View Full Version : پژو جي ال آي
afi
28 October 2004, 03:01 AM
مشخصات اين مدل رو با امكاناتش ذكر كنيد
مرسي
WAREZ
28 October 2004, 03:04 AM
سپر پرايدي
شيشه بالابر دستي
رنگ ساليد
فاقد كولر و با كولر با اختلاف قيمت
فاقد ريموت كنترل مثل پيكان البته قفل مركزي داره
و.....
بقيه موارد با كمك دوستان
PAYAM
28 October 2004, 03:59 AM
ظاهر كاملا شبيه جي ال ايكس. (يعني صندوق آن يه تيكه است و مثل آردي و پژو جي ال نيست) رنگ ها غير متاليك. موتور 1800 انژكتور. داراي ساعت و دور موتور. فاقد آينه برقي. و فكر مي كنم هيدروليك هم نباشد....
قيمت هم براي كولر دار 9200 و بدون كولر 8700.
:P
Evanescence
28 October 2004, 09:23 AM
فكر مي كنم هيدروليك هم نباشد....
چرا فرمونش هيدروليكه .
قيمت هم براي كولر دار 9200 و بدون كولر 8700
تحويل فوري ميدن 10.2مليون . عجب نامردايين. اين قيمت بر اساس حاشيه بازار هم پدر ملت رو درآورده :cry:
محمد رضا محمدي
28 October 2004, 11:39 AM
مثلا پژوي ارزان سازي شدس :mrgreen:
فرزام حبيبي
7 November 2004, 06:14 PM
اقاجان **** همان *******است...پالان عوض ميكني ؟ :D
تيركمون:
ويرايش شد
Evanescence
7 November 2004, 06:28 PM
اقاجان *** همان ***است...پالان عوض ميكني ؟
حالا پژو شد ...؟؟ :D :D :D
ادبم خوب چيزيه
محمد رضا محمدي
7 November 2004, 06:33 PM
آقايون نظم فروم رو رعايت كنيد .... :D
آقاي فرزام حبيبي, قوانين فروم رو بخوانيد http://www.psforums.org/forum/rules.php#11
امید رضا
13 December 2004, 12:31 PM
اينم يه عكس از GLI :
همانطور كه ميبينيد رنگ ساليد و سپر هم پژويي هست . شيشه بالابر دستي ( ديگه روم نشد از صاحب ماشين اطلاعات بيشتري بگيرم . شك ميكرد :arrow: )
http://n.domaindlx.com/orhamidi/Psforums/GLI.jpg
fizzi
15 February 2005, 07:04 PM
مهمترين تفاوت ظاهري: سپرها رنگ بدنه نيست :shock:
براي تاكسي خيلي بهتر بود بجاي سمند از 405 GLI استفاده ميكردن :wink:
علی سلیمی
15 February 2005, 10:18 PM
اختلافات GLX و GLI بنقل از سايت ايرانخودرو ايناست :
1- شيشه بالابر دستي
2- رنگ ساليد
3- سپر مشكي
4- حذف صداگير زير در موتور
5- حذف فوم نگهدارنده ابزارهاي داخل چرخ زاپاس
6- سيستم قفل مرکزي بدون سيستم گيرنده و فرستنده نوري (GLX گيرنده و فرستنده نوري داره)
در ضمن GLI فقط در 5 رنگ (ساليد) زير عرضه ميشه :
1- دودي
2- عنابي
3- يشمي
4- سورمه اي
5- عدسي (در آينده)
booleck
13 May 2005, 09:37 PM
من که فکر نميکنم با اين اختلافت ذکر شده تفاوت قيمت با GLX اين قدر فاحش باشه
بايد تفاوت های ديگه اي هم وجود داشته باشه که ذکر نشده !!!
Evanescence
13 May 2005, 09:46 PM
booleck, تفاوت ديگه اي وجود نداره . اختلاف قيمت زيادشون به خاطر تقاضاي زياد براي GLX هستش . هميشه قيمت همه چيز رو مشخص نميكنه . اختلاف قيمت 4 مليوني پارس elx با پارس معمولي و اختلاف 2 مليوني سمند معمولي و lx همين موضوع رو ثابت ميكنه
fizzi
13 May 2005, 09:50 PM
ايران خوردو الان خيلي زرنگي ميكند واز همين سپرهاي مشكي براي 1600 RD استفاده ميكنه در حاليكه سابقن سپر هاش به رنگ بدنه بودند. :x
booleck جان , الان كمي مدل GLX گران شده و اختلاف قيمت زيادتر از قبل. ولي در كل موافقم كه اختلاف قيمت موارد بالا بيشتر از 500 هزار تومن نيست. :?:
azma
14 May 2005, 08:22 AM
واقعا درست است اگر تك تك موارد اختلاف GLI و GLX يا سمند معمولي و LX را با قيمت بازار و دست بالا هم حساب كنيد اينقدر تفاوت قينت ( يعني 2 ميليون يا بيشتر ) ندارند و اين زرنگي و البته اجحاف ايران خودرو به مشتريان است :cry:
امير حيدري
16 May 2005, 01:47 PM
من شنيدم كه كيفيت گيربكس GLI از GLX پايينتره.
