PDA

View Full Version : راهنمای وصل شدن به پاکت پی سی از کامپیوتر با استفاده از بلوتوت و اکتیوسینک

lover
7 February 2006, 08:36 PM
راهنمای وصل شدن به پاکت پی سی از کامپیوتر با استفاده از بلوتوت و اکتیوسینک

بنا بر لذوم آموزش و یادگیری و نبودن مقاله ای کامل و فارسی این مقاله توسط من تهیه شده و به شما یاد میدم که چطوری بلوتوت کامپیوتر خود را تنظیم کنید تا بتوانید با پاکت پیسی خود به وسیله اکتیوسینک متصل شوید. که آن را به شما عزیزان تقدیم میکنم این مقاله کاملن مصور و فارسی میباشد که میتوانید آنرا از اینجا داونلود download ([Only registered and activated users can see links]) کنید. سوالات و پیشنهادات خود را همینجا مطرح کنید. :icon_wink

m_d_1980
7 February 2006, 09:59 PM
مرسي فرشيد جان. راهنماي خوب و كاملي بود. خوشحال ميشيم بازهم چنين راهنماهايي رو تهيه و معرفي كني.

saadatmandi
24 July 2007, 09:09 PM
راهنمای وصل شدن به پاکت پی سی از کامپیوتر با استفاده از بلوتوت و اکتیوسینک

بنا بر لذوم آموزش و یادگیری و نبودن مقاله ای کامل و فارسی این مقاله توسط من تهیه شده و به شما یاد میدم که چطوری بلوتوت کامپیوتر خود را تنظیم کنید تا بتوانید با پاکت پیسی خود به وسیله اکتیوسینک متصل شوید. که آن را به شما عزیزان تقدیم میکنم این مقاله کاملن مصور و فارسی میباشد که میتوانید آنرا از اینجا داونلود download ([Only registered and activated users can see links])کنید. سوالات و پیشنهادات خود را همینجا مطرح کنید. :icon_wink

اين فايل نيست .از كجا ميشه تهيه كرد

چشم عسلي
31 July 2007, 02:39 AM
در مورد برقراری شبکه ppc با pc از طریق بلوتوث کسی اطلاعاتی نداره ؟

با کابل راحت شبکه ها خودکار فعال میشه اما با سینک با بلوتوث نه

son_of_devil
14 August 2007, 08:04 PM
سلام
لينك بالا كه كار نميكنه ؟؟؟؟؟؟!؟؟!؟!؟!؟
من gsmart i120 دارم و نميدونم با بلوتوث چه شكلي بهش وصل مي شن بلوتوث دستگاهم msi هست هر كاري كردم نشد پورت وصل شدن رو هم به activesync دادم ولي نشد اگه ميشه يه راهنمايي كلي بكنيد

lover
14 August 2007, 08:47 PM
این مقاله ([Only registered and activated users can see links])مال زمان ویندوز 2003 هستش و خیلی قدیمی هست از روی کامپیوتر خودم هم پاکش کرده بودم اما در آرشیو سی دی ها بالاخره پیداش کردم تقریبا مراحل کامپیوتر یکسان هست ولی تنظیمات پاکت پی سی های wm5 فرق میکند بقیه تنظیمات در اکتیوسینک Option خود ویندوز موبایل 5 هستش امتحان کنید حتما موفق میشوید
کسانی که wm5 دارند به اینجا مراجعه کنید
[Only registered and activated users can see links]

roamer989
5 October 2007, 11:59 PM
لینک کار نمیکنه

daniforever
10 February 2008, 03:03 PM
تمام لینکهای سایت شما از کار افتاده اگر امکانش هست update کنید.مرسسسسسییییییییییییییییییی

lover
10 February 2008, 09:09 PM
پست شماره 6 را بخونید در جای دیگری نیز معرفی شده

چشم عسلي
10 February 2008, 10:09 PM
در مورد برقراری شبکه ppc با pc از طریق بلوتوث کسی اطلاعاتی نداره ؟

با کابل راحت شبکه ها خودکار فعال میشه اما با سینک با بلوتوث نه

کسی در این مورد اطلاعی نداره ؟

mohammad51
24 February 2008, 09:16 AM
کسی در این مورد اطلاعی نداره ؟

دوست عزیز

یعنی برنامه ای که فرشیدمعرفی کرده بدرد شما نخورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohsen_fs
4 May 2008, 02:43 AM
سلام دوستان
من بدون اطلاع از محتویات اینجا یک راهنما به صورت PDF درست کردم .(وصل شدن PPC با بلوتوث به اکتیو سینک)
برای ویندوز موبایل 5

(مصور و متن )

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

mohammad51
5 May 2008, 10:07 AM
دوست عزیز

شما که این زحمت رو کشیدید لطف میکردید در سایت خودم اپلود میکردید تا بعد از مدت 20 روزه راپید شیر مشکل دار نشه :icon_cool

mohsen_fs
5 May 2008, 03:55 PM
دوست عزیز

شما که این زحمت رو کشیدید لطف میکردید در سایت خودم اپلود میکردید تا بعد از مدت 20 روزه راپید شیر مشکل دار نشه :icon_cool

دوست عزیز اگه منظورتون آپلود سنتر همینجاست من متآسفانه انگار اجازه دسترسی بهش ندارم..

علت رو میشه بگید؟

اینجا آپلود کردم

mohammad51
10 May 2008, 04:36 PM
دوست عزیز اگه منظورتون آپلود سنتر همینجاست من متآسفانه انگار اجازه دسترسی بهش ندارم..

علت رو میشه بگید؟

اینجا آپلود کردم

دوست عزيز

در مورد اپلود كردن در خود سايت اگر دسترسي شما مشكل داره ميتونيد با دانيال عزيز مطرح كنيد تا ايشون مشكل شما رو حل كنن :icon_cool

mehrzad42
11 May 2008, 10:33 AM
باتشکر از همه دوستانی که زحمت تهیه این اموزشها رو کشیدن یه سوال دارم
توی کنترل پانل من هیچ گزینه ائی برای بلوتوث وجود نداره چه کار میتونم بکنم؟

mohammad51
11 May 2008, 10:40 AM
باتشکر از همه دوستانی که زحمت تهیه این اموزشها رو کشیدن یه سوال دارم
توی کنترل پانل من هیچ گزینه ائی برای بلوتوث وجود نداره چه کار میتونم بکنم؟

دوست عزيز

منظور شما كنترل پنل pc هيچ گزينه اي نداريد؟ايا برنامه كه به همراه بلوتوث هست رو بروي pc نصب كرديد؟؟

mehrzad42
13 May 2008, 12:07 PM
با تشکراز توجه شما
بله منظور کنترل پانلpcهستش وبرنامه رو هم نصب کردم

L O V E L Y
13 May 2008, 01:27 PM
با تشکراز توجه شما
بله منظور کنترل پانلpcهستش وبرنامه رو هم نصب کردم

دوست عزيز اون آيكون وقتي در كنترل پنل مياد كه كامپيوتر شما بلوتوث Onboard داشته باشه مثل لبتاپ
اگر بلوتوث External داري بعد از نصب برنامش ايكنشو كنار ساعت مي توني پيدا كني :icon_cool

hadjrabiei
26 June 2008, 06:40 PM
سلام
مال من خطای pocket access: attention reqired می دهد. باید چکار کنم.