PDA

View Full Version : آیا cd player فابریک 206 جزو گارانتی محسوب میشود ؟؟؟

arian_206
23 January 2006, 12:47 AM
چون cd توی پخش گیر کرده و هنگام eject قز قز میکنه و پخش نمیشه:icon_cry::icon_cry:
حالا میخواستم بدونم آیا cd player فابریک 206 جزو گارانتی محسوب میشه ؟؟؟
10000 کیلومتر کارکرد خرداد 84
و اگر میشه کدوم نمایندگی؟؟؟؟

fizzi
23 January 2006, 03:33 AM
نخير . جزو گارانتي نيست ..
در ضمن قبل از اينكه هر اقدامي بكنيد, كاري رو كه در تاپيك ديگرتون گفتم انجام بدين ونتيجه رو حتمن بگيد..

arian_206
31 January 2006, 01:08 AM
متاسفانه نتیجه نگرفتم cdدر مرحله خوندن گیر کرده چون بعد 3یا4 روز که ماشین خوابیده بود با کمال تعجب
دیدم play شد!!!!!!ولی باز خارج نشد و دوباره play هم نشد با سر باطری بر داشتن هم حل نشد

fizzi
31 January 2006, 02:01 AM
چند بار همين اتفاق با همين مشخصاتي كه شما ميگوييد براي پخش خودم و 1 نفر ديگر افتاد و با همين روش دوباره راه افتاد. بايد با يه وسيله اي داخل شكاف پخش يكمي cd رو فشار بديد تو.
دوباره امتحان كنيد .... گير اصلي در يك قسمت مكانيكي پخش هست و با سر باطري برداشتن مشكلي كه حل نميشود ممكن هست دوباره به كل از كار بيفتد(به خاتر سيستم امنيتي)..

arian_206
31 January 2006, 03:35 AM
دوست مهربان fizzi (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=3387) عزیز الان که ساعت نزدیک 2:30 بامداد هم هست دوباره نزدیک به یک ربع از روش شما استفاده کردم با cd با پنس با ته خودکار مسئله این هست که از اون عقب تر هم نمیرود که هیچ
در حال پخش هم همونجاست در هنگام eject هم ذرهای از جاش تکون نمیخوره
اینم شانس ماست بد جور ما رو پیچونده از این که منو راهنمایی کردین واقعا سپاسگذارم اگر راهی باز بنظرتون اومد
دریغ نکنید تا این ضبط زبون بسته بدست این سلاخ های ایران خودرو نیفته

arian_206
11 March 2006, 11:59 PM
دوباره تايپيک بالا کشيدم
چون لازم دونستم دوستان هم از اين مسئله با خبر شن

چند روز پيش ماشينو بعد از کلي بدبختي نوبت دهي مکانيزه(تلفنهاي گويا):icon_bigg ايرانخودرو تعميرگاه مرکزي غرب (يادگار امام)
ساعت 06:30 صبح بردم:icon_smil

ايرادهاي ماشين و گفتم

خرابي Cd Player
گرم کار کردن ماشين
خرابي فندک که نکته جالب اينه که مايل به تعميرش نبودم چون شکسته بود ولي مسئول پذيرش با کمال لطف دستور تعويض رو داد!!!!!!!!!!!!:icon_roll
و از کار افتادن سيستم اتوماتيک برف پاکن عقب هنگام گذاشتن دنده عقب

بعد از 24 ساعت ماشين و رو تحويل گرفتم
ديدم پخش ماشين با يک دونه نو تعويض شده:icon_sad: طوري که چسب clarion ورودي cd پاره بود ولي کامل کنده نشده بود
من اين برچسب و حتي هنگاميکه ماشینو از پارکينگ ارج (مربوط به ايرانخودرو) تحويل گرفتم هم نداشت!!!!!:icon_twis
ترموستات تعويض کردن
جا فندکي تعويض شد
سيم کشي درب صندوق تعويض شد
و اطلاعات جديد به BSI
و اطلاعات جديد به ECU Downloading ECU
گفتن آخرين ورژن برنامه رو ريختن که مهمترين کارش اگر درست شنيده باشم از ( کاک ) شدن جلوگيري ميکنه
يعني اگر به مدت طولاني سر باطري جدا باشه ماشين به راحتي روشن و کار و احتياج به دياگ نداره:icon_sad:

ودر مورد از کار افتادن سيستم اتوماتيک برف پاکن عقب هنگام گذاشتن دنده عقب هم گفت چون اين سيستم بيشتر
تطابق کاربري نرم افزاريش با سيستم سنسور باران هست وعدم اين سنسور باعث اختلال در سيستمش ميشه بعد از پروگرم کردن مجددا بعد از مدتي دوباره از کار ميفته:icon_cry: و باعث error ميشه حذفش کردن
البته موقع تحويل گفت اگر بخواي 10 دقيقه معطلي داره برات برگردونيم

خلاصه تمام موارد بالا همگي جزو گارانتي محسوب کردن
و در فاکتور قسمت هزينه مشتري (((صفر )) منظور و در قسمت هزينه گارانتي 3,200,000 قيد گرديد
و همه مجاني در اومد:icon_surp
در هر حال که عيدي خوبي به ما دادن(اگه چشم نخورن):icon_wink و جالب که فرم نظر خواهي و شکايت احتمالي رو هم بايد هنگام تحويل پر کنيد
وجالبتر بعد از چند روز قراره زنگ بزنن احوال ماشينو در مورد سرويسهاشون بپرسن خلاصه دمه اين نمايندگي گرم دستشون درد نکنه و باز جالبتر امروز ساعت 7:45 صبح SMS اومد که ماشین شما آماده ترخیص است و هزینه شما= 0:icon_twis:icon_roll (البته من ماشینمو پنجشنبه ظهر تحویل گرفتم)