PAYAM
19 May 2005, 05:01 AM
قيمت شيشه بالابر برقي كه براي GLI مي ذارن حدود 300 تومنه. آينه برقي رو هم آمار ندارم. رنگ متاليك با ساليد هم حداكثر 300 تومن فرقشه. بقيه چيزها هم كه سر و تهشو بزني 100 تومن نمي شه. اگر قيمتش تغييري نكنه قاعدتا GLI گزينه بسيار خوبي براي خريد هستش...
raminagha007
23 May 2005, 08:07 PM
فلا که همه با جناب پیام خان هم نظرن و توقعات ادر خواست این مدل رفته بالاا به طوریکه هنوز
تحویل های اسفند ماه مردم ندادن چه برسه به بقیه
همه با جناب پیام و سایر دوستان موافقند که پول بیخود تو جیب ایران خودرو نریزن...
8)
kima
24 May 2005, 12:48 PM
چرا شیشه برقی 300 تومان ؟
یک جفت بالابر انقدر گرونه ؟
bardiashamee
24 May 2005, 11:20 PM
من شنيدم كه كيفيت گيربكس GLI از GLX پايينتره.
درست شنيدي برادر :arrow:
كجاي كارين؟
فكر ميكني ميان دو نوع گيربكس توليد مي كنن؟
اونم كي؟ ايران خودرو :lol:
هر كدوم ارزونتر باشه رو glx,gli فرقي نداره ميبندن ميفروشن به مردم! :oops:
دستشون برسه رو206 هم همونوع ميبندن كه ارزون تموم بشه
اين حرفا حرف معامله گراست :x
bardiashamee
24 May 2005, 11:28 PM
قيمت شيشه بالابر برقي كه براي GLI مي ذارن حدود 300 تومنه. آينه برقي رو هم آمار ندارم....
شيشه بالابر بين65-110 آينه هم دونه اي 28 تومان تازه آينه ها دستي باشه به صرفه هست (ميدونين كه زيادي از ماشين بيرون هست!!)
PAYAM
26 May 2005, 12:06 AM
قيمت شيشه بالابر برقي كه براي GLI مي ذارن حدود 300 تومنه. آينه برقي رو هم آمار ندارم....
شيشه بالابر بين65-110 آينه هم دونه اي 28 تومان تازه آينه ها دستي باشه به صرفه هست (ميدونين كه زيادي از ماشين بيرون هست!!)
قيمت شيشه بالابر برقي رو دقيقا از يكي از راننده هاي آژانس كه GLI داشت و شيشه شو برقي كرده بود پرسيدم! ديگه راست و دروغش گردن خودش!
در مورد آينه برقي هم كاملا با شما موافقم. با توجه به مدل آينه هاي 405 كه آينه ش زيادي بيرونه آينه برقي اصلا نمي صرفه! خود من حداقل دو ماهي يه بار آينه مي تركونم! كه اگر فقط خود شيشه آينه ش شكسته باشه 2 هزار تومن بيشتر خرج نداره ولي آينه دستي ست كاملش حدود 20 تومنه ولي برقي بالاي 50 تومنه!
ehsan_acc
13 June 2005, 11:49 AM
کسی چیزی در این مورد شنیده؟؟؟
bardiashamee
15 June 2005, 11:09 PM
اینیکی دیگه آخرشه!!!!!!!!!!!!!!
pesaremelli
21 August 2005, 07:52 AM
من چند روز پیش یه فرصتی دستم اومد تا 2 ساعتی با یه پژوی جی ال ای رانندگی کنم به غیر از تغییراتی که شما گفتیدلایه ی عایق زیر در کاپوت هم حذف شده به خاطر همین صدای موتور خشن تر به نظر میرسه(البته میتونی25000
تومان بدی و برات نسب کنند)در پوش روی کمک های جلو هم حذف شده فرم درجه های کولر هم عوض شده
(یه چیزی تو مایه ی 206 )البته فقط اینا نیست کیفیت مونتاژ به شدت پایینه(البته تو خودرو مذکور من فقط یه جی ال ای سوار شدم)با گذشت یک ماه از تحویل خرابی آمپر بنزین در داشبورد و کلاچ خشک آدمو اذار میده نوارهای دور سقف به شکل عجیبی بد جاسازی شده خوب البته به نسبت تفاوت قیمت می ارزه
من یه چیزی هم در باره ی تفاوت گیربکس شنیدم که راست و دروغش و نمیدونم ولی گیربکس ماشین مذکور عملکرد خوبی داشت :
icon
darya
21 August 2005, 09:49 PM
فکر کنم کلا مونتاژ ماشینهای ایران خودرو افتضاح شده این روزا. از 206 اتوماتیکش ناراضین.
fizzi
21 August 2005, 11:21 PM
فرق مدلهاي GLI و GLX پژو 405 :
1- رنگهاي GLX متاليك و رنگهاي GLI معمولي هستند.
