PDA

View Full Version : شارژ نشدن z600

saeed_charmer
10 February 2006, 02:27 AM
سلام به همه
من یه گوشی Z600 دارم . نمیدونم چرا شارژ نمی شه . مشکل از شارژر هم نیست . لطفا کمک کنید

نام تاپيك تعويض و منتقل شد.

Farbod.E
13 February 2006, 04:23 PM
اصولا شارژ نشدن تلفن فقط مربوط به شارژر نمیشود ! یک جک در زیر تلفن شما وجود دارد که فیش شارژر به آن قسمت وصل میشود . این جک معمولا از چند کنتاکت تشکیل شده است که در صورت کثیف شدن آن ارتباط به خوبی برقرار نشده و در نتیجه تلفن شما شارژ نمیشود . پیشنهاد میکنم در اولین فرصت با استفاده از اسپری Contact Cleaner یا به قول خودمون کنتاکت شور !!! محل اتصال شارژر به تلفن را به خوبی تمیز کنید ! اگر باز هم مشکل شما حل نشد آنوقت بهترین راه حل مراجعه به نملیندگیهای مجاز است !!!

saeed_charmer
13 February 2006, 06:17 PM
من این کارم کردم ولی درست نشد . نمی دونم چرا . مشکل بعدیش در شه که شل شده . از هر کی پرسیدم گفت راهی نداره تا درست بشه . الگه راهی هست لطفا بگید

Farbod.E
10 March 2006, 02:05 PM
دوست عزیز در مورد عدم شارژ شدن تلفن شما باید بگم که احتمالا باید مشکل شما از سیستم داخلی تلفن باشه که همانطور هم که در پست قبلی خدمت شما عرض کردم بهترین راه مراجعه به نمایندگیهای مجاز است .
در مورد مشکل دوم هم باید خدمت شما عرض کنم که کلا تلفنهایی که دارای در تا شو هستند به مرور زما دچار چنین مشکلی میشوند . برای همین هم هست که با توجه به طرفداران زیساد گوشیهای تاشو هنوز هم کارخانجات تولید تلفن همراه رغبتی به تولید چنین تلفنهایی نشان نمیدهند . شرکت Nokia بعد از یک عمر تازه چند مدل تاشو به بازار عرضه کرده و بلافاصله اعلام کرده که تصمیم به ادامه تولید این چنین گوشیهایی ندارد . در هر صورت این مشکل که برای تلفن شما ایجاد شده مربوط به قسمت تا شونده یا اصثطلاحا لولای در گوشی شما میباشد . احتمالا با تعویض این لولا مشکل شما هم حل میشه . اگر نتونستید که این لولا رو پیدا کنید به من بگید تا آدرسشو بهتون بدم !