View Full Version : بافرستادنSMSبه شماره 200011 پنجاه هزارتومان به قبض تلفن شما اضافه میشود!
آرمان
15 January 2006, 03:03 AM
سازمان بهزیستی کشور برای نخستین بار از طریق SMS کمکهای مردمی را جمع میکند
به این صورت که شما با فرستادن اعداد 1،2،3،4 یا 5 به شماره تلفن 200011 به ترتیب مبالغ 10000 ، 20000 ، 30000 ،40000 و 50000 هزار تومان به سازمان بهزیستی کمک کرده اید!
مثلا اگر تلفن شما رو یکی برداره و به این شماره عدد 5 رو بفرسته به همین راحتی 50 هزار تومان به قبض دوره ای تلفن موبایلون اضافه میشه!
پس کمی احتیاط کنید در ارسال SMS ها و به هر شماره ای به راحتی SMS نفرستید.
البته انجام عمل انسان دوستانه و خیر بحث دیگری است.
[Only registered and activated users can see links]
F.®.A
15 January 2006, 08:02 AM
عجب حالا يكي بشيمون بشه جكار بايد كنه؟
Ace
15 January 2006, 10:08 AM
خیلی با حال بود / البته واسه یک جا هایی به درد ادم میخوره!!!
Gemini
15 January 2006, 10:22 AM
عزیزم میشه یه لحظه گوشیتو ببینم . . . :icon_mrgr :icon_razz
tmsx
16 January 2006, 12:44 AM
اقا اينجوري كه خيلي مسخره است
البته ببخشيد ها
چون يهو يكي گوشيه منو ميگيره به اين شماره پيام كوتاه ميزنه و عدد 5 رو وارد ميكنه بعد من بايد 50000 تومان بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
RoSo
16 January 2006, 01:01 AM
بابا شماها چرا همش فکر منفی میکنید؟ بجای اینکه بگید چه کار باحالی کردن میگین به درد مردم آزاری میخوره.
بنده خودم به عنوان نفر اول این فروم 10 تومن کمک کردم.:icon_cool ما که آب از سرمون گذشته :icon_arro
البته آرمان جان فکر کنم اشتباه نوشتی. عدد 1 اونجا نوشته هزار تومن شما نوشتی 10 هزار تومن. عدد 2 هم پنج هزار تومن هستش.
rtech
16 January 2006, 01:43 AM
طرح جالبیه
houtanal
16 January 2006, 01:58 AM
بجای اینکه بگید چه کار باحالی
یکی از بهترین فاکتور ها در بخش خدماتی - مدیریتی ، بسط و توسعه سیستم با استفاده از امکانات SMS است.همین الان بروشورها و پلن هایی برای راه اندازی یک سیستم جامع خدماتی-مدیریتی بر اساس این پلتفرم روی میز کارمه.برای مثال در نظر بگیرید با ارسال SMS از میل باکس خود به شخصی دیگر ایمیل بفرستید یا بلعکس یا صدها پلن دیگری که با توجه به فراگیری بیشتر موبایل از اینترنت در ایران می توان بر روی این بستر پیاده سازی کرد و نه تنها یک سیستم با خدمات بهتر راه اندازی نمود بلکه هزینه های نهایی بسیاری از بخش ها رو کاهش داد.
آرمان
16 January 2006, 04:16 AM
البته آرمان جان فکر کنم اشتباه نوشتی. عدد 1 اونجا نوشته هزار تومن شما نوشتی 10 هزار تومن. عدد 2 هم پنج هزار تومن هستش.
بله جناب DJ RoSo عزیز در تایپ کردن عجله کردم و یکمی اشتباه شد:icon_wink
Gemini
16 January 2006, 12:23 PM
بله جناب DJ RoSo عزیز در تایپ کردن عجله کردم و یکمی اشتباه شد:icon_wink
مطمئنی یکم ؟!؟
آقا حالا که DJ ROSO کمک کرده منم عوض یه دونه 2 پنج تا عدد 1 می فرستم !!! اینطوری به مخابراتم کمک کردم . . . ههه هه هه هه !!!
در کل طرح خوبیه، ولی کاش چیزای دیگرم اس ام اسی می کردن . . . آخ که این ITS چقدر اس ام اس خورش خوبه . . . ITS: Intelligent Transport System، البته یه طرحایی دارن ولی خوب . . . (مثل طرح 16 گانه ی سامانه های هوشمند ) !! یه لحظه جو گرفت اینارو نوشتم . . . اصلا ربطی به تاپیک نداشت !!!
