PDA

View Full Version : نظرتون در مورد motorola V3I چیه؟

srshk213
8 February 2006, 02:18 AM
سلام
این روزا! دارم روی Motorola V3I (http://www.motorola.com/motoinfo/product/details/0,,130,00.html) به شدت فکر میکنم.
خیلی هم تحقیق کردم ولی هنوز دودلم که Motorola خوبه یا نه؟!؟!؟!؟
اگر کسی اینجا در مورد این گوشی مطمئن یا اصلا دارتش و میتونه در موردش بهم اطلاعات بده ممنون میشم.

Vahid Talaei
10 February 2006, 03:02 PM
من وي3 دارم.عالي - ناز- توپ
اين دهمين گوشي هست كه عوض كردم ولي اين يكي رو از همه بيشتر دوست دارم

masoudboy
10 February 2006, 05:47 PM
موتورولا v3 همانطور که می دانید از طراحی واقعا عالی برخوردار است و یکی از عیب هاش حافظه کم آن و نخوردن مموری بود که موتورولا با عرضه v3i که هم مموری میخوره و هم دوربین 1.3 مگاپیکسل داره عیب های v3 را بر طرف کرد . این گوشی جز 5 گوشی پرفروش سال 2004 و 2005 بوده و همچنین در هر دو سال جایزه بهترین طراحی را از آن خودش کرده. ولی قیمت v3i در حال حاضر چیزی در حدود 510 هزار تومان می باشد .

m_t
10 February 2006, 11:05 PM
510 تومن نیست، 315 تومنه.
به قیمتش گوشی نسبتا خوبیه

morten
10 February 2006, 11:10 PM
من هم قیمت 365 تومان رو دارم

اگر بشه 315 گرفت به نظر من بسیار گوشی خوبی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masoudboy
10 February 2006, 11:51 PM
من در اصفهان قیمت کردم 510 هزار تومان. میشه بگین شما دقیقا در کجا 315 تومان قیمت کردین ؟؟

چشم عسلي
11 February 2006, 01:49 AM
نه عزیز منم در اصفهان زندگی می کنم یک سری به احمد آباد بزن احتمالا شما رفتید توی نظر قیمت گرفتید

فروشگاه مجید خیابا فردوستی یا فروشنده های احمد آباد

beckham
11 February 2006, 08:49 AM
دوستان نوسان قیمتتون زیاده میشه قیمت اصلی رو بگین .
منم خودم از این مدل خوشم اومده بود ولی مموری کم خیلی حالم رو گرفت ولی با اومدن مدل جدید دیگه میخوام برم بگیرم
میشه اطلاعات کلی مزایا و مشکلاتشو بگین؟

masoudboy
11 February 2006, 10:55 AM
نه عزیز منم در اصفهان زندگی می کنم یک سری به احمد آباد بزن احتمالا شما رفتید توی نظر قیمت گرفتید

فروشگاه مجید خیابا فردوستی یا فروشنده های احمد آباد

دوست عزیز مجید و اصفهان سل که اصلا میگن ما موتورولا کار نمی کنیم و فلکه احمد آباد هم همه v3 معمولی دارند و من خیلی گشتم و فقط یک جا تو خیابان میر داشت میگفت 512 هزار تومان حدود 1/5 هفته پیش .

m_t
11 February 2006, 01:24 PM
من در اصفهان قیمت کردم 510 هزار تومان. میشه بگین شما دقیقا در کجا 315 تومان قیمت کردین ؟؟
علاالدین طبقه همکف - سه شنبه 18/11

shareza
14 February 2006, 03:55 AM
شیک-زیبا-کارآمد-پولی که میدی همون اندازه کارمیده اگه بیشتر نباشه:icon_arro

HBN110
1 March 2006, 11:12 PM
آقا من موتورولا دارم ، قبلا هر گوشی بگی داشتم ، بخر معطل نکن از نظر آنتن دهی هیچ گوشی بهش نمی رسه ، کیفیت صدا و تصویرشم که معلومه دیگه ، اگه گوشی میخوای موتورولا بهترین گزینه ست . موفق باشی دوست من .

