیط) با قابلیت تنظیم ارتفاع
چراغ مه شکن جلو و چراغ سوم ترمز
برف پاک کن اتوماتیک با حسگر باران
فندک و جا سیگاری متحرک برای کلیه سرنشینان
سیستم ضبط اطلاعات سفر
سان روف
گرمکن صندلی
سیستم تصفیه هوای داخل خودرو
یستم تنظیم کیفیت هوا
سیستم تهویه مطبوع تمام اتوماتیک
فرمان قابل تنظیم برقی
حرکت اتوماتیک صندلیها به موقع سوار و پیاده شدن
تزیینات داخلی طرح چوب گردو
تودوزی چرم طبیعی
3 حافظه جهت موقعیت صندلی راننده و فرمان و آینه های داخلی و جانبی
صندلی برقی سرنشینان جلو و قب(در 4 جهت)
صندلی برقی راننده (در 8 جهت)
گیربکس اتوماتیک هوشمند 5 دنده
و................................................. ............

پرفسور
8 July 2005, 12:27 PM
مال چين نيست . كره جنوبي اونو توليد مي كنه.همون شركتي كه موسو رو توليد مي كنه .

loyalamin
8 July 2005, 09:43 PM
من یکی از مهندسین بخش بدنه چیرمن هستم. این ماشین در رده خودش جزو بهترین ها هستش.هرچند که در نهایت بنز نمیشه ولی خیلی هم از اون کم نداره.در ضمن بسیار لوکس تر از اتوموبیل بنز هستش.
مهمتر اینکه در حال حاضر برنامه این هست که تنها 3000 اتوموبیل مونتاژ بشه.در نتیجه مثل ماکسیما تو خیابونا ریخته نمیشه.

saber2q
11 February 2006, 03:22 PM
من پارسال اين ماشينو تو نمايشگاه ديدم كه ميگفتن تا سال ديگه مياد به بازار و قيمتش هم 60كيليونه
حالا چند تا تو خيابون ديدم
قيمتش چنده؟؟؟
از نظر ظاهر هم كاملا كپي برداري شده از مرسدس است

پاک کردن عکس به دلیل حجم بالا و خراب کردن صفحه لطفا از عکس کوچکتر استفاده بفرمائید
باسپاس

z_qz54
11 February 2006, 07:10 PM
سنگ یانگ چیرمن به عنوان لوکس ترین خودروی ایران ومعروف به بنز کره ای تا 2ماه پیش با دومدل 53 و 64 میلیونی فروخته می شد.

saber2q
11 February 2006, 07:23 PM
فروخته ميشد؟؟؟؟ يعني الان ديگه فروخته نميشه؟؟؟

z_qz54
11 February 2006, 07:59 PM
چرا صابر جان فروخته میشه ولی از قیمت حال حاظر خبر ندارم.درسته که میگن 13 باند که یکیش ساب هستش داره؟

saber2q
11 February 2006, 08:02 PM
نميدونم
ولي چيز بعيدي نيست (بالاخره ماشين كره اي كه 60ميليون تومن قيمتشه اگه بخواد چيزه خاصي نداشته باشه كه كسي نميخرش)
ولي آدم وقتي اين ماشين رو ميبينه ياد شركت هاي كلاه برداري ميوفته كه ميرن از جنس مارك هاي معروف كپي برداري ميكنن و به نظرم ميرسه ماشين با كيفيتي نباشه

sina2502002
11 February 2006, 10:08 PM
اینجوری که اطلاع دارم در سه مدل هست مدل هاش یادم نیست ولی قیمتهای ثبت نامیش تو این مایه ها بود
48 و 57 و 69 اگر درست گفته باشم

karash501
12 February 2006, 11:10 AM
اصلا این قیمتا نمیرزه خیلیم درازه قافشم خیلی رسمی و قدیمیه...تو روزنامه تیلیغاتش بود نوشته بود اگر ماشینی با مشخصات چیرمن هر کجا حتی با دو برابر قیمت پیدا کردید حتما بخرید:))چه تحویل گرفتن خودشونو!مزخرفتر از این اون کوراندوی نره غولشونه که خدا تومن میکنن تو پاچه ی ملت!