Sorry
MerDaX
17 January 2006, 11:21 AM
اين طرح نظارت كاملي نداره.پر از اشكاله.ميدونين كه برنامه هايي هستن كه گرچه پولي هستند ولي با شماره دلخاه شما به مقصد دلخاه شما اس ام اس ميفرستن.
اين طرح فقط با يه تماس تلفني كوچولوي بعد از دريافت اس ام اس ميتونه كاملا بي نقص بشه از نظر من!
Silver Boy
17 January 2006, 12:23 PM
فكر نكنم ديگه اينام اينقدر چيز باشن كه :icon_mrgr
يعني يعد از اينكه شما SMS زديد زنگ نزدن ازتون بپرسن؟؟؟
(البته نبايدم بزنن چون به نفعشونه)
Mahan
17 January 2006, 08:04 PM
من هم به عنوان دومین نفر(فکر کنم) 20 هزار تومان دادم. البته اگه بهشون بدن
بلای ناگهانی
17 January 2006, 09:38 PM
من از امروز با دشمنانم می خوام دوست بشم واسه یه مدت .... اس ام اس رو که زدم دوباره دشمن می شم ....
آرمان
18 January 2006, 04:29 AM
دشمنی شما به سود نفر سوم میشود!
armin0012002
20 January 2006, 01:15 PM
اقا من هم یکی از قربانیان چون 50000 هزار باید بدم ولی من می خواهم از اداره بهزیستی و مخابرات شکایت کنم آیا راهی هست لطفا کمک کنید
Ace
20 January 2006, 02:02 PM
من می خواهم از اداره بهزیستی و مخابرات شکایت کنم
کار نشد وجود نداره/ولی به فکر نفر سوم هم باش!!!!
armin0012002
20 January 2006, 04:05 PM
در حال حاضر این مسئله شدیدا مشکل ساز شده چون من از امروز صبح حدود 60 تا مسیج از دوستانم دریافت کردم که همه این را برای من فرستادن و همه آنها این کار را کرده اند و جالب اینکه همه فکر میکردند علکیه ولی حالا همه دارند سکته می کنند با این گندی که مخابرات زده باید ببینیم چی میشه
babak
20 January 2006, 05:58 PM
میگمکه شماره ای نیست که مبلغی رو به فیشمون اضافه کنه :icon_cool
آخه هیچ چیز به سود مردم نیست همش کمک میخوان :icon_evil
با وجود این اینهمه منابعی که داریم باز هم همه چی گرون میشه و بازم از مردم پول میخوان
نمیدونم که ...
حالا شما به این کار میگید کار خیر :icon_arro
البطه من اصلان منظور سیاسی ندارم و فقط خواستم به این تاپتیک نظر بدم
و اگه هم به نظر مدیر مطلب غیر قانونی بیاد میتونه حذفش کنه
با تشکر
Jeff_Beck
20 January 2006, 06:30 PM
با تالیا بزنید ...
هاهاهاهاها
Gemini
20 January 2006, 07:10 PM
منم امروز چنتا sms گرفتم، یکی با عنوان قرعه کشی لپ تاپ، یکی نوشته بود یکی از اعداد 1 تا 3 رو بزن یه اتفاق جالب میافته، یکی دیگه زده بود فال حافظ . . . بابا دم رفقامون گرم . . . چقدر پلید بودن خبر نداشتم !!! باید در اینجا از پرشین هالز و مخصوصا جناب آرمان تشکر کنم که منو از سکته ی آخر ماه نجات دادن . . .
armin0012002
20 January 2006, 07:41 PM
من با چند نفر صحبت کردند و آنها گفتند چون کار خیر است به زور نمی توانند بگیرند مخصوصا با این گند مخابرات و بهزیستی حالا باید تا شنبه صبر کرد تا ببینیم چی میشه
smartchain
20 January 2006, 10:19 PM
آقا من حدس میزدم چیه ولی واسه فذولی SMS خالی زدم مشکلی پیش میاد؟!!!!!!!!!!
بعد اومدم دیدم اینجام بحث شده:icon_eek:
بهتر نیست مثلا مخابرات PUK Code چیزی که فقط طرف میدونرم دریافت کنه بعد اگه صحیح بود مبلغو به فیش موبایل اضافه کنه؟
shahryar
20 January 2006, 10:35 PM
کسی میدونه تو خارج این سیستم چجوریه؟ فکر نکنم اینجوری باشه
cursed_lucifer
20 January 2006, 11:30 PM
آقا خواستین شکایت کنین یه تیم بشیم کسایی که ضرر دیدن
armin0012002
21 January 2006, 12:29 AM
اقا ما پایه ایم خفن یک تیم درست کرم از بچه های مشهد و گرگان و کاشمر که خودم کاپیتانم فردا میریم مخابرات
Mohandes_Masoudof
21 January 2006, 02:55 AM
اقا ما پایه ایم خفن یک تیم درست کرم از بچه های مشهد و گرگان و کاشمر که خودم کاپیتانم فردا میریم مخابرات
چند تا از رفقای منم همین بلا سرشون اومده.
