PDA

View Full Version : همه چیز درباره PSP ا

kinz
28 October 2004, 09:55 PM
هرچی این رو میبینم بازم سیر نمیشم!!!
پارسال که اولین عکساش روی نت پخش شده بود خیلی کوچیکتر و جالبتر به نظر میرسید. اما فکر کنم خیلی موفق بشه با این دیزاینش.
[Only registered and activated users can see links]

Lizard
28 October 2004, 10:37 PM
محشره...
قيمتي ازش نداريد ؟
در دسترس مشتري هست يا نه ؟

kinz
28 October 2004, 11:19 PM
12 دسامبر قراره فروشش در جاپان شروع بشه
چند پکیج متفاوت داره که ارزونترینش 190 دلار هست!!!
mp3 , mpeg4 ,... ساپورت میکنه پورت یو اس بی داره فیلم پخش میکنه و و و و ...
نیوزویک انگار نوشته بود که نجات دهنده سونی خواهد بود این محصول محصولیه که سالهاست داشتند روش کار میکردند و اسکرین شات هایی که من از بازیهاش دیدم حرف نداره کیفیتش!

Eiman
29 October 2004, 07:37 AM
عاليه . محشره . :(

kinz
18 November 2004, 05:10 PM
این عکسا باحال بود گفتم بزارم بقیه هم استفاده کنند!!!
سونی نمونه هایی از psp رو قبل از عرضه این محصول به بازار در ترمینالهای مترو های ژاپن به نمایش گذاشته

kinz
12 December 2004, 07:54 PM
امروز رسما" فروش psp در ژاپن اغاز شده. بعضی از علاقه مندان حتی از دو روز قبل در جلوی بعضی از فروشگاه ها به جاگرفتن پرداختند!!! در جلوی بعضی از فروشگاه ها علاقه مندان صف های 1500 نفری از شب روز قبل تشکیل داده بودند.

اینم چند تا اسکرین شات از یکی از بازی های psp

مهرداد65
12 December 2004, 09:01 PM
عجب چيز خفنيه
من شنيدم سوني داره روي play station 3 كار ميكنه
اون معلوم نيست كي مياد؟
ظاهرا قيمت پايه رو هم 500 دلار اعلام كرده بود (اين نه ها play station 3 رو ميگم)

kinz
12 December 2004, 09:21 PM
playstation 3 نمونه هاشدر سال 2005 در اختیار گسترش دهنده ها قرار میگیره و در سال 2006 قراره برای کاربرا به فروش برسه.
البته ممکنه دیسکهای blu ray و مهمتر از اون cell و تکنولوژی های جدیدی که قراره استفاده کنند کمی به تاخیر بندازتش.
در مورد قیمتش اطلاعی ندارم اما 500 دلار زیاده و احتمالا به خاطر تولید انبوه قیمت پایینتری خواهد داشت.

naymz
19 April 2005, 12:04 AM
سلام!
توي دبي 350 بود .... البت فكر ميكنم الان اينجا هم اومده ولي نميدونم چنده ؟
فردا ميرم پايتخت ته توشو در ميارم.

naymz
19 April 2005, 12:06 AM
ولي مشكل ش اينكه سي دي هاش مخصوصه UMD-CD يه همچين چيزي...............
يعني اگه الن بخرين بايد براي هر بازي 30-40 دلار خرج كنين ... و نميدونم اين سي دي ها خامش پيدا ميشه و ميشه كپي شون كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

mahdi1944
19 April 2005, 01:25 AM
من که فکر مي‌کنم نينتندو (Nintendo) موفق‌تره

امید رضا
5 August 2005, 01:22 AM
كسي در مورد كرك بازيهاي PSP اطلاعاتي داره ؟
من يهدونه گرفتم ولي بازيهاش رو پيدا نميكنم ( يكي رو پيدا كردم گفت دونهاي 70 هزار تومن )و فقط بجاي MP3 player و... ميتونم استفده كنم
كرك بازيهاش رو ميشه از رو مموري استيك اجرا كرد و يا از امولاتوها استفاده كرد ولي جچوريش رو .....
دوستان اگه اطلاغاتي دارن لطف كنن ممنون ميشم
تو اين لينك در مورد بعضي مسائل بحث شده ولي كامل نيستن :

psp-hacks.كام .

kinz
5 August 2005, 01:33 AM
نسخه فیرم ویرت باید 1.5 باشه و یا به پایین
یه بوت لودر هست که باید بریزی همچنین باید ایمیج umd بازی رو از روی نت دانلود کنی که هر کدوم 100 200 مگ هستند بسته به بازیشون. ضمننا مبارک باشه.

امید رضا
5 August 2005, 02:00 AM
kinz جان سلام .
الان نگاه كردم ورژنش 1.0 هست . يخوخورده ترس داره كه اگه فلش كنم و بالا نياد 300 تومن پر .... چون از دبي برام اوردن و گارانتي و ...نداره .
وگرنه دانلود 100-200 مگ بازي چيزي نيست كه Kinz جان . الان دارم 40 مگ روم i-mate jam رو دانلود ميگنم 3 ساعته نشستم براي 200 مگ فكر كنم 2 روزه تموم شه . نه ؟
شما از امولاتورهاش خبر نداري كه بريزم تو مموري كارد ش

baghali91
2 October 2005, 03:56 AM
دوستان همون طور که خیلی هاتون میدونید شرکت سونی دستگاهی رو وارد بازار کرده به نام PSP یا همون Playstation Portable.به وسیله ی این دستگاه شما می تونید بازی کنید فیلم ببینید و به موزیک گوش کنید و عکس بگیرید :icon_excl وسیله ی جالبی هست.می خواستم بدونم که آیا این دستگاه ایران اومده یا نه و اگر اومده قیمت دستگاش و بازی هاش چند هست...
راستی نظراتتون رو در مورد این محصول سونی بنویسید :icon_surp

baghali91
2 October 2005, 04:02 AM
این هم عکس چند تا از بازیاش...

BloodReza
2 October 2005, 07:21 AM
جالبه گرافیکش تقریبن برابر PS1 هست
عکس بگیرید

فک نکنم دوربین داشته باشه اگه هم باشه جدا روش نصب میشه
الان تو تهران هم هست برای فروش

Merula Alba
2 October 2005, 08:16 PM
قیمت این دستگاه در بازار تهران حدود 260 هزار تومان است ، ولی همانطور که می دونید بازیهای اون بر روی دیسک های خاصی به نام UMD (با حجم 1.8 گیگابایت) ارائه شده اند . و قیمت این بازیها الان در بازار ایران 50-60 هزار تومان هست (البته قیمت جهانی بین 10 تا 25 دلاره) ... به تازگی یک گروه از Cracker ها ، تونستند اطلاعات موجود در UMD ها رو Decode کنن ... که با ورود بازیهای کرک شده قطعا قیمت ها شکسته خواهد شد (البته هنوز کرک شده ها به ایران نرسیدن) ...

PSP دارای یک پردازنده 333 مگاهرتزی (معادل Play Station 2) و صفحه نمایش 16 میلیون رنگ با رزولوشن بالاست ...

baghali91
2 October 2005, 10:29 PM
جالبه گرافیکش تقریبن برابر PS1 هست

فک نکنم دوربین داشته باشه اگه هم باشه جدا روش نصب میشه
الان تو تهران هم هست برای فروش

گرافیکش از PS1 بهتره...در مورد دوربین هم شما درست می گید فکر می کنم جدا وصل میشه ولی من تا حالا جایی ندیدم...

baghali91
2 October 2005, 10:31 PM
این هم تمام مشخصات دستگاه...

