View Full Version : کمک در مورد پخش 206
mn244
24 January 2006, 06:50 PM
با سلام بالاخره با هزار کش و قوس که ایران خودرو به ما داد بجای تیپ سه یه 206 تیپ دو به زور من قالب کرد. حالا یک سوال. با توجه به اینکه اگر ضبط ماشین رو عوض کنم از گارانتی خارج میشه کسی میدونه که میشه روی همین ضبط چنجر یا چیزی برای پخش cd وصل کرد.؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
fizzi
24 January 2006, 07:19 PM
با توجه به اینکه اگر ضبط ماشین رو عوض کنم از گارانتی خارج میشه...
دوست شما عزيز اين رو از كجا شنيديد؟!
بدونيد 80% پژوهاي 206 پخش رو همان اول تعويض ميكنند . اگر هم خيلي نگران اين مساله هستيد مي تونيد از پخشهايي كه داراي سوكت اروپا در پشت هستند استفاده كنيد ( مانند پايونير 5730 ) كه احتياجي با قطع سيم نداشته باشيد و هر زمان هم كه لازم بشه براي سرويس ببريد پخش اصليش رو خيلي راحت بطور موقت نصب كنيد .
من خودم 206 دارم و پخشي كه خريدم از نوعي هست كه مجبور شديم علاوه براينكه تمام سيمهاي سوكت ماشين را قطع كرديم و حتا سيم آنتن رو بريديم و سوكتش رو به نوع امريكايي تبديل كرديم.
پس --------> DON'T WORRY !
tehran206
24 January 2006, 07:27 PM
دوست عزیز اولا مبارکه. در ضمن این که چیزی نیست ایران خودرو به کا بجای تیپ 5 یه تیپ 2 اونم بعد از 5 ماه داد!!!!!!!!!
برای گارانتیم سعی کن دستکاریش نکنی چون اگه بخواند میتونند از گارانتی خارجش کنند( چون سیستم الکترونیکی 206 یه کمی حساستره امکان مشکل پیدا کردنش هست . اونوقتم که خراب بشه مطمئنا ایراد از کار شماست نه ماشین ایران خودرو!!!!!!!!!!!!!!!!!)
برا گوش دادن سی دی من خودم یکی از همین سی دی منای ارزونو ترجیح دادم چون mp3 هم میخونند قیمتیم ندارند نهایتا میتونی خودتم بیرون از ماشین ازش استفاده کنی
mn244
24 January 2006, 07:57 PM
مرسی از راهنماییهاتون. پس با این حساب تو ایران چنجر واسه این پخش نمیشه پیدا کرد. چون من تو چند تا سایت خارجی چنجر واسه این مدل دیدم. بهر حال very very TNX:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.