topsoftware
14 January 2006, 04:29 PM
با سلام
اول از هر چیز باید از پیام تشکر و قدردانی کنم به خاطر برنامه فارسی ساز جدیدش که از نظر من کامالترین برنامه فارسی ساز میباشد. در مرحله بعد تشکر کنم به خاطر پشتیبانی که ارائه میده و اشکالات را بر طرف میکنه که امیدوارم همیشه موفق باشه.
من از ورژن 3.5.3 استفاده میکنم و سوالاتم در مورد این ورژن هست
1 چه طوری میتونم کاری کنم که عنوان تاپیک ها مشخص باشد اما برای دبدن محتوای تاپیک باید کاربر حتما کد وارد کند
2 چطوری میتونم اسکرول قرار بدم
3 چطوری میتونم طبق عکس زیر این کار را انجام بدم
1642
4 آمار افرادی که در 24 ساعت گذشته ثبت نام کردند
5 Statistics - Top 10 را همانند عکس زیر
1643
6 چطوری میتونم اسم مدیران را به بغل انجمنها ازافه کنم مثل عکس زیر
1644
7 چطوری میتونم عکس برای موضوع تالارها مثل همین سایت قرار بدم
در ضمن پیام عزیز و دیگر دوستانی که این پلاگین سایت های ارجاع دهنده را نصب کرده اند لطف کنید مراحل نصب این برنامه و دیگر موارد را کمی بیشتر و واضح تر توضیح دهید بسیار سپاسگذار خواهم بود:icon_cool
با تشکر
اول از هر چیز باید از پیام تشکر و قدردانی کنم به خاطر برنامه فارسی ساز جدیدش که از نظر من کامالترین برنامه فارسی ساز میباشد. در مرحله بعد تشکر کنم به خاطر پشتیبانی که ارائه میده و اشکالات را بر طرف میکنه که امیدوارم همیشه موفق باشه.
من از ورژن 3.5.3 استفاده میکنم و سوالاتم در مورد این ورژن هست
1 چه طوری میتونم کاری کنم که عنوان تاپیک ها مشخص باشد اما برای دبدن محتوای تاپیک باید کاربر حتما کد وارد کند
2 چطوری میتونم اسکرول قرار بدم
3 چطوری میتونم طبق عکس زیر این کار را انجام بدم
1642
4 آمار افرادی که در 24 ساعت گذشته ثبت نام کردند
5 Statistics - Top 10 را همانند عکس زیر
1643
6 چطوری میتونم اسم مدیران را به بغل انجمنها ازافه کنم مثل عکس زیر
1644
7 چطوری میتونم عکس برای موضوع تالارها مثل همین سایت قرار بدم
در ضمن پیام عزیز و دیگر دوستانی که این پلاگین سایت های ارجاع دهنده را نصب کرده اند لطف کنید مراحل نصب این برنامه و دیگر موارد را کمی بیشتر و واضح تر توضیح دهید بسیار سپاسگذار خواهم بود:icon_cool
با تشکر