PDA

View Full Version : رادياتور

bhf
14 January 2006, 07:22 PM
سلام خدمت دوستان
چند ماه پيش يك پرايد صفر گرفتم ولي نميدونم چرا تند و تند آب مخزن پلاستيكي رادياتور خالي ميشه . گفتم شايد سوراخ باشد اما چنين نبود . لطفا مرا راهنمائي كنيد ممنونتان خواهم شد

Amir1871
19 January 2006, 10:54 AM
دوست عزيز احتمالا پيچ بست يكي از جنتهاي متصل به رادياتور اتومبيل شما شل شده كه باعث نشتي آب رادياتور در حين كار كردن موتور شده كه به علت گرم شدن موتور تبخير گرديده و شما متوجه آن نمي شويد پس از خاموش كردن خودرو اطراف جنتها رو با احتياط با انگشت چك كنيد

config
19 January 2006, 04:07 PM
براي من هم همچنين اتفاقي افتاد نگاه كردم سوراخ نبود، بردم نمايندگي طرف از توي جيبش چسب در اورد، مخزن رو باز كرد چسب كاري كرد گفت يك ساعت ديگه مي توني ببنديشو بري (انگار كار هر روزشون بود.)

ashkan22
19 January 2006, 08:24 PM
حتما رادیوتور رو هوا گیری کن مشکل حتما از اونه اگر هم فن ماشین زیاد کار میکنه مشکل میتونه از رله فن باشه در این صورت حتما باید به نمایندگی نشون بدی

bhf
22 January 2006, 01:01 PM
ممنون از همراهي دوستان عزيز
لطفا در خصوص چگونگي هوا گيري کاملا توضيح فرمائيد يا بقول معروف : اين هوا گيري رادياتور يعني چه؟

kourosh69
22 January 2006, 02:48 PM
سلام خدمت دوستان
چند ماه پيش يك پرايد صفر گرفتم ولي نميدونم چرا تند و تند آب مخزن پلاستيكي رادياتور خالي ميشه . گفتم شايد سوراخ باشد اما چنين نبود . لطفا مرا راهنمائي كنيد ممنونتان خواهم شد

دوست گرامی :
همانطور که َAmir 1871 گفتند این ایراد هم می تونه نشتی از شلنگها و اتصالات باشه و هم اینکه می تونه از در رادیاتور باشه که با چک کردن نشتی و تعویض در رادیاتور ( ارزون هم هست البته اصلی بگیرید) نتیجه را بررسی کنید . انشاالله رفع خواهد شد ( من برای یکی از دوستان این مشکل را به همین صورت حل کردم )

موفق باشید

bhf
22 January 2006, 07:15 PM
ممنون از همدلي شما دوستان
ميروم كه تجربياتتان را بكار گيرم

saber2q
22 January 2006, 07:58 PM
گفتي ماشين صفره، ولي درب رادياتور و لاستيكش رو چك كن و از فيت بودنش اطمينان پيدا كن

ashkan22
22 January 2006, 09:44 PM
سلام یه دونه پیچ بالاست و یه دونه پاین زیر رادیوتور
هر دو را کمی باز کن و بعدیواش یواش اول پیج بالا و بعد وقتی اب خارج میشد و مطمین شدی کع هوا نداره پیچ پاین رو بند

FARZAD_1975
24 January 2006, 04:58 PM
ممنون از همدلي شما دوستان
ميروم كه تجربياتتان را بكار گيرم

آقا سلام اگه هنوز مشكل حل نشده درب رادياتور رو عوض كن ( قيمت فابريك 1000تومنه).
من عين مشكل شما رو داشتم. از هفته پيش تا حالا ماشين ديگه آب كم نكرده