View Full Version : .: مرجع اطلاعاتی دستگاه های™i-mate :.
TAEL
10 February 2006, 12:59 AM
مرجع اطلاعاتی دستگاه های i-mate™
در این تاپیک به بررسی دستگاه های i-mate™ می پردازیم. عزیزان لطفا از ارسال پست های نامربوط به این تاپیک خودداری فرمائید.
***ضمنا مطالب ارسالی در این تاپیک توسط بنده تایپ گردیده و به هیچ وجه از منبع دیگری کپی ، اقتباس و ... نشده و هرگز توسط بنده در سایتهای دیگر ارسال نخواهد شد !!!***
با سپاس فراوان – طائل
بخش اول : i-mate™ JAM BLACK (new)
این دستگاه از سری دستگاه های HTC می باشد که توسط i-mate™ با نام JAM Black و توسط Qtek با نام S110 و توسط T-Mobile با نام MDA Compact II عرضه می شود. از سه باند GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 پشتیبانی می کند. ابعاد آن 108 x 58 x 18 mm می باشد و وزن آن 160 گرم است. صفحه نمایش آن از نوع TFT و 65k رنگ و لمسی می باشد. سایز آن 2.8 اینچ و تعداد پیکسل های آن 320x240 است. پردازنده ی آن Intel Bulverde 416 MHz می باشد و همچنین دارای 128 مگابایت RAM است. قابلیت خواندن کارت های SDIO/MMC را نیز داراست. رام گوشی هم 64 مگابایت می باشد و همچنین این دستگاه از Microsoft Windows Mobile Second Edition بهره می گیرد. دوربین آن 1.3 مگاپیکسل و از نوع CMOS می باشد. این دستگاه توسط Bluetooth و InfraRed و USB قابلیت اتصال به سایر دستگاه را دارد. از امکانات دیگر این دستگاه می توان به Wireless LAN اشاره کرد. این دستگاه همچنین دارای قابلیت های بخصوص نرم افزاری می باشد که اکثر PPC ها دارا هستند که فکر کنم نیازی به معرفی آنها نباشد.
محتویات پکیج آن در هنگام خرید شامل ((دستگاه ، قلم ، آداپتور ، کیف ، کابل USB ، دفترچه راهنما ، سی دی نرم افزار)) می باشد.
مزایا : Memory Card Slot – Wireless LAN – RAM – CPU
معایب : ROM – Windows Version
نواقص : 3G – Camera Flash
*مزایا و معایب نسبت به سایر دستگاه ها عنوان شده است.
مطالعه بیشتر : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) - [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
توجه : نقد و بررسی فوق توسط بنده می باشد و کاملا نظر شخصی من است. ممکن است در برخی موارد اختلاف نظر وجود داشته باشد.
پایان بخش اول
TAEL
10 February 2006, 02:08 AM
بخش دوم : i-mate™ K-JAM
این دستگاه از سری دستگاه های HTC می باشد که توسط i-mate™ با نام K-JAMو توسط Qtek با نام 9100 و توسط T-Mobile با نام MDA Vario و توسط O2 با نام XDA mini Sعرضه می شود. تاریخ عرضه سپتامبر 2005 می باشد. از چهار باند GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 پشتیبانی می کند. ابعاد آن 108 x 58 x 23.7 mm و وزن آن 160 گرم می باشد. صفحه نمایش آن از نوع TFT و 65k رنگ و سایز آن 2.8 اینچ و تعداد پیکسل های آن 320x240 است و قابلیت Touch Screen را نیز داراست. پردازنده ی آن از نوع Texas Instruments OMAP 850, 200 Mhz می باشد. RAM دستگاه 64 مگابایت و ROM آن 128 مگابایت است. قابلیت خواندن کارتهای miniSD را دارد. از مزایای این دستگاه می توان به Microsoft Windows Mobile 5.0 و کیبورد کشویی Full QWERTY اشاره کرد. دوربین آن 1.3 مگاپیکسل است که توسط نرم افزار داخلی دستگاه می توان تا 2 مگاپیکسل هم عکسبرداری کرد و همچنین دارای فلاش نیز می باشد. رام دستگاه بنابر گفته ی سایت رسمی i-mate™ پشتیبانی خواهد شد. این دستگاه همچنین دارای Wi-Fi 802.11b/g می باشد. محتویات پکیج آن در هنگام خرید شامل ((دستگاه ، قلم ، آداپتور ، کیف ، کابل USB ، دفترچه راهنما ، سی دی نرم افزار)) می باشد. عمر باتری در حالت Standby تا 200 ساعت و در حالت مکالمه تا 5 ساعت است. قابلیت های نرم افزاری هم نیازی به معرفی ندارد.
