PDA

View Full Version : Spb Backup v1.0 Build 1134

lover
29 January 2006, 10:38 AM
این برنامه آنقدر جدید هست که خود سایت Spb هنوز ان را ارایه نداده و در هیج forum خارجی پیدا نمیشه ولی اینبرنامه در این تالار برای داونلود موجود میباشد و مشابه SPB Clone میباشد اما Windows Mobile 5 را هم ساپورت میکند و محصول 2006 میباشد

[Only registered and activated users can see links]

kevin_m_bb
29 January 2006, 11:49 PM
این برنامه آنقدر جدید هست که خود سایت Spb هنوز ان را ارایه نداده و در هیج forum خارجی پیدا نمیشه ولی اینبرنامه در این تالار برای داونلود موجود میباشد و مشابه SPB Clone میباشد اما Windows Mobile 5 را هم ساپورت میکند و محصول 2006 میباشد

[Only registered and activated users can see links]

ببخشید می شه یه جای دیگه اینو آپلود کنید
چون من به دلیل داشتن پهنای باند کم نمی تونم اون صفحه مربوط به دانلود رو بیارم
در ضمن چه کارایی های داره؟؟

lover
30 January 2006, 02:28 AM
عزیز جان اگر hard reset دستگات بشه برش میگردونه سرجایی که back up گرفتی و تمام برنامه نصب شده و به همان هالت register شده

kevin_m_bb
30 January 2006, 12:16 PM
عزیز جان اگر hard reset دستگات بشه برش میگردونه سرجایی که back up گرفتی و تمام برنامه نصب شده و به همان هالت register شده
منظورم این بود که مثلا می شه به صورت selection هم می شه استفاده کرد مثلا فقط از smsها بک آپ بگیریم؟؟

X_Man
31 January 2006, 12:45 AM

با برنامه ی xBackup که روی خود گوشی هست چه تفاوتی داره؟
مگه اون هم همین کار رو انجام نمیده؟!!!
اگه فرق دارن بگید xBackup چیکار میکنه؟؟؟

mas_jaf
15 February 2006, 11:29 AM
با برنامه ی xBackup که روی خود گوشی هست چه تفاوتی داره؟
مگه اون هم همین کار رو انجام نمیده؟!!!
اگه فرق دارن بگید xBackup چیکار میکنه؟؟؟

xBackup مشكل عمده اي كه داره اينه كه وقتي BACK UP كلي مي گيريم.
بعد از RE STORE كردن صداي تمام زنگها به صورت بريده بريده در مي ياد :icon_bigg :icon_bigg

lover
15 February 2006, 01:13 PM
كلا X-Backup بعد از restore كردن تمام تنظيمات رو بر نميگرداند

dubai satellite
13 April 2006, 11:55 PM
ببخشید لینک کار نمیکنه

lover
14 April 2006, 12:36 AM
ببخشید لینک کار نمیکنه
دوست گرامی آن ورژن قدیمی شده است این ورژن
Spb BACKUP v1.1 Build 1990 ([Only registered and activated users can see links])
را معرفی کردم

davood4547
14 April 2006, 04:04 AM
دوست گرامی آن ورژن قدیمی شده است این ورژن
Spb BACKUP v1.1 Build 1990 ([Only registered and activated users can see links])
را معرفی کردم

استاد عزیز این برنامه بسیار عالی است و من با این برنامه کلی از مشکلاتم حل شد.
فقط اشکالش این است از STROGE CARD نمی تواند بک آپ بگیرد.:icon_eek:

kevin_m_bb
14 April 2006, 02:38 PM
استاد عزیز این برنامه بسیار عالی است و من با این برنامه کلی از مشکلاتم حل شد.
فقط اشکالش این است از STROGE CARD نمی تواند بک آپ بگیرد.:icon_eek:
دوست خوبم معمولا همه از چیزهایی که امکان پاک شدن داره back up می گیرن در ضمن شما از storage card می خواهید بک آپ بگیرد و در کجا backup رو نگهداری کنید؟

davood4547
15 April 2006, 02:54 AM
دوست خوبم معمولا همه از چیزهایی که امکان پاک شدن داره back up می گیرن در ضمن شما از storage card می خواهید بک آپ بگیرد و در کجا backup رو نگهداری کنید؟