OmiD222
2 March 2006, 07:57 PM
شما w800 رو به v3i ترجیح می دید نظرتون روو بفرمائید

mehran_tavakoli
2 March 2006, 08:00 PM
من برای داییم v3 خریدم که از کمی مموریش می ناله
ولی v3i عالیه

HBN110
2 March 2006, 08:37 PM
من امروز که 11 اسفند باشه این گوشی رو قیمت کردم ، با گارانتی اصلی 288000 تومان بود ، به نظر گوشیه خیلی خوبیه ، از نظر آنتن دهی که کلا موتورولا محشره!!!!!!!!!!!

srshk213
12 March 2006, 12:14 AM
آقایون خانوما این گوشی هر چی که هست من خریدمش دیشب. تا الان که به شدت راضی هستم، فقط از یه چی دارم میسوزم اینکه یه مدل جدیدتر از این تو بازار بود با اسم V3X که من نمیدونستم! میشد اون رو بگیرم اگه میدونستم و فرقش هم اینه که یه دوربین داخلی داره واسه اینکه از خودتون فیلم برداری کنید(همراه با همون دوربین بیرونیه معمولی) و دوربینش 2 مگاپیکسل و طراحیش تا یه حدی فرق داره.

ولی در هر حال همین V3I گوشی توپی بوده تاحالا!

HBN110
12 March 2006, 12:39 AM
آقا مبارکت باشه گوشیه خوبیه

BloodReza
12 March 2006, 12:40 AM
قیمت این V3X چند بود؟

srshk213
12 March 2006, 12:49 AM
این دو صفحه رو ببینید واسه مقایسه امکانات:
V3X (http://www.motorola.com/motoinfo/product/details/0,,95,00.html)
V3I (http://www.motorola.com/motoinfo/product/details/0,,130,00.html)

حالا میبینم چه خوب شد که V3I گرفتم واقعا!

در مورد قیمت هم فردا خبرش رو بهتون میدم چون قرار شد دوستم قیمت ها رو برام بیاره.

shahabstar
18 March 2006, 03:24 PM
آقا v3xهنوز بيرون نيومده تو سايت موتورولا زده بزودي ولي از نظر طراحي اي قشنگتر از ايكسه من كه فقط دارم باهاش حال ميكنم عاليه

fizzi
18 March 2006, 03:33 PM
v3x ظرافت و نازكي v3i رو نداره ...

srshk213
18 March 2006, 10:10 PM
والا اینجا (http://www.gsmarena.com/motorola_v3x-1120.php) که زده Available!!!!!!

srshk213
18 March 2006, 10:26 PM
قیمتش هست 450$(V3X)

nuzzle72
19 March 2006, 12:26 AM
فکر ميکنم اين قيمت يه کمکی گرون باشه

srshk213
19 March 2006, 10:53 PM
فکر ميکنم اين قيمت يه کمکی گرون باشه

خوب تلفون جدید همینه! البته این قیمت تو US هست. شاید تو ایران اگر پیدا کنید ارزون تر باشه. اینجا تقریبا 300$ بود قیمت کردم.

heart_hacker
28 April 2006, 01:29 PM
آقا وی تری ای من گرفتم 238 هزار تومن ولی چون با جاوا نوشته شده...برنامه روش نصب نمیشه.......ولی از لحاظ شیک بودن پوز همه گوشی ها رو زده........ای ول

amir tv
18 June 2006, 09:21 AM
قیمتموتورولا 240v3i الی 260 هزار تومان و 320v3x الی 330 هزار تومان

amir tv
20 June 2006, 08:38 AM
سلام دوستان
کسی میدونه که گوشی موتورولا v3i کجایی هست

smaiel44
20 June 2006, 10:06 AM
فکر کنم جد اندر جد چینی باشه

Pmax
28 June 2006, 12:16 AM
سلام دوستان من یه هفته اس که v3i گرفتم . می خواستم ایکس بگیم اما ظرافت آی گولم زد آخرش
گوشی خوبیه امااااااااااااا

1-چرا با 1.2 مگاپیکسل عکساش انقدر افتضاحه ؟ :( کاریش میشه کرد ؟ البته وقتي نور كم باشه ( شب تو اتاق ) عكساش مات ميشه و كلا در مقابل 6111 پدرم که 1 مگی هست اصلا عکسها و فیلمهای خوبی نمی گیره