2- رنگ سپرهاي GLX به رنگ بدنه هست ولي سپرهاي GLI مشكي مات است.
3- صداگير زير كاپوت براي مدل GLX هست و در مدل GLI وجود ندارد.
4- آينه هاي GLX برقي , آينه هاي GLI دستي .
5- شيشه هاي جلو GLX برقي , شيشه هاي جلو GLI دستي .
6- رودريهاي جلوي اين دو اتومبيل فرق دارند (به دليل مورد شماره 5)
7- سيستم ورود بدون كليد و فرستنده INFRARED روي كليد در مدل GLI حذف شده .
8- گيرنده INFRARED (مادون قرمز) روي كنسول سقف در مدل GLI وجود ندارد.(به دليل حذف ريموت كنترل)
9- موكت كف صندوق عقب GLX مرغوب تر است.
10- موكت داخل اتاق GLX مرغوب تر است.
11- محل نگهداري آچار ها و لوازم در داخل زاپاس صندوق GLI حذف شده است.
:icon_evil :icon_evil :icon_evil
Evanescence
22 August 2005, 03:45 AM
12- تغییراتی هم در جلو داشبورد داده شده
:icon_evil
fizzi
22 August 2005, 10:31 AM
مرسي مهدي جان ...
منزورت كنترلهاي كولر هست كه مشابه 405 هاي سري اول (قبل از 1373) هست و كنترل هل دايره اي شده يا تغييرات ديگري هم داشته است ؟ خودم gli ديدم كه كنترلها كشويي بودند ومشابه glx بود!
اين مورد را چون متمئن نبودم, ننوشتم .
اگر تفاوت ديگري بود دوستان لتفن اضافه كنيد. (از شماره 13 به بعد)
مرسي از همگي!
hamed.black
22 August 2005, 11:31 AM
ضمنن نوع جلو بندیو پمپ انژکتور و یه سری از لوازم gli با glx فرق میکنه از نظر کیفیت
مثلا پمپ انژکتور glx اصلاح شده صدا نمیده ولی مال gli هنوز مثل مدلای قدیمی صدا داره
Nomad
26 August 2005, 03:08 AM
با همه اين نكته ها GLI خيلي بيشتر براي ماشين بازا مي ارزه . . .
satar_niakan
27 August 2005, 03:22 AM
ماشین ما تحویل خرداد ولی تا حالا که شهریور اونو ندادن میخوام بینم تا کی احتمال داره ندن؟؟
fizzi: دوست عزيزم ورود شما را به تالارهاي پارسي خير مقدم ميگويم .
لتفن از زدن پست نامربوط در تاپيك خودداري كنيد وسئوال خود را در تاپيك جداگانه بپرسيد.
قوانين سايت را بخانيد: http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=61
اين پست تا 48 ساعت آينده قابل مشاهده بوده و سپس پاك خاهد شد.
pesaremelli
28 August 2005, 12:34 AM
کیفیت قطعات تزیینی gli خیلی پایینه همسایه ی ما یکی داره بعد از گذشت 3 ماه از تحویل رنگ دستگیرهی باز کننده ی در از داخل ماشین و همچنین رنگ ستونهای جانبی ماشین(قسمت سیاه رنگ)کاملا داره سفید میشه
bardiashamee
28 August 2005, 01:00 AM
ضمنن نوع جلو بندیو پمپ انژکتور و یه سری از لوازم gli با glx فرق میکنه از نظر کیفیت
مثلا پمپ انژکتور glx اصلاح شده صدا نمیده ولی مال gli هنوز مثل مدلای قدیمی صدا داره
:icon_lol: :icon_arro :icon_lol:
بی اطلاع حرف میزنین دیگه به خدا سمند lx هم پمپش نعره میزنه!!! :icon_cry:
کیفیت قطعات تزیینی gli خیلی پایینه همسایه ی ما یکی داره بعد از گذشت 3 ماه از تحویل رنگ دستگیرهی باز کننده ی در از داخل ماشین و همچنین رنگ ستونهای جانبی ماشین(قسمت سیاه رنگ)کاملا داره سفید میشه
من قبلآ هم گفتم اگه قرار باشه قطعه ارزونتری هم باشه چه تزیینی چه فنی مطمئن باشین رو glx هم همونو میبندن تا ارزونتر تموم بشه :icon_redf
Nomad
28 August 2005, 02:34 AM
ولي تو GLX نه پمپ نعره ميزنه نه رنگ ستوناش سفيد ميشه . . .
pesaremelli
28 August 2005, 08:43 AM
درسته همونطور که گفتم لا اقل قطعات تزیینیglx از مدل جی ال ای بهتره ضمنن پمپ جی ال ای هم به قول شما نعره نمیزنه (همونطور که گفتم من لا اقا 4 ساعت باهاش رانندگی کردم)
bardiashamee
28 August 2005, 10:56 PM
ولي تو GLX نه پمپ نعره ميزنه نه رنگ ستوناش سفيد ميشه . . .
