PDA

View Full Version : غذاي مخصوص ماهي ها Aquarium Fish Food ا

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5

navid a
10 April 2008, 10:29 PM
سلام بر همگی
تو یکی از سایت ها که متاسفانه ادرسش خاطرم نیست صحبت از تغذیه بچه ماهی های نورس از نوعی باکتری به نام parmecium شده بود.می خواستم ببینم از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
با سلام
parmecium نوعي باكتري كه خودش از باكتري هاي كوچكتر تغذيه ميكنه و غذاي مناسبي براي ماهي هاي گياهخوار و بچه ماهي ها است و براي تهيه اين باكتري 1خيار را رنده كن و بهمراه آب بدون كلر در يك بطري شيشه بريز چندتا سوراخ خيلي ريز رو در بطري درست كن تا هوا رفتو آمد داشته باشه اگه بطري تو 1 جاي گرم باشه بعد از 2 هفته باكتري درست ميشه .
اميدوارم كمكي كرده باشم بابت جواباي خوبي كه به سوالام دادي هم واقعا ممنونم .

ariyapet
12 April 2008, 12:17 AM
سلام من بعد از خوندن 58 صفحه :icon_twis با توجه به ماهی هام به نتایج و سوالاتی رسیدم :
ماهی هام :
دالر - پنگوسی - سیلور شارک - شارک کرم - رمبو شارک - کوری دوراس - لوچ دلقک - کت فیش - کت فیش وارونه -

در هفته 2 بار مخلوط ( دل گاو - اسفناج - میگو - نخود فرنگی - گلبرگ یا همان رنگدانه - سیر یک حبه - هویج و ) دیگه اگه بشه مقداری غذای گرانول تترا بهش اضافه میکنم
در هفته 2 روز کر م خونی منجمد وخشک چون خوندم بیشتر بدیم باعث انگل میشه
یک مخلوطی میخوام درست کنم ببینم دوستان تایید میکنند :
سینه مرغ آب پز - هویج - نخود فرنگی -سیر - میگو
که 2 روز مانده را این را به ماهیهام بدم
روز آخر هم میشه با انواع گرانول تترا مثلا ردپرت و -- تغذیه کنم حالا دوستان اون ترکیب ساخته شده با مرغ رو تایید میکنند به خصوص که خواندم پنگوسی به مرغ علاقه دارد

ala2007
13 April 2008, 02:00 PM
سلام,حدود6 ماه پيش من حدود يك كيلو غذاي دل كه شامل سير و ميگو بود درست كردم,و الان همه ماهيها كه انجل فيش و كوري و غولدن فيش هستند با اشتها ميخورند.سوال من ايا اين غذا تاريخ صلاحيتش تمام شده يا نه؟ايا انرا دور بريزم؟ ايا اين غذا خطرى براى انها ندارد؟ البته من هر روز يك وعده غذاي دود تترا به انها ميدم و حالشان خوب و با اشتها تر ميخورند.
متشكر
غفورى

Romans
13 April 2008, 02:20 PM
سلام,حدود6 ماه پيش من حدود يك كيلو غذاي دل كه شامل سير و ميگو بود درست كردم,و الان همه ماهيها كه انجل فيش و كوري و غولدن فيش هستند با اشتها ميخورند.سوال من ايا اين غذا تاريخ صلاحيتش تمام شده يا نه؟ايا انرا دور بريزم؟ ايا اين غذا خطرى براى انها ندارد؟ البته من هر روز يك وعده غذاي دود تترا به انها ميدم و حالشان خوب و با اشتها تر ميخورند.
متشكر
غفورى

سلام
تا زمانیکه این غذا در فریزر به همان صورت و منجمد باشد میتوانید مصرف کنید ولی اگر به هر علتی مثل قطع برق یا خرابی یخچال این غذا از حالت منجمد خارج شود و بعد مجدد انرا منجمد کرده باشید قابل استفاده نمیباشد.

salar68
13 April 2008, 04:34 PM
با سلام

شرمنده من حدود 10 صفحه از این تاپیک را خوندم اما مطلبم را پیدا نکردم

راستش خلی اهل اکواریم و حیوانات نیستم اما 2 تا دونه فایتر فیش دارم که جدا توی دو تا جام هست بعد واسه قضا چی باید بهش بدم ؟

یه ماهی فروش می گفت هفته یه کم جگر گوسفند ؟ یکی هم یه قضائی داد آماده هست به رنگ نارنجی می گفت هر شب بهش کمی بدم ؟ کدام را توصیه می کنید

Anoush
13 April 2008, 05:01 PM
با سلام

شرمنده من حدود 10 صفحه از این تاپیک را خوندم اما مطلبم را پیدا نکردم

راستش خلی اهل اکواریم و حیوانات نیستم اما 2 تا دونه فایتر فیش دارم که جدا توی دو تا جام هست بعد واسه قضا چی باید بهش بدم ؟

یه ماهی فروش می گفت هفته یه کم جگر گوسفند ؟ یکی هم یه قضائی داد آماده هست به رنگ نارنجی می گفت هر شب بهش کمی بدم ؟ کدام را توصیه می کنید

غذای اماده برای شما بهتره عزیزم ، وقتی اکواریوم داشتید و کلی ماهی انوقت میشه در باره دل و جگر و قلوه صحبت کرد، که انهم کلی اما و اگر داره.

ariyapet
13 April 2008, 07:21 PM
سلام من بعد از خوندن 58 صفحه :icon_twis با توجه به ماهی هام به نتایج و سوالاتی رسیدم :
ماهی هام :
دالر - پنگوسی - سیلور شارک - شارک کرم - رمبو شارک - کوری دوراس - لوچ دلقک - کت فیش - کت فیش وارونه -

در هفته 2 بار مخلوط ( دل گاو - اسفناج - میگو - نخود فرنگی - گلبرگ یا همان رنگدانه - سیر یک حبه - هویج و ) دیگه اگه بشه مقداری غذای گرانول تترا بهش اضافه میکنم
در هفته 2 روز کر م خونی منجمد وخشک چون خوندم بیشتر بدیم باعث انگل میشه
یک مخلوطی میخوام درست کنم ببینم دوستان تایید میکنند :
سینه مرغ آب پز - هویج - نخود فرنگی -سیر - میگو
که 2 روز مانده را این را به ماهیهام بدم
روز آخر هم میشه با انواع گرانول تترا مثلا ردپرت و -- تغذیه کنم حالا دوستان اون ترکیب ساخته شده با مرغ رو تایید میکنند به خصوص که خواندم پنگوسی به مرغ علاقه دارد

کسی جواب من رو نمی ده

pouyan
13 April 2008, 09:30 PM
[QUOTE=ariyapet;498629[/QUOTE]
سلام
ترکیب خوبیه ولی مرغ آب پز معمولا کمی سفت میشه و ممکنه ماهیهای شما بخصوص پنگوس هاتون از خوردنش امتناع کنند

ariyapet
14 April 2008, 12:51 AM
آخه چند نفر نوشته بودند پنگوسی مرغ دوست داره . چی کار کنم برای 2 روز با قی مونده شما چه غذایی پیشنهاد میکنید ؟

pouyan
14 April 2008, 07:24 AM
آخه چند نفر نوشته بودند پنگوسی مرغ دوست داره . چی کار کنم برای 2 روز با قی مونده شما چه غذایی پیشنهاد میکنید ؟
همون غذایی که گفتید خوبه فقط مرغش رو آبپز نکنید در ضمن پنگوسی هم ماهی زیاد سختگیری تو غذا خوردن نیست پس خیالتون راحت باشه

ariyapet
14 April 2008, 02:15 PM
ببخشید این همه سوال میکنم میشه بگید مرغ پس چطری تو این ترکیب اضافه کنم ؟
:icon_neut

pouyan
14 April 2008, 09:24 PM
ببخشید این همه سوال میکنم میشه بگید مرغ پس چطری تو این ترکیب اضافه کنم ؟
:icon_neut
:icon_excl
رسیدیم به اصل دستور آشپزی:icon_mad:
خوب دوستان شلوغ نکنند این یه مدل غذایه جدیده که ماهیابخورنند براتون پرواز میکنند:icon_twis
اابتدا مرغ رو به خوبی سخاری میکنید و چون تاکید من بیشتر روی نرم بودن بافت مرغ برای خورده شدنش توسط ماهی ها بوده اونو به مدت 1 ساعت درون دیگ بخار پز قرار میدید تا بخوبی نرم بشه حالام با بقیه مواد ترکیبش کنید .... آخ داشت اسم اسپانسر برناممونو فراموش میکردم حالا فلا بقیه تو صف زنبیل بزارنند:icon_arro نوش جان ماهیاتون :icon_sad:
عزیز من منظور من این بود که گوشت مرغ که بهتره قسمت نرمترشو رو برای ماهیاتون استفاده میکنید بصورت خام با ترکیب پيشنهادیه خودتون ترکیب و میکس بشه
سربلند باشید:icon_cool

Ashkan P
15 April 2008, 01:11 AM
سلام نظرتون راجع به گالینا بلانکای گوساله برای دسیکیس چیه؟؟
خوب میخوره ، به نظرتون ضرر نداره واسش؟

ariyapet
15 April 2008, 01:54 AM
پس خام بدم یا میتونم مدت زیاد بپزم وقتی نرم شد با تر کیب میکس کنم ؟
این مرغ سوخاری داستانش چیه ؟:icon_mrgr

payam64
15 April 2008, 11:25 AM
بابا این ترکیبات من دراوردی مثل گالینا بلانکا سینه مرغ پخته و....چیه دیگه؟ ما که نباید از هر ترکیبی که به نظر خودمون خوشمزه میاد به ماها بدیم که!!!!!!!! حالا باز سینه مرغ پخته قابل قبول تر از گالینا بلانکا هستش
خیر دوست عزیز گالینا بلانکا هم شوره هم چربه هم کلی ادویه داره
هر گوشتی هم که به ماهی میخواهید بدید باید خام باشه پس سینه مرغ و نپزید و فقط خام بدبد و اتفاقا پنگوسی هم دوست داره
بهترین غذا واسه ماهیا دل گوساله+میگو+اسفناجه حالا اگه تو این ترکیب نخود یا هویج هم اضافه بشه بد نیست و غذای بعدی میتونه غذاهای اماده تترا و سرا باشه
به خدا همینا بسه و از سرشونم زیاده

B@B@K
15 April 2008, 11:59 AM
بابا این ترکیبات من دراوردی مثل گالینا بلانکا سینه مرغ پخته و....چیه دیگه؟ ما که نباید از هر ترکیبی که به نظر خودمون خوشمزه میاد به ماها بدیم که!!!!!!!! حالا باز سینه مرغ پخته قابل قبول تر از گالینا بلانکا هستش
خیر دوست عزیز گالینا بلانکا هم شوره هم چربه هم کلی ادویه داره
هر گوشتی هم که به ماهی میخواهید بدید باید خام باشه پس سینه مرغ و نپزید و فقط خام بدبد و اتفاقا پنگوسی هم دوست داره
بهترین غذا واسه ماهیا دل گوساله+میگو+اسفناجه حالا اگه تو این ترکیب نخود یا هویج هم اضافه بشه بد نیست و غذای بعدی میتونه غذاهای اماده تترا و سرا باشه
به خدا همینا بسه و از سرشونم زیاده

حالا مگه كسي گوش ميده وهركس هر تركيبي كه دوست داره تجويز ميكنه!

B@B@K
15 April 2008, 12:06 PM
آقا غذا فقط دل+اسفناج +ميگو
و غذاهاي سرا وتترا
فقط همين همونجوري كه پيام گفت
خودتون را خسته نكنيد

fish man
15 April 2008, 01:01 PM
سلام
روش درست کردن یه جور غذا
رو در یه سایت دیدم که امید وارم بدرد شما هم بخوره.
البته این غذا مخصوص دیسکس هست.
http://www.discushatchery.com/food.html
:lover:

B@B@K
15 April 2008, 01:22 PM
سلام ميدونم بعضيها سير و مولتي ويتامين هم اضافه ميكنن ولي من بطور خلاصه گفتم بعدا نگيد طرف از خودش در آورده ها من اينو براي بعضيها كه ميخوان يه غذاي ساده داشته باشند گفتم وگرنه هزاران مدل غذا هست ولي............................................... ..............

اين نقطه ها خيلي معني داره ها

dash mori
21 April 2008, 12:32 AM
من می خواستم سئوال کنم من به بچه فلاور که 3 هفته سن دارد غذا چی بدم ؟
که خوب رشد کنه

moh@mm@d reza
21 April 2008, 09:07 AM
من می خواستم سئوال کنم من به بچه فلاور که 3 هفته سن دارد غذا چی بدم ؟
که خوب رشد کنه
سلام
اگه بچه فلاوری که سه هفته سن داره و توی این سه هفته رشد کافی رو کرده باشه می تونید هم غذاهای اماده موجود رو بدید(البته به صورت خورد شده)و اگه قصد دارید اونو بهتر پرورش بدید می تونید از مخلوط دل,میگوی خوراکی,مقداری تترا پرت برای رنگش استفاده کنید.توی این ترکیب اسفناج هم اضافه می کنند ولی من تاحالا امتحان نکردم که ایا فلاور می خوره یا نه!!

fish man
21 April 2008, 01:20 PM
اگه تعدادشون زیاده و میخای یکم ارزون هم بشه میتونی از ماهی استفاده کنی(ارزون تر تموم میشه)
میتونی از ماهی فیله یا شیر استفاده کنی کیلویی 4000تا 5000 تومن که تیغ کمی داره چون اخرش حساب کنی میبینی از یه ماهی پر تیغ ولی کیلویی 2000 ارزون تر میشه.
ماهی رو یکم بپز(اگه با ماکروفر این کار رو بکنی خیلی عالیه)و بعد چرخ کن بادت باشه اگه اب انداخت اب اون رو هرگز نگیر چون امکان خوردنش توسط ماهی خیلی کم میشه
10%مقدار ماهی روغن مایع اضافه کن
5%جوانه گندم(که مقدار زیادی پروتئین داره تا 69% و هم فیبر و هم مقداری کربوهیدرات)
2% زئولیت
یه مقدار سیر و ژلاتین(با اب کم حل کن) اگه خاستی
و یه مقدار هویچ کاملا اب پز شده رنده کن و اضافه کن نه به خاطر رنگ گرفتن ماهی بلکه به خاطر رنگی شدن غذا و جاذبه داشتن برای ماهی.
بعد تمام این مواد رو خوب مخلوط کن و تو یه چیز مثل جایخی بریز و بزار یخ بزنه تا به صورت قطعات بزرگی در بیاد و بعد هر وقت خاستی به بچه ها غذا بدی با توجه به اندازه ی دهن اون رو رنده کن و بده .از مولتی ویتامین هم استفاده کن ولی کم اون هم هر از چند گاهی چون زیادیش کبد رو دچار مشکل میکنه.
شما تو این سن زیاد انتظار رنگ از ماهی نداشته باشید
ولی در کل در ترکیب غذا برای رنگ باید یه منبعی از کاروتنوئید داشته باشید
ویتامین E ،اسید فولیک و یه مقدار ویتامین C که ویتامین E و اسید فولیک باید قبل از اون در چربی حل بشه
مقدار اون در غذای معمولی برای ویتامین 30E تا 50 میلی گرم اسید فولیک 5تا10 و ویتامین C اگه پوشش دار باشه ا تا 1.5 واگه بدون پوشش 4 تا 12 میلی گرم در هر کیلو غذا.
ولی برای رنگ کردن مقدارش رو نمیدونم .قطعا مقدار زیاد هم مشکل ایجاد میکنه.
شما برای رنگ گرفتن میتونید از شن رنگی که بستگی به ترکیب رنگ ماهی و استعداد اون برای رنگ گرفتن داره
و اگه ماهی زمینه تشدید یه رنگ رو نداشته باشه شما هر کاری هم بکنید نمیتونید اون رنگ رو بیشتر بکنید
یه روش دیگه هم که در گرفتن رنگ خیلی موئثر هست آفتاب هست که در عرض یه هفته ماهی تون رو چنان پر رنگ میکنه که باورتون نمیشه البته برای این کار اگر ویتامین و کاروتنوئید هم تامین باشه که خیلی عالیه.
ترکیب ها و روش های زیادی برا ی بهتر شدن رنگ ماهی و جود داره...........

مقدار ویتامین ها وبرخی از مواد دیگه رو از این کتاب نوشتم:
راهنمای عملی تغذیه و نهاده های غذایی و دارویی آبزیان در ایران
نوشته دکتر نادر افشار مازندران
انتشارات نور بخش

B@B@K
21 April 2008, 03:35 PM
جناب fishmanروغن وزئوليت درون غذا براي چه منظوري مفيد واقع ميشه؟بيشتر توضيح دهيد

tiny
21 April 2008, 06:50 PM
من هر روز 2 وعده دل و یک وعده کرم خونی منجمد به دیسکس هام می دم.می خواستم ببینم اگر بخواهم برای بهتر شدن رنگشون بهشون تترا بدم چه نوعش رو بگیرم بعد در مورد غذای vitakraft نظرتون چیه >
راستی جایی دیدم که تو دل گاو برای بهتر شدن رنگ دسکس 4 تا فلفل قرمز تند ریختن ، مگه می شه؟

B@B@K
21 April 2008, 09:32 PM
من هر روز 2 وعده دل و یک وعده کرم خونی منجمد به دیسکس هام می دم.می خواستم ببینم اگر بخواهم برای بهتر شدن رنگشون بهشون تترا بدم چه نوعش رو بگیرم بعد در مورد غذای vitakraft نظرتون چیه >
راستی جایی دیدم که تو دل گاو برای بهتر شدن رنگ دسکس 4 تا فلفل قرمز تند ریختن ، مگه می شه؟

دوست من اين عرائضي كه من دارم فقط نظر شخصي است اگر مايل بودي انجام بده:
1-كرم منجمد را در هفته دوبار بيشتر نده خودم شايد 2هفته يكبار بدم به ماهيها
2-از غذاي تترا پريماوتترا ديسكس و تترا بيتس بريدر استفاده كن يا غذاهاي گرانول محصول شركت سرايا تترا مين كالر كه بصورت كريپس هست
3- ويتا كرافت از نظر من عاليه و ماهيانم با ولع خاص ميخورند
4- استفاده از زعفران و فلفل قرمز و اين جور چيزها بستگي به خودت داره :icon_surp

arashmax
21 April 2008, 10:39 PM
زئولیت ؟؟؟؟
این که مربوط به فیلتر هست و نیترات آب رو میاره پایین

goldterimaco
22 April 2008, 12:16 PM
سلام.آقا بابک شما از محصولات ویتا کراف راضی هستی؟قیمتش که از تترا وسرا بالاتره .ردسیچلایدش 7500 تومنه درصورتی که ردپرت 5500.به هرحال اگه کیفیتش مناسبه بفرمائید تا ما هم تهیه کنیم

B@B@K
22 April 2008, 12:40 PM
سلام.آقا بابک شما از محصولات ویتا کراف راضی هستی؟قیمتش که از تترا وسرا بالاتره .ردسیچلایدش 7500 تومنه درصورتی که ردپرت 5500.به هرحال اگه کیفیتش مناسبه بفرمائید تا ما هم تهیه کنیم
سلام من ويتا كرافت براي ديسكس قبل از عيد خريدم 15000تومن 190گرميشو و گرانول سرا الان 116گرميشو مارين و رضا ديسكس ميده 12000در ضمن يه سر به اين آدرس بزن:
www.vitakraft.com:icon_surp (http://www.vitakraft.com)
بله من كاملا راضي هستم
در ضمن فعلا اوريجينال هستند

ataranji
23 April 2008, 09:16 AM
سلام
بیشتر غذاهای tetra هم بصورت پولکی هست وهم بصورت گرانول میخاستم بدونم که شما دوستان چه نوعیش رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ پولکی یا گرانولی:icon_eek:

Romans
23 April 2008, 09:38 AM
سلام
بیشتر غذاهای tetra هم بصورت پولکی هست وهم بصورت گرانول میخاستم بدونم که شما دوستان چه نوعیش رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ پولکی یا گرانولی:icon_eek:

سلام
غذاهای اماده معمولن با توجه به گونه های مختلف ماهیها و نوع تغذیه انها دسته بندی میشود.
گرانولها با توجه به سایز ماهیها دارای دانه بندی های مختلفی هستند که شامل ویتامینی و پروتئینی و یا برای تقویت رنگ ماهی مورد استفاده قرار میگیرند.
غذاهای پولکی هم به همین صورت و با انواع مختلف و برای گونه های خاص ماهیها تولید میشود.