beckham
12 February 2006, 07:21 PM
به نظر من با توجه به قیمتش آدم میره یک ماشین توپ می خره نه یک کره ای

Nomad
13 February 2006, 11:35 AM
از نظر لوکس بودن واقعا خفن لوکسه ولی به قیمتش نمی ارزه . . .

z_qz54
13 February 2006, 09:54 PM
چیرمن به درد ادمای سن و سال دار میخوره نه جوونا

parastoo
13 February 2006, 10:23 PM
اول برید داخل شو و امکاناتشو ببینید بعد نظر بدید
واقعا لوکس و شیک است اما بدرد جوونا نمی خوره چون خیلی تشریفاتی و بقول ................خیلی درازه

Nomad
14 February 2006, 08:51 AM
مطمونا از لحاظ امکانات و تجهیزات رفاهی تو ایران کم نظیره ولی همون مشکلاتی رو که دوستان گفتن داره . . .

XIII
15 February 2006, 01:57 AM
ايني كه من ميبينم كه خوده بنزه!!از اينا شكايت نكردن كپي ميكنن؟

saber2q
15 February 2006, 02:06 AM
حالا توشو نديدي
اصلا اصل بنزه

pesaremelli
15 February 2006, 04:06 PM
چيرمن (بنز كره اي )يك ماشين تمام لوكس كره ايه روي اين ماشين هر نوع امكاناتي كه فكرش رو بكنيد هست و از لحاظ فني از پيشرفته ترين تكنولوژي ها براي موتور و سيستم تعليق استفاده شده
واقعن امكانات ماشين فوقولادس سيستم صوتي مجهز به 12 باند كه 6 تاش در سقف ماشين جاسازي شده
سيستم تصويري كامل
وجود كامپيوتر مركزي بسيار پيشرفته و جالب و.............
فكر كنم با اين وجود خريدش به صرفه باشه
گارانتيه اين ماشين هم 3 سال بدون محدوديت كيلومتر هستش
اگه دوستان خاستند من ميتونم برم نمايندگي بن رو صنعت(نزديك خونمونه )و اطلاعات دقيقي از اين ماشين بگيرم