منظور شما از این سفید شدن کجاشه ؟؟؟؟
تا مام ببینیم سفید میشه یا نه!!! :icon_roll
pesaremelli
29 August 2005, 12:11 AM
[QUOTE=bardiashamee]منظور شما از این سفید شدن کجاشه ؟؟؟؟
تا مام ببینیم سفید میشه یا نه!!! :icon_roll[/QUO
منظورم قطعات سیاه رنگ تزیینی مثل قسمت دستگیره ی در از داخل و قسمت زیر ستونهای جانبیه
bardiashamee
30 August 2005, 11:19 PM
من سری اول جی ال آی رو دارم آذر پارسال تحویل گرفتم هیچی سفید نشده
فقط از رنگش ناراضیم که البته تو همه ی ماشینای ایران خودرو این مشکل وجود داره (رنگشون ضعیفه)!!!!!!!
hamed.black
4 September 2005, 12:33 PM
BARDIASHAH جان
شما بهتره سمندو با 405و پرشیا مقایسه نکنید این نکته اول.......
دوما دوست عزیز شما بهتره یه دو سه تا ماشینو ببینید بد نظر بدید
من موقع خریدن ماشین میخواستو GLIبخرم و با بقیه پولم اونو اسپورت کنم ولی دیدم تمامشون پمپشون صدا میده و رنگشونم واقعا افتضاح از چند تا تعمیر کار هم پرسیدم اونا گفتن که قطعات GLI با GLX از نظر کیفیت فرق داره
الانم همسایمون یه GLI داره از وقتی خریده تفاوتاشو با GLX دیدم
tabeta_03
4 September 2005, 10:03 PM
یه خبر بد برای GLI سوارن دارم:بزودی تمامی پیکانهای نیروی انتظامی با این خودرو تعویض میشه*******
fizzi: دوست عزيز لتفن از بكار بردن كلمات ناشايست پرهيز كنيد. :icon_eek:
bardiashamee
4 September 2005, 11:27 PM
یه خبر بد برای GLI سوارن دارم:بزودی تمامی پیکانهای نیروی انتظامی با این خودرو تعویض میشه*******
fizzi: دوست عزيز لتفن از بكار بردن كلمات ناشايست پرهيز كنيد. :icon_eek:
کجای کاری برو شهرستانها مخصوصآ استان گیلان این کارو کرده حالا کجای این خبر بده همشون سفیدن وسبز یا آبی :icon_arro
bardiashamee
4 September 2005, 11:32 PM
BARDIASHAH جان
شما بهتره سمندو با 405و پرشیا مقایسه نکنید این نکته اول.......
دوما دوست عزیز شما بهتره یه دو سه تا ماشینو ببینید بد نظر بدید
من موقع خریدن ماشین میخواستو GLIبخرم و با بقیه پولم اونو اسپورت کنم ولی دیدم تمامشون پمپشون صدا میده و رنگشونم واقعا افتضاح از چند تا تعمیر کار هم پرسیدم اونا گفتن که قطعات GLI با GLX از نظر کیفیت فرق داره
الانم همسایمون یه GLI داره از وقتی خریده تفاوتاشو با GLX دیدم
دوست عزیز شما برات سودی داره که هی بد میگی من برادرم هم با من تحویل گرفته اونم نه سفید شده نه پمپش صدا میکنه
اونی که شما دیدی حتمن صاحبش میزاشته تو آفتاب تا برنزه بشه :icon_arro :icon_neut
ماشینهای ایرانی مثل هندونه سربسته هستن هستن :icon_razz
hamed.black
5 September 2005, 04:03 PM
عزیز جان اولا خونه ما مجتمع و پارکینگ اضافه بر سازمانم داره پس ماشینی زیر افتاب نمیمونه :icon_evil
دوما من کی گفتم قطعاتش خراب میشه :icon_sad:
سوما همون همسایه ما خودش وقتی نشست پشت ماشینه من یه سری چیزایی که فرق میکردو گفت..(کلاچ و فرمون و دندها و .......) :icon_razz
چهارمامن از تعمیر کار خبرش پرسیدم در مورد قطعات (مثلا جلو بندیشون) :icon_cool
بعدش مگه به حال من چه فرقی میکنه که کی چه ماشینی داره ولی مطمئن باشید که ایران خودرو یه جا نمیخوابه اب بره زیرش حتما یه دلیل محکم واسه این تفاوت قیمت 2 میلیونی هستش :icon_surp
منم فقط اطلاعاتی که در مورد این ماشین داشتمو گفتم
شما دوست عزیزم مغرضانه بر خورد نکنید بهتره قبول کنید که هیچ ارزونی تو این مملکت مخصوصا تو صنعت خودرو بی دلیل نیست :icon_arro :icon_mad:
bardiashamee
5 September 2005, 11:30 PM
اینم بدونی از نظر مهندسی صنایع و بهینه بودن برای یه کارخانه به این بزرگی مقروم به صرفه نیست که خط تولید بزنه مجزا و سفارش چند نوع قطعه رو بده !!