مزایا : Keyboard – Windows Version – Wireless LAN – Size – Camera Flash
معایب : RAM – CPU (البته هنوز در مورد CPU بحث می باشد و نمی توان بطور قطع گفت که CPU جزء معایب است)
نواقص : -
مطالعه بیشتر : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) - [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
منتظر نقد و بررسی بیشتر و تخصصی تر این مدل باشید.
توجه : نقد و بررسی فوق توسط بنده می باشد و کاملا نظر شخصی من است. ممکن است در برخی موارد اختلاف نظر وجود داشته باشد.
پایان بخش دوم
TAEL
10 February 2006, 04:23 PM
بخش سوم : i-mate™ PDA2
این دستگاه از سه باند GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 پشتیبانی می کند. ابعاد آن 130 x 69 x 19 mm .صفحه نمایش آن از نوع TFT و 65k رنگ و سایز آن 3.5 اینچ و تعداد پیکسل های آن 320x240 است و قابلیت Touch Screen را نیز داراست. پردازنده ی آن از نوع Intel XScale 520 Mhz می باشد. RAM دستگاه 128 مگابایت و ROM آن نیز 128 مگابایت است. قابلیت خواندن کارتهای MMC و SDIO را دارد. دوربین آن 1.3 مگاپیکسل است. این دستگاه همچنین دارای Wireless نیز می باشد. محتویات پکیج آن در هنگام خرید شامل ((دستگاه ، قلم ، آداپتور ، کیف ، کابل USB ، دفترچه راهنما ، سی دی نرم افزار)) می باشد. قابلیت های نرم افزاری هم نیازی به معرفی ندارد.
مزایا : CPU – RAM – ROM – Screen Size
معایب : عدم توانایی ارتقاء به ویندوز جدید (البته فعلا)
نواقص : Keyboard – Camera Flash
در پست های بعدی بیشتر به بررسی این دستگاه خواهم پرداخت.
پایان بخش سوم
TAEL
13 February 2006, 03:39 PM
آیا می دانید دستگاه های HTC با چه نام هایی عرضه می شوند ؟
Wallaby O2 Xda / Qtek 1010 / Qtek 1020 / Siemens SX56 / T-Mobile MDA
Himalaya O2 Xda II / QTEK 2020 / SPV M1000
Blue Angel O2 Xda IIs / O2 Xda III / Dopod 700 / PDA2k / MDA III / SPV M2000 / Qtek 9090 Magician O2 Xda Mini / MDA-compact / Dopod 818 / I-mate JAM / QTEK S100
Alpine O2 Xda IIi / Dopod 699 / i-Mate PDA2 / Qtek 2020i
Universal Dopod 900 / Qtek 9000 / MDA Pro / I-mate JASJAR / O2 Xda Exec / SPV M5000 / Qtek v1640
Wizard Qtek 9100 / I-mate K-JAM / MDA Vario / O2 XDA Mini S / SPV M3000
Apache Sprint PPC 6700 / Alltel PPC-6700 / Verizon XV6700
Prophet Qtek S200 / Dopod 818 Pro / O2 Germany XDA neo / I-mate JAMin
Charmer MDA Compact II
naymz
13 February 2006, 08:28 PM
مرجع اطلاعاتی دستگاه های i-mate™
در این تاپیک به بررسی دستگاه های i-mate™ می پردازیم. عزیزان لطفا از ارسال پست های نامربوط به این تاپیک خودداری فرمائید.
***ضمنا مطالب ارسالی در این تاپیک توسط بنده تایپ گردیده و به هیچ وجه از منبع دیگری کپی ، اقتباس و ... نشده و هرگز توسط بنده در سایتهای دیگر ارسال نخواهد شد !!!***
با سپاس فراوان – طائل
بخش اول : i-mate™ JAM BLACK (new)
این دستگاه از سری دستگاه های HTC می باشد که توسط i-mate™ با نام JAM Black و توسط Qtek با نام S110 و توسط T-Mobile با نام MDA Compact II عرضه می شود. از سه باند GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 پشتیبانی می کند. ابعاد آن 108 x 58 x 18 mm می باشد و وزن آن 160 گرم است. صفحه نمایش آن از نوع TFT و 65k رنگ و لمسی می باشد. سایز آن 2.8 اینچ و تعداد پیکسل های آن 320x240 است. پردازنده ی آن Intel Bulverde 416 MHz می باشد و همچنین دارای 128 مگابایت RAM است. قابلیت خواندن کارت های SDIO/MMC را نیز داراست. رام گوشی هم 64 مگابایت می باشد و همچنین این دستگاه از Microsoft Windows Mobile Second Edition بهره می گیرد. دوربین آن 1.3 مگاپیکسل و از نوع CMOS می باشد. این دستگاه توسط Bluetooth و InfraRed و USB قابلیت اتصال به سایر دستگاه را دارد. از امکانات دیگر این دستگاه می توان به Wireless LAN اشاره کرد. این دستگاه همچنین دارای قابلیت های بخصوص نرم افزاری می باشد که اکثر PPC ها دارا هستند که فکر کنم نیازی به معرفی آنها نباشد.