من یکسری نرم افزارهائی که با گوشی ام سازگار است را نصب می کنم .و مسیر نصب را storage card می دهم. و آنوقت بک آپ میگریم وقتی نرم افزارها ی بیشتری نصب می کنم گاهی اوقات دستگاه خوب کار نمی کند. مجبور میشوم که ریستور کنم.خود دستگاه به حالت قبل بر میگردد اما در storage card نرم افزارهای بعد از بک آپ گرفتن پاک نشده اند . storage card را می بایست دستی پاک سازی کرد . که این کار گاهی به برنامه های دیگر شاید صدمه بزند.برنامه ای دیدم که از هر پوشه همانجا بک آپ می گرفت.اما آلان یادم نیست.

lover
15 April 2006, 03:10 AM
من یکسری نرم افزارهائی که با گوشی ام سازگار است را نصب می کنم .و مسیر نصب را storage card می دهم. و آنوقت بک آپ میگریم وقتی نرم افزارها ی بیشتری نصب می کنم گاهی اوقات دستگاه خوب کار نمی کند. مجبور میشوم که ریستور کنم.خود دستگاه به حالت قبل بر میگردد اما در storage card نرم افزارهای بعد از بک آپ گرفتن پاک نشده اند . storage card را می بایست دستی پاک سازی کرد . که این کار گاهی به برنامه های دیگر شاید صدمه بزند.برنامه ای دیدم که از هر پوشه همانجا بک آپ می گرفت.اما آلان یادم نیست.
گفته شما منطقی نیست نمونه اش را برای هارد کامپیوتر میشود مثال زد.. شما دوتا drive یا هارد دارید و یکسری از برنامه ها را در drive دیگر نصب میکنید در صورت نصب مجدد ویندوز دستی فایلها را پاک میکنید. این چه ربطی به بک آپ از هارد یا مموری داره؟؟؟؟
میتوانید بر روی CD رایت کنید

davood4547
15 April 2006, 05:19 PM
گفته شما منطقی نیست نمونه اش را برای هارد کامپیوتر میشود مثال زد.. شما دوتا drive یا هارد دارید و یکسری از برنامه ها را در drive دیگر نصب میکنید در صورت نصب مجدد ویندوز دستی فایلها را پاک میکنید. این چه ربطی به بک آپ از هارد یا مموری داره؟؟؟؟
میتوانید بر روی CD رایت کنید

استاد عزیز من متوجه فرمایشات شما نشدم. لطفا" راهنمائی بفرمائید.
سوالم را اینگونه مطرح می کنم: اگر ما یک بک آپ تهیه کنیم ( با توجه به اینکه آدرس را در storage card می دهیم) حالا اگر بخواهیم ریستور کنیم در گزینه های پایین چه اتفاقی می افتد ؟

1- اول storage card را فرمت کنیم بعد ریستور کنیم .

2-ابتدا ریستور کتیم (با بک آپی که مثلا 4 تا برنامه در آن بوده) بعد پوشه های اضافی(مثلا بعد از بک آپ 10 برنامه دیگر نصب کرده باشیم) که هنگام نصب برنامه ها دیگر در storage card بوجود آمده دستی پاک کنیم.

lover
15 April 2006, 05:40 PM
استاد عزیز من متوجه فرمایشات شما نشدم. لطفا" راهنمائی بفرمائید.
سوالم را اینگونه مطرح می کنم: اگر ما یک بک آپ تهیه کنیم ( با توجه به اینکه آدرس را در storage card می دهیم) حالا اگر بخواهیم ریستور کنیم در گزینه های پایین چه اتفاقی می افتد ؟

1- اول storage card را فرمت کنیم بعد ریستور کنیم .

