PDA

View Full Version : غذاي مخصوص ماهي ها Aquarium Fish Food ا

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

fish man
11 September 2007, 12:14 PM
سلام
وجود سیر در غذای ماهی ها خواص زیادی مثل از بین بردن کرم های نواری روده که قاتل بسیاری از ماهی ها هست
داره.
البته 4 حبه یکم زیاد هر چند انجل و دیسکس طعم تندی رو خیلی کم متوجه میشن.
اگه مقدار سیر رو کمتر کنید ماهی شما حداقل باید توی 10 روز به طور کامل به این غذا عادت کنه.
هرگز غذای اصلی رو قطع نکنید و کم کم با غذای جدید عوض کنید.
سعی کنید طی این مدت استرس های شییمیایی و فیزیکی احتمالی رو به کمترین حد ممکن برسونید.

Romans
11 September 2007, 01:19 PM
البته 4 حبه یکم زیاد هر چند انجل و دیسکس طعم تندی رو خیلی کم متوجه میشن.

سلام
دوست عزیز چه دلیلی برای این مطلب دارین؟

madjidrahimi
11 September 2007, 04:33 PM
البته این خوبه که دوستان تجربه هاشونو در اختیار دیگران می گذارن اما این خیلی مهمه که ماهی ها به همه نوع غذا و مواد غذایی نیازمندند برای داشتن ماهی های شاداب و سر حال نوع غذا اهمیت داره. به نظر من اینکه من بگم 4 تا سیر خوب نیست یکی دیگه بگه چرا خوبه اهمیت نداره مهم اینه که بتونیم به یک جمع بندی برسیم و این با مساعدت همه دوستان و مخصوصا مدیران باتجربه میسره.
ببخشید از اینکه یکم متنم تند شد. (شاید بخاطر اینهمه سیر باشه!!!!)

hamed_hedayat
11 September 2007, 06:04 PM
دوستاي عزيز لطفا تجربه هاشونو براي تغذيه بهينه ماهيهاي آب شور اينجا برام بنويسن لطفا. مشكل اول من جراح لب ماتيكي من هست ه هنوز هيچ غذايي رو نخورده لطفا كمكم كنين ممنون

fish man
11 September 2007, 08:54 PM
سلام
دوست عزیز چه دلیلی برای این مطلب دارین؟

4 حبه برای 700 گرم غذا کافی(چون برای مقدار کمتر خودتون میدونید چه وضعیتی
پیش میاره+صد ها بار غذا درست کردن و تست کردن اون روی ماهی به وسیله من و خیلی های دیگه.
در ضمن حبه داریم تا حبه.

در مورد طعم تندی من به شخصه دیدم کسی رو که غذای هاوی 50% دل و 5% فلفل قرمز و دو حبه
سیر رو +کمی روغن (16%)برای قوام بیشتر+ویتامین E چون برخی رنگ دانه ها برای جذب در بدن نیاز
به ویتامین E دارن.(مسلم که این کار رو برای رنگ گرفتن ماهی میکرد) وزن نهایی فکر کنم 500 گرم میشد.یعنی25 گرم فلفل و ماهی این غذا رو مثل بقیه غذاها یی که می خورد دوست داشت.:icon_arro

Romans
12 September 2007, 12:08 AM
4 حبه برای 700 گرم غذا کافی(چون برای مقدار کمتر خودتون میدونید چه وضعیتی
پیش میاره+صد ها بار غذا درست کردن و تست کردن اون روی ماهی به وسیله من و خیلی های دیگه.
در ضمن حبه داریم تا حبه.

در مورد طعم تندی من به شخصه دیدم کسی رو که غذای هاوی 50% دل و 5% فلفل قرمز و دو حبه
سیر رو +کمی روغن (16%)برای قوام بیشتر+ویتامین E چون برخی رنگ دانه ها برای جذب در بدن نیاز
به ویتامین E دارن.(مسلم که این کار رو برای رنگ گرفتن ماهی میکرد) وزن نهایی فکر کنم 500 گرم میشد.یعنی25 گرم فلفل و ماهی این غذا رو مثل بقیه غذاها یی که می خورد دوست داشت.:icon_arro

من متوجه نميشم شما طوري از انجل و ديسكس و عدم توجه انها به تندي غذا صحبت كردين كه انگار بارها با اين ماهيها سر يك ميز نشستين و غذاي مكزيكي خوردين!!!!
دوست عزيز رفتار ظاهري ماهي و خوردن هرانچه شما با فرمولهاي خاص خودتون براي ان تهيه كردين دليلي بر دوست داشتن و علاقه ماهي به ان نيست و اين برداشت شماست.
4 حبه سير براي 700 گرم غذا و حتي بيشتر مناسب نيست حتي اگر حبه ان كوچك باشد.موفق باشيد.

fish man
12 September 2007, 12:20 AM
ببینید دیسکس هایی که من دیدم هر دو نوع غذای تند و غیر تند رو به یک مقدار و با یک عکس العمل می خوردند.
این کاملا درسته که ممکنه ماهی از غذا خوشش نیاد.
اضافه کردن سیر و فلفل هم فقط برای اثر میکروب کشی و رنگ پذیری ماهی هست نه چیز دیگر.
حالا هر کی می خاهد یه بار هم که شده امتحان کنه ضرر منی کنید.وگرنه که هیچی.
در ضمن در فرمول هرکسی ممکنه یه نقصی باشه حالا چه من چه هرکی دیگه.

امير حسين ـ 1976
12 September 2007, 12:47 PM
سلام دوستان
برای تغذیه یک اسکار 4 سانتی, 2 تا پرت و 2 تا سوروم تقریبا 5 سانتی چه غذاهایی رو پیشنهاد میدید. غذایی که هم رنگ و هم شادابی خوبی به ماهیها بده. لطفا بگید غذای آماده ( تترا سیچلاید+تترا پرت+لوفاک) بهتره یا غذای دست ساز (دل+میگو+...). در ضمن اگه طریقه ساخت یه غذای دست ساز مقوی و مناسب رو بطور خلاصه بگید ممنون میشم.
این نظر منه:
در هفته 2 روز مخلوط دل با اسفناج بده البته مولتی ویتامین هم روش بریز.
در هفته 2 روز تترا پرت
در هفته 2 روز تترا سیچلاید
آخر هفته هم دو سه تا کاهو بنداز تو تانک
لوفاک رو هم فراموش کن
من این روش رو برای 2 تا اسکار 2 سورم و 1 پرت خودم انجام میدم.

ala2007
12 September 2007, 11:53 PM
سلام دوستان
برای تغذیه یک اسکار 4 سانتی, 2 تا پرت و 2 تا سوروم تقریبا 5 سانتی چه غذاهایی رو پیشنهاد میدید. غذایی که هم رنگ و هم شادابی خوبی به ماهیها بده. لطفا بگید غذای آماده ( تترا سیچلاید+تترا پرت+لوفاک) بهتره یا غذای دست ساز (دل+میگو+...). در ضمن اگه طریقه ساخت یه غذای دست ساز مقوی و مناسب رو بطور خلاصه بگید ممنون میشم.
سلام مثل اينكه يك مقدار عجله كردم,چون روز سوم چهارم اين ماهيان انجل علاقه شديدي به همان نسخه خوراك دل با 4 حبه سير پيدا كردند و حمله با دعوا سر وعده غذا ميكنند
فرمول اين خوراك 3/4 دل گوساله (تميز شده )حدود 700 گرم با 4 حبه سير با 200 گرم اسفناج 10 دقيقه پخته شده با 6 عدد ميگو متوسط البته ويتامين اظافه نكردم(راستي اشكالي ندارد؟) از راهنمايي شما ممنونم:icon_excl

P.M.1367
13 September 2007, 02:16 AM
با سلام.براي درست كردن غذاي ديسكس(دل و ميگو و اسفناج)از ميگوي مخصوص ماهيهاي آب شور كه ماهيران داره ميشه استفاده كرد؟آخه من ميدم به ماهيام نميخورن.ميخواستم بدونم ماهياي من نميخورن يا اصلن هيچ ديسكسي نميخوره.
در ضمن استفاده از اسفناج چه خاصيتي داره و اگه نديم مشكلي پيش نمياد؟با تشكر

Romans
13 September 2007, 09:25 AM
با سلام.براي درست كردن غذاي ديسكس(دل و ميگو و اسفناج)از ميگوي مخصوص ماهيهاي آب شور كه ماهيران داره ميشه استفاده كرد؟آخه من ميدم به ماهيام نميخورن.ميخواستم بدونم ماهياي من نميخورن يا اصلن هيچ ديسكسي نميخوره.

سلام
جواب سوال شما در همین تاپیک موجود است.

sae
15 September 2007, 11:12 AM
من دیروز رفتم تترا پرت و تترا سیچلاید بخرم در کمال تعجب دیدم ندارن. بالاخره یه فروشنده پیدا کردم دیدم میگه تترا veg دارم 3500تومان.تترا veg چه خواصی داره و برای چه ماهیهایی خوبه؟
فروشنده گفت بقیه محصولات تترا رو چون گرون هستند خودم خریدم توی بسته بندی مشمایی میفروشم. هر 50 گرم 1300 تومان. منم ناچارا یه 1300 تومانی خریدم. بهش گفتم اقا وجدانن اینا تاریخ گذشته نیست؟ به حالت قهر آمیزی گفت اگه اینطور باشه بو میگیره. بیا ببین بو میدن؟!!! راستی تترا پرت صورتی رنگ و ساچمه ای شکله؟؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید.

ABA198013
15 September 2007, 12:00 PM
من دیروز رفتم تترا پرت و تترا سیچلاید بخرم در کمال تعجب دیدم ندارن. بالاخره یه فروشنده پیدا کردم دیدم میگه تترا veg دارم 3500تومان.تترا veg چه خواصی داره و برای چه ماهیهایی خوبه؟
فروشنده گفت بقیه محصولات تترا رو چون گرون هستند خودم خریدم توی بسته بندی مشمایی میفروشم. هر 50 گرم 1300 تومان. منم ناچارا یه 1300 تومانی خریدم. بهش گفتم اقا وجدانن اینا تاریخ گذشته نیست؟ به حالت قهر آمیزی گفت اگه اینطور باشه بو میگیره. بیا ببین بو میدن؟!!! راستی تترا پرت صورتی رنگ و ساچمه ای شکله؟؟ ممنون میشم راهنمائیم کنید.

سلام

از بوش که نمیشه فهمید و تاریخ مصرفش رو دیگه دقیق نمیشه متوجه شد اما یک نکته بگم خیالت رو راحت کنم:

مغازه دارها با این کار فقط فروش و سودشون رو بالا تر می برند همین :
به عنوان مثال یک بسته Tetrabits بزرگ رو که شما 17000 میخرید ( و مسلما همه نمی خرند) رو مغازه دار خوردش میکنه به بسته های هزار تومنی حالا فکر میکنی این بسته های هزار تومنی چند تا هستند و در ضمن خیلی ها میخرند چون کار راه اندازه ( ماهیاشون کمه)
حد اقل 25 تا یعنی حد اقل 8 هزار تومان سود خالص بیشتر و فروش سریعتر همین
پس خیلی نگران نباش اخه مثله بیشتر اقتصادی هست تا تاریخ مصرف
البته اینجا ایران است.

ABA198013
15 September 2007, 12:03 PM

پست 490 رو بخون
اسفناج فیبر و آهن بالایی داره و آهن خوراکی به جذب بهینه پروتیین ها و ویتامین ها کمک میکنه

فیبر برای گوارش همه موجودات لازمه و ....

Moh4mm4d
15 September 2007, 04:27 PM
تترا veg بیشتر برای ماهیهای گیاهخوار مصرف میشه.
تترا red parrot هم بله به همون شکلی هست که گفتید و روی آب هم شناور میمونه.
روی رنگ ماهی هایی که استعداد رنگ پذیری دارن هم تأثیر زیادی داره ( حتی اگه به مقدار کم مصرف بشه ) مثل پرت و رد دویل و سورم و ...
روی قسمت های رنگی اسکار هم تأثیر داره.

B@B@K
15 September 2007, 08:51 PM
با سلام به شما خوب غذای پرت مال شرکت sera را بخرید که بوفور یافت میشه و ارزونتره و آلمانی هم هست

Blaze
17 September 2007, 12:36 AM
با سلام به شما خوب غذای پرت مال شرکت sera را بخرید که بوفور یافت میشه و ارزونتره و آلمانی هم هست

بوفور میشه کجا ؟ بنده تو پلاسکو که ندیدم تا حالا :(

قیمت چنده ؟

Al3l3@S@li
17 September 2007, 12:45 AM
اون مغازه آخريه(همون كه تروتميز شده) داره.
يادمه قبل از تغيير دكور هم داشتش.

B@B@K
17 September 2007, 01:18 AM
بوفور میشه کجا ؟ بنده تو پلاسکو که ندیدم تا حالا :(

قیمت چنده ؟

میتونید از مارین آکواریوم در نواب
و گلدن فیش در ساختمان پلاسکو
و آکواریوم مرجان در گلبرگ شرقی تهیه بفرمائید جوینده یابنده است:icon_arro

fish man
17 September 2007, 11:06 AM
سلام
می خواستم یه نکته روبگم
انزیم های موجود در دستگاه گوارشی دیسکس بیشتر برای جذب پروتئین
های موجود در مواد گوشتی تکامل پیدا کرده و کمتر پروتئین های گیاهی رو جذب میکند.

blackghost
17 September 2007, 04:19 PM
سلام
می خواستم یه نکته روبگم
انزیم های موجود در دستگاه گوارشی دیسکس بیشتر برای جذب پروتئین
های موجود در مواد گوشتی تکامل پیدا کرده و کمتر پروتئین های گیاهی رو جذب میکند.
پس می تونیم نتیجه بگیریم اسفناج هیچ تاثیری روی رنگ دیسکسا نداره!!!!!! :icon_cool :icon_arro

fish man
18 September 2007, 07:53 PM
من درمورد پروتئین مواد غذایی گفتم و در مورد بقیه چیزی نمیدونم.
توی اسفناج ممکن هست هزار تا چیز مختلف و جود داشته باشه.
البته مواد گیاهی در غذا ها به خواطر فیبر لازمه و اگه نباشه برای ماهی مشکلات گوارشی ایجاد میگنه
ولی نباید مقدار اون انقدر باشه که از ارزش موادی که قابل جذب هستند بکاهه:icon_arro

goodbay-jojo
20 September 2007, 02:12 AM
سلام
مفید ترین خوراک زنده برای ماهیان آکواریومی چیه؟
من چهار جفت مولی گاوی دارم که از بچه هاشون به عنوان خوراک زنده استفاده میکنم . اما یه بنده خدایی میگفت مولی رو هر کاری کنی بازم انگل داره و زیاد هم مقوی نیست . ایشون که یک پروش دهنده ماهی زینتی هستن ( البته سواد چندانی نداشت) میگفت درون قلب زبرا دانیو یک نوع سلول بنیادی هست که بسیار باارزشه و پیشنهاد میداد برای خوراک زنده از زبرا دانیو استفاده بشه . ممنون دوستان اظهار نظر بفرماین.
موفق باشید

sina69
20 September 2007, 09:14 AM
راستش برای هم زیستی با ماهیا معمولا ماهیای زنده زا پیشنهاد نمیشه چون ایجاد بیماری میکنن ولی با همه این تفاسیر گمان نکنم حرف دوستتون مبنای علمی داشته باشه
اما به عقیده بنده میتونید از آرتمیا به عنوان غذای زنده استفاده کنید

ABA198013
20 September 2007, 09:51 AM
سلام
مفید ترین خوراک زنده برای ماهیان آکواریومی چیه؟
من چهار جفت مولی گاوی دارم که از بچه هاشون به عنوان خوراک زنده استفاده میکنم . اما یه بنده خدایی میگفت مولی رو هر کاری کنی بازم انگل داره و زیاد هم مقوی نیست . ایشون که یک پروش دهنده ماهی زینتی هستن ( البته سواد چندانی نداشت) میگفت درون قلب زبرا دانیو یک نوع سلول بنیادی هست که بسیار باارزشه و پیشنهاد میداد برای خوراک زنده از زبرا دانیو استفاده بشه . ممنون دوستان اظهار نظر بفرماین.
موفق باشید

1- بچه ماهی اگه انگل داشته باشه امکان نداره زنده بمونه
2- ماهی زنده سرشار از پروتئین و مواد لازم و دست نخورده ای هست که ماهیهای دیگه میتونن از اون استفاده کنند چون نه یخ زده نه تاریخ مصرفش گذشته نه خشک شده....

3- نه این صحت نداره که مولی همیشه انگل داره. مولی با کوچکترین بیماری از پا در میاد. و به همین دلیل مولی کمتر از ماهی های مقاوم رودخونه (خوراک ها) ناقل بیماریه

4- ولی بحث ماهی بیمار در مورد انتقال یک مبحث دیگه است . اگر ماهی سالم باشه مورد 2 درست تره.
5- با سینا در مورد ارتمیا زنده موافقم اما قیمتش اصلا به صرفه نیست.
زبرا دانیو رو نمیدونم و نظری هم ندارم فقط تا حالا نشنیده بودم .

ABA198013
20 September 2007, 09:54 AM
پس می تونیم نتیجه بگیریم اسفناج هیچ تاثیری روی رنگ دیسکسا نداره!!!!!! :icon_cool :icon_arro
اسفناج سرشار از آهنه و اهن به دلایل زیادی به جذب پروتئین کمک شایانی میکنه پس اگه مستقیم هم در رشد و رنگ ماهی تاثیر نداشته باشه غیر مستقیم موثره.

blackghost
20 September 2007, 02:36 PM
اسفناج سرشار از آهنه و اهن به دلایل زیادی به جذب پروتئین کمک شایانی میکنه پس اگه مستقیم هم در رشد و رنگ ماهی تاثیر نداشته باشه غیر مستقیم موثره.
این پست من در جواب پست 520 fish man بود منم کاملا موافقم که اسفناج روی رنگ دیسکسا به خاطر میزان اهن بالا تاثیر مستقیم داره ولی یک نکته رو هم در نظر بگیرید که اسفناج تاکید زیادی شده که داخل فریزر نگهداری نشه چون اگه چند روز بمونه تمام خواص خودشو از دست میده!!
البته من شنیدم که از برگ ترب به جای اسفناج استفاده می کنن توی فصلی که اسفناج نیست کسی تاحالا استفاده کرده؟:icon_ques

maryamakbari1
20 September 2007, 03:32 PM
[
البته من شنیدم که از برگ ترب به جای اسفناج استفاده می کنن توی فصلی که اسفناج نیست کسی تاحالا استفاده کرده؟:icon_ques[/quote]

با درود خدمت شما دوست محترم یکی از کزینه های خوب برای جایگزینی اسفناج در فصول نبود ان و حتی همراه بااسفناج کلم بروکلی میباشد

blackghost
20 September 2007, 05:04 PM
کلم بروکلی فصل خاصی داره ؟ مثل اسفناج باید چند دقیقه پخته بشه؟ شما استفاده کردید ؟با تشکر

payam64
20 September 2007, 07:04 PM
[
البته من شنیدم که از برگ ترب به جای اسفناج استفاده می کنن توی فصلی که اسفناج نیست کسی تاحالا استفاده کرده؟:icon_ques

با درود خدمت شما دوست محترم یکی از کزینه های خوب برای جایگزینی اسفناج در فصول نبود ان و حتی همراه بااسفناج کلم بروکلی میباشد[/QUOTE]

کلم باعث نفخ تو ماهیا نمیشه؟؟ و باعث بشه معدشون ورم کنه؟
چون دل ماهیای منم داره تموم میشه و مشکلم نبود اسفناج تو این فصله

Romans
21 September 2007, 12:16 AM
سلام
دوستان در صورت عدم دسترسي به اسفناج ميتوانيد از نخود سبز استفاده كنيد.ابتدا انرا نيم پز كنيد و سپس پوست انرا جدا كنيد و همراه دل ميكس كنيد.فقط مقدار ان بايد 4/1 تا 5/1 مقدار دل باشد.موفق باشيد.

maryamakbari1
21 September 2007, 07:55 AM
با درود خدمت تمامی اعضا محترم البته باید ذکر نمود افرادی که به صورتحرفه ای دیسکس پرورش میدهند نخود سبز جز لا ینفک غذا برای ماهی های انان میباشد در کنار مابقی سیزیجات البته این کلام بنده نمیباشد بلکه در چندین دستور عذا موجود در سایت های مختلف میباشد

pouyan
21 September 2007, 12:57 PM
[

با درود خدمت شما دوست محترم یکی از کزینه های خوب برای جایگزینی اسفناج در فصول نبود ان و حتی همراه بااسفناج کلم بروکلی میباشد[/QUOTE]

کلم بروکلی فصل خاصی داره ؟ مثل اسفناج باید چند دقیقه پخته بشه؟ شما استفاده کردید ؟با تشکر
برگ ترب و برگ خردل یکی از بهترین گزینه ها در صورت در دسترس نبودن اسفناج برای مصرف ماهیها هست و باید بصورت بخار پز آمادش کنید و بعد مثل اسفناج در ترکیب غذایی بکار ببرید

کلم بروکلی هم برای رنگ ماهی دیسکس و بسیاری از ماهی ها مفید هست و هم برای سلامتیشون! چرا؟ چون سرشاز از رنگدانه های طبیعی از جمله کاروتنین ها و لوتئن هست و باید بخار پز استفاده بشه وساقه کلم بروکلی رو برای اینکار استفاده نمیکنند
الانم کلم بروکلی براحتی قابل تهیه هست

با درود خدمت شما دوست محترم یکی از کزینه های خوب برای جایگزینی اسفناج در فصول نبود ان و حتی همراه بااسفناج کلم بروکلی میباشد

کلم باعث نفخ تو ماهیا نمیشه؟؟ و باعث بشه معدشون ورم کنه؟
چون دل ماهیای منم داره تموم میشه و مشکلم نبود اسفناج تو این فصله[/QUOTE]
نخیر اگر با آب جوش یا بخار پز آمادش کنید باعث نفخ ماهی ها نمیشه
و ارجح بر نخود فرنگی هم هست
----------------------------------------
در ضمن نکته مهم اینه که فقط آهن اسفناج باعث رنگ جذاب وسلامت در ماهی دیسکس وبقیه ماهیان نمیشه
خیلی جاها و سایت های خارجی گفتنند اگر اسفناج فریز بشه خراب میشه؟؟؟
در مورد آهنش موافقم اما در مورد ترکیبات رنگدانه ایش با توجه به علم تغذیه مواد مخالفم چون اگر این ماده بصورت فریز هم استفاده بشه باز تاثیر خودش رو از نظر قدرت سلامتی و رنگ ماهیان حفظ میکنه فقط نکته مهم این هسا مدت فریز شدن نباید بیشتر از 3 ماه طول بکشه و اسفناج فریز شده نباید چند بار در دمای اولیه محیط قرار بگیره
اگر ابهامی در حرفهام احساس کردید لطفا عنوان کنید
شاد باشید

Al3l3@S@li
22 September 2007, 03:48 PM
براي دوستاني كه دنبال غذاي پرت sera ميگردن:
آكواريوم سرگردنه (ببخشيد آكواريوم مصطفي) در 3 اندازه آورده كه اندازه كوچيكشو 8500 ميده.

Moh4mm4d
26 September 2007, 12:39 AM
http://www.edkins.com/acatalog/tetra-doromin.gif

دوستان من Tetra Doromin برای 2 تا اسکار و 2 تا رد دویلم گرفتم ولی خیلی بدجور میخورن و کلیش رو بصورت پودر شده از لای آبشش و دهانشون میدن بیرون و آب رو کثیف میکنن. آیا راه حلی داره؟
مثلاً میشه پودرش کنم و با مخلوط دل ترکیب کنم؟ در صورت یخ زدن خراب نمیشه؟
یا اینکه ردش کنم بره.
فکر کنم بهتر بود تترا سیچلاید گرانولی میگرفتم.

یکی از اهداف اصلیم برای خرید این غذا این بود که یکی از رد دویلام که چند هفتست بد غذا شده و دل و تترا ردپرت نمیخوره شاید این رو بپسنده که متأسفانه اینطور هم نشد.

pouyan
26 September 2007, 06:19 AM

دوستان من Tetra Doromin برای 2 تا اسکار و 2 تا رد دویلم گرفتم ولی خیلی بدجور میخورن و کلیش رو بصورت پودر شده از لای آبشش و دهانشون میدن بیرون و آب رو کثیف میکنن. آیا راه حلی داره؟
مثلاً میشه پودرش کنم و با مخلوط دل ترکیب کنم؟ در صورت یخ زدن خراب نمیشه؟
یا اینکه ردش کنم بره.
فکر کنم بهتر بود تترا سیچلاید گرانولی میگرفتم.

یکی از اهداف اصلیم برای خرید این غذا این بود که یکی از رد دویلام که چند هفتست بد غذا شده و دل و تترا ردپرت نمیخوره شاید این رو بپسنده که متأسفانه اینطور هم نشد.

