PDA

View Full Version : نظر شما در مورد پرايد CNG چيست ؟

پارسا
31 January 2006, 01:20 AM
با سلام
اين تاييک را باز کردم تا دوستان نظر خود را در مورد پرايد CNG مطرح فرمايند .
نظر من :
با توجه به اينکه از نظر قيمتي هيچ فرقي ندارد ولي داشتن سوخت گاز از نظر هزينه بسيار پايين است مقرون بصرفه است که اين نوع از پرايد انتخاب کند . البته ناگفته نماند که صندوق عقب کمي از جا کم مي آورد !
ولي مشکلي که دارد اين است که به فرض در شهرستاني در مسافرت باشيد و اين خودرو خراب شود - نمي دانم ! - آيا نمايندگي در آن شهر بتواند مشکل را رفع کند ( البته اگر به روزهاي تعطيل نخوريم ! )

masoudgh
31 January 2006, 01:28 AM
به نظرمن خوبه ودرمورد مشكلي اگه داشته باشي درمسافرت فكر نكنم تفاوتي بكنه !!!

alireza_shd
31 January 2006, 08:32 AM
برای تعمیرات به مشکل بر نخواهید خورد (همه جا قادر به تعمیر هستند) . در مورد پراید دوگانه سوز تنها مشکل کوچکتر بودن فضای صندوق هست.

astiak
31 January 2006, 02:02 PM
البته پرایدی هایی که کارخونه گاز سوز میکنه از مارک OMVL هستش و تا اونجایی که من میدونم کپسولها زیر صندلی عقب هستن و فضای صندوق رو اشغال نمیکنن

beatr9
4 April 2007, 12:21 PM
به اطلاع همه دوستان عزيزم مي رسونم كه من تا حالا به مشكلي باهاش برنخوردم و فعلا 37000 تا راه رفته كه 20000 تاش رو با گاز رفتم. فقط مشكل كم بودن پمپ گاز هست و از لحاظ تعميرات نمايندگي ها از پسش بر ميان و بقيه هم كه هيچي نمي فهمن. كپسول من هم در صندوق هست نه زير صندلي عقب .

april
4 April 2007, 03:05 PM
میگن کپسولهای جدید کوچکتر از قبلیهاس و زود به زود نیاز به سوختگیری هست.من دوست دارم پرایدم رو دوگانه سوز کنم .بیتر عزیز سوختگیری شما طوری هست؟مشکلی ندارین؟

beatr9
4 April 2007, 03:25 PM
سلام . ظاهرا الان به دليل كم بودن كپسول ، از دو كپسول فقط يكي را روي ماشين نصب مي كنند و دومي را بين 3 تا 5 ماه ديگه به اولي اضافه مي كنند. با پر بودن هر دو كپسول گنجايش اونها برابر 15 متر مكعب گاز يا معادل 6.5 كيلوگرم هست ( واحد سنجش روي پمپ هاي مختلف فرق مي كنه ) . با پر بودن مخزن كه تقريبا 250 تومن هزينه داره مي تونيد در جاده 180 كيلومتر و در شهر 120 كيلومتر رانندگي كنيد . اگر هم الان براي گازسوز كردن ثبت نام كنيد و كارتون انجام بشه اون موقعي هم كه سهميه بندي صورت گرفت مخزن دومتون هم مي رسه . ضمنا اكتان CNG بين 110 تا 120 هست و ماشين خوب راه ميره و شتابش هم كاملا قابل قبوله و اينكه ميگن افتضاحه اصلا درست نيست . البته بعضي از جاها كيت ها رو غير استاندارد وصل مي كنند و ماشين خيلي اذيت مي كنه و چند وقت اول هم هروقت دور موتور پايين مياد يا ترمز شديد مي كنيد ماشين خاموش ميشه كه همه اين ايراد ها هم قابل تنظيمه و برطرف ميشه . در ضمن براي اينكه مشكلي نداشته باشيد حتما به يه جاي معتبر مراجعه كنيد . استفاده از گاز خيلي به صرفه هست و نمي دونم ماشين من اينجوريه يا نه ولي واقعا در شرايطي كه گاز و بنزين هم قيمت هم باشند من استفاده از گاز رو ترجيح ميدم . البته اين نكته رو هم اضافه كنم كه موتورم رو با گاز تنظيم كردم ./

palizesoftware
5 April 2007, 01:45 AM
من شنيدم كه نصب كپسول‌ها باعث ميشه كه پشت ماشين بواسطه وزن پايين بياد، آيا اينطوري هست؟