محمد رضا محمدي
16 February 2006, 01:03 PM
این خودرو تحت لیسانس فنی شرکت بنز آلمان در کره تولید و بر روی شاسی و اتاق های قدیمی تر و تغییر شکل داده شده ی بنز عرضه میشه ..
خودرو در دو مدل CM600S و CM500S تولید که هر کدام از این مدل ها به صورت High Lux و Lux می باشد.
خودرو مذکور دارای قوای محرکه از نوع EP-32 که از سری موتورهای مرسدس بنز می باشد.
این موتور تحت لیسانس فنی مرسدس بنز آلمان در شرکت سانگ یانگ کره تولید می گردد. حجم موتور 3200 CC و قدرت موتور 253 اسب بخار در سیستم SAE می باشد،‌ و نیز شتاب این خودرو 8/9 ثانیه (صفر تا صد) است.
شایان گفتن آن که موتور یاد شده کلیه استانداردهای زیست محیطی اروپا و دارای استاندارد EURO2 بوده که قابلیت تبدیل به استانداردهای EURO3 و EURO4 را نیز دارا می باشد.
از دیگر مزایای این خوردو گیربکس 5 دنده اتوماتیک ZF آلمان است.
سیستم های ایمنی پیشرفته خودرو:
سیستم تعلیق و ترمز این خودرو جز مدرن ترین و پیشرفته ترین سیستم موجود در صنایع خودروسازی جهان است که با توجه به هزینه بسیار گزاف آن فقط بر روی خودروهای مدرن (Luxury) نصب می گردد.
فرمان هیدرولیک ساچمه ای تمام اتوماتیک با قدرت مانور فوق العاده.
سیستم ترمز:
جلو: دیسکی خنک شونده عقب: دیسکی
ABS: (4-channel ABS، 4-wheel) ترمز ضد قفل با چهار کانال مجزای ABS برای هر چرخ.
ESP (ESP+ASR) : (Electronic Stabiliry Program) به طور هوشمند و مستمر (هر هزارم ثانیه) وضعیت خودرو و جاده را بررسی و در نهایت مناسبترین سیستم ترمز موجود در خودرو را با لحاظ نمودن وضعیت جاده انتخاب می نماید و همچنین این سیستم ترمز در شرایط جاده های برفی و زمستانی با ترکیب ترمز ABS و استفاده از قدرت موتور به راننده کمک می نماید که خودرو را به سادگی کنترل و متوقف نماید.
ABD: این سیستم ترمز در جهت توقف کامل خودروی با کمک ECU و چهار سنسور و کانال مجزا برای هر چرخ کمک می نماید در شرایط جاده ای متفاوت چرخ ها را کنترل نموده و مانع از انحراف و تغییر جهت خودرو در شرایط جاده ای لغزنده و بارانی، خاکی،‌ دست انداز و همچنین در ترمزهای شدید و ناگهانی می شود.
ایمنی:
خودروی چیرمن کلیه تست ها و آزمایشات مربوط به Side impact & Front Impact (انهدام خودرو از ناحیه جلو و انهدام خودرو از نواحی جانبی) را در معتبرترین مراکز تست خودروی اروپا گذرانده است و طبق آمار و اطلاعات موجود این خودرو در تصادفات از ناحیه جلو خودرو و با حداکثر سرعت، تنها 40٪ منطقه مربوط به محفظه موتور منهدم شده و در نتیجه کابین خودرو و سرنشینان آن ایمن خواهند بود.
سیستم ناوبری:
سیستم ناوبری خودروی چیرمن از لحاظ سخت افزاری موجود بوده و قابلیت نصب نرم افزارهای مربوطه را (نقشه الکترونیک جاده ها،‌ راه ها و خیابان های کشور) در صورت وجود و ارتباط از طریق GPS دارد. (انتخابی)
کیسه هوای راننده و سرنشین
سیستم ایمنی ضد سرقت IMMOBILIZER.
سیستم هشدار دهنده فاصله عقب.
سیستم تعلیق الکترونیک ECS این سیستم تعلیق هوشمند بوده و در نتیجه حداکثر راحتی و رفاه سرنشینان خودرو را در شرایط جاده ای نامناسب و ناهموار فراهم می آورد.
کمربند ایمنی پیش کشنده PRETENSIONER با قابلیت تنظیم ارتفاع و کاهنده فشار.
فرمان و پدال های جمع شونده هنگام تصادف.
امکانات و تجهیزات رفاهی:
این خودرو مجهز به امکانات و تجهیزات رفاهی بسیار مدرن می باشد از جمله این امکانات می توان:
مجهز به سیستم صوتی و تصویری فوق العاده لوکس (تلویزیون – مانیتور LCD جلو به صورت TOUCH SCREEN – مانیتور LCD عقب – ورودی AV – CD Changer) به همراه کنترل سیستم صوتی و تصویری روی کنسول عقب و فرمان به همراه 12 بلندگو.
مجهز به سیستم تهویه تمام اتوماتیک همراه با سیستم بهبود کیفیت هوا و سیستم تصفیه هوای
داخلی خودرو (VAPS).
آینه داخلی برقی ضد نور.
آینه های جانبی برقی با گرم کن کننده، ضد بخار و ضد نور با امکان تغییر زاویه آینه ها به هنگام دنده عقب با قابلیت جمع کننده اتوماتیک.
شیشه های ضد نور.
چراغ های اتوماتیک جلو (حساس به نور محیط)
مجهز به صندلی های برقی و تمام اتوماتیک (حرکت صندلی راننده در 8 جهت، صندلی سرنشین در چهار جهت، ‌صندلی متحرک سرنشینان عقب و حرکت اتوماتیک کلیه صندلی ها به عقب موقع سوار و پیاده شدن همچنین دارای سه حفاظت جهت حفظ موقعیت صندلی راننده، ‌فرمان و آیینه های داخل و جانبی).
تودوزی های چرم طبیعی شامل صندلی ها، فرمان،‌ دسته دنده و رودری ها.
فرمان قابل تنظیم برقی (ارتفاع و زاویه).
تزئینات داخلی طرح چوب.
این خودرو مدرن در گروه خودروسازی بنیان توسعه صنعت پارس توسط قوی ترین تیم مهندسی خودرو کشور در شهرستان ساوه تولید می شود.