2- واقعا با p2k ميشه صدای اسپیکر رو زیاد کرد یا نه ؟

3- اینکه من فیفا 2006 رو ریختم رو ی گشوی و اینستال کردم و اجرا شد اما
الف ) صفحه بازیش از صفحه ال سی دی گوشی بزرگتره جوری که من قسمتی از نوشته ها رو نمی تونم ببینم
ب ) وقتی همه مراحل رو طی می کنم و استادیوم رو هم اوکی ی کنم که وارده بازی بشم یه نوشته ای پایین می آد که من کامل نمی بینمش و نمی تونم بخونمش تبعا و نمی تونم وارد بازی بشم . نوشته یه چیزی رو press كنم و لي من نمي تونم بخونم ببینم چی نوشته . این بازی جویستیک می خواد ؟ :blink:

4- موقع فيلمبرداري باهاش وقتي از يك نقطه ميرم به يه نقطه دیگه حتی با با کمترین سرعت هم که برم بازم توی تصویر کشیدگی ایجاد میشه و تصویر بهم میریزه . البته توی ال سی دی موقع ضبط اینو نشون نمیده اما موقع پخش معلم میشه . شما با این مورد برخورد کردید ؟

و سوال آخر میشه بفرمایید flex چی هست ؟

مرسي

peyman_v3i
30 June 2006, 12:36 AM
من تو تبریز قیمت کردم (تاریخ85/4/8)که البته خودم هم خریدم:255000

peyman_v3i
30 June 2006, 12:43 AM
برای افزایش رزولیشن دوربین در گوشی موتورولا به منو>اکستراز>مالتی مدیا>کامرا میرید و وقتی که دوربین فعال شد کلیدخط(همونی که بالای کلید چهار جهته رو میزنید بعدش به picture setup میرید و رزولیشن را به 1.2 ارتقا میدید...
سوالی باشه در خدمتم!!!:icon_ques

Pmax
30 June 2006, 01:07 PM
من تو تبریز قیمت کردم (تاریخ85/4/8)که البته خودم هم خریدم:255000

من تهران خریدم 237 تومن اما عکساش خصوصا توو نور کم با 1.2 هم چنگی به دل نمیزنه

آرمان
30 June 2006, 03:59 PM
تمام این موتورولاها چینی هستند که واقعا جنس چینی هر چی که میخاد باشه مفت نمی ارزد.

mehran_tavakoli
1 July 2006, 10:19 AM
موتورولا اصلش ماله آمریکا هست و داییه من از دوبی خرید که واقعا شیکه
موتورولا هایی که تو ایران هست بعد از یکسال رنگ گوشی میره داییه من الان حدود 1 سال و 5 ماهه که داره که عین روز اولشه
داییه من وی تری خریده که کیفیت دوربینش عادی هست ولی وی تری که ت. ایرانه کیفیتش نسبت به اون افتضاحه

Pmax
1 July 2006, 02:30 PM
چین توی بازار امریکا و اروپا هم کلی فروش داره ... اگر نداشت که امریکا و اروپا نگران محصولات چینی نبودند
فقط چین دو مدل جنس داره بی کیفیتاش با سرعت نور میاد ایران و با کیفیتاش تو بازار اروپا و امریکاس ...
موتورولا هم جزو با کیفیتاش ... عمومی من توی امریکا هم که گرفت چینی بود ... اصلا موتو ساخت این گوشی رو داده به دفتر چین ... یه شرکتم نمی آد دو جور گوشی بزنه
ضمن اینکه یه موتورولای شکسته 3-0 از یک کتلته بی ریختی مثل نوکیا جلو هست ...

اما 3 تا سوال از بچه های موتورولایی

1- واقعا با برنامه p2k ميشه صدای اسپیکر رو زیاد کرد یا نه ؟ اسپیکر خراب نمیشه ؟

2- اینکه من فیفا 2006 رو ریختم رو ی گشوی و اینستال کردم و اجرا شد اما
الف ) صفحه بازیش از صفحه ال سی دی گوشی بزرگتره جوری که من قسمتی از نوشته ها رو نمی تونم ببینم
ب ) وقتی همه مراحل رو طی می کنم و استادیوم رو هم اوکی ی کنم که وارده بازی بشم یه نوشته ای پایین می آد که من کامل نمی بینمش و نمی تونم بخونمش تبعا و نمی تونم وارد بازی بشم . نوشته یه چیزی رو press كنم و لي من نمي تونم بخونم ببینم چی نوشته . این بازی جویستیک می خواد ؟

