View Full Version : برنامه اي براي ثبت و انتقال SMSها به كامپيوتر
m_d_1980
20 January 2006, 10:31 PM
برنامه اي براي ثبت و انتقال SMSها به كامپيوتر:
بارها كاربران درخواست برنامه اي رو كرده بودند كه با اون بتونند هم از SMS هاشون Back up تهيه كنند و هم بتونند SMSهاشون رو در كامپيوتر Save كنند. قبلا برنامه اي به اسم SMS Cool براي اينكار معرفي شده بود اما الان ميخوام يه برنامه ساده تر و بهتر رو معرفي كنم. اسم اين برنامه SMS Organizer است كه واقعا جاش بين برنامه هاي معرفي شده اينجا خالي بود. :icon_excl
:SmsOrganizer v1.02
[Only registered and activated users can see links]
كارهايي كه اين برنامه قراره بكنه اينها هستند:
Message Blacklist and/or Whitelist
Message Backup/Restore manually or automatic by rules/profiles
Message Encrypt
Export Messages
Forward Messages automatic by rules/profiles
Hide/Unhide Messages manually or automatic by rules/profiles
Reply Messages automatic by rules/profiles
Store Messages in custom folders manually or automatic by rules profiles
Message Tone to Contacts/Category/Phone Number by profiles
همونطور كه ميبينيد خيلي كارهايي رو كه ميخواستيد از اين برنامه بر مياد. يك كار خوبش اينه كه ميتونه از تمام sms هاتون بك آپ بگيره و يك كار بهترش اينه كه ميتونه هر sms اي رو كه بخواهيد بصورت txt تبديل كنه تا اونو به كامپيوترتون و يا هر جاي ديگه منتقل كنيد (Export). خلاصه با اين برنامه ديگه نگران از دست دادن مسيج هاتون نيستيد. :icon_cool
من برنامه رو روي imate jam نصب كردم و مشكلي نداشتم. البته هنوز نتونستم ساير قابليت هاشو رو جم امتحان كنم ولي براي خودم اين دو قابليت مهمتر از بقيه بود...
برنامه Freeware است و نياز به كرك و اين چيزها نداره (خدا پدر سازندشو بيامرزه كه چنين قابليت هايي رو مجاني در اختيار بقيه گذاشته :icon_evil ) بعد از دانلود و نصبش فقط بايد بريد به سايتش ([Only registered and activated users can see links]) و برحسب شماره اي كه برنامه به شما داده activation code رو بگيريد و وارد كنيد و اين كار رو ميتونيد تو 30 ثانيه انجام بديد. (فقط نميدونم چرا سايتش بعضي جاها فيلتره و نياز به فيلتر شكن داره! :( )
لينك صفحه براي داون لود ([Only registered and activated users can see links])
حجم: 282 KB
dariuosh_mahmoodi
21 January 2006, 01:32 AM
توجه!!این برنامه رو برای k-jam استفاده نکنید چون کار نمیکنه و باعث میشه error هایی ایجاد کنه
mas_jaf
22 January 2006, 10:44 AM
توجه!!این برنامه رو برای k-jam استفاده نکنید چون کار نمیکنه و باعث میشه error هایی ایجاد کنه
روي PDA2 هم جواب نداد.
تمام اطلاعات مموري كارت رو پاك كرد :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_bigg گوشي هم هنگ مي كنه.
m_d_1980
23 January 2006, 03:35 AM
اگه منظورت اون جمله ايه كه ميگه به سايتش مراجعه كنيد اون مهم نيست. وقتي مثلا backup ميگيري و يا export ميكني مطالب رو تو دايركتوريه برنامه كه در مسير زير از حافظه اصليه كپي ميكنه:
/programs files/smsorganizer
و البته ميتوني اين مسير رو تغيير بدي و ببري تو storage card
با file explorer به مسيري كه گفتم برو تا متوجه منظورم بشي. منهم اول مثل شما فكر ميكردم!
kevin_m_bb
3 February 2006, 04:06 PM
آقا مهدی یه توضیح درباره چگونگی گرفتن BACK UP &RESTOR می گین
من فقط تونستم SMSها رو تبدیل به TEXTکنم:icon_razz
Arash-Xp
5 February 2006, 02:06 AM
چه جوری نصب میشه ؟؟؟
m_d_1980
5 February 2006, 05:20 AM
آقا مهدی یه توضیح درباره چگونگی گرفتن BACK UP &RESTOR می گین
من فقط تونستم SMSها رو تبدیل به TEXTکنم:icon_razz
براي تبديل به تكست كه از export استفاده ميكني.
