PDA

View Full Version : ويروس نويسي براي گوشي هاي موبايل

vampire-hack
7 February 2006, 08:20 PM
با سلام
اسمه من مهرداده
من به تمام زبانهاي برنامه نويسي دنيا برنامه مينويسم
تو كاره هك هم هستم
عضو گروه سيمرغ
تازه هم غضو اين تالار شدم
ميخام آموزش برنامه نويسي و ويروس نويسي واسه گوشي هايه موبايل رو بذارم.
حتي ميخام طريقه ي هك كردن گوشيهاي موبايل و دزديدن فايلهاي گوشيو هم بذارم.
واسم بنويسيد كه كدوم موضوع رو بذارم تا منم همونو اول شروع كنم.
با تشكر مهرداد

amirnikoonam
7 February 2006, 08:59 PM
((طريقه ي هك كردن گوشيهاي موبايل و دزديدن فايلهاي گوشيو ))

اگه اینو اول بزاری عالی میشه...........

hesamsh
7 February 2006, 10:10 PM
قبلا هم از این جور ادعاها شد، ولی فقط در حد ادعا موند. خدا کنه این یکی راست باشه.
به آقای vampire-hack بر نخوره ولی از بس تو کف موندیم خسته شدیم.
از مدیرا یه خواهش دارم، اگه دیدن این تاپیک به نتیجه نمی رسه سریعتر یه اقدامی بکنن.

vampire-hack
13 February 2006, 07:48 PM
با سلام
از اظهار نظراتتون ممنونم
امروز ميخام در مورد هك كردن گوشيهاي موبايل براتون بگم
بايد در همين ابتدا بگم كه من فقط روشش رو واستون ميگم ديگه عملي كردنش به عهده ي خودتون
ببينيد واسه هك كردن گوشيهاي موبايل بايد بدونيد كه گوشيهايي رو ميشه هك كرد كه اولا داراي سيستم bluetooth بوده و ثانيا Bluetooth آنها روشن باشه.
به 3 طريق ميشه گوشيهاي موبايل رو هك كرد :
1. نوشتن تروجان واسه گوشيها
2. استفاده از vul هاي موجود در برنامه هاي نصب شده بر روي گوشي
3. استفاده از نرم افزار bluejackX

توضيح نوع اول هك :
اول ما بايد معني تروجان رو بفهميم.
داستان تروجان :
يه شهري بوده به اسم تراوا. سپاهيان اين شهر با يك قلعه درگير ميشند. ولي ديواره ي نظامي اين قلعه بسيار قوي بوده و سپاهيان به هيچ طريقي نمي تونستند به اين قلعه نفوذ كنند. تا اينكه يه فكري به مغزشون خطور ميكنه و اينم اينكه يه اسب بزرگ ميسازند و سپاهيا خودشونو تو اون مخفي مي كنند و به ظاهر بقيه ي سپاه عقب نشيني ميكنند. نظاميان اين قلعه هم اسب رو به عنوان غنيمت وارد قلعه ميكنند. شب كه ميشه نظامياي مخفي تو اسب از توي اسب ميان بيرون و دراي قلعه رو به روي سپاهيانشون باز ميكنند و اين عامل سقوط اون قلعه ميشه.
حالا تروجان ها يا همون اسب تراوا وظيفش اينه كه مهمترين اطلاعات سيستم عامل را واسه ي شما ميفرسته و امنيت سيستم مورد نفوذ رو از كار ميندازه.

از اونجايي كه برنامه نويسي براي گوشيهاي موبايل با symbian انجام ميشه و يكي از اركان مهم symbian برنامه نويسي C++ هست شما بايد به اين زبان وارد باشيد كه اصلا ملالي نيست و من اونو تو درساي مختلف واسه ي شما ميگم.
يك نكته ي ديگه اين كه بايد معماري CPU رو هم بدونيد كه اونم من براتون ميگم.
پس بايد درس به درس مرا همراهي كنيد تا بتونيد گوشي موبايل مورد نظرتون را هك كنيد يا بسوزونيد يا ويروس براش بنويسيد .
برام اتمام مطلب هم من به طور خلاصه وظيفه ي تروجان و اصول هك گوشي به وسيله ي تروجان را ميگم و در بحث بعدي تك تك مراحل را براتون توضيح ميدم.
اون دو نوع روش هك را هم به وقتش براتون ميگم.