Color
Black

Product Code
PSP-1001K

Dimensions
Approximately 6.7 in (W) x 2.9 in (H) x .9 in (D)

Weight
Approximately 280g / .62 lbs (including battery)

CPU
PSP CPU (System clock frequency 1 - 333MHz)

Main Memory
32MB

Embeded DRAM
4MB

Display
4.3 inch, 16:9 Wide screen TFT LCD

480 x 272 pixel, 16.77 million colors

Maximum luminance 180 / 130 / 80cd/m2 (when using battery pack)

Maximum luminance 200 / 180 / 130 / 80cd/m2 (when using AC adaptor)

Sound
Built-in stereo speakers

Main Input/
Output
IEEE 802.11b (Wi-Fi)

USB 2.0 (mini-B)

Memory Stick Duo™

Infrared Port

Disc Drive
UMD Drive (Read only)

Main Connectors
Memory Stick Duo™ Slot

USB connector

DC IN 5V connector

Headset connector

Keys/Switches
Directional buttons (Up/Down/Right/Left)

Analog Stick

Enter keys (Triangle, Circle, Cross, Square)

Left, Right shoulder buttons x 1

START button, SELECT button, HOME button x 1

POWER/HOLD switch x 1

Display button, Sound button, Volume +/- buttons x 1

Wireless LAN switch (ON/OFF) x 1

OPEN latch (UMD) x 1

Power
Lithium-ion Battery

AC Adaptor

Profile
PSP Game

UMD Audio (profile name TBD)

UMD Video (profile name TBD)

Codec
[Video]: "UMD": H.264/MPEG-4 AVC Main Profile Level3

[Video]: "Memory Stick": MPEG-4 SP,AAC

[Music]: "UMD": linear PCM,ATRAC3plus™

[Music]: "Memory Stick": ATRAC3plus™,MP3(MPEG1/2 Layer3)

Security
(Encryption) 128bit AES (Copyright protection technology) MagicGate™

Access control
Region, Parental Control

Wireless
communications
IEEE802.11b
Infrastructure mode

Ad hoc mode (connection up to 16 consoles)

PSP Value Pack
supplied
accessories

AC adaptor

Battery pack

Memory Stick Duo (32 MB)

Headphone with remote control

Soft case and cloth

UMD In-pack Sampler

راستی قیمتش اینجا تو کانادا 300$ هست...همچنین کسایی که از بازی Grand Theft Auto خوششون میاد باید بگم که بازیش داره میاد و فقط مخصوص PSP هست :icon_mrgr

GTA: Liberty City

BloodReza
3 October 2005, 08:39 AM
این هم دو عکس دیگه از رو و پشت اون

ali_faghihi
3 October 2005, 10:19 PM
300 دلار کانادا

جدیدترین قیمت 170 دلار

معادل 153 هزار تومان پول ایران

البته اگر قانونی به ایران بیاد با این تعرفه های گمرک به 250 هزار تومان هم می رسه

kinz
3 October 2005, 10:35 PM
چند تا تاپیک در مورد این دستگاه روی سایت بود.
این دستگاه رو میتونی از پایتخت و یا پشت شهرداری تهیه کنی.
نمونه های بازش پشت شهرداری هست هم چنین بازی های ارجینالش. قیمت پایین 300 خیلی سخت بتونی پیدا کنی.
ضمننا بازی های دامپ شدش رو از روی مموری استیک میتونی اجرا کنی اما قیمت مموری استیک با حجم بالا گرون هست.
بازی هاش روی پروتوکول پیر تو پی به وفور موجوده. بازی هایی که تا بحال اومدند حجماشون بین 100 تا 200 مگ هستند که تا حدی هم حجم این ایمیج هارو با برنامه های جدیدی که تازه عرضه شده اوردند پایین.

خود psp مثل ps2 احتیاجی به چیپ مود شده برای اجرای بازی های کرک شده نداره و و و و ... اما فیرم ویرش نرمافزاری قابل تغییر هست که اجرا و یا اجرا نشدن بازی ها بر میگیرده به فیرمویر دستگاهت فعلا تمام فیرمویرهای موجود کرک شدند. و به هم قابل تبدیل هستند از 2 به 1.5 و یا 1.52 1.51 و یا برعکس. البته تو چند روز اینده احتمال عرضه فیرمویر جدید 2.1 خیلی زیاد هست.
ضممنا نسخه تغییر داده شده ویندوز 95 و مک ... رو میتونی برای اجرا روش دانلود کنی از روی نت.

دوربینی هم که دوستان تصویرش رو گذاشتند فعلا تایید نشده و امکان خریدش نیست. به احتمال زیاد اولین وسیله ای که رسما سونی معرفی میکنه کیبورد هست که بهش متصل میشه.

A.M.I.R.T
28 October 2005, 01:40 AM
کسی الان از قیمتش خبری نداره؟؟؟؟

مموری هاش تا چه اندازه ای بالا میره؟؟؟

A.M.I.R.T
28 October 2005, 02:55 AM
من تحقیقاتی در این مورد انجام دادم فهمیدم این دستگاه هیچ گونه رقیبی نداره نینتندو ds که خیلی گرافیکش پایینه

و game boy هم خیلی بازی هاش بچه گانه است یه سری اسکرین شات از بازی های جدیدش می زارم من که بد جوری عاشقش شدم

Profession@l
28 October 2005, 10:51 AM
به نظرتون PS2 گرافیک بازیهاش از این بهتر نیست؟

حتما همینطوره و تازه با قیمت ارزونتر

میدونم جواب میدین که این Portable هستش ولی مگه ما خارج از خونه چه قدر وقت داریم که بازی کنیم و مگه بازیهای رو موبایل برامون کافی نیستش؟

من با 6600 بازی های N-gage رو بازی می کنم که بعضی هاش واقعا سرگرم کنندس با حجمهای بالا 20 تا 45 Gig

kinz
28 October 2005, 07:56 PM
ببخشید رضا الان دیدم ریپلایت رو! (حتی اگر نمیخوای بازی غیر قانونی اجر ا کنی 1 رو به سادگی میتونی 2 اپگرید کنیو ... که بروزر و امکانات جدید بهش اضافه بشه) خطر نداره مگر اینکه فایل چرت بگیری بریزی روی نت تحقیق کنی به سادگی به جواب میرسی.
djfred
خوب پس به درد شما نمیخوره! اما خوب خیلیا تو این شرایط نیستند!

Mahan
28 October 2005, 08:42 PM
كسي قيمتشو تو ايران نداره؟

A.M.I.R.T
23 December 2005, 11:38 PM
دیشب از پایتخت قیمت گرفتم خودش 270

بازی ها از 40 تا 70 تومن

baghali91
24 December 2005, 02:46 AM
آقا من اگه این رو بگیرم(از خارج از کشور)umd های غیر اورجینال روش کار میکنه؟
{ اخه من ps2 خریدم اما سی دی غیر اورجینال بهش نمی خورد }

kinz
24 December 2005, 01:57 PM
umd غیر ارجینال موجود نیست هم خط تولید و هم پتنت های مربوط به umd مربوط به سونی میشه و شرکت دیگه ای تا جایی که میدونم umd تولید نمیکنه و همش مربوط میشه به بخش dac سونی.

ضمننا پلی استیشن 2 تون رو هم میتونید بدین چیپ مود روش نصب کنند. (پشت شهرداری)

KING_OF_NET
10 April 2006, 10:58 PM
PLAY STATION PORTABLE :PSP اسم كنسولي هست كه شركت سوني جديدن وارد بازار كرده و راست كاره اونايي هست كه حتي سر كلاس/سر كار/توي پارك و هر جايي كه فكرشو بكنين ميخوان بازي كنن(مثل من!) ولي علاوه بر بازي امكانات ديگه اي مثل پخش فيلم/موسيقي/عكس رو هم داره .
حالا ببينيم اين دستگاه اصلا چه شكليه.

KING_OF_NET
10 April 2006, 11:00 PM

KING_OF_NET
10 April 2006, 11:01 PM
خوب يه همچين دستگاه توپي چه امكاناتي داره.

Sony PSP Value Pack
Model: PSP
wS('1','15')[Only registered and activated users can see links]
Discover a whole new way to enjoy gaming and more while you are on the move. The PSP is the first truly integrated handheld system that is designed to handle multiple applications, including games, music, video, communication and wireless networking. Dazzling, high-quality graphics let you enjoy 3D games with full-motion video, while high-fidelity stereo audio delivers amazing sounds and noises.

The PSP features a 4.3" TFT-LCD screen that incorporates a 16:9 widescreen aspect ratio for a captivating view. The newly developed high-capacity optical disc, the Universal Media Disc (UMD), supplies 1.8GB of storage. This package comes with 32MB Memory Stick Duo, headphones with remote control, battery pack, AC adapter, soft case, cleaning cloth and movie/music/game video sampler UMD disc. With a wide range of accessories and connectivity options, including Memory Stick, USB 2.0 port and Wi-Fi wireless LAN, the PSP is an entertainment platform that any lifestyle can enjoy.

KING_OF_NET
10 April 2006, 11:07 PM
همچنين:
__________________________________________________ _________
Includes a sampler movie/music/game UMD disc, 32MB Memory Stick Duo, headphones with remote control, battery pack, AC adapter, soft case and cleaning cloth
Operative keys/switches include analog stick, enter keys (triangle, circle, cross, square), buttons (directional, left/right, start, select, home, display, sound, volume), power/hold switch, wireless LAN switch and UMD open latchwS('5','1')[Only registered and activated users can see links]
wS('1','5')[Only registered and activated users can see links]

KING_OF_NET
10 April 2006, 11:18 PM
خوب براي يه همچين دستگاهي چقدر بايد پول داد؟
امروز كه قيكتشو نگاه كردم حدود 199 تا 250 دلار بود.من فكر ميكنم به قيمتش ميارزه ولي نميدونم چرا اينقدر اين دو قيمت با هم فرق دارن حتما پول مموريشه.
اينم يه لينك براي اطلاعات بيشتر:

KING_OF_NET
10 April 2006, 11:31 PM
رنگ:مشكي
وزن:280 گرم
سي پي يو :333 مگا هرتز
مموري اصلي:32 مگ
رم:4مگ
صفحه نمايش:4.3 اينچ تي اف تي ال سي دي 480*272پيكسل و 16.77 مليون رنگ

KING_OF_NET
10 April 2006, 11:42 PM
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

Profession@l
14 May 2006, 09:54 AM
این قضیه wifi رو کسی امتحان کرده ؟

فقط میشه با wifi بازی کرد یا قابلیت وصل شدن به اینترنت و دانلود کردنو داره؟

چند ماه پیش تو جمهوری یکی تبدیل شدشو 350 و معمولیشو 250 میداد و ادعا هم می کرد که تنها کسی هست که دستگاههی تبدیل شدشم داره . قیمت بازی های تبدیل شدشم 1500 فکر کنم گفت . قیمت دستگاش به نظرم گرونه ( تبدیل شدشو می گما)

کسی قیمت جدید نداره تو تهران .

