View Full Version : مشكل سرقت زاپاس در اتومبيلهاي ايران خودرو... تكليف چيه؟
amirbozorge
4 February 2006, 10:58 PM
دوستان سلام.
بعد از كلي دعوا و بحث راجع به سمند و پژو... يه ايراد مشترك.....
همتون حتما ديدين كه سارقين چه راحت قفل پلت فرم پژو (سمند، 206، پرشيا و 405) رو با ضربهي يك پيچ گوشتي خراب ميكنند و زاپاس و جك و سه سوت ميدزدن. يا كنار قفل صندوق عقب پژو رو سوراخ ميكنند و درشو باز ميكنند... تكليف چيه بالاخره؟؟؟ خودتون بهتر ميدونيد كه دزدگير تو تهران فقط به درد اين ميخوره كه در ماشينو با سوئيچ قفل نكني... من خودم با اينكه دزدگير ماجيكار دارم اما هر لحظه منتظر مواجه شدن با اين صحنه هستم... حالا زاپاس به جهنم... هم قفلو خراب ميكنن كه بايد كمپلت همشو عوض كني... هم از قيمت ماشين ميفته (اصلا قابل قبول نيست) يا بغل قفل صندوق يه سوراخ خوشگل درست ميكنند.
آيا كسي اطلاعي داره كه چه تدبيري ميشه براي جلوگيري از اين عمل زشت و ناجوانمردانه كه توسط اين دزدهاي پست انجام ميشه انديشيد؟؟؟؟؟
ali1860
5 February 2006, 11:11 AM
راه حل این است که هیچگاه زاپاس را در صندوق عقب نگزارید چون آقا دزده اگر ببینه زاپاس زیر ماشین نیست سریع قفل صندوق عقب رو میشکنه .
من که یک قفل زاپاس خوب خریدم و زاپاس را در جای خودش در زیر ماشین بستم و عمرا نتونه با این قفل کسی زاپاس رو بدزده
amirbozorge
5 February 2006, 03:35 PM
با 206 و 405 هاي قديمي كه زاپاسشون زير بود ميشه اين كارو كرد... اما با 405 و پرشيا جديد كه زاپاسشون تو صندوق هست.... ميشه بگي چه جوري زاپاسو ببندم زير؟؟؟؟؟:icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_sad:
حمید راد
9 February 2006, 01:31 PM
من مشکل سرقت زاپاس را در ماشین 206 خودم به این شکل حل کردم که یکدست رینگ و لاستیک دسته دوم را در جای زاپاس زیر ماشین قرار دادم تا دزدها وقتی ببینند لاستیک کهنه است از خیر دزدیدن اون بگذرند .
z_qz54
10 February 2006, 10:08 PM
در مورد زاپاس 206 قدیم که خیلی راحت میدزدیدنش.حالا ایران خودرو ادعا میکنه که با به بالا فرستادن زاپاس این ماشین مشکلو حل کرده ولی ساده ترین راه اینکه یک جک زیر زاپاس بزارن یا اینکه اونو به طرف بالا حل بدن بد خود لاستیک از لاون قلاب آزاد میشه(مال منه بد بخت رو همینجوری بردن).در مورد سوراخ کردن و شکستن هم باید بگم که یا باید سگ تو صندوق بذاری یا مثل مستر بین قفل در خونه رو به ماشید بزنی.:icon_arro {این مشکلات باید از خط تولید رفع بشه}:icon_conf :icon_bigg :icon_smil
fizzi
10 February 2006, 11:08 PM
2راه داريد:
1- قفل زاپاس
2- اتصال برق پست فشار قوي به بدنه !
pesaremelli
11 February 2006, 12:27 AM
2راه داريد:
1- قفل زاپاس
2- اتصال برق پست فشار قوي به بدنه !
برق فشار قويو هستم خيلي موثره:icon_arro
بد مصبا از ارم ماشين هم نميگزرن من نميدونم ارم ديگه چه بدردشون ميخوره:icon_wink
البته من يه اتوبوسو ديدم كه شش هفت تا ارم پرايد و چند تا ارم سمند چسبونده بود رو داشبورد ماشينش:icon_roll :icon_arro
z_qz54
11 February 2006, 01:52 AM
آقا برق به بدنه؟:icon_twis :icon_idea
مثل اینکه نصف وسایل برقی ماشین شما یک قطب از برقشون رو از بدنه میگیرنا:icon_arro .من دیدم که به بدنه ماشین استادمون برق220 دادن با ماشین امداد بردنش.تازه خطر اتشسوزی داره.
