PDA

View Full Version : افزایش کیفیت پراید در 8 ماه اخیر

OH_MSS
30 January 2006, 01:19 PM
سلام به همگی

[Only registered and activated users can see links] کيفيت خودروهاي شرکت سايپا افزايش يافت ([Only registered and activated users can see links])
طبق ارزيابي روزانه و مستمري كه از محصولات سايپا صورت مي گيرد كيفيت محصولات اين شركت بخصوص پرايد از ابتداي سال جاري افزايش چشمگيري داشته است . براساس ارزيابي هاي صورت گرفته كه بصورت تفصيلي انجام شده است امتياز كيفيت پرايد در هشت ماهه اول امسال با 27 درصد رشداز501 نمره منفي به 370نمره رسيده است

منبع : اخبار سایپا

کسی اگه چیزی از افزایش کیفیت:icon_twis حتی کمی حس کرده بگه:icon_razz
مرسی:icon_cool

پژمان22
31 January 2006, 01:12 AM
من جدیدا پراید دوستم رو که مال آبان هست رو سوار شدم به نظرم خیلی کیفیتش بهتر از پراید سابق خودمون هست که مدل 81 بود.حالا نمی دونم شاید دوستم خوش شانس بوده.از نظر شتاب ، ترمز و سر و صدا که خیلی بهتر بود.تا الان هم 10000 کیلومتر بدون کوچکترین مشکلی راه رفته .

masoudgh
31 January 2006, 01:41 AM
جالبه !خبرش مال سايت سايپا هست!!!!!!!

FARZAD_1975
1 February 2006, 05:43 PM
آقا سلام
اين مورد افزايش كيفيت پرايدو منم حس كردم(ماشين من تحويل شهريوره امساله)خداييش تا حالا كه 17000تا كاركرده حتي يه بارم اذيت نكرده من فقط سرويس اوليه رو 1200كيلو متر بردمش و روغن و فيلتر هوا عوض كردم البته يه بارم لنت جلو رو عوض كردم ولي در مجموع راضيم

Amir1871
2 February 2006, 02:26 AM
منم پرايدم كه انژكتوري مدل زيمنس هست را مرداد امسال تحويل گرفتم انصافا نسبت به مدل سال گذشته كه دوستم تحويل گرفته بود كلي كيفيتش بالاتر است ، به خصوص تغيير مدل كمپرسور كولر آن باعث شده كه نه تنها خنك سازي آن كاهش نيافته به موتور نيز كمتر فشار وارد شود به گونه اي كه حتي در شتاب گيري هم مشكلي ايجاد نميكند خودم در مسافرت با كولر روشن در حالي كه دنده 5 حركت ميكردم به زحمت سرعت ماشين را زير 120 نگه داشته بودم.