تو اخبار IT خوندم کمپانیه Sony قیمت این دستگاه و PS2 رو به دلیل نزدیک شدن عرضه PS3 خیلی کم کرده . اینجا هم قیمتش اومده پایین؟

Profession@l
14 May 2006, 02:00 PM
کسی قیمت و اطلاعات جدید ازش نداره ؟

خوب من شنیدم که بازی هاش قابل رایت شده تو ایران . در مورد نصب ویندوز روش خیلی کنجکاو شدم دیگه چی کار میشه با این دستگاه انجام داد؟ منظورم از اینکارای خوفه...چه Plugin یا Emulator های دیگه ای وجود داره ؟

یعنی برای اینکه این بازی هایی که کپی شدن رو بخونه فقط باید فریمور کرک شده مورد نظر رو نصب کرد و لزومی به چیپ نیست .

آخه چند ماه پیش دستگاه معمولیشو 250 و دستگاه تبدیل شدشو 350 قیمت کردم . این اختلاف 100 تومن برای چیه ؟

kinz
14 May 2006, 04:17 PM
بازی هاش قابل رایت شدن نیست با فیرم ویر قدیمی بازی های قدیمی رو از روی مموری استیک میشه اجرا کرد ....
ضمننا بازی های ps1 قابل اجرا هستند روش.

MerDaX
14 May 2006, 04:24 PM
توي پايتخت پر شده
گرافيكش فوق العادست.براي يه بنده خدايي خريدم از يه دوست حدود 230 تومن

Profession@l
15 May 2006, 08:59 AM
بازی هاش قابل رایت شدن نیست با فیرم ویر قدیمی بازی های قدیمی رو از روی مموری استیک میشه اجرا کرد ....
ضمننا بازی های ps1 قابل اجرا هستند روش.

تو ایران از این حرفا نداریم که فلان چیز قابل کپی کردن نیست . ******************** !!!!

به هر حال اینو من از خودم نگفتم : جمهوری رو به روی پاساژ علاالدین یک پاساژ لوازم خانگیه که یه گفته خودشون PSP تبدیل شده داره که بازی های کپی شو می خونه . قیمت بازی ها ی کپی رو هم بهم گفت یادم نمیاد فکر کنم گفت 5000 یا 4000 تومن که با 40000 و 50000 خیلی تفاوت داره

کسی اگر اونجاها رفت یه سوال دوباره بپرسه در این مورد و قیمت جدید هم بگیره

bijbij : دوست گرامی . لتفن رعایت بفرمائید :icon_mad:

kinz
15 May 2006, 01:36 PM
بازی ها رو روی سی دی معمولی 5 6 تومان میدند! کپی میکنید روی مموری استیک و ...
umd رو فعلا" فقط sony dac تولید میکنه و هنوز استانداردی برای نسخه قابل رایت ثبت نشده و غیر ممکن هست.

Mohsen_bayern
4 August 2006, 11:31 AM
salam be hame bebakhshid ke pinglish taip mikonam akhe laptop yeki az doost hast ke farsi nadare
:icon_wink
lotfan mishe begid che joori bazi hasho nasb konam?
mamnoon misham
man alan ye dvd daram ke too sh bazi haye psp hast vali nemidoonam che joori nasb konam:icon_wink

baz ham ozr mikham ke pinglish neveshtam

lover: لطفا پینگیلیش ننویسید چون خودتون اشاره کردید که کامپیوتر شما فارسی نداشت این بار را برایتان ترجمه کردم
ترجمه
لطفا میشه بگید چه جوری بازی هاشو نسب کنم؟
ممنون میشم
من الان یک دی وی دی دارم که تو شهربازی های پی اس پی هست ولی نمیدونم چه جوری نسب کنم

Mohsen_bayern
5 August 2006, 01:34 PM
سلام به همه مدل1007 خریدم که یک بازی هم روش بود.بعد که یک سی دی توش گذاشتم اشتباها:icon_redf :icon_redf اپ دیتش کردم.حالا دیگه نمیشه بازی روش کپی کرد.یعنی کپی میشه ولی نمیشه بازی کرد. میشه بگید چی کار کنم .لطفا راهنمایی کنید.:icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf

bijavar
6 October 2006, 07:38 PM
من ميخوام يه پی اس پی بخرم امّا گيج شدم که کدوم مدلشو بخرم.
چينی يا ژاپنی ؟اصلاً چه فرقی باهم دارن؟
لطفاً کمک کنيد :icon_cry:

bijbij
7 October 2006, 07:06 AM
من ميخوام يه پی اس پی بخرم امّا گيج شدم که کدوم مدلشو بخرم.

چينی يا ژاپنی ؟اصلاً چه فرقی باهم دارن؟
لطفاً کمک کنيد :icon_cry:

دوست من
ورودتان را به تالارهای پارسی خوش آمد میگویم .
در قوانین آمده است :
نخست جستجو و سپس ایجاد تاپیک !
یافتن تاپیک مورد نظر و دریافت پاسختان چندان مشکل نبود و ای بسا اگر در همین تاپیک ( تاپیک درست ) پرسش نموده بودید تا بحال پاسخ خود را نیز دریافت مینمودید .
با سپاس

McAcE
30 November 2006, 09:11 PM
به نظر من دستگاه خیلی جالبیه این همه امکانات اگه موبایل هم بود دیگه هیچی کم نداشت
ولی من یه چیزیو متوجه نشدم بالاخره بازی های تقلبی و کرک شدش تو ایران گیر میاد یا هر دفعه 30 تا 50 هزارتومان واسه هر بازی آب میخوره
من خودم گیم بوی دارم ازش راضیم بازیهاش اصلا بچه گونه نیست شما زیاد رو بازی هاش دقت نداری 1 مشکلی که با اون دارم بازی هاشه قیمتش 13000 تومان واسه هر بازی که زیاده و فقط تو میرداماد گیر میاد
اما این علاوه بر بازی امکانات دیگی هم داره اگه اطلاعات بیشتری نظیر قیمت بازی هاش کدام مدل ؟ و ساخت کدام کشور مقایسه و نتیجه گیری کنید ممنون میشم

hp_i3
6 December 2006, 09:48 AM
من 2 ساله میشه گفت PSP دارم هر سوالی داشتین خوشحال میشم در خدمت باشم

vahid_elx_645ci
7 December 2006, 07:29 PM
من تازه گرفتم.
آیا بازیهاش رو می تونم از اینترنت دانلود کنم.اگه سایتی هست بفرمایید.

hp_i3
8 December 2006, 03:09 AM
من تازه گرفتم.

شدنش که میشه ولی به خاطر حجم زیاد ان مشکلات خواص خودشو داره
هر بازی که خواستی رو بگو برات بزارم

vahid_elx_645ci
8 December 2006, 08:28 PM
من می خوام psp خودم که اصل ژاپن هست رو بفروشم.فقط هم دو روز باهاش کار کردم.هرکس می خواد تو pm بگه خیلی فوریه.

dezman_2005
22 February 2007, 03:04 PM
بچه ها آخرین قیمت رو لطف میکنید !؟

سعيدـ2001
22 February 2007, 06:29 PM
من تازه گرفتم.

یکی از دوستان خوبم در یه فرووم دیگه مجموعه بسیار خوبی از بازیهای PSP دارن که به قیمت عالی بازیها رو میفروشن البته اصلا هدفم تبلیغ برای ایشون نیست (گرچه تبلیغم میشه) فقط برای دوستانی که دنبال بازیهای PSP با قیمت مناسب هستن گذاشتم اینم لینکش ([Only registered and activated users can see links]).
کسی اگه در مورد PSP سوالی داشت بپرسه اگه بلد بودم جواب میدم .
فقط تقریبا اخرین خبر مهم در مورد PSP اینه که فریم ور جدید Dark Alex 3.10oe-A اومده که به همه توصیه میشه این فریم ور رو بریزن که قابلیت اجرای بازیهای PS1 رو داره همچنین امکان اجرای بازیها از رو مموری و امکانات بسیار خوب دیگه که تو این لینک ([Only registered and activated users can see links])میتونید ببینید همچینین برای ریختن این فریم ور باید ورژن دستگاهتون به 1.5 تبدیل شده باشه از Devhook هم فعلا بهتر به نظر میرسه . خبر دیگه که یکمی شاید قدیمی تر باشه هک شدن ورژن 3.03 هست و امکان دانگرید از این ورژن به ورژن 1.5 ([Only registered and activated users can see links])کلا این دو تا خبر مهمترین اخبار در مورد PSP در یک ماه گذشته بوده .
قیمت PSP هم الان باید حدود 200-210 تومن باشه (اگه کمتر نشده باشه البته) ممکنه بعضی جاها گرونتر بدن مثلا 230-240 تومن .الانم دیگه همجا PSP رو هک شده به 1.5 تبدیل شده میفروشن و از این جهت دیگه هیچ مشکلی وجود نداره چون تقریبا اخرین فریم ورها هم هک شده .

