PDA

View Full Version : صداي عجيب...

کشتی رانی
9 February 2006, 07:28 PM
اتوموبيل من پرايد است و حدود 2 ماه است كه ان را تحويل گرفتم و حدود 3600كيلومتر كار كرده است
ماشينم موقع شروع به حركت صدايي عجيبي ميده . اين صدا از قسمت زير پاي راننده و در قسمت پدالها به گوش ميرسه ولي مربوط به پدالها نيست.
زماني كه ماشين ايستاده است و من پاي خود را از روي كلاچ برمي دارم و ماشين شروع به حركت ميكند اين صدا شنيده ميشود . همچين موقعي كه با ماشين آهسته در حال حركت هستم ( در دنده يك يا دو يا حتي سه ) و بعد ناگهان به ماشين گاز ميدهم و اصطلاحا شتاب ميگيرم اين صدا شنيده ميشود .
احساس من اين است كه به نظر مي رسد در لحظه شروع به حركت يا شتاب گيري فشاري به بدنه يا شاسي يا ... چيزي ديگري كه با اينها مرتبط است وارد ميشود و اين صدا توليد ميشود
اين صدا بسيار شبيه باز شدن يا پاره شدن است .
اين صدا قبلا گه گاهي به گوش مي رسيد يعني گاهي بود گاهي نبود . ولي اخيرا هميشه به گوش ميرسد يعني هر وقت من ميخواهم شروع به حركت كنم يا سرعت را ناگهان زياد كنم اين صدا به گوش ميرسد .
ممنون مي شوم اگر به من بگوييد براي اين صدا و علت توليد آن و عوارض ناشي از آن چه حدسهايي ميزنيد . در ضمن دوست دارم قبل از اينكه ماشين را به تعميرگاه ببرم حدودا خودم بدانم كه مشكل از كجاست .

در ضمن دوستان عزيز اگر ادرس يك تنظيم فرمان كار ماهر ترجيحا در محدوده شمال يا شرق تهران داريد به من بگوييد .

متشكرم

alireza_shd
10 February 2006, 09:17 AM
به احتمال زیاد از سیم گاز یا سیم کلاچ هست. برای امتحان در حالت خاموش چند بار پدال را سریع فشار بده. می تونی بیخیال بشی ولی اگر خیلی برات مهمه باید روغن کاریش کنی

kiantom
10 February 2006, 09:26 AM
باسلام
دوست عزيز (كشتي راني) اين موضوع عوامل بسياري ميتونه داشته باشه لطفاً بفرماييد:
1- در حالت توقف صدا كاملاً قطع ميشه يا خير؟
2- هنگامي كه در حال حركت هستيد و دنده خلاص است با گاز دادن بازهم صدايي ميشنويد يا خير؟
3- در زمان حركت و شتاب ناگهاني به محض اينكه صدا مجدداً شنيده شد پدال كلاچ را كامل بگيريد و ببينيد صدا قطع ميشود يا خير؟
پيروز باشيد.

jacobnazarade
10 February 2006, 11:07 AM
با سلام خدمت دوستان ولی شاید ایراد از دسته موتور یا دسته گیبربکش باشه مخصوصا دسته گیربکس که وقتی به موتور تکان می خورد این صدا بگوش می رسد و شاید هم بست های اگزوز باشد که شل شده باشد
برای فهمیدن دسته موتور یا گیربکس کافی وقتی کاپوت بازه نیم کلاج نیم کلاچ نیم کلاچ کنی اگه دید موتور خیلی
حرکت می کند و یا گیربکس البته باید خیلی وارد باشی معلوم می شود

کشتی رانی
10 February 2006, 01:47 PM
باسلام
دوست عزيز (كشتي راني) اين موضوع عوامل بسياري ميتونه داشته باشه لطفاً بفرماييد:
1- در حالت توقف صدا كاملاً قطع ميشه يا خير؟
2- هنگامي كه در حال حركت هستيد و دنده خلاص است با گاز دادن بازهم صدايي ميشنويد يا خير؟
3- در زمان حركت و شتاب ناگهاني به محض اينكه صدا مجدداً شنيده شد پدال كلاچ را كامل بگيريد و ببينيد صدا قطع ميشود يا خير؟
پيروز باشيد.

دوست گرامی
در حالت 1 صدا اصلا وجود نداره
در حالت 2 در این حالت هم صدا وجود نداره
در حالت 3 در این حالت صدا وجود دارد که با گرفتن پدال کلاچ صدا قطع میشه و به محض برداشتن پا از روی کلاچ و وارد شدن نیروی موتور به ماشین این صدا شنیده میشود زمان این صدا کوتاه است و موقع شتاب گیری یا شروع به حرکت شنیده می شود ولی در حالت سکون یا اگر با سرعت ثابت حرکت کنم شنیده نمی شود
ممکن است آنگونه که دوستان گفتند شکافی در بدنه یا شاسی باشد که با شتاب گرفتن و شروع به حرکت کردن این صدا تولید شود ؟ یا اینکه ممکن است از کمک ها باشد ؟