اگه راهی داشت حتمن بگین
ariasat
21 January 2006, 02:04 PM
sms وده smsزور وده
ما هم 20 تومن افتادیم
Asal
21 January 2006, 03:30 PM
چه جالب.مردم از چه راههای پول در میارن.
بلای ناگهانی
21 January 2006, 09:27 PM
یه اس ام اس دیروز به دستم رسد با این مظمون :
هر یک اعداد 1 و2و3 را به دلخواه به شماره200011 ارسال کنین فال میگیره جوابشو رو هم میده خیلی باحاله!
منم واسش جواب نوشتم:..... ....... شماره 5 رو بزن حالش بیشتره!
smartchain
21 January 2006, 10:39 PM
نکنه ایندفعه 70 تومن بیاد!
pooyaeee
21 January 2006, 11:44 PM
این 7 رو زدم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد............
مربا
22 January 2006, 12:16 AM
منم امشب توی اخبار شنیدم اما فکر نمی کنم که پول کسی رو پس بدن.می خواستن پس بدن که این کلک ها رو سوار نمی کردن.
MerDaX
22 January 2006, 01:42 AM
پولي رو نميخان پس بدن.
قاعدتن بايد پولي نگيرن وگرنه كه كسي پس نميده پول دريافت شده را.
RoSo
22 January 2006, 01:57 AM
بابا حالا مگه چی میشه یه کمک بکنید؟
بله 50 هزار تومن زور داره و کم نیست ولی کسانی که کمتر فرستادن......بخدا جای دوری نمیره دوستان.
متاسفانه کمک کردن به نیازمندان تو جوونای ما اصلاً جا نیفتاده.
من حاضرم شرط ببندم حداقل نصف شماهایی که دارید اعتراض میکنین هر قبض موبایلتون بالای 70-60 تومن میاد.حالا اینم روش. باور کنید جای دوری نمیره.
به امید اینکه روزی رو ببینیم که همه خودشون کمک کنن.
واقعاً متاسف برای اونایی که میگن شکایت میکنیم.
fathali_shah
22 January 2006, 02:17 AM
آقاجان شما صدات از جای گرم در میاد ها
یه جوری حرف میزنی انگار توی گینه یا گابون هستیم و مردم دارن میمیرن از گرسنگی
نفت داره میشه بشکه ای 100 دلار اون وقت ما باید کمک کنیم به بهزیستی ؟؟؟؟
RoSo
22 January 2006, 02:18 AM
هروقت پول اون نفت تو جیب شما اومد بدون تو جیب اون بیچاره ها هم میره.
hamid_2fun
22 January 2006, 02:24 AM
مساله اینجاست که ما نمیتونیم مطمئن باشیم این پول "تو جیب اون بیچاره ها" میره واقعا یا نه
RoSo
22 January 2006, 02:41 AM
مساله اینجاست که ما نمیتونیم مطمئن باشیم این پول "تو جیب اون بیچاره ها" میره واقعا یا نه
اون دیگه بحثش جداست. مهم اینه که نیت کمک کردن باشه.
Pedro
22 January 2006, 03:51 AM
این 7 رو زدم هیچ اتفاق خاصی نیفتاد............
عزيزم هنوز اين قضيه اجرا نشده ، در ضمن شايد هم اصلن اتفاقي نيفته مگر اون زماني كه فرستاده بوديد اتفاقي افتاد.
بله 50 هزار تومن زور داره و کم نیست ولی کسانی که کمتر فرستادن......بخدا جای دوری نمیره دوستان.
متاسفانه کمک کردن به نیازمندان تو جوونای ما اصلاً جا نیفتاده.
من حاضرم شرط ببندم حداقل نصف شماهایی که دارید اعتراض میکنین هر قبض موبایلتون بالای 70-60 تومن میاد.حالا اینم روش. باور کنید جای دوری نمیره.
به امید اینکه روزی رو ببینیم که همه خودشون کمک کنن
منم موافقم اگر دوستاني هستند كه مشكل مالي خاصي ندارند ببخشند به سازمان بهزيستي مثل آب نطلبيده ميمونه
آرمان
22 January 2006, 04:58 AM
به نظر من راه درست این استکه پس از ارسال sms از طرف اون شخص خیر یک تائیدیه هم ازش بگیرند مثلا بهش زنگ بزنند و بگویند شما با این کار فلان مبلغ به بهزیستی کمک میکنید آیا میخواهید sms خود را تائید کنید یا خیر؟ / یا چیزی شبیه این با sms replay ...
haj_amir
22 January 2006, 05:04 AM
با چه رویی سلام کنم...