PAYAM
23 February 2007, 02:04 AM
CDهاي PSP رو مي‌تونيد از پاساژ پارسيان (يا پرديسان يا يه چيزي تو همين مايه‌ها!) كمي بالاتر از بازار رضا در حدفاصل چهارراه ولي‌عصر و ميدون ولي‌عصر به قيمت 1500 تومن بخريد.

bijbij
1 March 2007, 04:31 PM
دوستان
قیمت جدید PSP 225000 تومان و قیمت هر سی دی که در آن 4 تا 5 بازی هست 5000 تومان :icon_cool

XELTEK
6 March 2007, 02:35 AM
ناگفته نمونه که با 15000 تومان کپی خور میکنند و بازیی 1000 تومان میگیرند میریزند !

abs-e1000
6 March 2007, 04:19 AM
من یکی رو تو یکی از فرمها میشناسم که کلی بازی رو میزنه رو دی وی دی میفروشه 700 تومن فکر کنم 7 / 8 تا DVD هم بود اگه میخاهید بگید لینکشو بدم

BloodReza
16 March 2007, 08:57 AM
من میخام گوشیمو بروشم یه دونه PSP بگیرم
به نظر شماها ارزش اینکارو داره
کسایی که دارن ازش راضی هستن؟

amir_CLK500
16 March 2007, 01:49 PM
گوشی خیلی وسیله واجب تریه تا یه دستگاه گیم.
اگه گوشی داری اینم بخری خوبه ولی نه اینکه دیگه گوشی رو بفروشی psp بخری خیلی ستمه.

XELTEK
16 March 2007, 02:32 PM
به نظر من خوبه که گوشی شو بفروشه پی اس پی بخره !
چون امکانات مالتی مدیا پی اس پی بیشتره از گوشی هستش !
ادم یه گوشی ساده مثل این موتورولا 40 تومنی ها داشته باشه و 250 تومن هم بده به پی اس پی خیلی خوبه !

Nazanin
16 March 2007, 03:38 PM
ناگفته نمونه که با 15000 تومان کپی خور میکنند و بازیی 1000 تومان میگیرند میریزند !

دوست گرامی درسته که برای کپی خور شدن این مقدار رو میگیرن اما شما میتونید خودتون این ریسک رو بکنید و خودتون دانگرید و آپگرید کنید ( گرچه بعضی از فروشنده ها هم که انصاف دارن مجانی این کار رو میکنن ) ... در مورد بازی هم با یکم گشت و گذار توی اینترنت و توی تالار های مختلف میتونید از 800 تومن تا 400 تومن :icon_arro پیدا کنید ( البته بعضی ها هم مگابایتی حساب میکنن .. ) در مورد کیفیتش نیاز به توضیح نیست که خیلی کیفیت عالی داره ... اما فراموش نکنید که فقط 1 وسیله بازیه و 1 مدیا سنتر هست ( البته قابلیت نصب برنامه و ... هم داره ) ... ( آرمان )

BloodReza
16 March 2007, 03:52 PM
راستش میخام دیگه بازی با کامپیوتر رو کنار بزارم و به سمت کنسول های بازی تغغیر جهت بدم خرج کردن برای کامپیوتر اونم برای بازی ارزش نداره
میخام گوشیمو بفروشم احتمالن تا آخرای اردیبهشت بی گوشی میمونم بعد گوشی میگیرم
اینتور که برنامه ریزی کردم تابستون هم PS3 یا XBox 360 بگیرم
کامپیوتر رو بزارم فقط برای اینترنت و امجور کارار نه برای بازی

XELTEK
16 March 2007, 04:05 PM
بهترین چیز همین پی اس پیه
چون نیاز به تلویزیون و ... نداره و همیشه در دسترسه !

hp_i3
17 March 2007, 03:56 AM
من 2 سال میشه که پی اس پی خریدم و تمام زندگی من شده این پی اس پی
کاری که الان در 2 و 3 جا انجام میدم در موره پی اس پی هست . دانگرید . بروز دانکردن بازی ها
کلان از بازی هایه دستی خیلی خوشم میاد ولی بعد از تجربه کردن دستگاه هایه نینتندو
به این دستگاه رسیدم فهمیدم که دیگه حده یه دستگاه هست
ولی سونی خوشایند نیست خیلی
بازی که در نمایشگاه E3 با پی اس پی معرفی شد Grantorismo 4 Mobile
5 ماه میشه که امدنش تاخیر داشته و 1 ماه هم Cancel شده بود
که فهمیدن دستگاه به نام PSP2 ممکنه بیاد
ولی ازون جا که تازه در ورژن 1.6 ps3 قابلیت Sync با پی اس پی داره نیمیشه مطمئن شد
ولی پی اس پی دیگه اینده نداره برید پی اس 3 بگیرید
20 گیگ شو می تونید 620-50 از تجریش پاساژ کیش بگیرید

bijbij
18 March 2007, 10:11 PM
دوستان
اگر امکان دارد نحوه نصب و اجرا بازیهایی که بصورت ( rar. ) روی سی دی هست را برایم توضیح بدهید .
فروشنده بقدری تند گفت که متوجه نشدم :icon_redf
بعد از باز نمودن ( rar. ) دو چیز بدست میاید که :

یک فایل بنام PSP که توش یک پوشه بنام game150 .
یک فولدر بنام X .
یک فولدر بنام مثلا" چیزی مانند اول نام بازی و یک یا چند حروف متصل به آن .هستش و حالا بنده میخواهم بدانم چگونه و به کجا باید این فایل و فولدر را منتقل کنم .
البته با اون فایل که توی فولدر ISO هست مشکلی ندارم و فولدرش در داخل خود گوشی مشخصه :icon_surp
در ضمن نحوه تبدیل فیلم و موسیقی را هم توضیح بدهید .
سپاسگزارم

bijbij
31 March 2007, 05:48 PM
ایضا" :
دوستان
اگر امکان دارد نحوه نصب و اجرا بازیهایی که بصورت ( rar. ) روی سی دی هست را برایم توضیح بدهید .

یک فولدر بنام X .
یک فولدر بنام مثلا" چیزی مانند اول نام بازی و یک یا چند حروف متصل به آن .هستش و حالا بنده میخواهم بدانم چگونه و به کجا باید این فایل و فولدر را منتقل کنم .
البته با اون فایل که توی فولدر ISO هست مشکلی ندارم و فولدرش در داخل خود گوشی مشخصه :icon_surp
سپاسگزارم
پاسخ لطفا" :icon_ques

Nazanin
6 April 2007, 07:19 PM
دوستان
یک فولدر بنام X .
سپاسگزارم
اگه منظورتون اون فولدرهایی است که به صورت ( phalls , %phalls ) هست و 1 فایل با نام EBOOT.PBP توش هست ، باید بگم که خودش که گفته ... توی فولدر psp\game150 باید بریزید ...
در مورد بعضی دیگه از بازیا که 3 تا فولدر دارن مثل iso , psp , dh هست او 2 تا فولدر iso , psp که مشخصه جاشون کجاست و توی فولدر dh دنبال ورژن فیرمورتون بگردید مثل 1.50 بعد فولدر مربوط به اون رو توی روت کپی کنید . بقیه پسوند ها مثل iso , cso , ... که مشخص هستن باید تو فولدر iso توی root مموری بریزید ...
موسیقی که بیشتر فرمت ها رو ساپورت میکنه و نیاز به تبدیل نیست و تصویر هم باید mp4 باشه میتونید از برنامه هایی مثل VEMoDe و یا x-oom استفاده کنید ... اگه پیدا نکردید بگید تا لینک بدم :icon_surp

bijbij
14 April 2007, 07:15 PM
اگه منظورتون اون فولدرهایی است که به صورت ( phalls , %phalls ) هست و 1 فایل با نام EBOOT.PBP توش هست ، باید بگم که خودش که گفته ... توی فولدر psp\game150 باید بریزید ...
در مورد بعضی دیگه از بازیا که 3 تا فولدر دارن مثل iso , psp , dh هست او 2 تا فولدر iso , psp که مشخصه جاشون کجاست و توی فولدر dh دنبال ورژن فیرمورتون بگردید مثل 1.50 بعد فولدر مربوط به اون رو توی روت کپی کنید . بقیه پسوند ها مثل iso , cso , ... که مشخص هستن باید تو فولدر iso توی root مموری بریزید ...
موسیقی که بیشتر فرمت ها رو ساپورت میکنه و نیاز به تبدیل نیست و تصویر هم باید mp4 باشه میتونید از برنامه هایی مثل VEMoDe و یا x-oom استفاده کنید ... اگه پیدا نکردید بگید تا لینک بدم :icon_surpدوست من
Nazanin گرامی
از اطلاعات مفیدتان سپاسگزام .
در ضمن دوستان
بنده کابلی تهیه نمودم که از یکطرف به USB و از طرف دیگر هم به USB PSP وصل میشود مانند کابل معمولی خودش و هم میتوانید با آن PSP خود را شارژ نمائید
از پاساژ علاالدین گرفتم :icon_cool