EbliiS
5 April 2007, 01:52 AM
مخزن پرايدهايي كه خود كارخونه ميده اين شكليه
[Only registered and activated users can see links]

من شنيدم كه نصب كپسول‌ها باعث ميشه كه پشت ماشين بواسطه وزن پايين بياد، آيا اينطوري هست؟
خيلي نه، انگار كه يه نفرو عقب سوار كرده باشي:icon_surp

beatr9
5 April 2007, 11:39 AM
سلام .
البته اين نكته واقعيت داره كه عقب ماشين سنگين تره و نمي تونيد فنر لول عقب رو كوتاه كنيد و در صورت تمايل به پايين آوردن ، بايد از فنر هاي اسپرت استفاده بفرماييد . ضمنا به همين دليل سنگيني ، بايد اندازه باد لاستيك ها بطور استاندارد براي جلو 31 و براي عقب 36 باشه . ( طبق دستور سازنده )

majid_teh2005
17 April 2007, 10:40 PM
beatr9 جان

پرايد من دو تا كپسول داره 10 تا 11 متر مكعب گنجايش گاز داره و حدود 160 تا 180 كيلومتر با آن راه ميره

البته قدرت و شتاب موتور در حالت گاز و بنزين خيلي متفاوت است .

اين طبيعي است ؟

beatr9
18 April 2007, 09:28 PM
با دو عدد كپسول ، بايد 15 متر مكعب گنجايش داشته باشه . البته همواره به علت كم بودن فشار گاز ، بيش از 10 تا 12 متر مكعب نمي توان مخزن رو پر كرد . ( در پمپ گاز هاي مختلف تفاوت كاملا محسوسه ) من خودم از پمپ هاي آرژانتين ، شهيد حكيم ، شوش و بني هاشم استفاده كردم كه با بعضي ها 9تا 10 و با بعضي ها 14 هم موفق به سوختگيري شدم . 160 تا 180 خيلي خوبه و در بهترين حالت تنظيم بودن همه چيز بايد در خارج شهر 180 و در داخل شهر 120 تا 140 ( بسته به ترافيك ، نوع رانندگي ، وضعيت آب و هوا و ... ) بتونيد راه بريد .{ در روزهاي باراني مصرف سوخت در مود گاز به نحو غريبي افزايش پيدا مي كنه } اگه شتاب ماشينتون در حالت گاز سوز كمه مطمئن باشيد كه يه جاي كار اشكال داره . فيلتر هوا و سنسور اكسيژن و تنظيم بودن رگلاتور رو كنترل كنيد .موتورتون رو يكبار در دور كم با گاز بجاي بنزين تنظيم كنيد . من استفاده از مود گاز رو (حتي در حالت برابري قيمت گاز و بنزين )به بنزين ترجيح مي دم و شتابش هم واقعا هيچ چيز ( تاكيد مي كنم كه هيچ چيز ) از مود بنزين سوز كم نداره . فعلا 7000 كيلومتره كه از بنزين استفاده نكردم و يه باك كه چند ماه پيش پر كردم فقط در اثر مصرف سوخت در هنگام استارت نصفش مصرف شده . اين كه گاز هم موجب آسيب ديدن سرسيلندرها و سيلندر ها هم ميشه بيشتر غلو هست تا واقعيت . از كارخونه هم بپرسيد پاسخ اينه كه به ازاي 120000 كيلومتر كاركرد با گاز نياز به تراشكاري سر سيلندر داريد . البته اگه پرايد 120000 تا راه بره .( البته پيشنهاد مي كنن كه هر 50 كيلومتر كه با گاز طي كرديد 20 تا 30 كيلومتر هم با بنزين طي كنيد.) تا اون موقع هم احتمالا در اثر اختلاف قيمت گاز و بنزين ، قيمت يه موتور كامل رو صرفه جويي كرديد . براي تنظيم رگلاتور هم به تعميرگاه هاي مجاز بهينه سازي مصرف انرژي مراجعه بفرماييد .