همسایه شما باید ماشینشو با یک glx که همزمان با ماشینش در یک سالن مونتا× تولید شده مقایسه بکنه !
نه با ماشین شما که شاید تاریخ تولیدش فرق کنه
farhad_s5
6 September 2005, 03:27 AM
دوستان سلام
آیا می دونستید هنوز که هنوزه قطعات جی ال ایکس حدود 20 الی 30 درصد وارد میشه؟!!! :icon_sad:
(اون آتش گرفتم جی ال ایکس ها هم به دلیل عوض کردن یک قطعه ی واردتاتی فرانسوی با یک قطعه ی ژاپنی بوده)
آیا می دونستید جی ال آی همه ی قطعاتش کاره ایران خودرو هست؟
با همین دو سوال فرقشون از نظر کیفیت و همه چیز مشخص میشه :icon_excl و شده :icon_cool
مطمئن باشید که این جی ال آی به اندازه ی جی ال ایکس براشون سود داره شایدم بیشتر چون اگه نداشت جی ال آی تولید نمی شد :icon_wink
(یکی از آشنایان ما هنوز میگه باصرفه و با کیفیت ترین ماشین ایران خودرو جی ال ایکس هست :icon_razz
farhad_s5
6 September 2005, 03:27 AM
البته به نظر من اگه بخوای اسپورت کنی 206 بهتره
hamed.black
6 September 2005, 08:14 AM
دوست عزیز ماشین من وهمسایمون اختلاف تولیدش 2 هفته بوده..........
بعدشم استفاده از قطعات با کیفیت پایینتر چه ربطی داره به زمان تولید....
مثلا مارک جلوبندی استفاده شده تو GLI با GLX فرق میکنه بخاطر نوع مونتاژ...
Nomad
9 September 2005, 01:34 AM
آقا چقدر اين GLI , GLX رو با هم مقايسه ميكنيد ؟ GLI واقعا ارزش خريدنش رو داره . مخصوصا اگر ماشين باز باشي . . .
bardiashamee
10 September 2005, 12:16 AM
دوست عزیز ماشین من وهمسایمون اختلاف تولیدش 2 هفته بوده..........
بعدشم استفاده از قطعات با کیفیت پایینتر چه ربطی داره به زمان تولید....
مثلا مارک جلوبندی استفاده شده تو GLI با GLX فرق میکنه بخاطر نوع مونتاژ...
اینو بدونی بد نیست ماشین من وبرادرم سندشون 2 روز تفاوت داره پلاکاشون هم 20 تا ولی ماشین اون لاستیکاش خارجی بود مال من گلدستون هر چند که هردو عوض کردیم!
موکت داخل ماشین اون کبریتی ریز که شیکتره ولی مال من دونه درشته
باتریها فرق دارن
و خیلی تفاوتهای دیگه!!
اینم میدونی مربوط به چی بود؟؟ اون برچسبی که بالای شیشه میزنن روی اون زده سالن شماره X
ماشین من شماره 2 بود ماشین برادرم شماره 3 :icon_cool
farhad_s5
10 September 2005, 03:05 AM
جی ال آی یا جی ال ایکس؟
hamed.black
10 September 2005, 09:28 AM
بردیا جان خودت اینجا به تفاوتاشون اشاره کردی........
بعدشم من که نگفتم این ماشین بده.......
هر چی باشه پژوست با امکانات کمتر..........
ولی باید قبول کرد که تفاوت 2 میلیونی اون الکی نیستش
bardiashamee
10 September 2005, 11:24 PM
من قبلآ هم گفته بودم که هم خودم هم برادرم gli گرفتیم
ولی در کل من gli صفر رو به glx صفر ترجیح نمیدم ولی به glx کار کرده ی 82 به طور قطع ترجیح میدم!
satar_niakan
11 September 2005, 06:47 AM
بروبچ ماهم جی ال ای گرفتیم خوبه ولی کیفیت مونتاژ پایینه
hamed.black
11 September 2005, 01:39 PM
اولا مبارک باشه اقا ستار ......
بعدشم خوب دوست عزیز ممکنه رنگ ماشین اینقدر مهم اشه که کسی glx مدل 82 رو به gli صفر ترجیح بده
bardiashamee
12 September 2005, 01:06 AM
اولا مبارک باشه اقا ستار ......
بعدشم خوب دوست عزیز ممکنه رنگ ماشین اینقدر مهم اشه که کسی glx مدل 82 رو به gli صفر ترجیح بده
اونوقت که هزینه های بعدیشم باید بپذیره!
satar_niakan:
امیدوارم برات خوش رکاب باشه :icon_arro :icon_cool
hamed.black
12 September 2005, 02:31 PM
خوب دوست عزیز هر ماشینی هزینه داره.........
