View Full Version : كلاه شركت فرانسوي برسرسازنده خودرو گرانقيمت در ايران
آرمان
22 January 2006, 04:52 AM
با تقلب يك شركت فرانسوي و عقبنشيني خودروساز داخلي، ايمني چند هزار دستگاه از يك خودرو گرانقيمت، به مخاطره افتاده است.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، در صندوقعقب اين خودرو از جنس فايبرگلاس است و در سيستم ايمني اين خودرو، نقش مهمي دارد. جنس فايبرگلاس در صندوقعقب اين خودرو، به هنگام تصادف، شكسته ميشود و مانع شكسته شدن شيشه بزرگ قسمت عقب و آسيب رسيدن به سرنشينان ميشود.
به گفته يك كارشناس بخش كنترل كيفيت شركت خودروسازي مونتاژكننده اين خودرو فرانسوي، چندي پيش، مديران بخش كيفيت اين شركت، متوجه مشكلات كيفي عمده در صندوقعقبهاي خودرو، ارسالي از فرانسه ميشوند به گونهاي كه برخي از درهاي فوق حتي در زمان نصب و مونتاژ، ميشكنند.
پس از تحقيق مشخص ميشود كه كمپاني فرانسوي، به جاي درهاي مرغوب و گرانقيمت ساخت فرانسه كه از نوعي فايبرگلاس خاص ساخته ميشود، درهاي نامرغوب تايواني را به ايران فرستاده است. كشف اين موضوع موجب درگيري شديد ميان مديريت شركت خودروساز داخلي و نماينده شركت فرانسوي در ايران ميشود، به گونهاي كه نماينده فوق به حال قهر جلسه را ترك ميكند.
نکته مهم:
اين گزارش در پايان ميافزايد: سرانجام پس از وساطتهاي گوناگون و توافقات نامشخص، شركت خودروساز داخلي به جاي مرجوع كردن اقلام فوق كه ارزش دلاري بسيار بالايي هم داشتهاند، هزاران قطعه از اين اقلام را مصرف و خودروهاي فوق را با استفاده از اين اقلام، راهي بازار ميكند.
من از نوع خودرو و شرکت مونتاژ کننده آن اطلاعی ندارم چون سایت مذکور نیز به آن اشاره ای نکرده است اگر دوستان نوع خودرو و شرکت مونتاژ کننده آن را میشناسند اعلام کنند تا دیگران اثیر این حقه بازی نشوند.
سندیت این مطلب مربوط به سایت بازتاب است.
kiantom
22 January 2006, 09:02 AM
با سلام
اول اينكه منظورتان از (مانع شكسته شدن شيشه بزرگ قسمت عقب )، باعث ميباشد؟؟؟
متاسفانه اتومبيل مذكور چيزي نيست به جز زانتيا
پيروز باشيد.
پرفسور
22 January 2006, 01:56 PM
فقط در مورد زانتيا مي تونه صحت داشته باشه .
در ضمن اين موضوع رو من ديروز (شنبه ) در قسمت بحث هاي كلي در مورد اتومبيل ايجاد كردم ولي نميدونم چرا حذفش كردن !!!
بهرحال از اطلاع رساني جنابعالي ممنون.
salar68
23 January 2006, 12:54 AM
سلام
اول من گفتم 206 هست ولی نوشته گرانقیمت
خب چیزی چز زانتیا نمی شه باشه
ضمن این زانتیا همچنین وسیله را داشته
در ضمن ماشین گران بالای 20 تا فرانسوی فقط زانتیا هست دیگه
MerDaX
23 January 2006, 01:45 AM
يه حسي به من ميگه اينو خود اونايي كه تو كارن درست كردن
شايعه است براي فروش خودرويي مثل آوانته كه مردم چون به خاطر امتحان پس دادن زانتيااونو ميخرن در نتيجه آوانته داره باد ميكنه روي دستشون.
