PDA

View Full Version : صداي جير جير از زیر ماشین

sogoli
10 February 2006, 10:16 PM
باسلام خدمت دوستان گرام
به تازگي در حين حرکت صداي جيرجير از زير ماشين بگوش مي رسه که نمي دونم علتش چيه!!:icon_twis
يکي از دوستانم مي گفت صداي ديفرانسيل هست !!
از دوستان حرفه ايي تقاضا دارم بنده حقير را راهنمايي کنم :icon_neut

pesaremelli
10 February 2006, 11:40 PM
باسلام خدمت دوستان گرام
به تازگي در حين حرکت صداي جيرجير از زير ماشين بگوش مي رسه که نمي دونم علتش چيه!!:icon_twis
يکي از دوستانم مي گفت صداي ديفرانسيل هست !!
از دوستان حرفه ايي تقاضا دارم بنده حقير را راهنمايي کنم :icon_neut
اخه عزيزم به دوستت بگو پرايد ديفرانسيل نداره كه :icon_arro
ممكنه از پلوس باشه :icon_razz

Javid
11 February 2006, 12:08 AM
:icon_arro منظورتون از جیر جیر چیه؟

اگه ریگ بین پرزهای تایرش بره تیک تیک می کنه ولی جیر جیرو نمی دونم!:icon_ques

A.R.T
11 February 2006, 12:28 AM
ماشین ما هم صدای جیر جیر میداد... صداش جوری بود که وقتی ماشینو روشن میکردی بعد از یه مدت کمی که ماشین شروع به حرکت میکرد شروع میشد... بردم یه مکانیکی میگفت ماله موتوره... ولی من از سالم بودن موتور مطمئن بودم... اومدم خونه یکساعتی به ماشین ور رفتم تا آخرش فهمیدم...
صدای جیر جیر مال پیچهای لوله اگزوز بود (پیچهایی که منیفولد دود را به لوله اگزوز متصل میکنه) پیچها یکمی شل شده بود... با یه سختی پیچها را سفت کردم(آخه جا برای حرکت آچار نداشت شاید هم آچار مخصوصی میخواست که من نداشتم)... از اون موقعی که من پیچها را سفت کردم دیگه صدای جیر جیر نشنیدم.

masoudgh
11 February 2006, 12:34 PM
ممكنه مال كمك ها باشه

Nomad
11 February 2006, 04:55 PM
اگر جلوی ماشین بود ممکنه از یه میله باشه ( ماله جلو بندی ) که از پشت چرخ هم پیداس .برو اونو عوض کن .

sogoli
11 February 2006, 05:21 PM
امروز بردم پیش یه مکانیکه ( به قول خودش فوق تخصص پرایده:icon_razz :icon_mrgr ) گفت اشکال از بلبرینگه ...
آیاممکنه صدای جیرجیر که کمی بعداز حرکت در می آد مربوط به بلبرینگ باشه ؟:icon_twis

alireza_shd
13 February 2006, 10:06 AM
آره احتمالش خیلی زیاد هست با کنی دقت می تونی مطمئن بشی. معمولاً هم از چرخ عقب هست.

samimi1348
16 February 2006, 02:23 PM
اگه پس از روشن شدن شروع به جيرجير ميكنه و با گاز دادن رفع ميشه مال تسمه پروانه اش مي باشه ولي بعضي مواقع صدا بصورت دائمي و با فركانس ثابت مي باشه كه بايستي تسمه اتصال كولر را تنظيم كني

amirali18
28 February 2006, 06:38 PM
به احتمال زياد مال بلبرينگ چرخ هست، تو اين مدت انقدر برای ماشين مشکل پيش اومد و بردم تعميرگاه ديگه اوستا شدم!!! :)

p_fox_p
3 March 2006, 11:49 PM
شاید از بلبرینگ دینام باشه چون وقتی خشک میشه ناجور جیر جیر میکنه