منبع: سایت خبری سلام (http://www.salamnews.ir/vdchinkabcnaancppogoinlnmnpooldmmnhocnpnkjmnkoknpn kldkhjmnknpnkldkhklkkkkkojmnhnildnmnhjmogoinlomnpn lonldkgecilcdmp.html)

z_qz54
16 February 2006, 10:19 PM
موتور موسو هم کدش همینه.

من چند جا دیگه هم خوندم.

خدا کنه اشتباه شده باشه. نه ؟

محمد رضا محمدي
17 February 2006, 06:18 PM
خودروهایی مثل موسو و کوراندو هم محصولات شرکت سنگ یانگ کره هستند که تحت لیسانس فنی شرکت بنز آلمان تولید میشه ....
در هر دو مدل چیرمن ( lux & high lux ) کیفیت مواد بکار برده شده و راحتی صندلی ها مثال زدنی هستش ...
توی خیابان سورنا 2 مدل از چیر من به نمایش گذاشته شده میتونید از نزدیک ببینید

z_qz54
22 February 2006, 08:18 PM
نمایشگاه سر میدون تختی معدن چیرمن هستش.

arash-sunland
28 February 2006, 04:24 PM
من امروز خیلی اتفاقی سوار این ماشین شدم ، واقعا عالی و دور از انظار هست امکانات و راحتی اون من قبلا ماکسیما داشتم ولی این در مقابل چیرمن هیچه هیچ . یه سوال داشتم این ماشین در چه رنگهائی تولید میشه؟ و اینکه سایت رسمی داره تا بتونم بیشتر در موردش تحقیق کنم . بد جوری طلبه این هیولا شدم

kiantom
28 February 2006, 04:53 PM
باسلام
مدل CM 600‌ كه در ايران عرضه ميشود مربوط به سال 2002 هستش خيلي جالبه با اين قيمت بالا كه قالبش ميكنن هيچ مال 4 سال پيش (تازه 4 سال پيش SSANG YONG و چند سال قبل تر BENZ) در ضمن با موتور 3200 CC اصلاً به اين قيمت نمي ارزه.
البته ساير مدلهاي چيرمن عبارتند از: CM 400 S, CM 500 S, CM 600 S, CM 600 L كه داراي موتورهايي به حجم: CM 400 S 2300 CC (4), CM 500 S 2800 CC (4), CM 600 S 3200 CC (6), CM600 L 3200 CC (6)اشند.
پيروز باشيد.

m.gh
3 March 2006, 02:56 PM
گرچه یه فتوکپی ناخوانا از بنزه و به قیمتش هم که دیگه اصلا نمی ارزه
اما خوبه چون خودرو سازهای وطنی بدونن چه اشغالهایی رو 30 ساله دارن به این مردم میندازن
و حالا کره که با ما شروع کرده داره چی میزنه (حداقلش اینه که مرسدس بنز کیفیتش رو تضمین میکنه)

parsboy
3 March 2006, 11:20 PM
بنظر من مشکل اینه که هرچقدر هم که آپشنای این ماشین بالاتر از بنز و bmw باشه بازم شما بنز سوار نمیشید !

