PDA

View Full Version : گیربکس پراید و مشکلات

pedrambade
29 January 2006, 10:34 AM
آقا من تازه پرایدمو تحویل گرفتم هاچ بک هم هست اما گیربکسش به نظرم صدا میده وقتی دنده 1 می دی و یکم گاز میدی پاتو که از رو گاز برمیداری یه صدای هن هن میده مخصآ تو سر پایینی ها که گاز به ماشین نمی دی و تو دنده هست چه تو دنده 1 چه دنده 2 این صدای هن هن رو می شه شنید مثل صدایی که وقتی دنده عقب میگیری میاد اما تو 3 و 4 این توری نیست بردم به چند نفر نشون دادم گفتن طبیعی هست و همه گیربکس های جدید زوزه رو میکشه
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم

tower-crane
29 January 2006, 12:23 PM
دوست عزیز مال من هم صدایی شبیه اونی که تو گفتی اوایل می داد البته مال من به دو خیلی سخت می رفت سرویس اولیه که بردم درست شد فکر کنم از روغن گیربکس بود:icon_redf :icon_twis

پژمان22
30 January 2006, 12:09 AM
دوست من هیچ مشکلی متوجه ماشین شما نیست.اون صدای زوزه در اکثر ماشینهای ساخت داخل وجود داره . البته برای اطمینان می تونی بعد از چند هزار کیلومتر کارکرد بدی یه نگاهی بندازن.

saber2q
30 January 2006, 02:06 AM
ولش كني خودش درست ميشه

pedrambade
30 January 2006, 09:17 AM
از همه دوستان تشکر می کنم برای راهنمایی تون

mehdy660
30 January 2006, 12:37 PM
همه پرايدا همينتورن يكي كمتر يكي بيشتر اما اگه واسكازين گيربكس رو عوض كنه بهتر ميشه البته چون صفره بزودي بايد ديسك و صفحه عوض كني چون فابريكش آشغاله بزار با هم انجام بده

علی اسماعیل
4 February 2006, 01:40 PM
آیا دیسک وصفحه کلاچ کره ای را به عنوان گارانتی قبول می کنند؟ چه تاثیری بر سعت دارد.

پژمان22
5 February 2006, 12:15 AM
آیا دیسک وصفحه کلاچ کره ای را به عنوان گارانتی قبول می کنند؟ چه تاثیری بر سعت دارد.
اگر کارکرد ماشین کم باشه و دیسک یا صحفه شما ایراد داشته باشه شامل گارانتی می شه(اون هم نه کره ای) در غیر این صورت باید خودتون این کار رو بکنید.
مزایای نوع کره ای :تعویض راحت تر دنده ، شتاب بیشتر و دوام بیشتر

alireza_shd
5 February 2006, 09:36 AM
دیسک و صفحه و سیم و بلبرنگ و بلبرنگ سر میل لنگ کره ای پراید با دست مزد نمایندگی حدود 39000 تومان می گیره. اگر گارانتی باشه حدود 24000 تومان 12000 تفاوت و 12000 دست مزد

sepehr_share
14 February 2006, 03:51 AM
دوستان سلام:
پراید من تولید مرداد 84 انصافا تا حالا ازش راضی بودم و خوب مثلاینکه کم کم داره خودش رو می کنه می دونید امروز متوجه شذم وقتی میخوام از دنده 3 به 2 بیام زیر دستم یه تقه ای میزنه این گار بد جابره یا کلاچ خراب باشه ولی با هیچ دنده ی دیگه ای این مشکل ندارم خیلی دنده های نرمی داره و تمامش خوب جا میره فقط معکوس 3 به 2 اونم اگه سرعت زیر 35 باشه اصلا تقم نمیزنه ولی رو 40 و بالاتر زیر دست تقه میزنه. یه چیز دیگه اینکه اگه وقتی می خوای 3 به 2 بری یه لحظه 4 کنی بد 2 راحت جا میره. می خواستم من راهنمایی کنید از میل دندس یا گریبکس و اگه گریبکس چشه ببرم تعمیر؟؟ دنده شکسته؟؟ میدونید تازه واسکازین عوض کردم 2.5 لیتر برام ریخت ممکن نیست از اون باشه. منتظر جواباتون میمونم.

alireza_shd
14 February 2006, 08:26 AM
این مشکل رو تمام پرایدها دارند (از روز اول تو کارخانه فورد همین طور بوده!). اهمیت نده کاملاً طبیعی هست

امير حيدري
14 February 2006, 11:36 AM
از دنده برنجي هست.بايد گيربكس پياده بشه و دنده برنجيش عوض بشه.

masoud_35_teh
18 February 2006, 07:34 PM
با درود،
این تو همه پراید ها در دنده 2 هست .اگه میخوای صدا نده وقتی 3 به 2 میخوای بری وسرعتت هم بالای 30 هستش باید گاز مناسب بدی تا صدا نده من همین کاررو میکنم.