رنگ ماشین که باعث نمیشه مثلا لاستیکش گرون تر بشه. مگه نه....... :icon_cool :icon_mrgr
bardiashamee
13 September 2005, 12:18 AM
ولی مدلش باعث میشه که موتورش . گیربکسش و..... چیز دیگش هزینه داشته باشهمگه نه.......!!!
مورد جالبی رو گفتی ماشین 82 دیگه کمکم دو جفت لاستیکم لازم داره اما...
hamed.black
13 September 2005, 04:40 PM
بعله خوب ماشینه دست دوم دیگه گارانتی نداره و ممکنه هزینه داشته باشه.........
satar_niakan
17 September 2005, 07:37 AM
آقا حامد ازتون ممنونم :icon_arro :icon_arro
من هم با نظر شما موافقم ولی هنوز هم علت تفاوت قیمت 2 ملیونی رو نفهمیدم چون هرچی حساب میکنم آینه و شیشه و اینجور چیزها همه اش 1 میلیون هم نمیشه
pesaremelli
17 September 2005, 08:37 AM
دوستان جي ال ايكس فقط به خاطر نابرابر بودن عرضه و تقاضا اينقدر گرون هستش پس دنبال دليل ديگري براي گراني جي ال ايكس نگرديد
hamed.black
17 September 2005, 06:11 PM
وست عزيز 1 ميليون چه خبره تفاوت ائينه و شيشه و ... 600 .يا 700 هزار تومن بيشتر نيست ........
پس ميشه نتيجه گرفت تفاوتاشون فقط به اين ظواهر خلاصه نميشه....
fizzi
17 September 2005, 06:34 PM
تفاوت ارزش پرشيا و glx هم در محاسبه بيشتر از 1 تا 1.5 نيست و اختلاف قيمت بيشتر از 3 ميليون هست... تفاوت كيفيتي هم در قطعات مشترك ندارند.
enzo
17 September 2005, 07:05 PM
تفاوت قیمت GLI با GLX همونطوری که دوستان گفتند بیشتر به علت جو روانی ایجاد شده برای glx هست .وقتی قیمت سمند با اونهمه تجهیزات 1 میلیون از glx کمتره خب تعجبی نداره gli قیمتش 10 میلیون باشه.تازگیا هم چندتا gli دیدم که کلید های تهویه هواش با GLX فرق داشت تازه ایرانخودرو میگه می خواد ساعت دیجیتال GLI رو هم حذف کنه!!! همه این عوامل نشون میده که ایرانخودرو می خواد کلاس GLI رو پائین بیاره وگرنه یه ساعت مگر چنده!
اصلا GLI گرون هم هست یعنی سمند با (شیشه های برقی عقب وجلو+آنتن برقی+آینه برقی+کامپیوتر مسافرتی!!!+قفل مرکزی ودزدگیر+رنگ متالیک+2 عدد باند عقب +پروژکتور جلو+عایق زیر کاپوت+cd chenger +و...)فقط 1 میلیون گرونتره. بد نیست بدونید 200 هزار تومنش فقط میشه پول رنگ متالیک.
bardiashamee
18 September 2005, 12:10 AM
تفاوت قیمت GLI با GLX همونطوری که دوستان گفتند بیشتر به علت جو روانی ایجاد شده برای glx هست .وقتی قیمت سمند با اونهمه تجهیزات 1 میلیون از glx کمتره خب تعجبی نداره gli قیمتش 10 میلیون باشه.تازگیا هم چندتا gli دیدم که کلید های تهویه هواش با GLX فرق داشت تازه ایرانخودرو میگه می خواد ساعت دیجیتال GLI رو هم حذف کنه!!! همه این عوامل نشون میده که ایرانخودرو می خواد کلاس GLI رو پائین بیاره وگرنه یه ساعت مگر چنده!
اصلا GLI گرون هم هست یعنی سمند با (شیشه های برقی عقب وجلو+آنتن برقی+آینه برقی+کامپیوتر مسافرتی!!!+قفل مرکزی ودزدگیر+رنگ متالیک+2 عدد باند عقب +پروژکتور جلو+عایق زیر کاپوت+cd chenger +و...)فقط 1 میلیون گرونتره. بد نیست بدونید 200 هزار تومنش فقط میشه پول رنگ متالیک.
هرچی باشه gli هندلینگ پ÷و رو داره
تازه آقا حساب کن gli افتضاح ولی glx اصل فرانسه خوب پس 2 میلیون برای شما حل میشه :icon_mad:
تازه مگه قیمت روز الان بین دو رنگ نوکمدادی gli و نقرهای glx چقدر شده؟؟
hamed.black
18 September 2005, 02:14 PM
اولا اصلا gli و با سمند مقایسه نکنید هر چی باشه gli پژو با امکانات کمتر وگرنه موتور و اطاقش همون glx هستش .
سمندم با این امکاناتی که گفتین داره فروش میره اگه ایناشم بر دارن که 8 میلیون هم نمی ارزه............
pesaremelli
19 September 2005, 02:05 AM
اولا اصلا gli و با سمند مقایسه نکنید هر چی باشه gli پژو با امکانات کمتر وگرنه موتور و اطاقش همون glx هستش .