و یه ماشین کره ای سوار میشید که کپی از یه ماشین دیگس ! یعنی کسی نمیگه که بنز سوارید

بعدشم که دست ایرونی به این ماشین خورده و دیگه بدتر میشه

من که اگه میتونستم با پول این ماشین یه ماشین خارجی وارداتی که دست ایرونی ها بهش نخورده باشه میخریدم

amir_CLK500
13 April 2006, 01:13 PM
اقا من توش نشستم بی نهایت نرمه.ولی ظاهرش قدیمیه ولی بازم توش جبران میکنه خیلی خوبه خود من bmwرو به این ترجیح میدم چون معتقدم بنز پیرمردیه حالا چه کره ای چه المانی:icon_cool

XELTEK
14 April 2006, 12:26 AM
ماشین خوبیه اما موتورش با موسو یکیه و موسو ها زیاد آتیش میگیرن !!!!!!!!

spiderman9119
14 April 2006, 04:28 AM
اقا من توش نشستم بی نهایت نرمه.ولی ظاهرش قدیمیه ولی بازم توش جبران میکنه خیلی خوبه خود من bmwرو به این ترجیح میدم چون معتقدم بنز پیرمردیه حالا چه کره ای چه المانی:icon_cool
امیر جان دلت میاد به بنز کلاس clk&c بگی پیرمردی ؟

Artemis
14 April 2006, 06:13 PM
دقیقا برای 50 سال به بالا خوبه بدرد جوونا نمیخوره همسایه ما فکر کنم 60 سال داشته باشه خریده

z_qz54
15 April 2006, 03:51 PM
ماشین خوبیه اما موتورش با موسو یکیه و موسو ها زیاد آتیش میگیرن !!!!!!!!

موسو چون سر سیلندرش یه مدت کوتاه چینی بود ، نشت کمپرس از اتاقک احتراق داشت ولی آتیش نمیگرفت.

secondphoenix
15 April 2006, 04:08 PM
من امروز خیلی اتفاقی سوار این ماشین شدم ، واقعا عالی و دور از انظار هست امکانات و راحتی اون من قبلا ماکسیما داشتم ولی این در مقابل چیرمن هیچه هیچ . یه سوال داشتم این ماشین در چه رنگهائی تولید میشه؟ و اینکه سایت رسمی داره تا بتونم بیشتر در موردش تحقیق کنم . بد جوری طلبه این هیولا شدم

اين هم سايت رسمي شركن بن رو (http://www.bonroco.com/fa/default.htm)
يكي از آشناهاي ما يكي از مديران شركت بن رو هست. طلاعاتي خواستيد ميتونم كمكتون كنم :icon_surp

El Padrino.
19 February 2007, 10:21 PM
Chairman 600 S<<
این خودرو درکلاس S (بزرگترین کلاس خودروهاي سواري جهان ) محصولي کاملا لوکس و مدرن ، طراحي و تولید شده بر اساس آخرین تکنولوژي روز دنیا میباشد. خودرو مذکور داراي قواي محرکه بنز با حجم موتور 3200 CC وقدرت موتور 253 اسب بخار در سیستم SAE مي باشد ، و نیز شتاب این خودرو 9/8 ثانیه (صفرتاصد) است . شایان ذکر است که موتور یاد شده کلیه استانداردهاي زیست محیطی اروپا را پاس نموده و داراي استاندارد EURO 3 است .

سیستم تعلیق و ترمز این خودرو جز مدرنترین و پیشرفته ترین سیستم موجود در صنایع خودروسازي جهان است که با توجه به هزینه بسیار گزاف آن فقط بر روی خودروهای لوکس ( Luxury ) نصب می گردد .
از دیگر مزیتهای این خودرو گیربکس 5 دنده اتوماتیک مرسدس بنز است .
فرمان هیدرولیک ساچمه ای تمام اتوماتیک با قدرت مانور فوق العاده

ترمز
جلو : دیسکی خنک شونده
عقب : دیسکی

ایمني کامل رانندگي در شرایط متفاوت جاده اي با سیستم ترمز ABS و ESP
به انضمام دو سیستم کنترلي ABD و ASR