محتویات پکیج آن در هنگام خرید شامل ((دستگاه ، قلم ، آداپتور ، کیف ، کابل USB ، دفترچه راهنما ، سی دی نرم افزار)) می باشد.
مزایا : Memory Card Slot – Wireless LAN – RAM – CPU
معایب : ROM – Windows Version
نواقص : 3G – Camera Flash
پایان بخش اول
سلام
jam black وایرلس ندارد و وزن دستگاه 150.5 گرم هست ( خودم وزنش کردم)
TAEL
17 February 2006, 02:20 PM
بنده توی سایتهای مختلف دیدم که دارد. منبعی که شما می فرمائید کجاست ؟
kevin_m_bb
17 February 2006, 04:15 PM
سلام
jam black وایرلس ندارد و وزن دستگاه 150.5 گرم هست ( خودم وزنش کردم)
درسته وایرلس نداره:icon_cool
naymz
17 February 2006, 05:42 PM
بنده توی سایتهای مختلف دیدم که دارد. منبعی که شما می فرمائید کجاست ؟
منبع خودم هستم و چون یکی شو خودم دارم و وایرلس نداره
در ضمن میتونی به سایت رسمی ایمت هم سر بزنی
[Only registered and activated users can see links]
Ace
19 February 2006, 05:20 PM
دوستان اگر میشه یک نظر سنجی هم در بالای تاپیک ایجاد کنید و نام همه ی i-mate هایی که در ایران معروف هستن رو بزارید تا ببینیم کدوم یکی طرف دار بیشتری داره؟
TAEL
19 February 2006, 05:36 PM
دوستان اگر میشه یک نظر سنجی هم در بالای تاپیک ایجاد کنید و نام همه ی i-mate هایی که در ایران معروف هستن رو بزارید تا ببینیم کدوم یکی طرف دار بیشتری داره؟
تاپیک جدید گشایش فرمایید !
منبع خودم هستم و چون یکی شو خودم دارم و وایرلس نداره
در ضمن میتونی به سایت رسمی ایمت هم سر بزنی
[Only registered and activated users can see links]
درسته ، اشتباه از من بود.
mmemme
20 February 2006, 04:01 AM
درسته ، اشتباه از من بود.
پس پستتون رو درست کنيد!!
TAEL
22 February 2006, 08:18 PM
دوست من !
بنده امکان ویرایش پست را ندارم ! زحمتش را خودتان بکشید .
در ضمن پست های اضافی را نیز حذف کنید.
ممنونم
kevin_m_bb
23 February 2006, 12:48 AM
پس پستتون رو درست کنيد!!
اگر قرار باشه که دوستانی که قابلیت ویرایش پست را دارند پس از پی بردن به اشتباه خود در پست ها توسط کاربران دیگر پست خود را ویرایش کنند آنوقت پست های دیگه که در رابطه با اشتباه بود چی می شه؟؟؟!!!:icon_razz
اصلا فروم ها:icon_wink برای این است که بحث و تبادل نظر شود و افراد به دیگران چیزی یاد بدهند یا یاد بگیرند و به اشتباهات خود پی ببرند:icon_cool :icon_sad:
TAEL
23 February 2006, 05:02 PM
اگر قرار باشه که دوستانی که قابلیت ویرایش پست را دارند پس از پی بردن به اشتباه خود در پست ها توسط کاربران دیگر پست خود را ویرایش کنند آنوقت پست های دیگه که در رابطه با اشتباه بود چی می شه؟؟؟!!!:icon_razz
اصلا فروم ها:icon_wink برای این است که بحث و تبادل نظر شود و افراد به دیگران چیزی یاد بدهند یا یاد بگیرند و به اشتباهات خود پی ببرند:icon_cool :icon_sad:
کاملا موافقم ! :icon_excl
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.