حالا آوانته نه يه ماشين ديگه.هر كدوم كه وارداتي جديد در همون رنج قيمتي.
اين نظر منه چون هميشه اقتصاد ميگه شايعه بيموقع يه توطئه است.
چند وقته زانتيا مونتاژ ميشه؟
چرا قبلن رو نشده بود؟
چرا از ساخت خودشون بد ميگن؟
و 10000تا چراي ديگه كه اگه از خودتون بپرسين بعد به تحليل من نگاه كنين به اين نتيجه ميرسين كه
به دلايل بالا:اين يك شايعه است
fizzi
23 January 2006, 07:05 AM
سلام
اول من گفتم 206 هست ولی نوشته گرانقیمت
خب چیزی چز زانتیا نمی شه باشه
ضمن این زانتیا همچنین وسیله را داشته
در ضمن ماشین گران بالای 20 تا فرانسوی فقط زانتیا هست دیگه
درب عقب 206 كه فايبرگلاس نيست ... :icon_sad:
چند وقت قبل همسايه ما با زانتياش دنده عقب گرفت زد به درخت توي حياتشون! درب صندوق مثل اين ليوان هاي يك بار مصرف شكست ! :icon_roll با وجودي كه شدت ضربه هم خيلي آهسته بود قسمتي از صندوقش خرد شد وريخت داخل صندوق عقب ! :icon_mad:
*علی*
23 January 2006, 08:54 AM
سلام خدمت همه دوستان
جناب dvmehrdad چند ماه است که این خبر توسط منابع غیر رسمی ارایه شده چیز جدیدی نیست
بله کاملا مشخص است که زانتیا امتحان خودشو پس داده اما تو این مملکت زیبای ما معمولا صنایع ابتدا برای جلب توجه بازار محصولات را عالی ارایه میکنند بعد که محصولشان خوب جا افتاد شروع به گنده کاری میکنند و دیگه هر چیزی از هر جا بدستشون رسید به مردم میندازن
در ضمن فکر کنم کار خود شرکت باشه نه کاره شریک فرانسوی اون چون اون نمی یاد محصول خودشو و اسم کارخانه خودشو خراب کنه این کارا از ما ایرانی جماعت بعید نیست بعدش هم میگن جنس بد بهمون قالب کردن
m_patriot
23 January 2006, 12:52 PM
زانتیاست
یه آهن ربا به صندوق نزدیک کنید نمیچسبه!!:icon_sad:
ز
Benedict Spinoza
23 January 2006, 01:13 PM
احتمالا این آقای dvmehrdad از سایپا حق حساب میگیره
كلاغ
23 January 2006, 01:37 PM
شما از کجا میدونین پول میگیره
شاید کارمند سایپا باشه
kima
23 January 2006, 04:29 PM
من اول ها که شنیدم باور نکگردم تا اینکه خودم دیدم که صندوق عقب زانتیا از فایبر ست
هنوز هم نمیدونم ماشین به این قیمت و کیفیت چرا از صندوف عقب فایبر استفاده کردن درش
حالا 22 تومان یه صندوق عقب هم براش میزاشتم 200 تومان بیشتر و میدادن 23 تومان
اصغر
23 January 2006, 05:31 PM
سلام
مثل اینکه بعضی از دوستان متوجه مسئله نشده اند.
1-
اول اينكه منظورتان از (مانع شكسته شدن شيشه بزرگ قسمت عقب )، باعث ميباشد؟؟؟
دوست عزیزم دقت کنید که جمله ی اصلی صحیح بوده و معنیش اینه که چون جنس صندوق عقب از فایبر گلسه سریع شکسته می شه و انرژی رو مستهلک می کنه و در نتیجه مانع رسیدن ضربه به شیشه ی عقب و شکستن اون می شه.اگه از جنس فلزی بود و به قول معروف صلبیت بالایی داشت ضربه رو به راحتی منتقل می کرد و باعث شکستن شیشه و صدمات جانی و ... می شد.