Tetra Doromin رو معمولا اسکار ها اینجوری میخورنند و به مرور زمان هم کمتر میشه که کامل بخورنند حتی بعضی از ماهی های پرت هم مثل اسکار در این زمینه عمل میکنند اما اگر به پوزه میمونی از کوچیکیش میداد الان اینجوری نمیکرد
تترا سیچلاید گرانولی بخرید که 1 دونه اش رو هم از آبششون بیرون نمیدن و آب رو هم کثیف نمیکنه
:icon_cool

MetMet
27 September 2007, 02:21 AM
با سلام:
بنظر من تترا دورومین بیخودترین غذای ساخت تتراست من 3-4 باکسشو دارم که 2تاشو خودم خریدم و پشیمون شدم 2تاشم مثلآ بهم هدیه دادن!!!!اسکارام همچین بهشون نگاه میکنن انگار تو آب تف انداختی!!!!!:153:نایف که اصلآ ازش فرار میکنه در حالی که تو خونه ی ما هر موجود زنده ای از دست نایف فرار میکنه!:186:تترا سیچلاید برای اسکاها بهتره!منم دوستش دارم!!!!!:icon_twis

pouyan
27 September 2007, 08:00 AM

دوستان من Tetra Doromin ب................د.
من یادمه Tetra Doromin رو قبلا رد تیلم که هر غذایی رو میبلعید هم تف میکرد و بطور کامل نمیخورد (( نمیدونم تو این غذا چی زدنند هیچ ماهی نمیخوره ؟ ولی فکر کنم مقدار فیبرش زیاد باشه! ))
Tetra Doromin رو سیکلید های آفریقایی و اسفرانموس و بعضی از فلاور ها بطور کامل میخورنند

xquarky
27 September 2007, 10:44 AM
من با Tetra Doromin مشکلی نداشتم، اسکارم مدت طولانی که می خوره، حتی Polypterus خدا بیامرزم هم که از دست غذا می گرفت هم می خورد (30cm بود ولی از حفره 5cm*5cm پرید بیرون...) Tetra Cichlid هم امتحان کردم.

matilda
1 October 2007, 10:35 AM
دوستان من لوفاک گرفتم برای اسکارهام ولی هیچکدومشون نمی خورن، چیکار باید بکنم؟

mercury
1 October 2007, 11:08 AM
یکم صبر لازمه بعد از یکم گرسنگی میخورن

goldterimaco
9 October 2007, 01:49 PM
سلام
دوستان من به ماهیام همیشه دل میدادم ولی تازگی لوفاک بیومار گرفتم و به اونا میدم با لشتیاق هم میخورن اما نمیدونم چرا رنگ آب تغییر کرده و به سبزی گرایش پیدا کرده البته احتمالش ضعیفه به خاطره تعداد زیاده ماهیم باشه
آیا لوفاک رنگ آب رو تغییر میده راستی یادم رفت بوی بدی پیدا کرده یعنی از روزی که لوفاک میدم به اندازهای هم میدم که هیچی ته آب نمونه اگه 3 روز یه بار سیفون نکنم از بوی بد نمیشه رفت طرفش
بهنظر شما علت چیه؟

goldterimaco
9 October 2007, 01:55 PM
با سلام:
بنظر من تترا دورومین بیخودترین غذای ساخت تتراست من 3-4 باکسشو دارم که 2تاشو خودم خریدم و پشیمون شدم 2تاشم مثلآ بهم هدیه دادن!!!!اسکارام همچین بهشون نگاه میکنن انگار تو آب تف انداختی!!!!!:153:نایف که اصلآ ازش فرار میکنه در حالی که تو خونه ی ما هر موجود زنده ای از دست نایف فرار میکنه!:186:تترا سیچلاید برای اسکاها بهتره!منم دوستش دارم!!!!!:icon_twis
من به پیشنهاد ماهیرانه .....یه قوطی تترا آروانا گرفتم 25000تومن (بسته کوچکش 5000تومن میداد که قوطیش حدوده 10 بسته کوچک میشد)ولی ماهیمام فقط وقتی گرسنه هستند چندتا میخورن با اکراه و یه مقدارم میدن بیرون /کوتولم که اصلا نمیخوره .خلاصه به دوستان عزیز توصیه میکنم به هیچ عنوان سراغش نرند:icon_arro

pouyan
9 October 2007, 09:08 PM
سلام
دوستان من به ماهیام همیشه دل میدادم ولی تازگی لوفاک بیومار گرفتم و به اونا میدم با لشتیاق هم میخورن اما نمیدونم چرا رنگ آب تغییر کرده و به سبزی گرایش پیدا کرده البته احتمالش ضعیفه به خاطره تعداد زیاده ماهیم باشه
آیا لوفاک رنگ آب رو تغییر میده راستی یادم رفت بوی بدی پیدا کرده یعنی از روزی که لوفاک میدم به اندازهای هم میدم که هیچی ته آب نمونه اگه 3 روز یه بار سیفون نکنم از بوی بد نمیشه رفت طرفش
بهنظر شما علت چیه؟

کلالوفاک غذای زیاد جالبی نیست و فقط برای رشد ماهیان بکار میره و روی رنگشون تاثیری نداره وشرکت های تجاری بزرگ لوفاک رو برای ماهیان غزل آلا -سالمون و ماهیان پرورشی خوراکی استفاده میکنند که این غذا به هیچ وجه به درد ماهیان زینتی گوشتخوار زیبا با رنگ های باز مثل فلاور - اسکار و ... نمیخوره و کیفیت آب رو بسیار خراب میکنه ... من به مغازه دارها میگم مگه لوفاک خوبم وجود داره میگنند آقا تو ایرانیش رو میخری بیا ما فرانسوی اصلشو داریم که اونم همون آش و کاسست و همچنین بسیار مواظب باشید که تغذیه با این غذا رشد انگل ها رو چند برابر میکنه و هگزامنیا رو هم دیگه نمیشه کنترلش کرد

ABA198013
10 October 2007, 10:11 AM
من به پیشنهاد ماهیرانه .....یه قوطی تترا آروانا گرفتم 25000تومن (بسته کوچکش 5000تومن میداد که قوطیش حدوده 10 بسته کوچک میشد)ولی ماهیمام فقط وقتی گرسنه هستند چندتا میخورن با اکراه و یه مقدارم میدن بیرون /کوتولم که اصلا نمیخوره .خلاصه به دوستان عزیز توصیه میکنم به هیچ عنوان سراغش نرند:icon_arro

سلام

آقا مشکل از غذا نیست کلا غذا های تترا حرف برای گفتن دارند.

اگه ماهیهای شما غذای خشک نمی خورند فقط به یک دلیله : عادت کردند.
خوب تازه بهتره دیگه
حالا البته من خودم غذای تازه رو بیشتر پیشنهاد میکنم چون حداقل می دونید چیه و تاریخ مصرف و هزار مشکل دیگه .... نداره
سرتون رو درد اوردم اگه از تاریخ مصرفش مطمئن هستید به میزانهای کم با دل قاطی کنید تا کم کم عادت کنند و مصرف هم بشه ..........................

moh@mm@d reza
12 October 2007, 01:35 AM
سلام
دوستان کسی اطلاعی در مورد نحوه تولید انفزوئوز داره ؟ برای تغذیه ارتمیا میخوام . قبلا میگفتند که اگر برگ کاهو را توی آب بگذاری تا بپوسه ، اب اون دارای انفزئوز خواهد بود . شنیده بودم که قرصش هم یک موقعی بوده . آیا هنوز هم هست و نحوه استفادش چطوریه ؟ کسی تجربه ای در مورد درشت کردن ارتمیا داره ؟
من در مورد قرص چيزي نشنيدم ولي كلا انفزوئرها و فيتوپلانگتون ها توي اب هاي طبيعي و مونده وجود دارند.شما مي تونيد تو يه ظرف بزرگ اب چند تكه برگ كاهو و يا يه مقدار كاه گندم يا جو بريزي و اون ظرف رو در مقابل افتاب قرار بدي.بعد از يكي دو هفته اب تغيير رنگ داده وشروع به سبز شدن مي كنه(اب سبز مملو از انفزوئر و فيتو پلانگتون هست) البته من براي رسيدن به اين اب از چند تا ماهي كوچيك استفاده مي كردم.يعني با غذا دادن به ماهي ها بعد از مدتي تغيير رنگ ميداد و سبز مي شد البته زير نور خورشيد.من چند باري ارتميا رو تا يك الي دو سانت با همين اب سبز رشت دادم .

farshid_betta
12 October 2007, 04:40 PM
سلام
محمد رضا درست می گه آب سبز برای رشد آرتمیا خیلی خوبه و من هم امتحان کردم. اما منظورتون از قرص، اون غذا های بچه ی نیست که فکر کنم مال سرا بود؟ آخه از اون ها هم برای پرورش لارو خصوصا گورامی استفاده می شه و فکر کنم فیتو پلانکتون باشه. اگر اون ها باشه که حتی برای پرورش دیسکس هم زیاد صرف نمی کنند چه برسه به آرتمیا.

taha-nokia
16 October 2007, 10:56 AM
سلام

من چند روزی هستش که از این نوع تترا دیسکس ها خریدم ولی چندتا از دیسکس هام علاقه ای به خوردن این نوع غذا از خودشون نشون نمیدن ( بر خلاف سایر انواع تترا دیسکس ) . می خواستم بدونم آیا این به دلیل تغییر غذا هستش و باید به غذا عادت کنند یا دلیل دیگه ای داره ؟ چون در مورد غذاهای قبلی بعد از 2 یا 3 روز عادت میکردند ولی در مورد این یکی از یک هفته هم بیشتر طول کشیده .

http://www2.tetra.de/tet_internet_import/import_data/T500717_p00_a01_v002.gif

متشکرم

.

Romans
16 October 2007, 11:27 AM
سلام

من چند روزی هستش که از این نوع تترا دیسکس ها خریدم ولی چندتا از دیسکس هام علاقه ای به خوردن این نوع غذا از خودشون نشون نمیدن ( بر خلاف سایر انواع تترا دیسکس ) . می خواستم بدونم آیا این به دلیل تغییر غذا هستش و باید به غذا عادت کنند یا دلیل دیگه ای داره ؟ چون در مورد غذاهای قبلی بعد از 2 یا 3 روز عادت میکردند ولی در مورد این یکی از یک هفته هم بیشتر طول کشیده .
متشکرم.

سلام
من هم این مشکل را داشتم چون مدت زیادی بود که از تترا بیتس استفاده میکردم و چند روز اول ماهیها میلی به این غذا نداشتند.
به همین دلیل چند روزی تترا بیتس را قطع کردم و وعده غذایی انها را هم جابجا کردم یعنی وعده عصر انها را که تترا بیتس بود به صبح منتقل کردم و به جای ان از تترا دیسکس استفاده کردم که اینکار بعداز چند روز جواب داد و الان به راحتی ابن غذا را میخورند.
ولی به نظر من بهترین گرانول تترا برای دیسکس همان بیتس یا پریما میباشد.موفق باشید.

Anoush
16 October 2007, 03:09 PM
جالبه که خود شرکت تترا ادعا میکنه که این دو محصول (Tetra Bits - Tetra Discus) هیچ تفاوتی با هم ندارند ولی در اروپا این محصول بنام Tetra Discus عرضه میشه و در اسیا بنام Tetra Bits.

Romans
16 October 2007, 03:54 PM
جالبه که خود شرکت تترا ادعا میکنه که این دو محصول (Tetra Bits - Tetra Discus) هیچ تفاوتی با هم ندارند ولی در اروپا این محصول بنام Tetra Discus عرضه میشه و در اسیا بنام Tetra Bits.

انوش جان من هم همین تصور را داشتم ولی وقتی در قوطی را باز کردم متوجه تفاوت رنگ و فرم دانه های ان با تترا بیتس شدم.
دانه های تترا بیتس زمان بیشتری در سطح اب میماند ولی دانه های تترا دیسکس سریع ته نشین میشود.
از نظر شکل ظاهری هم دانه های تترا دیسکس ریزتر و دارای تخلخل بیشتر میباشد و رنگ انهم متمایل به قهوه ای میباشد.
ولی تترا بیتس و تترا پریما دقیقن یکی هستند.

B@B@K
16 October 2007, 04:37 PM
سلام به اساتيد عزيز :
اسم آنها زياد مهم نيست فقط اگرديسكس ها نوش جان كنند انسان خوشبختي هستيم

payam64
17 October 2007, 12:01 AM
منم ماهیام به حالت عادی یعنی اگه خشک بریزم تو اب اصلا لب نمیزنن ولی اگه قبل از اینکه به دیسکسا محصولات گرانولی تترا رو بدیم یه کم اونا رو تو اب خیس کنیم خیلی بهتر جواب میده
با این روش همه دیسکسای من تترا بیتس و پریما خیلی خوب میخورن ولی اگه خشک بریزم همشو تف میکنن بیرون
پس من خیلی خوشبختم:icon_arro:icon_arro

ABA198013
18 October 2007, 03:01 PM
:icon_surp
منم ماهیام به حالت عادی یعنی اگه خشک بریزم تو اب اصلا لب نمیزنن ولی اگه قبل از اینکه به دیسکسا محصولات گرانولی تترا رو بدیم یه کم اونا رو تو اب خیس کنیم خیلی بهتر جواب میده
با این روش همه دیسکسای من تترا بیتس و پریما خیلی خوب میخورن ولی اگه خشک بریزم همشو تف میکنن بیرون
پس من خیلی خوشبختم:icon_arro:icon_arro
به امید خدا همه خوشبخت بشیم:icon_surp
با اجازه همه
من دو تا راه حل میدم برای کسایی که دوست دارن ماهیاشون غذای خشک بخوره ولی نمی خورن؟
1- که همه فکر کنم بدونید جسارته : غذاهای خشک رو با دل قاطی کنید.

2- غذای خشک رو در حالتی به ماهی ها بدین که در گشنه ترین وضعیت هستند.به عنوان مثال اولین وعده غذایی یا حتی دفعات اول روز قبلش به ماهیا کرم خونی یا ارتمیا ندین.

Moh4mm4d
26 October 2007, 02:00 AM
خب، بعد از 2 ماه که یکی از رد دویل هام مخلوط دل نمیخورد ( روزی یک تکه کوچک میخورد همون رو هم نصفش رو تف میکرد ) غذاهای تترا هم نمیخورد، و رشدش متوقف شده بود و لاغر هم شده بود و بر من مسجل شده بود که این مریضه یا یه طوریش هست، امروز کرم خونی منجمد گرفتم ( تا حالا استفاده نکرده بودم کرم و این چیزها ) دیدم همه رو رفت بالا با اشتها. و اینجاست که شاعر میگه تنوع غذایی رعایت باید گردد!؟

MetMet
26 October 2007, 03:17 AM
خب، بعد از 2 ماه که یکی از رد دویل هام مخلوط دل نمیخورد ( روزی یک تکه کوچک میخورد همون رو هم نصفش رو تف میکرد ) غذاهای تترا هم نمیخورد، و رشدش متوقف شده بود و لاغر هم شده بود و بر من مسجل شده بود که این مریضه یا یه طوریش هست، امروز کرم خونی منجمد گرفتم ( تا حالا استفاده نکرده بودم کرم و این چیزها ) دیدم همه رو رفت بالا با اشتها. و اینجاست که شاعر میگه تنوع غذایی رعایت باید گردد!؟
با سلام:
حالا مواظب باش ماهیت فقط به کرم خونی عادت نکنه وگرنه هر ماه کلی بخاطر غذای این یکدونه شازده پیاده ای!!:icon_surpماهی ای که محصولات تترا نخوره و دل رو تف کنه,همچین تحفه ای هم نیست:icon_mad:!که بخاطرش زیاد خودتو تو خرج بندازی:icon_cool ولی حالا که غذا خور شده یه حالی بهش بده تقویتش کن!:icon_arro:icon_arro:icon_wink

h_abdi
15 November 2007, 12:04 PM
با سلام خدمت دوستان
با توجه به اینکه الان فصل اسفناج هست و تا یکی دوماه دیگه تموم میشه آیا روشی هست که بشه اون رو برای بقیه سال ذخیره کرد؟(مثلا نیم پز کرد و فریزر کرد که میگن اسفناج مونده تولید سم میکنه یا اون رو خشک کرد؟ )

goldterimaco
18 November 2007, 11:51 AM
با سلام.در مورد غذاهایی که به صورت فله یا بسته بندی(1کیلو به بالا) که دوستان تا حالا استفاده کردندغذایی بوده که رنگ آب رو عوض وکثیف نکنه ؟منظورم از غذا لوفاک و بیومار و.....است .من سایز ریزش رو برای ماهی 2الی 3 بندی احتیاج دارم البته 3 سایز بیومار از هر کدوم 2کیلو گرفتم (کیلویی 4 و 4500و5هزار)که بعد از 6 روزاستفاده حتما باید آب رو سیفون کنم مگه نه به خاطر رنگ سبز آب ازبغل آکواریوم دیگه نمیشه اونورشودید.سایز 1/5 بیومارکه استفاده میکردم که فوری میره ته آب تموم شد الان یه بسته غذای fish teck داشتم که قبلا برای فلاور گرفته بودم که فکرکنم200 الی 300گرم باشه و 5000تومن هم خریده بودم بهشون میدم که روی آب میمونه و خیلی با اشتیاق میخورن البته به صرفه نیست.وامروز فردا هم تموم میشه.
با این اوصاف به نظر شما چه غذایی بگیرم که این 3 فاکتور رو شامل باشه 1.رشد ماهی رو سریعتر کنه 2.آب رو کثیف نکنه 3 قیمتش هم مناسب باشه .
این غذا هم برای ماهی تگزاس میخواهم .به طور کلی بنظرم دل از همه اینها بهتر باشه فقط برای تعداد زیاده ماهی 1 مشکل داره اونم اینه که چون به صورت تکه ای میندازی تو آب ماهیهای که بزرگتر هستند اجازه نمیدن ماهیهای دیگه اون طور که باید غذا بخورن ولی غذاهای فله ای در آب پخش میشوندواکثر ماهی تغذیه میشوند.ممنون میشم دوستان تجربیاتشون رو بیان کنند

farhad81
18 November 2007, 01:01 PM
سلام
دوستان البته این سوال را پرسیدم توتاپیک دیسکس اما بازم دلم شور میزد گفتم بازم بپرسم.
دیسکسای من چون از راه دور امده بود مجبور بودم 2 هفته کرم خونی منجمد بدم بهشون حالا رفتم تترا دیسکس خریدم لبببببب نمیزنن:140: از دیروز صبح کرم را کاملا قطع کردن تا امروز صبح بازم هیچی نخوردند. حالا چی کار کنم مشکلی که پیش نمیاد براشون؟ هم تو اب خیس میکنم نمیخورن هم خشک که میریزم نمیخورن:cool_phalls_37:

goodbay-jojo
18 November 2007, 03:00 PM
سلام
دوستان البته این سوال را پرسیدم توتاپیک دیسکس اما بازم دلم شور میزد گفتم بازم بپرسم.
دیسکسای من چون از راه دور امده بود مجبور بودم 2 هفته کرم خونی منجمد بدم بهشون حالا رفتم تترا دیسکس خریدم لبببببب نمیزنن:140: از دیروز صبح کرم را کاملا قطع کردن تا امروز صبح بازم هیچی نخوردند. حالا چی کار کنم مشکلی که پیش نمیاد براشون؟ هم تو اب خیس میکنم نمیخورن هم خشک که میریزم نمیخورن:cool_phalls_37:
سلام
دوست عزیز من متاسفانه تا الان دیسکس نداشتم ، اما با توجه به اینکه دیسکس ماهی تقریبا گرون قیمت و حساسیه ، به نظر من قطع یکباره غذا و تغییر رژیم غذایی ، همیشه جواب مثبت نمیده . ممکنه ماهی قهر کنه و اصلا لب به غذای مورد نظرتون نزنه . منم این مشکل رو داشتم و با استفاده از تجارب دیگر دوستان و اساتید این سایت ، فکر میکنم اگه یکم حوصله به خرج بدین و به تدریج با کم کردن میزان کرم خونی و با امتحان کردن دیگر غذاها ، بهتر نتیجه بگیرین . البته طی این مدت سیفونیگ روزانه رو فراموش نکنید .یه راه مناسب واسه عادت دادن ماهی به یک غذای خاص اینه که اون غذا رو به مرور به غذای قبلی اضافه کنیم و به تدریج مقدار غذای قبلی کمتر وکمتر بشه تا در نهایت فقط غذای جدید باقی بمونه.
موفق باشید.

ABA198013
19 November 2007, 10:24 AM
سلام
دوست عزیز من متاسفانه تا الان دیسکس نداشتم ، اما با توجه به اینکه دیسکس ماهی تقریبا گرون قیمت و حساسیه ، به نظر من قطع یکباره غذا و تغییر رژیم غذایی ، همیشه جواب مثبت نمیده . ممکنه ماهی قهر کنه و اصلا لب به غذای مورد نظرتون نزنه . منم این مشکل رو داشتم و با استفاده از تجارب دیگر دوستان و اساتید این سایت ، فکر میکنم اگه یکم حوصله به خرج بدین و به تدریج با کم کردن میزان کرم خونی و با امتحان کردن دیگر غذاها ، بهتر نتیجه بگیرین . البته طی این مدت سیفونیگ روزانه رو فراموش نکنید .یه راه مناسب واسه عادت دادن ماهی به یک غذای خاص اینه که اون غذا رو به مرور به غذای قبلی اضافه کنیم و به تدریج مقدار غذای قبلی کمتر وکمتر بشه تا در نهایت فقط غذای جدید باقی بمونه.
موفق باشید.
صحبتهای دوستمون عالیه
فقط در تکمیل صحبتهای دوست عزیزم باید عرض کنم یک مرور رو موضوع دیسکس بکنی جوابت رو می گیری.
البته قابل عرض در عین تنوع طلبی دیسکس در رژیم غذایی, غذای جدید رو باید در زمانهایی به ماهی بدین که ماهی در گرسنه ترین وضعیت قرار داره و مهمتر از اون دفعات اول غذا رو خیلی کم بدین خیلی کم. این ماهی رو حریص میکنه که نه تنها در مورد دیسکس در مورد همه ماهی ها صادقه.

fish man
25 November 2007, 11:05 PM
فرمول یه غذایی که پرورش دهنده های ماهی در هاوایی امریکا برای اماده سازی ماهی های
مولد خود برای تخم ریزی استفاده می کنند رو قرار میدم
فرمول یک:
گوشت دل گاو چرخ شده2250گرم
جگر گاو چرخ شده 2250گ
غذای کودک با پروتئین بالا(حبوبات) 900گ
جوانه گندم خام 900گ(یه توضیح این که 69% جو انه پروتئین هست)
لپه خشک 283.5 گ
اسفناج 576گ
تخم مرغ خام 4عدد
میگوی کامل با سر 228.6گ
مخمر ابجو 113.4گ

فرمول2:

گوشت دل گاو چرخ شده 1350گ
جگر گاو چرخ شده 1350گ
تخم مرغ خام 4عدد
اسفناج 170گ
نخود 170گ
هویج 170گ

مولتی ویتامین 24قطره
پلاتین بدون مزه 4بسته(شما اونقدر استفاده کنید که مطمئن بشید بهد یخ ردن راحت در اب حل نشه)

طرز تهیه فرمول یک:
تمام چربی رگ و ... مواد گوشتی رو بگیرید و با مخلوط کن گوشت:icon_arro(حالا شما از چرخه گوشت استفاده کنید)
اون هارو به قطعات ریز تبدیل کنید.
بقیه مواد به جز ژلاتین اضافه کنید.
ژلاتین رو که به عنوان هم بند اضافه میشود رو به کمی اب داغ اضافه بعد حل بعد سرد ولی مایع بمان
سپس به مواد اضافه کنید(مخلوط کنید)

طرز تهیه فرمول 2
تمام مواد در دیگ دو جداره پخته شود(تحت فشار)تا نیمه خمیری شود
مواد را می توان برای بر اساس نیاز ماهی خاص و طبق نیاز با توجه به مواد در دسترس تغیر داد
(نتیجه دانستن رژیم طبیعی نه از نظر جانوران مورد تغذیه بلکه درصد مواد تشکیل دهنده
چربی.پروئین.کربوهیدرات.ویتامین.مواد معدنی. من که فکر نکنم در کل تالار در این رابته بیشتر از 2 پست در این مورد
مطلب باشه که یکیشم خودم کفتم البته خیلی کلی در صورتی که نیاز هر ماهی با ماهی دیگر تفاوت دارد
حالا بقیشو خودتون برید...:icon_bigg)
از مواد دیگه مثل اسپیرولینا 1تا 5/0 % وزن کل مواد فکر کنم برای رنگ باشه(یه سوال از شمای خاننده
تا به حال چند بار نام این ماده معروف رو شنیدید.
برای ماهی های گیاه خار مواد گوشتی یا پودر ماهی:icon_surp( که در صد بالایی از غذا ها تجاری مثل بیومار و ...
که نامشان جا افتاده است رو تشکیل میده البته این غذا ها اساسا برای قزل الا طراحی شده و قزل ماهی گوشت خار... . ) کمتر پروتئین های مثل سویا(این پروتئین هارو در ایران هم تولید میکنند و بسیاری از پرورش دهنده ها هم
از این ماده استفاده میکنند ادرس چند تا شرکت رو بعدا میزارم).
در کل اول جیره طبیعی ماهی شناخته که توضیح دادم.

-----------------------------------
ماهی دیسکس گوشت خواره(این نکته ربطی به پست های قبلی نداره)
چرا در فرمول مثلا آرد جو دو سر 113.5 --113 گرم نیامده و این نیم گرم هم لحاظ شده
خوب دلیلش اینه که مثلا: در در فلان دسته از ماهی ها برای حداکثر جذب پروتئین و در نتیجه بیشترین
رشد باید 35%غذای روزانه (مقدار غذا برحسب در صد وزن در روز سنجیده میشه وبرای هر ماهی یک مقار بهینه داره
که خیلی مهمه. مثلا 5%وزنی برای فلان ماهی )و 18 درصد چربی برای برای سوخت و ساز(البته در گیاه خار ها
از مواد کربو هیدراتی استفاده میشه ولی این دلیل نمیشه در گوشت خوار ها از کربوهیدرات ها استفاده نشه
امید وارم تابه حال دیسکسی از یبوست از دست نداده باشید(در کتاب دکتر اکسلرود در مورد این عارضه بحث شده))
حالا اگه به هر دلیلی این 18% چربی بشه 12% یا هر چی دیگه سوخت و ساز کمتر نمیشه که برای جبران از ماده
خوشکلی به نام پروتئین استفاده میشه
در نتیجه به راحتی از رشد ماهی شما کم میشه و شما میکید چرا...و....و...
البته عوامل دیگری هم در رشد باید مد نظر باشه.
حالا ببینید چقدر دانستن نیاز ماهی شما از نظر درصد مواد مهمه به نظر شما در این رابطه چند تا مطلب فارسی در وب
وجود داره درمورد ماهی زینتی که فکر کنم هیچی
ولی در مورد ماهی های خوراکی بگردید وب نشد کتاب که زیاده نصفیش شاید هم بیشر تالیف استادان دانشگاهای
داخلی هست پس اینجا قضیه معجزه سنجد در میان میاید.(یه چیزی بگم شاید هیچ ربطی نداشته باشه ولی میدونستید در استرالیا وچند تا کشور دیگه دانشگاه هایی و جود دارد که فقط به مطالعه در مورد تکثیر ریف ها هست.)

