PDA

View Full Version : آموزش ساخت نمايش متن بصورت تصادفي با پي اچ پي

NaRa
25 October 2004, 03:08 AM
براي ساختن نوشته هاي تصادفي در صفحه وب خودتان ميتوانيد با استفاده از اموزش زير كه خيلي هم كوتاه هست در كمتر از 30 ثانيه با من همراه باشيد .
منظور از نوشته هاي تصادفي انستكه در هر بار بارگذاري صفحه وب شما براي هر كاربري يك نوشته به صورت تصادفي random برروي مرورگر وي در قسمتي از صفحه وب شما ظاهر ميشود .
يك فايل با پسوند php درست كنيد و كد هاي زير را در ان وارد كنيد
<?php
quotes[]=("Quote1") ;
quotes[]=("Quotes2") ;
quotes[]=("Quotes3") ;
quotes[]=("Quotes4") ;
quotes[]=("Quotes5") ;

srand((double) microtime() * 1000000);
$randomquote = rand(0,count($quotes)-1);

echo ("&lt;p>(" . $quotes[$randomquote] . ("&lt;/p>(";
?>
حالا بايد با استفاده از دستور include فايل بالا را در جايگاهي كه براي نوشته هاي تصادفي خود تعبيه ديده ايد قرار دهيد . يادتان باشد كه پسوند فايلي كه در ان از دستور include استفاده ميكنيد را به php عوض كنيد .
براي include كردن اگر مثلا نام فايل فوق را random.php گذاشته ايد از دستور زير در صفحه اي كه ميخواهيد اين نمايش اتفاق بيفتداستفاده كنيد
<?php
include("random.php");
?>
براي انكه جملات يا پيام ها يا احاديث خود را وارد كنيد كافيست به جاي Quote1 تا Quote5 مصالب خود را وارد كنيد توجه كنيد كه هر Quote تنها براي يك جمله است . در ضمن گيومه ها را فراموش نكنيد .
در رابطه با توضيح اين اسكريپت براي علاقه مندان به PHP بايد بگويم كه :
خط اول براي انستكه مرورگر را مطلع كند از اينكه يك اسكريپت php در حال اجرا شدن است
خط هاي دو تا شش كه تكراري هستند در هر كدام از خط ها يك ارايه ميبينيد كه حاوي جملات يا رشته اي هست كه شما ميخواهيد وارد كنيد .
جملات اخري هم براي تنظيمات وقوع تصادفي هست .

mtoosi
6 November 2008, 10:37 PM
من اين فايل كه درست كردم كجا بايد بذارم؟ چجوري؟
من ميخوام حدود 1000 تا متن بذارم تو فايل. برام هر بار 5 تاشو نشون بده. چيكار بايد بكنم؟
چون ميدونم 1000 تا سنگين ميشه براي تو سايت، ميخوام توي يه فايل جدا باشه تا همش لود نشه.
منو راهنمايي كنين.