View Full Version : مصرف خيلي زياد 206!!!!
minerva
26 January 2006, 11:32 AM
206 تيب 3 .... كاركرد 16000 كيلومتر .....فقط روغنشو تو10000تا عوض كردم. الان ماشالا داره 100/10 مصرف ميكنه!!!!!! البته جديدا دقت كردم نميدونم قبلا هم اينطوري بود يا نه. فقط يه بار واسه اينكه صدا بده!!!!!!! دادم منبع اكزوز رو سوراخ كردم !! بعد كه فهميدك اشتباه كردم دادم با شير بستنش.. الان كه بسته هستش فكر نميكنم مشكل مصرف انقدر زياد از اون باشه لطفا اكه كسي ميدونه راهنما يي كنه .ممنون.
farhad_k
26 January 2006, 12:59 PM
به نظر من این مصرفی که شما میگی برای داخل شهر اونم تهران زیاد نیست
البته تا اونجایی که دوستان سایت نوشته بودن یه مقداریش به خاطر زمستونه و یه مقداریش هم به خاطر عدم تعویض فیلتر هواست
fizzi
26 January 2006, 04:24 PM
توي شهر مصرف 10 براي206 طبيعيه ... اون مصرف 6 و 5.5 در 100 براي بهترين حالت (سرعت 90km/h) در اتوبان هست...
ما معمولن در شهر ساعات زيادي در ترافيك با موتور روشن هستيم و گاهي ممكنه در ترافيك شديد مقدار زيادي بنزين بسوزونيم بدون اينكه حتا 1 متر حركت كنيم ... در شهر اگر هم ترافيك نباشد با سرعت پايين حركت ميكنيم و ترمزهاي ناگهاني هم وجود دارد و همينتور شروع حركت با شتاب از پشت چراغ قرمز ها....
اينها همگي باعث ميشوند وقتي سوخت مصرف شده را بر مسافت طي شده تقسيم ميكنيم متاسفانه عدد بزرگي بدست ميايد...
alismoza
26 January 2006, 08:37 PM
توي شهر مصرف 10 براي206 طبيعيه
من با تيپ 5 با سرعتاي بالاي 150 مصرف بين 10_11 ليتر در 100 كيلومتر رو دارم. اينم طبيعيه؟؟
اینجانب
27 January 2006, 10:15 AM
من با تیپ ۵ توی شهر و با کولر مصرف ۶/۹ و بدون کولر مصرف ۲/۹ رو حساب کردم.
کرگدن
27 January 2006, 10:38 AM
من با تيپ 5 با سرعتاي بالاي 150 مصرف بين 10_11 ليتر در 100 كيلومتر رو دارم. اينم طبيعيه؟؟
چون مقاومت هوا با توان 2 سرعت تناسب داره سرعت که بالا بره مقاومت به نسبت توان 2 سرعت بالا میره
برای همین سرعت 80 90 رو توصیه میکنن،چون بهینه ترین سرعت هست:icon_cool
arian_206
31 January 2006, 12:53 AM
من با تیپ ۵ توی شهر و با کولر مصرف ۶/۹ و بدون کولر مصرف ۲/۹ رو حساب کردم.
دوست عزیز مطمئنی شما 206 دوگانه سوز یا الکتریکی ندارین (مصرف در 100 km بوده ):icon_twis:icon_twis:icon_twis
alireza_shd
31 January 2006, 08:45 AM
ممکن هست چرخ ها کم باد باشه! تاثیر بسیار زیادی داره.
اینجانب
31 January 2006, 11:18 AM
دوست عزیز مطمئنی شما 206 دوگانه سوز یا الکتریکی ندارین (مصرف در 100 km بوده ):icon_twis:icon_twis:icon_twis
متوجه نشدم، منظور شما اینه که عددی که من گفتم کمه؟ فکر نکنم کم باشه. بعلاوه مسیرهایی که افراد مختلف تو شهر طی میکنند میتونه خیلی متفاوت باشه. همچنین شتابگیری مثبت یا منفی زیاد هم میتونه خیلی موثر باشه.
kourosh69
31 January 2006, 12:32 PM
دوستان گرامی :
بد نیست متلبی رو مد نزر داشته باشید ،
پمپ های بنزین توی ایران دارای ختای خیلی زیادی هستند ( به تور متوست 4% درسد ) یعنی به ازای هر 100 لیتر بنزینی که شما می زنید 96 لیتر بنزین و 4 لیتر هوا وارد باک سوخت اتومبیل خود کرده اید ( این رقم 4% ختای مجاز شرکت ملی پخش فراورده های نفتی هست ) .
در زمن این پمپ ها باید هر سه ماه یک بار کالیبره شوند چون سیستم کار اونها به تور خلاسه از تریق پمپ های گریز از مرکز هست که به مرور زمان و کارکرد میزان ختای اونها زیاد میشه . توی ایران به ندرت پمپی پیدا می کنید که ختای اون در حد مجاز باشه ولی اگر از پمپ بنزین هایی استفاده کنید که پمپ های اونها از برند Gilbarco باشن ( به ویژه نوع آلمانی اون نه چینی ) میشه گفت کمترین ختا رو دارند .
