View Full Version : ارتباط فروم و MT
srshk213
8 February 2006, 02:35 AM
سلام
من میشه گفت یه مشکلی دارم. اینکه میخوام تو MT (مثل WP ) یه فرمی داشته باشم که با اون مردم خودشون بتونن بیان و اطلاعاتشون رو بدن و رجیستر شن به سایتم.
راه دستیش رو بلدم. ولی خوب قضیه حساس تر از دستی و تک تک رجیستر کردنشون شده:icon_cry:!
فکر میکنم باید plugin خاصی واسه انجام اون کار باشه. من که هر چی گشتم نشد چیزی پیدا کنم.
چی کار باید بکنم؟
leoncino
9 February 2006, 05:32 AM
دوست عزيز شما ميتوانيد با استفاده از برنامه وردپرس اين قابليت را بر روي سايتتون داشته باشيد
srshk213
9 February 2006, 06:27 AM
دوست عزيز شما ميتوانيد با استفاده از برنامه وردپرس اين قابليت را بر روي سايتتون داشته باشيد
میدونم از طریق وردپرس خیلی هم آسون هست این کار. ولی می خوام بدونم با MT چه طور میشه همچین سیستمی رو برپا کرد؟!؟!؟!؟!
B e H r A d
9 February 2006, 06:44 AM
احتمالن بايد براش برنامه نويسي كرد كه يوزر ها ساين آپ كنن...... من كه تمام عمرم رو با ام تي از بين بردم هم چنين چيزي نديدم...
خوب چرا شما با برنامه وردپرس اينكارو نميكنين ؟ وردپرس هم آسون تر هستش و هم اينكه سبك تر از ام تي!!!!
srshk213
9 February 2006, 09:31 PM
آخرم رو کردم به همون وردپرس!
ولی حالا یک مشکلی برام پیش اومده تو ایمپورت کردن نوشته های MT به WP که نمیدونم باید همین جا مطرحش کنم یا دوباره یه تاپیک دیگه واسش بسازم؟!؟!؟!
به هر حال ممنون.
kinz
9 February 2006, 10:14 PM
mt
مناسب کار شما نیست امتیاز این نرمافزار ایجاد صفحات استاتیک هست و در نتیجه فشار کم به سرور کاری که شما
میخاین بکنید دقیقا این امتیاز رو به نقص تبدیل میکنه و دلیلی برای استفاده از این نرمافزار نمیمونه
چون در صورت استفاده از این نرمافزار برای اینکار فشار بیشتری به سرور وارد میشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.