2-ابتدا ریستور کتیم (با بک آپی که مثلا 4 تا برنامه در آن بوده) بعد پوشه های اضافی(مثلا بعد از بک آپ 10 برنامه دیگر نصب کرده باشیم) که هنگام نصب برنامه ها دیگر در storage card بوجود آمده دستی پاک کنیم.
شما اصلا" احتیاجی به فرمت storage card ندارید بعد از restore کردن پاکت پی سی به همان وضعیتی که در لحظه بک آپ داشت بر میگردد...

من موردی که عرض کردم به این صورت است: مثلا" شما بک آپی تهیه کردید و برنامه ای به نام X را نصب ( مسیر نصب را storage card میدهید) میکنید که پاکت پی سی شما را به هم میزند و crash میکند که مجبور به hard reset میشوید پس از restore کردن به حالت قبل از نصب اون برنامه X میرسد هالا اون پوشه ای را که برنامه X در storage card درست کرده را دستی پاک کنید ( اگر برنانمه X در مموری داخلی نصب بود با hard reset و ریستور پاک شده است)
هیج برنامه ای از storage card بک آپ نمیگیرد چون در خود storage card باید save کند و اصلا" لزومی ندارد.. اگر از لحاظ اینکه میترسید storage card را گم کنید محتوی ان را بر روی CD رایت کنید تا در صورت خرابی یا گم کردن اطلاعات از بین نرود

davood4547
15 April 2006, 07:26 PM
شما اصلا" احتیاجی به فرمت storage card ندارید بعد از restore کردن پاکت پی سی به همان وضعیتی که در لحظه بک آپ داشت بر میگردد...

من موردی که عرض کردم به این صورت است: مثلا" شما بک آپی تهیه کردید و برنامه ای به نام X را نصب ( مسیر نصب را storage card میدهید) میکنید که پاکت پی سی شما را به هم میزند و crash میکند که مجبور به hard reset میشوید پس از restore کردن به حالت قبل از نصب اون برنامه X میرسد هالا اون پوشه ای را که برنامه X در storage card درست کرده را دستی پاک کنید ( اگر برنانمه X در مموری داخلی نصب بود با hard reset و ریستور پاک شده است)
هیج برنامه ای از storage card بک آپ نمیگیرد چون در خود storage card باید save کند و اصلا" لزومی ندارد.. اگر از لحاظ اینکه میترسید storage card را گم کنید محتوی ان را بر روی CD رایت کنید تا در صورت خرابی یا گم کردن اطلاعات از بین نرود

ممنون از راهنما ئی شما:icon_cool
استاد من هم از اول همین را عرض کردم. گفتم نرم افزاری دیدم که از هر پوشه همان جا بک آپ می گرفت(فولدرها storage card ) . متاسفانه اسمش یادم نیست .
از زحمات و وقتی که میگذارید بسیار سپاسگزارم :icon_cool

lover
15 April 2006, 07:47 PM
ممنون از راهنما ئی شما:icon_cool
استاد من هم از اول همین را عرض کردم. گفتم نرم افزاری دیدم که از هر پوشه همان جا بک آپ می گرفت(فولدرها storage card ) . متاسفانه اسمش یادم نیست .
از زحمات و وقتی که میگذارید بسیار سپاسگزارم :icon_cool
امیدوارم کارتان راه افتاده باشد من بهترین نرم افزاری که برای backup از ویندوز و تنظیمات باشه در sbp back دیدم
در مورد storage card میتوانید با نرم افزار winrar که نسخه پاکت پی سی اش را نیز معرفی شده میتوانید از یک فلدر یک فایل rar یا zip بسازید و در صورت exract کردن اون پوشه بر میگردد سر جاش...