سمندم با این امکاناتی که گفتین داره فروش میره اگه ایناشم بر دارن که 8 میلیون هم نمی ارزه............
دوست خوبم سلام
اول بگم اين حرف شما كاملن غير منطقيه :icon_bigg :icon_bigg
دوم اينكه 405 ماشين 20 سال پيشه و قيمت گرون اون بدليل رسم كهنه پرستيه ما ايرانيهاست (حتي يه چراغ رو صفحه نداره كه وقتي در باز بود ادم بفهمه :icon_arro )
سوم اينكه سمند تنها ماشينيه كه تو ايران با قيمتش ميخونه
يه چيز ديگه
سمند تو نزر سنجي براي سيستم فرمان نمره ي 20/87 رو بدست اورده جالبه بدونيد نمره ي ماكسيما
87/69 :icon_twis :icon_twis پس در زمينه ي هندلينگ 405 در برابر سمند هيچ حرفي براي گفتن نداره نمره ي 405 85/70 اين نزر سنجي توسط شركت قرن دانش انجام شده و دقيقترين نزر سنجي صنعت خودرو در تاريخ ايران هستش تو اين نزر سنجي خودروها به تناسب قيمت و خيلي چيزاي ديگه نمره گرفتن اگه خاستين نتيجه يكامل رو هم تو يه تاپيك جداگانه بزارم
hamed.black
24 September 2005, 12:22 PM
سمند فقط از نظر اطاق با 405 فرق داره و بقیه قطعاتشون مشترکه..........
اطاقشم فقط صندلی عقبشه که به 405 برتری داره.............
امکاناتشم بیشتر از اونکه باعث راحتی بشه باعث درد سره........
مشکلاتی هم که اطاقش داره انکار ناپذیره(به صدا افتادن و....)......
حالا خودتون قضاوت کنید شیشه بالابر مهمتره یا صدایه اعصاب خرد کن تو اطاق
bardiashamee
25 September 2005, 01:25 AM
دوست خوبم سلام
اول بگم اين حرف شما كاملن غير منطقيه :icon_bigg :icon_bigg
دوم اينكه 405 ماشين 20 سال پيشه و قيمت گرون اون بدليل رسم كهنه پرستيه ما ايرانيهاست (حتي يه چراغ رو صفحه نداره كه وقتي در باز بود ادم بفهمه :icon_arro )
خوب وقتی در باز باشه چراغ سقف روشن میشه میفهمی :icon_mrgr چراغ به اون کندگی رو ندیدی تاحالا :icon_arro :icon_arro
:icon_razz
aminha
25 September 2005, 04:15 PM
اقا اینجا بحث در مورد gli پس بحثو منحرف نکنید در مورد سمند و 405 قبلا بحث شده........
satar_niakan
26 September 2005, 09:34 AM
من با این دوستمون موافقم اینجا فرم مقایسه نیست مخصوصا با سمند
Nomad
26 September 2005, 09:43 AM
آقايون 405 دوست و سمند دوست ( از جمله خودم 405 ) از اين بحث خارج بشيم بهتره . . . لطفا
hamed.black
26 September 2005, 02:09 PM
بهتره اصلا این تاپیک بسته بشه دوستانی که قدرت دارن ببندنش..............
bardiashamee
27 September 2005, 12:36 AM
منم قبلآ این موضوع رو بهش اشاره کرده بودم که این تاپیک GLI هست ولی پستم به علت استفاده مدیران از بکاپ 3 روز پیشش پاک شد!
satar_niakan
27 September 2005, 08:31 AM
بهتره اصلا این تاپیک بسته بشه دوستانی که قدرت دارن ببندنش..............
نه آقا چرا بسته بشه مقایسه رو بس کنید و در مورد خصوصیات جی ال ای صحبت کنید
satar_niakan
27 September 2005, 08:33 AM
دوستان ما یه جی ال ای داریم که بعد از مدت کمی کار کردن روی کاپوتش بسیار داغ میشه به نظر شما علت چیه؟؟ اگه کمک کنین ممنون میشم
pesaremelli
27 September 2005, 12:12 PM
شايد نداشتن لايه عايق زير در كاپوت ببر نمايندگي 25 تومن بده واست بزارن سداي ماشين هم خيلي كم ميشه
satar_niakan
30 September 2005, 04:31 AM
آخه بقیه ماشین ها هم عایق دارن؟
asavi
8 January 2006, 06:00 PM
یک خبر جدید و موثق: خبر قطع تولید GLI یه شایعه بیشتر نبوده. بر اساس اطلاعاتی که از کارمندان ایران خودرو بدست آمده بدلیل درخواست بالای کارکنان ایران خودرو برای GLI و رزرو تولید خط برای آنها، ایران خودرو تا اطلاع ثانوی ثبت نام را متوقف کرده است.