3- من یه متن کوچک هم که برای اس ام اس تایپ می کنم گوشیم اونو توی 2 یا 3 صفحه سند می کنه !! چرا ؟ متن اگه از 1-2 خط زیادتر بشه طی چند صفحه سند میشه !! چکار کنم درست بشه ؟

لطفا هر 3 رو راهنماییم کنید مرسی

mehran_tavakoli
1 July 2006, 07:37 PM
من نمیدونم ولی زیر محل قرقر گرفتن باتری موتورولای داییم نوشته made in U.S.A
میتونی برید به سایت WWW.MOTOROLA.COM

Pmax
1 July 2006, 08:53 PM
من نمیدونم ولی زیر محل قرقر گرفتن باتری موتورولای داییم نوشته made in U.S.A
میتونی برید به سایت WWW.MOTOROLA.COM

چی بگم منم وارد نیستم اما فقط گوشی اولیم که موتو بود ساخت امریکا بود و بعد از اون امریکایی ندیدم . عمومم گفتم دیگه نیویورک گرفتن اونم چینی بود . بهرحال با صاایران مقایسه اش کنید اما شماروبخدا با کتلتهای نوکیا نه :icon_razz

Vahid Talaei
18 August 2006, 02:11 PM
به نظر من در مجموع كيفيت وي3 از وي3اي بهتره

parsmobile
19 August 2006, 02:56 AM
تمام این موتورولاها چینی هستند که واقعا جنس چینی هر چی که میخاد باشه مفت نمی ارزد.
آره کاملا درسته . منم نظرم اینه...
ضمنا جنازه یه گوشی 6600 می ارزه به این گوشی !
اما نمی دونم چرا این گوشی توی اروپا این همه طرفدار داره !!!

namira
31 August 2006, 02:26 AM
گوشی خوبیه
ولی یه کم خنگ میزنه!

مثلا با در بسته موزیکش کار نمیکنه

Pmax
1 September 2006, 05:17 PM
بنظرم اوني كه خنگ ميزنه يكي ديگه س !! :icon_razz
چون من وي تري آي دارم ... موزيكش وقتي درش بسته باشه هم كار ميكنه مثل باقلوا :icon_excl

Pmax
1 September 2006, 05:52 PM
اما نمی دونم چرا این گوشی توی اروپا این همه طرفدار داره !!!

واقعا نمي دوني چرا توي اروپا و امريكا موتو انتخاب اوله اما توي ايران نوكيا ؟
بذار يه راهنماييت كنم اگر بازم متوجه نشدي كامل توضيح مي دم

به همون دليلي كه
توي ايران پيكان پرفروش ترين ماشينه
و به همون دليلي كه
توي ايران فيلم كلاه قرمزي يكي از پرفروشترين فيلمها ي تاريخ سينماست
و ...
به همين دلايل نوكيا توي ايران خيلي محبوبه
و درست به همين دلايل اغلب ايراني ها فكر مي كنند جنازه 6600 از موتو خيلي بهتره

canor
1 September 2006, 08:25 PM
من هم یک گوشی موتورولا v3i داشتم . واقعا گوشی خوبی بود . موتورولا از نظر دیزاین و کیفیت بدنه و آنتن دهی و کیفیت صدا و حتی mp3 گوشیهاش حرف نداره . اما خوب باید قبول کرد دوربین هاش در برابر دوربین های سونی اریکسون هیچ حرفی برای گفتن نداره .

Pmax
7 September 2006, 08:02 PM
انتقاد صحيح رو بايد پذيرفت ... موتورولا وي تري آي از لحاظ دوربين در حد 1.23 مگا پيكسلي كه روش نوشته نيست ... من با اينكه يك موتورولايي اصيل هستم !! اما اين موضوع رو در پست يكي - دوماه قبلم نيز گفتم . اينم لينكش
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=248519&postcount=15
عادت ندارم الكي از هرچيزي دفاع كنم
اما هيچ وقت بي دليل يك ماركي در بازارهاي اروپا و خصوصا امريكا كه تنوع محصولات كم نظير هست پر فروش و محبوب نميشه
اما وقتي بازار آسيا و افريقا و امريكاي مركزي و جنوبي رو در نظر بگيريم انوقت نوكيا پرفروش ترينه و اين خودش نشون دهنده ي خيلي از مسايل هست ...