ABS :م( s4-Wheel ,4-Channel ABS) ترمز ضد قفل با چهار کانال مجزای ABS برای هر چرخ
ESP :م ( Electronic Stability Program ) بطورهوشمند و مستمر( هرهزارم ثانیه ) وضعیت خودرو و جاده را بررسی و درنهایت مناسبترین سیستم ترمز موجود در خودرو را بالحاظ نمودن وضعیت جاده انتخاب می نماید .
ASR : این سیستم ترمز در شرایط جاده های برفی و زمستانی با ترکیب ترمز ABS و استفاده از قدرت موتور به راننده کمک می نماید که خودرو را به سادگی کنترل و متوقف نماید .
ABD : این سیستم ترمز در جهت توقف کامل خودرو باکمک ECU و چهار سنسور و کانال مجزا برای هرچرخ کمک می نماید در شرایط جاده ای متفاوت هر چرخ را به تنهایی کنترل نماید و مانع از انحراف و تغییر جهت خودرو در شرایط جاده ای لغزنده و بارانی ، خاکی ، دست انداز و همچنین در ترمزهای شدید و ناگهانی شود .
ایمنی :خودروی Chairman کلیه تست ها وآزمایشات مربوط به Side impact &Front Impact را در معتبرترین مراکز تست خودروی اروپا پاس نموده و طبق آمار و اطلاعات موجود این خودرو در تصادفات از ناحیه جلو خودرو با حداکثر سرعت ، تنها 40% منطقه مربوط به محفظه موتور منهدم شده و در نتیجه کابین خودرو و سرنشینان آن ایمن خواهند بود .
ایمني کابین و سرنشینان خودرو،حتي در تصادفات سنگین
با 40 درصد انهدام ناحیه جلوي خودرو

Navigation : سیتم ناوبری خودروی Chairman از لحاظ سخت افزاری موجود بوده و قابلیت نصب نرم افزارهای مربوطه ( نقشه الکترونیک جاده ها ، راهها و خیابانهای کشور ) در صورت وجود و ارتباط از طریق GPS را دارد .
سیستم صوتی و تصویری Chairman بااستفاده از 13 Speaker و صدای سه بعدی سرنشینان خودرو را محو خود می نماید.
( CD Changer , TV, VCD, CD Player )
سیستم صوتي تصویري مجهز به 13 باند خروجي صدا
و صفحه نمایش جلو و عقب

آینه ها : آینه های برقی تمام اتوماتیک با قابلیت تنظیم دستی و اتوماتیک و حافظ ذخیره اطلاعات برای سه راننده ، دارای سیستم ضد نور ، جمع کننده اتوماتیک آینه های جانبی و نیز تنظیم هوشمند آینه بطور اتوماتیک درحرکت دنده عقب جهت دید بهتر راننده . [/URL]

مشخصات فني Chairman 600 s

موتور
6 سیلندر DOHC
قدرت موتور220 اسب بخار نوع سوخت
بنزین بدون سرب
حجم موتور
3200 cc
نسبت تراکم
10:1
حداکثر قدرت
SAE 253 hp / 6000rpm

حداکثر گشتاور
4900 ~ 4500 / 304.8

حداکثر سرعت
210
شتاب صفر تا 100 (ثانیه )
8.9

گیربکس
5 دنده اتوماتیک
فرمان
تمام هیدرولیک
ترمز جلو
دیسکي خنک شونده مرکب (الکترونیک)
ترمز عقب
دیسکی
لاستیک
f215 / 60R16 , 215 / 55VR16 رینگ
آلومینیوم "16
ظرفیت مخزن سوخت
80
مصرف سوخت :خارج از شهر در 100 کیلومتر 10.3
مصرف سوخت:ترکیبی در 100 کیلومتر
13.1

(http://www.bonroco.com/fa/chairman.htm#h)