McAcE
24 August 2007, 03:50 PM
سلام دوستان
من میخوام psp بخرم لطف کنید بگید بهترین نسخه اش که بدرد ما بخوره کدمه کدوم ورژن و کرک و اگه قیمت جدیدی دارید بفرمایید

naymz
3 October 2007, 03:49 PM
توی سایت سونی یک پی اس پی دیدم که هم سبکتره و هم 64مگ رم داره
میخواستم بدونم
1 ) این مدل تو ایران هست ؟قیمت ؟
2) منصفترین فروشنده پی اس پی کیه ؟
3) آپگرید و دانگرد دستگاه رو خودم میتونم انجام بدم ؟

Nazanin
4 October 2007, 01:59 AM
میخواستم بدونم
اون مدلی که شما میگید اسمش PSP Slim هست که از مزایاش سرعت بیشتر ، عمر بیشتری باتری ، سبکتر بودن و ... هست ، توی ایران هم اومده و داره بفروش میرسه قیمت اگه اشتباه نکنم حدود 220 تومنه :icon_excl در مورد منصفترین فروشنده باید بگم از این سایت ([Only registered and activated users can see links])بخری ضرر نمیکنی !! به هیچ وجه هم طرف یگانه نرو ... قصد تخریب ایشون رو ندارم ولی روی هوا قیمت میده !!! چند هفته پیش از اونجا رد شدم و قیمت PSP ژاپنی رو ازش پرسیدم گفت 420 تومن !!! بعد گفت بیا تخفیف میدم 400 !!!!!!!! یعنی حواست جمع نباشه بدجوری تیغ میخوری !!!
اون فروشگاهی که بالا لینکش رو دادم ( البته 1 شرکته نه فروشگاه ) خودش دانگرید هم میکنه ... در مورد آپگرید هم نگران نباشید چون فقط بار اولش ممکنه گیج بشید !! :icon_arro

hp_i3
4 October 2007, 06:25 AM
میخواستم بدونم

PSP slim هست
64 مگ هم NAND Flash داره نه رم
1.قراره شنبه بیاد ولی اگه عجله داری از همون قدیمیا بگیر
2.توپ خونه فروشگاه فتحی (می تونی قبلش تحقیق کنی)
3.بسته به خودت داره ولی الان دستگاه رو دانگرید شده بهت میدن

naymz
4 October 2007, 07:03 PM
ممنون از دوستان
بعد از تحقیقات به این نتیجه رسیدم که PSP SLIM بگیرم ؛ حالا چند تا سوال پیش اومد
1) بغیر از سایتی که نازنین گفت جای دیگه برای خرید سراغ دارید ؟ ( خرید آنلاین نمیتونم انجام بدم )
2) SLIM های موجود در ایران ساخت کجا هستند ؟
3) فرمویر دانگرد شده رو میشه به اوریجینال آپگرید کرد ؟

amir_CLK500
5 October 2007, 01:49 AM
عمدتا ماله چین هستن.ماله ژاپن هم شاید بتونی پیدا کنی.اما حساسیت به خرج نده چون چین و ژاپنش هیچ فرقی با هم ندارن.
دارک الکس خداحافظی کرده باید ورژن m33 رو بریزی 3.52 به بالا.
همیشه برا خریدن اینجور وسایل گیم باید بری توپخونه پشت شهرداری.فروشگاه کیان ظاهری بهتر از همه اس ولی گرون فروشه.برو فروشگاه مسعودی مسوول گیم جعفره که خیلی آدم باحالیه قیمتاشم خوبه خیلیم خوب ساپورتت میکنه بعد از فروش.شمارشو اگه خواستی بگو تو پی ام بهت بدم
hint:چرا psp میخوای بخری؟؟اگه برا گیم میخوای بخری من 300 تا بازیشو دارم.بازیاش به ندرت قشنگه و 98 درصدشون مزخرفو بی گرافیکن.اگه دلت میخواد بازیای توپ بازی کنی باید یه 150 تومن بیشتر مایه بذاری و یه XBOX360 بخری.مطمئن باش پشیمون نمیشی.

naymz
5 October 2007, 09:41 AM
ممنون از راهنماییت
معنی این جمله رو نفهمیدم : "ورژن m33 رو بریزی 3.52 به بالا"

من خودم PS2 دارم الان و دارم پول جمع میکنم که PS3 بخرم و PSP رو برا همین جوری که در هر حالتی در دسترس باشه میخوام بگیرم

راستی PSP رو میشه و ضبط ماشین وصل کرد ؟ ضبط من Line In داره

hp_i3
5 October 2007, 05:58 PM
ممنون از راهنماییت
معنی این جمله رو نفهمیدم : "ورژن m33 رو بریزی 3.52 به بالا"

من خودم PS2 دارم الان و دارم پول جمع میکنم که PS3 بخرم و PSP رو برا همین جوری که در هر حالتی در دسترس باشه میخوام بگیرم

راستی PSP رو میشه و ضبط ماشین وصل کرد ؟ ضبط من Line In داره

شما اگه بخواین slim بگیرید فقط از ورژن 3.60 به بالا روش ساپورت میشه چه Cf .چه ماله خوده کارخونه
به همین دلیل هم نمی تونه kernal 1.50 رو ساپورت کنه واسه اجرای hombrew
برنامه هایه alarm.Clock هر چیزه دیگه
psp قدیمیا شاید بران بهتر باشه

Line-In هم داره

naymz
5 October 2007, 06:39 PM
سلام میشه بیشتر توضیح بدید ؟
یعنی بازیهای کپی رو نمیشه روش اجرا کرد ؟
homebrew چیه ؟

hp_i3
5 October 2007, 07:47 PM
سلام میشه بیشتر توضیح بدید ؟
یعنی بازیهای کپی رو نمیشه روش اجرا کرد ؟
homebrew چیه ؟

چرا ورژن 3.60 m33 رو روش ریختن
و این طور که تا الان من میدونم بازی کپی اجرا میکنه

اسم برنامه هایی که psp اجرا می کنه hombrew هست
تنها ورژن که این قابلیت رو داشت 1.50 بود که psp از این طریق کپی شد
ورژن هایه 1.51 تا الان homrew رو ساپورت می کنه
برای ریختن یه ورژن کاستوم مثال 3.40
برنامه میاد فایل update اصلی سونی رو هر دو ورژن 1.50 و 3.40 رو با هم ترکیب می کنه
و فایل ترکیبی رو با پسوند pxar مس یازه

ولی چون slim فلاش با قدیمیا کلان فرق داره و فقط 3.60 به بالا رو ساپورت میکنه کرنال 1.50 هم شاملش نیست

تمامی برنامه هاهیه پی اس پی hombrew هست
مبدل هایه دستگاه گا هیه قدیمی
Nes,Snes,SEga Mega Drive,Genises,N64,Game Boy Advance
و مثله PSP alarm یه همچین چیزای

ولی اگه واست سبک بودن مهمه slim بگیر و شک نکن

اونم به شرط کپی خور بودنش
:icon_cool

amir_CLK500
6 October 2007, 01:51 AM
اسلیم رو کنج تو میرداماد میداد 235
اتوماتیک یه 30 40 تومن از قیمت کم کنید میشه قیمت واقعیش.

ar22
10 October 2007, 07:53 PM
من هفته ی پیش خریدم 250

amir_CLK500
11 October 2007, 01:21 AM
خیلی گرون خریدی.

vahid_elx_645ci
15 October 2007, 07:06 PM
این slim از لحاظ گرافیکی فرقی با PSP های معمولی نداره؟ یعنی فقط سبک تر شده و عمر باطری بیشتر شده؟

hp_i3
15 October 2007, 11:42 PM
این slim از لحاظ گرافیکی فرقی با PSP های معمولی نداره؟ یعنی فقط سبک تر شده و عمر باطری بیشتر شده؟

نه از لحاظ گرافیک همونه ولی brightness بهتر شده
2.سرعت لود در بازی ها رفته بالا
3.ورودی hd میده تا 720p
و چند نکته ریز که اگر قبلی ها رو داشته باشی می فهمی
(جای speeker,راحت بودن در دست.نرمی دکمه ها)
قیمت شم که همونه
Good Luck

amir_CLK500
8 November 2007, 01:59 AM
صداشم میگن قویتر شده.

hp_i3
8 November 2007, 02:43 AM
صداشم میگن قویتر شده.