majid_teh2005
18 April 2007, 11:17 PM
تشكر دوست عزيز

راستي ماشينم بعد از تنظيمي كه كردم صبح ها راحت با گاز روشن ميشه .

موفق باشيد

kingdariush
18 April 2007, 11:28 PM
خورده شدن سرسیلندر اصلا غلو نیست. احتراق گاز نسبت به بنزین دمای بالاتری داره. توصیه اینه که بعد از یک ربع حرکت با گاز 5 دقیقه با بنزین حرکت کنید تا سرسیلند و رینگها و پیستونها آسیب نبینند. این موتورهای CNG شده برای گاز طراحی نشدند. موتورهایی هم که برای گاز طراحی شدند مثل موتور ملی خودشون بطور ایتوماتیک وقتی دمای سرسیلندر بالابره سوت رو به بنزین تغییر میدهند.

beatr9
19 April 2007, 03:09 PM
كسي در خورده شدن سر سيلندر شكي نداره ولي به اون نسبتي كه شما فكر هم مي كنيد نيست . اين موضوع رو مي تونيد هم از تعميرگاه هاي مركزي سايپا ( نه اون نمايندگي هايي كه تا حالا رگلاتور گاز رو هم نديدن ! ) و هم از قشر تراشكاران محترم سؤال بفرماييد. ضمنا به هر صورت در طولاني مدت سرسيلندر در بنزين هم مي تونه مشكل پيدا كنه . خودتون كه از كيفيت قطعات وطني بهتر خبر داريد . من با آردي تو 40000 كيلومتر سرسيلندر رو فرستادم تراشكاري و تو 60000 كيلومتر هم دوباره اين كار رو كردم و تو 65000 كيلومتر مجبور به تعويض كامل اونها شدم . ماشين هم بنزين سوز بود . ولي الان 40000 تا با پرايد راه رفتم و موتورش مسلما تا حالا به كوچكترين اشكالي نيفتاده. ضمنا در حال حاضر اكتان CNG بين 110 تا 120 هست و فرمايش شما در خصوص دماي احتراق كاملا صحيحه و بابت تذكرتون هم متشكرم .

majid_teh2005
19 April 2007, 07:33 PM
خورده شدن سرسیلندر اصلا غلو نیست. احتراق گاز نسبت به بنزین دمای بالاتری داره. توصیه اینه که بعد از یک ربع حرکت با گاز 5 دقیقه با بنزین حرکت کنید تا سرسیلند و رینگها و پیستونها آسیب نبینند. این موتورهای CNG شده برای گاز طراحی نشدند. موتورهایی هم که برای گاز طراحی شدند مثل موتور ملی خودشون بطور ایتوماتیک وقتی دمای سرسیلندر بالابره سوت رو به بنزین تغییر میدهند.

دوست عزيز

ضمن عرض ادب و احترام

من اصلا با نظر شما موافق نيستم .
دوست من تراشكاري سرسيلندر دارند . براي پيكان هايي كه قراره گاز سوز شوند سيت كرم سخت ميزنند .
از اون كه پرسيدم گفت : موتور پرايد جزو سخت جون ترين موتور هاست و گاز سوزاشون هم هيچ عيبي نميكنه .

اگه بخواهيم هر يك ربع سوخت را تعويض كنيم كه ديوانه ميشيم !!!!!

موفق باشيد

kingdariush
20 April 2007, 12:05 AM
دوست عزيز

ضمن عرض ادب و احترام

دوست من تراشكاري سرسيلندر دارند . براي پيكان هايي كه قراره گاز سوز شوند سيت كرم سخت ميزنند .
از اون كه پرسيدم گفت : موتور پرايد جزو سخت جون ترين موتور هاست و گاز سوزاشون هم هيچ عيبي نميكنه .