2-
من اول ها که شنیدم باور نکگردم تا اینکه خودم دیدم که صندوق عقب زانتیا از فایبر ست
هنوز هم نمیدونم ماشین به این قیمت و کیفیت چرا از صندوف عقب فایبر استفاده کردن درش
حالا 22 تومان یه صندوق عقب هم براش میزاشتم 200 تومان بیشتر و میدادن 23 تومان
به دلایل گفته شده ی فوق؛ فایبر گلس بودن صندوق زانتیا حسن محسوب می شه نه ایراد. متاسفانه ما ایرانیا حتا برای جان خودمون هم ارزش قایل نیستیم و همه چیزا رو فقط از منظر مالی می سنجیم و فکر می کنیم هر چیزی که سفت و محکم تر باشه و در نتیجه خرج رو دستمون نذاره بهتره حتا اگه خطرناک تر باشه.
3- معمولن در ماشینای لیفت بک مثل زانتیا چون کل در صندوق و شیشه و ... با هم باز می شن اگه از جنس دیگه ای استفاده بشه اینقدر سنگین می شه که دیگه نمی شه بازش کرد.
4- من نمی دونم این خبر اساسن درسته یا مثل بیشتر بقیه ی خبرای سایت بازتاب هوچی گریه و با اهداف دیگه ای منتشر شده ولی در صورت صحت نیز مربوط به مدلای اخیر زانتیاست و مدلای 83 و ÷ایین تر این مشکل رو ندارن و جنس فایبرگلس به کار رفته بسیار مرغوبه.
rezaps
24 January 2006, 01:32 PM
سر فايبرگلاس بودن دعوا نکنين ، چون منم که MB E320 مدل 2004 دارم در صندوق عقبش فايبرگلاس هست...
MerDaX
24 January 2006, 03:02 PM
اقايان ولتاير و كلاغ
اگه چشماتون رو درست باز كنيد ميبينيد كه بنده از روي علم اقتصاد و نظريات زاجع به آن اضحار نظر كردم.
بنده نه كسي رو دارم در ايپا ونه مثل شما فكر ميكنم و نه حق حساب ميگيرم.
مسسئله فراتر از چيزي است كه شما فهميديد
يه كم سنگينه.ايشالا بزرگتر كه بشيد با چند تا كارشناس اقتصاد روز بيشي و برخاست كنين متوجه منظور بنده ميشين.
بنده از لحاظ شايعه پراكني گفتم چون داريم ميبينيم كه متاسفانه به جاي بالا بردن كيفيت محصولاتمون ميريم يه سري ماشين مياريم هم صنعت داخلو خراب ميكنيم هم خروج ارز و هزار تا بدبختي ديگه و هم نظريات غير كارشناسانه اي كه اين 2 دوست عزيز دادن
بنده اعتقاد به اين دارم كه باند بازي حرف اولو ميزنه در بازاريابي و اين شامل بازاريابي كالاهاي خارجي موجود در داخل هم ميشه.
وقتيي كيفيت ثابت بمونه مشتري كمتر ميشه جون چيز جديد جزاب تر هست ولي نميدونم چرا ماشيناي مثل آوانته و ماشيناي نصفه نيمه ميان تو ايران جاي كالايي رو كه امتحان پس داه رو بگيره
آقاي ولتاير شما مخصوصن خط بالايي رو 3 بار بخونيد
من ميگم ماشين خارجي يا نبايد بياد يا اگه مياد از بالاترين كيفيت ممكن و كمترين قيمت ممكن برخوردار باشه.
من آوانته رو بيان كردم چون در حدود صحبت من ميشد.منظور خاصي ندارم
دوستان ....اين قضيه با تعديل يا حذف تعرفه هاي گمركي صورتي خوش تر به خودش ميگيره.
نميدونم چرا وسط بحثاي نيمه تخصصي هميشه يكي دو نفر دوست دارن تاپيكو منحرف كنن.
