PDA

View Full Version : مشکل app closed Bluetooth

lol
1 February 2006, 07:35 PM
گوشی 6600 من تازگی ها این مشکل رو پیدا کرده و هنگام روشن کردن Bluetooth پیغام app closed میده و باید گوشی رو ریستارت بکنم تا روشن بشه (Bluetooth) و اگه دوباره برنامه رو خاموش کنم و بخوام برنامه رو روشن کنم باز این ارور تکرار میشود به نمایندگی بردم برای درست کردن گفت که 300.000 ریال میگیره و شاید بعد از درست شدن گوشی اصلا روشن نشه و کاملا مرخص بشه می خواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته و میتونه به من کمک کنه و یا تعمیر کار منصف و مجربی به من معرفی بکنه .

Ace
1 February 2006, 08:33 PM
گوشی 6600 من تازگی ها این مشکل رو پیدا کرده و هنگام روشن کردن Bluetooth پیغام app closed میده و باید گوشی رو ریستارت بکنم تا روشن بشه (Bluetooth) و اگه دوباره برنامه رو خاموش کنم و بخوام برنامه رو روشن کنم باز این ارور تکرار میشود
من میگم گوشی رو فرمت کن(کلید کال+*+3+off/on)ممکنه درست شد چون گوشی من app close واسه voice recorder میداد من گوشی رو فرمت کردم بعد درست شد
به امتحانش می ارزه

lol
2 February 2006, 01:56 AM
نه دوست عزیز مشکل سخت افزاری آی سی بلوتوس چون قبل از بردن به نمایندگی گوشی رو فرمت کردم ولی نشد.

-–•(-• SinaSystem •-)•–-
2 February 2006, 03:58 AM
برای یکی از دوستان من این مشکل به وجود آمد با یک مستر ریست ساده درست شد .

اگر هم نشد و مطمئن نبودین مشکل سخت افزاریه باید بدین فلش کنن درضمن اگر هم بعد فلش کردن گوشی مشکلی براش ایجاد شد وظیفشونه هزینه ی گوشی رو به شما پرداخت کنن .

Almas_sirjan
10 February 2006, 11:44 PM
سلام
عزیزم این مشکل سخت افزاری است
دقیقا مبلغ 30000 تومان هم هزینه داره

kasra
11 February 2006, 01:42 AM
این مشکل چند وقتی هست که روی گوشیهای 6600 به وجود اومده گاهی اوقات اول با یک ریست ساده حل میشه تا مدتی هم خوب کار می کنه ولی دوباره ... بعد از مدتی که گذشت مشکلش یک مقدار حاد میشه و با ریست هم جواب نمیده به ناچار باید رجوع اورد به فلش با فلش کردن مجدد حال گوشی تا یه مدتی خوب میشه اما به مرور زمان دوباره ظاهر میشه اینبار مشکل فوق حاد هست تا حدی که روی گالری هم تاثیر میزاره و باعث باز نشدن گالری میشه بلوتوث هم به هیچ عنوان دیگه کار نمی کنه و تمام .مشکل از ایسی بلوتوث هست و باید تعویض یا تعمیر بشه

lol
12 February 2006, 04:53 PM
ممون دوستان بله حق با دوستمان کسرا هست و گوشی من به حد حاد رسیده بود که بردم به علائدین و 250000 گرفتن و آیسی بلوتوس رو عوض کردن و درست شد.