اما براي بك آپ بايد از back up by selection استفاده كني و اونجاهايي رو كه ميخواهي انتخاب كني. نميدونم چرا back up all معمولا جواب نميده! با اينكار در دايركتوري خودش همه ميسج ها رو به فرمت خاصي و در دايركتوريهاي خودشون ضبط ميكنه. بقيش هم كه معلومه (البته من تا حالا restore نكردم).
m_d_1980
5 February 2006, 05:45 AM
حالا كه به اين موضوع علاقمنديد يه برنامه توپ ديگه هم ميخوام براتون معرفي كنم. اسمش هست:
Jeyo Mobile Extender 2.0:
با اين برنامه گوشيتون رو به كامپيوتر وصل كنيد و براحتي آب خوردن مسيج هاتون (SMS) رو از گوشي به outlook بفرستيد و يا برعكس از outlook با گوشيتون sms بفرستيد! :icon_sad:
خب ميدونم ديگه كف كرديد!
لين لينك DOWLOAD ([Only registered and activated users can see links]) با حجم 1.4 مگ
براي كليد ساز هم اينجا ([Only registered and activated users can see links]) يا اينجا ([Only registered and activated users can see links]*********) كليك كنيد...:icon_cool
Arash-Xp
5 February 2006, 04:51 PM
برنامه ی اول چه جوری نصب میشه ؟؟؟
kevin_m_bb
5 February 2006, 07:48 PM
این برنامه خطا میده:icon_mad:
متن خطا:
RUNTIME ERROR AT 5:65
INVALID CLASS STRING
m_d_1980
6 February 2006, 02:07 AM
خودم اين برنامه رو نصب نكردم. چون outlook بايد 2003 به بعد باشه و من فعلا ندارم. شايد تو سايتش در مورد اين خطا چيزي گفته باشه:
lover
6 February 2006, 10:54 AM
اینجام یک برنامه خیلی راحت من معرفی کردم
Arash-Xp
13 February 2006, 01:07 AM
webmaster
23 February 2006, 07:24 PM
چرا كسي نميگه اين برنامه چه جور نصب ميشه؟
اين چندتا فايل رو توي كدوم مسير بايد كپي كرد كه برنامه كار كنه؟
kevin_m_bb
23 February 2006, 09:20 PM
چرا كسي نميگه اين برنامه چه جور نصب ميشه؟
اين چندتا فايل رو توي كدوم مسير بايد كپي كرد كه برنامه كار كنه؟
فایل دانلود شده به صورت cab است و باید در داخل ppc کپی شود و سپس اجرا شود و خودش نصب خواهد شد:icon_cool
l3ardia
2 March 2006, 03:30 AM
اقایون من نتم رو هر کاری کردم نتونستم activ cod رو بگیرم اگه کسی میتونه بره برای من بگیره 6245222 خیلی نیاز دارم همه مسیج هام مونده
lover
2 March 2006, 09:58 AM
آقایون این برنامه مجانی میباشد اما باید در سایت سازنده کد را گرفت که فیلتر شده من کرکی برای این برنامه درست کردم که رجیستر میکندش
ابتدا برنامه را از اینجا داونلود download ([Only registered and activated users can see links]) و هر دو فایل را در پاکت پی سی خود بریزید
اول smsorganizer.cab را نصب کنید سپس Crack smsorganizer by LOVER.cab و برنامه رجیستر میشود:icon_cool
l3ardia
2 March 2006, 02:53 PM
اقا خیلی ممنوون کککککلییی هال دادی
نيوان
22 March 2006, 06:59 AM
خيلي ممنون اما اگه نرم افزار دوم موقع نصب ارور نميداد خيلي خوب ميشد
راه حلي نيست؟:icon_redf
hewa
13 June 2006, 12:35 AM
سلام
lover عزیز فایلتون حذف شده که
lover
13 June 2006, 12:55 AM
در سایت خود برنامه مجانی کد را بگیرید اگر برایتان فیلتر است بفرمایید چون باید در آرشیو خودم برایتان پیداش کنم
kambizonline
30 June 2006, 05:06 AM
اقایون من نتم رو هر کاری کردم نتونستم activ cod رو بگیرم اگه کسی میتونه بره برای من بگیره 6245222 خیلی نیاز دارم همه مسیج هام مونده
دوست عزیز جواب کد شما 4789879 هستش امیدوارم کارتون راه افتاده باشه
dora
27 July 2006, 10:53 AM
شما كه برنامه را دانلود كردي بنداز داخل گوشيت بعد از روي گوشي اجراش كن
تمام فيلهاي CAB به همين شكله.:icon_cool
Ali-Modami
19 September 2006, 12:16 PM
سلام آقاي مدير سايت .