ارادتمند
30 May 2006, 03:11 PM
از تسمه است و همه پرايد ها بلا استثنا اين مشكل را دارن

sajjadnegaresh
31 May 2006, 03:16 PM
از تسمه است و همه پرايد ها بلا استثنا اين مشكل را دارن
تسمه چي ؟
من هم همين مشكل را دارم تو خلاص وقتي كلاچ رو مي گيرم صدا رفع مي شه ولي ول مي كني مجدد شروع مي شه ، تو دنده يك هم همين مشكل رو هست وقتي دارم آروم حركت مي كنم .

sajjadnegaresh
31 May 2006, 11:23 PM
تسمه چي ؟
من هم همين مشكل را دارم تو خلاص وقتي كلاچ رو مي گيرم صدا رفع مي شه ولي ول مي كني مجدد شروع مي شه ، تو دنده يك هم همين مشكل رو هست وقتي دارم آروم حركت مي كنم .
امروز رفتم نمايندگي خدمات ، همونجا سر و صداش در اومد ،‌بهش نشون دادم گفت كه مشكل از بلبرينگ صفحه كلاچ هستش ،‌يه وقت گرفتم براي تعويض صفحه كلاچ كه كمپلت صفحه رو عوض كنه .

shhrz
1 June 2006, 09:48 AM
نمی دونم اگه همون جیر جیره یا نه، ولی من پیش ده مکانیکی بردم هر کدوم یه خرجی برام تراشیدن. آخرش انقدر اعصابمو خورد کرد که ماشینو فروختم!!! البته وقتی فروختم متوجه شدم که عیب از لوله اگزوزه که پیچاش شل شده و به بلبرینگ و لنت و اینا هیچ ربطی نداره و به سادگی هم میشه تعمیرش کرد!!!!!:icon_eek:

sajjadnegaresh
1 June 2006, 04:17 PM
امروز رفتم نمايندگي خدمات ، همونجا سر و صداش در اومد ،‌بهش نشون دادم گفت كه مشكل از بلبرينگ صفحه كلاچ هستش ،‌يه وقت گرفتم براي تعويض صفحه كلاچ كه كمپلت صفحه رو عوض كنه .
وقتي كه صداش دراومد ، جلوي چشم خودم سيم كلاچ رو گرفت و كشيد ، صدا قطع شد ، خودمم هم دفعه هاي پيش وقتي كلاچ رو مي گرفتم صداش قطع مي شد ولي وقتي ول مي كردم صدا مجدد مي يومد . در هر صورت ببينيم با تعويض مشكل حل مي شه يا نه.

sajjadnegaresh
7 June 2006, 11:41 PM
امروز چهارشنبه طي همون برنامه ريزي كه كرده بود نمايندگي ، رفتم و كل ديسك و صفحه كلاچ رو عوض كردم و يه سري كره اي انداخت با گرفتن مابه التفاوت ، ديگه اصلا هيچ صدايي نمي ياد ، تازه دنده خيلي هم بهتر جا مي خوره هم نرمتر هم بهتر حتي بهتر سري اول كارخونه ايش

sogoli
8 June 2006, 08:34 AM
امروز چهارشنبه طي همون برنامه ريزي كه كرده بود نمايندگي ، رفتم و كل ديسك و صفحه كلاچ رو عوض كردم و يه سري كره اي انداخت با گرفتن مابه التفاوت ، ديگه اصلا هيچ صدايي نمي ياد ، تازه دنده خيلي هم بهتر جا مي خوره هم نرمتر هم بهتر حتي بهتر سري اول كارخونه ايش
چه مارکی انداختی .... چقدر برات آب خورد؟ شتاب ماشینت هم تغییری کرده؟

sajjadnegaresh
8 June 2006, 03:01 PM
يه سري كامل بود با مارك SECO - بيشتر در روند كاري گيربكس و موتور تاثير خوبي داشته ، چون در دنده هاي سنگين يه مقدار موتور ريپ مي زد موتور كلاچ گرفتن . ولي الان خيلي خوب شده.