Koorosh
13 September 2006, 02:26 AM
حالا نظر شما چیه ؟

من می خوام موتورولا بگیرم و بین این سه مدل که در حال بحثش هستید موندم.

البته 6630 دارم ولی دنبال یه گوشی هستم که سیستم عاملش سیمبین باشه . یعنی امکانات 6630 رو داشته باشه ولی موتورولا باشه:icon_arro پیشنهادتون؟

Ace
13 September 2006, 07:16 AM
دوستان منم چند تا سوال دارم :
1-بین دی 600 سامسونگ و v3i کدوم رو انتخاب میکنید؟
2-وی 3آی هندزفری سیمی دو گوشی داره؟
3-پخش ام پی تری استریو از هندزفری رو داره؟
با تشکر قبلی از راهنمایی دوستان این بخش

sina2502002
13 September 2006, 07:29 AM
حالا نظر شما چیه ؟

البته 6630 دارم ولی دنبال یه گوشی هستم که سیستم عاملش سیمبین باشه . یعنی امکانات 6630 رو داشته باشه ولی موتورولا باشه:icon_arro پیشنهادتون؟

فکر نکنم موتورولا گوشی سیمبین داشته باشه :icon_ques

sina2502002
13 September 2006, 07:33 AM
اما هيچ وقت بي دليل يك ماركي در بازارهاي اروپا و خصوصا امريكا كه تنوع محصولات كم نظير هست پر فروش و محبوب نميشه
اما وقتي بازار آسيا و افريقا و امريكاي مركزي و جنوبي رو در نظر بگيريم انوقت نوكيا پرفروش ترينه و اين خودش نشون دهنده ي خيلي از مسايل هست ...

اما اینو مطمئن باش که جنس فنلاندی کیفیتش بهتر از جنس چینیه
ولی اینم بگم کیفیت اجناس چینی (درجه 1) حرف نداره ولی از بس این تاجرین خوب کشور ما اجناس بی کیفیت درجه 3 و 4 وارد ایران کردن تا میگن چین یاد اجناس بی کیفیت می افتیم :icon_cool

Pmax
13 September 2006, 10:20 AM
اولا در جواب اوون دوستمون که گفتند بعید می دونن موتو گوشی سیمبین داشته باشه باید بگم برای نمونه به لینک زیر مراجعه کنند
http://www.gsmarena.com/motorola_a1010-1054.php
ضمنا موتو چون تکنولوژی امریکاس گوشی های زیادی با سیستم عامل لینوکس داره که از امنیت و سرعت بالایی برخورداره که در کشورهای درحال توسعه ( بخوانید جهان سوم به پایین !! ) خیلی ساپورت نرم افزاری نمیشه ...

برای اطلاع می تونید به سایت www.gsmarena.com مراجعه كنيد و همه مدلهای موتو و سایر گوشی ها رو ببینید

اما اگر منظورتون اینه که موتو بیاد مثل نوکیا گوشی سیمبین 3 جفت 100 تومنی تولید کنه . نه موتو مثل نوکیا نیست ... طراحی بینظیر می کنه و قیمتاشم مناسب طراحیشه ... البته انتظار هم نداره که در بازار کشورهای توسعه نیافته اقبالی داشته باشه ... همونطور که کمپانی BMW روی بازار بورکینافاسو حساب باز نمیکنه

اما در مورد دوست دیگمون که فرمودند فنلاندی از چینی بهتره

100% موافقم که جنس چینی درجه 3 اصلا حرفی برای گفتن نداره اما موتو تکنولوژی امریکاس و وی تری اصولا امتیاز ساختش در دست دفتر چین هست ... عموی من نیویورکم که وی تری آی گرفتند چینی بود و کمپانی نمیاد خودش و اعتبارش رو خراب بکنه ... دفتر چینم یه جور محصول میزنه نه سه چهار رقم که بداش بیاد ایران .. مطمینا سرمایه گذارهای مقیم امریکا از کیفیت محصول چینی مطمئن هست