جناب ولتاير اصلاح بشيد.اين تذكر سوم منه به شما.
Benedict Spinoza
24 January 2006, 06:05 PM
نگفتم حق حساب میگیره :icon_mrgr
*علی*
24 January 2006, 10:21 PM
سلام خدمت همه دوستان محترم
اولا: بنده نمی دانم چرا از روزی که آوانته وارد بازار شده طرفداران زانتیا اینقدر ناراحت شدن و اینقدر به پر و پای آوانته میپیچند
ثانیا: جناب dvmehrdad شما لطف کنید ابتدا آوانته :icon_arro (ماشین نصف و نیمه ):icon_arro را از نزدیک ببینید و باهاش رانندگی بکنید بعد در مورد ماشینهای جدید نظر بدید
ثالثا : شما مثلا ماشین های وارداتی جدید یا حتی منتاژی جدید مثل تویوتا کورولا یا آوانته را با ماشین های دهه 90 مقایسه میکنید
بنده بارها گفتم بنده خدا رو شکر هم آوانته دارم هم زانتیا داشتم و بسیار هم از زانتیا راضی بودم و هیچ تعصبی هم روی هیچ کدوم ندارم و اصلا حرف بنده این است که انسان تا چیزی را به عینه ندیده یا با دلیل وبرهان نشنیده نباید در موردش نظر قاطع بده
امیدوارم باز این موضوع باعث جنجال در سایت نشود و باز به بی راهه نرود و کسی ناراحت نشود
:icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl یا علی:icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl
MerDaX
25 January 2006, 12:43 AM
دوست عزي بنده امروز افتخار رانندگي حدود 40 دقيقه با آوانته رو پيدا كردم ولي خودمو در حدي نميبينم كه بتونم درباره اتوموبيل جلوي شما بخام گستاخي كرده يا نظري بدم.بنده به خدا نه اهل سايپا هستم نه اينكه كاري با اين شركت دارم.كسي هم آشنا ندارم توش ولي بنده جسارت نكردم
بنده فقط اين قضضيه رو از ديدگاه اقتصادي كه حداقل ميتونم بگم يه چيزيايي در حد دانشگاه ازش بلدم و رشتمم در همين زمينست بررسي كردم و خاستم نزول بازار يه كالاي مرغوب در اثر شايعه رو براي بازاريابي يه كالا حالا چه كمي مرغوبتر يا كمي نامرغوبتر رو بررسي كرده باشم.
ولي در كل بنده از آوانته بسيار خوشم اومد.
درباره زانتيا نظري ندارم.
اميدوارم گرفته باشيد مقصود من رو
Dokht Esmati
25 January 2006, 01:32 AM
خبرهای این خبرگزاری قابل اطمینان نیستن. جایی این خبر رو تکذیب یا تایید نکرده ؟
*علی*
25 January 2006, 08:27 AM
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان
مخصوصا دوست خوبم جناب dvmehrdad
خدا میداند که بنده تا حالا هر چه در سایت نوشتم نه قصد جسارت به دوستان را داشتم و نه حرف بدون دلیل و برهان زدم و خدا میداند که روی هیچ اتومبیلی تعصب ندارم مگر روی سمند البته تا اون زمانی که فکر میکردم این ماشین اولین طراحی و ساخت جوان های این سرزمین است و چون فکر میکردم هم خون و هم کشوریم این را ساخته سخت روش حساس بودم حالا که متوججه شدم هر چیز این ماشینو از جایی بلند کردن و فقط اسمش ایرانی است دیگه اصلا روی این هم تعصبی ندارم
و از اون اولی که وارد این سایت شدم فقط برای این بود که از اطلاعات دوستان استفاده کنم
و از بعضی دوستان ناراحت شدم که بحث علمی را کنار می گذارن و فقط دنبال حرف بیهوده رو میگیرن
در ضمن از نظر اقتصادی و علمی شما در مورد شایعه نیز واقعا تشکر میکنم
یاعلی
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.