مشخصات فني Chairman 500 s

موتور
6 سیلندر
نوع سوخت
بنزین بدون سرب
حجم موتور
2799
نسبت تراکم
10:1
حداکثر قدرت
SAE 230 hp / 6000rpm
حداکثر گشتاور
4900 ~ 4500 / 271.2
حداکثر سرعت
210
شتاب صفر تا 100 (ثانیه )
10.9
گیربکس
5 دنده اتوماتیک
فرمان
تمام هیدرولیک
ترمز جلو
دیسکي خنک شونده مرکب (الکترونیک) ترمز عقب
دیسکی
لاستیک
f215 / 60R16 , 215 / 55VR16 رینگ
آلومینیوم "16
ظرفیت مخزن سوخت
80
مصرف سوخت :خارج از شهر در 100 کیلومتر 10.3
مصرف سوخت:ترکیبی در 100 کیلومتر
13.1

(http://www.bonroco.com/fa/chairman.htm#h)

ابعاد و وزن

طول
5055 mm
عرض
1825 mm
ارتفاع
1465 mm
فاصله محورها
2900 mm
حداقل فاصله تا زمین
180 mm
حداقل شعاع گردش
5.4 m
وزن خالص
1637 kg
حداکثر وزن
2280 kg

(http://www.bonroco.com/fa/chairman.htm#h)[URL="http://www.bonroco.com/fa/chairman.htm#h"]

امکانات و تجهیزات

کیسه هوا (راننده و سرنشین)

کیسه هاي هواي جانبي

<LI class="bodyText style2">قابلیت نصب سیستم ناوبري خودرو (Navigation) <LI class="bodyText style2">ترمر ASB و سیستم کنترلي ESP (به انضمام دو سیستم کنترلي ASR و ABD)
سنسور نشان دهنده میزان ساییدگي لنت ترمز <LI class=style2>سیستم هوشمند پارک خودرو <LI class=style2>سیستم هوشمند برف پاک کن جلو
سیستم ایمنَي ضد سرقت
سیستم هشدار دهنده فاصله عقب
کمربندهاي ایمني با قابلیت کاهش فشار
سیستم هوشمند صندلي راننده (با قابلیت تنظیم برقي در چهارجهت) و حافظه تعیین موقت صندلي راننده ، فرمان ، آینه هاي داخل و جانبي

تنظیم اتوماتیک صندلي سرنشینان در دو جهت <LI class=style2>سیستم هوشمند صندلي سرنشینان در هنگام سوار و پیاده شدن <LI class=style2>پرده برقي شیشه عقب <LI class=style2>شیشه هاي دودي <LI class=style2>سان روف <LI class=style2>شیشه هاي ضد آفتاب <LI class=style2>پرده آفتابگیر جانبي
گرمکن صندلي

تودوزي چرم (صندلي ها ، فرمان و دسته دنده)
تهویه مطبوع اتوماتیک
سیستم تهویه هواي داخل خودرو
سیستم صوتي تصویري مدرن با 13 بلندگو و صفحه نمایش و کنترل از راه دور
CD CHANGER با ظرفیت 12 CD
پنل کنترل صوتي تصویري روي غربیلک فرمان<LI class="bodyText style2">تلوزیون و صفحه نمایشي جلو و عقب <LI class="bodyText style2">آنتن برقي <LI class="bodyText style2">کنترل سیستم صوتي و تصویري از صندلي عقب
آفتابگیر دوگانه براي دو جهت
آینه هاي تزییني براي کلیه سرنشینان
آینه هاي برقي جانبي با گرمکن و سیستم ضد بخار آب ، ضدنور (با حافظه و جمع کننده اتوماتیک)
قفل مرکزي و ریموت کنترل
تلوزیون و صفحه نمایش برای سرنشینان عقب
پرده برقي عقب و آفتابگیرهاي جانبي
زیرآرنجي براي تمامي سرنشینان<LI class=style21>Trip Computer
میز غذاخوري سرنشینان عقب
تزیینات طرح چوب (داشبورد ، درها و کنسول)
سیستم هوشمند چراغهاي خودرو
قابلیت استارت و روشن کردن خودرو از راه دور با ریموت کنترل

karash501
19 February 2007, 11:12 PM
قيمت 56 تومن...قيافش از عقب اصلا جالب نيست شايدم واسه همين مثل كوراندو اصلا ازش استقبال نشد.
اين تاپ خودرو تو اين چند سال چطور ورشكست نشده؟!