آقایون و خانمها باید خدمتتون عرض کنم شرمنده همه شماها هستم...
اون sms اولی که درباره فال بود من create کرده بودم...به خدا اگه می دونستم قرار اپیدمی بشه هرگز این sms رو نمی دادم .
اومدم با چندتا از دوستام شوخی کنم(قار نشینی)...اونا هم از لجشون فرستادن برای چند نفر دیگه تا رسید...
تازه من با انصاف بودم ، 1 2 3 زده بودم.بعدا فهمیدم که شده 1 2 3 4 5 ...بیچاره اونایی که 5 فرستادن.این 7 هم که میگن مشکل داره...یعنی sms تو حالت pending می مونه...
با شرمندگی فکر کنم دوستان باید توی قبض 1/9 الی 1/11 این مبلق رو پرداخت کنن. تا حالا بعدا چی بشه خدا می دونه.
ولی از انصاف نگذریم:
همه 1 جورایی ندید بدید هستیم.سیستم هوشمند ندیدیم. بازم جای شکرش باقی هست که با oraganisation سروکار داریم ، نمیتونه قصر در بره.
فرض کنید که 1 شرکت یا 1 فرد این کارو کرده بود...پولارو میخورد 1 آب هم روش ، شما هم دستون از همه جا کوتاه.
بازم شرمنده از همه دوستانی که این شوخی سرکارگری سرشون اومده...
ولی برید منو دعا کنید .این شد عبرتی برای آینده که اگر بعدها SMS هایی با این مضمون ها دریافت کردید ، سری حس کنجکاویتون گل نکنه ، ممکن از این Spam SMS ها باشه.
یا حق...
50 توماني
22 January 2006, 10:36 AM
دوستان من از یک منبع موثق نزدیک به وزیر شنیدم که اگر به جای یک بار شما دو بار عدد 7 رو بفرستید مثدار 50 هزار تومان نیز از سوی بهزیستی به حساب شما واریز میشود
Ace
22 January 2006, 12:34 PM
دوستان من از یک منبع موثق نزدیک به وزیر شنیدم که اگر به جای یک بار شما دو بار عدد 7 رو بفرستید مثدار 50 هزار تومان نیز از سوی بهزیستی به حساب شما واریز میشود
:icon_twis :icon_roll :icon_ques
ariasat
22 January 2006, 02:31 PM
هيچگونه وجهي بابت SMSهاي سازمان بهزيستي در قبوض مشتركان تلفنهمراه منظور نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روابط عمومي و بينالملل شركت ارتباطاتسيار اعلام كرد: اين شركت به جز هزينههاي مربوط به خدمات تلفنهمراه مورد استفادهي مشتركان هيچگونه وجه ديگري را بر روي قبوض ارسالي، اعمال نخواهد كرد.
به دنبال تماسهاي مكرر مشتركان محترم تلفنهمراه اين شركت، مبني بر دريافت SMSهايي كه كسر مبالغي از طرف خيرين و نيكوكاران جامعه را موكول به اضافه كردن آن به هزينهي كاركرد قبوض تلفنهمراه، مي كند؛ ضمن نكوداشت عزم خداپسندانهي اهالي محترم صدقات، به آگاهي مي رساند؛ اين شركت به جز هزينههاي مربوط به خدمات تلفنهمراه مورد استفادهي مشتركان هيچگونه وجه ديگري را بر روي قبوض ارسالي اعمال نخواهد كرد.
اين گزارش مي افزايد، بديهي است در صورت بروز هر گونه تغيير، مراتب پس از طي مراحل قانوني، به طور رسمي از طرف اين شركت اعلام خواهد شد.
[Only registered and activated users can see links]
آرمان
24 January 2006, 02:03 PM
تو اخبار گفت تا كنون 270 هزار نفر كمك ارسال كرده اند كه حدود نصفشون انصراف دادند با فرستادن عدد 7
Parisa_pearl
30 January 2006, 03:54 AM
اينا همش كشكه.امكان نداره پول واسه بهزيستي خرج بشه.
راستي اگه عدد 7 رو بزني كنسل ميشه؟
ariana
30 January 2006, 09:23 AM
بابا همه اين حرفا الکيه قرار بوده يه همچين طرحي باشه اما عملي نشده و هيچي ازتون کم نميشه مگه الکيه درست هرکي هرکيه ولي نه اينقدر. مخابرات تو همه چيز دخالت کرده ولي هنوز همچين اجازه و امکاني بهش ندادن.خيالتون راحت
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.