شما باید مشخص کنید برای تغذیه چه ماهیهایی میخواهید از این غذاها استفاده کنید تا دوستان به شما کمک کنند.موفق باشید.

ataranji
23 April 2008, 11:10 AM
ممنون از پاسخگویی سریعتون:icon_excl
آخه چون تعداد ماهی ها زیادن روم نشد که در مورد همشون بپرسم:icon_neut
برای تغذیه این ماهیها میخام استفاده کنم:
(گوارامی کوتوله, گوارامی بوسنده) ,(تترا نئون , بلک ویدو) , لوچ دلقک ,
تایگر بارب , پلاتی, بلک گوست , انجل و کوریدوارس.

ممنون

Romans
23 April 2008, 11:32 AM
ممنون از پاسخگویی سریعتون:icon_excl
آخه چون تعداد ماهی ها زیادن روم نشد که در مورد همشون بپرسم:icon_neut
برای تغذیه این ماهیها میخام استفاده کنم:
(گوارامی کوتوله, گوارامی بوسنده) ,(تترا نئون , بلک ویدو) , لوچ دلقک ,
تایگر بارب , پلاتی, بلک گوست , انجل و کوریدوارس.

ممنون

سلام
برای ماهیها فوق میتوانید از غذاهایی مثل :

tetra pro و tetra min flakes و یا tetra rubin استفاده کنید که به صورت پولکی میباشند.
tetra min granules هم برای ماهیهای شما مناسب است.

dash mori
24 April 2008, 12:16 PM
سلام
من می خواستم بگم من الا 8عدد بچه فلاور یه ماهه دارم می خواستم سئوال کنم از الا چه غذایی به آنها بدهم که هم خوب رشد کنند و هم خوب رنگ بگیرند ؟ در ضمن برای رشد عالی آنها به تانک چند لیتری و همچنین روزی چند وعده غذا نیاز هست؟
من الا بچه ها را با قرص جلبک دریایی کارخانه سرا تغذیه می کنم. (spirulina sera) ؟

arashmax
24 April 2008, 04:13 PM
سلام
من می خواستم بگم من الا 8عدد بچه فلاور یه ماهه دارم می خواستم سئوال کنم از الا چه غذایی به آنها بدهم که هم خوب رشد کنند و هم خوب رنگ بگیرند ؟ در ضمن برای رشد عالی آنها به تانک چند لیتری و همچنین روزی چند وعده غذا نیاز هست؟
من الا بچه ها را با قرص جلبک دریایی کارخانه سرا تغذیه می کنم. (spirulina sera) ؟
sera flowerhorn
tetra parrot
tetra cochlide stick

dash mori
26 April 2008, 01:32 PM
من الان به جوجه فلاورهای 40 روزه ام این غذاها را می دهم آیا خوب هست و هم در رشد تاثیر دارد؟ قرص جلبک دریایی سرا اسپرولینا + مغز آرتمیا قرمز + مکمل تقویتی کانادایی + پودرسیر + اسفناج که همه ی اینها را خوب پودر کردم البته اسفناج و سیر را اول خشک کردم بعد پودر کردم . روزی 4 الی5 دفعه غذا می دهم این اسب می خورند.

زهرا اخوت
29 April 2008, 01:15 PM
مي شه بگيد براي بچه گوپي ها غذا چي بريزم كه سريع رشد كنند و رنگ بگيرند

fish man
29 April 2008, 02:26 PM
جناب fishmanروغن وزئوليت درون غذا براي چه منظوري مفيد واقع ميشه؟بيشتر توضيح دهيد

ببخشید دیر جواب میدم من یه بار به این بخش سر زدم نوشتم نبود شاید خودم دقت نکردم

روغن برای ماهی هایی که نمیتونند کربوهیدرات رو به مقدار مورد نیاز استفاده کنند مثل اغلب گوشت خوار ها استفاده میشه و ماهی اون رو به عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار میده که باعث میشه که به طور کامل از پرو تئین استفاده بشه و ماهی با سرعت مناسبی رشد کنه اگه از روغن استفاده نشه برای جبران انرژی مورد نیاز از پروتئین استفاده میشه که نتیجه این عمل کاهش رشد ماهی هست.
زئولیت باعث هضم و جذب بهتر غذا و رشد بیشتر میشه.

تمام این اطلاعات رو از کتابی که در منبع پست قبلیم نوشته بودم قرار دادم.

B@B@K
29 April 2008, 02:40 PM
ببخشید دیر جواب میدم من یه بار به این بخش سر زدم نوشتم نبود شاید خودم دقت نکردم

روغن برای ماهی هایی که نمیتونند کربوهیدرات رو به مقدار مورد نیاز استفاده کنند مثل اغلب گوشت خوار ها استفاده میشه و ماهی اون رو به عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار میده که باعث میشه که به طور کامل از پرو تئین استفاده بشه و ماهی با سرعت مناسبی رشد کنه اگه از روغن استفاده نشه برای جبران انرژی مورد نیاز از پروتئین استفاده میشه که نتیجه این عمل کاهش رشد ماهی هست.
زئولیت باعث هضم و جذب بهتر غذا و رشد بیشتر میشه.

تمام این اطلاعات رو از کتابی که در منبع پست قبلیم نوشته بودم قرار دادم.

پس خودتون امتحان نكردين نه؟پس از روي مقاله خوندين
ممنونم

dash mori
29 April 2008, 03:12 PM
شما می توانید برای بچه گوپی های خود بعد از آن که کیسه زرده ی آنها تمام شد از قرص جلبک دریایی و آرتمیا زنده شده و مغز میگو استفاده کنید.
در ضمن آب تانک خود را کم کنید یعنی آبی که در تانک شما وجود دارد حداقل 15 الی 20 سانتیمتر ارتفاع داشته باشد
اگر پمپ تصفیه دارید کاملا خاموش کنید _ جریان آب درون آکواریوم را کم کنید _ روزی3یا4 وعده غذا بدهید.

fish man
6 May 2008, 11:57 PM
پس خودتون امتحان نكردين نه؟پس از روي مقاله خوندين
ممنونم

دارم امتحان میکنم اما زمان اونجوری طی نشده که امار ارقام بدم:icon_excl

alex21204
9 May 2008, 06:16 PM
سلام
دوستاني كه فلاور دارن شركت اكواريوم پرشين تو خيابون شريعتي بالاتر از ملك پلاك 753 غذاي تترا مخصوص فلاور اورده 10000 تومانم ميفروشه از ماهيرانم ارزونتر ميده البته ماهيران اصلا نداره اينو منم امروز ديدم و 1 دونشو خريدم

search
13 May 2008, 08:56 AM
با سلام حضور دوستان عزیز
من میخواستم یه تجربه در مورد تغذیه اسکار ها براتون بگم اینکه من به اسکارهام جگر مرغ اغشته به قطره مولتی ویتامین میدادم البته جگر مرغی که فاقد رنگ سبز کیسه صفرا باشه و اونو به صورت ورقه میبریدم و با آب میشستم تا کاملا اثری از صفرا توش نباشه بعد اونو ریز میکردم اندازه دهن ماهی و میدادم به ماهی هام خیلی سریع رشد میکردند البته به همراه سایر غذا ها یه وعده هم این غذا رو میدادم و هیچ مشکلی نداشتند البته زرده تخم مرغ آب پز شده هم تو تشکیل رنگ دانه ها خیلی مهم است

ar.behnam
13 May 2008, 11:44 AM
با سلام حضور دوستان عزیز
من میخواستم یه تجربه در مورد تغذیه اسکار ها براتون بگم اینکه من به اسکارهام جگر مرغ اغشته به قطره مولتی ویتامین میدادم البته جگر مرغی که فاقد رنگ سبز کیسه صفرا باشه و اونو به صورت ورقه میبریدم و با آب میشستم تا کاملا اثری از صفرا توش نباشه بعد اونو ریز میکردم اندازه دهن ماهی و میدادم به ماهی هام خیلی سریع رشد میکردند البته به همراه سایر غذا ها یه وعده هم این غذا رو میدادم و هیچ مشکلی نداشتند البته زرده تخم مرغ آب پز شده هم تو تشکیل رنگ دانه ها خیلی مهم است
ببينم آبت كثيف نميشه با جيگر مرغ؟
نميپزيش؟
ورودمون مبارك :icon_arro

آقا غذا فقط دل+اسفناج +ميگو
و غذاهاي سرا وتترا
فقط همين همونجوري كه پيام گفت
خودتون را خسته نكنيد
اگه ميگو نباشه مشكلي داره؟
سبوس گندم خوبه ؟اضاف كنيم؟

search
13 May 2008, 11:54 AM
نميپزيش؟
نه چون به همون مقدار میریزم که بخورند و اصلا آب رو کثیف نمیکنه و اضافه نمیریزم در ثانی اسکارو باید تا جائی غذا بدی که دیگه میلی به غذا نداشته باشه (هر وعده)و دیگه غذا نخواد البته در دفعه های اول بعدا دیگه عیار میاد دستت و در ضمن هرگاه قطره مولتی ویتامین قاطی غداشون کردی نباید غذای اضافی رو بذاری تو یخچال تا بعدا بهشون بدی مریض میشن در ضمن غذا خام برای اسکار خیلی مقوی تر از پخته است بغیر از سبزیجات

search
13 May 2008, 12:03 PM
دوستان عزیز توجه داشته باشید در تهیه مخلوط دل میتوان از اسفنج دل گوساله یک عدد ماهی غیر پرورشی هویج وزرده پخته شده تخم مرغ و آرد سویابه صورت میکس شده استفاده کرد حتی زرده تخم مرغ در خوش رنگ کردن گوپی های من در ظرف 2 هفته انقلاب کرده است

search
13 May 2008, 12:05 PM
نميپزيش؟

اگه ميگو نباشه مشكلي داره؟
سبوس گندم خوبه ؟اضاف كنيم؟

بله اصولا استفاده از فیبر در غذای اسکار خوبه ولی بهتره از آرد سویا استفاده بشه

Anoush
13 May 2008, 12:24 PM
عزیزان سلام

من نمیدونم چرا اسکار دار ها دوست دارن این ماهی بزرگ بشه و اخرش ندون که باهاش چیکار کنن!

اغلب روزها تو بازار پلاسکو یکی رو میبینید که یک سطل دستشه و توش دوسه تا اسکار غول اسا داره و از این مغازه به اون مغازه میره که ماهی هارو بفروشه و هیچکس حتی پول غذا هایی رو که تا بحال این جونور خورده رو حاضر نیست بعنوان خرید این ماهی پیشنهاد بده.

از هر کدوم هم بپرسی که چرا داری این هیولا رو میفروشی یا میگه جا ندارم و یا میگه خوب بزرگ شده قیمت خوبی باید بخرنش!!

عزیزان ماهی اسکار قیمتش در کیفیت ماهی و رنگش هست نه بزرگ شدنش چون درشت کردن این ماهی اصلا سخت نیست و کافیه تا میتونی بهش غذای گوشتی بدی و بعد از مدتی یک غول بد رنگ داخل اکواریومتون خواهید داشت.

بهترین رژیم غذایی برای اسکار رژیم غذایی کم پروتئین هست.
پس تا میتونید از دادن غذا هایی با پروتئین بالا به اسکارتون خودداری کنید تا بتونید مدت بیشتری از ماهی تون لذت ببرید.

موفق باشید

search
13 May 2008, 04:46 PM
با عرض پوزش من با نطر جنابعالی مخالف هستم چون بزرگ کردن اسکار خودش یه نوع هنر است و بنده تو تبریز یک دونه اسکار رو با بردن به اولین مغازه از من قیمت مناسب خریدند و کلی هزینه هام جبران شد و نیز سود کردم با کم پروتئین رساندن به اسکار مشکلات جدی به ماهی وارد میشه در ثانی رشد ماهی ربطی به غول شدن نداره و اون هنرو ذوق انسان پرورش دهنده اونو میرسونه برای پرورش ماهی اسکار علاقه خاصی لازمه

ar.behnam
13 May 2008, 06:33 PM
يهني ميگين من كه اسكار سلطنتي دارم بو سياهه بزرگش نكنم ؟:icon_cry:

زهرا اخوت
14 May 2008, 04:44 PM
سلام كسي خبر داره تو كرج از كجا ميتونم غذاي زنده و آرتمياي يخ زده بگيرم؟

search
15 May 2008, 12:25 PM
اگه آدرس بدین میتونم از تبریز یراتون پست کنم بسته ای 800 تمن است تقریبا 100 گرم و خودشهم تضمینی هچ میشه

alex21204
15 May 2008, 01:55 PM
اگه آدرس بدین میتونم از تبریز یراتون پست کنم بسته ای 800 تمن است تقریبا 100 گرم و خودشهم تضمینی هچ میشه
دوست عزيز اگه كرج پيدا نكردين بيا تهران اكثر ماهي فروشي ها دارن پلاسكو صد در صد داره

soli_aqua
15 May 2008, 03:07 PM
تو کرج آکواریوم مرجان تو گوهردشت داره(یک ماهی پیش خودم گرفتم که مشکلاتی رو برام درست کرد)آرتیمای خشک شده خیلی بهتر از زندشه...(عوارض کمتر)!!1:icon_cry:

farshid_betta
15 May 2008, 03:28 PM
با عرض پوزش من با نطر جنابعالی مخالف هستم چون بزرگ کردن اسکار خودش یه نوع هنر است و بنده تو تبریز یک دونه اسکار رو با بردن به اولین مغازه از من قیمت مناسب خریدند و کلی هزینه هام جبران شد و نیز سود کردم با کم پروتئین رساندن به اسکار مشکلات جدی به ماهی وارد میشه در ثانی رشد ماهی ربطی به غول شدن نداره و اون هنرو ذوق انسان پرورش دهنده اونو میرسونه برای پرورش ماهی اسکار علاقه خاصی لازمه

عزیزان سلام

من نمیدونم چرا اسکار دار ها دوست دارن این ماهی بزرگ بشه و اخرش ندون که باهاش چیکار کنن!

اغلب روزها تو بازار پلاسکو یکی رو میبینید که یک سطل دستشه و توش دوسه تا اسکار غول اسا داره و از این مغازه به اون مغازه میره که ماهی هارو بفروشه و هیچکس حتی پول غذا هایی رو که تا بحال این جونور خورده رو حاضر نیست بعنوان خرید این ماهی پیشنهاد بده.

از هر کدوم هم بپرسی که چرا داری این هیولا رو میفروشی یا میگه جا ندارم و یا میگه خوب بزرگ شده قیمت خوبی باید بخرنش!!

عزیزان ماهی اسکار قیمتش در کیفیت ماهی و رنگش هست نه بزرگ شدنش چون درشت کردن این ماهی اصلا سخت نیست و کافیه تا میتونی بهش غذای گوشتی بدی و بعد از مدتی یک غول بد رنگ داخل اکواریومتون خواهید داشت.

بهترین رژیم غذایی برای اسکار رژیم غذایی کم پروتئین هست.
پس تا میتونید از دادن غذا هایی با پروتئین بالا به اسکارتون خودداری کنید تا بتونید مدت بیشتری از ماهی تون لذت ببرید.
موفق باشید

سلام
با عرض خوش آمد خدمت جناب search. به نظر من حرف هر دو عزیز درسته. اگر همین طوری دل بریزی تو شکمش می شه یه غول بی ریخت که وقتی بردی بفروشیش دائم خودتو فحش می دی اما اگر با کیفیت بزرگش کنی واقعا می ارزه.

دوستان عزیز توجه داشته باشید در تهیه مخلوط دل میتوان از اسفنج دل گوساله یک عدد ماهی غیر پرورشی هویج وزرده پخته شده تخم مرغ و آرد سویابه صورت میکس شده استفاده کرد حتی زرده تخم مرغ در خوش رنگ کردن گوپی های من در ظرف 2 هفته انقلاب کرده است

دوست عزیز تخم مرغ رو همینطوری بندازم تو آب جوش و بعد که سفت شد زردشو بدم به ماهی ها؟؟ به همین سادگی؟

mehdimirbagheri
15 May 2008, 11:40 PM
من یک آروانا کوتوله دارم با پرت و آنجل نگهداریش میکنم براش 20 تا 20 تا ماهی حوراک میریختم روزی 2 تاشونو میخورد ولی دیگه بهش ماهی خوراک نمیدم دل میریزم فقط یک تکه اولو با شتاب میگیره میخوره ولی دیگه نمیخوره میگوی ماهیران غذای خشک براش گرفتم 3 تا 4تا میخوره به نظر شما این غذا کامل هست و براش کافیه؟ چی بدم بهش تا سیره سیر بشه

farshid_betta
15 May 2008, 11:55 PM
چقدر بد قلقه. به نظر من کرم منجمد و آرتمیای منجمد رو امتحان کن که من تا بحال ندیدم ماهی این 2 تا رو نخوره. در ضمن آروانای شما چطوری با آنجل ها می سازه؟ سریعا یه فکری به حالش بکن که فکر کنم حداکثر تا چند هفته آینده بکشتشون.

alex21204
16 May 2008, 10:22 PM
من یک آروانا کوتوله دارم با پرت و آنجل نگهداریش میکنم براش 20 تا 20 تا ماهی حوراک میریختم روزی 2 تاشونو میخورد ولی دیگه بهش ماهی خوراک نمیدم دل میریزم فقط یک تکه اولو با شتاب میگیره میخوره ولی دیگه نمیخوره میگوی ماهیران غذای خشک براش گرفتم 3 تا 4تا میخوره به نظر شما این غذا کامل هست و براش کافیه؟ چی بدم بهش تا سیره سیر بشه
سلام
ماهي شما اون حدي كه احساس ميكته نياز داره ميخوره و نگران نباش واسش كافيه اما اگه ميخواي دل رو با اشتها بخوره 3 روز گشنه بذارش و هيچي بهش نده خودت ميبيني بعد از 3 روز با چه ميلي دل رو ميخوره (البته نگران نباش تو 3 روز ماهيت چيزسش نميشه)

search
17 May 2008, 09:04 AM
دوست عزیز تخم مرغ رو همینطوری بندازم تو آب جوش و بعد که سفت شد زردشو بدم به ماهی ها؟؟ به همین سادگی؟
نه دوست عزيز حداقل نيم ساعت تخم مرغ رو آپز كن و سفيده رو از زرده جدا كن و داخل غذاي ميكس بريز
ولي با يد توجه و دقت داشته باشيد اين غذاي همراه با زرده تخم مرغ خيلي حساسه و بايد حتما در فريزر نگهداري بشه و غذاي اضافي هم از داخل تانك بايد سريعا سيفون بشه چون اگه فاسد بشه ماهي رو ميكشه

search
18 May 2008, 12:25 PM
دوستان عزيز ميخواستم يه غذاي خشك مقوي تركيبي رو براتون بنويسم اين غذا براي ماهي گوپي ايده اله
مقداري مغز ميگو + مقداري كرم خشك+مقداري بيومار فرانسه+ مقداري اسفناج خشك +يك عدد قرص مواتي ويتامين انساني رو تك تك در هاون يا خوردكن پودر بكنيد و سپس با هم مخلوط كنيد دوستان توجه داشته باشيد مزاياي اين غذا اينه كه اولا چون خيلي پودر شده سريع ته نشين نميشه خصوصا بيومار فرانسه كه هم سريع ته نشين ميشه هم خيلي زود آب رو كثيف ميكنه دومين خوبيش اينه كه مخلوط كرم خشك ماهي رو خوش رنگ ميكنه و سوم اينكه مولتي ويتامين در آب زود حل نميشه و با مغز ميگو و بيومار مخلوط شده قبل از حل شدن توسط ماهي خورده ميشه اسفناج خشك شده هم اساس غذاي ماهي گياه خوار ميباشه در ضمن حتما با اين تركيب در هفته يك روز به ماهي غذا نديد تا ماهي ها شاداب باشند اين غذا 100% تست شده و در رنگ ماهي گوپي معجزه ميكنه موفق باشيد

fish man
18 May 2008, 12:52 PM
اگه مقدار مواد رو دقیق بنویسید خیلی بهتره.

search
18 May 2008, 01:01 PM
اگه مقدار مواد رو دقیق بنویسید خیلی بهتره.
از هركدام قبل از اسياب شدن تقريبا نصف قاشق غذا خوري

mehdimirbagheri
19 May 2008, 12:59 AM
چقدر بد قلقه. به نظر من کرم منجمد و آرتمیای منجمد رو امتحان کن که من تا بحال ندیدم ماهی این 2 تا رو نخوره. در ضمن آروانای شما چطوری با آنجل ها می سازه؟ سریعا یه فکری به حالش بکن که فکر کنم حداکثر تا چند هفته آینده بکشتشون.
با تشکر از راهنماییتان. آروانای من اصلا کاری با آنجلام ندارند من آنجل چهل گیس بزرک دارم . من قبلا هم آروانا کوتول داشتم که فلاورمو از بچهگی میزد ولی این یکی یه کم ترسوه و زودی میترسه آکواریومه اروانام 150 لیتره میخوام بزرگ که شد تنها نگرش دارم و بقیه ماهی ها رو به آکواریوم 450 لیتری منتقل کنم.

soli_aqua
19 May 2008, 07:05 AM
دیسکسای من آلآن یه چند وقته که دیگه گرانول نمیخورند...قبلا" یکیشون میخورد ولی وقتی غذام تموم شد یه 2 هفته این ورا تترا کمیاب بود و در این مدت فقط با کرم خونی و دل تغذیه شدند...اما بعد از 2 هفته دیگه لب نمیزنند؟؟؟؟!
اگه ممکنه راهنمایی کنید.