اميدوارم كه حالتون خوب باشه .من به تازگي عضو اين سايت شدم ولي همش بهم پيغام ميده كه شما نميتونيد دانلود كنيد و ...:icon_mad:
حالا ميخوام بدونم سايتي كه به كاربر خودش حتي اجازه دانلود يا حتي ديدن لينك رو نميده بدرد چي ميخوره ؟ شما خودت چقدر ميتوني صبر كني تا چنين سايتي شمارو قابل بدونه؟؟:icon_redf
لطفا بهم جواب بدين منتظرم.....
dostekhoob
20 September 2006, 11:04 AM
سلام
اقا ايا كسي تا حالا اين نرمافزار smsorginizer را نصب و استفاده كرده ؟ من فقط ميتونم باهاش sms ها را هيدن كنم و براي تعريف rul هي ارور ميده كسي تونسته باهاش كار كنه؟
hs_tbr
18 September 2007, 07:12 PM
لینک مشکل داره .. می شه برنامه رو کسی آپلود کنه
zepllin
14 October 2007, 11:41 PM
همه لینک ها مشکل داره اگه میشه درست کنید ممنون
zepllin
15 October 2007, 11:38 PM
الان از نظر شما یهترین برنامه در این مورد چیه ؟؟؟؟
شما کدومو ÷یشنهاد میکنید لطفا لینک دانلودشم درست کنید ؟؟؟
zepllin
16 October 2007, 08:16 PM
کسی جواب نمیده مثل اینکه
؟؟؟؟؟؟
davood4547
18 October 2007, 03:38 AM
سلام
دوستان آیا کسی کرک Jeyo Mobile Companion 2.0 را دارد؟
kambizonline
1 November 2007, 10:00 PM
سلام
دوستان آیا کسی کرک Jeyo Mobile Companion 2.0 را دارد؟
من هم احتیاج مبرمی به کرک ورژن2 این برنامه پیدا کردم
اگه کسی بیاد و کمک کنه کلی دعاش میکنیم...مردم از سرچ کردن و چیزی به دست نیاوردن
ممنون
lover
1 November 2007, 10:49 PM
اینجا رو دیدید؟
در ظمن جای درخواست برنامه اینجا نیست دفعه بعد اخطار میدم
aliry
28 January 2008, 02:35 AM
حالا كه به اين موضوع علاقمنديد يه برنامه توپ ديگه هم ميخوام براتون معرفي كنم. اسمش هست:
Jeyo Mobile Extender 2.0:
با اين برنامه گوشيتون رو به كامپيوتر وصل كنيد و براحتي آب خوردن مسيج هاتون (SMS) رو از گوشي به outlook بفرستيد و يا برعكس از outlook با گوشيتون sms بفرستيد! :icon_sad:
خب ميدونم ديگه كف كرديد!
لين لينك DOWLOAD ([Only registered and activated users can see links]) با حجم 1.4 مگ
براي كليد ساز هم اينجا ([Only registered and activated users can see links]) يا اينجا ([Only registered and activated users can see links]*********) كليك كنيد...:icon_cool
لینک برنامه کلید ساز کار نمی کند
aga_vahid
4 February 2008, 10:31 AM
وااي ممنونم از برنامتون خداييش به درد بخوره:icon_cool:lover:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.