بنابراین میزان مسرف سوخت خودرو شما و عددی که بدست می آورید واقعی نیست ( درستی عرایز بنده رو با تعویز پمپ بنزینتون متوجه میشید )
به عنوان راهنمایی می تونین از پمپ بنزین ابتدای خروجی از اتوبان تهران - کرج برای جاده چالوس ( Gilbarco آلمانی ) به نام جایگاه خلج آباد استفاده کنید و نتیجه رو ببینید
پیروز باشید
arian_206
3 February 2006, 02:56 AM
متوجه نشدم، منظور شما اینه که عددی که من گفتم کمه؟ فکر نکنم کم باشه. بعلاوه مسیرهایی که افراد مختلف تو شهر طی میکنند میتونه خیلی متفاوت باشه. همچنین شتابگیری مثبت یا منفی زیاد هم میتونه خیلی موثر باشه.
بدون کولر مصرف ۲/۹ رو حساب کردید یعنی نزدیک 2 لیتر یا 50% کمتر از ادعای حداقل کارخانه اونم در شهر :icon_roll
شاید مسیرتون فقط سرازیری بوده
بعیده دوست عزیز اصولا اعدادی که ما مصرف کنندگان بدست می اوریم
بیش از اعداد کارخانه یا به سختی به این اعداد یا کمی از ان بالا یا پایینتر میرسیم
نه 2 لیتر اونم کمتر :icon_ques
لطفا در مورد مواردی مثل دوست گرامیkourosh69 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=19845) ذکر کردندهم کمی تحقیق کنید
اینجانب
3 February 2006, 07:43 AM
آهان! فکر کنم فهمیدم چی شده! من عددی که در مورد مصرف بدون کولر نوشتم {نه ممیز دودهم} هست و خودم هم بصورت صحیح میبینمش ولی ظاهرا شما بصورت {دو ممیز نه دهم} میبینید، درسته؟ بقیه دوستان چي؟
اگر حدسم درسته، این مشکل از کجاست؟ در ضمن بگم که من معمولا مطالب را تو word مینویسم و بعد اینجا paste میکنم.
ولی یک چیزی: شما هم که نوشتید {نه ممیز دودهم}!
arian_206
3 February 2006, 08:40 PM
من هم دقیقا نوشته های شما رو کپی و paste کردم
mroveis
4 February 2008, 10:07 AM
سلام دوستان
من هم امروز رفتم پمپ بنزين فكر نميكردم ولي دقيقا وقتي تا خرخره باك رو پر كردم ديدم 20 ليتر شد دفعه قبل هم تا خرخره پر كرده بودم با توجه به اينكه كيلومتر رو دفعه قبل صفر كرده بودم حساب كردم ديدم صدي 13/6 داره ميسوزونه :124:
اين يعني چي ؟ فكر ميكنيد با دياگ درست بشه ضمنا تا يادم نرفته من يك اس دي تيپ 8 دارم. ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد ضمنا جاي خوب و مطمئني براي دياگ سراغ داريد؟
:150:
pedram_x2005
20 March 2008, 04:54 PM
اقا چند روز پيش نمايشگاه بين المللي مشهد يه قطعه اورده كه مصرف رو 28 درصد كاهش ميده ايا درست هست؟
BloodReza
20 March 2008, 10:22 PM
اقا چند روز پيش نمايشگاه بين المللي مشهد يه قطعه اورده كه مصرف رو 28 درصد كاهش ميده ايا درست هست؟
احتمالن وسیله یی هست برای خالی کردن الکی جیب مردم
ممکنه مصرف رو کاهیش بده ولی نه 28 درصد نهایتن 5 درصد
masoud2535
15 April 2008, 04:33 PM
سلام دوستان
من تحقيقات زيادي در مورد مصرف سوخت 206 تيپ 5 با ECU 7.4.5 کردم.
ماشين من تيپ 5 مدل بهمن 85 هستش و تقريباً جزو مدلهاي اوليه تيپ 5 هست که در آنها از ECU 7.4.5 به جاي ECU 7.4.4 استفاده شده.
اوايل مصرف داخل شهر ماشينم تا صدي 16 هم ميرسيد، به مدت حدود 8 ماه در فرومهاي مختلف دنبال راه چاره براي پائين آوردن مصرف سوخت ماشينم بودم...
در نهايت با کمک گرفتن از چند تا از دوستان عزيزم تونستم ايراد رو پيدا کنم و حلش کنم.
ايرادي که ماشين من داشت اين بود که ECU 7.4.5 با دو سنسور اکسيژن کار تنظيم سوخت را انجام ميده که ماشين من فقط يک سنسور داشت و سنسور دوم که بعد از کاتاليزور ميبايست داشته باشد را نداشت:icon_twis
با هزار مصيبت يک سنسور دوم استوک از دبي پيدا کردم به قيمت 35000 تومن و روي ماشينم نصبش کردم و خوشبختانه ECU آنرا شناسائي کرده و وارد مدار شد.