در مورد اینکه جنس فنلاندی بهتر از چینی باشه !! زیاد بحث نمی کنم اما می دونم هیچ جای دنیا نگران محصولات فنلاندی نیستند بلکه بازارهای بزرگ و معتبر دنیا - امریکا و اروپا - از حضور اجناس چینی در هراسن ... اونم چینی با کیفیت نه اونایی که میاد ایران ... می دونید که در بازار امریکا مثل ایران نیست که فقط جنسی که ارزونه برنده باشه . هم باید ارزون باشه هم با کیفیت تا بتونه بازار رو قبضه کنه

در نهایت انتخاب سلیقه اییه ... و من دوست ندارم گوشیم دست بقال و چقال باشه ... این نظر منه و هرکی نظر خودش رو داره
در سرزمینی که فیلم کلاه قرمزی جزو 5 فیلم پرفروش تاریخ سینماشه قطعا پیکان و نوکیا هم از اقبال عمومی بالایی برخوردارند

Pmax
13 September 2006, 10:39 AM
دوستان منم چند تا سوال دارم :
1-بین دی 600 سامسونگ و v3i کدوم رو انتخاب میکنید؟
2-وی 3آی هندزفری سیمی دو گوشی داره؟
3-پخش ام پی تری استریو از هندزفری رو داره؟
با تشکر قبلی از راهنمایی دوستان این بخش

دوست عزیز پاسخ سوال 2 و 3 شما هردو مثبت هست اما در مورد سوال 1 نظر نمی تونم بدم
چون من وقتی صحبت از گوشی میشه فقط moto و SE رو مي بينم و هميشه گفتم
با بودجه 350 به پایین
اگر زیبایی و بعد امکانات براتون مهمه برید سراغ موتو
و
اگر امکانات و بعد زیبایی براتون مهمه برید سراغ سونی اریکسون
و اگر زیبایی اصلا براتون مهم نیست نوکیا قطعا انتخاب خوبیه !!

ضمن اینکه اگر 600-700 تا می خواید بابت گوشی بدید بازم موتو رو انتخاب کنید .. چون گوشی های با امکانات عالی و دیزاین بینظر موتو بالای 500 قیمت دارند

ودر نهایت در مورد سامسونگ از ابتدا در مورد انتن دهیش خیلی حرف و حدیث بود ... الان رو واقعا نمی دونم ... قبل از خرید خیلی پرس و جو کنید و کنجکاو بشید اما بعد از خرید بهتره زیاد حساس نباشید ( هرچی خریدید رو می گما نه فقط سامسونگ )
موفق باشید

sina2502002
13 September 2006, 10:58 AM
و من دوست ندارم گوشیم دست بقال و چقال باشه ... این نظر منه و هرکی نظر خودش رو داره

با این یکی شدیدا موافقم
برای همین هم خودم میخواستم K750 بگیرم دیروز هر مغازه ای که رفتم دیدم هر کی می خواد گوشی بخره دنبال K750 میگرده من هم پشیمون شدم
انتخابم بین موتو V3x وسونی اریکسون W700 مونده
:icon_idea
ولی از اونجایی که کیفیت عکس برام مهمه فکر کنم سونی بگیرم (چون کیفیت موتو رو دیدم باهاش حال نکردم)

Pmax
13 September 2006, 12:26 PM
با این یکی شدیدا موافقم
برای همین هم خودم میخواستم K750 بگیرم دیروز هر مغازه ای که رفتم دیدم هر کی می خواد گوشی بخره دنبال K750 میگرده من هم پشیمون شدم
انتخابم بین موتو V3x وسونی اریکسون W700 مونده
:icon_idea
ولی از اونجایی که کیفیت عکس برام مهمه فکر کنم سونی بگیرم (چون کیفیت موتو رو دیدم باهاش حال نکردم)