موفق باشيد

این از اصلیترین مشکلات سوخت CNG است. برای همینه که موتور ملی ساخته شد و گرنه نیازی به این سرمایه گذاری نبود. ضمنا خوردگی سرسیلندر دو روزه بوجود نمیاد. حتما هم نتیجه اش از کار افتادن موتور نیست. بیشتر شدن پیش احتراق و بوجود آمدن نقاط داغ در محفظه احتراق و کم شدن قدرت و کشش موتور در مرور زمان از آثارش است. حتی موتور ملی هم که پایه گازسوزه بطور خودکار در مواقع لازم سوخت رو به بنزین تغییر میده. حالا حکایت خودرویی که از اول هم گازسوز نبوده معلومه. به هر حال جهت اطلاع گفتم الان دولت روی گاز سرمایه گذاری کرده و مشکلاتش بعدا برای مردم بیشتر مشخص میشه.

majid_teh2005
20 April 2007, 02:16 AM
دوست عزيز

اين كه محصولات احتراق گاز از بنزين خورنده تر هستند كاملا صحيح است . ولي بحث در اينه كه چقدر بيشتر ؟؟؟

تا چند ماه ديگه گمونم فكر خرابي را از سرمون بيرون كنيم و دنبال 2 قطره سوخت بايد بگرديم !!!

موفق باشيد

dr_mehry
20 April 2007, 09:23 PM
دوست عزيز

ضمن عرض ادب و احترام

موفق باشيد

موتور پراید بدلیل داشتن اویل پمپ دوبل (با دو روتور) روغن کاری مناسبی برای جداره های سیلندر فراهم میکنه و همچنین شکل خاص نشیمنگاه سوپاهاش باعث میشه آسیب کمتری نسبت به سایر خودروها در مواقه استفاده از گاز ببینه

mohammad1536
6 May 2007, 12:37 AM
دوستان ميشه برا پرايدي كه برا CNG گاز سوز ميشه LPG استفاده كرد؟

reza engine
8 May 2007, 05:52 PM
دوستان ميشه برا پرايدي كه برا CNG گاز سوز ميشه LPG استفاده كرد؟
نه، ماهیتن این ها دو نوع سوخت متفاوت هستن.
Compressed Natural Gas
Liquid Petroleum Gas
اولی قسمت اعظم ترکیباتش متان است، مثل گاز شهری
ولی دومی مخلوطی از پروپان و بوتان مثل کپسول های گاز که قبلا توزیع میشد

reza engine
6 June 2007, 09:28 AM
من یه سوال از خدمت اساتیدی داشتم که پراید دوگانه سوز رو تجربه کردن...
من تو این طرح جدید سایپا برای پراید دوگانه سوز ضد سرقت ثبت نام کردم، تا آخر امسال هم مستقل از خانواده زندگی می کنم و میخوام برای خودم یه ماشین داشته باشم. ماشین خانواده در حال حاضر یه RDi مدل 82 هست که 70000 تا کارکرده و هیچ تصادفی نداره و انصافا سرحال و بدون خرج بوده تا الان.
البته پدرم به خاطر سن و سال بالا و ترافیک دیگه تمایلی به رانندگی نداره و ضمنا یه E2 لوگان هم ثبت نام کرده که شاید تا آخر سال بدن.
در واقع من یه ماشین فقط برای مصارف شهری میخوام که اگه بنزین هم گرون شد بشه باهاش به کارام برسم. البته نباز من فکر نکم روزی بیشتر از 9 یا 10 لیتر بشه، حالا با توجه به همه مواردی که در مورد پراید و آردی و 206 وجود داره، شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
1) پراید گاز سوز رو تحویل بگیرم و سوار شم و مسافرت رو با ماشین دیگه انجام بدم؟
2) پرایدی که احتمالا بالای 7.5 میلیون تموم میشه رو بفروشم و با کمی قرض و پس انداز 206 تیپ 2 مدل حدود 83 بگیرم؟
3) پولم رو پس بگیرم و آردی پدرم رو با قیمت خیلی کمتر از بازار ازش بردارم؟ ( از دم قسطی رفاقتی)