الان که در خدمت شما هستم بهترين رکورد مصرف سوخت داخل شهر ماشينم صدي 8.5 و خارج از شهر هم صدي 6.6 هستش:icon_cool
po2ya
15 April 2008, 06:32 PM
سلام دوستان
من تحقيقات زيادي در مورد مصرف سوخت 206 تيپ 5 با ECU 7.4.5 کردم.
ماشين من تيپ 5 مدل بهمن 85 هستش و تقريباً جزو مدلهاي اوليه تيپ 5 هست که در آنها از ECU 7.4.5 به جاي ECU 7.4.4 استفاده شده.
اوايل مصرف داخل شهر ماشينم تا صدي 16 هم ميرسيد، به مدت حدود 8 ماه در فرومهاي مختلف دنبال راه چاره براي پائين آوردن مصرف سوخت ماشينم بودم...
در نهايت با کمک گرفتن از چند تا از دوستان عزيزم تونستم ايراد رو پيدا کنم و حلش کنم.
ايرادي که ماشين من داشت اين بود که ECU 7.4.5 با دو سنسور اکسيژن کار تنظيم سوخت را انجام ميده که ماشين من فقط يک سنسور داشت و سنسور دوم که بعد از کاتاليزور ميبايست داشته باشد را نداشت:icon_twis
با هزار مصيبت يک سنسور دوم استوک از دبي پيدا کردم به قيمت 35000 تومن و روي ماشينم نصبش کردم و خوشبختانه ECU آنرا شناسائي کرده و وارد مدار شد.
الان که در خدمت شما هستم بهترين رکورد مصرف سوخت داخل شهر ماشينم صدي 8.5 و خارج از شهر هم صدي 6.6 هستش:icon_cool
شما ماشینت ایراد دیگه ای داشته که این مصرف سوخت هیولا رو داشتید !
بنده ماشینم تیپ 5 مدل 84 با 1 سنسور اکسیژن در همین حدود میسووزوونه و تا به حال صدی 16 نبووده !
بهتره دلیل اصلی مصرف بالای بنزین ماشین خودتوون رو گیر بیارید !
:icon_cool
pesartanha
15 April 2008, 08:48 PM
ماشين من هم خيلي خوراكش خوبه هر 100 كيلومتر داخل شهر 3 ليتر حدودا(تيپ 3)
BloodReza
16 April 2008, 12:35 AM
یکی از تفاوت های ECU ورژن 7.4.4 با 7.4.5 همین سنسور دوم هست که یه جورایی نقش حیاتی در مصرف سوخت داره
7.4.5 برای تنظیم سوخت و مرتب سوختن باید این دومی رو داشته باشه وگرنه کار ECU در کنترل و تنظیم بهم میریزه
ماشین خودم هم ایمتور هست و سنسور دوم رو نداره
از همه جالبتر اینکه اگه ECU سنسور دوم رو نداشته باشه ارور میده و ایرانم خودرو هم لطف کرده اومده روی ماشینایی که سنسور دوم نذاشته با تغییر برنامه ECU این خطا رو حذف کرده تا چزی معلوم نشه
داود18
16 April 2008, 09:41 AM
چطوری میشه فهمید این سنسور را ماشینمون داره یا نه؟
مکان دقیقش کجاست/
masoud2535
16 April 2008, 10:58 AM
بنده ماشینم تیپ 5 مدل 84 با 1 سنسور اکسیژن در همین حدود میسووزوونه و تا به حال صدی 16 نبووده !
شما واقعاً خبره اين کار هستين:icon_evil حتماً بايد از تجارب شما استفاده کنم:icon_idea
fahim2
16 April 2008, 12:10 PM
شما داري ميگي كه مدل ماشينت 84 هست و به احتمال 100% با ecu 744 واين مدل ماشين داراي يك سنسور اكسيژن هست
ولي در نيمه دوم سال 85 تيپ 5 با ecu745 به بازار آمد وبدون سنسور دوم واين يعني مصرف سوخت بيش از حد كه دوست خوبم مسعود دست به گريبان همين مشكل بوده كه رفع مشكل شد به طريقي كه بيان كرد .:icon_cool
simbaleo
16 April 2008, 04:28 PM
چطوری میشه فهمید این سنسور را ماشینمون داره یا نه؟
مکان دقیقش کجاست/
اگر مسیر خروجی اگزوز رو از موتور تعقیب کنی بعد از منبع جلو (همون کاتالیزور) و روی لوله ای که از پایین به منبع متصله قرار گرفته. اگر روبروی ماشین باشی محلش سمت چپ لوله هست. کلا یکم جاش خارج از دیده، بهتره سیمهایی رو که به سمت پایین موتور میره رو دنبال کنی.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.