Unknown97
19 May 2008, 12:12 PM
دل و كرم خوني غذاهاي نرم و لذيذ تر از گرانول هستند .... تنها راهش چند روز گشنه گذاشتن ماهي ها هست.

زهرا اخوت
20 May 2008, 06:31 PM
سلام يه غذاي خيلي خوب دارم و امتحان شده براتون مي نويسم اميدوارم مفيد باشه مخلوطی شامل میگوی گوشتی یا میگوی معمولی خوراکی و دل گاو یا گوسفند و اسفناج و سبوس گندم و ژلاتین هست که یک غذای ایده آل برای تمام ماهی های آکواریومی و مخصوصن ماهی های گوشتخوار به حساب میاد . حتا میشه این غذا رو بطور دائم به ماهی ها داد و غذای خشک رو حذف کرد . تمام ماهی های آکواریوم این غذا رو دوست دارن و میخورن . طرز تهیه اون به این صورت هست که :
مواد لازم :
- دل گاو یک عدد یا دل گوسفند 4 عدد .
- برگ مغز اسفناج نیم پز شده 100 گرم .
- میگوی گوشتی خوراکی 4 عدد .
- سبوس گندم و آرد سویا 4 , مجموعن قاشق غذا خوری .
- ژلاتین خوراکی مخصوص شیرینی پزی , یک ورق یا 2 قاشق غذاخوری پودر شده .
- پودر سیر , پنج گرم .
طرز تهیه :
گوشت لخم دل گاو یا گوسفند که قبلن رگ و چربی های اونو کامل گرفتین به همراه میگو که قبلن پاک کردین و شستین و مقداری برگهای مغز اسفناج که ساقه هاش رو قبلن جدا کردین و دور ریختین و به مدت 5 دقیقه در مقدار خیلی کمی آب پختین , در چرخ گوشت , چرخ میکنین . بهتره این مواد له نشن و بافتهاشون زیاد له نشه چون ماهی ها اونها رو بهتر میخورن . حالا آرد سویا و سبوس گندم رو به مخلوط گوشت اضافه کرده و خوب به هم میزنیم . یک ورق ژلاتین یا 2 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو در مقدار کمی آب جوش حل میکنیم و بعد از کمی سرد شدن به مخلوط اضافه میکنیم و خوب قاطی میکنیم و بعد اونو روی کیسه فریزری پهن میکنیم به نازکی لواشک و در فریزر قرار میدیم . هر بار موقع غذا دادن به ماهی ها , به مقدار مورد نیاز جدا میکنیم و به ماهی ها میدیم . بهتره قبل از دادن به ماهی ها یک قطره مولتی ویتامین که از داروخونه تهیه کردین هم روی اون وعده غذایی بچ***********ن . این غذا رشد و سلامت ماهی ها رو به شکل عجیبی بالا میبره و بهترین غذا برای ماهی ها به حساب میاد ولی باید اونقدری داده بشه که سریع خورده بشه و در کف آکواریوم باقی نمونه و باعث آلودگی آب نشه . میشه کمی هم به این غذا پودر سیر اضافه کرد .

arashmax
20 May 2008, 10:05 PM
سلام يه غذاي خيلي خوب دارم و امتحان شده براتون مي نويسم اميدوارم مفيد باشه مخلوطی شامل میگوی گوشتی یا میگو.................... آلودگی آب نشه . میشه کمی هم به این غذا پودر سیر اضافه کرد .
ببخشید این دستور رو خودتون نوشتین یا از جای دیگه آوردین ؟؟؟

n@vid
21 May 2008, 12:09 AM
سلام
از بين دوستان كسي غذاي تترا فلاورهورن ديده؟من توي اينترنت سرچ كردم ولي چنين چيزي پيدا نكردم.
با تشكر

payam64
21 May 2008, 12:25 AM
سلام
از بين دوستان كسي غذاي تترا فلاورهورن ديده؟من توي اينترنت سرچ كردم ولي چنين چيزي پيدا نكردم.
با تشكر

من دیروز از مارین سرا فلاور خریدم8500 که فکر نکنم فرقی با تترا داشته باشه اتفاقا فلاورم هم خوب خوردش
در صورتی که لب به تترا پرت نمیزد(یه کم داشتم که قاطی دل دادم بهش تموم شد)
حالا یه سوال هم دارم: از بین تترا یا سرا پرت تترا دورامین و تترا سیچلاید کدومو واسه فلاور پیشنهاد میکنید؟

arashmax
21 May 2008, 04:50 PM
من دیروز از مارین سرا فلاور خریدم8500 که فکر نکنم فرقی با تترا داشته باشه اتفاقا فلاورم هم خوب خوردش
در صورتی که لب به تترا پرت نمیزد(یه کم داشتم که قاطی دل دادم بهش تموم شد)
حالا یه سوال هم دارم: از بین تترا یا سرا پرت تترا دورامین و تترا سیچلاید کدومو واسه فلاور پیشنهاد میکنید؟
سلام
تترا سیکلید چند نوع هست

http://www2.tetra.de/tet_internet_import/import_data/T200100_p00_a00_v003.png http://www2.tetra.de/tet_internet_import/import_data/T502036_p00_a00_v004.png http://www2.tetra.de/tet_internet_import/import_data/T200667_p00_a00_v002.png http://www2.tetra.de/tet_internet_import/import_data/T200665_p00_a00_v002.png http://www2.tetra.de/tet_internet_import/import_data/T502404_p00_a00_v004.png

که هر کدوم رو میتونید به فلاور بدید
دورامین هم غذای خوبیه ولی بعضی ماهی ها کمتر دوستش دارن
فلاور تترا آرووانا هم میخوره تترا پرت هم میخوره ولی باید ببینی کدومو بهتر دوست داره

زهرا اخوت
22 May 2008, 12:03 PM
سلام دستور اصلي ميگو و دل گاو بود كه بقيه رو من خودم اضافه كردم

fish man
26 May 2008, 12:14 PM
سلام
دوستان اگه از پودر ویتامین در غذا استفاده کنیم و بزاریم تو فریزر
خاصیتش رو از دست نمیده.به نظر من این جوری در موقع غذا دادن خیلی کمتر ویتامین ها در اب حل میشن.

برای درست کردن یه غذای ویتامینه با پودر ویتامین چقدر پودر مورد نیاز هست.

در ضمن یه توصیه به دوستان لطفا در استفاده از ویتامین ها زیاده روی نکنید چون بد جوری به کبد و کلیه آسیب میزنه.
من پیش نهاد میکنم همیشه دو جور غذا داشته باشید یکی بدون ویتامین و یکی غذایی که ویتامین
داره و از غذای ویتامین دار حداکثر هفته ای دو وعده استفاده کنید.:icon_excl

Anoush
26 May 2008, 12:59 PM
سلام
دوستان اگه از پودر ویتامین در غذا استفاده کنیم و بزاریم تو فریزر
خاصیتش رو از دست نمیده.به نظر من این جوری در موقع غذا دادن خیلی کمتر ویتامین ها در اب حل میشن.

برای درست کردن یه غذای ویتامینه با پودر ویتامین چقدر پودر مورد نیاز هست.

در ضمن یه توصیه به دوستان لطفا در استفاده از ویتامین ها زیاده روی نکنید چون بد جوری به کبد و کلیه آسیب میزنه.
من پیش نهاد میکنم همیشه دو جور غذا داشته باشید یکی بدون ویتامین و یکی غذایی که ویتامین
داره و از غذای ویتامین دار حداکثر هفته ای دو وعده استفاده کنید.:icon_excl

من نفهمیدم شما اطلاع میدید یا سوال میکنید؟

fish man
26 May 2008, 09:34 PM
من نفهمیدم شما اطلاع میدید یا سوال میکنید؟
هر دو
ببخشید علامت سوال یادم رفت بزارم شما اخر سطر سوم یه علامت سوال در نظر بگیرید.

soli_aqua
28 May 2008, 01:41 PM
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت استید محترم!!
میخواستم بدونم این غذا هایی که به اسم کرم فشرده (تولید ماهیران )واسه دیسکس خوبه و توصیه میکنید ؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین.

soli_aqua
28 May 2008, 06:53 PM
خیلی ممنون که به این بحث پایان دادید..بابا پست مارو یکی جواب بده..

homan66
28 May 2008, 07:08 PM
بيومار را از كجا ميتوانم تهيه كنم؟(قيمت چنده)
توي رشد ماهي چقدر تاثير داره

search
29 May 2008, 09:00 AM
بيومار را از كجا ميتوانم تهيه كنم؟(قيمت چنده)
توي رشد ماهي چقدر تاثير داره
در ضمن دوست عزيز در صورت استفاده از بيومار بدليل تركيبات پروتئيني بالا حتما در هفته يك روز به ماهي ها غذا ندهيد و در ضمن بيومار فرانسه خيلي بهتره

arashmax
30 May 2008, 12:00 AM
آقای سرچ حالا که با دوستان آشنا شدین فرمول اون غذا را بفرمایید.
آقای سلی آکوآ
عرض به حضور که کرم فشرده به هیچ عنوان برای دیسکس مناسب نیست و در این سایت و کتابهای نگهداری دیسکس هم این مسئله گوشزد شده که این غذا حاوی انگل میباشد و حتی اگر جایی دیدید که به دیسکسها کرم فشرده میدهند مطمئت باشید که ماهی هاشون مریضند و خرید از چنین فروشگاه هایی صلاح نمیباشد

payam64
30 May 2008, 10:37 PM
امروز واسه فلاورم تترا سیچلاید(shrimp sticks)خریدم ولی وقتی میخورد تف میکرد و از لای ابشش هاش بیرون مبزد و ابو به گند کشید راستش اولش حالم گرفته شد و یهو تصمیم گرفتم به دیسکسام بدم ببینم میخورن یا نه و با تعجب دیدم که همشون حتی اونایی که لب به غذا اماده هم نمیزدن با ولع هر چه تمام تر خوردن که واسم جالب بود گفتم تو سایت مطرح کنم بد نیست

arashmax
31 May 2008, 02:16 AM
shrimp sticks یکی از خوشمزه ترین و بهترین غذا های تترا هست که برای دیسکسها هم مناسبه چون زود نرم میشه
شما stick & tetra parrot هم برای این فلاورتون امتحان کنید
سرا هم یه غذا بری فلاور داره

الفبا
9 June 2008, 03:44 PM
چرا تترا مین دارای چند جور رنگه ؟ فقط به خاطر قشنگیه ؟ یا تاثیری هم داره ؟

arashmax
9 June 2008, 05:20 PM
سلام جناب الفبا
رنگ تترا مین برای زیبایی نیست و هر رنگش یک خاصیت جدا داره

الفبا
14 June 2008, 11:39 AM
من الان چند جور غذا به ماهیهام میدم ولی به هرکدام یه جور چون خیلی بد غذا هستن . ولی لوفاک رو همشون می خورن . (7 اوراتوس 6 سورم 4 لجن خوار 5 تا کوریدوراس1 کت فیش آفریقایی 2 رزی بارب ) .

mehdimirbagheri
24 June 2008, 06:22 PM
سلام
من به فلاورم رد پرت تترا میدادم حسابی قرمز شده بود ولی چند روزیه بهش سرا فلاور هورن میدم احساس میکنم داره رنگ قرمزیش کم میشه میخواستم بدونم بخاطر تغییر غذاشه یا برا اینه که آبش یه کم کثیف شده بعدشم میخوام بدونم تترا فلاور یا سرا فلاور یا تترا پرت کدوم فلاورو قرمز تر میکنن

الفبا
24 June 2008, 10:57 PM
سلام ... راسته که میگن اگه زیاد به ماهی ها گوشت بدیم انگل میگیرن . (بیماری روده)

Romans
25 June 2008, 07:56 AM
سلام ... راسته که میگن اگه زیاد به ماهی ها گوشت بدیم انگل میگیرن . (بیماری روده)

سلام
برای تغذیه ماهیان اکواریوم از گوشت ( گوشت قرمز ) استفاده نمیشود.
اگر هم منظور شما از گوشت همان مخلوط دل باشد ، استفاده بیش از اندازه ان و سیفون نکردن مناسب اب باعث بروز مشکلات زیادی میشود که هجوم بیماریهای مختلف و انگلی یکی از این موارد میباشد.

mehdimirbagheri
26 June 2008, 01:44 AM
سلام
کسی در مورد این غذا اطلاعاتی داره
wardley cichlid floating pellets
این غذا ساخت کشور آمریکا میباشد.

http://pet.imageg.net/graphics/product_images/pPETS-3758860t400.jpg (javascript:theForm.showEnhanced('2754917');) (javascript:theForm.showEnhanced('2754917');)

Moh4mm4d
26 June 2008, 02:10 AM
سلام
کسی در مورد این غذا اطلاعاتی داره
wardley cichlid floating pellets
این غذا ساخت کشور آمریکا میباشد.

بد نیست ولی اگه میخواید بگید کسی براتون بیاره، Hikari و NLS بهتر از این هستن.
اگر هم در مورد این مدلش میخواید بدونید که خب واردلی هم مثل همه کمپانی ها چند مدل غذا داره که این یکی مخصوص انواع سیکلیدها هست.

mehdimirbagheri
26 June 2008, 06:08 PM
[quote=Moh4mm4d;531519]بد نیست ولی اگه میخواید بگید کسی براتون بیاره، Hikari و NLS بهتر از این هستن.
اگر هم در مورد این مدلش میخواید بدونید که خب واردلی هم مثل همه کمپانی ها چند مدل غذا داره که این یکی مخصوص انواع سیکلیدها هست.[/quote
مرسی از راهنماییت
این غذارو برام اوردن از تورنتو میخواستم بدونم غذای تترا یا سرا بهتره کیفیتش یا این چون سیچلایدام رنگشون عالی شدن میخوام همینجوری خوشرنگ بمونن و این غذا رو من تاحالا امتحان نکردم

Moh4mm4d
26 June 2008, 07:24 PM
بد نیست ولی اگه میخواید بگید کسی براتون بیاره، Hikari و NLS بهتر از این هستن.
اگر هم در مورد این مدلش میخواید بدونید که خب واردلی هم مثل همه کمپانی ها چند مدل غذا داره که این یکی مخصوص انواع سیکلیدها هست.[/quote
مرسی از راهنماییت
این غذارو برام اوردن از تورنتو میخواستم بدونم غذای تترا یا سرا بهتره کیفیتش یا این چون سیچلایدام رنگشون عالی شدن میخوام همینجوری خوشرنگ بمونن و این غذا رو من تاحالا امتحان نکردم
واردلی تقریباً بزرگترین تولید کننده غذای ماهی در امریکاست ولی فکر نمیکنم غذاهاش برتری ای به تترا داشته باشند چون تترا هم کمپانی بسیار معتبریه.
بنظرم همین رژیم تترا و سرا کامل هست ولی اگر خواستید میتونید این رو هم در کنارشون استفاده کنید.
یا اینکه یک مدت روی چند تا ماهی فقط این رو تست کنید ببینید نتیجه چیه. البته گاهی وقتی ماهی رژیم خوبی داره و این رژیم کلاً و ناگهانی عوض بشه حتی اگر غذای دوم بهتر از قبلی باشه ممکنه روی رنگشون تا مدتی تأثیر منفی بذاره چون بدن ماهی عادت داشته نیازش رو با ترکیبات غذای قبلی تأمین کنه و با تعویض اون ممکنه چند هفته طول بکشه تا به غذای جدید عادت کنه.

در کل من فعلاً هیکاری ( محصول ژاپن و قابل یافت در کل دنیا ) را برتر از تمام برندهای دیگه میدونم.

Blaze
27 June 2008, 07:29 PM

بنظرم روی یکی دو تا ماهی فقط امتحان کنید و نتیجه تا رو تا یک ماه بررسی کنید .

در اون صورت میشه با قطعیت نظر داد .

oscar88
10 July 2008, 11:41 PM
دوستان تویه همین تاپیک خوندم از آرد گندم تومیکس ها استفاده نشه که باعثه بسته شدن انتهای روده ماهی (مخرج ماهی ) می شود و مشکلاتی ایجاد میکنه مثل باد کردن شکم ماهی و گفتن به جاش از آرد سویا استفاده کنید اما من برام اینجا سوال پیش اومده که تو غذای رد پرت ماله ماهیران از آرد گندم استفاده شده حالا من جدول غذایی و موادشو می زارم تا بغیر از سوالم کمی مفید باشم .

مواد تشکیل دهنده :krill ، گوشت ماهی سفید ، دانه سویا ، عصاره ذرت ، آرد گندم ،مخمر و ویتامینها

آنالیز :

پروتئین

43%

چربی

9%

خاکستر

7%

آب

8%

فیبر

4%

arashmax
11 July 2008, 02:08 AM
دوستان تویه همین تاپیک خوندم از آرد گندم تومیکس ها استفاده نشه که باعثه بسته شدن انتهای روده ماهی (مخرج ماهی ) می شود و مشکلاتی ایجاد میکنه مثل باد کردن شکم ماهی و گفتن به جاش از آرد سویا استفاده کنید اما من برام اینجا سوال پیش اومده که تو غذای رد پرت ماله ماهیران از آرد گندم استفاده شده حالا من جدول غذایی و موادشو می زارم تا بغیر از سوالم کمی مفید باشم .

مواد تشکیل دهنده :krill ، گوشت ماهی سفید ، دانه سویا ، عصاره ذرت ، آرد گندم ،مخمر و ویتامینها

آنالیز :

پروتئین
43%
چربی
9%
خاکستر
7%
آب
8%
فیبر
4%

ضمن سلام و خوشامد گویی به شما باید خدمت شما عرض کنم که آرد گندمی که در غذا های آماده ماهی بکار میره مقدارش حساب شده است و برای ماهی ها ضرر نداره و انسداد روده ایجاد نمیکنه
موفق باشید

Blaze
12 July 2008, 01:38 AM
دوستان سلام

یک پوزه خرگوشی 3 سانتی دارم ، بنظرم غذا خوب نمیخوره ، میخواستم بدونم دوستانی که از این ماهی نگهداری کردند و احتمالا بمرحله رشد خوبی رسوندند ، بنظرشون چه غذایی رو بهتر مصرف میکنه تا رشد سریعتری داشته باشه ،

مخلوط دل و اسفناج و میگو ریز شده یا کرم خونی خیلی خیلی کم میخوره ، بنا رو بر سالم بودن ماهی بگذارید . بنده همیشه برای رشد سریع ماهی از مخلوط دل بهره میبردم خیلی زود هم نتیجه میگرفتم ، اما توی این تیپ ماهی ، حتی سایز 12 سانتی شکست خوردم .

در ضمن همین مشکل را با کت فیش شیشه ای 5 سانتی تانک ماهیان آرامم ! دارم ، ایشون هم که یک لوله بیش نداره ! چی میخوره احیانا ؟ و شاید مثل باقی کت ها ، به جمع آوری پسماند ها میپردازه ؟

soli_aqua
12 July 2008, 08:41 AM
با سلام..
ماهی پوزه خرگوشی من که 13-14 سانته به کرم خونی علاقه ی شدیدی داره که اگه ماهیان دیگه اونو نقاپن پوزه خرگوشی به توده کرمها میچسبه و ازش میخوره.غذای خشک هم میخوره(تترا مین)

Anoush
12 July 2008, 11:48 AM
دوستان سلام

یک پوزه خرگوشی 3 سانتی دارم ، بنظرم غذا خوب نمیخوره ، میخواستم بدونم دوستانی که از این ماهی نگهداری کردند و احتمالا بمرحله رشد خوبی رسوندند ، بنظرشون چه غذایی رو بهتر مصرف میکنه تا رشد سریعتری داشته باشه ،

مخلوط دل و اسفناج و میگو ریز شده یا کرم خونی خیلی خیلی کم میخوره ، بنا رو بر سالم بودن ماهی بگذارید . بنده همیشه برای رشد سریع ماهی از مخلوط دل بهره میبردم خیلی زود هم نتیجه میگرفتم ، اما توی این تیپ ماهی ، حتی سایز 12 سانتی شکست خوردم .

در ضمن همین مشکل را با کت فیش شیشه ای 5 سانتی تانک ماهیان آرامم ! دارم ، ایشون هم که یک لوله بیش نداره ! چی میخوره احیانا ؟ و شاید مثل باقی کت ها ، به جمع آوری پسماند ها میپردازه ؟

سلام علیرضا جان،

پوزه خرگوشی ماهیه بی عاریه که همه چیز میخوره ولی بهترین دلیل وجودیش تو اکواریوم میتونه خوردن جلبک ها باشه که در کناره برگها بعدا رشد خواهند کرد.

ماهیتون به احتمال زیادکیفیت اب رو دوست نداره که کم خوراکه و گرنه مثل جارو برقی دائم درحال خوردنه.
ببینم باله بالایی اون مشکلی نداره خوب برافراشته هست؟ بریده بریده هم نشده؟

وقتی شرایط اب براش مساعد باشه چنان رشد میکنه که مجبور میشی ردش کنی بره و جاش یک دونه کوچکتر بگیری.

برای گلس فیش میتونید از انواع پولکی ها (که موقع ریختن بداخل اب کمی انها رو پودر کنید) استفاده کنید.

ali2585
13 July 2008, 07:55 AM
با سلام
میخواستم بدونم میشه بجای درست کردن مخلوط دل ترکیبات اونو جدا جدا به ماهی داد. مثلا یه روز دل یه روز میگو.

Romans
13 July 2008, 08:10 AM
با سلام
میخواستم بدونم میشه بجای درست کردن مخلوط دل ترکیبات اونو جدا جدا به ماهی داد. مثلا یه روز دل یه روز میگو.

سلام
هدف از تهیه مخلوط دل بدست اوردن یک ترکیب خوب و کامل از انواع ویتامینها و پروتئین میباشد که بتوان در یک یا چند وعده در روز از ان استفاده کرد.
حسن اینکار این است که میتوان مواد غذایی را که به تنهایی مورد توجه و استقبال ماهیها قرار نمیگیرد ، در غالب این ترکیب به ماهیها داد مثل همین میگو.

JBF
13 July 2008, 05:10 PM
....یک پوزه خرگوشی 3 سانتی دارم ، بنظرم غذا خوب نمیخوره... مخلوط دل و اسفناج و میگو ریز شده یا کرم خونی خیلی خیلی کم میخوره ....
عليرضا خان ضمن تائيد فرمايشات دكتر عزيز ،من فكر ميكنم كه پوزه خرگوشي جزو كم هوش ترين ماهيهاي آكواريومي هست كه فقط براي خودش زندگي ميكنه و بس.:icon_eek: هرچي دلش بخواد ميخوره ... من با انواع غذا امتحانش كردم . دل دادم نخورد . انواع گرانول دادم نخورد . غذاهاي ماهيان كف خوار دادم نخورد . اينقدر روي اعصابم راه رفتن تا بالاخره ........:icon_redf
رفتار غذائي اونها براي من ناشناخته موند .:icon_idea

arash_ga
13 July 2008, 06:25 PM
بچه ها من یک بسته تخم آرتمیا با مارک sera برای تغذیه دیسکسهام خریدم ولی نتونستم تبدیل به بچه بکنمشون لطفا help me:icon_mrgr

Moh4mm4d
13 July 2008, 08:04 PM
محتویات بسته رو در نیم لیتر آب خالی کنید و یک شلنگ هوا داخلش بذارید. 24 ساعت بعد زنده میشن.
در ضمن آرتمیا تازه زنده شده خیلی کوچک هست و برای تغذیه لارو ماهی استفاده میشه، بعید میدونم دیسکستون بتونه اونها رو ببینه! البته میشه آرتمیا رو ظرف چند روز بزرگش کرد که روش هاش در تاپیک مربوط به آرتمیا (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=23029) گفته شده.

ghmr1368
13 July 2008, 10:44 PM
سلام دوستان
کسی از غذای sera flower horn استفاده کرده من خریدم ولی به نظرم یکم مشکوکه چون قوطی اون فلزی و تمام غذاهای سرا که من دیدم قوطی اونها پلاستیکی
در ضمن از دوستان ساکن کرج خواهش میکنم یه مغازه ی معتبر برای خرید محصولات تترا معرمی نماید
ممنون

soli_aqua
14 July 2008, 03:09 PM
یکی آکواریوم یاس تو 45 متری..همه چیز میاره

ghmr1368
14 July 2008, 11:47 PM
ببخشید کدوم 45متری
میشه ادرس دقیق بدید

nasri
16 July 2008, 02:15 PM
سلام تانک من 150*40*70 هست.4تا پروت و2تا سورم و1گربه اسپرت دارم .من بهشون روز در میان یک وعده گرانول رنگی و یک نوع غذا که میره کف میدم و هفته ای یک مرتبه کرم خونی منجمد. ایا این کار درسته.اگه نه چه غذای دیگه ای باید بدم . ممنون میشم راهنمایی کنید.ماهیهام تقریبا 7سانتی میشن.

mnikzad
21 July 2008, 03:54 PM
برای استفاده از ماهی جوبی به عنوان غذای زنده چه نکاتی را باید رعایت کرد ؟مثلا از نظر آلودگی ماهی جوبیها

goodbay-jojo
22 July 2008, 01:39 AM
برای استفاده از ماهی جوبی به عنوان غذای زنده چه نکاتی را باید رعایت کرد ؟مثلا از نظر آلودگی ماهی جوبیها
سلام
دوست عزیز ، قبلا یکی دو بار در اینباره صحبت شده ، بهتره یه مرور بفرمائید . اما برای اینکه بی جواب نمونید ، استفاده از ماهی جوبی کار درستی نیست ، مگر اینکه نکات مهم رو رعایت کنید و ماهی رو به مرز سلامتی رسونده و بعد به عنوان غذا استفاده بشه . برای جواب دقیق تر اگر تاپیک رو مطالعه کنید حتما متوجه خواهید شد .
موفق باشید.

mnikzad
22 July 2008, 03:10 PM
سلام
دوست عزیز ، قبلا یکی دو بار در اینباره صحبت شده ، بهتره یه مرور بفرمائید . اما برای اینکه بی جواب نمونید ، استفاده از ماهی جوبی کار درستی نیست ، مگر اینکه نکات مهم رو رعایت کنید و ماهی رو به مرز سلامتی رسونده و بعد به عنوان غذا استفاده بشه . برای جواب دقیق تر اگر تاپیک رو مطالعه کنید حتما متوجه خواهید شد .
موفق باشید.
ممنون از پاسختون ولی تعداد صفحات این تاچیک خیلی زیاده و من واقعا تا صفحه 15 بیشتر نرسیدم مطالعه کنم به دلیل مشغله زیاد:icon_neut حالا اگه امکان داره شما دوباره توضیح بدید چطور به مرز سلامتی برسونمشون:icon_mrgrواقعا متشکرم:lover:

goodbay-jojo
23 July 2008, 04:14 PM
ممنون از پاسختون ولی تعداد صفحات این تاچیک خیلی زیاده و من واقعا تا صفحه 15 بیشتر نرسیدم مطالعه کنم به دلیل مشغله زیاد:icon_neut حالا اگه امکان داره شما دوباره توضیح بدید چطور به مرز سلامتی برسونمشون:icon_mrgrواقعا متشکرم:lover:
سلام
استفاده از غذای زنده ، معمولا برای تحریک و تقویت ماهی استفاده میشه . حالا اگر این عامل محرک فاقد مواد مناسب و مغذی و با خود عوامل بیماری زا به همرا داشته باشد ، قاعدتا اثر معکوس بر روی ماهی شما خواهد داشت . مهمترین کاری که باید انجام بدید ، ابتدا قرنطینه ، سپس شناسایی عوامل بیماری زا ( معمولا از روی تجربه یا آزمایش ) و در نهایت از بین بردن این عوامل ، که منجر به عاری شدن ماهی خوراک از کلیه قارچ ها ، انگل ها و میکروبهای مضر و خطرناک میشه . دوستان با تجربه تر برای این مرحله حتی تا 2 ماه هم ماهی خوراک را در قرنطینه نگه میدارن تا از سلامت اون کاملا مطمئن بشن .
مرحله دوم که اهمیت کمتری داره ، تقویت و تغذیه مناسب ماهی خوراکه . اگر ماهی خوراک با مواد غذایی همراه با پروتئین ، ویتامین ، رنگدانه های طبیعی ، مینرالها و ... تغذیه بشه ، یقینا اثر مطلوب تری نسبت به زمانی که هیچ گونه ماده مفیدی در بدنش نباشه خواهد داشت .
پس اگر قصد تغذیه مناسب با ماهی زنده رو دارید و ماهیی که قراره این خوراک رو بخوره ، از ارزش مناسبی برخورداره ، بهتره با دید متفاوتی به ماهی خوراک نگاه کنید .
امیدوارم خیلی سختش نکرده باشم .
تذکر: همه این حرفا ، بطور کاملتر و مفید تر در همین تاپیک از جانب دوستان بحث و بررسی شده . مرورش مفید خواهد بود .
موفق باشید.

ali2585
26 July 2008, 11:33 AM
با سلام
کسی در رابطه با tetra tamibin تجربه ای داره.
برای لوچ ها گرفتم ولی زیاد تمایل به خوردنش ندارن. شبیه قرص میمونه.
با تشکر

mnikzad
27 July 2008, 08:05 PM
من آخر نفهمیدم . کرم خونی محصول چین وارد شده توسط ماهیران خوبه یا بد؟ یکی میگه تولید انگل میکنه و ...؟

B@B@K
27 July 2008, 08:24 PM
من آخر نفهمیدم . کرم خونی محصول چین وارد شده توسط ماهیران خوبه یا بد؟ یکی میگه تولید انگل میکنه و ...؟
آقای نیکزاد نظر خود شما چی هست؟

JBF
28 July 2008, 08:50 AM
با سلام
کسی در رابطه با tetra tamibin تجربه ای داره.
برای لوچ ها گرفتم ولی زیاد تمایل به خوردنش ندارن. شبیه قرص میمونه.
با تشکر
متاسفانه لوچها بر عكس تبليغي كه روي قوطي اين غذا شده (عكس ماهي لوچ و كوريدوراس روي قوطي اين غذا هست) هيچ تمايلي به خوردن اين غذا ندارن.بنظر من قسمت عمده اين غذا از جلبكها تشكيل شده و به همين خاطر جز پوزه خرگوشي و كوردوراسها - خصوصاً جولي- من ماهي ديگه اي رو نديدم كه از اين غذا بخوره (حتي نئونها هم نخوردن) ناگفته نماند كه تانك من ديسكس ، نئون ،لوچ و كوريدوراس توش هست .
موفق باشي

mnikzad
28 July 2008, 12:34 PM
آقای نیکزاد نظر خود شما چی هست؟
به نظر من یکی از بهترین و ناگفته نماند راحتترین غذاهاست که ماهی ها هم میل فراوانی به اون نشون میدن من چند ماهی است که دارم استفاده میکنم ولی مشکلی برای ماهیهام بوجود نیومده. حالا شما راهنمایی بفرمایید.

ali2585
28 July 2008, 03:13 PM
با سلام
من حدود 1 سال از کرم منجمد استفاده می کنم و تا حالا مشکلی نداشتم.

B@B@K
28 July 2008, 03:35 PM
به نظر من یکی از بهترین و ناگفته نماند راحتترین غذاهاست که ماهی ها هم میل فراوانی به اون نشون میدن من چند ماهی است که دارم استفاده میکنم ولی مشکلی برای ماهیهام بوجود نیومده. حالا شما راهنمایی بفرمایید.
من قبلا نظراتم را گفتم ولی به هر حال بستگی به نوع اون یعنی که کدام تولید کننده آنرا تولید میکنه داره سری اول که ماهیران آورده بود مشکلات زیادی ایجاد کرد ولی بعدا بهتر شد الانم اون جلد صورتی هارو(چینیها) من بیشتر از ماهیران میپسندم برای ماهیها ولی کلا من فقط هفته ای یکبار به ماهیام کرم منجمد میدم ولی برای ماهیهای که از بند بیماری رهایی یافته اند بسیار ضروری است (تغذیه اولیه بعد از بیماری):icon_surp

MetMet
1 August 2008, 04:05 PM
با سلام:
کلآ اکثر ماهی ها بدون نیاز به عادت دادن ماهی کرم خونی رو میخورن.(استفاده ی طولانی مدت ماهی رو بد عادت میکنه که دیگه لب به غذای دیگه ای نمیزنه!که زیادم از نظر اقتصادی به صرفه نیست!)من دیدم ماهیران و چند آکواریومیه دیگه به ماهی های آب شورشون هم از همین کرم خونی میدن!برای عادت دادن ماهی ها به غذاهای دست ساز مثل ترکیب دل,میشه از کرم خونی تو ترکیب استفاده کرد تا ماهی راغب به خوردن بشه و بعد کم کم کرم رو از ترکیب حذف کرد!

mehdimirbagheri
1 August 2008, 11:18 PM
سلام
میخواستم بدونم غذاهایی که مخصوص قرمز کردن رنگ ماهی ها هستند مثل تترا رد پرت--سرا فلاورهورن رنگ ماهی های آب رو خراب میکنه یا تاثیری نداره روی اونها

MetMet
2 August 2008, 03:22 AM
سلام
میخواستم بدونم غذاهایی که مخصوص قرمز کردن رنگ ماهی ها هستند مثل تترا رد پرت--سرا فلاورهورن رنگ ماهی های آب رو خراب میکنه یا تاثیری نداره روی اونها
با سلام:
من نفهمیدم دقیقآ یعنی چی؟این غذا ها رنگهای بدن ماهی رو خوشرنگتر جلوه میدن,معمولآ اگر این غذاهارو چند وقت به ماهی بدین و سپس تغذیه با این غذاهارو قطع کنید ماهی(بطور محسوسی)کمرنگ میشه!!اگر منظورتون اینه که آبرو رنگی میکنه؟!نخیر به آب رنگ نمیده!

n@vid
2 August 2008, 07:43 PM
سلام
من چند روز پيش در يكي از فروشگاه هاي خيابان نواب نوعي غذاي تقويت رنگ براي فلاور ديدم به اسم High Colour كه قيمتش 6500 تومن بود و فروشنده خيلي ازش تعريف مي كرد. از دوستاني كه از اين غذا استفاده كرده و در مورد كيفيتش اطلاع دارن خواهش ميكنم راهنمايي كنند.
با تشكر

arash_ga
4 August 2008, 09:36 PM
ميخواستم بدونم به ديسكسام چه تنوع غذايي ميتونم بدم الان بهشون كرم منجمد و دل+sera ميدم

MetMet
5 August 2008, 02:37 AM
ميخواستم بدونم به ديسكسام چه تنوع غذايي ميتونم بدم الان بهشون كرم منجمد و دل+sera ميدم
با سلام:
همینهایی که میدین بخورن,:icon_lol:کلی محبت در حقشون میکنید!:icon_winkالبته کرم خونی برای ماهیهایی که از چنگ بیماری رها شدن و یا تازه واردن و بخاطر استرس ناشی از محیط جدید,اعتصاب کردن,یا اصلآ بد عادت هستن و فقط کرم خونی میخورن!خیلی مفیده,بعضی دوستان معتقدند استفاده ی طولانی از کرم خونی موجب اشاعه ی بیماری های انگلی در ماهی میشه(حقیقت من نظری ندارم!فقط فکر میکنم استفاده ی طولانی از کرم خونی,یک کم اقتصادی نباشه!!!:icon_razz:icon_evil)اما دل همیشه مفید واقتصادی بوده(لااقل تا امروز!!:icon_razz)محصولات سرا و تترا هم امتحانشون رو پس دادن و تو همین تاپیک کلی اطلاعات راجع بهشون هست,فقط باید دنبال ذائقه ی ماهیتون باشید ببینید از انواع این محصولات کدومشونو بهتر میخورن(که یعنی صرف زمان و کسب تجربه)با همین چند قلم جنس,شما میتونید یک تنوع غذایی متناسب با خواست و تواناییتون و البته شرایط ماهی هاتون!!درست کرده و استفاده کنید.چون عضو تازه وارد هستید لطفآ تمام گفتگو های مهم رو مطالعه بفرمایید.باور کنید در مدت کوتاهی از قالب سوال کننده خارج وبعنوان یک کار بلد,پاسخ گوی سوالات دیگر اعضا خواهید شد.موفق باشید.:lover:

JBF
5 August 2008, 03:55 PM
از دوستاني كه ديسكس دارن كسي تا حالا به ديسكسهاش جگر گوسفند داده؟:icon_twis:icon_twis:icon_twis
عجب سوالي بود . از اون بحثهاي جنجالي نشه شانس آوردم.
راستش يكي از دوستان شديداً تشويقم ميكنه به خوروندن مقدار كمي جگر گوسفند به ديسكسهام ملاكش هم بروز تغييرات فاحش در رنگ اين ماهي دوست داشتني هست . تا حالا عليرغم متهم شدن به خصلت ترسوئي ، مقاومت كردم ولي خيلي دوست دارم تا از تجربيات دوستان استفاده كنم.:icon_excl
موفق و پيروز باشيد

mnikzad
5 August 2008, 07:27 PM
میخواستم بدونم برای استفاده از غذای زنده مثل ماهی رودخانه ای(جوبی) میشه به مدت سه روز با متیلن بلو و نمک زیاد اونا رو سالم سازی کرد و بعد مورد استفاده قرار داد؟

pedram_x2005
6 August 2008, 02:06 AM
از دوستاني كه ديسكس دارن كسي تا حالا به ديسكسهاش جگر گوسفند داده؟:icon_twis:icon_twis:icon_twis
راستش يكي از دوستان شديداً تشويقم ميكنه به خوروندن مقدار كمي جگر گوسفند به ديسكسهام ملاكش هم بروز تغييرات فاحش در رنگ اين ماهي دوست داشتني هست . تا حالا عليرغم متهم شدن به خصلت ترسوئي ، مقاومت كردم ولي خيلي دوست دارم تا از تجربيات دوستان استفاده كنم.:icon_excl
موفق و پيروز باشيد
چرا خودت فداکاری نمیکنی تا ما از تجربیات شما استفاده کنیم.میدونی چه قدر خدا بیامرزی واسه خودت میخری؟:icon_surp

MetMet
6 August 2008, 03:28 AM
میخواستم بدونم برای استفاده از غذای زنده مثل ماهی رودخانه ای(جوبی) میشه به مدت سه روز با متیلن بلو و نمک زیاد اونا رو سالم سازی کرد و بعد مورد استفاده قرار داد؟
با سلام:
متیلن بلو که ضد عفونی کنندست(تازه اگه جنس خارجی باشه مثلآ مرک آلمانیه اصل)نه از این ایرانیا که مثل آبرنگ میمونه(فقط آب رو آبی میکنه!!):icon_biggنمک هم همینطور!وحالا کمی هم تو از بین بردن انگلهای پوستی ماهی ها موثره ولی هیچ تضمینی نیست که بتونن بیماریهای غیر قابل رویت ماهی جوبیهارو درمان کنن!شاید بیماریهای باکتریایی و انگلی زیادی داشته باشن که به ماهی هاتون منتقل کنن!فکر کنم جون ماهیهاتون عزیز تر باشه!اما برای مطمئن شدن از سلامت ماهی خوراک,جناب unknown97تو مطالب قبلیشون راهنمایی کرده بودن که چطور ماهی خوراکهای خریداری شده رو عاری از بیماری میکردن شایدم مطالعه کردید!(نتونستم لینکشو پیدا کنم وگرنه براتون آدرس میذاشتم!:icon_neut,راستش پروسه ی طولانی بود و از حوصله من خارج بنابراین سعی کردم بیخیال شم و به همون دل و ....اکتفاکنم!

ali2585
6 August 2008, 07:15 AM
موفق و پيروز باشيد
با سلام
در اینکه روی رنگ ماهی تاثیر میگذاره شکی نیست. ولی جگر هضمش برای انسان هم سخته.
اصلا توی کشورهای اروپایی انسان هم مصرف نمیکنه و فقط برای رنگ دادن به بعضی از وسایل مثل رژ لب ازش استفاده میکنن. البته نه بخاطر هضم کردنش. فلسفش طولانیه.

JBF
6 August 2008, 07:28 AM
چرا خودت فداکاری نمیکنی تا ما از تجربیات شما استفاده کنیم.میدونی چه قدر خدا بیامرزی واسه خودت میخری؟:icon_surp
پدرام جان كمي صبر كن :icon_mad:

abbass11
6 August 2008, 10:27 PM
سلام
من چند روز پيش در يكي از فروشگاه هاي خيابان نواب نوعي غذاي تقويت رنگ براي فلاور ديدم به اسم High Colour كه قيمتش 6500 تومن بود و فروشنده خيلي ازش تعريف مي كرد. از دوستاني كه از اين غذا استفاده كرده و در مورد كيفيتش اطلاع دارن خواهش ميكنم راهنمايي كنند.
با تشكر

سلام دوست من

من حدود یک ماهی هست از این غذا استفاده میکنم وخیلی هم راضی هستم البته از غذاهای سرا وتترا استفاده نکردم که بخوام با اونا مقایسه کنم در ضمن من به فلاور ندادم
به اسکار وپرت وسورم دادم البته اگه خواستی به ماهیات بدی با دل مخلوط کن و مقدار کمتری از هورمون که تو دستورالعمل استفادش نوشته استفاده کن تا ماهیات بهتر بخورنش
در کل رنگ خوبی به ماهیای من داده و من راضی بودم

MetMet
7 August 2008, 05:36 PM
سلام
یک موضوع که فکر کنم باید به اون اشاره بشه ...................برای رنگ پذیری تنها از ترکیبات طبیعی مثل هویج ، فلفل قرمز و ... استفاده کنید .
با سلام:
اگه ماهی تو شرایط خوب تانک مثل نور مناسب , آب با کیفیت مناسب , تغذیه با غذای سالم و شرایطی با حداقل استرس,قرار بگیره!!:icon_exclحتی اگه هویج و فلفل و روناس و هورمون و رنگهای خوراکیه مجاز و ......رو هم بهش ندیم!:icon_sad:رنگ طبیعی و زیبای خودش رو نشون میده:icon_neut:icon_wink(در سلامت کامل):icon_coolولی خب همونطور که شما فرمودین:غذاهای تترا یا سرا که به این منظور ساخته شدن هم امتحانشونو پس دادن!ومطمئن تر از غذاهای دست ساز ایرانین!!!:lover:

mathmaster_9877
8 August 2008, 03:46 PM
سلام . اولا باید از همه دوستانی که راهنمایی می کنند خیلی تشکر کنم ... من سوال دیگه ای که دارم اینه که در مغازه های اینجا آرتمیا رو از دریا می گیرن(البته بالغش رو ) بعد به صورت یخ زده می فروشند به نظر شما از جهت قدرت غذایی چه ارزشی داره و آیا می شه به راحتی به دی*** یا ماهیهای دیگه داد یا نه ؟ و به نظرتون از آرتمیایی که تخمش رو زنده می کنیم بهتره با نه ؟

سلام ... خواستم نظرتون رو در مورد غذای آرتمیای منجمد که از دریا می گیرن و میفروشن بدونم که آیا ارزش غذاییش در حد غذاهای دیگه است یا نه ؟ ماهیها علاقه زیادی به خوردن اون نشون می دن .

moh@mm@d reza
9 August 2008, 01:55 AM
سلام . اولا باید از همه دوستانی که راهنمایی می کنند خیلی تشکر کنم ... من سوال دیگه ای که دارم اینه که در مغازه های اینجا آرتمیا رو از دریا می گیرن(البته بالغش رو ) بعد به صورت یخ زده می فروشند به نظر شما از جهت قدرت غذایی چه ارزشی داره و آیا می شه به راحتی به دی*** یا ماهیهای دیگه داد یا نه ؟ و به نظرتون از آرتمیایی که تخمش رو زنده می کنیم بهتره با نه ؟
بله می تونید به ماهی هاتون بدید دعاتون هم می کنن علی ماشاالله هم که در اطراف شما زیاده در رابطه با زنده یا یخ زده هم تکلیف معلومه هرچی تازه تر بهتر ولی ناپلی ارتمیا رو به خاطر ریز بودن فقط به لارو ها خورانده می شه و عملا کاربردی برای ماهی های بالغ و بزرگ نداره

soli_aqua
9 August 2008, 08:41 AM
سلام خدمت دوستان..
من شنیده بودم که آرتمیایی که از دریا میگیرن میتونه عامل بیماری بشه(من خودم یه دفعه گرفتم که بعد از چند روز که به ماهیام دادم دخل 3 تا از بهتریناش اومد)یه دالر بزرگ که چشماش زده بود بیرون فوت شد با یک کالر ویدو و آنجل ..همه هم یک نوع بیماری گرفتن!!!(شاید هم یه کمی از آب آرتمیا ریخته تو تانک؟؟نظر دوستان در این مورد رو میخواستم جویا شم؟

moh@mm@d reza
9 August 2008, 10:45 AM
سلام خدمت دوستان..
من شنیده بودم که آرتمیایی که از دریا میگیرن میتونه عامل بیماری بشه(من خودم یه دفعه گرفتم که بعد از چند روز که به ماهیام دادم دخل 3 تا از بهتریناش اومد)یه دالر بزرگ که چشماش زده بود بیرون فوت شد با یک کالر ویدو و آنجل ..همه هم یک نوع بیماری گرفتن!!!(شاید هم یه کمی از آب آرتمیا ریخته تو تانک؟؟نظر دوستان در این مورد رو میخواستم جویا شم؟
ارتمیایی که تو بازار می بینید مال دریاچه ارومیه هستش که به خاطر شوری بیش از اندازه اون فقط همین ارتمیا (البته جانداران میکروسکپی زیاد داره) هست که توش می تونه زندگی کنه و اگه تشریف ببرید اونجا می بینید که عوض اب توی دریاچه ارتمیا ریختن :icon_arro

mnikzad
9 August 2008, 02:10 PM
این غذایی که توی مغازه ها نوشته مخلوط آرتمیا و چند تا چیز دیگه کسی میدونه چیه؟

mohammadr_b
10 August 2008, 06:58 PM
با عرض سلام خدمت دوستای گلم ،
اولا که من چند وقت پیش نکا ( بعد ساری ) بودم و به نظر می اود که نمک اب یه ذره توی ساحل بیشتره چون به اصطلاح ماسه ها شوره داشت و پره ارتمیا بود البته حداکثر 1 سانتی
دوما من بچه فلاور هام 1 ماهشونه ولی خیلی رشدشون کنده ، آیا غذایی هست که به رشدشون سرعت بده ؟؟

pedram_x2005
11 August 2008, 12:30 AM
با عرض سلام خدمت دوستای گلم ،
اولا که من چند وقت پیش نکا ( بعد ساری ) بودم و به نظر می اود که نمک اب یه ذره توی ساحل بیشتره چون به اصطلاح ماسه ها شوره داشت و پره ارتمیا بود البته حداکثر 1 سانتی
دوما من بچه فلاور هام 1 ماهشونه ولی خیلی رشدشون کنده ، آیا غذایی هست که به رشدشون سرعت بده ؟؟
دوست خوب اونهایی که شما دیدید ارتمیا نیست و کرم ساحلی هست که محلی ها اصطلاحا به اون روش میگن و بومی دریای خزر هست.ترکیب دل به همراه غذاهای خشک مثل بیومار فرانسه از بهترین غذاها واسه خانواده سیلیکده هستند.

mohammadr_b
11 August 2008, 12:12 PM
سلام
پدرام جان فرم بدن و پوستشون ، دستو پایی که داشتن شبیه همه چیز بود به جز کزم !!! ولی هر چی شما بگی :icon_excl
من بیومار میدم ولی خیلی سرعت رشدشون پایینه ، در صورتی که شنیدم فلاور رشد سریع و خوبی داره و در مورد دل ، طرزه خواصی باید بدم ؟؟؟

mathmaster_9877
11 August 2008, 06:29 PM
خیلی ممنون از دوستانی که در مورد آرتمیای دریا نظر دادن . حالا سوال من اینه که من 20 تا اسکات و آنجل مونای دارم روزی که آرتمیا رو بهشون دادم خیلی خوب خوردن و شکمشون هم باد کرد و خلاصه فکر کردم کلی خوششون اومد ولی بعد چند دقیقه اسکاتهام شروع کردن به پس دادن آرتمیاها تو آب . به نظرتون دلیلش چه بوده ؟

pedram_x2005
12 August 2008, 01:32 AM
سلام
پدرام جان فرم بدن و پوستشون ، دستو پایی که داشتن شبیه همه چیز بود به جز کزم !!! ولی هر چی شما بگی :icon_excl
من بیومار میدم ولی خیلی سرعت رشدشون پایینه ، در صورتی که شنیدم فلاور رشد سریع و خوبی داره و در مورد دل ، طرزه خواصی باید بدم ؟؟؟
درسته کمی شبیه ارتمیا هستند اما باپوستی تیره تر و جسه ای 4برابر ارتمیا.خشک شدش در بازار موجوده.بیومار هم اتفاقا به علت درصد چربی و پروتئین بالا باعث رشد میشه اما غذای کاملی نیست.
شما میتونید دل گاو رو بعد از گرفتن چربی هاش چرخ کنید و با اسفناج اب پز میکس کنید و فریز کنید.

Deyhim_11
12 August 2008, 08:43 PM
سلام

استفاده مکرر از غذاهای فریز شده ( با همون حالت جامد و یخی ماهی غذا رو بخوره ) باعث مشکلات و ایجاد بیماری های گوارشی در ماهی ها میشه یا نه ؟!

مرسی

night11
12 August 2008, 08:59 PM
سلام
این غذاهای فریز شده اگر یخ شون باز بشه برای چند ساعت و دوباره بزاریم یخ بزنه خراب میشه ؟

Romans
13 August 2008, 08:15 AM
سلام

استفاده مکرر از غذاهای فریز شده ( با همون حالت جامد و یخی ماهی غذا رو بخوره ) باعث مشکلات و ایجاد بیماری های گوارشی در ماهی ها میشه یا نه ؟!

مرسی

سلام
فریز کردن یکی از بهترین روشها برای نگهداری مواد غذایی و همینطور غذای ماهی میباشد و هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
البته قبل از اینکه غذای فریز شده را به ماهی بدهید بهتره کمی انرا با دست نرم کنید ، بعد انرا به ماهیها بدهید.

سلام
این غذاهای فریز شده اگر یخ شون باز بشه برای چند ساعت و دوباره بزاریم یخ بزنه خراب میشه ؟

بین 30 تا 60 دقیقه بعد از اینکه از حالت منجمد خارج شود میتوانید انرا دوباره فریز کنید.
معمولن این اتفاق زمانی می افتد که غذای فوق خارج از فریزر باشد چون در صورت بروز مشکل ( قطع برق یا اشکال فنی ) غذا داخل یخچال تا چند ساعت هم به طور کامل از حالت منجمد خارج نمیشود.
به همین خاطر اگر غذای ماهی در خارج از محیط یخچال و بیشتر از زمان فوق قرار بگیرد و به قول شما یخ ان باز شود بهتره که دیگر مورد استفاده قرار نگیرد .

search
13 August 2008, 03:46 PM
با سلام:
متیلن بلو که ضد عفونی کنندست(تازه اگه جنس خارجی باشه مثلآ مرک آلمانیه اصل)نه از این ایرانیا که مثل آبرنگ میمونه(فقط آب رو آبی میکنه!!):icon_biggنمک هم همینطور!وحالا کمی هم تو از بین بردن انگلهای پوستی ماهی ها موثره ولی هیچ تضمینی نیست که بتونن بیماریهای غیر قابل رویت ماهی جوبیهارو درمان کنن!شاید بیماریهای باکتریایی و انگلی زیادی داشته باشن که به ماهی هاتون منتقل کنن!فکر کنم جون ماهیهاتون عزیز تر باشه!اما برای مطمئن شدن از سلامت ماهی خوراک,جناب unknown97تو مطالب قبلیشون راهنمایی کرده بودن که چطور ماهی خوراکهای خریداری شده رو عاری از بیماری میکردن شایدم مطالعه کردید!(نتونستم لینکشو پیدا کنم وگرنه براتون آدرس میذاشتم!:icon_neut,راستش پروسه ی طولانی بود و از حوصله من خارج بنابراین سعی کردم بیخیال شم و به همون دل و ....اکتفاکنم!

با سلام خدمت دوستان
برای سالم سازی ماهی های جوییها استفاده از میترونیدازول انسانی و کپسول تترا سایکلین به مدت سه روز بعد از سه روز تغذیه آنها با غذای مخلوط مولتی ویتامین انسانی و بعد از یک هفته جهت غذای ماهی استفاده بشه این روش تست شده است و هیچ گونه مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

mnikzad
13 August 2008, 07:04 PM
با سلام خدمت دوستان
برای سالم سازی ماهی های جوییها استفاده از میترونیدازول انسانی و کپسول تترا سایکلین به مدت سه روز بعد از سه روز تغذیه آنها با غذای مخلوط مولتی ویتامین انسانی و بعد از یک هفته جهت غذای ماهی استفاده بشه این روش تست شده است و هیچ گونه مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
ممکنه مقدار مصرف داروهایی را که گفتید رو هم بنویسید.دقیق لطفا:icon_surp

p30wizard
14 August 2008, 02:42 AM
من تو مطالب که می خوندم جایی نوشته بود که فلفل برای ماهی ها خیلی در رنگشون تاثیر داره . درسته ؟ حالا فلفل تند یا دلمه ای ممنون

JBF
14 August 2008, 08:23 AM
من تو مطالب که می خوندم جایی نوشته بود که فلفل برای ماهی ها خیلی در رنگشون تاثیر داره . درسته ؟ حالا فلفل تند یا دلمه ای ممنون
دوست عزيز من خودم فلفل قرمز رو بصورت پودر درميارم (3 الي 4 تا فلفل) و بعد با يك دل گوساله چرخ شده مخلوط ميكنم . اين غذا رو من به ديسكسهام ميدم.

soli_aqua
14 August 2008, 09:49 AM
تا حالا کسی به ماهیاش میوه داده!!!؟؟
مثلا" ویتامین میوه از این طریق جذب ماهی بشه یا اصلا" این کار عملیه ؟؟یکی از دوستانم وقتی ماهیا رو دید و زمانی که قطره ی مولتی ویتامین رو دید این پیشنهاد رو داد!!

B@B@K
14 August 2008, 10:04 AM
مثلا" ویتامین میوه از این طریق جذب ماهی بشه یا اصلا" این کار عملیه ؟؟یکی از دوستانم وقتی ماهیا رو دید و زمانی که قطره ی مولتی ویتامین رو دید این پیشنهاد رو داد!!
یکی از دوستان به نامashooriکه الان کم پیدا شده اند به دیسکاس هایش موز میداد
میگفت خوبه

search
14 August 2008, 11:44 AM
ممکنه مقدار مصرف داروهایی را که گفتید رو هم بنویسید.دقیق لطفا:icon_surp
برای هر 30 لیتر یک دهم قرص و کپسول و برای مولتی ویتامین بستگی به تعداد ماهی داره
لازم به ذکر است مصرف مولتی ویتامین مخلوط با غذا برای ماهی های آکواریوم اشتهای ماهی ها رو دو چندان میکنه. این مورد بر روی اسکار تست شده و کاملا ملموس است.حتی بر روی گوپی نیز تاثیر خوبی داره. موفق باشید.

search
14 August 2008, 11:48 AM
با سلام خدمت دوست عزیز
درمورد ماهی اسکار استفاده از سیب خام و نیز لبو و هویچ پخته شده تست شده و هیچ گونه نگرانی ایجاد نمیکند حتی ژله سیب رو اسکار ها دوست دارند همون ژله معمولی که خودمون درست میکنیم ولی بدون اضافه کردن شکر.

mnikzad
14 August 2008, 02:35 PM
من به فایترام تا حالا گوجه فرنگی و فلفل دلمه و انگور دادم:icon_mrgr

soli_aqua
14 August 2008, 03:01 PM
خیلی ممنون از توجه دوستان..ولی اگر میشد یه جدولی درست کنیم و ویتامینهای داخل میوه های مختلف رو درونش بنویسیم و ببینیم هر کدوم چه نقشی رو میتونه در بدن ماهی ایفا کنه..!مثلا" ویتامینc روی رنگ ماهی تاثیر گذاره یا...

pouyan
14 August 2008, 06:38 PM
سلام
من به یکی از اسکارهام توت سفید میدادم خیلی رازی بود و رنگشم خوش رنگ شده بود بر خلاف اسکارها که به میوه لب نمیزنند
یه اسفرانوموس هم داشتم خیلی جالب بود میوه خوار کامل بود حتی شلیل انجیر و.... میخورد ... دیدم یه روز پدرم اومده داره بهش انگور میده گفتند دیدم داره از دور سلام میکنه و باسه خودش داره غوغا میکنه:icon_arro یادمه 1 کیلو بودش
بعد در مورد جذب ویتامین ها هم باید حساسیت به خرج بدید چون بعضی از ویتامین ها بوسیله چربی ها یا دیگر عناصر جذب میشنند که من در مورد ماهیها نمیدونم وضعیت چطور میشه و اینکار به اطلاعات دوستان و تجربه خودتون برمیگرده
دادن میوه به ماهی ها کیفیت آب تانکتون رو میاره پایین و تجزیه قند موجود در میوه ها بوسلیه باکتری ها باعث رشد ناخواسته باکتری ها مضر و در نتیجه بیماری میشه
:icon_cool

ali2585
14 August 2008, 09:30 PM
با سلام
من سیب درختی به ماهی هام دادم. ولی رنگ آب رو عوض میکنه.
باید در مقدارش و مدت موندن اون در آب دقت بشه.

soli_aqua
14 August 2008, 09:47 PM
خیلی ممنون ..اگه رنده کنم و داخل غذا هایی مثل دل البته بعد از اینکه از یخچال در آوردم و یخش آب شد استفاده کنم (10 در صد )مشکلی پیش میاد؟

fish man
15 August 2008, 12:06 AM
اگه خواستید از میوه استفاده کنید
باید چند تا مورد رو در نظر بگیرید.
یکی این که اغلب ماهی هایی که سیستم گوارشیشون برای هضم
مواد گوشتی طراحی شده نمیتونند بافت های گیاهی رو هضم کنند
دلیلش هم خیلی ساده هست چون که آنزیم های لازم برای تجزیه سلولز رو ندارند
یا خیلی کم دارند

و مشخصه که مقدار کمی از مواد مفید داخل میوه ها رو جذب میکنند.

البته شمات برای درک این موضوع اصلا نباید به ظاهر ماهی نگاه کنید
مثلا دیسکاس با این که از نظر فیزیکی برای شکار طراحی نشده ولی سیستم
گوارشیش کمتر میتونه مواد گیاهی رو هضم ولی پیرانا با این که میتونه به راحتی
مواد گوشتی رو مصرف کنه ولی به طور طبیعی میوه ها هم جزئی از رژیم غذایی اون ها هست.

JBF
30 August 2008, 10:53 AM
دوستان عزيز يك سوال
توي اين فصل كه اسفناج گير نمياد بعنوان جايگزين بايد از چي استفاده بشه؟ اصولاً چون مخلوط دل رو دوستان هر روز يا هر هفته درست نميكنن و يكبار كه درست ميكنن براي مدتها ميمونه ، اگر يكي مثل من توي اين فصل غذاي دلش تموم بشه بايد چكار كنه ؟ :icon_cry:
اگر هم كسي سراغ داره كه توي اين فصل جائي هست كه اسفناج ميفروشن (در شهرتهران) لطفاً آدرس رو بفرمايند خيلي ممنون ميشم

Romans
30 August 2008, 11:01 AM
دوستان عزيز يك سوال
توي اين فصل كه اسفناج گير نمياد بعنوان جايگزين بايد از چي استفاده بشه؟ اصولاً چون مخلوط دل رو دوستان هر روز يا هر هفته درست نميكنن و يكبار كه درست ميكنن براي مدتها ميمونه ، اگر يكي مثل من توي اين فصل غذاي دلش تموم بشه بايد چكار كنه ؟ :icon_cry:
اگر هم كسي سراغ داره كه توي اين فصل جائي هست كه اسفناج ميفروشن (در شهرتهران) لطفاً آدرس رو بفرمايند خيلي ممنون ميشم

سلام
در صورتی که به اسفناج دسترسی نداشتید میتوانید از نخود سبز ( نخود فرنگی ) به جای ان استفاده کنید.
ابتدا انرا نیم پز کنید و پوست انرا جدا کنید و به همراه دل و دیگر مواد میکس کنید.

مازيارخان
7 September 2008, 12:24 PM
با سلام
من يكسال و نيم پيش يه ماهي ماكرو خال خالي گرفتم ( من بهش ميگم ته ديگ ماهي ) . وقتي توي فروشگاه بود يه رنگ ابي لاجوردي خيلي خوشرنگ داشت ولي به محض اينكه انداختش توي كيسه رنگ ابيش پريد . فروشنده گفت tetra cichilide بده 2 روزه رنگش بر ميگرده ولي الان يكسال و نيمه همون رنگيه . ظاهرا استرس هم نداره هيچ كدوم تز ماهيها هم كاري بهش ندارن . خوب غذا ميخوره و 4 و 5 سانت هم بزرگ شده .
از دوستان اگه كسي ميدونه كه چي بهش بدم كه رنگش برگده ممنون ميشم .
در ضمن هميشه بهشون متنوع غذا ميدم . هفته پيش يكي گفت بهش غذاي sera مخصوص ديسكاس ابي و سبز
بده ولي باز هم فرقي نكرد !:icon_eek:

arashmax
7 September 2008, 01:08 PM
سلام
مازیار خان بی زحمت یه عکس از اون ماهیتون بگذارید ببینیم چیه

مازيارخان
8 September 2008, 04:06 PM
سلام
مازیار خان بی زحمت یه عکس از اون ماهیتون بگذارید ببینیم چیه

اين هم عكس ( ته ديگ ماهي ) فروشنده گفت كه ماهي ماكرو . ولي فكر نكنم ماكرو باشه ! :icon_razz

4965

dash mori
8 September 2008, 04:28 PM
چرا ماهی شما ماکرو است اگر اشتباه نکنم مالاوی است
که لکه های روی بدنش به رنگهای آبی قرمز بنفش و نارنجی هست این نوع ماکرو ها غذای رنگی مخصوصی دارند که من فقط یه جا دیدم که دونه های سیاه رنگی بود که اسمش رو فراموش کردم اما مغازه ای که این غذا ها را داشت تو تهرانسر هست.

arashmax
8 September 2008, 08:00 PM
اين هم عكس ( ته ديگ ماهي ) فروشنده گفت كه ماهي ماكرو . ولي فكر نكنم ماكرو باشه ! :icon_razz

4965

سلام
ماهی شما سیکلید کالیکو یا مارمالاد هست تاکید میکنم که ماکرو نیست
اول که خریده بودید به علت مصرف هورمون خوشرنگ بوده
ولی وقتی بالغ بشه در حدود سن 8 ماهگی به شرط مصرف غذای خوب دوباره خوشرنگ میشه

arashmax
8 September 2008, 11:32 PM
با سلام
من يكسال و نيم پيش يه ماهي ماكرو خال خالي گرفتم ( من بهش ميگم ته ديگ ماهي ) . وقتي توي فروشگاه بود يه رنگ ابي لاجوردي خيلي خوشرنگ داشت ولي به محض اينكه انداختش توي كيسه رنگ ابيش پريد . فروشنده گفت tetra cichilide بده 2 روزه رنگش بر ميگرده ولي الان يكسال و نيمه همون رنگيه . ظاهرا استرس هم نداره هيچ كدوم تز ماهيها هم كاري بهش ندارن . خوب غذا ميخوره و 4 و 5 سانت هم بزرگ شده .
از دوستان اگه كسي ميدونه كه چي بهش بدم كه رنگش برگده ممنون ميشم .
در ضمن هميشه بهشون متنوع غذا ميدم . هفته پيش يكي گفت بهش غذاي sera مخصوص ديسكاس ابي و سبز
بده ولي باز هم فرقي نكرد !:icon_eek:

سلام
من توی پست بالایی به سن ماهی دقت نکردم
اگر غذای خوب میدید و هنوز رنگ نگرفته علتش اینه که ماهی شما ماده هست
موفق باشید

p30wizard
9 September 2008, 01:02 AM
دوستان من در دادن دل به ماهی مشکل دارم . مشکلم اینه که وقتی دل رو چرخ میکنم یا رنده میکنم و میزارم فریز بشه , وقتی برای ماهیها میاندازمش با اولین ضربه تکه های ریز درشتی در اب بخش میشه و اگر هم انها خورده شوند باز هم مقداری کم یا زیاد ته نشین میشه و در موقع سیفون اب بسیار اب سیفون شده کثیف است در صورتی که اگر دل ندم موقع سیفون اب اصلا به این شکل نیست .

Romans
9 September 2008, 07:52 AM
دوستان من در دادن دل به ماهی مشکل دارم . مشکلم اینه که وقتی دل رو چرخ میکنم یا رنده میکنم و میزارم فریز بشه , وقتی برای ماهیها میاندازمش با اولین ضربه تکه های ریز درشتی در اب بخش میشه و اگر هم انها خورده شوند باز هم مقداری کم یا زیاد ته نشین میشه و در موقع سیفون اب بسیار اب سیفون شده کثیف است در صورتی که اگر دل ندم موقع سیفون اب اصلا به این شکل نیست .

سلام
برای رفع این مشکل باید از رنده درشتری استفاده کنید که مخلوط دل زیاد از حد ریز نشود .
راه دیگر هم استفاده از ژلاتین میباشد که قبلن در همین تاپیک در مورد ساخت و ترکیب ان توضیح داده شده.

مازيارخان
9 September 2008, 10:54 AM
سلام
من توی پست بالایی به سن ماهی دقت نکردم
اگر غذای خوب میدید و هنوز رنگ نگرفته علتش اینه که ماهی شما ماده هست
موفق باشید

از راهنماييتون ممنون ولي
منظورتون اينه كه ديگه رنگ نميگيره ؟ يا اينكه تغذيه اش بده ؟

p30wizard
9 September 2008, 12:27 PM
نخیر منظور اقا ارش این نبود که تغذیه اش بده بلکه اگر توجه کرده باشید ایشون نوشته که به سن ماهی توجه نکرده و گفتند که lماهی شما ماده است . در برخی از سیچلاید های مالاوی در سن پایین نر و ماده کاملا شبیه به هم هستند و رنگی زیبا دارند . اما با بالا رفتن سن منظورم به بلوغ رسیدن ماهیه , با توجه به نوع ماهی نر یا ماده تغییر رنگ میده تا بتوان نر رو از ماده تشخیص داد و ماهی شما هم از این قاعده مستثنا نیست .( اگر منظور اقا ارش رو درست متوجه شده باشم .)

JBF
9 September 2008, 01:55 PM
با اجازه اساتيد نظر بنده اينه كه شما مخلوط دلتون رو يا با دنده ريز چرخ كنيد يا با دنده درشت 2 بار چرخ كنيد و بعد از ميكس كردن حتماً از ژلاتين استفاده كنيد موقع غذا دادن هم حتماً تكه هاي كوچكي روتوي تانكتون بريزيد تا ماهيها راحت تر بخورن و تمامش رو هم بخورن :icon_excl
(من خودم توي مخلوط دلم : 2 برگ ژلاتين رو براي يك دل كامل استفاده ميكنم ضمن اينكه وقتي غذا رو از فريزر درميارم و قطره مولتي ويتامين رو روي اون ميريزم اجازه ميدم تا مدت كمي بگذره براي اينكه اون يخ آب شده جذب مخلوط دل بشه . مدتي بود كه يخ غذا كه آب ميشد ، اين آب با قطره قاطي ميشد ، روي غذا ميموند و وقتي غذا رو ميريختم توي تانك يك مقداري غذاها پخش ميشدن و ماهيها نميتونستن كاملاً غذا رو بخورن در نتيجه آب هم كثيف ميشد):icon_sad:

mahdi.khazaee
11 September 2008, 12:08 PM
با سلام
من دیسکاسهای آبی و زرد و نارنجی دارم.غذای دیسکاس سرا بلو sera blue اگه بدم ماهیها بخورند تاثیرش رو رنگ دیسکاسهای غیر آبی رنگ چیه؟مشکل ساز میشه؟

Romans
11 September 2008, 12:15 PM
با سلام
من دیسکاسهای آبی و زرد و نارنجی دارم.غذای دیسکاس سرا بلو sera blue اگه بدم ماهیها بخورند تاثیرش رو رنگ دیسکاسهای غیر آبی رنگ چیه؟مشکل ساز میشه؟

سلام
میتونید استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد. این تفکیک رنگها در این غذاها زیاد هم مهم نیست و تاثیر چندانی هم ندارد.

B@B@K
11 September 2008, 12:32 PM
سلام
میتونید استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد. این تفکیک رنگها در این غذاها زیاد هم مهم نیست و تاثیر چندانی هم ندارد.
با عرض ادب خدمت جناب محسني
من امتحاني روي ديسكسهاي آبي انجام دادم و آن اينكه وقتي به ديسكسهاي آبي غذاي قرمز دادم بمدت 2ماه. رنگ ديسكسهاي آبي كمي بد شد و به سمت آبي تيره رفتند و جالب نشد.
اين فقط نظر شخصي است و امتحاني كه من انجام دادم

Anoush
11 September 2008, 12:49 PM
با عرض ادب خدمت جناب محسني
من امتحاني روي ديسكسهاي آبي انجام دادم و آن اينكه وقتي به ديسكسهاي آبي غذاي قرمز دادم بمدت 2ماه. رنگ ديسكسهاي آبي كمي بد شد و به سمت آبي تيره رفتند و جالب نشد.
اين فقط نظر شخصي است و امتحاني كه من انجام دادم

سلام
ميتونيد استفاده کنيد مشکلي پيش نمياد. اين تفکيک رنگها در اين غذاها زياد هم مهم نيست و تاثير چنداني هم ندارد.

با تشکر از محمد رضا و بابک عزيز

بابک جان جالبه که من تجربه اي عکس شما انجام دادم يعني به ديسکس قرمز غذاي ابي دادم.

نتيجه اين بود که من فرقي نديدم و فکر ميکنم در رنگ ديسکس هاي قرمز من تاثيري نکرد.

براي همين من با نظر محمد رضا موافق بودم ولي با اين حرفي که شما زدي شک کردم شايد تجربه برعکس شما بيشتر خودشو در ماهي ابی نشون ميده تا تجربه من يا محمد در ماهی قرمز.

در ضمن تاثير هورمون هاي رنگ قرمز رو رو ديسکس ابي ديدم که حيوان رو بنفش کردن ولي در مورد غذا هاي تترا تجربه این چنینی نداشتم.

شاد باشيد

mahdi.khazaee
11 September 2008, 01:54 PM
سلام
"جسارتا اگه خواستید این پست رو می تونید بعدا حذف کنید یا به جای مناسب انتقال بدید"
من رسما از phalls و اعضای فعال اون تشکر می کنم.زمانی تانک دیسکاس فقط برام آرزو بود ولی امروز به لطف phalls و دوستان دیسکاس های سالمی دارم که با باله های باز تو تانک می تابند و با اشتها غذا می خورند.و به جای حرص خوردن از دست آکواریوم، فقط لذت می برم.

JBF
13 September 2008, 07:17 AM
.....نتيجه اين بود که من فرقي نديدم....براي همين من با نظر محمد رضا موافق بودم ولي با اين حرفي که شما زدي شک کردم....در ضمن تاثير هورمون هاي رنگ قرمز رو رو ديسکس ابي ديدم که حيوان رو بنفش کردن ...
با اجازه اساتيد و دكتر عزيز كه تازگيها به ما افتخار دادن و حضورشون رو براي ما پررنگتر كردن تا بيشتر از تجربياتشون استفاده كنيم بايد عرض كنم در طول دوراني كه بنده به ديسكسهام گرانول دادم هيچوقت از گرانول آبي استفاده نكردم و فقط سرا ديسكس قرمز به ماهيهام دادم ولي تفاوتي در رنگ ديسكسهاي آبي خودم نديدم . البته شايد هم بخاطر اين بوده كه غذاهام تاريخ مصرفشون گذشته بوده . بهر حال منكه تغييري توي رنگشون احساس نكردم
موفق باشيد

B@B@K
13 September 2008, 10:16 AM
با اجازه اساتيد و دكتر عزيز كه تازگيها به ما افتخار دادن و حضورشون رو براي ما پررنگتر كردن تا بيشتر از تجربياتشون استفاده كنيم بايد عرض كنم در طول دوراني كه بنده به ديسكسهام گرانول دادم هيچوقت از گرانول آبي استفاده نكردم و فقط سرا ديسكس قرمز به ماهيهام دادم ولي تفاوتي در رنگ ديسكسهاي آبي خودم نديدم . البته شايد هم بخاطر اين بوده كه غذاهام تاريخ مصرفشون گذشته بوده . بهر حال منكه تغييري توي رنگشون احساس نكردم
موفق باشيد
سالار روزي چند دفعه به ماهياتون غذا ميدهيد؟

Romans
13 September 2008, 10:45 AM
با تشکر از محمد رضا و بابک عزيز

بابک جان جالبه که من تجربه اي عکس شما انجام دادم يعني به ديسکس قرمز غذاي ابي دادم.

نتيجه اين بود که من فرقي نديدم و فکر ميکنم در رنگ ديسکس هاي قرمز من تاثيري نکرد.

براي همين من با نظر محمد رضا موافق بودم ولي با اين حرفي که شما زدي شک کردم شايد تجربه برعکس شما بيشتر خودشو در ماهي ابی نشون ميده تا تجربه من يا محمد در ماهی قرمز.

در ضمن تاثير هورمون هاي رنگ قرمز رو رو ديسکس ابي ديدم که حيوان رو بنفش کردن ولي در مورد غذا هاي تترا تجربه این چنینی نداشتم.

شاد باشيد

سلام
دکتر جان ممنون از شما
عرض به حضورتون چون در یکی از تانکها هم دیسکس ابی دارم و هم دیسکس قرمز از هر دو نوع این غذاها یعنی هم ابی و هم قرمز و یک وعده در روز استفاده میکردم و از انجایی که امکان تفکیک کردن غذا و ماهیها را نداشتم هر دو گروه هم از غذای ابی تغذیه شدند و هم از غذای قرمز و چون تغییری در انها احساس نکردم بعد از مدتی هر دو غذا را در یک ظرف با هم مخلوط کردم .
بعد از حدود 6 ماه هنوز هم هیچ تغییری در رنگ انها ایجاد نشده.
البته این هم فقط تجربه شخصی من بوده .

B@B@K
13 September 2008, 12:39 PM
با سلام پس نتيجه ميگيريم كه غذاهاي sera وtetraبدرد نميخورند و قلابي هستند:icon_arro:icon_mrgr

Anoush
13 September 2008, 01:05 PM
با سلام پس نتيجه ميگيريم كه غذاهاي sera وtetraبدرد نميخورند و قلابي هستند:icon_arro:icon_mrgr

يهو چرا قضيه رو سياه و سفيدش ميکني؟ من و محمد رضا نگفتيم که قلابي هستند بلکه ميگيم جهنم اونقدر که ميگن داغ نيست.

اينقدر که سازنده ها ميگن اين غذا تاثير شگرفي در رنگ ماهي ها نداره.

ميخواهي هم کل کل کني ادرس مارو که بلديد تشريف بياريد حضوري در خدمتتون خواهيم بود البته من و محمد رضا دونفريم حتما همرا با خود بياوريد.

از شوخي گذشته من فکر ميکنم چيزي که ما در نظر نگرفتيم همون تعداد دفعات غذايي در روز هست که شما به اون اشاره کردي. من و محمد رضا هرگز به تعداد دفعاتي که شما غذا ميدي به ماهيامون غذا نميديم و طبعا نتيجه ما با شما فرق ميکنه.