صداش همونه .لی چون جایی اسپیکر ها امده بالا و مانند مدل هایه قبلی زیر نیست و ادم در بازی کردن خواه ناخواه دستش می ره روش و باعث میشه صدا کمتر شه

naymz
8 November 2007, 08:03 PM
آخرین قیمت اسلیم که گرفتم 210هزار تومان بود.

naymz
12 November 2007, 10:00 PM
سلام
من یک عکس از جعبه psp slim basic pack از این مدلهایی که ایران اومده میخوام
تمامه نت رو گشتم چیزی پیدا نکردم
کسی میتونه کمک کنه ؟

secretboy66
15 November 2007, 09:33 AM
سلام دوستان
من میخواستم یه pspبخرم واسه بازی و wirelessو ...
حالا میخوام بدونم که pspفایل های pdf رو هم میتونه بخونه یا نه؟
با تشکر

amir_CLK500
15 November 2007, 12:31 PM
دوستان برای خرید اسلیم نه برید توپخونه نه میداماد نه هر جای دیگه.یه جا پیدا کردم قیمتاش از تمام ایران ارزونتره.پاساژ روبروی میلاد نور چند تا مغازه اسلیم رو دارند و میدن 180 و معمولیشو 160 میدن.

kingpsp2000
22 November 2007, 03:48 PM
کابل psp slim کی داره برای فروش

BlackStorm
11 March 2008, 02:47 AM
لينك هاي دانلود بازي هاي PSP كه در سايت هاي مختلف هست معمولا به صورت full و Iso Ripped هست كه حجم Full از Ripped خيلي بيشتر هست.
آيا اين دوتا باهم فرقي مي كنن؟:icon_ques آيا بازي هاي Ripped كامل نيستند؟:icon_ques
چرا حجم بازي هاي Ripped اين قدر كمتره ؟:icon_ques
اگه دوستان در اين مورد اطلاعي دارن ممنون ميشم جواب بدن:icon_wink

VIGO
11 March 2008, 01:14 PM
لينك هاي دانلود بازي هاي PSP كه در سايت هاي مختلف هست معمولا به صورت full و Iso Ripped هست كه حجم Full از Ripped خيلي بيشتر هست.
آيا اين دوتا باهم فرقي مي كنن؟:icon_ques آيا بازي هاي Ripped كامل نيستند؟:icon_ques
چرا حجم بازي هاي Ripped اين قدر كمتره ؟:icon_ques
اگه دوستان در اين مورد اطلاعي دارن ممنون ميشم جواب بدن:icon_wink

جناب BlackStorm بازی های ریپ شده در اکثر موارد فاقد بعضی از مووی های بازی هستند (movie) یا به عنوان مثال من بازی GTA : Vice City Stories رو خریدم که ریپ شده بود و 790 مگابایت حجمش بود، بعد که فولش رو دانلود کردم متوجه شدم که رادیو استیشن ها تقریبا نصف شده اند (یا حتی از نصف هم کمتر)

بنده نظر شخصی ام اینه که بازی Full رو دانلود کنید تا بیشترین لذت رو از بازی ببرید.
:icon_cool

pars35
17 March 2008, 01:26 AM
سلام

بهترین بازی بنظر شما چه نام دارد وقیمتش چند است؟

BlackStorm
19 March 2008, 12:05 AM
بازي هاي جديد قشنگي اومده مثل god of war ، NFS ProStreet ، final fantasy Crisis Core . توي شيراز كه هر بازي رو ميفروشن ۵۰۰ تومن ، يه DVD پر بازي رو هم ميفروشن ۲۰۰۰ تومن.

BlackStorm
19 March 2008, 12:22 AM
دوستان كسي ميدونه چطور ميشه فيلم با زير نويس ريخت روي PSP و مثل DVD ، زبان و زيرنويسشو عوض كرد ؟:icon_ques
آيا Image ، PSP فايل هاي تصويري مثلاً DVD رو هم مي خونه ؟:icon_ques

hesamone2006
11 May 2008, 10:08 PM
الان اسلیم چنده؟

mehran1
15 June 2008, 12:18 AM
250000با کابل تلویزیون 240000 بدون کابل

اصغر
7 August 2008, 06:28 PM
سلام

يه برنامه مي خوام كه فرمتهاي مختلف رو به mp4 ( قابل نمايش روي psp) تبديل كنه.

PowerEncoder رو دارم ولي رجيستر نشده است. برنامه ي بهتري هست كه كرك هم داشته باشه ؟

Nazanin
7 August 2008, 11:00 PM
سلام

يه برنامه مي خوام كه فرمتهاي مختلف رو به mp4 ( قابل نمايش روي psp) تبديل كنه.

PowerEncoder رو دارم ولي رجيستر نشده است. برنامه ي بهتري هست كه كرك هم داشته باشه ؟
برنامه VEMoDe یه برنامه خوب و البته رایگانه ! و جالبتر اینکه توی سایت رسمیش سورس کد برنامه هم هست ! :icon_cool

Download Link ([Only registered and activated users can see links])

Miyauo_E
2 October 2008, 08:19 PM
اطلاعاتي در باره psp

کسانی که نمیدونن PSP چیه یه نمیدونن کارش چیه متن زیر که بر گرفته از ویدیو گیمز هست رو بخونن

تاریخچه دستگاههای بازی اینچنینی شاید به همان دستگاههای کوچک موسوم به ‏Break‏ برگردد که دارای گرافیک ‏کاملا ساده ای بودند . از آن پس شرکت های مختلف تولید کننده بازی همانند نینتندو ، سونی و... نسخه های ‏کامل تری را از این وسایل ارائه کردند که از میان آنها می توان به کنسول های دستی ‏Game Boy‏ و نینتندو ‏DS‏ ‏اشاره کرد که البته طرفداران بیشماری نیز دارند. از یک لحاظ یعنی همان وجه بازی می توان ‏PSP‏ را نیز جزء همین ‏خانواده پنداشت ولی شاید یک تفاوت عمده میان ‏PSP‏ و دیگر کنسول های دستی نام برده شده این است که ‏PSP‏ ‏کاملا برای بزرگسالان (حداقل 17 یا 18 سال) طراحی شده است و هیچ چیزی از یک کنسول واقعی کم ندارد. ‏بهمین خاطر میتوان آن را کاملا در یک کلاس متفاوت از این خانواده قلمداد کرد. البته تفاوت میان این دستگاه با ‏اقلیت رقیبش بسیار از آنچه به نظر میرسد فراتر میرود که در یک نگاه کلی میتوان چند عدد از این نقاط برتری را ‏برشمرد :‏

‏-‏ وجود کارت حافظه ‏Memory Stick Duo
‏-‏ وجود کارتریج ‏UMD‏ (که اختصاصی سونی ست)‏
‏-‏ امکان پشتیبانی از شبکه ‏Wi-Fi
‏-‏ وجود پورت ‏Infrared
‏-‏ و...‏

از لحاظ بررسی ظاهری، ‏PSP‏ دارای ابعادی کاملا بزرگ است آنقدر بزرگ که تقریبا فکر گذاشتنش در جیب را فراموش ‏کنید! که این ابعاد عبارتند از 74×23×170 میلیمتر با وزن 290 گرم که در مقام مقایسه با بزرگترین موبایلی که تا ‏بحال دیده ام یعنی ‏E90‎‏ چهار سانتیمتر بلندتر، دو سانتیمتر عریض تر و سه میلیمتر قطورتر است در رابطه با وزن نیز ‏PSP‏ در حدود 80 گرم از ‏E90‎‏ سنگین تر است.
ظاهر زیبای مستطیل شکل با گوشی های گرد از ‏PSP‏ وسیله ای ‏کاملا خوش دست میسازد و همانگونه که از موقعیت دکمه ها بر می آید ‏PSP‏ برای کار با دو دست طراحی شده ‏است. زیبائی طراحی دستگاه در حد بسیار بالائی بوده ، در نگاه اول هر بیننده ای را جذب می کند و شاید تنها ‏نکته ای که بعنوان یک عیب بتوان به ظاهر دستگاه وارد نمود ماندن اثر انگشت بروی تمامی قسمت های آن است ‏که همگی بدون استثنا بصورت براق تولید شده اند.