اصول هك به روش تروجان :
1. فرستادن تروجان واسه شخص مورد نظر به همراه يك فايل متني
2. روشن شدن Bluetooth به كمك تروجان
3. جستجوي آنچه شما از گوشيه طرف ميخاين
4. فرستادن اون واسه شما

فعلا باي
منتظر بحث بعدي باشين
دوستون دارم مهرداد

hba
13 February 2006, 09:05 PM
خوب این که خیلی علمی نبود ایشالا بعدیاش
تو همین تاپیک ادامه بدی ممنون می شیم

farzad_sx1
14 February 2006, 12:17 AM
فکر کنم فرستادن تروجان بازهم با مشکل تایید طرف مقابل مواجه هست...آیا راهی برای از بین بردن این مشکل هست یا نه؟؟؟؟اگه که نباشه مثل این برنامه فکر کنم هست ....
با این تفاصیر آقا مهرداد شما بکار خودت ادامه بده و ما منتطریم تا یاد بگیریم....

vampire-hack
16 February 2006, 07:59 PM
دوباره سلام
بعد از اون مقدمه اي كه براتون نوشتم امروز ميخام يه آموزش واستون بزارم كه فكر كنم خيلي طرفدار داره و اونم سوزوندن گوشيهاي موبايله.
فقط يه چيزي اونم اينكه به خاطر يه سري مسايل من اين آموزش را به صورت شفاف بيان نمي كنم و اساس كار را واستون ميگم و بايد خودتون بريد دنبال بقيش.
واسه اين كار ما مقدمات زير را لازم داريم :
1. زبان برنامه نويسي C++ و محيط آن
2. زبان اسمبلي و محيط آن
3. آشنايي به معماري CPU و زبان اسمبلي و C++
خوب حالا ميريم سر كار خودمون
ببينيد عزيزان گوشيهاي موبايل داراي CPU هستند با سرعت 220hz كه از نوع CMOS مي باشند. اين نوع CPU به الكتريسيته حساس هستش و به وسيله ي القاي الكتريسيته به اين نوع CPU ميشه اونو بسوزونيم كه در حقيقت گوشيو سوزونديم. حالا چطوري؟
اگر ما همزمان به تمام ورودي هاي CPU 1 بيت اعمال كنيم ، ولتاژ اضافي باعث خرابي IC ها و سوختن CPU ميشود . براي اين كار بايد :
وارد محيط Edit DOS شده شده و دستورات زير را وارد كنيد :
Datasg segment byte public 'data'
P1 db 0; value is 00
P2 db 1;value is 01
Datasg end
Codesg segment para public 'code'
MOV A,P1 ; load value p1 into reg a
MOV B,P2; load value p2 into reg b
MOV A,B;load value b into reg a
MOV R2,#7F2H;ILLEGAL : 7F2H > 8BITS (FFH)
ADD A,source ; add source operand to the accumulator
;check busy flag before sending data
;p1 = data pin
;p2 = connected to PS pin
ORG
ACALL DATA_DISPLAY
HERE SJMP HERE ; stay here
JB P1.7,BACK; stay until busy flag = 0
RET
END
خوب حالا بايد يك مفسر اسمبلي واسه C++ بنويسيم . وارد محيط C++ شده و واسه دستورات بالا يك مفسر بنويسيد و مفسر C++ را به symbian برگردونده و فايل sis اونو تهيه كنيد.
كار تمومه.
حالا اين فايل را ضميمه ي يك فايل متني جذاب كنيد و واسه هر كي دلتون ميخاد بفرستيد.
اول گوشيه طرف hang ميكنه وقتي شخص خواست مشكله هنگ كردنو با خاموش روشن كردن حل كنه و گوشيشو خاموش كرد ديگه گوشيش روشن نميشه.
البته اين برنامه فقط واسه گوشيهاي nokia 6600 و nokia 6630 كار ميده و واسه ي بقيه ي گوشيها فرق ميكنه.
فعلا خداحافظ

anaraki
16 February 2006, 10:11 PM
ببخشید بر نخوره ولی من میگم اینا همش کشکه وپشمه البته نظر شخصی خودم هست.....یک زمانی میگفتن یک برنامه BT_MASTER بود که میتونید موبایل رو حک کنید ..حتی یک تصویر از برنامه هم موجود بود ولی اخرش این برنامه نه در سایت پولی نه غیر پولی گیر نیامد...در ضمن اگه حک کردن موبایل به این راحتی بود هر کی از راه می رسید و برنامه نویسی بلد بود اینکارو میکر و برنامه نوشته شده توسط خودشو به فروش می گذاشت و ما حداقل یکدونشو می دیدیم

چشم عسلي
16 February 2006, 10:37 PM
بیبینید آقای محترم همونجوری که شما خودتونم اشاره کردید معماری پردازنده گوشی با پی سی خیلی متفاوته

حتی سیستم عاملشون هم فرق داره برنامه های نوشته شده برای گوشی به زبا c++ می باشد اینا قبول دارم
اما حتی گوشی نمیتونه دستورات c++ را اجرا کنه چون کامپایلر c++ نداره دستوراتی هم که شما نوشتید تغریبا به زبان اسمبلی است و همه میدونند که در موبایل صدا زدن وقفه و اینترابت و سگمنت نوشته شده به زبان اسمبلی قابل اجرا نیست از نظر دستوری مت شما ناقص اگر شما هدفتون قرار دادن سیستم توی لوپ این برنامه این کارا نمیکنه من از شما قدر دانی میکنم اما اینا بدونید مدار الکترونیکی موبایل با پی سی فرق داره و نمی تونید بار الکتریکی مدارش را به همین راحتی دستکاری کنید چون در اون صورت گوشی خاموش میشه (بر رسی مدار3650 ) شما اول خط و هدف خودتون را مشخص کنید و به بچه های فروم توضیح بدید که با چه برنامه برای رسیدن به هدف کار می کنید به جای کار های غیر ممکن در ضمن متنی که شما در پست اول نوشتید کپی متنی است که من در دوران دبیرستان در مورد تروجان خواندن