اين مطالب رو هم بيان کردم که اگر دوستان مواردي مثل من داشتن حداقل نتيجه کارم رو براشون بذارم شايد راهکاري باشه این شبه عیدی که گرفتار نمایندگیهای غیر متعهد نشن:icon_cool

امير380
13 March 2006, 08:34 AM
دوست عزيز arian_206
براي وقت گرفتن از تعميرگاه مركزي چقدر معطل شدي يعني مثلا من اگر امروز تقاضاي نوبت كنم حدودا كي نوبتم ميشود

z_qz54
13 March 2006, 02:40 PM
اول خوش به حال آریان 206 چون خیلی تحویل گرفتن.
دوم اینکه ظبط برای تعمیر به وسیله یه شرکت دیگه که اصلا ربطی به ایرانخودرو نداره تعمیر میشه.مال من تو دست انداز ها قطع میشد ، رفتم نمایندگی ایرانخودرو و آدر نمایندگی او ظبط رو داد. اگه نیاز باشه اسمش رو هم میگم.
فکر کنم ظبط 2 سال گارانتی داره.یا شایدم 1 سال.

arian_206
15 March 2006, 11:48 AM
دوست من امير380
روزهای شنبه و سه شنبه صبحها ساعت 8 صبح به تلفنهای گویاش باید زنگ بزنی البته طی 2 سری روزهای شنبه و سه شنبه من زنگ زدم میگفت ظرفیت تکمیله تا اینکه تونستم بار 3 وقت بگیرم و به من فرداش وقت پذیرش داد

در ضمن z_qz54 عزیز )

ظبط برای تعمیر به وسیله یه شرکت دیگه که اصلا ربطی به ایرانخودرو نداره تعمیر میشه.مال من تو دست انداز ها قطع میشد ، رفتم نمایندگی ایرانخودرو و آدر نمایندگی او ظبط رو داد

به منم آدرس میدان تختی (خ-دکتر بهشتی یا عباس آباد) رو اول بعضی از نمایندگیهای دیگه دادن, ولی شرکت مذبور گفت پخش 206 لااقل مال من که Cd Player بود تحت گارانتیشون نیست :icon_ques و به تعمیرگاه مرکزی (یادگار امام) مراجعه کنید
ظاهرا این شرکت گارانتی پخشهای سایر محصولات ایران خودرو رو پوشش میده
اگر در دوره گارانتی باشی باید قبول بکنند البته ( یادگار امام ) :icon_cool مال من 10.000 km بود

arian_206
16 March 2006, 04:04 PM
با اجازه مدیران محترم گفتم این طرف هم این موضوع رو بیان کنم چون مختص به پژو هست و فکر نکنید قصد تبلیغ داشتم

فقط نظر و سرویسی که این نمایندگی در اختیارم گذاشت رو بیان کردم و شما هم بتونید از این تجربه اینبار من استفاده کره باشید خدا کنه همیشه اینطور باشن بعید نیست که دفعه بعد تحویل نگیرن
خلاصه من خودم اصلا دل خوشی ندارم و برای خودم هم جالب بود که اینجا بازگو کردم:icon_redf

سرویس اولیه بردم 1175نمایندگی با کمال صراحتم میگم:icon_conf

گمان کنم پخشم اونجا عوض شد چون دقیقا زیر پخشم روی قاب پلاستیکی زخمی شده بود حدس میزنم برای بیرون آوردن پخش از وسیله ای برای اهرم کردن استفاده کردن:icon_bigg

فکر نکنم توی سرویس اولیه که درهها رو مثلا رگلاژ میکنن پخشم رگلاژ کنن !!!!!!!!!!!!!!!!:icon_mad:

در ضمن این پخشی که الان هست دکمه ها و بدنه اش مات هست یعنی دستمالی نشده هنگام تحویل از کارخونه هم همینطور بود

ولی موقعی که از سرویس اولیه گرفتم احساس کردم براق تره ولی دیدم داشبورد رو واکس زدن گفتم روی پخش هم کشیدن امان که , ظاهرا ماجرا چیز دیگری بود:icon_eek:

هنگام تحویل ماشین هم به نمایندگی مرکزی راستش رو بخواهید ترسیدم این مسئله رو بگم:icon_cry:

شنیده بودم حتی کاپوت ماشین یه بنده خدایی رو در یک نمایندگی نمک به حرام عوض کرده بودن بعد یارو از نشونه های داخل کاپوت که ثابت کرده بود که بابا این مال منه

گفته بودن شرمنده اشتباهی با ماشینX که همزمان با شما تعمیر موتور داشته تعویض شده در حالی که این پیر مرد ماشینش برای سرویس برقی پذیرش شده بوده و هنوزم بنده خدا میگه اون ماشین X هر روز یا توی نمایندگی یا روبروش پارک هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا ربطه سرویس تعمییرات برقی و باز شدن کاپوت و صدور فاکتور مجدد دال بر بازدید گیربکس!!!!!!!!!!!!!!!!بعد از این ماجرا بر ملا شدن

و پارک ماشین X در حوالی نمایندگی را قضاوت کنید

پیدا کنید پرتقال فروش را:icon_bigg