دستگاه دارای بیشترین تعداد دکمه ای است که تاکنون در یک ‏چنین وسیله هایی مشاهده شده است ،چیزی در حدود 16 دکمه فقط در جلوی دستگاه وجود دارد! که بترتیب ‏عبارتند از در سمت چپ چهار دکمه جهت حرکت در چهار سمت و در سمت راست چهار دکمه استاندارد دسته های ‏بازی ‏Play Station‏ ، علاوه بر اینها هفت دکمه نیز در قسمت پائین صفحه نمایش وجود دارد که بترتیب از چپ به ‏راست عبارتند از دکمه ‏Home، دکمه های دوگانه تنظیم صدا ،تنظیم نور صفحه نمایش،تغییر وضعیت پخش صدا ، ‏دکمه ‏Select‏ و دکمه ‏Start‏.
علاوه براینها دکمه دیگری نیز در روی ‏PSP‏ و در سمت چپ وجود دارد که شاید در نگاه ‏اول که هیچ، پس از مدت ها استفاده از آن هم آن را با اسپیکر اشتباه بگیرید و آن هم دکمه برآمده ایست که درست ‏در زیر دکمه های جهتی واقع شده است و در حقیقت دکمه آنالوگ دستگاه جهت استفاده در بازی های نسبتا ‏قدیمی ست.
و اما چشمگیر ترین عنصر در نگاه اول به این زیبای کوچک ، صفحه نمایش زیبا و بزرگ آن است که ‏بزرگترین و با کیفیت ترین صفحه نمایشی ست که تاکنون برای وسایل قابل حمل نظیر ‏MP3 Player‎‏ ها و یا همین ‏کنسول های بازی ساخته شده است (البته استثناهایی نظیر ‏Vaio UX 17‎‏ را فاکتور بگیرید). ابعاد این صفجه نمایش ‏بی نظیر 4.3 اینچ است که توانائی نمایش 16.7 میلیون رنگ را نیز دارد.

یکی دیگر از فاکتورهای بی نظیر (با اطمینان ‏می گویم بی نظیر!) ‏PSP‏ زاویه دید استثنایی صفحه نمایش آن است که باردیگر سونی برتری خود را به رخ همگان ‏کشیده است جائیکه علاوه بر اینکه این زاویه دید در طرفین دستگاه تقریبا 180 درجه است در کمال شگفتی این ‏زاویه از بالا نیز به هیچ وجه تغییر نمی کند یعنی کیفیت تصویر به نمایش در آمده از زاویه دید بالای دستگاه کاملا ‏واضح و شفاف است که این، در میان تمامی ابزارهای دارای صفحه نمایش (از موبایل بگیر تا نوت بوک) کاملا بی نظیر ‏است. بازی کردن در این صفحه نمایش با کیفیت یکی دیگر از تجربه هایی است که کاملا در نوع خود بی نظیر است. ‏

نور این صفحه نمایش کاملا مناسب به نظر میرسد و حتی قرار دادن آن در پائین ترین سطح نور توسط دکمه تنظیم ‏نور(که سه حالته است) برای بسیاری از محیط ها، زیاده از حد به نظر میرسد. البته نباید از یاد برد که با این همه این ‏صفحه نمایش نیز در نهایت یک نوع ‏LCD‏ است که مشابه تمامی هم خانواده های خود دارای عیوبی مثل ‏Dead ‎Pixels‏ (پیکسل سوخته) نیز هست پس حتما در موقع خرید کاملا به این موضوع دقت کنید. بر بالای دستگاه چراغ ‏های نمایش روشن بودن یا در حال شارژ بودن ، فعال بودن ‏Wi-Fi‏ و همچنین چراغ وجود کارت حافظه موجود است.
‏در گوشه سمت چپ دکمه فعال کردن ‏Wi-Fi‏ و در سمت راست دکمه روشن کردن و یا در وضعیت ‏Hold‏ قرار دادن ‏دستگاه قرار دارد که این دکمه حالتی فنری دارد بدین منظور که اگر این دکمه را روبه بالا کشیده و رها کنیم دستگاه ‏به حالت ‏Sleep‏ میرود که شبیه همان ‏Stand-by‏ خودمان است و اگر دکمه را در بالا برای چند ثانیه کوتاه نگه داریم ‏دستگاه کاملا خاموش میشود علاوه براین فشردن این دکمه رو به پائین حالت ‏Hold‏ را برای ما بوجود می آورد.

در ‏قسمت پائین دستگاه محل اتصال شارژر به رنگ زرد و پورت اتصال هدفون دستگاه قرار دارد که از نوع جک 3.5 ‏میلیمتری ست و علاوه بر امکان اتصال هر نوع هدست دلخواه به این پورت محل اتصال ریموت دستگاه نیز در این ‏قسمت است.

قسمت بالائی دستگاه از سه جزء کاملا مجزا تشکیل شده است که عبارتند از محل پورت ‏Infrared، ‏محل اتصال پورت ‏USB 2.0‎‏ و دکمه ای کشوئی جهت باز و بسته نمودن درب درایو دستگاه که حالتی فنری داشته و ‏با قرار دادن ‏UMD‏ در درون درایو با بسته شدن درب، این دکمه نیز بصورت فنری حرکت می کند. البته یکی از نکاتی ‏که هر شخصی را در رابطه با این درایو دچار سوء تفاهم میکند این است که اکثریت قریب به اتفاق کاربران تازه کار ‏این درایو را با درایو ‏Mini DVD‏ اشتباه میگیرند و گمان می کنند که بوسیله آن میتوان کلیه ‏Mini DVD‏ ها را در ‏PSP‏ ‏مشاهده نمود(که اگر می شد چه می شد!)، در حالیکه در واقع این درایو یک ابزار کاملا ابتکاری و انحصاری از ‏سونی ست که تنها و تنها قادر به خواندن دیسک هایی با نام ‏UMD Universal Media Disc)‎‏)(دارای ظرفیت 1.8 ‏گیگابایت) می باشد که البته این دیسک ها هم در حقیقت دیسک تنها نیستند و در درون قابهایی قرار دارند که ‏سونی به آنها کارتریج می گوید و محموعه این کارتریج و دیسک است که در درون این درایو جا خوش می کند و فعلا ‏هم آش کشک خاله است و تنها بازی ها و معدود فیلم هایی که سونی روی این فرمت پخش کرده است توسط ‏PSP‏ قابل مشاهده می باشد (البته موضوع دیدن فیلم های بروی کارت حافظه چیز دیگری ست). علاوه بر موارد ‏گفته شده ساختمان این دیسکها بدین صورت است که دیسک درون یک جعبه پلاستیکی قرار دارد و بروی دیسک ‏نیز بغیر از یک محفظه مستطیل شکل که باز است بقیه رویه آن با یک پوشش شفاف پوشانده شده است که این ‏محفظه باز محلی برای ورود گرد و خاک و البته اثر انگشت و در اثر مرور زمان کم شدن کیفیت دیسک است(دلیل ‏دیگری برای اینکه ‏PSP‏ مناسب سن پائین نیست).
درایو ‏UMD‏ همانگونه که میدانید از نوع چرخنده است و این ‏چرخش و دسترسی به اطلاعات بدون ایجاد صدا صورت نمی گیرد که البته صدای تولیدی آنچنان قابل توجه نیست و ‏از آن مهمتر دستگاه در این حین کاملا بدون لرزش است.
قسمت پشت دستگاه محل کاور باتری (در سمت راست) و ‏اسلات کارت حافظه (در سمت چپ) می باشد. کارت حافظه ای که ‏PSP‏ قادر به پشتیبانی از آن است از نوع ‏Memory Stick Duo‏ میباشد که بهمراه دستگاه یک نمونه 32 مگابایتی نیز ارائه می گردد که نگفته پیداست که قبل ‏از خریددستگاه باید به فکر یک کارت حافظه پر و پیمان نیز باشید.
نکته مهم در رابطه با کارت حافظه این است که ‏برای اینکه دستگاه قادر به شناسائی فایل های موجود در کارت حافظه باشد می بایست در ابتدا آن را فرمت نموده ‏و یک پوشه با نام ‏PSP‏ در آن ساخته و سپس دیگر محتوی ها نظیر پوشه ‏Music‏ ،‏Movie‏ و... را در درون آن بسازیم تا ‏دستگاه قادر به شناسائی محتوی موجود در کارت باشد که البته گزینه ای نیز جهت اینگونه فرمت در درون منوهای ‏PSP‏ موجود است.