--برای اینکه حل شدن غذا در اب اکواریوم رو کم کنید
یه راه خیلی موئثر اینه که غذای درست شده رو داخل یه سینی ریخته و بزارید تاحد ممکن خشک بشه
بعد استفاده کنید (من تابه حال ماهی رو ندیدم که حتی در بهترین شرایط کمتر از 10 روز با هر ترفندی
به طور کامل به غذا عادت کنه).

در آخر در تهیه غذااز مخلوط کردن خرد کردن پختن وهرچی که به زحنتون میرشه از مادرتون کمک بخواهید(از مادرتون)
یه بار امتحان کنید منظورم رو کاملا می فهمید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی میدونید چه جوری میشه به نهایت دانایی رسید:

اگر در هر لحظه ناقص باشی و بدانی کافی است بخواهی، همان لحضه جواب در دست توست.این تمام لحظات خلق است تانهایت.:icon_lol::icon_redf:icon_lol:

hooshmandpiran
26 November 2007, 01:56 PM
سلام دوستان
آیا میشه بجای دل گاو به ماهی های گوشتخوار دل گوسفند هم داد؟

esprichoo2004
26 November 2007, 02:38 PM
سلام دوستان
سلام دوست عزیز میشه داد ولی دل گاو به علت داشتن چربی کمتر ارجحه
پیروز باشید

Romans
26 November 2007, 02:38 PM
سلام دوستان

سلام
دوست عزیز شما میتوانید از دل گاو ، گوسفند ، بوقلمو و مرغ برای اینکار استفاده کنید.ولی چیزی که باید در نظر بگیرید اینه که حتمن تمام چربی و رگه ها و پوسته نازک روی انرا جدا کنید.موفق باشید.

hooshmandpiran
26 November 2007, 03:37 PM
ممنون از راهنمائیتون ،توی پست های قبلی خوندم از قطره مولتی ویتامین برای تهیه گونه ای از غذاها استفاده کرد.
و در یک تاپیک دیگه نوشته بود قطره مولتی ویتامین مخصوص ماهی ها !!!!
میشه بفرمائید بالاخره منظور کدوم قطره هاست ؟
متاسفانه توی بندرعباس یه آکواریوم فروشی درست و حسابی پیدا نمیشه !!!

Al3l3@S@li
26 November 2007, 03:48 PM
از هردو ميتونين استفاده كنين.
اگر از قطره مولتي ويتامين كه در دارو خانه ها هست ميخواهيد استفاده كنين بايد اونو هنگام غذا دادن،به مخلوط دل اضافه كنين.و اگر از محصولات تجاري مخصوص ماهي ها ميخواين استفاده كنين،بايد دنبال محصول fishtamin بگردين.

pouyan
26 November 2007, 03:58 PM
سلام
من مواد معدنیه مورد نیاز ماهی هام رو اینطوری به ماهیام میدم 2 تا قرص advance formola complete رو پودر میکنم و در کنار ویتامین های دیگه برای هر 300 گرم غذا آماده شده اضافه میکنم که از وقتی این کارو کردم ماهیام مریض نشدنند و اوناییم که مریضی داشتنند (( البته من بعضی وقتها از حولم ماهیه مریض میخرم :icon_arro(( یعنی هگزامیتا داشتنند توی 3 روز در کنار استفاده از دارو تونستم خوب بکنمشون
تو این ترکیب انواع مواد معدنی که برای انسان لازمه رو داره که برای ماهی هام برای من خیلی خوب جواب داده و آب رو هم کدر نمیکنه:icon_cool

fish man
26 November 2007, 08:53 PM
تو این ترکیب انواع مواد معدنی که برای انسان لازمه رو داره که برای ماهی هام برای من خیلی خوب جواب داده و آب رو هم کدر نمیکنه:icon_cool[/quote]

سلام
فقط کمی با احطیاط مصرف کنید تا کبد ماهی ها تون به مشکل نخوره.

n@vid
27 November 2007, 02:26 AM
با سلام
دوستان اطلاع دارید که سطل های 5 کیلویی غذاهایی مثل Tetra Diskus در بازار موجوده یا نه؟قیمتش چنده؟

fish man
29 November 2007, 02:46 PM
میشه به پرسم چرا اینقدر به غذا های tetra چسبیدید؟
به نظر من که فقط به در رنگ کردن میخوره
چرا وقتی خودتون میتونید یه چیز عالی درست کنید این همه هزینه کنید:icon_twis

Romans
30 November 2007, 11:50 PM

سلام
دوست عزيز تمام محصولات تترا فقط براي تقويت رنگ توليد نميشود.اگر به مواد بكار رفته در ساخت ان كه بر روي قوطي نوشته شده دقت كنيد متوجه خواهيد شد.موفق باشيد.

persiamix
1 December 2007, 12:24 AM
ببخشید اگه سوال تکراریه من خیلی از این پستها رو خوندم میبینم میگید مخلوط دل ! میشه بگید دل رو باید با چی و چجوری مخلوط کرد؟

Romans
1 December 2007, 12:29 AM
ببخشید اگه سوال تکراریه من خیلی از این پستها رو خوندم میبینم میگید مخلوط دل ! میشه بگید دل رو باید با چی و چجوری مخلوط کرد؟

سلام
جواب سوال شما در همين تاپيك موجود است.درباره تركيبات و نحوه مخلوط كردن و فرمول آن.موفق باشيد.

n@vid
1 December 2007, 01:15 PM
دوست عزیز نمی دونم شما از غذاهای تترا استفاده کردید یا نه؟اگر استفاده نکردید توصیه میکنم برای یک بار هم شده امتحان کنید،نظرتون عوض میشه.اگر هم استفاده کردید برای من جای تعجب داره که میفرمایی"فقط به درد رنگ کردن میخوره".به نظر من غذاهای تترا دیسکس،بیتس و پریما که من برای دیسکس استفاده کردم،مزایای زیر را داراست:
1.در کنار دل رشد ماهی رو تسریع میکنه.
2.ماهی رو سرحال کرده و مقاومتش رو در برابر بیماری افزایش میده.
3.به دلیل فرمول خاص Nutrition ماهی رو بهبود داده و Biological load آکواریوم رو کاهش میده.
4.تاثیر تدریجی و ماندگاری روی رنگ ماهی داره.
در مورد گرانی این غذاها هم که عنوان کردید به نظر من در چندان گرونتر از دل نیست،به خصوص در بسته های بزرگ.
موفق باشید

abbass11
11 December 2007, 01:26 AM
دوستان من توقشم آکواریوم اصفهان یه سری غذای لوفک مانند دیدم منتها قرمز رنگ از صاحب مغازه پرسیدم چیه گفت هورمون رنگه اما فله ای بود میخواستم ببینم مصرف اینجور غذاهای فله ای رو توصیه میکنین یانه ؟

در ضمن ماهیام خیلی دوستشون دارن حتی گوپی هم با علاقه میخوره

یه سوال هم درمورد دافنی دارم واونم اینکه آیا برای ماهیهای گوشتخوار میشه استفاده کرد یا نه آخه تازه گی ماهیران کرم خونی منجمدش رو حتما باید با دافنی بگیری والا نمیفروشن

:lover:

Anoush
11 December 2007, 10:28 AM
دوستان من توقشم آکواریوم اصفهان یه سری غذای لوفک مانند دیدم منتها قرمز رنگ از صاحب مغازه پرسیدم چیه گفت هورمون رنگه اما فله ای بود میخواستم ببینم مصرف اینجور غذاهای فله ای رو توصیه میکنین یانه ؟

یه سوال هم درمورد دافنی دارم واونم اینکه آیا برای ماهیهای گوشتخوار میشه استفاده کرد یا نه آخه تازه گی ماهیران کرم خونی منجمدش رو حتما باید با دافنی بگیری والا نمیفروشن

تازگیها دادن هورمون رنگ مد شده هر کی هر غذایی میفروشه میگه هورمون رنگ هم داره. اضافه کردن مواد رنگی مانند بتا کاروتن که باعث میشه رنگ ماهی بهتر بشه در بیشتر غذا های خشک معموله مثل غذا های تترا ولی بتا کاروتن هورمون نیست و همونطور که عرض کردم در بسیاری از غذا های ماهی هست.

ماهیران هم که کم مونده با محصولاتش مجبورتون کنه کیسه فریزری و ماهی مرده هم ببرید.

دافنی های منجمد رو برای ماهی های اب شور اوردن و چون رو دستشون مونده و ماهی های اب شیرین رغبتی بخوردنش ندارند و طبعا مشتری هم نداره میخوان با این ترفند اصطلاحا ابش کنند.

B@B@K
11 December 2007, 12:17 PM
با سلام بهترين كار نخريدن كرم خوني ماهيران هست در ضمن استفاده زياد از كرم خوني ماهي را لاغر ومستعد به گرفتن بيماري هگزاميتا ميكند

fish man
12 December 2007, 12:51 AM
با سلام بهترين كار نخريدن كرم خوني ماهيران هست در ضمن استفاده زياد از كرم خوني ماهي را لاغر ومستعد به گرفتن بيماري هگزاميتا ميكند

در این که کرم خونی به اندازه باز هم میگم به اندازه مصرف بشهخوبه شکی نیست.
اما اگه آلوده گی همراه این کرم ها با شه کار ماهی ها تمومه. به خصوص این که این غذا
اکثرا برای ماهی مثل دیسکس و انجل و.... مصرف میشه.
هیچ وقت 10 تا انجل کوی نازنینم رو از یاد نمی برم
حدود 2 ماهه بودن که خریدم شون و 1.5ماه بود که به خوبی ازشون مراقبت کرده بودم
وحسابی رشد میکردند.توی این مدت اغلب غذا شون کرم قرمز بود
ولی از این چینی ها و مشکلی هم نداشتن
تا اینکه شروع کردم به مصرف کرم های ماهیران :icon_bigg5-6 حبه (بسته نه ها)که دادم علائم
بیماری شروع شد و علارقم تمام تلاش هایی که کردم این جواهرات خشکلم جلوی چشام مردن.

Unknown97
12 December 2007, 12:57 AM

كيلويي چند ميگه؟ اگر حدود 40000 تومان هست از هورمون هاي ناكتا هست و خوب روي ماهي ها تاثير دارد. البته يك چيز رو نبايد ناديده گرفت كه هورمون رنگ زياد به خاطر زرده تخم مرغي كه داره باعث ميشه كبد ماهي كم كم از كار بيفته.

arbabmostafa
12 December 2007, 05:08 PM
قیمت عذاهایی مانند تترا سیکلید .تترا رد ÷رت .تترا دروما چنده؟
یکی از دوستان میگفت تترا رد ÷رت بهترین غدا با هورمون رنگ است قیمتش هم 7500 تومان

arashmax
13 December 2007, 02:45 AM
تترا پرت 320 گرمی 12000 تومن
تترا سیکلید 200 گرمی 15000 تومن
از ماهیران مرتضوی خریدم

Moh4mm4d
13 December 2007, 03:31 AM
تترا رد پرت هورمونی نیست، طبیعیه. تأثیرش هم خوبه و در مدت کوتاهی مشهود هست. ولی دیگه قرمز هم نمیکنه اونطوری! http://qsmile.com/qsimages/292.gif پرت سبزم نارنجی شد. رد دویلم هم زرد بود نارنجی شد. http://qsmile.com/qsimages/285.gif رو همه ماهی های رنگ پذیر تأثیر داره.
110 گرمی 5 تومن.
تترا دورومین 160 گرمی من 14 تومن گرفتم ولی گمونم ارزونتر باشه مقداری.

امير حسين ـ 1976
13 December 2007, 04:22 PM
تترا پرت نارنجی میکنه...آیا غذای رنگ دیگه ای میتونید پیشنهاد کنید که توان رنگ سازیش و شدت رنگ کنندگی مخصوصا رنگ قرمزش بیشتر باشه ؟؟
راستی دورومین رو گرین ترور تاثیر میذاره ؟ کلا چه رنگهایی رو تقویت میکنه؟

farshid_betta
13 December 2007, 04:43 PM
سلام
تغذیه ی مناسب در آنجل فقط هیکلش رو زود گنده می کنه یا به بلوغ رسیدنتش رو هم سرعت می ده؟
در ضمن من خیلی از کرم قرمز استفاده می کنم و در ضمن آنجل هم دارم ولی تا بحال هیچ مشکلی نداشتم.
و سوال دیگم اینه که پولکی برای ماهی های گیاه خوار ضرری داره؟ البته می دونم در رشدشون زیاد تاثیری نداره ولی من به جز 2 تا آنجلم همه ی ماهی هام به رشد کامل رسیدن و از اونجایی که خیلی ماهی دارم(حدود 80 تا به جز بچه هام) خیلی برام اقتصادی تره. در ضمن من منظورم اون رنگ شده هاش نیست که سر ماه ماهی رو می کشند.
متشکرم

Moh4mm4d
13 December 2007, 06:09 PM
تترا پرت نارنجی میکنه...آیا غذای رنگ دیگه ای میتونید پیشنهاد کنید که توان رنگ سازیش و شدت رنگ کنندگی مخصوصا رنگ قرمزش بیشتر باشه ؟؟
راستی دورومین رو گرین ترور تاثیر میذاره ؟ کلا چه رنگهایی رو تقویت میکنه؟

http://uk.tetra.de/tetra/doc/doc_request.cfm?94C624BB7E96C076A16CF80AECBD0976
TETRA DOROMIN

Complete food for large tropical fish, such as Oscars, Arowana, and large barbs.
Floating foodsticks containing all essential nutrients, vitamins, and trace elements
Tetra's unique extrusion process ensures sticks soften quickly for easier eating
Less waste for cleaner, healthier water
Enhances natural colouration, vitality and condition

کلاً غذاهایی از تترا مثل دورومین و سیچلاید که درموردشون گفته شده Enhances natural colouration توی رنگ ماهی ها تأثیر داره و رنگ طبیعیشون رو شاداب تر میکنه.
دورومین رو من برای اسکارام گرفتم منتها همه ماهیام میخورن غیر از اسکارام!! چون خیلی بدفرم به مخلوط دل عادت کردن.
بقیه ماهیام خیلی دوست دارن دورومین رو : گرین ترور، رد دویل، پرت، زندانی. نایف و پنگوسیم هم بصورت کورکورانه اگه بهشون برسه میان از سطح آب میخورن!

در مورد رنگ قرمز، من شاید بعداً sera red parrot هم بگیرم استفاده کنم تا ببینم در مقایسه با تترا چجوریه. البته اون تترا هم من به مقدار زیاد استفاده نکردم، تموم شد. فقط یک بسته 110 گرمی بود. چند ماه استفاده کردم ولی به مقدار کم. شاید پر رنگ ترشون میکرد اگه زیاد میدادم. بهر صورت راضی بودم.

با غذاهای هورمونی و متفرقه و نمیدونم هورمون رنگ ناکتا و این دری وری ها هم موافق نیستم.
یک غذاهای چینی هم برای رنگ قرمز هست توی پاکته عکس پرت قرمز روشه ارزون هم هست. فکر میکنم صفحات پیش پویان جان در موردش توضیح داده بود.

حالا رنگ قرمز رو برای چه ماهی میخواید؟ پرت؟ زیاد خودتون رو برای قرمز کردنش خسته نکنید چون این پرت های ما Blood Parrot اصل و نسب دار نیستن وگرنه خودشون بدون غذا قرمز خونی بودن!
پرت های ما رو نمیشه از راه بیخطر قرمزه اونجوری کرد. همین تترا و سرا و چیزهای مطمئن استفاده کنید بهتره. بزور هم قرمز کنید زیاد دوام نخواد داشت و ضرر هم داره برای ماهی.

اگه مثلاً برای قرمز کردن حاشیه باله و دم گرین ترور میخواید همین تترا براحتی ظرف مدت کوتاهی قرمزش میکنه.
خود ماهی هم بالغ بشه تازه رنگ و روش پیدا میشه.
من گرین ترور قدیمیم رنگ سبز بدنش و قرمز حاشیه ش عالیه غذاش هم مدت زیادی مخلوط دل + اسفناج + هویج + نخود فرنگی بوده ( جدیداً میگو + سیر + یک پیاله تترا دورومین هم اضافه شده ) یک مدت هم تترا رد پرت خورد. 2-3 ماه هست تترا دورومین هم میدم.
تأکید میکنم بالغ شدنش تأثیر زیادی داشت.
البته از وقتی یک نر اضافه کردم اکثراً در حالت استرس هست و خودش رو سیاه میکنه!

گرین ترور جدیده هم ظرف چند روز با همین مخلوط دل و مقدار خیلی کم تترا پرت که مونده بود و تترا دورومین الان حاشیه باله و دمش زرد-نارنجی شده.

البته من دورومین رو برای این گرفتم که رژیم غذایی ماهیام کامل باشه برای رنگ نگرفتم. سلامتشون مهمتر از رنگ هست http://qsmile.com/qsimages/83.gif

در مورد گرین ترور این رو هم شنیدم که توی دمای 26-27 رنگش بهتره.

موفق باشید :icon_excl

Romans
14 December 2007, 02:48 AM
سلام
تغذیه ی مناسب در آنجل فقط هیکلش رو زود گنده می کنه یا به بلوغ رسیدنتش رو هم سرعت می ده؟
در ضمن من خیلی از کرم قرمز استفاده می کنم و در ضمن آنجل هم دارم ولی تا بحال هیچ مشکلی نداشتم.
و سوال دیگم اینه که پولکی برای ماهی های گیاه خوار ضرری داره؟ البته می دونم در رشدشون زیاد تاثیری نداره ولی من به جز 2 تا آنجلم همه ی ماهی هام به رشد کامل رسیدن و از اونجایی که خیلی ماهی دارم(حدود 80 تا به جز بچه هام) خیلی برام اقتصادی تره. در ضمن من منظورم اون رنگ شده هاش نیست که سر ماه ماهی رو می کشند.
متشکرم

سلام
تغذيه خوب و شرايط مطلوب در تعيين زمان بلوغ ماهي موثر است.
اگر ماهيهاي شما كرم منجمد را خوب ميخورند مشكلي نيست ولي بهتره از غذاهاي ديگر هم مابين ان استفاده كنيد.
غذاي پولكي براي زنده زا ها و انجل مناسبه مثل تترا مين پرو كه به صورت پولكيهاي ريز و رنگي ميباشد ولي از پولكيهاي ايراني استفاده نكنيد.موفق باشيد.

JBF
19 December 2007, 08:42 AM
اگر فقط يكبار ديسكسي مدفوع سفيد رنگ داشته باشه (فقط يكبار - مدفوعش كاملاً مثل دفعات قبل طبيعي فقط رنگش سفيد شده بود) آيا نشانه بيماري هگزومتياس؟
البته دفعات بعدي (فكر كنم بدليل اينكه اسفناج توي دل زياد هست) تقريباً سبز كمرنگ شده بود و الان هم طبيعي هست .
غذاهائي كه ميدم : دل ، تتراديسكس ، متاسفانه كرم خوني ماهيران :icon_bigg كه بعد از اينكه دوست عزيز بابك گفتن مصرف نكنيد مصرفش رو قطع كردم.

Romans
19 December 2007, 08:59 AM
اگر فقط يكبار ديسكسي مدفوع سفيد رنگ داشته باشه (فقط يكبار - مدفوعش كاملاً مثل دفعات قبل طبيعي فقط رنگش سفيد شده بود) آيا نشانه بيماري هگزومتياس؟
البته دفعات بعدي (فكر كنم بدليل اينكه اسفناج توي دل زياد هست) تقريباً سبز كمرنگ شده بود و الان هم طبيعي هست .
غذاهائي كه ميدم : دل ، تتراديسكس ، متاسفانه كرم خوني ماهيران :icon_bigg كه بعد از اينكه دوست عزيز بابك گفتن مصرف نكنيد مصرفش رو قطع كردم.

سلام
رنگ مدفوع ماهی بسته به نوع تغذیه ان تغییر میکند ولی غالبن به رنگ سیاه یا قهوه ای تیره میباشد.
استفاده مداوم از یک نوع غذا باعث میشود تغییر رنگ محسوسی حاصل نشود ولی گاهی هم ممکنه در شرایط خاص رنگ مدفوع ماهی روشن یا بیرنگ شود که اگر به صورت مقطعی باشد موردی ندارد .
ولی اگر این تغییر رنگ طولانی شود و با علائم دیگر بیماری همراه باشد باید علت انرا برسی کنید.
در مورد کرم منجمد هم با احترام به نظر دوست گرامی جناب بابک باید عرض کنم استفاده کم از ان مشکلی ندارد.موفق باشید.

B@B@K
19 December 2007, 10:53 AM
با سلام به شما من هنوزم روي حرفم هستم استفاده كرم خونيهاي موجود در ايران ايجاد بيماريهاي گوارشي ميكنه البته در صورت مصرف زياد و مستمر كه علائم آن لاغر شدن پيشوني و لاغر شدن صورت و بعد از آن هگزاميتاو بدوبيراه گفتن به سازنده اش و شركت فوق من خودم فقط يك بار در هفته به ماهيام ازونها ميدم ولي تصميم دارم آنهم قطع كنم بسيار ماهي دوستان را ديده ام كه داراي اين مشكل هستند

Romans
19 December 2007, 11:21 AM
با سلام به شما من هنوزم روي حرفم هستم استفاده كرم خونيهاي موجود در ايران ايجاد بيماريهاي گوارشي ميكنه البته در صورت مصرف زياد و مستمر كه علائم آن لاغر شدن پيشوني و لاغر شدن صورت و بعد از آن هگزاميتاو بدوبيراه گفتن به سازنده اش و شركت فوق من خودم فقط يك بار در هفته به ماهيام ازونها ميدم ولي تصميم دارم آنهم قطع كنم بسيار ماهي دوستان را ديده ام كه داراي اين مشكل هستند

سلام
بابک جان من هر روز یک وعده و به مقدار کم (یک عدد برای 10 ماهی متوسط و بزرگ ) استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.البته تاریخ مصرف و نوع نگهداری این غذا خیلی مهم است .

البته در همینجا اعلام میکنم قصد (کل کل ) ندارم و در مقابل شما تسلیمم و از همین حالا دستهامو بالا میبرم.

B@B@K
19 December 2007, 01:07 PM
سلام
بابک جان من هر روز یک وعده و به مقدار کم (یک عدد برای 10 ماهی متوسط و بزرگ ) استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.البته تاریخ مصرف و نوع نگهداری این غذا خیلی مهم است .

البته در همینجا اعلام میکنم قصد (کل کل ) ندارم و در مقابل شما تسلیمم و از همین حالا دستهامو بالا میبرم.

جناب محسني موضوع كل كل نيست من تجربه ام را گفتم حالا دوستان هر برداشتي دوست دارند انجام بدهند من خودم عادتم اينه كه تا چيزي را 100% ندانم در باره اش پست نميزنم براي همينه كه مشاهده مينمائيد تعداد پستهاي من خيلي از دوستان ديگر كمتر هست !!!!!!!!!!! من به قضيه اي كه گفتم ايمان دارم و ديده ام ولي دوستان ميتوانند بپذيرند يا نه اختيار با خودشان هست
ما خودمان قبلا خلع سلاح شديم دستامون خيلي وقته بالاست

Unknown97
19 December 2007, 11:25 PM

بابك خان بهتره كرم خوني رو دو بار در هفته و نيم ساعت قبل از خاموش كردن چراغ و به مقدار كم به ماهي ها بدهيد تا اشتهاي ماهي ها براي خوردن غذاهاي ديگر باز شود.

B@B@K
20 December 2007, 12:15 AM
بابك خان بهتره كرم خوني رو دو بار در هفته و نيم ساعت قبل از خاموش كردن چراغ و به مقدار كم به ماهي ها بدهيد تا اشتهاي ماهي ها براي خوردن غذاهاي ديگر باز شود.

با سلام به شما :
من كلا به اين محصول مشكوك هستم نه مقدار مصرف آن حداقل اونهايي كه در بازار ايران هست

Unknown97
20 December 2007, 01:01 AM
با سلام به شما :
من كلا به اين محصول مشكوك هستم نه مقدار مصرف آن حداقل اونهايي كه در بازار ايران هست

شما اگر تو فريزر بگذاريد فكر مي كنم انگل يا باكتريهاي احتمالي در دماي زير صفر درجه از بين برود.

من خودم زياد استفاده مي كنم تا به حال كه مشكلي برايم پيش نيامده.

B@B@K
20 December 2007, 01:45 AM
شما اگر تو فريزر بگذاريد فكر مي كنم انگل يا باكتريهاي احتمالي در دماي زير صفر درجه از بين برود.

من خودم زياد استفاده مي كنم تا به حال كه مشكلي برايم پيش نيامده.

با سلام مجدد :دوست من منم آنهارا در فريزر نگهداري ميكنم
در ضمن فكر مي كنم انگل يا باكتريهاي احتمالي در دماي زير صفر درجه از بين برود.
شما پس خودتان هم مطمئن نيستيد چون فرموديد فكر ميكنم
ولي من به عينه اين مشكل را ديده ام ودر صحبتهاي قبلي گفتم دوستان ميتوانند قبول كنند يا نكنند
موفق باشيد

*aka*
20 December 2007, 11:47 PM
راستشو بخواین منم الان 6 ماهه استفاده نمیکنم ، مشکلات کمتری دارم در عین حال سرعت رشد ماهی هام هم بیشتر شده

Unknown97
21 December 2007, 03:21 AM
با سلام مجدد :دوست من منم آنهارا در فريزر نگهداري ميكنم
در ضمن فكر مي كنم انگل يا باكتريهاي احتمالي در دماي زير صفر درجه از بين برود.
شما پس خودتان هم مطمئن نيستيد چون فرموديد فكر ميكنم
ولي من به عينه اين مشكل را ديده ام ودر صحبتهاي قبلي گفتم دوستان ميتوانند قبول كنند يا نكنند
موفق باشيد

من سعي مي كنم هيچوقت قطعي صحبت نكنم.

لطف كنيد مشكلاتي كه براي ماهي هاتون پيش آمده كه شما ريشه اش را در كرم خوني مي بينيد براي ما هم بنويسيد.

B@B@K
21 December 2007, 03:35 AM
من سعي مي كنم هيچوقت قطعي صحبت نكنم.

لطف كنيد مشكلاتي كه براي ماهي هاتون پيش آمده كه شما ريشه اش را در كرم خوني مي بينيد براي ما هم بنويسيد.
سلام به شما در پستهاي قبلي عرض كرده ام

aydin606
21 December 2007, 12:38 PM
سلام
من از تازه كارهاي آكواريوم هستم. چند تا سوال داشتم. من 4 تا كوپي دارم كه سرحال هستن. تازه گي 2 تا سيلورشارك هم اضافه كردم. البته حدود سه روز اونها رو توي قرنطينه نگه داشتم. ولي الان كه وارد تانك اصلي كردم وقتي نزديك ميشم زود ميرن گوشه اكواريوم و ميلي به غذا ندارن و اصلا براي غذا خوردن بالا نميان. من از پولكي و يك غذا كه اسمشو نمي دونم ( قهوه اي رنگ و دونه دونه هست ) براي ماهيها استفاده مي كنم.
1- آيا طبيعيه كه بالا نمي آن و غذا نمي خورن يا چه غذاي ديگه اي بايد تهيه كنم؟
2- چه ماهي هاي ديگه اي براي نگه داري مي تونم استفاده كنم ؟
مشخصات آكواريوم : 85*30*50 و سيكل آكواريوم هم طي شده و از فيلتر كف و فيلتر آب هم استفاده مي كنم.
دما هم حدود 27-29
از اين سايت بسيار آموزشي ممنون.

pouyan
21 December 2007, 02:55 PM
سلام
من از تازه كارهاي آكواريوم هستم. چند تا سوال داشتم. من 4 تا كوپي دارم كه سرحال هستن. تازه گي 2 تا سيلورشارك هم اضافه كردم. البته حدود سه روز اونها رو توي قرنطينه نگه داشتم. ولي الان كه وارد تانك اصلي كردم وقتي نزديك ميشم زود ميرن گوشه اكواريوم و ميلي به غذا ندارن و اصلا براي غذا خوردن بالا نميان. من از پولكي و يك غذا كه اسمشو نمي دونم ( قهوه اي رنگ و دونه دونه هست ) براي ماهيها استفاده مي كنم.
1- آيا طبيعيه كه بالا نمي آن و غذا نمي خورن يا چه غذاي ديگه اي بايد تهيه كنم؟
2- چه ماهي هاي ديگه اي براي نگه داري مي تونم استفاده كنم ؟
مشخصات آكواريوم : 85*30*50 و سيكل آكواريوم هم طي شده و از فيلتر كف و فيلتر آب هم استفاده مي كنم.
دما هم حدود 27-29
از اين سايت بسيار آموزشي ممنون.
سلام
به این فروم خوش اومدید
برای تغذیه سیلور شارکاتون که فکر میکنم کوچیک هم هستنند میتونید از دل بدون چربی ریز شده و کرم خونی منجمد استفاده کنید که این غذا ها رو خیلی دوست دارنند ولی کلا سیلور شارک ماهی کمرویی و کمی عصبی هست که کمتر از روی آب غذا میخوره که این موضوع هم طبیعی هست
وقتی بزرگتر بشنند 4 تا كوپي =گوپي شما رو میخورنند بنظر من اگر گوپي هاتون رو رد کنید خیلی از ماهی های دیگرو میتونید به تانکتون اضافه کنید مثل انجل -دلقک -شارک سیاه و شارک کرم و شارک دم قرمز-شارگ گلدن - بلک گوست-بارب ها- - گورامی های مختلف که تمامی این ماهی ها ماهی های آروم و سازگار و زیبایی بحساب میانند
اون غذاهای دونه ای قهوه ای هم اسمشون لوفاک هست که غذای خوبی برای تغذیه ماهی های آکواریومی نیست و کیفیت آب آکواریومتون رو زود خراب میکنه سعی کنید از غذاهای تترا یا سرا استفاده کنید چون هم برای رشد و هم برای رنگ و سلامت ماهی ها خوبنند و کیفیت بالایی هم دارنند
:icon_cool

aydin606
21 December 2007, 04:47 PM
از راهنمائي شما متشكرم.دو تا سئوال ديگه هم داشتم.
1-من از دو جور گياه استفاده مي كنم كه يكي شويدي هست و اون يكي هم برگهاش وچيك وچسبيده به ساقه هست كه تو يه سايت ديدم فكر كنم اسمش Mayaca Plant هست. دوره اين گياها يه چيزاي سفيد تشكيل شده البته خيلي كم رنگه و گوپي ها به اينا نوك مي زنند. به نظر شما چي مي تونه باشه؟
2-من تو فروشگاهي از اين كرم هاي خشك ديديم كه بسته بندي قوطي داشت و قيمتش هم 8000 تومن بود از اونها مي تونم استفاده كنم براي ماهي ها و آيا اصلا نبايد از لوفاك و پولكي نيروزا استفاده كنم.
از اينكه سئوالهاي مبتدي مي پرسم شرمنده. البته من تو اروميه هستم و مي تونم درباره آرتميا براي كساني كه بخوان تحقيق و كمك كنم. مرسي

pouyan
21 December 2007, 06:04 PM
اونا تک سلولی های انگل مانند ژله ای هستنند که موجودات و بچه ماه های ریز رو شکار میکنند که بیشتر در آب برکه ها و استخر ها دیده میشنند میتونید برای از بین بردنشون گیاهاتون رو باید ضد عفونی کنیدکه برای اینکار میتونید گیاهاتون رواز آب بیرون بیارید و بمدت کوتاهی توی آب محتوی زاج سفید قرار بدید تا از بین برنند یا اگر گوپي هاتون رو رد کردید 1 دلقک بگیرید همشون رو میخوره
بازم پولكي نيروزا به غذای لوفاک برای ماهی ها ارجحیت داره اون کرم های خشکم بد نیستنند ولی زیاد بدرد سیلور شارک نمیخورنند و اینکه اگر ازشون زیاد مصرف کنید ماهیاتون انگل میگیرنند برای رشد و سلامت ماهیاتون میتونید از غذای ترکیبی دل گوسفند + اسفناج و میگو و ... استفاده کنید که دستور درست کردن این غذا و غذاهای مشابه توی صفحه های قبل داده شده
موفق باشید

arashmax
21 December 2007, 09:11 PM
تترا پرت رنگ سوروم رو خیلی زیبا میکنه
من که راضی ام
حتما جناب بلو ری هم به ماهی جدیدشون از این غذا میدن

vanhelsing
22 December 2007, 11:14 AM
سلام
دوستان برای اسکار مسی چه غذایی را پیشنهاد میکنید که رنگ نارنجی و قرمز ان بیشتر شود راستش اکثر غذاهای رنگ را امتحان کردم ولی زیاد موثر نبوده.ممنونم

moh@mm@d reza
22 December 2007, 04:25 PM
سلام
چند روز پیش رفتم یه مغازه اکواریوم فروشی و این غذا رو برا فلاور هام گرفتم .البته من به اونا غذای ترکیبی دست ساز خودمو میدم ولی خواستم از این غذا هم استفاده کنم.می خواستم بدونم از دوستان کسی این غذا رو استفاده کرده؟
http://irapic.com/uploads/1198395636.jpg

pouyan
22 December 2007, 05:58 PM
سلام
چند روز پیش رفتم یه مغازه اکواریوم فروشی و این غذا رو برا فلاور هام گرفتم .البته من به اونا غذای ترکیبی دست ساز خودمو میدم ولی خواستم از این غذا هم استفاده کنم.می خواستم بدونم از دوستان کسی این غذا رو استفاده کرده؟

سلام
من این غذا رو یکسال و نیم قبل از مغازه اول پلاسکو گرفتم غذایه زیاد جالبی نیست چون کیفیت آب رو خراب میکنه و جزو غذاهای درجه سوم برای فلاور حساب میاد اگر Tetra louhan پيدا کردید یکی از غذاهای بسیار خوب و منحصر به فرد برای فلاوره که اینجا من فلا ندیدم کسی بیاره ولی تو این غذا ها من هنوزم تترا سیکلید گرانولی رو بهترین برای فلاور حساب میکنم البته مغازه دارای اینجا زرنگنند سایز متوسطش رو نمیارنند و سایز بزرگش و خیلی بزرگشو میفروشنند

aydin606
23 December 2007, 09:22 PM
سلام
ماهي هاي آكواريوم من : يك جفت سيلور شارك- يك جفت پلاتي-دو جفت گوپي- يك لجنخوار-يك جفت بارب طلائي هستند. من از چه غذايي براي اونها استفاده كنم؟ البته با سيلور شاركها مشكل دارم و اصلا ميل به غذا ندارند ولي تحرك خوبي دارن. ديروز كرم خوني منجمد و يك غذاي ساچمه اي به اسم Bio war (سحر دارو) گرفتم. ولي ماهي هاي ديگه فرصت ندادند كه كرم خوني به سيلور ها برسه و از غذاي ساچمه اي نخوردن. چي كار مي تونم بكنم؟ من چقدر مي تونم از كرم خوني منجمد استفاده كنم ضرري نداره هر روز بدم؟ اگه بشه چند تا غذاي خوب واسم معرفي كنيد. متشكرم

arvana_rodtil
1 January 2008, 11:10 PM
آنجل ميتونه از چه غذايي لذت ببره؟
با تشكر.
حامد.

Blaze
2 January 2008, 01:50 AM
سلام
ماهي هاي آكواريوم من : يك جفت سيلور شارك- يك جفت پلاتي-دو جفت گوپي- يك لجنخوار-يك جفت بارب طلائي هستند. من از چه غذايي براي اونها استفاده كنم؟ البته با سيلور شاركها مشكل دارم و اصلا ميل به غذا ندارند ولي تحرك خوبي دارن. ديروز كرم خوني منجمد و يك غذاي ساچمه اي به اسم Bio war (سحر دارو) گرفتم. ولي ماهي هاي ديگه فرصت ندادند كه كرم خوني به سيلور ها برسه و از غذاي ساچمه اي نخوردن. چي كار مي تونم بكنم؟ من چقدر مي تونم از كرم خوني منجمد استفاده كنم ضرري نداره هر روز بدم؟ اگه بشه چند تا غذاي خوب واسم معرفي كنيد. متشكرم

دوست خوبم ، شما تاپیک غذای ماهی رو کمی بررسی کنی ، با غذاهای مختلف مطابق با مذاق ماهی هاتون بیشتر آشنا میشی،

برای غذادهی به ماهی هات میتونی از مخلوط دل و اسفناج ، کرم خونی منجمد یا خشک و گرانول ریز استفاده کنی ، از این غذا ها بصورت متنوع در روزهای هفته استفاده کن که رشد و شادابی ماهیها بیشتر باشه .

آنجل ميتونه از چه غذايي لذت ببره؟
با تشكر.
حامد.

از همین غذاهایی که بالا عرض کردم ، غذاهای تترا هم گزینه خوبیه یکمی رنگ و رو بهشون میده .

abbass11
3 January 2008, 02:27 AM
سلام دوستان من دیروز یه غذائی به نام fish tec برای رنگ ماهیای اسکار مسی وببری و پرت قرمزم گرفتم

اگه دوستان قبلا از این غذا استفاده کردن بگن راضی بودن یا نه ؟ و اصلا خوبه یا نه ؟
در ضمن یه غذای خوب واسه رنگ همین ماهیائی که گفتم به من معرفی کنین البته از محصولات تترا یا سرا نباشه چون زورم به خریدشون نمیرسه :icon_neut

mehdimirbagheri
3 January 2008, 12:51 PM
با سلام
من یک سوال دارم یک نوع غذا گرفت که فروشنده گفت رنگ ماهی نه غذا و اسم بوستر روی قوطی آن نوشته شده بود. گرمی 1200 تومان که هر گرم را باید با 700 گرم دل کاملان مخلوط کردو نهایتا تا 10 روز به ماهیها دهد.
سوال من اینه که اولا این رنگ برای ماهی ضرر نداره یا داره دوم اینکه روزی چند بار بدم بخورند. و میخواستم بدونم خطر مرگ ماهیها هست یا نه.
این رنگ را مغازه مرجان در خیابان گلبرگ داره اگه کسی میخواد.

aydin606
4 January 2008, 01:37 AM
با سلام
من یک سوال دارم یک نوع غذا گرفت که فروشنده گفت رنگ ماهی نه غذا و اسم بوستر روی قوطی آن نوشته شده بود. گرمی 1200 تومان که هر گرم را باید با 700 گرم دل کاملان مخلوط کردو نهایتا تا 10 روز به ماهیها دهد.
سوال من اینه که اولا این رنگ برای ماهی ضرر نداره یا داره دوم اینکه روزی چند بار بدم بخورند. و میخواستم بدونم خطر مرگ ماهیها هست یا نه.
این رنگ را مغازه مرجان در خیابان گلبرگ داره اگه کسی میخواد.

سلام دوست عزيز

به نظر من از اين غذا تهيه نكن. شما كه مي خواهيد هزينه كنيد چرا از غذاهاي تترا يا سرا استفاده نمي كنيد كه يك جنس مناسب تر و بي ضرر هست و مشخصه كه چيه. مخصوصا تترا. حالا نمي دونم اين غذا چيه ولي به نظر بنده نخري بهتره. من خودم از غذاهاي تترا استفاده مي كنم و خيلي هم خوب جواب ميده. حالا نمي دونم نظر دوستان چيه؟

موفق باشي

fish man
4 January 2008, 11:26 PM
روی یه ماهی کم ارزشت(از نظر خودت)امتهان کن.
خیلی از مواد رنگ دهنده به صورت تجاری هستند که کاملا معتبر هستند و دوز مصرف اون ها از این هم کمتره
ولی چون این ماده معلوم نیست چیه اون کاری که گفتم بکنی بهتره.

sae
5 January 2008, 10:33 AM
سلام
من دیروز 3 تا اسکار 3 سانتی و یک نایف 5-6 سانتی گرفتم. میخواستم بدونم چه غذاهایی بهشون بدم تا رنگ و رشدخوبی داشته باشن؟ فروشنده با اصرار میخواست یه بسته دافنی ماهیران رو به قیمت 2500 تومان به من بده که من قبول نکردم و گفتم بعدا میام میخرم!!!
نظر شما در مورد دافنی و رژیم غذایی مناسب برای ماهیهای فوق چیه؟ نمیخوام اسکارام بزرگ بشن و رنگ خاکستری بی رنگ و رو داشته باشن. میخوام رنگ نارنجی توی زمینه مشکی فعلی, حفظ و حتی پرجلا تر هم بشه. دوستان بفرمایند چه کارهایی باید بکنم و چه غذایی بایدبدم؟

Moh4mm4d
5 January 2008, 12:11 PM
سلام
من دیروز 3 تا اسکار 3 سانتی و یک نایف 5-6 سانتی گرفتم. میخواستم بدونم چه غذاهایی بهشون بدم تا رنگ و رشدخوبی داشته باشن؟ فروشنده با اصرار میخواست یه بسته دافنی ماهیران رو به قیمت 2500 تومان به من بده که من قبول نکردم و گفتم بعدا میام میخرم!!!
نظر شما در مورد دافنی و رژیم غذایی مناسب برای ماهیهای فوق چیه؟ نمیخوام اسکارام بزرگ بشن و رنگ خاکستری بی رنگ و رو داشته باشن. میخوام رنگ نارنجی توی زمینه مشکی فعلی, حفظ و حتی پرجلا تر هم بشه. دوستان بفرمایند چه کارهایی باید بکنم و چه غذایی بایدبدم؟
استفاده از موادی مثل اسفناج، هویج، کلم بروکلی، میگو با پوست در مخلوط دل.
استفاده از غذاهای با کیفیت و مناسب برای اسکار مثل تترا سیچلاید، دورومین، رد پرت.
اسکار با این غذاها وقتی بزرگ بشه رنگ بسیار خوبی خواهد داشت البته در صورتی که نژادش هم خوب باشه.
در مورد رنگ نایف فرقی نمیکنه غذاش چی باشه. توی اون سایز باید گرانول ریز بریزید که بره کف تانک و بو بکشه پیدا کنه.

Blaze
5 January 2008, 05:40 PM
پوست میگو رو هم توی مخلوط دل میکس میکنید ؟

ماهی تف نمیکنه ؟

منبعی ، کتابی ، نوشته ای برای مفید بودنش دارید ؟

Moh4mm4d
5 January 2008, 07:51 PM
علف باید به دهن بزی شیرین بیاد :icon_arro
من تقریباً هر چی دستور غذا دیدم همه گفتن میگو بطور کامل. یعنی سر و پوست و همه چی.
مثلاً یک مخلوط میگو هست ( European Shrimp Mix ) که تکثیر کننده های اروپایی استفاده میکنن ( بیشتر برای سیچلایدهای افریقایی ) نصفش میگوی کامل هست نصفش هم نخود فرنگی. مقداری هم Spirulina
این مخلوط کاملاً معروف و معتبر هست و تأثیر بسیار زیادی در رنگ، رشد و تولیدمثل ماهی ها داره و در کتاب Enjoying Cichlids هم ازش نام برده شده.

Cichlid Food Recipes (http://www.cichlid-forum.com/articles/food_recipes.php)

قسمتی از نوشته :
Whole Shrimp : You want to get regular whole shrimps, heads and all. The cheaper ones are preferable, they just need to be full-sized.

DIY Fish Food (http://www.aquariumlife.net/projects/diy-fish-food/112.asp)

قسمتی از نوشته:
Whole Shrimp - You want complete shrimp with the heads, shells, and legs. "Cheap" shrimp is better, as long as they are full grown. Don't spend money on "large" shrimp, it won't matter for our application.

همونطور که می بینید روی کامل بودن میگو تأکید شده. من خودم نمیدونستم و میگو پوست کنده استفاده میکردم. دفعه بعد درسته تست میکنم.

راستی دوستان این Spirulina یک جلبک سبز-آبی هست که گویا از نظر ارزش غذایی وحشتناکه. اطلاع دارید اینجاها هم پیدا میشه یا نه؟ بصورت پودر و قرص هست.

goodbay-jojo
6 January 2008, 01:54 AM
سلام
حقیقتش من اطلاعی در مورد ارزش غذایی پوست میگو ندارم ، اما به نظر من فقط و فقط در حالتی میشه میگو رو با پوست به خورد ماهی داد که :
1- میگو به اندازه سایز دهان ماهی باشه و درسته بخورش .
2 - پوست و سر میگو رو از گوشت جدا کنیم و بعد از خشک شدن ، اونو آسیاب کرده و بصورت پودر به غذا اضافه بشه .
اگر دقت کرده باشین ، پوست میگو یک لایه سخت و محکمه( شبیه ناخن) که بعید هیچ ماهیی اونو بخوره.
موفق باشید.

Moh4mm4d
6 January 2008, 02:26 AM
قراره بندازیم توی چرخ گوشت! این میگو معمولی ها گمون نکنم خیلی سفت باشه پوستشون. خشک و پودر کردن پوستش هم روش خوبیه.

امير حسين ـ 1976
6 January 2008, 02:47 PM
تترا سیکلید و رد پرت رو میشه به ماهیهایی نظیر انجل -دلقک -شارک سیاه و شارک کرم و شارک دم قرمز-شارگ گلدن - بلک گوست-بارب هاو گورامی داد؟اگه جواب مثبت باشه من به سرعت تانک سیکلید هام رو تعطیل کنم و گرنه باید یه دو سالی صبر کنم تا این غذاها تموم شه :icon_eek:

Blaze
6 January 2008, 04:43 PM
تترا سیکلید و رد پرت رو میشه به ماهیهایی نظیر انجل -دلقک -شارک سیاه و شارک کرم و شارک دم قرمز-شارگ گلدن - بلک گوست-بارب هاو گورامی داد؟اگه جواب مثبت باشه من به سرعت تانک سیکلید هام رو تعطیل کنم و گرنه باید یه دو سالی صبر کنم تا این غذاها تموم شه :icon_eek:

اگر گرانول ریز باشند و اندازه دهانشون باشه صد البته !

esprichoo2004
6 January 2008, 04:51 PM
این اسفناج که با دل مخلوط میشه خیلی آب رو کثیف میکنه . مخصوصا که دیسکسهای من اسفناج تنها را هم نمیخورند . شما از این موضوع شکایتی ندارید ؟
شاید باید ژلاتین بیشتر بشه ! اگه ژلاتین به حدی زیاد بشه که پس از ریخته شدن در آب از حالت جامد خارج نشه چه اتفاقی میفته ؟
سلام من برای رفع این مشکل اسفناج رو 15 دقیقه میجوشونم و با دل چرخ میکنم از زلاتین هم استفاده نمیکنم و اب اصلا کثیف نمیشه.البته میزان غذا دهی هم مهمه

Blaze
6 January 2008, 05:35 PM
در این مورد قبلا بحث شده ، اما خلاصه اینکه باید اجازه بدید بشدت یخ بزنه ، در قطعات کوچک جوری کم کم غذا بریزید که زود خورده بشه و پخش نشه

abbass11
7 January 2008, 02:59 AM
سلام دوستان من دیروز یه غذائی به نام fish tec برای رنگ ماهیای اسکار مسی وببری و پرت قرمزم گرفتم

اگه دوستان قبلا از این غذا استفاده کردن بگن راضی بودن یا نه ؟ و اصلا خوبه یا نه ؟
در ضمن یه غذای خوب واسه رنگ همین ماهیائی که گفتم به من معرفی کنین البته از محصولات تترا یا سرا نباشه چون زورم به خریدشون نمیرسه :icon_neut
.
...
......
................

کسی نبود به این سئوال ما جواب بده ؟

راستی من اسکارام اصلا اسفناج یا کاهو نمیخورن با هر چی هم که مخلوط کنم بازم طرفش نمیرن

چیکار کنم ؟ طوریه اگه اطلا بهشون ندم ؟

Blaze
7 January 2008, 08:29 AM
.
...
......
................

کسی نبود به این سئوال ما جواب بده ؟

راستی من اسکارام اصلا اسفناج یا کاهو نمیخورن با هر چی هم که مخلوط کنم بازم طرفش نمیرن

چیکار کنم ؟ طوریه اگه اطلا بهشون ندم ؟

در مورد سوال اول ، دوست عزیز اگر کسی اطلاع داشته حتما عنوان میکنه .

در مورد مساله اسفناج ، بهترین و احتمالا تنها گزینه ، مخلوط کردن اون با دل گاو هست .

payam payami
13 January 2008, 05:11 PM
سلام
دوستان من تعدادي ماهي گياه خوار دارم
ليست غذاي كه من بهشان ميدم بشرح ذيل:1- كرم خوني 2-لوفلاك 3-ارتيمينا خشك و فريز شده 3-shrimp brain

4-پولكي 5 تترا ديسكاس 6-يك غذاي چيني كه براي گلد فيشه
هر وعده از يك كدامشان
اغلب اين غذا ها رو آب ميمانه و ماهي هاي مثل گوپي ومولي و انجل و دينا ها ميريزن سرش ولي كف خوار ها سرشان بي كلاه ميمانه
و بر عكس وقتي لوفلاك ميريزم فوري غرق ميشه و به بالائي ها نميرسه
بهترين روش و چه غذائي براي اين دسته ماهي لازمه؟

taha-nokia
13 January 2008, 07:14 PM
سلام
دوستان من تعدادي ماهي گياه خوار دارم
ليست غذاي كه من بهشان ميدم بشرح ذيل:1- كرم خوني 2-لوفلاك 3-ارتيمينا خشك و فريز شده 3-shrimp brain

4-پولكي 5 تترا ديسكاس 6-يك غذاي چيني كه براي گلد فيشه
هر وعده از يك كدامشان
اغلب اين غذا ها رو آب ميمانه و ماهي هاي مثل گوپي ومولي و انجل و دينا ها ميريزن سرش ولي كف خوار ها سرشان بي كلاه ميمانه
و بر عكس وقتي لوفلاك ميريزم فوري غرق ميشه و به بالائي ها نميرسه
بهترين روش و چه غذائي براي اين دسته ماهي لازمه؟

سلام

دوست عزیز با اینکه اطلاع کاملی در مورد ترکیب ماهی های موجود در تانکتون ندارم ولی از شواهد پیداست که ماهی هاتون دارای تفاوت در سطوح تغذیه ای هستند .
به طور مثال ماهی هایی مثل زنده زاها از سطح آب تغذیه میکنند و گلد فیش ها از سطح میانی و خانواده لوچ ها هم کف زی هستند .
برای اطلاع از سطه تغذی ای ماهی هاتون باید به شکل دهان ماهی توجه کنید : اگر دهان به سمت بالا بود (( مثل ماهی گوپی )) ماهی از سطح آب تغذیه خواهد کرد ، اگر دهان صاف بود (( مانند گلد فیش یا دیسکس )) ماهی از سطح میانی تغذیه میکند و اگر دهان رو به پایین بود (( مثل کوریدوراس )) ماهی کف زی یا کف خوار خواهد بود .

با توجه به تفاوت سطح تغذیه ای ماهی هاتون باید از موادی غذایی ای استفاده کنید که نیاز کلیه سطوح رو برآورده کند . به نظر من تنوع غذایی تانک شما خوبه و نیاز همه ماهی ها رو برآورده میکنه به طور مثال پولکی برای ماهی هایی که از سطح تغذیه میکنند ، تترا دیسکس برای ماهیهای میان زی و لوفاک برای ماهی های کف زی .

موفق باشید

.

payam payami
14 January 2008, 01:03 AM
دوستم سپاس گذارم از راهنمائيتان
من هم به همين دلايل اي غذا ها را انتخاب كردم مشكل اين است كه هر وعده غذائي از هر سه نوع غذا بايد استفاده كنم يا هر كدام را در يك وعده؟شخصي بمن توصيه كرده مخلوط غذا ندهم و من هميشه نگران آن دسته گرسنه ميباشم.
ميشود بطور خلاصه غذاهاي موجود با خواصشان درج بشه البته اگر دوستان همه كمك كنن
فكر كنم اين جوري راحتر بشود انتخاب كرد به چه ماهي چه غذائي سرو شود؟

JBF
14 January 2008, 03:46 PM
دوست عزيز بنظر من دادن انواع غذا به ماهيها كار خوبيه چون ذائقه ماهي رو نبايد فقط به يك نوع غذا عادت داد شما انواع غذا رو در يك وعده بديد و نگران هيچ چيزي نباش . غذاهائي كه كف آب ميرن رو كفخوارها ميخورن و اونهائي كه در سطوح بالائي و مياني هستن رو سايرن ميخورن در ضمن يك چيز ديگه اي هم هست و اونهم اينه كه بعد از اينكه شما از تانكت دور بشي ماهي ها به طرف غذاهائي كه كف تانك هست هم ميرن و از اونها هم تغذيه ميكنن .
در كل نگران نباشيد در هر وعده اگر چند نوع غذا رو با هم بديد مشكلي نيست .
موفق و پيروز باشيد
ياعلي !!!!!!!!!!

fish man
15 January 2008, 02:19 PM
اگه از ماهی پخته استفاده کنی (کمی اب پز ) مشکلت رفع میشه

fish man
16 January 2008, 04:47 PM
سلام امروز توی یه مغازه یه نوع پودر رنگ مخصوص ماهی های اب شیرین و اب شور دیدم که انصافا در بسته بندی های
پدر مادر داری بود این مغازه دار میگفت نمایندگی اون رو گرفتن البته دونوع دیگه هم داشت یکی مکمل غذا و دیگری رو
نیدونم.
غذایی که برای رنگ کردن بود رو ازش گرفتم و روشو خوندم برای یک کیلو غذا میشه استفاده کرد
تاثیرش فکر کنم بعد از 48 ساعت معلوم میشه به حالت پودر است البته توضیحات زیادی داده که یادم نمیاد
قیمتش 16000 تومن زده بود تاریخ انقضا هم تا...1388 .عکس فلاور روش ادم رو حسابی وسوسه میکرد
البته یکی قبل مصرف بود یکی بعد مصرف.
پودر تقویتیش فکر کنم 2500.
ببخشید اطلاعات بیشتری ندارم.
آدرش م-خراسان،اول خ خاوران،دست چپ پاساژ برلیان (20 متر داخل خاوران برید میرسید)

33033396 ماهی گلی

aydin606
18 January 2008, 01:18 AM
سلام

دوست عزیز با اینکه اطلاع کاملی در مورد ترکیب ماهی های موجود در تانکتون ندارم ولی از شواهد پیداست که ماهی هاتون دارای تفاوت در سطوح تغذیه ای هستند .
به طور مثال ماهی هایی مثل زنده زاها از سطح آب تغذیه میکنند و گلد فیش ها از سطح میانی و خانواده لوچ ها هم کف زی هستند .
برای اطلاع از سطه تغذی ای ماهی هاتون باید به شکل دهان ماهی توجه کنید : اگر دهان به سمت بالا بود (( مثل ماهی گوپی )) ماهی از سطح آب تغذیه خواهد کرد ، اگر دهان صاف بود (( مانند گلد فیش یا دیسکس )) ماهی از سطح میانی تغذیه میکند و اگر دهان رو به پایین بود (( مثل کوریدوراس )) ماهی کف زی یا کف خوار خواهد بود .

با توجه به تفاوت سطح تغذیه ای ماهی هاتون باید از موادی غذایی ای استفاده کنید که نیاز کلیه سطوح رو برآورده کند . به نظر من تنوع غذایی تانک شما خوبه و نیاز همه ماهی ها رو برآورده میکنه به طور مثال پولکی برای ماهی هایی که از سطح تغذیه میکنند ، تترا دیسکس برای ماهیهای میان زی و لوفاک برای ماهی های کف زی .

موفق باشید

.

سلام
البته در تكميل صحبت شما دوست عزيز كه خيلي هم كامل توضيح داديد. اگه محيط آروم و طبيعي با ماهيهاي آكواريوم باشه تمام ماهيها از تمام سطوح به غذا خوردن علاقه نشون ميدن. البته ماهيهاي تازه وارد كمتر و يا احتمال داره كه تا چندين روز هم به سمت غذا نيان. يه چيز جالب كه خودم هم تجربه كردم. لجن خوار من كه نسبتا بزرگ هم هست ( 7-8 cm ) حتي وتي پولكي هم ميريزم بعضي وقتها به كف آب مياد و خيلي جالب غذا مي خوره. حتي سيلور شارك هم كه اكثرا از قسمتهاي مياني غذا مي خوره به كف آب مياد و با صداي جالب و زياد غذا مي خوره. دوست عزيز payam payami سعي كن كه زياد به ماهي ها غذا ندي چون يكي از دلايل ايجاد اكثر بيماريها غذاي زياد و كثيف شدن آب هست. از كرم خوني هم هفته اي 2 بار به عنوان دسر استفاده بكن و زياد نده. ( يكي از دلايل انگل روده ) ساعت حدود 5-6 بعدازظهر به بعد هم ديگه غذا نده كه تا آخر شب قبل از خواب همه غذاي خورده شده هضم بشه. هفته اي يك روز هم سعي كن كه غذا ندي تا دستگاه گوارش اونها استراحتي داشته باشه ( خيلي به ندرت ماهي از بي غذايي مي ميره !! ) اميدوارم تونسته باشم مطالب مفيد براي دوستان گفته باشم.

موفق باشيد

powerlifter
25 January 2008, 01:55 PM
سلام به همه ...
یه مشکلی با خوراک بچه ها داشتم که با راهنمایی های دوستان خوبم در اینجا داره کم کم حل میشه و دیگه ماهی هام مطیع شدن و هر چی بدم میخورن و ناز و عشوه خبری نیست !
( خصوصا اسکار های گرانقدرم ! )
با خودم فکر کردم برای اینکه این وسط یه اطلاعات عمومی هم برای دوستان تازه کار ( مثل خودم ) و ... بمونه یه چند جمله ای در قالب سوال و ... عرض کنم !
من تا یه مدتی به اسکار هام دل میدادم . طور شده بود که نه آرتیمیا میخوردن نه لوفاک و نه ... ! موزامبیک ها و سیکلید ها هم یاد گرفته بودن و طبعیت میکردن ! البته یه پاتکی به آرتیمیا پودر شده میزدن ...
خلاصه ! حس کردم اصلا تنوع غذایی ندارن و دارن تنبل و بدون تغییر میشن . پس یه چند وقتی تحریم شدن و الان دیگه کم کم دارن سر به راه میشن ... دیگه فهمیدن کی اینجا رئیسه !!!
یکی دو جا شنیدم دوستان صحبت از میگو میکنن ! برام جالب شد و گفتم ما هم میگوی خودمونو نشون بدیم شاید دوستان استقبال کردن !
حتما همه شما دریا رفتین ... اون موجودات ریزی که به پاهاتون میچسبن و شگل میگو هستند رو دیدین ؟ ما اینجا بهشون میگیم (( رٌش )) . اصلا به فکرمم نرسیده بود شاید بتونه غذای خوبی واسه گوشتخوارهام باشه . همش ذهنم روی میگوی کوچیک و آرتیمیای پرورشی و ... بود که تو محیط غیر طبیعی اکثرا پرورش پیدا میکنن . الان به مقدار زیادی خشک شدش رو دارم ( چون بابام واسه ماهیگیریش همیشه میگرفت و خشکش میکرد ) اما تابستون که بشه میتونم زنده ش رو راحت از لب دربا تهیه کنم .
حالا سوال : واسه ماهی های آکواریومی تهیه این میگو ها از دریا و مستقیما سرو کردنشون کار درستی هست ؟ از لحاظ تمیزی و سالم بودن و ... مشکلی نیست ؟
من عکس خشک شده ش رو میزارم اینجا ببینین:
http://i32.tinypic.com/wks5z4.jpg
برای من نا وارد هم اگه میشه مشخص کنین اسم اینا چیه :
لوفاک ؟ :
http://i30.tinypic.com/jj1p4m.jpg
اسکا رها و موزامبیک های من به لوفاک حمله ور میشن !
؟ ... ؟ : ( این رو در ابعاد مختلف !!! دارم . خیلی ریز . این اندازه ای و یه کم درشت تر که دوستم داد بهم . البته اون ریزهاش رو گیاهخوار ها هم میخورن . اما چون ریزی واسه بزرگتر ها مشکله خوردنش ... اسکار هام اینو فقط مزه میکنن و تف میکنن بیرون ! اما موزابیک ها و کت فیشم پاتکی میزنن ! کم کم داشتم از این نا امید میشدم ! )
http://i30.tinypic.com/21kc660.jpg
برای گیاهخوار ها هم یه مقدار لوفاک و پولکی ایرانی ( انرژی زا ) و آرتیمیا پودر شده رو جداکانه به ریزترین شکل ممکن پودر کردن و باهم مخلوط کردم و در 2 وعده به ماهی هام میدم . چون دیدم به هر کدوم جداگانه علاقه نشون میدن و با ولع میل میکنن ! گفتم معجون بدم خدمتشون . چطوره ؟
Sorry بازم حرف زیاد زدم ! ممنون !:icon_wink

Moh4mm4d
25 January 2008, 05:16 PM
بنظر من اون موجودات میتونن مکمل خوبی در رژیم غذایی ماهی هاتون باشن! هرچند نمیدونم دقیقاً چی هستن.
اسکار توی طبیعت غذاش کرم ها و سخت پوستان و حشرات و این چیزها هست.
یکی دیگه از غذاهایی که خارج توی مغازه ها زنده میفروشن جیرجیرک و ملخ هست.
بنظرم اون موجودات رو یکی دو دقیقه توی آبجوش بندازید تا بهداشتی تر باشه.

لوفاگ و بیومار و کلاً این دونه های قهوه ای نباید غذای اصلی باشن. چون مواد کافی ندارن. فقط پروتئین زیاد دارن و برای سایز کردن ماهی استفاده میشن. ماهی بالغ هم نباید زیادی پروتئین بخوره.

استفاده از انواع مختلف غذاها هم خوبه. غذاهای آماده و معتبر مثل تترا هم توی رژیمشون باشه بهتره. غذاهای ایرانی هم بدرد خودشون میخوره.

من که به تترا هم راضی نیستم و میخوام بگم برام New Life Spectrum (http://www.nlspectrum.co.uk/product_freshwater.php?p=freshwater) بفرستن http://qsmile.com/qsimages/24.gif

powerlifter
25 January 2008, 05:46 PM
بنظر من اون موجودات میتونن مکمل خوبی در رژیم غذایی ماهی هاتون باشن! هرچند نمیدونم دقیقاً چی هستن.
http://qsmile.com/qsimages/24.gif
این سری که تشریف آوردی شمال ( البته بهار و تابستون ) پاچه شلوارتو بزن بالا و برو لب ساحل تا موج به پاهات بخوره ! بعد میبینی چقدر از این موجودات ( رش ) به پاهات چسبیدن و دارن ورجه وورجه میکنن !
اضافه کردنشون به رژیم غذایی بچه ها ! همین امروز اتفاقی به ذهنم رسد ! البته الان فصلشون نیست و خشکش رو داریم . همین که تو دستمه و نشونشون دادم . محل زندگیشون تو آب شوره و فکر نمیکنم بتونم تو یه سطل با آب دریا زنده نگهشون دارم . البته امسال بهار آزمایش میکنم ! :icon_mrgr
ولی خب فعلا که پودرشو گیاهخوار ها و خوشدشو هم گوشتخوارهام دارن با ولع میخورن ...
خشک شده ش رو که نمیشه جوشوند . افتضاح به بار میاد ! همینجوری مدم خدمتشون ! :icon_razz
فکر هم نمیکنم لوفاک چیز مضری باشه . ( برای سلامت ماهی ) ... پیشنهاد میکنم برای تنوع هم که شده لااقل هفته ای یکی 2 بار تو یه وعده کم حجم به ماهی هاتون بدین ... البته دونه دونه که همشو بخورن ...
اون عکس سومی نگفتی دقیقا چیه ؟! گرانول هم واسم نا مفهومه !
ممنون عزیزم .

Moh4mm4d
25 January 2008, 07:49 PM
بنده هم نگفتم لوفاگ ضرر داره. گفتم کامل نیست.
خودم گهگاه بیومار فرانسه هم میدم به ماهی هام. بیومار شبیه لوفاگ هست ولی میزان در پیت بودنش کمتره!
اون سومی هم نمیدونم چیه. از این چیزها ریخته تو مغازه ها. آب رو هم معمولاً خراب میکنن این محصولات گرانبها.
دمپایی پاره هم 2 سال به ماهی بدیم بخوره زنده بمونه دلیل نمیشه بگیم ضرر نداره و چه غذای خوبی بود.
از نظر من با استفاده از پنجاه نوع غذای بی کیفیت هم رژیم کامل بدست نمیاد. حداقل باید یک غذای شناخته شده و معتبر توی رژیمشون باشه. یا اینکه حداقل مخلوط دلی که درست میکنید باید انواع مواد مفید رو قاطیش کنید تا رژیم خوبی باشه. البته در صورتی که برنامه چندین ساله برای ماهی هاتون دارید نه این تیریپی که ملت اینجا فکر میکنن ماهی مثل کفش و لباس هست هر سال پاره میشه باید بندازی دور نو بخری!

توی انواع غذاهای ماهی ها، گرانول منظور دانه هست. دانه ریز. حالا نمیدونم مغازه دارها به چی میگن گرانول.
مثلاً تترا سیچلاید، یک نوع گرانولی داره که دونه هاش زیر 1 میلیمتر هستن. یک نوع استیک stick داره که درشت هست. یک نوع پولکی flake داره که مشخصه چیه.
pellet هم منظور دانه گِرد هست. سایزهای مختلف میتونه داشته باشه.

powerlifter
25 January 2008, 09:05 PM
بنده هم نگفتم لوفاگ ضرر داره. گفتم کامل نیست.
خودم گهگاه بیومار فرانسه هم میدم به ماهی هام. بیومار شبیه لوفاگ هست ولی میزان در پیت بودنش کمتره!
اون سومی هم نمیدونم چیه. از این چیزها ریخته تو مغازه ها. آب رو هم معمولاً خراب میکنن این محصولات گرانبها.
دمپایی پاره هم 2 سال به ماهی بدیم بخوره زنده بمونه دلیل نمیشه بگیم ضرر نداره و چه غذای خوبی بود.
از نظر من با استفاده از پنجاه نوع غذای بی کیفیت هم رژیم کامل بدست نمیاد. حداقل باید یک غذای شناخته شده و معتبر توی رژیمشون باشه. یا اینکه حداقل مخلوط دلی که درست میکنید باید انواع مواد مفید رو قاطیش کنید تا رژیم خوبی باشه. البته در صورتی که برنامه چندین ساله برای ماهی هاتون دارید نه این تیریپی که ملت اینجا فکر میکنن ماهی مثل کفش و لباس هست هر سال پاره میشه باید بندازی دور نو بخری!

توی انواع غذاهای ماهی ها، گرانول منظور دانه هست. دانه ریز. حالا نمیدونم مغازه دارها به چی میگن گرانول.
مثلاً تترا سیچلاید، یک نوع گرانولی داره که دونه هاش زیر 1 میلیمتر هستن. یک نوع استیک stick داره که درشت هست. یک نوع پولکی flake داره که مشخصه چیه.
pellet هم منظور دانه گِرد هست. سایزهای مختلف میتونه داشته باشه.
فرمایش حضرتعالی متین ... !
به نظر من ترکیب یک یا چند نوع غذا فقط با دلیل و نتایج مشهود مفیده و لاغیر !
اون دمپایی هم که میفرمائید میتونه ماهی رو زنده نگه داره علتی داره ! باید ببینید روی دمپاییتون چه موادی بوده که ماهی ازش تغذیه کرده ! :icon_arro:icon_cool ( ببخشید بابت شوخی ! ) :icon_wink
بالاخره شما باید در نظر بگیری که مخاطبان این وب همشون سابقه آکواریوم داشتن ندارن و چه بسا همین مطالب من و شما ترغیبشون کرده . باید سعی بشه هر چه بیشتر نکات مهم و ضروری بهشون شناسونده بشه که خیلی هم عالی این کار توسط دوستان در حال انجامه ...
ای بابا جاده خاکی رفتیم ! آقا بی خیال ! من فردا اون مخلوط دل رو ( دل گاو + اسفناج + هویج + ... چیزایی که تجربه م میگه مفیده ) آماده میکنم و نتیجه رو عرض خواهم کرد .
نکاتی که دوستان تو این تاپیک گفتن خیلی خیلی به در بخور و مفیده . خودم قبل از پست دادن همشونو مو به مو خوندم از صفحه اول تا اینجا !
موفق باشید ... ممنون ! :icon_surp:icon_wink

babak_deghat
28 January 2008, 01:55 PM
کسی اطلاعی داره لوفاک از چی ساخته میشه؟

powerlifter
28 January 2008, 04:49 PM
پروژه رش دادن به ماهی ها فعلا متوقف شد ! :icon_eek: فعلا فصل رش نیست و خشک شدش هم به مزاج اسکارهای عزیز سازگار نبود ... یعنی بود ! ولی چون فقط مغزش رو میخورن و پوستش رو تف میکنن بیرون آب رو به گند میکشن ! فعلا باید صبر کنم که رش تازه گرفته شده از دریا رو هم امتحان کنم .
2 تا سوال دارم از دوستان :
یکی اینکه برای تغذیه بچه کورامی ها و گوپی ها گذاشتن کاهو توی آب و جلو آفتاب و ... پیشنهاد شده بود یا آب سبز استخر ...
خوب حالا این جور استخر ها که آب راکد توشه طرف ما زیاده . آب با سبزه و لجن ! حالا یعنی میشه یه قسمت تمیزتر این آب رو به بچه ماهی ها داد ؟ مطمئنید از لحاظ بهداشتی مشکلی نداره ؟ :icon_razz
سوال دومم هم در واقع یه شیرین کاری دیگه ست که به فکرم رسید ! ( چون اینجا ( شمال ! ) از این چیزا زیاده آدم هی وسوسه میشه ! ) وقتی اسکار ها و اکثر گوشتخوار ها از آرتیمیا زنده و بچه ماهی ... هم تغذیه میکنن ایا میشه اونا رو با بچه قورباغه های چند روزه ( کوچیک هستن و لب برکه ها به تعداد بسیار زیاد پیدا میشه ) استفاده کرد ؟ ممکنه احتمال آلودگی توشون باشه یا مفیدن ؟
ممنون میشم اونایی که اطلاعی دارن بگن ما هم روشن شیم .
ممنون :icon_evil:icon_cool

fish man
28 January 2008, 04:50 PM
پایه اغلب غذا هایی که به این صورته
از پودر ماهی هست ولی بقیشو نمیدونم.

Blaze
28 January 2008, 05:26 PM
پروژه رش دادن به ماهی ها فعلا متوقف شد ! :icon_eek: فعلا فصل رش نیست و خشک شدش هم به مزاج اسکارهای عزیز سازگار نبود ... یعنی بود ! ولی چون فقط مغزش رو میخورن و پوستش رو تف میکنن بیرون آب رو به گند میکشن ! فعلا باید صبر کنم که رش تازه گرفته شده از دریا رو هم امتحان کنم .
یکی اینکه برای تغذیه بچه کورامی ها و گوپی ها گذاشتن کاهو توی آب و جلو آفتاب و ... پیشنهاد شده بود یا آب سبز استخر ...
خوب حالا این جور استخر ها که آب راکد توشه طرف ما زیاده . آب با سبزه و لجن ! حالا یعنی میشه یه قسمت تمیزتر این آب رو به بچه ماهی ها داد ؟ مطمئنید از لحاظ بهداشتی مشکلی نداره ؟ :icon_razz
سوال دومم هم در واقع یه شیرین کاری دیگه ست که به فکرم رسید ! ( چون اینجا ( شمال ! ) از این چیزا زیاده آدم هی وسوسه میشه ! ) وقتی اسکار ها و اکثر گوشتخوار ها از آرتیمیا زنده و بچه ماهی ... هم تغذیه میکنن ایا میشه اونا رو با بچه قورباغه های چند روزه ( کوچیک هستن و لب برکه ها به تعداد بسیار زیاد پیدا میشه ) استفاده کرد ؟ ممکنه احتمال آلودگی توشون باشه یا مفیدن ؟
ممنون :icon_evil:icon_cool

در داستان آب سبز هم خود بنده موندم ، اینکارو هم نکردم . ولی بگفته دوستان میشه از همون آب سبز استخر استفاده کرد ولی به میزان کم ، نه اینکه هر وعده یک مرتبه مقدار زیادی وارد تانک بشه .

در مورد آلودگی بچه قورباغه ها که بنظرم میتونه اینطوری باشه ، در ضمن فکر نمیکنم اسکار بخوره ، ولی خیلی ایده جالبه ، حقیقتش اگر خودم داشتم فقط محض بررسی روی یک اسکار تست میکردم و جدا نگهش میداشتم تا اگر بیماری و آلودگی نشون داد به بقیه ماهی ها سرایت نکنه .

babak_deghat
28 January 2008, 05:37 PM
پروژه رش دادن به ماهی ها فعلا متوقف شد ! فعلا فصل رش نیست و خشک شدش هم به مزاج اسکارهای عزیز سازگار نبود ... یعنی بود ! ولی چون فقط مغزش رو میخورن و پوستش رو تف میکنن بیرون آب رو به گند میکشن !

یک راه برای استفاده ی ماهیان از غذاهایی که اینگونه آب رو کثیف میکنه(مثلا دافنی....)اینه که وقتی بهشون این غذاها رو بدین که تصمیم دارین بعدش آب آکواریومتون رو عوض کنید یا کفشو سیفون کنید

خوب حالا این جور استخر ها که آب راکد توشه طرف ما زیاده . آب با سبزه و لجن ! حالا یعنی میشه یه قسمت تمیزتر این آب رو به بچه ماهی ها داد ؟ مطمئنید از لحاظ بهداشتی مشکلی نداره ؟

پیشنهاد من:یک ظرف سینی مانند که پهن است و سطح تماسش با هوا زیاده رو توش آب بریزید،چند تا برگ کاهو و احیانا علوفه و کاه و یونجه هم توش بریزید و بزارینش جایی که در طول روز بیشترین مقدار آفتاب رو می خوره.بعد از 4-5روز نتیجه ی مطلوبی باید به دست بیاد ولی اگه حوصله ی صبر کردن نداری میتونی از همون آب سبز رنگی که تو استخر هست و پر از موجودات ذره بینیه استفاده کنی.فکر هم نکنم مشکلی پیش بیاد(مگه اینکه کسی دیگر از دوستان در اینجا نظر دیگری داشته باشه)

2سوال دومم هم در واقع یه شیرین کاری دیگه ست که به فکرم رسید ! ( چون اینجا ( شمال ! ) از این چیزا زیاده آدم هی وسوسه میشه ! ) وقتی اسکار ها و اکثر گوشتخوار ها از آرتیمیا زنده و بچه ماهی ... هم تغذیه میکنن ایا میشه اونا رو با بچه قورباغه های چند روزه ( کوچیک هستن و لب برکه ها به تعداد بسیار زیاد پیدا میشه ) استفاده کرد ؟ ممکنه احتمال آلودگی توشون باشه یا مفیدن ؟
ممنون
من تابحال به تجربه بهم ثابت شده که بچه قورباغه غذای زیاد مناسبی نیست.زیرا اغلب میتونه ناقل بعضی بیماری ها باشه

Unknown97
28 January 2008, 05:39 PM
بله همانطور كه fishman عزيز گقتند از كشورهاي آمريكاي لاتين و جنوبي ماهي ها را خشك و سپس پودر مي كنند و براي كشورهايي مثل فرانسه و ... براي ساخت غذا صادر مي كنند. در كارخانه ها هم آنطوري كه در كيسه بيومار فرانسه نوشته يك سري ويتامين مختلف و .. اضافه مي كنند.

Al3l3@S@li
28 January 2008, 11:43 PM
منم با نظر دوستان در مورد مشكل ساز بودن بچه قورباغه ها براي ماهي هاي درون آكواريوم موافقم،اما طبق تجربه ي يكي از اساتيد فن،تخم و لارو قورباغه روي كويي هايي كه در حوضچه نگهداري ميشدند،اثرات خيلي خوبي داشته.

fish man
29 January 2008, 10:39 PM
برای تهیه اب سبز 4 تا نکته رو باید توجه کنید
نور افتاب کاملا به ظرف شفاف شما بخوره هر چی طولانی تر بهتر.
دما اگه دورو ور 30 باشه 6-7 روزه اب سبز میشه.
باید ماده ی اولیه قابل تخمیر باشه مثل کاهوی خشک(اگه تازه استفاده کنید چند روز باید بگذره که کاهو تخمیر بشه).
اکسیژن تامین بشه مثلا با یک سنگ هوا.
قبل از استفاده مواد تخمیر نشده رو بردارید و چند ساعت بعد از اون استفاده کنید.

moh@mm@d reza
30 January 2008, 02:08 AM
در تکمیل صحبت دوستان در رابطه با اب سبز.من بارها از این اب سبز برا تغذیه گورامی ها استفاده می کردم و تو روش تولیدشم به این صورت عمل میکردم که(البته چند بار قبلا گفته بودم) یه ظرف بزرگ رو مثل یه لگن پلاستیکی پر از اب می کردم و دوتا دونه مولی یا گلدفیش کوچک درونش قرار می دادم.مکان ظرف هم کنار حیاط بود.یعنی فقط ساعاتی از روز بهش افتاب می خورد.مکانش رو جایی قرار داده بودم که افتاب ظهر بهش نتابه چون افتاب ظهر کاشون اونم تو تابستون خیلی سوزانه و اب رو خیلی داغ می کنه.تو همون ظرف مثل روال نگهداری ماهی به مولی ها غذا میدادم.بعد از حدود یک هفته اب سبز می شد و بعد از 10 روز از شدت سبزی اب مجبور می شدم بخشی از اب رو تخلیه و اب سالم و زلال بهش اضافه کنم.به این ترتیب کل بهار و تابستون رو اب سبز داشتم!!!
ضمنا تو زمستون هم اگه رئیس خونه(خانوم خونه)اجازه بده می تونید یه تانک کوچک رو پشت پنجره قرار بدید و با قرار دادن یکی دوتا ماهی توی اون اب سبز فراهم کنید

powerlifter
30 January 2008, 01:26 PM
:icon_mrgr پسر عجب چیزی شد این مخلوط دل ! ! !

ببخشید ! سلام !
گفتم بچه ها از کنار رودخونه یه شیشه پر بچه قورباغه بیارن ! هر جور با خودم بالا پایین میکنم نمیتونم بی خیال شم ! یه امتحانی میکنیم ... مسئله فقط تمیز و بهداشتی بودنشونه ... وگرنه تو این سن نه شکل و شمایل قورباغه رو دارن نه ماهی . عین یه بچه گوپی میمونن ! :icon_mrgr حالا بگذریم ...

مخلوط دل رو با جمع بندی و توضیحات دوستان راست و ریس کردم .
1 دونه دل گوساله بدون چربی + مقداری اسفناج نیم پز + 1 عدد هویج + 3 قاشق پودر جوونه گندم + 2 قاشق گلرنگ + 1 ورق ژلاتین ... قبل از اینکه تو پلاستیک پهنش کنم و بزارم فریزر یه خمیر سفت شده بود که خیالم رو از بابت وا نرفتن راحت کرد . البته هنوز ندادم بچه ها تستش کنن ! چون هنوز تو ترکن ... گذاشتم هم خوب فریز شه هم اینکه حال و هوای دل از کله شون بپره و بدونن چیزی غیر از دل هم میشه خورد ! بعدش هفته ای 2 روز بهشون 1 وعده این مخلوط رو بدم کافیه ؟
رنگ اسکارهام خیلی مهمه واسم ... :icon_evil:icon_wink
ممنون از همه ...
:icon_mrgr:
http://i30.tinypic.com/2ywflw0.jpg

fish man
30 January 2008, 01:59 PM
شما همیشه هم از این تکیب بدین مشکلی پیش نمیاد منتها
غذای زنده گاه و بیگاه فراموش نشه.

mehdimirbagheri
8 February 2008, 03:19 AM
کسی اطلاعی داره لوفاک از چی ساخته میشه؟
لوفاک از موادی مانندگوشت - دل - اسفناج - پودر ماهی تشکیل میشه
البته اینارو رو قوطی غذای گرانول اطلس نوشته

mehdimirbagheri
8 February 2008, 03:21 AM
بچه غورباغه هارو آروانا خیلی دوست داره و رشدشم خیلی خوب میشه من دادم مریض هم نشده

mehdimirbagheri
10 February 2008, 11:21 PM
یک فرمول غذایی بوسیله دل که معروف باشه و جواب داده باشه کسی برام مینویسه.
موادی که با دل مخلوط میکنن را میخوام و مقدارشو. مثل اسفناج یا چوانه گندم یا چیزای دیگه

moh@mm@d reza
11 February 2008, 12:48 AM
یک فرمول غذایی بوسیله دل که معروف باشه و جواب داده باشه کسی برام مینویسه.
موادی که با دل مخلوط میکنن را میخوام و مقدارشو. مثل اسفناج یا چوانه گندم یا چیزای دیگه
سلام
من از این فرمول استفاده کردم و تقریبا راضی هم بودم:
%60 دل گاو+20 % میگوی خوراکی+10% اسفناج بخارپز شده+5% پودر گلبرگ گل همیشه بهار(برای رنگ ماهی مفیده)+5%ویتامین c ماهی(این ویتامین رو برا ماهیان خوراکی استفاده می کنند.میتونی از داروخانه های دامپزشکی تهیه کنی)

ماهی هایی که از این غذا مصرف می کردند:دیسکس-انجل-فلاور

n@vid
12 February 2008, 02:22 AM
با سلام
ميخواستم نظر دوستان رو در مورد غذاهاي مخصوص ديسكس با مارك Sera جويا بشم.شنيده ام كه آب رو به شدت كثيف ميكنه و كيفيت مطلوبي نداره.آيا همين طوره؟

sepehr1876
13 February 2008, 09:18 PM
با سلام
ميخواستم نظر دوستان رو در مورد غذاهاي مخصوص ديسكس با مارك Sera جويا بشم.شنيده ام كه آب رو به شدت كثيف ميكنه و كيفيت مطلوبي نداره.آيا همين طوره؟
سلام
حداقل برای من که اینطوری نبوده ولی به شخصه tetra رو ترجیح می دم. البته نظر دیسکس های من هم همینه. همش میگن TETRA TETRA TETRA ... ولی SERA هم خوبه.
تا نظر سایر اساتید چی باشه....

سرافراز باشید

B@B@K
13 February 2008, 10:27 PM
با سلام

نويدخان كي اين را گفته؟!من هم از seraوهمtetra راضيم تازه از vitakraft هم استفاده ميكنم تازه
از نظر قيمت seraوvitakraft به صرفه تر است

goldterimaco
14 February 2008, 11:20 AM
سلام.این غذاهایی خارجی نیم کیلویی و یک کیلویی که عکس پرت قرمز روشه و دونه های قرمز رنگی هم هست چه جوریه؟تو رنگ تاثبر داره؟من 6000و 11000 خریدم ؟تا حالا کسی مصرف کرده ؟چون روش چینی نوشته و فقط به انگلیسی تاریخ تولید ذکرشده چند سال تاریخ مصرف داره؟

pouyan
14 February 2008, 02:32 PM
سلام.این غذاهایی خارجی نیم کیلویی و یک کیلویی که عکس پرت قرمز روشه و دونه های قرمز رنگی هم هست چه جوریه؟تو رنگ تاثبر داره؟من 6000و 11000 خریدم ؟تا حالا کسی مصرف کرده ؟چون روش چینی نوشته و فقط به انگلیسی تاریخ تولید ذکرشده چند سال تاریخ مصرف داره؟
سلام
من این غذا رو برای ماهی هام مصرف کردم و به نظر من غذای جالبی نیست ولی برای رشد ماهیها بد نیست ولی خوب کیفیتش بنظر من از لحاظ تاثیر رنگ قرمز بروی ماهی ها 4-5 برابر کمتر از تترا پرت هست و کیفیت آب رو زودتر خراب میکنه تاریخ مصرفشم که معلوم نیست فکر کنم شما 1 سال رو در نظر بگیرید بهتر باشه با این قیمتم معلومه که محصول درجه 3 چینی هست ولی خوب !

AceX
16 February 2008, 12:47 AM
من آنجل-گورامي-بلک ويدو دارم.
فروشنده، TetraMin بهم داد، 8500 تومن. خوبه؟! (از نواب)
براي تنوع چه غذاي ديگه اي بگيرم؟ غذاي زنده براي اونها چطوره؟ چي بايد بگيرم؟
(اگر لطف کنيد و قيمت هم بديد ممنون ميشم)

B@B@K
16 February 2008, 09:08 AM
من آنجل-گورامي-بلک ويدو دارم.
فروشنده، TetraMin بهم داد، 8500 تومن. خوبه؟! (از نواب)
براي تنوع چه غذاي ديگه اي بگيرم؟ غذاي زنده براي اونها چطوره؟ چي بايد بگيرم؟
(اگر لطف کنيد و قيمت هم بديد ممنون ميشم)

سلام شما از همان مخلوط دل كه دوستان با درجات مختلف از مواد تركيبي درست ميكنند ميتوانيد استفاده كنيد همچنين tetramin proكه بسته به سايز دهان ماهيانتان آنهارا در دست خودتان بيشتر خرد كنيد از آرتميا زنده هم ميتونيد استفاده نمائيد ولي به شرطي كه از شركت معتبري تهيه كنيد در مورد قيمت بهتره كه محصولات تترا از همون ماهيران مركز تهيه بشه معمولا قيمتش از جاهاي ديگه بهتره چون خودشون پخش كننده ميباشند:icon_surpاوني هم كه شما خريديد مناسبه

payam payami
18 February 2008, 11:12 PM
دوستان سلام
من يك تجربه كسب كردم فكر كنم همه بدانند
براي ماهي هاي كوچك كه غذائي مثل دل خام خوردنش سخته من دل و مقداري اسفناج و ميگو را داخل ماكرويوميپزم و مثل غذاي خشك به ماهي ها ميدم نه آب كثيف ميشه و هم خيلي خوب ميخورن

AceX
19 February 2008, 12:49 AM
ما خودمون هم از ماکروويو ديگه استفاده نميکنيم. پيشنهاد من اينه که از ماکروويو استفاده نشه.
جداي اين که براي بدن ضرر داره، غذا رو طوري از هم ميپاشونه که يک جورايي سرطاني ميشه.

AceX
21 February 2008, 01:50 PM
دوستان اين
Tetra Min (flake food)

چقدر تاريخ مصرف دارند؟
براي من روش نوشته:
147972
04/09

يعني تا ماه چهارم سال 2009 تاريخ داره؟
(اون شماره سريال چيه؟! چيز خاصيه؟)

محمد واعظ
23 February 2008, 01:20 AM
سلام دوستان
من میخوام بدونم کسی تا به حالا از اسید آمینه و قرس های جوشان و کراتین(پودر که برای پرورش اندام استفاده میشه) در غذای ماهی ها استفاده کرده؟نتیجه چی بوده؟
در ضمن من چنتا پرت دارم و هفته ای یکی دو بار بهشون هویج رنده شده میدم خیلی هم خوب میخورن میخوام بدونم بده یا خوبه؟چه جور تعثیری داره؟(رنگ یا رشد)
با تشکر

ghmr1368
25 February 2008, 10:47 AM
سلام
من طبق گفته های شما برای بهبود رنگ اسکار و سوروم و پرت هام رفتم وبه هزار زحمت tetra red parrotرو پیدا کردم به قیمت 13000تومن خریدم ولی اینا هیچ جوری لب بهش نمیزنن سه روزه گشنه موندن ولی حاضر نیستن از این غذا بخورند اگر بادل مخلوط کنم ارزش غذایی و تاثیر پذیریش کم نمیشه

محمد واعظ
25 February 2008, 03:45 PM
سلام
من طبق گفته های شما برای بهبود رنگ اسکار و سوروم و پرت هام رفتم وبه هزار زحمت tetra red parrotرو پیدا کردم به قیمت 13000تومن خریدم ولی اینا هیچ جوری لب بهش نمیزنن سه روزه گشنه موندن ولی حاضر نیستن از این غذا بخورند اگر بادل مخلوط کنم ارزش غذایی و تاثیر پذیریش کم نمیشه
سلام دوست عزيز
به دليل اينكه اين نوع هرموني ها بويي ندارند ماهيها ميلي به خوردن اين غذا نشان نميدهند مخصوصن زماني كه شما به آنها دل مي دهيد.براي خوراندن اين غذا به ماهي ها بايد سرشون رو شيره بمالي براي مثال:100گرم از اين نوع غذارو با 10تا20گرم لوفاگ ياساچمه آسياب شده مخلوط ميكنيد و به ماهي ها بدهيد با اين كار غذاي مورد نظر شما با همان خاصيت غذايي بالا باقي مي ماند و فقط بوي آن تند تر مي شود و ماهي ها آن را ميخورند تا هفته اول بهشون روزي يك وعده غذا بيشتر نده
در ضمن بايد حوصله به خرج بدي و اين غذارو با دل مخلوط نكن چون خاصيتش رو از دست ميده (تجربه كردم)

محمد واعظ
26 February 2008, 03:50 PM
سه سال بعد
ای بابا هنوز کسی پیدانشده که جواب مارو بده. من آخر چه کار کنم این هارو تو آکواریم بریزم یا نه؟
من میخوام بدونم کسی تا به حالا از اسید آمینه و قرس های جوشان و کراتین(پودر که برای پرورش اندام استفاده میشه) در غذای ماهی ها استفاده کرده؟نتیجه چی بوده؟
در ضمن من چنتا پرت دارم و هفته ای یکی دو بار بهشون هویج رنده شده میدم خیلی هم خوب میخورن میخوام بدونم بده یا خوبه؟چه جور تعثیری داره؟(رنگ یا رشد)
با تشکر

Anoush
26 February 2008, 04:45 PM
481127]سه سال بعد[/COLOR]
ای بابا هنوز کسی پیدانشده که جواب مارو بده. من آخر چه کار کنم این هارو تو آکواریم بریزم یا نه؟
با تشکر

دوست عزیز دلیل نداره که هر کاری که شما میلت میکشه که انجام بدی حتما کسی تو این جمع قبلا همین کارو انجام داده باشه و بیاد برا شما نظر بده. پس جوابی هم براتون نمیاد.
به همین سادگی!

هویج بدلیل داشتن بتا کاروتن برای بهتر کردن رنگ ماهی بکار میره. در پست های قبلی زیاد دربارش صحبت شده. حوصله کنید و بخونید.

powerlifter
29 February 2008, 01:48 AM
سه سال بعد
با تشکر
شوخی میکنی دادا ؟! :icon_wink:icon_razz:icon_cool:icon_twis
با حرف انوش خان موافقم . راستش گاهی ایده هایی به ذهن آدم خطور میکنه اما خب با یه کم تامل میشه تا حدودی متوجه این شد که شدنیه یا نه ؟!
راستش من فکر میکنم اینکه روی بسته های غذایی ماهی ها نوشته چربی و اسید آمینه و ... همه و همه به شکلی هستن که قابل مصرف ماهی ها باشن ... نه اینکه همون قرص آمینو اسید بدنسازی ... ؟!
:icon_evil ممنون

محمد واعظ
29 February 2008, 01:59 AM
سلام مجدد
دوستان من می خوام امتحان کنم ببینم چطور میشه ، به هر حال یکی باید امتحان بکنه دیگه. از امروز تا یک هفته از اسید آمینه و کراتین و قرس جوشان (مولتی ویتامین) استفاده میکنم ،بهتون خبر میدم
بای

goodbay-jojo
1 March 2008, 04:19 PM
سلام
یک جفت گورامی بهشتی دارم که دیشب اقدام به تخمریزی کردن . از اونجایی که اصلا پیش بینی نکرده بودم ( چون اولین تجربم بود ) ، برای خوراک لاورها هیچ کاری نکردم . امروز یه مقدار کاه و کاهو داخل آب گذاشتم ، اما تا 3-4 روز دیگه که لاورها شروع به شنا کنن ، بعید میدونم آب سبز آماده شده باشه .
راستش راه مطمئنی رو برای تغذیشون بلد نیستم . لطفا دوستان اگر میشه راهنمایی بفرمائید .
موفق باشید .

labster
1 March 2008, 05:28 PM
سلام .شما میتونی از نوزاده آرتمیا که خیلی برای نوزاد ها مفیده استفاده کنی.تمام اطلاعات رو می تونی توی تاپیک آرتمیا و نحوه تکثیر آن (http://www.phallz.com/showthread.php?t=23029) بخونی. موفق باشی

goodbay-jojo
1 March 2008, 06:52 PM
سلام .شما میتونی از نوزاده آرتمیا که خیلی برای نوزاد ها مفیده استفاده کنی.تمام اطلاعات رو می تونی توی تاپیک آرتمیا و نحوه تکثیر آن (http://www.phallz.com/showthread.php?t=23029) بخونی. موفق باشی
سلام
ممنونم از راهنمایتون . اما دوست عزیز بعید میدونم لارو گورامی هفته اول بتونه آرتیمای تازه هچ شده رو بخوره ، چون ظاهرا خیلی کوچیک هستن . ضمن تشکر مجدد از شما ، از دیگر دوستان خواهش میکنم اگر نظری دارن ، راهنمایی بفرمائید.
موفق باشید .

محمد واعظ
2 March 2008, 02:00 AM
سلام مجدد خدمت دوستان
من از فایتر که بچه گرفتم تا هفته اول به آنها روزی 4 تا استکان آب سبز(فیتو پلگتون) میدادم خیلی خوب است
هر شب هم آب رو سیفون میکردم.

pedram_x2005
3 March 2008, 02:37 AM
دوستان اين
Tetra Min (flake food)

چقدر تاريخ مصرف دارند؟
براي من روش نوشته:
147972
04/09

يعني تا ماه چهارم سال 2009 تاريخ داره؟
(اون شماره سريال چيه؟! چيز خاصيه؟)

قربان معني 09/04 يعني بهترين زمان مصرف بين سالهاي 2004 تا 2009

ferydoun
4 March 2008, 04:00 AM
با سلام به دوستان
من به تازگی یک اروانا کوتوله گرفتم.اما از لحاظ غذا دهی دچار تردید شدم.
شما چه برنامه ی غذایی رو پیشنهاد می کنید؟در ضمن تترا اروانا هم دارم نمیخوره.
اروانا قبلی هم همینطور بود.شما چه راه حلی پیشنهاد می کنید{البته برای خوردن غذای تترا}

و در ضمن این غذای میگوی سیاه چیه.مثل کرم خونی بسته بندی شده.خود طرف می گفت برای اروانا
خیلی خوبه.راسته؟و قیمتش هم 2500 تومان بود.
دوستان غذای تترا اروانای من اینه.

(تترا اروانا رو همه میشناسند احتیاجی به عکس نیست)

و فقط جواب من مونده.لطفا سریع جواب بدید.
ممنون...فوری

ghmr1368
7 March 2008, 09:25 PM
سلام دوستان
من می خوام به گوشتخوارام کرم خاکی بدم میشه بگید چه جوری باید ضد عفونیشون کنم یا اصلا ندم
ممنون از راهنماییتون:icon_arro

AceX
7 March 2008, 11:50 PM
دوستان اين brine shrimp چي هست؟؟

راستي براي تهيه آرتميا چه کنم؟ از کجا بگيرم؟ ميخوام غذاي زنده بدم به ماهيها.

ferydoun
8 March 2008, 03:10 AM
با سلام و عرض خسته نباشید
دوستان با کسی نیست که از این غذاها استفاده کرده باشه و تجربیات خودش رو به من بگه؟
در مورد میگوی سیاه و غذای sera arowana که تازه گرفتم.مشکلم در مورد تترا اروانا حل شد.لطفا در این دو مورد
کمک کنید.کسی هست که از غذای Sera arowana استفاده کرده باشه؟

http://www.fishandfins.co.uk/images/sera-arowana.jpg

فقط فوری...
ممنون

fish man
8 March 2008, 03:46 PM
sera اروانا هم خوب میخورن البته چون من tetra رو مصرف نکردم مقایسه ای نمیکنم.
ولی شما که میتونید ارواناتون رو با میگو ، دل یا ماهی(خوراکی) تغذیه کنید و از رشد مناسب ماهی تون مطمئن
باشید نیازی به این غذا ها نیست.
البته ماهی و میگو رو قبل از مصرف کمی در اب جوش قرار بده(3 دقیقه).
تا اون وقط ببینی ماهیتون چی کار میکنه.

محمد واعظ
8 March 2008, 03:47 PM
سلام مجدد
دوستان اگر یادتون مونده باشه من میخواستم از اسید آمینه،قرس جوشان و کراتین استفاده کنم

من 25عدد آنجل به اندازه ناخن انگشت شست خریداری کردم و به آنها روزی سه وعده غذا میدادم
دو وعده پولکی سبزینه شرکت ماهیران و یک وعده کرم منجمد رو با مقداری کراتین حل میکردم و میدادم شاید باورتون نشه ولی در یک هفته به اندازه 3برابر بزرگ شدن (معجزه میکنه)
اسید آمینه :هر یک قاشق چای خوری واسه 100 لیتر آب استفاده کردم و رنگ آنجلام رو منفجر کرد روی سرشون به این کوچکی نارنجی پر رنگ شده
قرس جوشان: من از مولتی ویتامینش استفاده کردم ربع یک قرس رو در 100 لیتر آب انداختم و در استرس و بیمار نشدن ماهیهام خیلی تعثیر داشته (من که از این آزمایشی که تا حالا کسی جرئت انجام دادنش رو نداشت خیلی رازی هستم)

P.M.1367
8 March 2008, 04:33 PM
با سلام.
ميخواستم بدونم اگه به ديسكس دو وعده غذا به اين صورت بديم مشكلي پيش مياد.‌‌[يا اين كه (بايد بايد بايد)تنوع غذايي بيشتري داشته باشن]
1-صبح:كرم منجمد
2-عصر:مخلوط دل گوساله(دل+اسفناج+كاهو+تترا ديسكس+سير+زرده تخم مرغ)
(((((تترا ديسكس همينجوري نميخوردن مجبور شدم با دل مخلوط كنم)))))

AceX
8 March 2008, 05:23 PM
اسید آمینه :هر یک قاشق چای خوری واسه 100 لیتر آب استفاده کردم و رنگ آنجلام رو منفجر کرد روی سرشون به این کوچکی نارنجی پر رنگ شده
شما ميشه يک عکس از ماهي هات بذاري؟
مخصوصا ببينيم رنگ روي سرشون چطوري منفجر شده!!؟

fish man
8 March 2008, 10:39 PM
با سلام.
ميخواستم بدونم اگه به ديسكس دو وعده غذا به اين صورت بديم مشكلي پيش مياد.‌‌[يا اين كه (بايد بايد بايد)تنوع غذايي بيشتري داشته باشن]

کرم قرمز حداکثر هفته ای 4 وعده
وگرنه ماهی هات مشکل پیدا میکنند.

غذای دومت فکر نکنم که کاهو نیازی داشته باشه
یکم ژلاتین اضافه کنی بهتر میشه.

P.M.1367
8 March 2008, 11:38 PM
غذای دومت فکر نکنم که کاهو نیازی داشته باشه
یکم ژلاتین اضافه کنی بهتر میشه.
سلام.يعني اگه مخلوط دل رو هر روز بهشون بدم مشكلي پيش نمياد؟؟؟

JBF
9 March 2008, 09:24 AM
دوست خوب من سلام براي توضيح بايد عرض كنم
1 - كرم منجمد رو براي ديسكس زياد توصيه نمي كنم چون اكثراً ناقل انگل هستن و بيماري هگزوميتا رو به راحتي به ماهي هاتون منتقل ميكنه به جاش از تترا يا همون دل استفاده كنيد.:icon_excl
2 - مخلوط دل گوساله به عنوان اصلي ترين و بهترين غذا براي ديسكس هستش كه بنده هر روز از اون براي تغذيه استفاده ميكنم . توي مخلوط دل گوساله هم از اسفناج ، سير ، فلفل قرمز و ژلاتين استفاده ميكنم . جديداً توي اين مخلوط يه مقداري هم آرد اضافه كردم كه خيري از اين كار نديدم.
3 - تترا ديسكس رو بايد در مواقعي كه ماهي هاتون خيلي گرسنه هستن بديد تا بخورن . اگر گرسنه باشن ميخورن ولي فقط زياد سخت نگيريد كار خوب شما اينه كه داريد از ابتدا با غذا مخلوط ميكنيد .:icon_cool
4 - حتماً در هفته يكروز به ماهي هاتون غذا نديد اينكار براي سلامتي شون مهم هستش.
موفق و پيروز باشيد.

B@B@K
9 March 2008, 11:32 AM
سلام مجدد
دوستان اگر یادتون مونده باشه من میخواستم از اسید آمینه،قرس جوشان و کراتین استفاده کنم

من 25عدد آنجل به اندازه ناخن انگشت شست خریداری کردم و به آنها روزی سه وعده غذا میدادم
دو وعده پولکی سبزینه شرکت ماهیران و یک وعده کرم منجمد رو با مقداری کراتین حل میکردم و میدادم شاید باورتون نشه ولی در یک هفته به اندازه 3برابر بزرگ شدن (معجزه میکنه)
قرس جوشان: من از مولتی ویتامینش استفاده کردم ربع یک قرس رو در 100 لیتر آب انداختم و در استرس و بیمار نشدن ماهیهام خیلی تعثیر داشته (من که از این آزمایشی که تا حالا کسی جرئت انجام دادنش رو نداشت خیلی رازی هستم)

با سلام به شما لطفا عكس ماهياتون را در سايت قرار دهيد تا اگر مورد قبول واقع شد ماهم ديسكسهامون را به حد انفجار برسونيم در ضمن دوستان عزيز سعي نمايند در نوشته هاشون غلط هاي املايي نداشته باشند:icon_surp

ABA198013
9 March 2008, 12:28 PM
دوست خوب من سلام براي توضيح بايد عرض كنم
1 - كرم منجمد رو براي ديسكس زياد توصيه نمي كنم چون اكثراً ناقل انگل هستن و بيماري هگزوميتا رو به راحتي به ماهي هاتون منتقل ميكنه به جاش از تترا يا همون دل استفاده كنيد.:icon_excl
2 - مخلوط دل گوساله به عنوان اصلي ترين و بهترين غذا براي ديسكس هستش كه بنده هر روز از اون براي تغذيه استفاده ميكنم . توي مخلوط دل گوساله هم از اسفناج ، سير ، فلفل قرمز و ژلاتين استفاده ميكنم . جديداً توي اين مخلوط يه مقداري هم آرد اضافه كردم كه خيري از اين كار نديدم.
3 - تترا ديسكس رو بايد در مواقعي كه ماهي هاتون خيلي گرسنه هستن بديد تا بخورن . اگر گرسنه باشن ميخورن ولي فقط زياد سخت نگيريد كار خوب شما اينه كه داريد از ابتدا با غذا مخلوط ميكنيد .:icon_cool
4 - حتماً در هفته يكروز به ماهي هاتون غذا نديد اينكار براي سلامتي شون مهم هستش.
موفق و پيروز باشيد.

سلام دوست عزیز و خوبم آقای رسولی
و دوست عزیز قبلی:icon_arro فرمایشات آقای رسولی در مورد گرسنگی و خصوصا صبور بودن در مورد غذای دیسکس رو حتما به شما توصیه میکنم و البته
آقا در مورد فلفل قرمز : آقا من این رو تاحالا نشنیده بودم میشه خواهش کنم دلیلش رو بگین؟

همچنین در مورد غذا ندادن این رو هم همینطور.

فقط قابل عرض تنوع در رژیم غذایی دیسکس بسیار مهمه تا ماهیها اشتهای بیشتری برای خوردن داشته باشند که دیگه فکر نکنم لزومی به گفتن سایر غذاها باشه دیگه همه اطلاع دارند

دوستان اين brine shrimp چي هست؟؟

راستي براي تهيه آرتميا چه کنم؟ از کجا بگيرم؟ ميخوام غذاي زنده بدم به ماهيها.

همون آرتمیا ( بچه آرتمیاست)

ارتمیا بزرگ رو من که بلد نیستم درست کنم ولی برای بچه ارتمیا یک سر به تاپیک ارتمیا بزن خیلی واضح و راحته

با سلام به شما لطفا عكس ماهياتون را در سايت قرار دهيد تا اگر مورد قبول واقع شد ماهم ديسكسهامون را به حد انفجار برسونيم در ضمن دوستان عزيز سعي نمايند در نوشته هاشون غلط هاي املايي نداشته باشند:icon_surp

اون انفجاری که دوست عزیزمون میگه به خاطر اینه که انجلاش یه ته نژادی از Coy دارن مثلا بر حسب تصادف اگه تو عکسهای من به انجل مادر که تازه دیگه پیر شده و من هم بهش نمی رسم نگاه کنی یک چنین حالتی داره .

رشد انجل هم باید سریع باشه یعنی بین 3 تا 6 ماه باید اکثر رشد خودش رو کرده باشه که از بلوغ (شش ماهگی ) به بعد رشدش بسیار کند خواهد بود.
البته خوب غذایی که دوستمون استفاده کرده نیز بی دلیل نبوده که ممنون میشم به ما هم محل تهیه اونا رو بگید

abdarchi
9 March 2008, 02:34 PM
سلام
من هر چی تو قسمت جستجو تلاش کردم چیزی پیدا نکردم!
راهنمایی می خواستم برای غذای ماهی
من یک آکواریوم کوچک برای پسرم درست کردم و چند تا ماهی گیاه خوار از جمله تایگر و تترا توش انداختم ...
در ایام عید که 5-6 روز مسافرت هستین برای غذاشون چکار کنم؟
شنیدم قرص های غذایی هست که داخل آکواریوم می اندازند برای چند روز ...
البته دیروز شنیدم دستگاهی هم اومده که طبق تنظیم در زمان های خاص مقداری غذا داخل آکواریوم میکنه
برام مهمه که هزینه اش زیاد نباشه
لطفا راهنمایی بفرمائید

fish man
9 March 2008, 11:43 PM
من یه موقع هایی که به دیسکسام دل خالی میدم خیلی بد اون رو حضم میکنند و یه مدت طولانی
سر پااین در گوشه ی اکواریوم میمونند.میخواستم بدونم کسی در این مورد تجربه ای داره؟
البته اگه به همراه غذا مقداری فیبر باشه این مشکل هرگز به وجود نمیاد ولی مقدار فیبر هم نباید زیاد باشه چون ماهی به مرور لاغر میشه.

محمد واعظ
10 March 2008, 03:32 AM
سلام مجدد خدمت دوستان
سعی کردم که عکس قرار بدم ولی با تلفن همراه خیلی بد کیفیت نشون میده و لی سعی میکنم که یک عکس با کیفیت بال تهیه کنم و به شما و بقیه دوستان نشون بدم
من با دادن کراتین به دیسکس مخالفم چون بعد از ریختن غذا به داخل آکواریم روی آب چربی باقی میمونه
در مورد غلط املایی هم آدم باید صادق باشه من از بچگی این مشکل رو داشتم ولی سعی میکنم که برطرفش کنم
درضمن من عاشق امتحان کردن غذاهای مختلف هستم اگر از دوستان کسی غذایی رو به هر دلیلی نمیتونه امتحان کنه من بگه .

asghar kahfi
10 March 2008, 01:43 PM
سلام
من هر چی تو قسمت جستجو تلاش کردم چیزی پیدا نکردم!
راهنمایی می خواستم برای غذای ماهی
من یک آکواریوم کوچک برای پسرم درست کردم و چند تا ماهی گیاه خوار از جمله تایگر و تترا توش انداختم ...
در ایام عید که 5-6 روز مسافرت هستین برای غذاشون چکار کنم؟
شنیدم قرص های غذایی هست که داخل آکواریوم می اندازند برای چند روز ...
البته دیروز شنیدم دستگاهی هم اومده که طبق تنظیم در زمان های خاص مقداری غذا داخل آکواریوم میکنه
برام مهمه که هزینه اش زیاد نباشه
لطفا راهنمایی بفرمائید

جند تا برگ کاهو بندازین براشون هیچیشون نمی شه نترسین.
ولی بنظرم تو این مدت تایگرارو از بقیه جدا کنین بد نیست.

mortezafighter
10 March 2008, 07:19 PM
سلام
غذای لارو (بچه) رزی بارب ؟
آیا از کاهو میتوان استفاده کرد.
یا از آرتمیا؟

fish man
10 March 2008, 10:34 PM
از ارتمبا استفاده کل چون اندازش برای لارو مناسبه(بارب) میخورن
و از نظر ارزش غذایی هم که عالیه.
البته چند روز اول تازه هیچ شده بدی که عالیه.
اگه منظورتون اب کاهو بدی چه بهتر ولی اگه میخوای با دو نوع غذا
کار کنی اب سبز و ارتمیا بده.

moh@mm@d reza
11 March 2008, 12:46 AM
سلام
غذای لارو (بچه) رزی بارب ؟
آیا از کاهو میتوان استفاده کرد.
یا از آرتمیا؟
لارو رزی بارب بعد از هچ شدن یکم ریزه و نمی تونه ارتمیا رو بگیره.استخر دارای کاشان که این ماهی رو تکثیر میکنند تو حوضچه لارو هاشون مقدار کمی زرده تخم مرغ به اب میزنند البته به دیواره های حوضچه و لارو ها از اون تغذیه می کنند بعدم که یه مقدار بزرگ تر شدند به اونا لوفاک پودر شده می دهند.
توی محیط اکواریوم که اصلا زرده تخم مرغ پیشنهاد نمی شه.شما همانجور که دوست عزیزم اقا محسن(fish man ) فرمودند اول اونا رو به مدت سه الی چهار روز بعد از هضم کیسه زرده با اب سبز تغذیه کنید.تو این مدت هم سیفون مرتب اب فراموش نشه.بعد از این مدت هم اگه لارو ها خوب تغذیه شده باشند دیگه به راحتی ارتمیای تازه هچ شده رو می گیرند.

abdarchi
11 March 2008, 01:13 PM
سلام
دوستان کسی پیشنهادی بهتر از کاهو نداره؟؟!!
در مورد غذای سفر (وقتی مدتی منزل نیستیم ) چند تا پست بالا تر سوال کردم

..hamed..
11 March 2008, 02:13 PM
اقا من دو تا اروانا دارم و فقط بهشون ماهی زنده و کرم خون خشک میدم براشون کافیه یا تنوع بیشتری بدم و چه غذاهایی رو پیشنهاد میکنید ممنون از همه دوستان

این سیلور دالر های من هم هیچ غذایی نمیخورن چیکارشون کنم :icon_ques
در ضمن خیلی هم کم تحرکن

payam64
12 March 2008, 01:08 AM
اقا من دو تا اروانا دارم و فقط بهشون ماهی زنده و کرم خون خشک میدم براشون کافیه یا تنوع بیشتری بدم و چه غذاهایی رو پیشنهاد میکنید ممنون از همه دوستان

این سیلور دالر های من هم هیچ غذایی نمیخورن چیکارشون کنم :icon_ques
در ضمن خیلی هم کم تحرکن

به اروانا دل بدون چربی بده احتیاجی نیست همیشه بهش خوراک بدی.
خوراک هم ماهی یه بار بسه چون علاوه بر اینکه ممکنه ناقل انگل باشن ماهیتم بد عادت میکنه و اگه یه موقع خوراک گیرت نیاد ماهیت بد غذایی میکنه
علاوه بر دل گوشت ماهی( ماهیایی که خودمون میخوریم و میگم) یا سینه مرغ(یکم ابو کثیف میکنه) میشه داد

payam64
12 March 2008, 01:18 AM
سلام
دوستان کسی پیشنهادی بهتر از کاهو نداره؟؟!!
در مورد غذای سفر (وقتی مدتی منزل نیستیم ) چند تا پست بالا تر سوال کردم

ماهیای شما اگه یه هفته هم چیزی نخورن هیچیشون نمیشه
میتونید از این غذا مسافرتیا استفاده کنید که 2-3 هزار تومن بیشتر نیست یا از دستگاه غذا ریز ماهیران که حدود 8هزار تومنه
بنظرم شما یدونه از این غذا ریزای ماهیران بگیر واسه همیشه دیگه خیالت از بابت مسافرت یا وقتایی که خونه نیستی راحته. تنظیمش میکنی و خودش سر وقت غذا رو میریزه تو اب:icon_cool

محمد واعظ
13 March 2008, 02:39 AM
.
البته خوب غذایی که دوستمون استفاده کرده نیز بی دلیل نبوده که ممنون میشم به ما هم محل تهیه اونا رو بگید
سلام دوست عزیز
من به اندازه نوک یک قاشق چای خوری کراتین وانیلی رو در 3حبه کرم منجمد(البته کرم جداشده از خون)حل میکنم و به ماهیها میدم:icon_cool برای تهیه کراتین میتونید به یکی از دوستان یا آشنایا که بدن ساز هستن بگید یک مقدار کمی واستون بیاره
یک سوال هم داشتم که اگر جواب بدید ممنون میشم
در مورد آرتمیا منجمد هست که به تازگی به بازار آمده پشت یکیشون رو که خوندم نوشته بود اتریل شده تهت (اُزُن) آیا این غذا ارزش غذایی همان آرتمیاروداره ؟البته نمونه های دیگش هم دیدم مثل پلگتون منجمد یا دافنی منجمد پشتش نوشته بود که ساخت چینه و شرکت واردش کنندش هم ماهیران است قیمتش هم 2000 تومان است.

محمد واعظ
13 March 2008, 05:08 AM
ببخشید که دوتا پست پشت سر هم زدم شرمنده:icon_neut آخه فکر کنم زمان ویرایش گزشته بود در پست قبلی به اشتباه استریل رو اتریل تایپ کردم (اشتباه چاپی)به بزرگواری خودتون ببخشید.
این رو تازه یادم آمد بگم که کراتین اشتهارو زیادمیکنه و سوخت وساز بدن رو بالا میبره بخاطر همین تو رشد ماهی ها تعثیر داره به طوری که زمانی که من به آکواریم نزدیک میشم آنجل ها به فکر اینکه من میخوام بهشون غذا بدم همشون به شکل عجیبی به حالت عمودی و چسبیده به سطح آب شنا می کنند انگار که میخوان از آب بیرون بپرون (من تا حالا خیلی آنجل بزرگ کردم و این اولین باری است که به این شکل چیزی رو میبینم):icon_sad:

abdarchi
15 March 2008, 03:24 AM
ماهیای شما اگه یه هفته هم چیزی نخورن هیچیشون نمیشه
میتونید از این غذا مسافرتیا استفاده کنید که 2-3 هزار تومن بیشتر نیست یا از دستگاه غذا ریز ماهیران که حدود 8هزار تومنه
بنظرم شما یدونه از این غذا ریزای ماهیران بگیر واسه همیشه دیگه خیالت از بابت مسافرت یا وقتایی که خونه نیستی راحته. تنظیمش میکنی و خودش سر وقت غذا رو میریزه تو اب:icon_cool

ممنونم
من فکر میکردم بیشتر بشه ...
خیلی خوبه اگر زیر 10 هزار تومان باشه
اونوقت هر غذایی میشه توش ریخت؟
و اگر ممکنه بفرمائید کجا راحت تر می تونم تهیه اش کنم؟ (من ساکن تهرانم)

ferydoun
15 March 2008, 05:08 AM
با سلام
دوستان من غذای سرا اروانا رو مصرف کردم و واقعا تاثیر معجزه اسایی روی رنگ اروانای من داشت.البته با دل قاطی کردم و دادم.این پست زدم که اگه بعضی از دوستان اروانا کوتوله یا سیلور دارند حتما از این غذا استفاده کنند.در ضمن اگر به اروانا سیلور بدید رنگ پولک هاش یا همون فلس هاش به قرمز کم رنگ میزنه که من دیدم.
موفق باشید
----------------------------
http://aycu35.webshots.com/image/47354/2001646785301929680_rs.jpg

..hamed..
15 March 2008, 01:39 PM
با سلام
دوستان من غذای سرا اروانا رو مصرف کردم و واقعا تاثیر معجزه اسایی روی رنگ اروانای من داشت.البته با دل قاطی کردم و دادم.این پست زدم که اگه بعضی از دوستان اروانا کوتوله یا سیلور دارند حتما از این غذا استفاده کنند.در ضمن اگر به اروانا سیلور بدید رنگ پولک هاش یا همون فلس هاش به قرمز کم رنگ میزنه که من دیدم.
موفق باشید

میشه اسم این غذا رو بگی

دوست عزیز اسم غذا که مشخصه !!!!!

payam64
15 March 2008, 03:50 PM
ممنونم
من فکر میکردم بیشتر بشه ...
خیلی خوبه اگر زیر 10 هزار تومان باشه
اونوقت هر غذایی میشه توش ریخت؟
و اگر ممکنه بفرمائید کجا راحت تر می تونم تهیه اش کنم؟ (من ساکن تهرانم)

توش غذاهای خشک میشه ریخت
اکثر مغازه ها دارن ولی نمایندگیش ماهیرانه

ferydoun
16 March 2008, 02:52 AM
میشه اسم این غذا رو بگی

دوست عزیز اسم غذا که مشخصه !!!!!

با سلام
دوست عزیز اسم غذارو گفته بودم.اسم انگلیسی این غذا sera arowana هست که مراقب باشید موقع
خریدن حتما تاریخ انقضا رو نگاه کنید.در ضمن اگر می خواهید ارزون تر بخرید من یک جا رو بهتون معرفی می کنم.قیمتش 10 هزار 500 تومن هست که واقعا مفته.اکواریوم شارک.تلفن:77791846.ادم خوبی هم
هست.اینم عکس غذا:

http://aycu08.webshots.com/image/46087/2000209622692660427_rs.jpg

موفق باشید:icon_arro

محمد واعظ
17 March 2008, 01:52 AM
سلام مجدد خدمت دوستان
من می خوام یک غذا درست کنم که علاوه بر پروتوئین مناسب به رنگ ماهی هام خیلی کمک کنه .
نوع مواد اینها است:یک کیلو اسفناج ، یک کیلو دل گوسفند ، هشت حبه سیر ،سیصد گرم میگو ،پنج عدد فلفل قرمز.
این غذارو می خوام واسه رنگ گرفتن هر چه بهتر ماهی ها بدم چون ماهی هام بزرگ هستن ، فقط رنگ ندارن
ماهی های من:4عدد اسکار و 4عدد پرت و 4عدد سورم و یک عدد گرین ترور.
لطفا نظرتون رو در مورد درصد استفاده از مواد واسه رنگ گرفتن ماهی هام بگید متشکرم.
یک سوال هم داشتم :به نظر دوستان چه مادهی رو می توانم به جای ژلاتین در غذای ماهی هااستفاده کنم ؟(چون ژلاتین در شیراز به دلیل استفاده همه قنادها از ژله کم یاب شده. ) با تشکر

goodbay-jojo
17 March 2008, 03:02 AM
سلام مجدد خدمت دوستان
من می خوام یک غذا درست کنم که علاوه بر پروتوئین مناسب به رنگ ماهی هام خیلی کمک کنه .
نوع مواد اینها است:یک کیلو اسفناج ، یک کیلو دل گوسفند ، هشت حبه سیر ،سیصد گرم میگو ،پنج عدد فلفل قرمز.
.....
سلام
دوست عزیز بهتره که ابتدا با مقدار کمتری این غذا رو تست کنید و بعد از اینکه مطمئن شدید ، اقدام به تهیه غذا کنید . چون من بعید میدونم ماهیاتون به این راحتی راضی به خوردن این ترکیب غذایی بشن . به نظر من یک کیلو اسفناج و 5 تا فلفل قرمز خیلی زیاده . سیر هم 3 - 4 تا حبه کافیه . البته این فقط نظر من بود . تصمیم با شماست.
موفق باشید.

..hamed..
17 March 2008, 11:19 AM
:icon_neut:icon_neutببخشید عجلهای خوندم متوجه نشدم :icon_neut:icon_neut:icon_wink

دوست عزیز اسم غذا که مشخصه !!!!![/QUOTE]

silverparnian
17 March 2008, 03:43 PM
سلام
دوستان در مورد تغذیه ماهی با گوشت پرنده کسی چیزی میدونه؟ تاثیر؟عوارض؟خوبه یا نه؟و...
با تشکر

JBF
17 March 2008, 07:25 PM
سلام مجدد خدمت دوستان
این غذارو می خوام واسه رنگ گرفتن هر چه بهتر ماهی ها بدم چون ماهی هام بزرگ هستن ، فقط رنگ ندارن
ماهی های من:4عدد اسکار و 4عدد پرت و 4عدد سورم و یک عدد گرین ترور.
لطفا نظرتون رو در مورد درصد استفاده از مواد واسه رنگ گرفتن ماهی هام بگید متشکرم.
یک سوال هم داشتم :به نظر دوستان چه مادهی رو می توانم به جای ژلاتین در غذای ماهی هااستفاده کنم ؟(چون ژلاتین در شیراز به دلیل استفاده همه قنادها از ژله کم یاب شده. ) با تشکر
محمد جان براي 1 كيلو دل حدود 200 گرم اسفناج كافيه ، 5 تا فلفل قرمز هم زياد نيست بستگي به تنديش داره :icon_neut اگر انتظار داريد با اين مواد به بهترين وجه ممكن ماهيهاتون رنگ بگيرن يه كم عجله كرديد و ميتونيد از رنگدانه ها استفاده كنيد و توي مخلوط دلتون اضافه كنيد تا ماهي هاتون اونها رو بخورن . يه كم آرد سبوس رو هم از طرف من به غذا تون اضافه كنيد فقط به خاطر اضافه كردن فيبر به غذاهاتون . ژلاتين هم اون چيزي نيست كه شما فكر ميكنيد :icon_arroاز عطاري ها ورقه اي بخريد من 2 تا ورق ريختم توي يك دل گوساله ولي جواب خاصي نگرفتم . بايد چرخ گوشتتون رو با دنده درشت استفاده كنيد تا دلهاتون زياد ريز نشن.:icon_cool
موفق و پيروز باشيد

ferydoun
18 March 2008, 03:21 AM
با سلام
دوستان یک سوال داشتم.در کتاب زندگی ماهیان اکواریوم یک فرمول غذایی هست به این صورت:
{1-دل گاو 60 %****2-میگوی گوشتی 25 %****3-اسفناج پخته 15%****4-قطره ی ب.کمپلکس 5 قطره در 50 گرم.اگر از شربت ب.کمپلکس استفاده می نمایید به ازای نصف قاشق چایخوری شربت ب.کمپلس در 50 گرم اضافه نمایید.}
خوب حالا سوال من این است که شما دوستان از این فرمول استفاده کردید یا نه و اگر کردید خوب هست یا نه.در ضمن در مورد اسفناج اب پز.این اسفناج چه مدت باید اب پز بشه تا کاملا اماده بشه.
لطفا در مورد اینکه بعد از خورد کردن غذا چطور از پخش شدن ان در اب باید جلوگیری کرد؟و از همه مهمتر اینکه ایا این غذا برای اروانا کوتوله مناسب هست یا نه؟
**نوروز باستانی هم بر همه ی شما مبارک باد و امیدوارم تعطیلات خوبی داشته باشین**
:icon_arro:icon_arro
http://aycu35.webshots.com/image/47354/2001646785301929680_rs.jpg

محمد واعظ
18 March 2008, 04:40 AM
سلام به همه دوستان
با اجازه بزرگترا جواب چنتا از سوالات رو باهم میدم :
1- گوشت پرندگان خیلی برای ماهی ها خوب است . هم به صورت مخلوط با غذای دل و هم به صورت یک غذای جداگانه، گوشت این پرندهارو فقط امتحان کردم(کبوتر-گونجشک-مرغ)
2- من این رنگدونه هارو هروقت با غذا مخلوط کردم جواب عکس گرفتم نمیدونم ولی فکر کنم این رنگدونه ها وقتی منجمد میشن اثر خودشون رو از دست می دهند
3- سعی کنید به جای مواد مایع مثل شربت یا قطره از مواد جامد استفاده کنید چون در زمان انجماد مواد خراب میشه( این رو معمولا پشت جعبه دارو ها نوشته) من از ب.کمپلکس استفاده کردم زمانی که ،میخواید به ماهیاتون غذارو بدید چند قطره ب.کمپلکس روی غذاتون بریزید تا دارو بهتر اثر کنه .
4- اسفناج رو نباید بیشتر از 4تا5دقیقه جوشوند چون مواد مقوی خودش رو با جوشوندن زیاد از دست میده
5- این نوع غذا خیلی بهتر و ارزان تر از غذایی است که از مغازه ها تهیه میکنیم
6- فکر نمیکنم آروانا این غذارو بخوره .چون این غذا سنگینه و سریعه به کف تانک میره ولی آروانا معمولا در سطح آب به شکار مپردازه بهتر به جای این غذا از گوشت پرنده و حشرات استفاده کنید که غذای اصلی آروانا در محیط طبیعی است

من تا به حالا در ساخت این نوع غذاها چیزهای زیادی رو امتحان کردم مثل:قرصهای:LD که هیچ کار خاصی نمیکنه یا گوشت مرغ که به جای میگو استفاده کردم یا هویج و گوجه فرنگی و سیب و فلفل دلمه و انواع واقسام قرص های مولتی ویتامین و از هیچ کدام اینها راضی نبودم:icon_mad: اما هر وقت این غذارو با مختصر مواد اصلی(دال،اسفناج،میگو،سیر)درست کردم به شدت جواب گرفتم و ماهی هام سالم تر موندن:icon_arro
نمیدونستم این سوال رو در اینجا بپرسم یا در بخش بیماریها
من وقتی از این غذا استفاده میکنم ماهی هام انگل میگیرند به دلیل زیاد بودن ماهیهام در تانک دیگرم مجبورم از مقدار زیادی استفاده کنم . یک بار آنتی بیوتیک با این غذا مخلوط کردم و دیگه
خبری از انگل نبود به نظر شما این کار من به ماهی هام صدمه نمیزنه ؟
در جایی خواندم که مصرف بالای آنتی بیوتیکها باعث مقاوم شدن باکتیها میشه من این غذارو به ماهیهام دادم و در آب آکواریم نریختم به نظر دوستان باز هم امکان داره که باکتیها مقاوم بشن؟

alisam44
18 March 2008, 12:52 PM
با سلام و عرض خسته نباشي

يك سوال داشتم:

غذاي ماهي fighter چي هست؟چي بايد بهش بدهيم؟

goodbay-jojo
18 March 2008, 04:15 PM
محمد جان براي 1 كيلو دل حدود 200 گرم اسفناج كافيه ، 5 تا فلفل قرمز هم زياد نيست بستگي به تنديش داره :icon_neut ....
سلام
دوست عزیز برای میکس دل ، معمولا از فلفل دلمه ای استفاده میشه که هیچ گونه تندی هم نداره .
من برای 400 گرم دل گوساله از یک فلفل دلمه ای کوچیک استفاده میکنم .
موفق باشید .

P.M.1367
19 March 2008, 01:23 AM
با سلام و عرض خسته نباشي

يك سوال داشتم:

سلام.من به فايترم روزي دوبار و هر بار 3تا لوفاك ميدم.

farshid_betta
21 March 2008, 02:33 PM
با سلام و عرض خسته نباشي

يك سوال داشتم:

سلام
بستگی داره بخواهی شکمش رو سیر کنی، برای مبارزه آمادش کنی، برای تخمریزی و یا زیباییش رو افزایش بدی.
من به این ماهی لوفاک، دل، کرم قرمز و آرتمیای خشک و منجمد، ماهی منجمد(ماهی سفید، قزل آلا و..) دونه های گلدفیش ماهیران و بچه گوپی و پلاتی دادم.
اما اگر برای زیبایی می خواهی TETRA BETTA و BETTA MIN بهترین ها هستند.

blackghost
23 March 2008, 12:11 AM
سلام عید همه مبارک
تا به حال شیر خشک رو به عنوان غذای دیسکس استفاده کردید؟:icon_cool

B@B@K
23 March 2008, 01:24 AM
سلام عید همه مبارک

سال نو شما هم مبارك آقا احسان امتحان كن نتيجه اش را هم به ما بگو:icon_arro

blackghost
23 March 2008, 03:29 PM
سال نو شما هم مبارك آقا احسان امتحان كن نتيجه اش را هم به ما بگو:icon_arro
بابک جان توی این تاپیک غذاهای جالبی دیدم که دوستان امتحان کردن از موز گرفته تا کراتین!!! :icon_arro
گفتم شاید این یکی رو هم کسی امتحان کرده باشه دیروز که داشتم روی قوطی رو می خوندم دیدم واقعا ترکیب کاملیه :icon_cool
ولی راستشو بخوای ترسیدم خودم امتحان کنم تصور تبدیل ناگهانی اب تانک به شیر ...:icon_twis

SARA.F
30 March 2008, 06:21 PM
سلام
من چهار تا ماهی رنگین کمان ( بچه هستند البته 2.5 cm بدون محاسبه دم ) و دو تا مینی پرت ( اونام بچه هستن 3cm ) . آرتیمیا و کرم قرمز blood worms براشون کافیه ؟ آرتیمیا رو باید پودر کنم با همینطوری می خورن ؟ چه غذاهای دیگه ایی می تونم بهشون بدم تا بهتر رشد کنن ؟ روزی چند بار باید غذا بدم ؟ در ضمن سیکل ازت هم طی نشده

arashmax
30 March 2008, 07:23 PM
سلام
در مورد اینکه سیکل ازت طی نشده خیلی متاسفم
ولی میتونید به اونا بیومار ریز هم به عنوان غذا بدهید
اگر هم حاضرید کمی پول برای غذای ماهی بدهید من غذای زیر را برای شما پیشنهاد میکنم
tetra cichlid mini granules
موفق باشید

goldterimaco
31 March 2008, 12:08 AM
سلام .من چند روز پیش بعد از مدتها به خاطر تعویض ماهیام به قول معروف یه مقدار غذای درست حسابی گرفتم.
تتراسیچلاید مینی گرانولی 250 گرمی که 12000خریدم هرجا سرزدم گرانولیش رو نداشت (فرقش فقط اندازست دیگه؟)سرا ردپرت 500گرمی 10000تومن.وتترا سیچلاید دورامی میخواستم که فروشنده گفت stick ییرم که 1000گرمی 25000تومن البته روش آلمانی نوشته نمیدونم غذای کامله ،رنگه ،یا هردو؟البته به کسی سپردم سرا فلاور رو هم برام بیاره .به نظرتون برای فلاور و گلد غذای همینها کافیه؟کسی تترا سیچلاید گرانولی سراغ داره

fish man
3 April 2008, 10:19 AM
بابک جان توی این تاپیک غذاهای جالبی دیدم که دوستان امتحان کردن از موز گرفته تا کراتین!!! :icon_arro
گفتم شاید این یکی رو هم کسی امتحان کرده باشه دیروز که داشتم روی قوطی رو می خوندم دیدم واقعا ترکیب کاملیه :icon_cool
ولی راستشو بخوای ترسیدم خودم امتحان کنم تصور تبدیل ناگهانی اب تانک به شیر ...:icon_twis

شیر خشک برای اماده سازی مولدین خیلی عالیه
فرمولش رو قبلا نوشتم.

blackghost
4 April 2008, 01:49 AM
جناب fish man ممکنه لینک مطلبی که گفتید رو بزارید؟ در ضمن خود شما امتحان کردید؟

pedram_x2005
5 April 2008, 01:43 AM
دوستان بنده حقير ميخوام ديسكسهامو به پولكي هاي مقوي عادت بدم.كه براي شروع tetra pro color استفاده كردم كه انگار نه انگار توي اب چيزي ريختي،حتي پس از 4روز گرسنگي!!! البته جناب بابك خان قبلا اشاره فرمودن كه بايد با دل ميكس بشه.اساتيد لطف كنن و بگن بهتره كه ميكس بشه يا همينجوري به ضرب توپ و تانك بدم بخورند و اگرقراره ميكس بشه چند درصد استفاده كنم.(غذاي فعلي مخلوط دل و اسفناج)شب خوش

B@B@K
5 April 2008, 02:06 AM
دوستان بنده حقير ميخوام ديسكسهامو به پولكي هاي مقوي عادت بدم.كه براي شروع tetra pro color استفاده كردم كه انگار نه انگار توي اب چيزي ريختي،حتي پس از 4روز گرسنگي!!! البته جناب بابك خان قبلا اشاره فرمودن كه بايد با دل ميكس بشه.اساتيد لطف كنن و بگن بهتره كه ميكس بشه يا همينجوري به ضرب توپ و تانك بدم بخورند و اگرقراره ميكس بشه چند درصد استفاده كنم.(غذاي فعلي مخلوط دل و اسفناج)شب خوش

سلام بستگي به ذائقه ماهي عرض كردم ولي در حال حاضر ديسكسهاي من بتنهايي اين محصول را با ولع خاصي ميل ميكنند

h_abdi
5 April 2008, 09:12 AM
سلام عید همه مبارک

سلام
من یک ده دوزی هست با دل قاطی کردم (400 گرم دل دو پیمانه ) فعلآ که خبر بدی نیست!

sasha loder
5 April 2008, 09:57 PM
با سلام خدمت اساتید
من 4 تا دیسکاس 4 سانتی دارم و روزی سه وعده به اونا دل گاو میدم و این قدر که به دل گاو علاقه دارن که چیزه دیگه ای نمیخورن میخواستم بدونم ضرری براشون نداره . الان حدود دو ماهه که اونا رو دارم
با تشکر

moh@mm@d reza
5 April 2008, 10:22 PM
با سلام خدمت اساتید
من 4 تا دیسکاس 4 سانتی دارم و روزی سه وعده به اونا دل گاو میدم و این قدر که به دل گاو علاقه دارن که چیزه دیگه ای نمیخورن میخواستم بدونم ضرری براشون نداره . الان حدود دو ماهه که اونا رو دارم
با تشکر
سلام
خوش امدید
دوست عزیز دل گاو غذای خوبیه ولی بهتره با چند چیز دیگه مثل میگوی خوراکی و اسفناج مخلوط کنید و دیگه برای این که ماهی های خوش رنگتری داشته باشید بهتره که از غذاهای دیگه ای هم استفاده کنید که انواعش رو تو تاپیک غذای مخصوص ماهی ها نام برده شده.

pedram_x2005
6 April 2008, 12:16 AM
سلام بستگي به ذائقه ماهي عرض كردم ولي در حال حاضر ديسكسهاي من بتنهايي اين محصول را با ولع خاصي ميل ميكنند
بالاخره واسه ما چه نسخه اي رو مي پيچيد بابك خان؟

B@B@K
6 April 2008, 12:28 AM
بالاخره واسه ما چه نسخه اي رو مي پيچيد بابك خان؟

والا هر چي بوده ديگه گفته شده بايد بريم از ماهياتون بپرسيم چي ميل دارند:icon_arro

pedram_x2005
6 April 2008, 12:40 AM
والا هر چي بوده ديگه گفته شده بايد بريم از ماهياتون بپرسيم چي ميل دارند:icon_arro
:icon_neutوالا به خدا ديگه خسته شدم از بس كه هر ماهي رو كه ميگيرم فقط همون ماه اول خوشرنگه ولي بعدش انگار انداختيشون تو سفيد كننده:icon_redf.واسه همين خواستم هرجور شده با غذا يه كم رنگهاشون بهبود پيدا كنه ولي چكار كنم كه مثل صاحبشون بد غذا هستن .خودم هم تا جايي كه بشه رنگهاي اصلي واصيلشون رو ميگيرم اما خدا بگم اين شرقي هارو چيكار كنه كه.:icon_eek:.به هر حال سعي ميكنم اون رو به مقدار10 گرم در 500 گرم دل ميكس كنم تا ايشا.. ذائقشون تغيير پيدا كنه. بازهم از راهنماييتون كمال تشكر و امتنان و هزاران هزار سپاسگزاري رو دارم:icon_excl

ABA198013
6 April 2008, 09:05 AM
:icon_neutوالا به خدا ديگه خسته شدم از بس كه هر ماهي رو كه ميگيرم فقط همون ماه اول خوشرنگه ولي بعدش انگار انداختيشون تو سفيد كننده:icon_redf.واسه همين خواستم هرجور شده با غذا يه كم رنگهاشون بهبود پيدا كنه ولي چكار كنم كه مثل صاحبشون بد غذا هستن .خودم هم تا جايي كه بشه رنگهاي اصلي واصيلشون رو ميگيرم اما خدا بگم اين شرقي هارو چيكار كنه كه.:icon_eek:.به هر حال سعي ميكنم اون رو به مقدار10 گرم در 500 گرم دل ميكس كنم تا ايشا.. ذائقشون تغيير پيدا كنه. بازهم از راهنماييتون كمال تشكر و امتنان و هزاران هزار سپاسگزاري رو دارم:icon_excl

سلام دوست خوب
آقا در مورد رنگ دیسکس اگه تو نوشته های دیسکس نگاه کنی من و جناب دکتر انوش و اقای محسنی یک سری نکات رو خدمت دوستان گفتیم.
ولی به اختصار عرض کنم دیسکس ها ( خصوصا) در تمام دوران رشد رنگشون کمی تغییر می کنه ولی اگر شما از سایز 3 به بالا بخری رنگشون کمتر از بین میره و فقط با غذاهای خوب رنگشون بهتر میشه. حالا شما یه لطفی کن بگو چه دیسکسهایی داری برای رنگشون یه کمی با هم گفتمان کنیم:icon_excl

ABA198013
6 April 2008, 09:30 AM
سلام
خوش امدید
دوست عزیز دل گاو غذای خوبیه ولی بهتره با چند چیز دیگه مثل میگوی خوراکی و اسفناج مخلوط کنید و دیگه برای این که ماهی های خوش رنگتری داشته باشید بهتره که از غذاهای دیگه ای هم استفاده کنید که انواعش رو تو تاپیک غذای مخصوص ماهی ها نام برده شده.

فقط تنوع غذایی رو هم برای دیسکس بهتره در نظر بگیرید

dj_metal_666
6 April 2008, 11:53 AM
سلام یک سوال داشتم نمی دانم جاش اینجا هست یا نه!
اگر به ماهی ها از این پودر های بدن سازی مثل mrp بدهیم که خیلی هم پروتیین و ویتامین دارد خوب هست؟ضرر ندارد؟(البته چون من حدود 1 کیلو از این مواد داشتم پرسیدم چون استفاده نمی کنم!)
abdarchi
6 April 2008, 12:08 PM
سلام
من چند تا ماهی دارم
2 تا تایگر . 2 تا مولی یک جفت دم شمشیری دو جفت گوپی 1 تترا ...
بهشون از این ویتالایز ها (نیروزا) میدم ..
من 4 تا تترا داشتم که سه تاشون مردن (اولین ماهی که خریدم) این یکی هم رنگش کامل سفید شده
کلا برای رنگ تترا پیشنها یا رژیم غذایی خاصی هست؟
برای بقیه ماهی های من فرقی داره که چه غذایی بهشون بدم؟
من خیلی آماتور هستم! ... الان روزی دو بار غذا میدم بهشون .... لطفا راهنمایی بفرمائید

h_abdi
6 April 2008, 12:20 PM
سلام یک سوال داشتم نمی دانم جاش اینجا هست یا نه!
اگر به ماهی ها از این پودر های بدن سازی مثل mrp بدهیم که خیلی هم پروتیین و ویتامین دارد خوب هست؟ضرر ندارد؟(البته چون من حدود 1 کیلو از این مواد داشتم پرسیدم چون استفاده نمی کنم!)
جسارت نباشه اما هرچی که مصرف نمی کنید که نمیشه بدین به ماهی :icon_arro
به هر حال به حساب شوخی بذارید
اما بهترین روش اینکه خودتون امتحان کنید و نتیجه اش رو به ما هم اعلام کنید

h_abdi
6 April 2008, 12:23 PM
با سلام
برای تقویت رنگ آبی دیسکس چه غذای آماده و چه غذای دست سازی رو پیشنهاد میکنید

B@B@K
6 April 2008, 01:25 PM
پدرام جان ببين دوست من براي رنگ ماهي سن زياد مطرح نيست كيفيت غذا مهم هست و عامل مهم نژاد ماهي من الان از تمام غذاهاي sera وtetraاستفاده ميكنم و از آرتمياي زنده و از رنگ ماهي هايم هم راضي هستم ديگر هيچ فوت و فن ديگه اي وجود نداره من الان ديسكسهاي كوچكم كاملا رنگ دارند پس به سن مربوط نيست تغذيه صحيح مهم است
موفق باشي

B@B@K
6 April 2008, 01:51 PM
با سلام
برای تقویت رنگ آبی دیسکس چه غذای آماده و چه غذای دست سازی رو پیشنهاد میکنید

tetra discus براي رنگ آبي وsera گرانول بازهم براي رنگ آبي و غذاهاي زنده فقط همين:icon_surp

moh@mm@d reza
9 April 2008, 02:27 PM
سلام بر همگی
تو یکی از سایت ها که متاسفانه ادرسش خاطرم نیست صحبت از تغذیه بچه ماهی های نورس از نوعی باکتری به نام parmecium شده بود.می خواستم ببینم از دوستان کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟

frentic
9 April 2008, 04:33 PM
با عرض سلام:امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشین:

من 2 تا اسکار تقریبا 6_7 سانتی دارم که این 2 تا مخلوط غذا رو بهشون میدم:

1:دل گوساله_اسفناج_میگو

2:مرغ اب پز_میگو_هویج بعضی وقت ها هم نخود فرنگی اب پز

(با توجه به طرز تهیه ای که دوستان فرمودن......چرخ گوشت و ...)

می خواستم نظرتون رو در مورد این غذا ها بپرسم که ایا خوبه یا نه؟

تغییری درشون بدم ؟

ضمنا نظرتون رو در مورد چکاندن 1 قطره ی مولتی ویتامین بچه به هر وعده ی غذایشون بگین.خوبه ؟موردی نداره؟

در مورد مصرف هویج چی؟با تشکر

moh@mm@d reza
9 April 2008, 07:21 PM
با عرض سلام:امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشین:

من 2 تا اسکار تقریبا 6_7 سانتی دارم که این 2 تا مخلوط غذا رو بهشون میدم:

1:دل گوساله_اسفناج_میگو

2:مرغ اب پز_میگو_هویج بعضی وقت ها هم نخود فرنگی اب پز

(با توجه به طرز تهیه ای که دوستان فرمودن......چرخ گوشت و ...)

می خواستم نظرتون رو در مورد این غذا ها بپرسم که ایا خوبه یا نه؟

تغییری درشون بدم ؟

ضمنا نظرتون رو در مورد چکاندن 1 قطره ی مولتی ویتامین بچه به هر وعده ی غذایشون بگین.خوبه ؟موردی نداره؟

در مورد مصرف هویج چی؟با تشکر
سلام
ترکیب غذایی شما خوب و مناسبه برای اسکار فقط اگه برات امکان داشت تو وعده غذاییشون کیلکا رو هم اضافه کن تا غذاشون متنوع تر باشه.ماهی زنده و ریز هم غذای خیلی عالی هست ولی چون اکثر این ماهی ها دارای انگل ها و بیماری های مختلفی هستند توصیه نمیشه!
قطره هم من تا حالا استفاده نکردم و فکر هم نکنم نیاز باشه چون غذایی که بهشون میدی کافیه.هویج هم بخاطر بتاکارتنی که داره تو خوشرنگ تر شدن ماهی تاثیر خوبی داره.

ariyapet
9 April 2008, 11:15 PM
سلام
ما هی های : گوشتخوار و گیاهخوار و همه چیز خوار
در مورد ماهی های گوشتخوار اینجا خوب بحث شده . میخواستم بدونم به ما هی های گیاه خوار چه نو ع غذایی باید داد ؟
مثلا لوفاک هست - کرم خونی هست - انواع محصولات تترا هست - ترکیب دل با اسفناج هفته ای دو بار هست .
دیگه چه غذایی پیشنهاد میکنید .

ABA198013
10 April 2008, 08:27 AM
سلام
ما هی های : گوشتخوار و گیاهخوار و همه چیز خوار
در مورد ماهی های گوشتخوار اینجا خوب بحث شده . میخواستم بدونم به ما هی های گیاه خوار چه نو ع غذایی باید داد ؟
مثلا لوفاک هست - کرم خونی هست - انواع محصولات تترا هست - ترکیب دل با اسفناج هفته ای دو بار هست .
دیگه چه غذایی پیشنهاد میکنید .

به ماهی های هم که میگن گیاه خوار شما دل بده
من کلا لوفاک رو توصیه نمی کنم.
:icon_arro:icon_arro
مثلا من به شما ارتمیا زنده
پولکی های تترا و غذا هایی که سرا و تترا برای هر ماهی ارائه میدند.

کاهو خام یا 3 دقیق پخته مخلوط با همون دل و اسفناج

من ماهی یکبار یا دوبار زمانی که گلد فیش داشتم یک کم سیب زمینی پخته رو بصورت تخته ای میگذاشتم تو آب. بعد از نیم ساعت از شروع خوردن ماهی هاهر چی ازش مونده بود رو خارچ می کردم.
بچه گوپی کرم خاکی. .و ..... در ضمن دوست عزیز هیج ماهی نیست که گوشت نخوره ممکنه کم بخوره.

محمد واعظ
10 April 2008, 04:31 PM
با سلام خدمت اساتید محترم
من در کتاب ماهیان زینتی 3(ماهیان لابیرنت دار)یک ترکیب غذایی جدید خواندم و میخواستم نظر شمارو در باره این ترکیب بدونم
مواد لازم:
دل گاو (بدون چربی) 100 گرم
ماهی کیلکا 100 گرم
اسفناج وکاهوی آب پز شده 50 گرم
آنتی بیوتیک به مقدار لازم
مولتی ویتامین 4 گرم
باقلای پخته شده 50 گرم
نخود فرنگی پخته شده 50 گرم
تخم آرتمیا یک قاشق غذاخوری
غذای پولکی پودر شده یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:
پس از چربی گیری دل را همراه با ماهی چرخ کنید. باقلا و نخود فرنگی پخته شده را نیز پس از پوس گیری به همرا ه اسفناج و کاهوی آب پز شده در چرخ گوشت چرخ کرده و به مخلوط ماهی و دل اضافه کنید .آنتی بیوتیک،مولتیویتامین،تخم آرتمیا وغذای پولکی را به خوبی با آن ترکیب نمایید. سپس یک بار دیگر این مخلوط را با چرخ گوشت چرخ کرده .حال می توانید غذای به دست آمده را تقسیم بندی و فریز نمایید .
من با خواندن این ترکیب چنتا سوال در ذهنم به وجود آمد
1- آیا ارزش غذایی ماهی کیلکا بالاتر از میگوی آب شور است؟اگر جواب شما خیر است پس چرا میگو حذف شده و به جای آن کیلکا نوشته شده است آنهم با این درصد بالا؟
2- اسفناج و کاهو هر دو تغریبا یک ارزش غذایی دارند و معمولا در غذاهای ترکیبی به دلیل مواد مغذی زیاد از اسفناج استفاده می کنند آیا استفاده از کاهو در کنار اسفناج تاثیری دارد؟
3- بر روی جعبه دارو ها نوشته شده در برابر یخ زدگی محافظت شود ،آیا فریز کردن غذایی که در آن آنتی بیوتیک و مولتی ویتامین استفاده شده درست است و این کار باعث بی ارزش شدن این داروها نمی شود؟
4- استفاده مداوم از آنتی بیوتیکها باعث کم شدن وزن در انسان می شود .باتوجه به این موضوع چطور می توان انتظار داشت که ماهیان به خوبی رشد کنند؟
5- آیا استفاده مداوم آنتی بیوتیک درغذاباعث مقاوم شدن باکتریها وویروسها درمقابل این دارو نمی شود؟
6- باقلای پخته شده و نخود فرنگی چه ارزش غذایی دارند؟
7- پولکی چندان غذای مقوی نیست ، چرا استفاده از آن در این غذا توسیه شده است؟
با تشکر از جواب هایتان

NoVA_S
10 April 2008, 08:03 PM
با سلام
من این کتاب نخوندم ومن هم مثل شما با سوال های بالا روبرو هستم وهمینطور این سوال که :
من شنیده بودم تخم آرتمیا برای ماهی قابل هضم نیستم!!!؟؟؟
نظر شما چیه ؟؟

B@B@K
10 April 2008, 09:40 PM
با سلام خدمت اساتید محترم
من در کتاب ماهیان زینتی 3(ماهیان لابیرنت دار)یک ترکیب غذایی جدید خواندم و میخواستم نظر شمارو در باره این ترکیب بدونم
مواد لازم:
دل گاو (بدون چربی) 100 گرم
ماهی کیلکا 100 گرم
اسفناج وکاهوی آب پز شده 50 گرم
آنتی بیوتیک به مقدار لازم
مولتی ویتامین 4 گرم
باقلای پخته شده 50 گرم
نخود فرنگی پخته شده 50 گرم
تخم آرتمیا یک قاشق غذاخوری
غذای پولکی پودر شده یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:
پس از چربی گیری دل را همراه با ماهی چرخ کنید. باقلا و نخود فرنگی پخته شده را نیز پس از پوس گیری به همرا ه اسفناج و کاهوی آب پز شده در چرخ گوشت چرخ کرده و به مخلوط ماهی و دل اضافه کنید .آنتی بیوتیک،مولتیویتامین،تخم آرتمیا وغذای پولکی را به خوبی با آن ترکیب نمایید. سپس یک بار دیگر این مخلوط را با چرخ گوشت چرخ کرده .حال می توانید غذای به دست آمده را تقسیم بندی و فریز نمایید .
من با خواندن این ترکیب چنتا سوال در ذهنم به وجود آمد
1- آیا ارزش غذایی ماهی کیلکا بالاتر از میگوی آب شور است؟اگر جواب شما خیر است پس چرا میگو حذف شده و به جای آن کیلکا نوشته شده است آنهم با این درصد بالا؟
2- اسفناج و کاهو هر دو تغریبا یک ارزش غذایی دارند و معمولا در غذاهای ترکیبی به دلیل مواد مغذی زیاد از اسفناج استفاده می کنند آیا استفاده از کاهو در کنار اسفناج تاثیری دارد؟
3- بر روی جعبه دارو ها نوشته شده در برابر یخ زدگی محافظت شود ،آیا فریز کردن غذایی که در آن آنتی بیوتیک و مولتی ویتامین استفاده شده درست است و این کار باعث بی ارزش شدن این داروها نمی شود؟
4- استفاده مداوم از آنتی بیوتیکها باعث کم شدن وزن در انسان می شود .باتوجه به این موضوع چطور می توان انتظار داشت که ماهیان به خوبی رشد کنند؟
5- آیا استفاده مداوم آنتی بیوتیک درغذاباعث مقاوم شدن باکتریها وویروسها درمقابل این دارو نمی شود؟
6- باقلای پخته شده و نخود فرنگی چه ارزش غذایی دارند؟
7- پولکی چندان غذای مقوی نیست ، چرا استفاده از آن در این غذا توسیه شده است؟
با تشکر از جواب هایتان
با سلام به شما دوست عزيز :
من مطالبي عنوان ميكنم كه شايد كمكي باشه:
1-شما مطالبي كه در كتابها عنوان ميشود را هميشه قبول نفرمائيد گرچه ميدانم توسط اساتيد نگارش شده ولي بدانيد آنها تحت شرايط خاص عنوان شده اند
2-استفاده از اسفناج در تركيبات غذايي بعنوان ملين و در بعضي ماهيها بر روي رنگ هم اثر دارد و خصوصا در گلد فيشها براي جلوگيري از نفخ آنها ودر نتيجه فشار بر روي كيسه شنا بسيار موثر هست
3-استفاده از كيلكا را به شما توصيه نميكنم زيرا آب را بسيار كثيف ميكند ولو اينكه در كتاب فوق نوشته شده باشد!
4-غذاهاي پولكي معمولا ارزش غذايي بالايي ندارند مگر از كارخانه مرغوب باشند ولي كلا بعنوان غذاي كمكي ميشود از آنها استفاده كرد
5-استفاده از آنتي بيوتيكها و ويتامينها در غذا موقعي اثر دارد كه بلافاصله مصرف شود در غير اينصورت خاصيت دارويي يا ويتاميني خود را در طول زمان از دست ميدهد(فريز كردن و.....)
عرض من اينست كه شما همان مخلوط دل +اسفناج+ميگوي خوراكي را استفاده نماييد +چند غذاي مرغوب از ماركهاي معروف باور كنيد همين غذاها كفايت ميكند
در آخر متذكر ميشوم كه بعضي مطالب كتابها در شرايط خاصي بيان شده و شايد با شرايط ما سازگار نباشد ولي اين حرف نشانه نفي كتابها نيست

B@B@K
10 April 2008, 10:06 PM
با سلام
من این کتاب نخوندم ومن هم مثل شما با سوال های بالا روبرو هستم وهمینطور این سوال که :
من شنیده بودم تخم آرتمیا برای ماهی قابل هضم نیستم!!!؟؟؟
نظر شما چیه ؟؟
با سلام به شما بله پوسته آرتميا قابل هضم نيست ولي محتويات داخلش قابل هضم است:icon_surp