ضمنا خودم هم یکسالی هست که GLI دارم و مشکلی ندارم (شتاب، قدرت، نرمی کاملا با GLX یکسان) ضمن اینکه هزینه نگهداری GLI از GLX پایینتره. فقط باید سعی کرد بخاطر ضعیف بودن رنگ بدنه موقع شستشو فشار آب بالا نباشه گرچه خود ایران خودرو هم گفته باید با اسفنج و آب صابون شست.
بهروزخان
30 May 2006, 02:12 PM
من GLI دارم
فرقها :
1- رنگ بدنه ساليد(روغني)
2 - شيشه بالابر جلو دستي (قابل نصب جنس خوب 150 تومن)
3- رنگ سپر ها مشكي (قابل رنگ آميزي با 15 تومن)
4- آينه هاي بغل دستي
5-صداگير(نمد زير كاپوت جلو) زير درب موتور ندارد.(با قيمت 19 تومان خودم نصب كردم)
6-تنوع رنگ = عنابي - سورمه اي - يشمي - نوك مدادي
در باقي موارد با GLX يكيست و كولر هم دارد.
Abolfazl2006_p
30 May 2006, 02:30 PM
Only my car
GLX
:icon_cool
:icon_cool
z_qz54
30 May 2006, 04:13 PM
[QUOTE=بهروزخان]من GLI دارم
فرقها :
3- رنگ سپر ها مشكي (قابل رنگ آميزي با 15 تومن)
QUOTE]
مطمئنید که رنگ سپر همرنگ بدنه نیست ؟
Srfazel
30 May 2006, 04:39 PM
یک خبر جدید و موثق: خبر قطع تولید GLI یه شایعه بیشتر نبوده. بر اساس اطلاعاتی که از کارمندان ایران خودرو بدست آمده بدلیل درخواست بالای کارکنان ایران خودرو برای GLI و رزرو تولید خط برای آنها، ایران خودرو تا اطلاع ثانوی ثبت نام را متوقف کرده است.
.
اصلا اين موضوع ممكن نيست! به هيچ عنوان امكان نداره كه يك كارخانه (از هر نوع) ظرفيت خطش رو به خاطر تمايل كاركنانش كاملا به اونها اختصاص بده و به بازار نفرسته. محال ممكنه!! و من هم با توجه به كارم كه سر و كار نسبتا زيادي با ايران خودرو دارم و اطلاعات نسبتا موثقي كه در اين مورد دارم به طور كل اين موضوع را غيرممكن ميدونم. البته براي اينكه به جانبداري از ايران خودرو محكوم نشم عرض كنم كه نوع كارم به گونهاي است كه موضعم هميشه نسبت به ايران خودرو انتقادي است و اتفاقا دل پرخوني از اين شركت دارم:icon_redf
بهروزخان
31 May 2006, 01:55 PM
خود سپر كه نه ولي بخش زير سپر كه در GLX همرنگ بدنه است در جي ال آي مشكي است .چه در سپر جلو چه در سپر عقب
z_qz54
31 May 2006, 11:08 PM
خود سپر كه نه ولي بخش زير سپر كه در GLX همرنگ بدنه است در جي ال آي مشكي است .چه در سپر جلو چه در سپر عقب
به به ، این دیگه چکاریه که ایرانخودرو کرده ؟ اردی رو هم با سپر مشکش بعد 405 gli رو هم با سپر مشکی؟
واقا که.
abaratian
2 June 2006, 01:48 PM
آقا جون کی گفته خط رزرو شده؟ من خودم تو سایت ایران خودرو آگهیش رو دیدم نوشته بود به دلیل قطع تولید جی ال آی بیاین تبدیلش کنین
F.®.A
4 June 2006, 12:02 AM
یه سوالی داشتم glx , gli یعنی چی؟مختصر کلمه ای هستند؟
abbasmomani
25 April 2007, 09:50 AM
رنگ=غير متاليک
موتور 1800 انپکتوري
شيشه = دستي
فرمان = هيدروليک
کولر و بخاري = دارد
قيمت با بيمه بدنه يک ساله = 9700
قفل مرکزي = ريموت ندارد
کيلومتر شمار = ديجيتالي
عيب ياب خودکار = دارد
هشدار سرعت بالا = ندارد
رنگ هاي موجود = نوک مدادي - يشمي و سورمه اي
اختلافات GLX و GLI بنقل از سايت ايرانخودرو ايناست :
1- شيشه بالابر دستي
2- رنگ ساليد
3- سپر مشكي
4- حذف صداگير زير در موتور
5- حذف فوم نگهدارنده ابزارهاي داخل چرخ زاپاس
6- سيستم قفل مرکزي بدون سيستم گيرنده و فرستنده نوري (GLX گيرنده و فرستنده نوري داره)
در ضمن GLI فقط در 5 رنگ (ساليد) زير عرضه ميشه :
1- دودي
2- عنابي
3- يشمي
4- سورمه اي
5- عدسي (در آينده)
به نظر من ماشين خوبي چون مي تونين با 150 شيشه هاش رو هم برقي کنين و نسبت به 405 جي ال ايکس مي ارزه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.