mhabbasi
11 February 2006, 01:54 AM
بهترین راه برای ماشین سمند - 405 و... که زاپاس داخل صندوق هست استفاده از قفل زاپاس بند هست که البته باید بگم کار دزد رو به تاخیر می اندازد البته اگر سمج باشه
اصولاً کار دزدگیر به تاخیر انداختن کار دزد هست همین
amirbozorge
13 February 2006, 10:39 AM
سلام
بابا مثل اينكه شما تو ايران زندگي نميكنيد... نميدونيد كه به دزد نبايد آسيبي برسونيد؟؟؟؟ جدي ميگم... وقتي يه دزد رو ميگيريد حق زدنشو نداريد... چه برسه به اينكه بخوايد برق فشار قوي به ماشين وصل كنيد كه يارو جزقاله بشه.... اگه بزنيدش بايد ديه بديد.... ( اين ديگه آخرشه) يادتون نره... دزده هم شخصيت داره... اگه بزنيدش ناراحت ميشه.... جالبه كه تو ايران قانون هميشه به نفع دزدهاست......
خوش باشيد...
Nomad
13 February 2006, 11:33 AM
یه راهه دیگه اینه که اصلا زاپاس رو تو ماشین نزارید و در موقع نیاز دست به دامان ملت بشید . . .
payamix
13 February 2006, 12:07 PM
زاپاس من رو هم دزدیدن ، این تاپیک عجب سق سیاهی داره !
fizzi
13 February 2006, 12:33 PM
البته يك راه ديگه هم هست ...خريدن 2 تا اسپري
1- اسپري پنچر گيري
2- اسپري هواي فشرده 1 بار مصرف
اول با اسپري پنچر گيري پنچري ماپين رو ميگيري (از راه سوپاپ هواي چرخ ) بعد با اسپري هواي فشرده ميتونيد لاستيك رو باد كنيد و تا 200 كيلومتري خودتونو برسونيد به پايگاه.راستش رو بخاهيد خودم تا به حال نرفتم بپرسم ببينم در ايران هم اين اسپري ها هست و گير مياد يا نه ولي حدس ميزنم بايد حداقل چند تا فروشگاه داشته باشه.
اتصال برق پست فشار قوي به بدنه !
به شوخي گفتم ! و گرنه حتا برق 220 v خونگي رو به بدنه وصل كنيد همه سيستمهاي برقي ماشين ميسوزه .
iph3w
13 February 2006, 07:48 PM
شوخي يا جدي دزدا با وصل کردن برق به بدنه ماشين دزدگير رو از کار ميندازند. يعني کل ماشين رو از کار مي ندازند که حالا يه تيکه از ماشين رو ببرند. اينو شنيدم ولي به نظر مي رسه که کارا باشه. کسي مي دونه چه طوري مي شه دزدگير رو از کار انداخت که دزدا اين قدر راحت ماشين رو هپلي مي کنند؟ آقاي Fizzi اسپري باد و پنچرگيري تو ايران هست. بهضي هاشون هم تلفيقي از هردو هستند که اول خودش پنچري مي گيره و بعد هم باد مي کنه.
بابا لاستيک زاپاس به جهنم. من حاضرم دزده بياد دم ماشين وايسه بگه آقا من مرام گذاشتم قفلتو نشکوندم، بدنت رو داغون نکردم و زاپاستم نبردم، رو هم ميشه 200 هزار تومان. من که پولشو مي دم. از اين حرفا گذشته، منو بگو که مي خوام زاپاسم رو بر دارم تو جاي زاپاس ساب ببندم، لابد بعدم بايد بيام ببينم ساب نيست!
z_qz54
13 February 2006, 08:07 PM
یک افسر کلانتری میگفت دزدای تهران یه میله دارن که میندازن از لای لبه کاپوت میزارن رو اون ماسماسک مال در کاپوت مه بقل کیلید قطع سوخت هستش،بعد جلو پنجره رو میشکنن ، کاپوت رو باز میکنن بعد با شاه کیلید دزدگیر رو قطع بعدم در ماشین رو یا شیشه رو میشکنن و........
ولی تو جای شولوغ نمیشه این کارارو کرد.
fizzi
13 February 2006, 09:22 PM
من حاضرم دزده بياد دم ماشين وايسه بگه آقا من مرام گذاشتم قفلتو نشکوندم، بدنت رو داغون نکردم و زاپاستم نبردم، رو هم ميشه 200 هزار تومان. من که پولشو مي دم.
آدرستونو بدين بيايم زيارتتون كنيم!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.