PDA

View Full Version : چند سوال در مورد بهبود عملکرد vBulletin

topsoftware
14 January 2006, 04:29 PM
با سلام
اول از هر چیز باید از پیام تشکر و قدردانی کنم به خاطر برنامه فارسی ساز جدیدش که از نظر من کامالترین برنامه فارسی ساز میباشد. در مرحله بعد تشکر کنم به خاطر پشتیبانی که ارائه میده و اشکالات را بر طرف میکنه که امیدوارم همیشه موفق باشه.
من از ورژن 3.5.3 استفاده میکنم و سوالاتم در مورد این ورژن هست
1 چه طوری میتونم کاری کنم که عنوان تاپیک ها مشخص باشد اما برای دبدن محتوای تاپیک باید کاربر حتما کد وارد کند
2 چطوری میتونم اسکرول قرار بدم
3 چطوری میتونم طبق عکس زیر این کار را انجام بدم
1642
4 آمار افرادی که در 24 ساعت گذشته ثبت نام کردند
5 Statistics - Top 10 را همانند عکس زیر
1643
6 چطوری میتونم اسم مدیران را به بغل انجمنها ازافه کنم مثل عکس زیر
1644
7 چطوری میتونم عکس برای موضوع تالارها مثل همین سایت قرار بدم
در ضمن پیام عزیز و دیگر دوستانی که این پلاگین سایت های ارجاع دهنده را نصب کرده اند لطف کنید مراحل نصب این برنامه و دیگر موارد را کمی بیشتر و واضح تر توضیح دهید بسیار سپاسگذار خواهم بود:icon_cool
با تشکر

payamix
14 January 2006, 04:40 PM
1-برای آنکه تنها کاربران وارد شده به سایت بتوانند نوشته های تاپیک ها را بخوانند باید گروه کاربری Unregistered / Not Logged In رو ویرایش کنید.

در قسمت Forum Viewing Permissions باید Can View Thread Content را روی خیر و سایر گزینه های دیدن تالار ها را روی بلی ست کنید. (تنها نسخه های 3.5 )

payamix
14 January 2006, 04:45 PM
4-آمار افرادی که در 24 ساعت گذشته ثبت نام کرده اند :
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=83068

topsoftware
14 January 2006, 04:59 PM
پیام عزیز
در مورر اول من میخوام که همه بتونند عناوین را و موضوع را ببینند اما محتویات فقط قابل دسترسی برای اعضا باشد
در مورد دوم و پلاگینی که شما ارائه کردید اگر امکان داره مراحل نصب را کمی بیشتر توضیح دهید چون من متوجه نشدم البته میدونم که این مسئله از خنگی و ناشی بودن من سر چشمه میگیره که شما حتما منو حفو خواهید کرد:icon_neut

payamix
14 January 2006, 05:03 PM
3-آیتم سوم رو من متوجه نشدم ، چیزی در این تصویر فراتر از امکانات استاندارد ویبلتن نیست.

2و6و7 - برای سایر پلاگین ها همین سایت vbulletin.org رو جستجو کنید ، من لینکی در اختیار ندارم.

7-برای قرار دادن تصویر علاوه بر پلاگین میتوانید تگ های html رو در قسمت شرح تالار قرار بدین.

payamix
14 January 2006, 05:05 PM
...در مورر اول من میخوام که همه بتونند عناوین را و موضوع را ببینند اما محتویات فقط قابل دسترسی برای اعضا باشد...

بله ، بنده همین رو شرح دادم.

...در مورد دوم و پلاگینی که شما ارائه کردید اگر امکان داره مراحل نصب را کمی بیشتر توضیح دهید چون من متوجه نشدم البته میدونم که این مسئله از خنگی و ناشی بودن من سر چشمه میگیره که شما حتما منو حفو خواهید کرد...

هر مشکلی در این مورد دارید در همون تاپیک پرسش بفرمایید.
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=16272
با سپاس

topsoftware
14 January 2006, 07:06 PM
پیام جات طیق فرمایشات شما عمل کردم و دیده شدن تاپیکها درست شد
اما من مرتکب اشتباهی شدم که پیداش نمیکنم د آن هم این هست که جلوی 2 از تالارهای من نوشته خصوصی چه طوری میتونم این گزینه را بر دارم
ممنون

topsoftware
14 January 2006, 10:00 PM
پیام جان من این فایل را دریافت کردم اما هیچ توضیحی برای نحوه نصب آن پیدا نکردم اگر براتون امکان داره طریقه نصب و راه اندازی را بگوئید
ممنون

payamix
14 January 2006, 10:44 PM
کدوم فایل ؟!

topsoftware
15 January 2006, 07:56 AM
کدوم فایل ؟!
4-آمار افرادی که در 24 ساعت گذشته ثبت نام کرده اند :
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=83068
طرز نصب?