یک نکته اگر قراره تروجان را تولید کنیم نیازی به معرفی نرم افزاری همانند blue jack نیست

لطف کنید دستور هایی که می نویسید خط به خط توضیح بدید تا افراد مبتدی هم بفهمند هر خط چه عملی انجام می ده

یک نکته : همنجور که در سیستم های pc اینتراپت ها فرق داره حتی نوع برنامه نویسی اسمبلی مثلا در 8080
شما نمیتونید اینتراپت ها را در هر سیستم یک جور صدا بزنید

با تشکر سیروس

F.®.A
16 February 2006, 11:29 PM
دوباره سلام
بعد از اون مقدمه اي كه براتون نوشتم امروز ميخام يه آموزش واستون بزارم كه فكر كنم خيلي طرفدار داره و اونم سوزوندن گوشيهاي موبايله.
فقط يه چيزي اونم اينكه به خاطر يه سري مسايل من اين آموزش را به صورت شفاف بيان نمي كنم و اساس كار را واستون ميگم و بايد خودتون بريد دنبال بقيش.
واسه اين كار ما مقدمات زير را لازم داريم :
1. زبان برنامه نويسي C++ و محيط آن
2. زبان اسمبلي و محيط آن
3. آشنايي به معماري CPU و زبان اسمبلي و C++
خوب حالا ميريم سر كار خودمون
ببينيد عزيزان گوشيهاي موبايل داراي CPU هستند با سرعت 220hz كه از نوع CMOS مي باشند. اين نوع CPU به الكتريسيته حساس هستش و به وسيله ي القاي الكتريسيته به اين نوع CPU ميشه اونو بسوزونيم كه در حقيقت گوشيو سوزونديم. حالا چطوري؟
اگر ما همزمان به تمام ورودي هاي CPU 1 بيت اعمال كنيم ، ولتاژ اضافي باعث خرابي IC ها و سوختن CPU ميشود . براي اين كار بايد :
وارد محيط Edit DOS شده شده و دستورات زير را وارد كنيد :
Datasg segment byte public 'data'
P1 db 0; value is 00
P2 db 1;value is 01
Datasg end
Codesg segment para public 'code'
MOV A,P1 ; load value p1 into reg a
MOV B,P2; load value p2 into reg b
MOV A,B;load value b into reg a
MOV R2,#7F2H;ILLEGAL : 7F2H > 8BITS (FFH)
ADD A,source ; add source operand to the accumulator
;check busy flag before sending data
;p1 = data pin
;p2 = connected to PS pin
ORG
ACALL DATA_DISPLAY
HERE SJMP HERE ; stay here
JB P1.7,BACK; stay until busy flag = 0
RET
END
خوب حالا بايد يك مفسر اسمبلي واسه C++ بنويسيم . وارد محيط C++ شده و واسه دستورات بالا يك مفسر بنويسيد و مفسر C++ را به symbian برگردونده و فايل sis اونو تهيه كنيد.
كار تمومه.
حالا اين فايل را ضميمه ي يك فايل متني جذاب كنيد و واسه هر كي دلتون ميخاد بفرستيد.
اول گوشيه طرف hang ميكنه وقتي شخص خواست مشكله هنگ كردنو با خاموش روشن كردن حل كنه و گوشيشو خاموش كرد ديگه گوشيش روشن نميشه.
البته اين برنامه فقط واسه گوشيهاي nokia 6600 و nokia 6630 كار ميده و واسه ي بقيه ي گوشيها فرق ميكنه.
فعلا خداحافظ

تمام مطالب بالا فاقد ارزش كي كفته اكه همه port هاي cpu را 1 كني cpu ميسوزه
ثانيا اين برنامه اسمبلي كه نوشتي واسه ميكرو كنتلر هاست cpu يكmicroproccessor است ميكرو موبايلها 8 بيتي نيست
ثالثا برنامت غلطه (ساب روتين برنامه مشكل داره)

vatoovatoo80
17 February 2006, 12:17 AM
از همون پست اول معلوم بود که این تاپیک هم به جایی نمیرسه.من الان مدت هاست با C++ کار میکنم ولی این زبان آنقدر وسیعه که نمیشه به این راحتیا به اون مسلط شد.حالا شما میاید تو یه پست میگید که من بهتون این زبانو آموزش میدم که فکر میکنم با این وضع 50 سالی طول بکشه.تو یه پست دیگه میاید میگید شما باید سی پلاس پلاس و اسمبلی بلد باشید.لابد اسمبلی رو هم میخوای یادمون بدی!
این تاپیک یه قفل خوشگل کم داره!:D

anaraki
17 February 2006, 02:29 PM
جناب vatoovatoo80 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=4354) عزیز کاملا با قسمت اخر حرف شما موافقم.. جالبترین نوشته در این تاپیک هست
< این تاپیک یه قفل خوشگل کم داره!:D >