اصلا موتو برای خانمها دیزاین می کنه ... من خودم روی گوشیم 3-4 تا mp3 دارم .. اصلا با عکس کاری ندارم ... از این چیزای عجق وجقی هم که پسرا توی موبایلاشون دارن من ندارم و ا زاین جهت با موتو کمترین مشکل رو دارم و فقط با زیباییش رابطه دارم
برادر خودمم مثل شما دنبال امکانات هست و البته دنبال زیبایی هم هست ... بنظر طی 1-2 روز آینده یه w810 ميخره

http://img.gsmarena.com/i/pics/sonyericsson/sonyericsson-w810-00.jpg

ولي من بهش مي گم کمی صبر کنه تا قلب من w850 رو بگیره

http://img.gsmarena.com/i/pics/sonyericsson/sonyericsson-w850-00.jpg

البته اینم کمی قلب منه ها

http://img.gsmarena.com/i/bigpic/motorola-rizr.gif

canor
13 September 2006, 02:01 PM
حالا نظر شما چیه ؟

موتورولا A1000 انتخاب خوبی برای شما هست . در ضمن تاچ اسکرین هم هست و از سیمبین v7.0, UIQ v2.1 UI بهره می بره . دیزاین عالی داره و کیفیت mp3 بسیار خوبی هم داره . قیمتش هم بین 450 تا 500 هزار تومان می تونید پیدا کنید .

http://img.gsmarena.com/i/pics/motorola/moa1000_00.jpg

sina2502002
15 September 2006, 02:36 AM
موتورولا های V3i وV3X هم رنگ صورتی دارن ؟
آخه پرفروش ترین گوشی موتورولا V3 رنگ صورتیش بوده

Pmax
15 September 2006, 10:28 PM
موتورولا های V3i وV3X هم رنگ صورتی دارن ؟
آخه پرفروش ترین گوشی موتورولا V3 رنگ صورتیش بوده

خب آره وی تری پینک حداقل توو ایران خوب فروش رفت اما بنظر من خیلی هم خوشگل نبود ... سلیقه اییه دیگه
تا جایی که می دونم وی تری آی فقط یکرنگ داره ... سیلور کوارتز
شاید قابش عوض بشه نمی دونم ..
ولی وی تری ایکس سفید هم داره که خیلی خیلی خوشگله ... نمی دونم توو ایرانم هست یا نه

Ace
17 September 2006, 03:31 AM
دوستان 3تا سوال دیگه هم دارم :icon_neut چه فرمت هایی رو میشه برای زنگ گوشی وی تری آی گذاشت؟ام پی تری میشه؟
کیفیت مانیتورش خوبه؟من بد شنیدم از کیفیتش!
صدای اسپیکرش چطوره؟واسه آهنگ گوش دادن؟
از همه دوستانی که در این بخش فعالیت میکنند و کار دوستان این فروم رو در این ضمینه رواج میدن بسیار سپاسگزارم:icon_excl

mori_kntu
17 September 2006, 10:37 AM
زنگ mp3,wave,... رو ساپورت ميکنه
اگه هر چيش مشکل داشته باشه LCD عاليه
البته LCD اصليش
LCD دومش که بيرونيه کيفيتش چندان جالب نيست که اهميتي هم نداره

parti3000
18 September 2006, 07:37 PM
بنظرم اوني كه خنگ ميزنه يكي ديگه س !! :icon_razz
چون من وي تري آي دارم ... موزيكش وقتي درش بسته باشه هم كار ميكنه مثل باقلوا :icon_excl

منم تازه خریدم و همین مشکل رو دارم با در بسته موزیک پخش نمیکنه اگر تنظیم داره راهنمایی کنید ممنون میشم :icon_excl

Pmax
22 September 2006, 03:27 AM
ببين وقتي موزیک رو با itunes اجرا كني با در بسته هم میتونی به موزیک گوش بدی
چجوری با itunes موزیک بریزی روی گوشیت ؟
به کمک نرم افزار itunes كه بصورت يك سي دی مستقل در پک گوشی قرار داره
من خودم از بس ور رفتم یاد گرفتم چکار کنم شما هم یکم ور بری درست میشه
اول نرم افزار رو نصب کن بعد بازش کن و بعد گوشی رو وصل کن به پی سی
به تاپیک زیرم سر بزنی بد نیست
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=22265

afshin.m
3 October 2006, 09:48 PM
سلام منم خیلی دوست دارم بیشتر از این گوشی بدونم لطفا" هرکی هر اشکالی فکر می کنه داره لطفا" بگه چون می خوام بخرم ممنون!!