تازه الان تمام ماشینها با درصد ساخت بالای داخل ایرادات اساسی دارن، مثلا برای پراید صفر از لاستیک های غیر قابل بالانس ایرانی، رینگ های تاب دار، پیچیدن صدای باد از درزهای ماشین به داخل و ... همه می نالن.
ولی خداییش هم سایپا تو دوگانه سوز کردن پراید نسبت به ایران خودرو سلیقه بهتری به خرج داده، در باک اضافی و کلید با طرح فابریکش خیلی بهتر از اون پلاستیک رو بدنه ماشین های ایران خودروی که موقع جا زدن چنان زوری زدن که گلگیر رو غر کرده.
خلاصش تا چه حد رو پراید گازسوز میشه حساب کرد؟؟؟

ali52m77
6 June 2007, 06:14 PM
من یه سوال از خدمت اساتیدی داشتم که پراید دوگانه سوز رو تجربه کردن...
من تو این طرح جدید سایپا برای پراید دوگانه سوز ضد سرقت ثبت نام کردم، تا آخر امسال هم مستقل از خانواده زندگی می کنم و میخوام برای خودم یه ماشین داشته باشم. ماشین خانواده در حال حاضر یه RDi مدل 82 هست که 70000 تا کارکرده و هیچ تصادفی نداره و انصافا سرحال و بدون خرج بوده تا الان.
البته پدرم به خاطر سن و سال بالا و ترافیک دیگه تمایلی به رانندگی نداره و ضمنا یه E2 لوگان هم ثبت نام کرده که شاید تا آخر سال بدن.
در واقع من یه ماشین فقط برای مصارف شهری میخوام که اگه بنزین هم گرون شد بشه باهاش به کارام برسم. البته نباز من فکر نکم روزی بیشتر از 9 یا 10 لیتر بشه، حالا با توجه به همه مواردی که در مورد پراید و آردی و 206 وجود داره، شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
1) پراید گاز سوز رو تحویل بگیرم و سوار شم و مسافرت رو با ماشین دیگه انجام بدم؟
2) پرایدی که احتمالا بالای 7.5 میلیون تموم میشه رو بفروشم و با کمی قرض و پس انداز 206 تیپ 2 مدل حدود 83 بگیرم؟
3) پولم رو پس بگیرم و آردی پدرم رو با قیمت خیلی کمتر از بازار ازش بردارم؟ ( از دم قسطی رفاقتی)

تازه الان تمام ماشینها با درصد ساخت بالای داخل ایرادات اساسی دارن، مثلا برای پراید صفر از لاستیک های غیر قابل بالانس ایرانی، رینگ های تاب دار، پیچیدن صدای باد از درزهای ماشین به داخل و ... همه می نالن.
ولی خداییش هم سایپا تو دوگانه سوز کردن پراید نسبت به ایران خودرو سلیقه بهتری به خرج داده، در باک اضافی و کلید با طرح فابریکش خیلی بهتر از اون پلاستیک رو بدنه ماشین های ایران خودروی که موقع جا زدن چنان زوری زدن که گلگیر رو غر کرده.
خلاصش تا چه حد رو پراید گازسوز میشه حساب کرد؟؟؟

سلام دوستان

من هم مثل اين دوستمون دقيقا سر اين دو راهي گير كردم

من الان يك پرايد 77 دارم كه ديگه ميشه گفت كهنه شده و قصد تعويض اونو دارم ولي نمي دونم از اين پرايد هاي دوگانه سوز ثبت نام كنم يعني بايد 5/3 روي اين پرايد بذارم باز پرايد سوار شوم اون هم با همان مشكلات ضعف كمك فنر و جلوبندي با اين چاله چوله هاي تهران و جاده ها يا يك پژو روآ دو گانه سوز بخرم

reza engine
11 June 2007, 09:07 AM
توليد عمده محصولات سايپا به صورت گازسوز

ايسنا - از شهريور امسال توليد تمامي محصولات عمومي سايپا به صورت گاز سوز خواهد بود و تا پايان سال نيز 350هزار دستگاه خودرو گازسوز توليد خواهيم كرد. </B>