B@B@K
13 September 2008, 01:17 PM
من اثرات آنرا روي ديسكسهام ديده ام بهر حال هر كس نظري داره:icon_arro

matilda
14 September 2008, 11:29 AM
سلام، دوستان عزیز برای بچه نوزادهای گوپی چه غذایی توصیه می کنید؟:icon_idea

arashmax
14 September 2008, 12:06 PM

سلام

میتونید مقداری غذای معمولی ماهی رو آسیاب کنید و به مصرف بچه گوپی ها برسونید

موفق باشید

farhad-2007
14 September 2008, 12:29 PM

باسلام
در تكميل فرمايش آرش جان بايد عرض كنم استفاده از آرتمياي زنده و مغز ميگو(نارنجي رنگ و پودر هستش)ميتونه مفيد باشه...
باتشكر farhad-2007

JBF
14 September 2008, 03:08 PM
سالار روزي چند دفعه به ماهياتون غذا ميدهيد؟
استاد قصدم جسارت ، بي ادبي و به قول استاد عزيزم دكتر انوش كل كل نيست . در جواب سوالتون عرض ميكنم به طور متوسط 2 تا 3 بار (البته از خود شما ياد گرفتم) به ماهيهام گرانول ميدم و 1 بار هم دل .و باز هم طبق فرمايشات خودتون اين نظر شخصي منه و بس:icon_excl
استاد خيلي مخلصيم :icon_excl
موفق باشيد

B@B@K
14 September 2008, 03:17 PM
منم فقط ميخواستم بدونم تعداد وعده ها چه مقدار بوده و به اين نتيجه رسيدم كه عجب اوضاع عجيب غريبيه:icon_arro

AceX
14 September 2008, 08:52 PM
امروز از این پولکی های ایرانی با نام "SehrDaroo گرفتم"
فکر میکردم رنگش مثل TetraMin باشه. اما زرده و بوی جالبی نداره، کمی ریختم و خوردند.
این غذا مشکل خاصی که نداره ؟

پ.ن : راستی اون آکواریوم دریای عمیق هم که تعطیل کرده..

arashmax
14 September 2008, 09:37 PM
سلام

پولکی ایرانی با تترامین خیلی فرق داره حتی اگه رنگش مثل تترا مین باشه

مشکلی ایجاد نمیکنه فقط یک غذای شکم پر کن و بیفایده هست

موفق باشید

الفبا
20 September 2008, 12:44 AM
هر چی دیگران می گن ندانسته انجام ندین . بقول دوستمون فقط شکم پر کنه . غذایی مثل تترامین حداقل چند نفر اینکاره (کارشناس) ساختنش . همیشه سعی کنید غذاهایی تهیه کنید که از سلامت اون مطمعا هستید ؟ چون تجربه اش رو داشتم .

abbass11
22 September 2008, 05:21 PM
کسی تا حالا تترا مین رو تو بسته بندی این شکلی دیده
فکر کنم داریم میرسیم به اصل تقلب

http://i33.tinypic.com/nqwtc7.jpg

http://i33.tinypic.com/16i8y94.jpg

تاریخ مصرف و این حرفا رو هم اصلا حرف شو نزن زورشون اومده لا اقل یه تاریخ الکی روش بزنن

B@B@K
22 September 2008, 08:55 PM
کسی تا حالا تترا مین رو تو بسته بندی این شکلی دیده
فکر کنم داریم میرسیم به اصل تقلب

تاریخ مصرف و این حرفا رو هم اصلا حرف شو نزن زورشون اومده لا اقل یه تاریخ الکی روش بزنن
سلام اينارو يك زماني ماهيران مركز اگر ازش خريد ميكردي به عنوان تخفيف منت ميزاشتن سرمون بهمون ميدانند
كلا اينا اشانتيون هستند:icon_twis

arashmax
22 September 2008, 09:26 PM
سلام

این غذا ها تقلبی نیستن اتفاقا اصل هستن و اشانتوین بودنشون هم درسته

ولی اگر به تاریخ مصرفشون دقت کنید در سال 2005 منقضی شده که من فکر میکنم به این علت اشانتون داده میشن

موفق باشید

abbass11
24 September 2008, 01:10 AM
1بسته اونو500تومن گرفتم
دنبال تاریخ گشتم چیزی پیدا نکردم

arashmax
24 September 2008, 01:30 AM
سلام

ماهیران این غذا رو بصورت مجانی در اختیار مغازه داران قرار میده

پس هر قیمتی بفروشن سود کردن حتی 200 تومن

قیمت اصلیش 1500 تومن هست اگر 15 گرمی باشه و تاریخش نگذشته باشه

تاریخش هم احتمالا پاک کردن

جریانش از این قرار بود

mohammadr_b
25 September 2008, 12:45 AM
سلام خدمت دوستای گلم
آقا من به یک مشکل برخوردم و اون اینه که 4 یا 5 روز پیش من 2 تا فرانتوزا خریدم ، که خیلی نسبت به غذا بی علاقه هستن و خوب غذا نمی خورن . نه به بیومار میل نشون میدن نه به خوراک دل حتی آرتمیا. کمک کنید
نکنه غذای مخصوص داره و ما بی خبریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کنارشون 4 تا پوزه پرت دارم که یکیش نسبتا بزگه و یک جفت گرین ترور

شاهرخ ا
25 September 2008, 04:48 PM
سلام خدمت دوستای گلم
آقا من به یک مشکل برخوردم و اون اینه که 4 یا 5 روز پیش من 2 تا فرانتوزا خریدم ، که خیلی نسبت به غذا بی علاقه هستن و خوب غذا نمی خورن . نه به بیومار میل نشون میدن نه به خوراک دل حتی آرتمیا. کمک کنید
نکنه غذای مخصوص داره و ما بی خبریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کنارشون 4 تا پوزه پرت دارم که یکیش نسبتا بزگه و یک جفت گرین ترور
از غذا هاي گرانولي كه ته آب ميره(روي آب نمي مونه) و مخصوص سيچلايد هست از مارك Sera & Tetra بده مي خوره.

mahdi.khazaee
26 September 2008, 09:22 PM
سلام
بعضی از دیسکاسهام دوست ندارند از کف غذا بخورند.گرانول سرا هم که میره ته اکواریوم.غذای لذیذی که روی آب بمونه و خیلی مقوی باشه چی هست بگیرم براشون؟

Romans
26 September 2008, 09:34 PM
اين هم ليست كل محصولات تترا كه ماهيران وارد كرده و هنوز در بازار نيومده فقط Tetra Luo Han تنها غذاي مخصوص فلاور ساخت تترا در اين ليست نيست!!! اگر فرصت كنم تك تك صفحات رو كه هر برگي راجع به يك نوع غذا توضيح داده اسكن مي كنم و براتون ميزارم.

فعلا تا صفحه 6 خدمت شما بقيه رو هم اسكن كردم كه به مرور مي زارم

سلام
دوست عزیز این دفترچه در فروشگاه ماهیران و دیگر اکواریوم فروشیها موجود است.
با این حال اگر مایل بودید تمام صفحات را به صورت یک فایل pdf آپلود کنید و لینک انرا در تاپیک نشریات آکواریوم قرار دهید و از ارسال صفحه به صفحه ان خوداری کنید.ممنون

شاهرخ ا
28 September 2008, 04:16 PM
سلام
دوست عزیز این دفترچه در فروشگاه ماهیران و دیگر اکواریوم فروشیها موجود است.
با این حال اگر مایل بودید تمام صفحات را به صورت یک فایل pdf آپلود کنید و لینک انرا در تاپیک نشریات آکواریوم قرار دهید و از ارسال صفحه به صفحه ان خوداری کنید.ممنون
آقاي عزيز از سوالاتي كه دوستان راجع به غذاهاي موجود در بازار و دو مارك تترا و سرا مي كنند معلومه كه احتياج به معرفي بيشتر دارند اين تاپيك هم مخصوص غذا هاي ماهيان آكواريوم هست و در همين تاپيك بايد دوستان سوالاتشون رفع بشه من وقت گذاشتم و براي دوستان يكي يكي صفحات رو اسكن كردم و آپلود كردم و امروز قصد داشتم كه 13 صفحه ديگر رو بزارم كه جنابعالي اجازه نمي دين...دوست عزيز كاربران اين سايت همه تهراني نيستن كه برن ماهيران و ديگر مغازه ها و دفترچه معرفي محصولات تترا رو بگيرند...حتي بعضي از تهراني ها هم به دليل مشكلات كاري و يا عدم اطلاع اين امكان رو ندارند كه خيابون به خيابون دنبال اين دفترچه بگردند چرا اجازه فعاليت به كاربران تازه كاري مثل من رو نمي دين؟چرا اينجا فقط كاربران قديمي رو تحويل مي گيرن و بقيه غريبه هستند؟مالك اين سايت همه كاربران هستند و انتظار ميره همه فعال باشند ....در ضمن اين بهترين تشويقي بود كه من ديدم ....پاك كردن صفحاتي كه آپلود كرده بودم...دستت درد نكنه جناب آقاي مدير.

Romans
28 September 2008, 10:58 PM
آقاي عزيز از سوالاتي كه دوستان راجع به غذاهاي موجود در بازار و دو مارك تترا و سرا مي كنند معلومه كه احتياج به معرفي بيشتر دارند اين تاپيك هم مخصوص غذا هاي ماهيان آكواريوم هست ...

با این حال اگر مایل بودید تمام صفحات را به صورت یک فایل pdf آپلود کنید و لینک انرا در تاپیک نشریات آکواریوم قرار دهید و از ارسال صفحه به صفحه ان خوداری کنید.

شما ظاهرن متوجه نشدین!!!

اگر به قول خودتان قصد کمک به دوستان شهرستانی را دارید ، در پست قبلی شما را راهنمایی کردم.
پیشاپیش از کمک شما و وقتی که صرف میکنید کمال تشکر را دارم.موفق باشید.

pedram_x2005
29 September 2008, 01:56 AM
سلام
دوستان جناب حليمي(توليد كننده ديسكاس در مشهد) يك نوع غذاي تركيبي داخل وبلاگشون زدن خواستم نظر اساتيد رو بدونم.

با توجه به اینکه در مورد درست کردن یک غذای کامل و مقوی برای ماهیان آکوریومی اطلاعات داده شده زیاد و ترکیبات پیشنهادی نیز متنوع و در عین حال صحیح و کامل می باشد لذا این ترکیب پیشنهادی که مورد استفاده در سالن بنده می باشد علاوه بر سهل الوصول بودن همانند ترکیبات دیگر کامل و مکتفی است.
دل گوساله ۸۰۰گرم
دل مرغ یک بسته
میگوی گوشتی ۱۰۰گرم ( هر چه قرمز تر بهتر )
اسفناج ۱۰۰گرم
در هر بار مولینکس کردن یک قاشق چایخوری نمک (بدون ید) به ترکیبات اضافه شود.

Anoush
29 September 2008, 09:51 AM
سلام
دوستان جناب حليمي(توليد كننده ديسكاس در مشهد) يك نوع غذاي تركيبي داخل وبلاگشون زدن خواستم نظر اساتيد رو بدونم.

با توجه به اینکه در مورد درست کردن یک غذای کامل و مقوی برای ماهیان آکوریومی اطلاعات داده شده زیاد و ترکیبات پیشنهادی نیز متنوع و در عین حال صحیح و کامل می باشد لذا این ترکیب پیشنهادی که مورد استفاده در سالن بنده می باشد علاوه بر سهل الوصول بودن همانند ترکیبات دیگر کامل و مکتفی است.
دل گوساله ۸۰۰گرم
دل مرغ یک بسته
میگوی گوشتی ۱۰۰گرم ( هر چه قرمز تر بهتر )
اسفناج ۱۰۰گرم
در هر بار مولینکس کردن یک قاشق چایخوری نمک (بدون ید) به ترکیبات اضافه شود.

شما که خودتون سایت تخصصی دیسکس دارین حتما باید بدونین که این ترکیب چیز جدیدی نیست و تو همین تاپیک چندین مورد و چندین فرمول معرفی شده که هرکس طبق تجربه و سلیقه خودش از اون استفاده میکنه.

من شخصا با اضافه کردن دل مرغ به مخلوط غذای ماهی مخالفم.

B@B@K
29 September 2008, 12:29 PM
با سلام به آقا پدرام لطفا اگر با ايشون تماس داريد بپرسيد دليل استفاده ايشان از دل مرغ در تركيب غذائيشون چيست؟

pedram_x2005
29 September 2008, 03:41 PM
شما که خودتون سایت تخصصی دیسکس دارین حتما باید بدونین که این ترکیب چیز جدیدی نیست و تو همین تاپیک چندین مورد و چندین فرمول معرفی شده که هرکس طبق تجربه و سلیقه خودش از اون استفاده میکنه.

من شخصا با اضافه کردن دل مرغ به مخلوط غذای ماهی مخالفم.
راستشو بخواين علتش رو نميدونم اما من يه بسته از غذاش گرفتم،نميدونم چه فرقي با بقيه داره چون بعد از خروج از داخل فريزر كاملا نرم و راحت جدا ميشه مثل خمير و با اينكه كاملا ميكس شده و ريز هست اصلا اب رو كثيف نميكنه.واسه همين گفتم شايد شما توش يه نكته پيدا كنيد كه جالب باشه.

با سلام به آقا پدرام لطفا اگر با ايشون تماس داريد بپرسيد دليل استفاده ايشان از دل مرغ در تركيب غذائيشون چيست؟
حتما اين كارو ميكنم

saeed_cpu_full
3 October 2008, 08:25 PM
من به ماهیام اکثرا مغز میگو ( همین دونه های نارنجی رنگ ) میدادم
واقعا غذای عالی بود مخصوصا برای گوپی هام که هر هفته بچه میزائیدن :icon_idea
متأسفانه بعد یک ماه تمام ماهی هام تنبل شده بودن !
همیشه تو قسمت بالای آکواریوم منتظر غذا بودن یه ذره تکون نمیخوردن
جالب اینجاست که حتی کت فیشم دیگه کف رو تمیز نمیکرد و با غذا دادن من به ماهی هام
اون هم به بالای آکواریوم میومد تا غذا بخوره :icon_eek:

خلاصه هر غذای دیگه ای میریختیم نمیخوردن همه ی ماهی هام رو دادم به پسر خالم

الان گوپی دارم و گلدفیش مرواریدی و چند تا ماهی دیگه که اسمشون رو نمیدونم !

ساعت 8 صبح بهشون کرم خونی منجمد میدم ( هفته ای یه بار هم دل گاو )
ساعت 2 ظهر مغز میگو یا بچه میگوی زنده میدم
ساعت 7 شب هم پولکی میدم

البته بعضی موقع ها هم یه دونه یه ذره کاهو بهشون میدم

تا حالا مشکل خاصی نداشتم + ماهی هام واقعا سر حال هستن و رشدشون عالیه + چون من این
غذا هارو در سه وعده اما به مقدار کم میدم آکواریومم کمتر کثیف میشه و ماهی هام مثل قبل منتظر
غذا نمیمونن :icon_excl

dash mori
3 October 2008, 09:12 PM
از نوشته شما سپاسگذاریم
اما در مورد اول که گفتید هر غذایی برای ماهیها می ریختید نمی خوردند 2 تا 3 روز بهشون گرسنگی می دادی بعد هر غذایی را که می ریختید می خوردن

saeed_cpu_full
3 October 2008, 10:51 PM
از نوشته شما سپاسگذاریم
اما در مورد اول که گفتید هر غذایی برای ماهیها می ریختید نمی خوردند 2 تا 3 روز بهشون گرسنگی می دادی بعد هر غذایی را که می ریختید می خوردن

یکی به من گفت این کارو بکن ولی من میترسیدم ماهی هام بمیرن

JBF
4 October 2008, 08:43 AM
سلام
بعضی از دیسکاسهام دوست ندارند از کف غذا بخورند.گرانول سرا هم که میره ته اکواریوم.غذای لذیذی که روی آب بمونه و خیلی مقوی باشه چی هست بگیرم براشون؟
جناب خزائي نظر من غذاي Tetra Bits Vitality هست . اين غذا با سرعتي به مراتب كمتر از سرا و تترا ميره كف آكواريوم.
اگر توضيحات بيشتري خواستيد در خدمتم :icon_excl
موفق باشيد

JBF
4 October 2008, 08:45 AM
یکی به من گفت این کارو بکن ولی من میترسیدم ماهی هام بمیرن
دوست عزيز اصولاً ماهيها با سه روز غذا نخوردن نميميرن.:icon_cool

dash mori
6 October 2008, 01:49 PM
هیچ ماهی با دو یا 3 روز غذا نخوردن نمی میرند .
من خودم به علت مسافرت به ماهیم مدت یک هفته غذا ندادم اما هیچیش نشد .
نترس بذار گرسنگی بکشند.

saeed_cpu_full
6 October 2008, 02:30 PM
اون ماهی قبلیا رو که رد کردم رفت

یه سؤال: چه غذایی برای گوپی ها مناسب تره ؟ به جز تترا گوپی

arashmax
6 October 2008, 02:38 PM
اون ماهی قبلیا رو که رد کردم رفت

یه سؤال: چه غذایی برای گوپی ها مناسب تره ؟ به جز تترا گوپی

تترا مین

تترا مین مینی گرانول

کرم قرمز خشک

آرتمیا خشک ماهیران

mnikzad
6 October 2008, 05:00 PM
برای خوشرنگتر شدن سیکلایدهای آفریقایی چی باید بدم؟

arashmax
6 October 2008, 11:47 PM
برای خوشرنگتر شدن سیکلایدهای آفریقایی چی باید بدم؟

سلام

تترا پرت - سرا پرت

تترا سیکلید در انواع مختلف

هورمون نباید بدهید ولی رنگ رو خیلی خوب میکنه

توجه کنید ماهی های نر بالغ خوشرنگتر از ماده ها و ماهی های جوان خواهند شد

موفق باشید

n@vid
7 October 2008, 12:44 AM
سلام
آيا تترا ديسكس وارد ايران شده؟ از قيمت جديدش اطلاع داريد؟
با تشكر

زهرا اخوت
9 October 2008, 05:22 PM
یه سوال امروزیه عالمه کرم خاکی درشت توی باغچه دیدم آیا می تونم به ماهیام از اینها بدم ؟ واگر جواب بله است چه طوری می تونم ضد عفونیشون کنم؟

الفبا
9 October 2008, 07:51 PM
اگه خوب تمیزشون کنی چرا نمیشه ! الان من چندین ساله که به سیچیلایدام دادم . خیلی خوششون میاد ولی باید ریز بشه و به ماهی داده بشه . خیلی نباید وسواس داشته باشی .

pedram_x2005
10 October 2008, 01:56 AM
سلام
اين سوال رو پرسيدم و دليلشون زود هزم بودن دل مرغ نسبت به دل گاو هست،همچنين به خاطر داشتن مقدار مناسبي چربي،باعث هجم دادن به ماهي ميشه.:icon_surp

اگه خوب تمیزشون کنی چرا نمیشه ! الان من چندین ساله که به سیچیلایدام دادم . خیلی خوششون میاد ولی باید ریز بشه و به ماهی داده بشه . خیلی نباید وسواس داشته باشی .
كرم خاكي خيلي ميتونه مقوي باشه من هم گاهي اوقات به ماهيام ميدم،البته بايد خاك موجود در بدنش رو كاملا تخليه كنيد و ترجيحا بلا فاصله بعد از خرد شدن بديد ماهيا نوش جان كنند.واسه ضد عفوني كردنش هم ميتونيد 2--3دقيقه در نمك اشباع بخابونيد.زنده!

eiman_sos
11 October 2008, 04:05 PM
خسته نباشید میخواستم بدونم غذای لوفاک کرم خونی منجمد پولکی برای گیاهخوارها مناسبه البته هر وعده یکنوع؟؟

زهرا اخوت
11 October 2008, 07:55 PM
خسته نباشید میخواستم بدونم غذای لوفاک کرم خونی منجمد پولکی برای گیاهخوارها مناسبه البته هر وعده یکنوع؟؟
مشکلی نیست مخصوصا کرم خونی که خیلی دوست دارن

asghar kahfi
12 October 2008, 12:38 AM
لوفاک در کل غذای خوبی نیست.
باعث نفخ گیاهخوارها میشه.
من که اصلا تو مغازه استفاده نمی کنم .

eiman_sos
14 October 2008, 03:18 PM
سلام دوستای عزیز
به نظر شما این کرمهای فشرده سبزرنگ خشک که بشکل مکعبی بسته بندی شدن برای گیاه خوارها مناسبه؟
شما چه غذاهای رو برای گیاه خوارها پیشنهاد میکنید که هم کامل باشند هم رشد اونه رو زیاد کنه؟؟؟؟
لطفا چند تا نام ببرید که تنوع داشته باشه

زهرا اخوت
29 October 2008, 09:23 PM
سلام دوستای عزیز
به نظر شما این کرمهای فشرده سبزرنگ خشک که بشکل مکعبی بسته بندی شدن برای گیاه خوارها مناسبه؟
شما چه غذاهای رو برای گیاه خوارها پیشنهاد میکنید که هم کامل باشند هم رشد اونه رو زیاد کنه؟؟؟؟
لطفا چند تا نام ببرید که تنوع داشته باشه
سلام این کرمها یفشرده خوب هستند من هم به ماهیهام میدماز جمله غذاهایی که می تونی بدی لوفاک هست ،توپی فاکس،کرم خونی،کرم خاکی ،کرم خشک، بچه میگو ، تترا ، آرتمیای فریز شده، آرتمیای خشک ، اسفناج خشک شده و پخته شده به همراه کمی فلفل قرمزو دل چرخ شده مخلوط کن و هر هفته دو بار بهشون بده

fishy
5 November 2008, 08:14 PM
باسلام
لطفا راهنمایی بفرمایید:
من تا بحال به اسکارهام غیر از غذای تازه و منجمد غذای تترا سیچلاید هم که از ماهیران تجریش تهیه میکردم چیز دیگه ای نداده ام0 (که خیلی هم راضی بودم:icon_cool). ولی مدتی است که دیگر این غذا را ندارند و هر روز امروز و فردا میکنند:icon_bigg. حالا سوال: میخواهم فعلا عذای خشک دیگری را با همین کیفیت تهیه کنم ولی از انجایی که در این فیلد تازه کارم و عیر از ماهیران تجریش هم از جای دیگری خرید نکرده ام میخواستم جای دیگری را (حالا یا در نواب یا هر جای دیگه ولی در تهران:icon_arro) به من معرفی کنید که بتوانم عدای خشک دیگری با همین کیفیت تقریبی را تهیه کنم (ترجیحا بسته بندی خارجی که از کیفیتش مطمئن باشم) لطفا دقیقا راهنمایی فرمایید. دوستان اسکاردار و اسکارپرور:icon_surp

B@B@K
6 November 2008, 01:38 AM
باسلام
لطفا راهنمایی بفرمایید:
من تا بحال به اسکارهام غیر از غذای تازه و منجمد غذای تترا سیچلاید هم که از ماهیران تجریش تهیه میکردم چیز دیگه ای نداده ام0 (که خیلی هم راضی بودم:icon_cool). ولی مدتی است که دیگر این غذا را ندارند و هر روز امروز و فردا میکنند:icon_bigg. حالا سوال: میخواهم فعلا عذای خشک دیگری را با همین کیفیت تهیه کنم ولی از انجایی که در این فیلد تازه کارم و عیر از ماهیران تجریش هم از جای دیگری خرید نکرده ام میخواستم جای دیگری را (حالا یا در نواب یا هر جای دیگه ولی در تهران:icon_arro) به من معرفی کنید که بتوانم عدای خشک دیگری با همین کیفیت تقریبی را تهیه کنم (ترجیحا بسته بندی خارجی که از کیفیتش مطمئن باشم) لطفا دقیقا راهنمایی فرمایید. دوستان اسکاردار و اسکارپرور:icon_surp
ظرف دو سه روز آینده اکثر محصولاتشون وارد بازار میشه(گفته شده است)

fishy
6 November 2008, 03:10 PM
الان حدود یک ماهه که همینو میگن تازه دیروز که من دوباره زنگ زدم به من گفتن یک هفته دیگه دوباره زنگ بزن:icon_conf نه تازه هفته اینده بیا بگیر!!!!! با این وجود اگه برای یک غذای جایگزین راهنماییم کنید خیلی خیلی سپاسگزارم:icon_cool مثلا از محصولات sera .چون هیچ اشنایی باهاشون ندارم.

arashmax
6 November 2008, 04:59 PM
سلام
غذاهای تترا به بازار اومد
موفق باشید

B@B@K
7 November 2008, 10:52 AM
عرض کردم که غذاهای تترا میاد تو بازار

ogtay
7 November 2008, 05:10 PM
سلام.كرم خوني خشك شده حالت متعادل استفاده ازش چقدره؟هفته اي چند بار بايد به ماهي ها بدم؟
مرسي.

fishy
7 November 2008, 05:24 PM
سلام
غذاهای تترا به بازار اومد
موفق باشید

متاسفانه یک کم دیر شد چون دیروز از نواب غذای sera cichlide sticks گرفتم و الان خیلی پشیمونم چ چون به ماهیها که دادم خوب خوردن ولی خیلیش رو از ابششهاشون دادن بیرون یک مقدار هم از دهنشون:icon_cry:. فکر میکنم دوست نداشتن:icon_eek:

moh@mm@d reza
7 November 2008, 08:19 PM
متاسفانه یک کم دیر شد چون دیروز از نواب غذای sera cichlide sticks گرفتم و الان خیلی پشیمونم چ چون به ماهیها که دادم خوب خوردن ولی خیلیش رو از ابششهاشون دادن بیرون یک مقدار هم از دهنشون:icon_cry:. فکر میکنم دوست نداشتن:icon_eek:
چند روز بهشون غذا نده اون وقت دوست دارن

fishy
8 November 2008, 05:23 PM
دوستان
یک سوال دارم اگر سریعتر جواب بدید ممنون میشم:
من این معجون دل را تا به حال درست نکرده ام و تا کنون دل را به صورت خرده های ریز و خالص به ماهیها میدادم. که خیلی هم خوب میخوردند:icon_mad:. ولی الان قصد دارم که برای اولین بار دل را بصورت ترکیبی درست کنم. میخواستم بدانم که:
1) مخلوط دل+میگو+اسفناج را هز هر کدام به چه نسبتی ترکیب کنم؟
2) من برای این مخلوط به جای دل گوساله دل گوسفند تهیه کرده ام آیا مشکلی پیش میاورد؟
3) اگر در این مخلوط به منظور خوشرنگتر شدن ماهیها از غذای رد پرت یا سیجلاید استیک استفاده کنم اشکالی ندارد؟
4) یا چه چیز دیگری اعم از مواد دیگر و سبزیجات در این مخلوط میتوان استفاده کرد؟
5) آیامواد آب را کثیف میکنند؟
6) برای چسبندگی بیشتر میتوان از زلاتین استفاده کرد؟
شرمنده که طولانی شد

اگر زودتر جواب بدهید یک دنیا ممنون:icon_cool

JBF
8 November 2008, 05:33 PM
دوستان
یک سوال دارم اگر سریعتر جواب بدید ممنون میشم:
من این معجون دل را تا به حال درست نکرده ام و تا کنون دل را به صورت خرده های ریز و خالص به ماهیها میدادم. که خیلی هم خوب میخوردند:icon_mad:. ولی الان قصد دارم که برای اولین بار دل را بصورت ترکیبی درست کنم. میخواستم بدانم که:
1) مخلوط دل+میگو+اسفناج را هز هر کدام به چه نسبتی ترکیب کنم؟
2) من برای این مخلوط به جای دل گوساله دل گوسفند تهیه کرده ام آیا مشکلی پیش میاورد؟
3) اگر در این مخلوط به منظور خوشرنگتر شدن ماهیها از غذای رد پرت یا سیجلاید استیک استفاده کنم اشکالی ندارد؟
4) یا چه چیز دیگری اعم از مواد دیگر و سبزیجات در این مخلوط میتوان استفاده کرد؟
اگر زودتر جواب بدهید یک دنیا ممنون:icon_cool
دوست عزيز تركيب اين غذاهاي مخلوط كاملاً بستگي به سليقه اشخاص داره . هر كس بنا به تجربه و سليقه خودش نوع مواد داخل غذاش رو تغيير ميده.و نميشه يك قانون كلي براش تعريف كرد. پس نبايد دنبال يك اشل خاصي بود.
1 - 1 دل كامل گوساله با حدود 250 گرم اسفناج آب پز + 3 عدد ميگوي درشت
2 - دل گوسفند از دل گوساله چرب تر هستش و فكر كنم كمي آب رو كثيف تر كنه
3 - بله ميتونيد اضافه كردن گرانولها توي افزايش كيفيت غذاي شما موثر هست
4 - ميشه از سير يا پودر سير ، فلفل قرمز خشك و آرد سبوس استفاده كنيد
موفق باشيد

eiman_sos
9 November 2008, 01:14 AM
سلام خمدت دوستان
اکه من مولی وپلاتی توی اکواریم بچه بدنیا بیارن بعد انجلام بخورن ایرادی داره براشون ضرری نداره؟

farhadoo
9 November 2008, 02:33 AM
سلام
برای انجل هاتون نه تنها ضرری نداره بلکه مفید هم هست!
اما برای روحیه مولی و پلاتی ها فکر کنم کمی ضرر داشته باشه!:icon_arro

eiman_sos
9 November 2008, 04:03 PM
سلام خمدت دوستان
ایا باید لوفاک توی یخچال نگه داری کرد؟مدت استفاد از لوفاک چقدر منظورم اینه که معمولا چه مدت زمانی طول میکشه تا فاسد وبدرد نخور بشه؟

Romans
9 November 2008, 04:17 PM
سلام خمدت دوستان
ایا باید لوفاک توی یخچال نگه داری کرد؟مدت استفاد از لوفاک چقدر منظورم اینه که معمولا چه مدت زمانی طول میکشه تا فاسد وبدرد نخور بشه؟

سلام
خیر احتیاجی نیست فقط باید در جای خشک و دور از رطوبت نگهداری شود.
کلن استفاده از این غذا را به شما توصیه نمیکنم .

fishy
9 November 2008, 06:33 PM
با سلام خدمت دوستان
به اطلاع میرسانم که با استفاده از تجربیات دوستان ترکیب غذایی زیر را تهیه نموده و به خورد ماهیانم دادم که با استقبال شدید انها مواجه شده:icon_razz و در طی زمان غذادهی نزدیک بود اسکارهایم از شدت خوشی به درجه شهادت نائل شوند:icon_eek: (چون بعد از گرفتن اولین لقمه از وفور هیجان هر کدام حدود 20 سانتیمتر از اب بالا پریدند که نزدیک بود از اکواریوم بیرون افتاده و هلاک شوند):
دل گوسفند کاملا چربی گرفته+میگوی خوراکی (معادل همان اندازه دل)+اسفناج نیم پز+فلفل سبز نیم پز+هویج نیم پز+نخودفرنگی نیم پز+بروکلی نیم پز+2 پر سیر خام+فلفل قرمز+تترا ردپرت+sichlide stick +ژلاتین
این ترکیب اصلا در اب پخش نشد(البته به شرطی که کاملا یخ زده و در قطعات کوچک به ماهیها خورانده شود) مگر اینکه خود ماهیهامقدار کمی از ان را با حرکت دهانشان در اب پخش کنند.
البته باید اقرار کنم که اصلا ترکیب خوش بویی نبوده ولی ظاهرا به مشام و مذاق ماهیها بسیار خوش است:icon_cool.
البته دوباره باید اقرا کنم که تنها ماهی که از این ترکیب چندان استقبال نکرد ردتیل بود که بعد از گرفتن لقمه اول دیگر برای لقمه بعد نیامد:icon_eek:.
راستی من تاپیک مربوط به ردتیل را پیدا نکردم لطفا دوستان راهنمایی کنند:icon_surp

mnikzad
9 November 2008, 07:48 PM
با سلام خدمت دوستان
به اطلاع میرسانم که با استفاده از تجربیات دوستان ترکیب غذایی زیر را تهیه نموده و به خورد ماهیانم دادم که با استقبال شدید انها مواجه شده:icon_razz و در طی زمان غذادهی نزدیک بود اسکارهایم از شدت خوشی به درجه شهادت نائل شوند:icon_eek: (چون بعد از گرفتن اولین لقمه از وفور هیجان هر کدام حدود 20 سانتیمتر از اب بالا پریدند که نزدیک بود از اکواریوم بیرون افتاده و هلاک شوند):
دل گوسفند کاملا چربی گرفته+میگوی خوراکی (معادل همان اندازه دل)+اسفناج نیم پز+فلفل سبز نیم پز+هویج نیم پز+نخودفرنگی نیم پز+بروکلی نیم پز+2 پر سیر خام+فلفل قرمز+تترا ردپرت+sichlide stick +ژلاتین
این ترکیب اصلا در اب پخش نشد(البته به شرطی که کاملا یخ زده و در قطعات کوچک به ماهیها خورانده شود) مگر اینکه خود ماهیهامقدار کمی از ان را با حرکت دهانشان در اب پخش کنند.
البته باید اقرار کنم که اصلا ترکیب خوش بویی نبوده ولی ظاهرا به مشام و مذاق ماهیها بسیار خوش است:icon_cool.
البته دوباره باید اقرا کنم که تنها ماهی که از این ترکیب چندان استقبال نکرد ردتیل بود که بعد از گرفتن لقمه اول دیگر برای لقمه بعد نیامد:icon_eek:.
راستی من تاپیک مربوط به ردتیل را پیدا نکردم لطفا دوستان راهنمایی کنند:icon_surp
http://www.phalls.com/showthread.php?t=16349

mehdy2020
17 November 2008, 02:16 AM
سلام
دوستان میخواستم ببینم آیا میشه از کرم خاکی برای غذا ماهی استفاده کرد:icon_ques
این مطلب رو توی فورام نیک صالحی نوشته بود. آیا صحت داره؟
ممنون میشم جواب بدین

Anoush
17 November 2008, 10:19 AM
سلام
دوستان میخواستم ببینم آیا میشه از کرم خاکی برای غذا ماهی استفاده کرد:icon_ques
این مطلب رو توی فورام نیک صالحی نوشته بود. آیا صحت داره؟
ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزم خوش امدی

بله مطلب درست است و کرم خاکی غذای خوبی برای ماهیه. در این تاپیک هم در مورد کرم خاکی زیاد حرف زده شده اگر حوصله کردید فکر کنم با سرچ روی کلمه بتونید مطالب رو پیدا کنید.

یک نوع دیگر کرم خاکی هست که در ایران بصورت بومی وجود نداره وبقولی وارداتیه ولی عده ای در صدد پرورش ان بودند و حتی به من هم نمونه دادند که باریک تر و لطیف تر از کرم های خاکی ماست و ماهی های من بخوبی از اون استقبال میکردند اسم علمی اون یادم نیست ولی اگر پرسیدم حتما خدمتتون میگم. بنظر من در مزرعه های پرورش ماهی نگهداری این کرم میتونه ارزشمند باشه.

موفق باشید

moh@mm@d reza
17 November 2008, 03:24 PM
سلام
یه جور کرم خاکی هست که برا تولید نوعی کود به اسم ورمی کمپوست و هم تغذیه دام و طیور و ماهیها الان دارن تو ایران پرورش میدن به اسم ایزونیا Eisenia foetida , این کرم اصلاح شده همون کرم خاکی خودمونه البته با رشد و تکثیر 10 تا 16 برابر! چند سال پیش تو یه کلاس های اموزشی که تو جهاد کشاورزی کاشان می گذارن معرفیش کردن و کلی هم براش حرف زدن. وجه تمایز این نوع با نوع معمولیش همون رگه های زرده که تو گونه معمولی قرمز رنگه . فک کنم منظور جناب دکتر هم همین نوع باشه البته احتمالا.

http://carls-permaculture.com/zen/images/products/eh4.jpg

Anoush
17 November 2008, 05:05 PM
سلام
یه جور کرم خاکی هست که برا تولید نوعی کود به اسم ورمی کمپوست و هم تغذیه دام و طیور و ماهیها الان دارن تو ایران پرورش میدن به اسم ایزونیا Eisenia foetida , ......... . فک کنم منظور جناب دکتر هم همین نوع باشه البته احتمالا.

خودشه عزیزم منتها اون سری که برای من اورده بودن انگار تازه هچ!! شده بودن و نازک به باریکی دوبرابر یک سوزن بودن.

mehdy2020
18 November 2008, 09:44 PM
سلام
یه جور کرم خاکی هست که برا تولید نوعی کود به اسم ورمی کمپوست و هم تغذیه دام و طیور و ماهیها الان دارن تو ایران پرورش میدن به اسم ایزونیا Eisenia foetida

ممنون از شما بابت راهنمائیتون
میشه لطفا کنید در مورد روش تکثیر اون اگر اطلاعاتی دارید یه توضیح مختصر ( اگر بلند بود که چه بهتر) بدین
پیشاپیش ممنون

moh@mm@d reza
19 November 2008, 12:12 AM
ممنون از شما بابت راهنمائیتون
میشه لطفا کنید در مورد روش تکثیر اون اگر اطلاعاتی دارید یه توضیح مختصر ( اگر بلند بود که چه بهتر) بدین
پیشاپیش ممنون
سلام
اول از همه شما باید این کرم ها رو تهیه کنید چون تا جایی که اطلاع دارم این کرم ها رو به صورت عمده و تعداد خیلی بالا اونم شاید بتونید تهیه کنید.
روش نگهداری این نوع کرمها اینه که یک ظرف پلاستیک مثل گلدون یا هر چیز دیگه رو تهیه و اول از همه کف اون رو با خورده کاغذ پر و روی اون رو یک لایه خاک می ریزید(حدود دو سانت)بعد روی اون روی اون رو یک لایه از پوست میوه(به غیر از پوست مرکبات) بریزید.بعد یک لایه خاکدوباره یک لایه خورده کاغذ بعد یک لایه خاک بعد یک لایه پوست میوه.گلدون که پر شد یه مقدار اب بهش اضافه کنید.بعد کرم ها رو روی خاک قرار بدید.چون از نور خوششون نمیاد میرن داخل خاک و برا خودشون جا میگیرن.بعد یک تکه پارچه بندازید روی گلدون تا اب زود تبخیر نشه چون خاک همیشه باید مرطوب باشه.هر روز هم به گلدون اب بدید (شاید درخت کرم هم سبز شد :icon_arro).بعد از چند ماه کرم ها تکثیر میشن و خودتون با تعجب می تونید ببینید که عوض خاک کرم توی گلدونه :icon_twis! هر کپسولی که کرم ها می گذارن حدود 10 تا 16 عدد لارو داخلشه که تو کرم های معمولی بین 1 تا 3 عدد بیشتر نیست!

abbass11
21 November 2008, 02:07 PM
سلام دوستان
میخواستم ببینم اگه کیلکا رو با دل چرخ کنم وبدم ماهیام بخورن اشکال داره:confused: ؟ آیا باعث کثیف شدن بیش از حد آب نمیشه؟
آخه کیلکا درسته رونمیخورن!:icon_frow:mad:
اصلا این اسکارای من یه ذره هم خوی وحشی گری ندارن فقط همدیگه رو میزنن:icon_frow و حتی به گوپی هم کاری ندارن
15ماهه هستن:icon_wink

fish man
21 November 2008, 07:03 PM
سلام
بستگی داره چه جوری چرخ کنی اگه زیاد چرخ نشه تو اب کم حل میشه ولی به نظر من یه کم هم از ژلاتین
استفاده کن کیلکا رو حتما بخار پز کن چون ممکنه بیماری ایجاد کنه من یه بار به یکی از اسکارام نپخته دادم
مریض شد و دیگه غذا نمی خورد البته یادم نیست چه جوری در مان کردم به هر حال سعی کنید بخار پز کنید.
یه توصیه دیگه چون کیلکا بوی بدی داره و اگه اون رو 2 دقیقه تو دست بگیرید ممکنه بوش تا چند روز به مونه
و صدای اهل خونه هم در بیاد بهتره برای هر یک کیلو غذا از 2 تا موز متوسط استفاده کنی چون خیلی
به کم شدن بوی ماهی کمک میکنه و تقریبا دیگه بویی ازش در نمیاد.

eiman_sos
3 January 2009, 01:30 PM
سلام خدمت دوستان
ازاونجایی که ویتامین c باعث افزایش ایمنی توی موجودات زنده میشه کسی ازدوستان غذایی میشناسه که به اندازه کافی دارای این ویتامین برای ماهی ها باشه؟؟(البته غیر از غذا ها وفیشتامین شرکت سرا یا تترا)
Happy fish Keeping

fishy
3 January 2009, 07:50 PM
فلفل سبز یا بروکلی از منابع غنی ویتامین C هستن که میتونین به مخلوط دل اضافه کرده و به خورد ماهیا بدین. من خودم این کارو کردم. ضمنا قرص ویتامین C رو هم پودر میکنم و گاهی همراه غذا بهشون میدم:icon_cool

eiman_sos
18 January 2009, 02:31 AM
سلام خدمت دوستان
این سان استول که بعضی از دوستان میگن ویتامینه است ازکجا میشه گیراورد؟مصرفش به چه شکله؟؟
Happy fish Keeping