PDA

View Full Version : در مورد نصب برنامه ها و پر شدن مموري داخلي SX1

Apadana
26 January 2006, 07:22 PM
سلام من هر برنامه اي در SX1 نصب مي كنم كه موقع نصب آدرس مموري كارت E رو مي دم
ولي هر بار كه نرم افزاري نصب مي شه از مموري داخليم كم مي شه تازي تو Siemens SX1\System\Apps
مي آد
:icon_eek:

من مي خوام فقط در مموري كارتم نصب شه آخه ممووري داخليم كم جا داري اين جوري كه باشه ديگه جايي نمي مونه

من فقط مي خوام برنامهاي كه نصب مي شه با كركو همه چيزش بره به مموري كارت :icon_twis

اصلا نمي دونم هر نرم افزاري نصب مي شه بايد يه كپي از بعضي فايل هاش تو C بياد اين طوري كه حافظه داخلي برام نمي مونه
:icon_eek:

البته من اين روش هم امتحان كردم: اول فايل SIS رو كپي كردم تو گوشي و بعد با گوشي رفتم و برنامه رو تو E اينستال كردم ولي بازم حافظه داخليم كمتر شد و مثل قضاياي بالا :icon_eek:

اينجا رو نگاه كنيد مثلا برنامه فيلم برداري رو نصب مي كنم

http://i1.tinypic.com/mjwjcw.jpg

الان اين برنامه اي كه برام گذاشتيد كه براي مسيجها يه درايو ديگه مي سازه به چه درد مي خوره؟؟ :icon_cry:

مثلا من بازي Doom رو نصب كردم انتخاب هم كردم كه در درايو E نصب شه ولي توي پوشه Install هيچي نمي آد فقط تو پوشه سيستم مي ره البته مشكلي نداره قصد منم همينه
ولي.......ولي با اين كه من انتخاب كردم ولي در پوشه Install در C هم مي آره من فقط مي خواو در مموري كارت باشه چون حافظه داخليم پر مي شه ... كمك كنيد

من با كابل خود اي ايكس 1 با برنامه خود سي ديش Siemens Data Suite SX1 برنامه رو نصب مي كنم

اصلا نمي دونم هر نرم افزاري نصب مي شه بايد يه كپي از بعضي فايل هاش تو C بياد اين طوري كه حافظه داخلي برام نمي مونه

وقتي برنامه اي رو نصب مي كنم وآدرس E .مموري كارت. رو مي دم بعد از اين كه برنامه نصب شد :
در درايو C.حافظه گوشيم. در پوشه System\App هم فلدري به نام همون برنامه نصب شده مي سازه و فايل هاي مربوط به اون برنامه اونجا هستن هم چنين باز در همون درايو C در پوشه System/Programs هم برنامه نصب شده با پسوند exe هستش در پوشه System/Install هم برنامه نصب شده رو با پسوند SIS مي آره كه رو هم ديگه نزديك به 80 كيلو بايت مثلا با برنامه Dictaphone در مموري داخليم جا مي گيره
در صورتي كه من اصلا در گزينه ها مموري داخلي رو انتخاب نكردم
تازه جالب اينجاست كه وقتي مموري داخلي رو انتخاب مي كنم اصلا برنامه رو نصب نمي كنه

مي گن وقتي برنامه نصب مي كني خود به خود حافظه داخلي گوشي كم مي شه:icon_cry:

اصلا مي شه با رم ريدر برنامه رو در مموري نصب كرد بعد مموري رو بزاريم تو گوشي بعد برنامه ها رو اجرا كرد اين جوري در موقع نصب مموري داخلي در كار نيست و مموري داخليم پر نمي شه آيا امكن پذيره

بابا چي كار كنم برنامه نصب كنم بدون اين كه از حافظه داخليم كم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

PAYAM
27 January 2006, 05:34 AM
اكثر برنامه ها براي اجرا يا حداقل نگهداري فايل هاي ini كه در ستينگ ها كاربرد دارد به درايو C احتياج دارند ولي اين اشغال حافظه معمولا در سطح بايت است و مشكلي براي پرشدن حافظه ايجاد نمي‌كند. اما بعضي ديگر از برنامه ها فضاي بيشتري از مموري گوشي اشغال مي‌كنند كه در هر صورت آن هم بسيار كم و كاملا قابل چشم پوشي ست.
اما مشكل شما در اين است كه از برنامه همراه گوشي براي نصب برنامه ها استفاده مي‌كنيد. متاسفانه قسمت نصب برنامه SIEMENS Data Suite باگ هاي بزرگي دارد. شما فايل را به وسيله منيجرSiemens SX1 كه يك كپي از آن در قسمت Others ماي كامپيوترتان هم هست استفاده كنيد و فايل .SIS را روي مموري كپي كنيد و از روي خود گوشي آن را اجرا و نصب كنيد.

ضمنا فولدر Instal در شاخه System مربوط به اطلاعات برنامه هاي نصب شده روي گوشي شما است كه مثلا موقع Unistall كردن هر برنامه از آن براي شناسايي فايل هاي كپي شده استفاده مي‌شود. برنامه InstantSIS هم از همين فايل ها براي فرستادن برنامه استفاده مي‌كند. اين فولدر در اثر نصب برنامه هاي زياد مي‌تونه حجم قابل توجهي (به نسبت مموري داخلي گوشي البته!) رو اشغال كنه.
بهرحال مي‌تونيد از پچ استفاده كنيد تا مسير نصب برنامه ها از C:System/Instal به E:System/Instal تغيير كند يا اگه از منيجر براي ريموو كردن برنامه هايت استفاده نمي‌كني مي‌توني خيلي راحت و به تضمين من (!) محتويات داخل اين فولدر رو پاك كني. (در آن صورت ديگر در قسمت Setup>>Manager نام برنامه اي براي Remove كردن نخواهي ديد!)

Apadana
27 January 2006, 07:56 AM
فكر ميكنم در مورد انتخاب درايو نصب كننده SIEMENS Data Suite مشكل داره
چون يه خورده از فايل ها تو سي وبقيش تو يي

شما چه Suite ي براي نصب برنامه ها تو اس ايكس 1 پيشنهاد مي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

moeinifar
27 January 2006, 01:56 PM
منم قبلا این مشکل رو دارم از سوییت استفاده نکنین برین و فایلها رو روی کارت کپی کنین از کارت ریدر و یا my computer وقتی گوشی وصله می تونین استفاده کنین بعد از داخل گوشی و قسمت file manager فایلهای برنامه رو اجرا کنین و نصب در مموری رو انتخاب کنین این مشکل رو دیگه نخواهین داشت

PAYAM
29 January 2006, 12:34 AM
فكر ميكنم در مورد انتخاب درايو نصب كننده SIEMENS Data Suite مشكل داره
چون يه خورده از فايل ها تو سي وبقيش تو يي

شما چه Suite ي براي نصب برنامه ها تو اس ايكس 1 پيشنهاد مي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوابتون رو در همون پست قبلي داده بودم:

شما فايل را به وسيله منيجرSiemens SX1 كه يك كپي از آن در قسمت Others ماي كامپيوترتان هم هست استفاده كنيد و فايل .SIS را روي مموري كپي كنيد و از روي خود گوشي آن را اجرا و نصب كنيد.