احمد قلعه‌باني، مدير عامل سايپا، با بيان اين مطلب افزود: شركت سايپا از شهريور امسال بيشتر محصولاتش را به صورت گازسوز توليد خواهد كرد. هم‌اكنون روزي 600 دستگاه خودرو گازسوز در سايپا توليد مي‌شود كه تا 20 روز آينده به هزار دستگاه خواهد رسيد و پس از مدتي روزانه 1500 دستگاه خودرو گازسوز توليد خواهيم كرد.
وي ادامه داد: از شهريور امسال توليد تمامي محصولات عمومي سايپا به صورت گاز سوز خواهد بود و تا پايان سال نيز 350هزار دستگاه خودرو گازسوز توليد خواهيم كرد. البته توليد محصولاتي مانند زانتيا و ريو به دليل شرايط خاص آنها به صورت بنزيني خواهد بود.
قلعه‌باني همچنين درخصوص مشكل تامين مخزن نيز گفت: مشكل تامين مخزن را برطرف كرده‌ايم و امسال حدود 500هزار مخزن خودروهاي دوگانه‌سوز را از كره، چين، هند و روسيه تامين مي‌كنيم.
در سال گذشته كمتر از 100هزار دستگاه خودرو گازسوز توليد شد، حال آنکه برنامه توليد 280هزار خودرو تصويب شده بود.
در قانون بودجه امسال هم ذكر شده كه دولت موظف است طي پنج سال سه‌ميليون دستگاه خودرو را گازسوز كند كه سالانه معادل 600هزار خودرو پايه‌گازسوز است

ebrahim2006
19 November 2007, 10:39 AM
با سلام وخسته نباشید من یک دستگاه پراید دوگانه سوز دارم خیلی خوبه ولی یک اشکال عمده داره اونم اینکه وقتی با گاز کار می کنه یک دفعه خود به خود به بنزین سویچ می کنه به تمامی نمایندگی های شهر خود بردم ولی هیچ کس سر در نمی یار از دوستان عزیز میخوام اگر می تونن بهم کمک کنن خیلی ممنونم

motopower
19 November 2007, 01:36 PM
cngکارخونه ای خوبه ولی ممکنه گاهی اوقات موقع تبدیل سوخت خاموش بشه که اگر دور موتورو تا 2500 ببری خاموش نمیشه.

damghan
3 December 2007, 11:38 AM
سلام
من پراید دو گانه سوز دارم . جدای از اینکه پدر صاحب بچه آدم در میاد تا کپسول شارژ کنی ، موتور بدبخت موقع کار با گاز ضجه می زنه . از شتاب و سرعت و مسائل این چنینی بگذریم واقعا روی موتور تاثیر داره تا حتی خود کارشناس های سایپا ( آخه من کپسول هامو با تاخیر نصب کردم ) موقع آموزش تاکید دارن حتما بعد از دوبار استفاده از گاز حداقل 20 ،30 کیلومتر با بنزین رانندگی کنید چون گاز خشک می سوزد ( ؟؟؟ ) ضمنا دعوت می کنم حتما آماری که سایت خود شرکت CNG از وضعیت خودرو های گازسوز در جهان منتشر ارائه کرده یک نگاه ساده کرده با کشورهای حسابی مقایسه کنید .
قربان شما

k000m
13 January 2008, 03:18 PM
من هم با نظر دوستمون موافقم CNG فقط 100 km مي توانيد در شهر حركت كنيد . من خودم پرايدم خوشبختانه گاز سوز نيست ولي هر روز صف گاز رو روبروي محل كارم ميبينم حالم گرفته ميشه . واقعا نزديك 2 ساعت زمان گاز زدن طول مي كشه و با اين كم گازي اين روز هاي سرد شايد همين چند تا جايگاه رو هم تعطيل كنند . به نظره من با اين شرايط گاز سوز كردن ماشين اصلا مقرون به صرفه نيست !!!:icon_mad:

askarizadeh
13 January 2008, 08:14 PM
گازسور كردن پرايد با توجه به كم مصرف بودن پرايد اصلا منطقي نيست
به نظرم اين كپسولها و سرمايه ها را بايد روي ماشينهاي پرمصرف ديگر سايپا استفاده ميكردند
كپسول گاز در پرايد فقط جاي صندوق عقب را كم ميكنه
كسي كه بخواد بره مسافرت و بار داشته باشه به دردش نميخوره

mahdi7183
14 January 2008, 06:12 PM
تا پایان سال 87 سهمیه بندی را برمی دارند. بنزین هم تا اواخر 87 یا اوایل 88 به حداقل لیتری 300 ( تا 700 تومان ) می رسه. اون موقع می شه وجود گاز زا درک کرد! حتی در ماشینهای کم مصرف

k000m
2 June 2008, 03:40 PM
تا پایان سال 87 سهمیه بندی را برمی دارند. بنزین هم تا اواخر 87 یا اوایل 88 به حداقل لیتری 300 ( تا 700 تومان ) می رسه. اون موقع می شه وجود گاز زا درک کرد! حتی در ماشینهای کم مصرف

به شرطه اينكه پمپ هاي گاز و امكانات را افزايش بدن وگرنه به درد نمي خوره :icon_mad:

jalil_enrique
2 June 2008, 10:38 PM
تا 88 لیتری 300 تا 700 دیگه پولی نیست... آقای اقتصاد..

NICE 660
2 June 2008, 11:38 PM
كلا در ايران خودروهاي گازسوز چون بصورت غيراستاندارد و من درآوردي و بدون كار كارشناسي توليد شده اند، در دراز مدت براي مصرف كننده ايجاد درد سر و مزاحمتهاي فراوان مي كند، مگر اينكه كسي كه خودرو گازسوز مي خره، بتواند هر يك يا نهايتا دو سال يكبار خودرو گازسوز خودش را با يك خودرو گازسوز نو و صفر كيلومتر تعويض كنه، در غيراينصورت اگر كسي بخواهد بمدت طولاني از اين خودروها استفاده كند، كارش با حضرت فيله!!!!!!!

jalil_enrique
3 June 2008, 11:24 PM
تا اونجا که من اطلا دارم تمام خودرو های خارجی بنزین سوز هستند..
یعنی فکر نمی کنم کشوری باشه که خودروی گاز سوز تولید کنه.. که شما میگی ایران بصورت من در آوردی این کار رو انجام میده...

ولی کاملا با شما موافقم.. اکثر مردم از خودرو هایگاز سوز ناراضی هستند..

Raminium2001
4 June 2008, 10:39 AM
البته در خیلی از کشورها خودروهای گاز سوز تولید و استفاده می شوند. ولی ایران جزو معدود کشورهایی هست که از CNG استفاده می کنه و برای خودروهای سواری هم از سیاست گازسوز کردن پیروی می کنه. (مثلا تویوتا برای خیلی از محصولات مثل مینی بوس و ون بنزین سوز قابلیت گازسوز شدن رو قرار داده ولی برای هیچ کدوم از سواریاش ندیدم)

ramin-new pride
8 June 2008, 08:17 AM
واقعا براي ايران افت داره كه به عنوان چهارمين توليد كننده نفت جهان، وضعيت بنزين خودمون اينجوريه
من نمي دونم تو عربستان يا كويت و ساير كشورهاي توليد كننده نفت اصلا اسم CNG رو شنيدن تا حالا؟

k000m
8 June 2008, 10:27 AM
به نظره من توليد خودرو هاي گاز سوز به هيچ وجه داراي برنامه ريزي و آينده نگري درست نبوده حتي براي ايجاد جايگاه سوخت متناسب با افزايش تعداد اين خودرو ها فكري نشده :icon_mad: