PDA

View Full Version : مشکل در پاک کردن برنامه

spenans
10 February 2006, 04:01 PM
با سلام دوستان من نوكيا 6600 دارم برنامه اي با عنوان niceclock نصب كردم از جايي ولي بعد از اون ميخوام برم از maneger حذف كنم اين پيام رو ميده app .close appmngr و نميزاره اين رو چطوري حل كنم و اگه نياز به فرمت باشه چطوري برنامه هاي موبايل رو دوباره بيارم برنامه هاي اصلي شو
--------------------
عنوان تصحیح شد.

hamid_2fun
10 February 2006, 05:18 PM
البطه فکر نمی کنم پاک شدن یا نشدن یه برنامه اینقدر بتونه مهم باشه که بخواهید فرمت و اینکارا بکنید اما برای پاک کردن NiceClock ..

اول همین برنامه رو باز کنید و Deactive کنید و بعد از Manager اونو پاک کنید.

اگه این راه جواب نداد از قسمت Tasks برنامه FExplorer اون برنامه رو حذف کنید (برید روی NiceClock و کلید C رو بزنید) بعد از Manager برنامه NiceClock رو حذف کنید.

spenans
10 February 2006, 05:39 PM
البطه فکر نمی کنم پاک شدن یا نشدن یه برنامه اینقدر بتونه مهم باشه که بخواهید فرمت و اینکارا بکنید اما برای پاک کردن NiceClock ..

اول همین برنامه رو باز کنید و Deactive کنید و بعد از Manager اونو پاک کنید.

اگه این راه جواب نداد از قسمت Tasks برنامه FExplorer اون برنامه رو حذف کنید (برید روی NiceClock و کلید C رو بزنید) بعد از Manager برنامه NiceClock رو حذف کنید.
حميد جان امكانش رو نمي زاره كه برم داخل manager از همه جا پاك كردم اما آيكون niceclock نرفته و همچنين نميشه رفت تو manager مشكل من اون برنامه نيستش مشكل عدم ورود به manager هستش

hamid_2fun
10 February 2006, 07:20 PM
دوست من! البطه راه های پر دردسری برای پاک کردن برنامه ها بدون استفاده از Manager و پشتیبان گرفتن از برنامه هایی که الان روی گوشیتون نصبه هست ولی بهتره بی خیال اونا بشید و گوشیتون رو یه مستر ریست بکنید.

کد #7370#* رو وارد کن و lock code گوشیتو بده. (بهتره شارژ گوشیت پر باشه یا به شارژر وصل باشه)
قبل از اینکار برای از بین نرفتن Message ها و Contact هات این کار هارو انجام بده:
توی قسمت Contacts از منوی Option گزینه Mark و Mark all رو انتخاب کن و بعد از همین منو از قسمت Copy گزینه To memory card رو انتخاب کن و بعد از مستر ریست دوباره از همین منو گزینه From Memory Card رو انتخاب کن.
توی قسمت Messagin از منوی Option گزینه Settings و Other رو انتخاب کن و قسمت Memory in use رو به اسم کارت حافظت تغیر بده. بعد از مستر ریست باز این قسمت رو Phone Memo کن.
خیلی از بازی ها و برنامه ها بعد از مستر ریست هنوز هم کار میکنن ولی ممکنه مشکل گوشیت رفع نشده باشه که مجبور بشی Memory Card رو هم فرمت کنی (یادت باشه قبلش علاوه بر فایل های که خودت لازمشون داری فولدر E:\other\contacts رو هم روی کامپیوتر کپی کنی) در اون صورت مجبوری نرم افزار هایی که مورد نیازت هستن رو دوباره نصب کنی.

اما اگه برنامه ای داری که فکر میکنی به معنای واقعی نایابه میتونم راه پشتیبان گرفتن از برنامه هارو هم خدمتت توضیح بدم ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم!

SeyedHani
11 February 2006, 12:50 AM
سلام hamid_2fun
راستش نیکی و پرسش! من الان رسیدم اینجا، اگه این قضیه پشتیبان گرفتن از برنامه ها رو توضیح بدی خیلی ممنون میشم، می خوام بدونم بغیر از فولدر System\apps\MyPROGRAM آیا از چیز دیگه ای هم باید پشتیبان گرفت ؟