Mr.Sina
19 February 2007, 11:22 PM
ظاهرش خوب نیست!!
ولی دوستان قبول کنید که این امکانات رو تو کشورمون فقط BMW 740Li به صورت کامل دارا می باشد که قیمتشم حدود 170 تومنه!!!
پس به نظرم با این امکانات قیمتش خیلی خوبه.....

loyalamin
20 February 2007, 12:47 PM
خودرویی هست که نسبت به قیمتش واقعا میارزه . تقریبا یه هتل 5 ستاره می تونید داشته باشید با این خودرو.

Hamed
23 February 2007, 05:21 PM
قیمت لطفا

loyalamin
24 February 2007, 03:00 PM
بسته به مدلش که دارای 4 option هست از 53 تا 60 میلیون تومن میتونید بخرید.

iman
25 February 2007, 05:36 PM
عکسشو ندارین؟

shahram2006_m
25 February 2007, 07:34 PM
عکسشو ندارین؟

http://auta5p.car.cz/katalog/ssangyong/chairman_01.jpg

El Padrino.
26 February 2007, 03:33 PM
خیلی شباهت به بنز داره خصوصا عقبش ولی حیف که کره ای یه
دوستان نمی دونن اسم کارخونش چیه؟

shahram2006_m
26 February 2007, 06:31 PM
خیلی شباهت به بنز داره خصوصا عقبش ولی حیف که کره ای یه
دوستان نمی دونن اسم کارخونش چیه؟

نام این کارخانه سنگ یونگ هست که موسو و کوراندو هم تولید این کارخانه هستند.

El Padrino.
27 February 2007, 07:52 PM
دوستان اگر دقت کنید در عکس این ماشین بین در راننده و در عقب یک فاصه هست که در ها رو از هم جدا می کنه این مال چیه؟

احسان خان
27 February 2007, 08:19 PM
این فاصله برای ایجاد فضای بیشتر در داخل اتاق خصوصا فضای پای سرنشینان عقب هست که یکی از ویژگیهای ماشینهای لوکس همین راحتی و فضای زیاد برای سرنشینان هستش.

po2ya
27 February 2007, 08:41 PM
دوستان اگر دقت کنید در عکس این ماشین بین در راننده و در عقب یک فاصه هست که در ها رو از هم جدا می کنه این مال چیه؟
أوست عزیز این مدلی که در ایران هست اوون در وسط رو نداره !
و یه ماشین 4 در مثل بقیه ماشین هاست:icon_cool

*علی*
27 February 2007, 09:44 PM
اگه دیده باشی سمند سریر هم همین فاصله و داره و همون طوری که دوستان گفتند برای اضافه کردن به طول اتومبیل برای راحتی بیشتر است

z_qz54
16 March 2007, 12:45 PM
بله سمند سریر داره ولی خودروی چیرمنی که طبق موضوع تاپیک در ایران وجود داره این فاصله رو نداره و عرض ستون به اندازه تمام خودرو ها است.

loyalamin
19 March 2007, 09:17 PM
اين عكسي كه اينجا هست مال خودرو نيو چيرمن هست كه در حال حاضر در كره توليد ميشه و به نوعي ليموزين هستش . خودرويي كه در كارخونه بن رو (تاپكو) در ايران توليد ميشه چيرمن معمولي هستش . كه جدا از قيمتش يه سر و گردن از تموم ماشينهاي لوكسي كه تو ايران هست بالاتره

pedram_w204
22 March 2007, 03:20 AM
به نظر من با این امکاناتی که داره برای تمامی افراد چه جوان چه میان سال که دنبال ماشین سوپر لوکسی در رده 40-60 میلیون باشند بهترین انتخابه. چون با این پول در نمایشگاههای تهران بهت یه c240 میدن!

ولی بیشتر از 50-60 هم نمیرزه! چون میشه E200 2006 یا 530II خرید با 70 تومن.