یکی از مهمترین المانهایی که در وسایل اینچنینی (‏Portable‏) کاملا می بایست مدنظر قرار گیرد ‏مسئله عمر باتریست. برطبق ادعای سونی باتری لیتیومی با ظرفیت ‏mAh‏1800 که در ‏PSP‏ بکار رفته است قادر به ‏روشن نگاه داشتن دستگاه برای 4 الی 5 ساعت متوالی بازی ست بشرط اینکه از ‏Wi-Fi‏ دستگاه استفاده نکنیم که ‏برای یک کاربر متوسط با یک بازی متوسط حتی میتواند تا یک هفته شارژ نگه دارد (منظور از کاربر متوسط استفاده ‏مثلا چیزی در حدود 3 ساعت در یک هفته است). که این زمان کاملا بسته به میزان چرخش و دسترسی درایو ‏دستگاه به دیسک ‏UMD‏ ست. ولی در یک آزمایش حقیقی این زمان برای یک بازی معمولی 5 ساعت ، برای ‏استفاده از ‏PSP‏ در یک شبکه ‏Peer-to-Peer‏ بیسیم تا 2 ساعت و برای گوش دادن فقط به موسیقی تا 11 ساعت ‏بود. لازم به ذکر است که زمان شارژ مجدد این باتری چیزی در حدود 2 ساعت و پنجاه دقیقه است.‏

هنگامیکه برای بار اول ‏PSP‏ را روشن میکنید زبانهای مورد پشتیبانی توسط آن به نمایش درمی آیند که عبارتند از ‏ژاپنی ،انگلیسی ،آلمانی ،اسپانیائی ،فرانسوی ،ایتالیائی ،روسی وپرتغالی که لیست نسبتا کاملی ست.
ظاهر ‏سیستم عامل مورد استفاده سونی در ‏PSP‏ کاملا گویا و راحت است و حتی بدون استفاده از دفترچه راهنما (که ‏اغلب از بد حادثه به زبان شیوای ژاپنی نیز نگاشته شده است) نیز میتوان از آن سر درآورد .
در کل در منوی اصلی ‏پنج انتخاب مختلف وجود دارد که عبارتند از : ‏Setting، ‏Photo،‎ Music‎،Video و ‏Game‏ که کاملا واضح و بدون نیاز به ‏توضیح هستند و با گردش توسط دکمه های جهتی بروی هر آیکون زیر منوهای هر کدام در زیر هر آیکون به نمایش ‏در می آیند.
منوی ‏Setting‏ محل انجام کلیه تنظیمات دستگاه میباشد از تنظیمات فیلم و عکس و متن تا تنظیم تاریخ ‏و زمان بهمراه تنظیمات ‏Wi-Fi‏ ،فرمت کردن کارت حافظه ، رمزگذاری بروی دستگاه یا بروی مراحل دلخواهی از هر ‏بازی و کلا هر تنظیمی که فکرش را بکنید. تنظیم ‏Wi-Fi‏ دستگاه کاملا آسان و سر دستی ست جائیکه برای اتصال به ‏شبکه مورد نظرتان در اغلب موارد فقط کافی ست تنظیمات پیش فرض دستگاه را قبول کنید همین و بس . در ‏روزهای نخستین ارائه ‏PSP‏ به بازار بطور پیش فرض درون دستگاه خبری از مرورگر اینترنت نبود و بغیر از استفاده ‏Wi-‎Fi‏ بعنوان بازی در شبکه فقط می توانستید از طریق اینترنت ‏Firm Ware‏ دستگاه را در صورت موجود بودن آپدیت ‏کنید ولی از ویرایش ‏Firm Ware‏ شماره 2.0 به بعد مرورگری نیز به این مجموعه اضافه گردید که نسبتا راحت بوده و ‏تقریبا از تمامی ‏Codec‏ های صفحات وب و جاوا اسکریپت پشتیبانی میکند. در این مرورگر یک صفحه کلید مجازی ‏نسبتا راحت وجود دارد که علاوه بر به خاطر آوردن نشانی صفحاتی که قبلا بازدید شده است، میانبری جهت ‏ترکیباتی نظیر ‏[Only registered and activated users can see links]‏ و ‏‎.Com‏ دارد که واقعا بدرد می خورد.
یکی دیگر از تغییراتی که از ورژن 2.0 به این طرف ‏در ‏PSP‏ رخ داده است در ساپورت دستگاه از فرمت های تصویری جدید است جائیکه تا پیش از آن فقط عکس های با ‏فرمت ‏JPEG‏ توسط ‏PSP‏ ساپورت می گردید درحالیکه توسط این ورژن جدید بغیر از فرمت ذکر شده فرمت های ‏BMP، ‏PNG، ‏TIFF‏ و ‏GIF‏ نیز توسط ‏PSP‏ ساپورت می شوند که با ورود به منوی ‏Photo‏ پیش نمایشی از عکس ها ‏‏(‏Thumbnail‏) به نمایش در می آید که می توان در میان آنها گشت و هرکدام را که خواست ‏Full Screen‏ نمود.

بدون ‏شک اگر شما دارای یکی از پلیر های زیبای سونی باشید اولین بار که سعی نمودید بروی آن آهنگهای دلخواهتان را ‏بریزید با مشکل همیشگی سونی روبروشده اید که آنهم چیزی نیست مگر پشتیبانی نکردن سونی از هیچ فرمت ‏صوتی مگر فرمت اختصاصی سونی با نام ‏ATRAC 3‎‏ که شما را مجبور میکند حتی فایلهای ‏MP3‎‏ را نیز به این فرمت ‏مهجور تبدیل کنید در مورد ‏PSP‏ نیز این ماجرا تا زمان ارائه ورژن جدید برقرار بود که با ارائه آن ‏PSP‏ قادر به پشتیبانی از ‏فرمتهای ‏MP3‎، ‏WMA، ‏WAV‏ و البته ‏ATRAC 3‎‏ شد. در زمینه پخش ویدئو ‏PSP‏ از فرمت ‏MPEG-4‎‏ استفاده می کند که ‏همچنان تغییری در آن نداده است.‏
و اما اصلی ترین دلیل برای ساخته شدن وسیله ای نظیر ‏PSP‏ مطئنا بازی ست و امکانات دیگر در حد امکانات جانبی ‏طبقه بندی می شوند. در این زمینه باید گفت که تجربه استفاده از ‏PSP‏ کاملا قابل مقایسه با یک کنسول واقعی ‏مثل ‏‎ PS2‎‏ میباشد که در نوع خود کاملا بی نظیر است البته در این میان مشکلاتی در ورژن قبلی بود از جمله زمان ‏زیاد لود شدن بازیها که بواسطه استفاده از کارتریج ‏UMD‏ رخ میداد و در مقایسه با رقیبان خود همانند نینتندو ‏DS‏ که ‏از حافظه فلش استفاده می کنند امتیاز کمتری کسب می کرد ولی این یکی نیز در نسخه دوم ‏Firm Ware‏ دستگاه ‏حل شده است زیرا که این زمان، به زمان نسبتا قابل قبول 10 ثانیه برای لود شدن تقلیل یافته است. در روزهای ‏نخستین ارائه ‏PSP‏ به بازار، عناوین بازیهای این کنسول دستی بسیار کم و البته گران بودند و شاید تا چند ماه اول این ‏عناوین به 3 عدد هم نمی رسیدند ولی خوش ساخت بودن همین تعداد کم بازیها (همانند ‏Need For Speed‏) ‏همچنان بر فروش ‏PSP‏ افزود تا اینکه هم اینک می توان گفت که این کنسول دستی به بلوغ رسیده است و تعداد ‏بازیهای فراوانی ماهیانه بر انبوه بازی های قبلی افزوده می شود.‏
قلب تپنده قسمت سخت افزاری ‏PSP‏ را پردازنده 333 مگاهرتزی 32 بیتی شرکت ‏MIPS‏ تشکیل میدهد که اگر کمی ‏به تاریخ ساخت اولیه ‏PSP‏ توجه کنیم می بینیم که در مقام مقایسه با گوشی های موبایل که تازه یکی دو ماه است ‏به این سرعت پردازنده (‏E90‎‏ ،5700 و ‏N95‎‏ بهمراه ‏P1‎‏) رسیده اند سرعت ‏PSP‏ در حد بسیار بالایی است حافظه ‏داخلی اصلی ‏PSP‏ میزان 32 مگابایت است که از طریق کارت حافظه قابل افزایش است علاوه بر آن میزان 4 مگابایت ‏نیز بصورت ‏Dram‏ در ‏PSP‏ تعبیه شده است.
یکی از جالب ترین نکات در رابطه با ‏PSP‏ این است که بعلت همه گیر ‏شدن، این دستگاه همواره مورد توجه سازندگان سایر وسایل جهت ساخت امکانات جانبی (‏Third Party‏)، بوده است ‏و تقریبا هر آنچه که فکرش را بکنید برای ‏PSP‏ ساخته شده است از دوربین و ‏GPS‏ بگیرید تا انواع و اقسام وسایل ‏جانبی در رابطه با زیبائی و حمل آن . این نیز حتما برایتان جالب است که بدانید یکی دو سال پیش هکرهای مهربان ‏موفق شدند که ویندوز 95 را روی ‏PSP‏ بالا بیاورند

برگرفته از سايت: EVERYTHING ABOUT PSP ([Only registered and activated users can see links])

XELTEK
20 October 2008, 12:52 AM
من یدونه اسلیم خریدم هنوز اندر کفم که چحوری باید بازی ریخت توش