PDA

View Full Version : پژو 207

m16586
13 January 2006, 07:34 PM
این هم چند عکس رسمی از پژو 207

[Only registered and activated users can see links]

fizzi
13 January 2006, 07:47 PM
فكرميكردم قشنگتر از اينها باشه.كي به بازار مياد؟

BloodReza
13 January 2006, 08:40 PM
این حالا جدیده؟
مشخصات فنیش چی هست؟

m16586
13 January 2006, 09:05 PM
فعلا فقط همین اطلاعات مختصر ازش هست

french carmaker peugeot head frederic
saint-geours presents the new peugeot 207 model to the media in
villepinte near paris january 12, 2006. the peugeot 207 measures 4.03
m in length with a wheelbase of 2.54 m and is available with 1.4
litre or 1.6 litre petrol or diesel engines.

طول 4.03
فاصله محورها 2.54
موتورهای بنزینی و دیزل 1.4 و 1.6

رحيم توكلي
13 January 2006, 11:12 PM
یه چیزش خوبه هر کی اینو بگیره نیازی به تعویض چراغ اسپورت نداره

fizzi
13 January 2006, 11:33 PM
چيزي به جز يك 307 كوچكتر نيست . :icon_ques

به نزر من هويت طراحي 206 رو نداره !:icon_mad:

حيف شد چون 206 ميتونست حداقل 2 سال ديگر هم بمونه..:icon_redf

اينهم پژو 307 كه چند ماه پيش facelift شد:

رحيم توكلي
14 January 2006, 04:00 AM
این که همونه فرقی با هم ندارند فقط دو در وچهار درشون با هم فرق داره

SMN
14 January 2006, 06:11 AM
206 فقط توی ایران 4 در داره جاهای دیگه 2 داره فقط!!
نمیدونم چرا این 206 به دل ما نمیشینه 207 هم همینطور حالا شاید صندوقدار بشه خوب بشه:icon_razz

BloodReza
14 January 2006, 08:26 AM
206 فقط توی ایران 4 در داره جاهای دیگه 2 داره فقط!!

تو یه فیلم که جمعه شب ها نشون میده(همون پلیس زنه) ماله فرانسه همهست ماشینای پلیس 206 چهار در هم هست

kiantom
14 January 2006, 09:44 AM
با سلام
اتومبيل پژو 206 در دو حالت 5 درب(Berline) و 3 درب (Coupe) (با در نظر گرفتن درب عقب خودرو) در كليه كشورهايي كه شبكه فروش پژو فعاليت دارد موجود ميباشند و اينطور نيست كه مدل 5 درب فقط در بازار ايران عرضه شود!!!
پيروز باشيد.

fizzi
14 January 2006, 01:00 PM

رحيم جان ....به نزر شما مدل 307 و207 يكي هستند ؟
كمي به عكسها دقت كنيد .عكسي كه من گزاشتم پژو 307 هست نه 207 !

پژو 207:

پژو 307 :

به همين دليل گفتم 207 يك طراحي مستقل و نو آورانه نداره چ.ن خيلي شبيه 307 شده و براحتي اشتباه گرفته مي شه..:icon_surp

رحيم توكلي
14 January 2006, 06:53 PM
منم که نگفتم دقیقن همینه گفتم که خیلی شبیهه

m_patriot
15 January 2006, 12:24 AM
با با صد رحمت به 206 خودمون.حداقل یه خورده مردونس.اینو خیلی شلوغ پلوغ کردن

محمد رضا محمدي
15 January 2006, 12:21 PM
مشکل همیشگی خودروهایی که طراحی فوق العاده قوی و محبوبی دارند ارایه نسل بعدی بوده و هست ....!! و همیشه سیل انتقادات و پیشنهادات به جا و نا بجا رو در پی داره ..

config
15 January 2006, 02:22 PM
ما هدف از طراحي به اين زشتي چي بوده ؟؟؟

tiesto
18 January 2006, 08:24 PM
اين هم يك عكس خوشگل براي Desktop شما:

قابلي نداشت! :icon_surp

مربا
18 January 2006, 10:38 PM
واسه خانوما خیلی قشنگه.قیمتش حدودا چند خواهد بود؟اما کاش 4 در بود.

fizzi
18 January 2006, 10:43 PM
4 دربش هم هست...يك سري عكس برام رسيده .الان براتون ميزارم.

fizzi
18 January 2006, 11:13 PM
انواع مختلف : 3 درب , 5 درب , gti

مدل 5 درب: :icon_evil

فضاي داخلي::

باز هم هست.

مربا
18 January 2006, 11:23 PM
ممنون .خیلی خوشگله.

arash p mbz bmw
19 January 2006, 01:10 PM
البته توی فرانسه قیمت این خودرو حدودا 13 تومنه نمیدونم وقتی بیاد چقدر میشه
البته قول داده شده تا سال بعد وارد ایران بشه و تولید بشه
فکر کنم حدودا قیمتی بالغ بر 15تومن داشته باشه که پایینتر هم میاد

fizzi
19 January 2006, 01:35 PM
البته توی فرانسه قیمت این خودرو حدودا 13 تومنه نمیدونم وقتی بیاد چقدر میشه
البته قول داده شده تا سال بعد وارد ایران بشه و تولید بشه
فکر کنم حدودا قیمتی بالغ بر 15تومن داشته باشه که پایینتر هم میاد

ميشه بفرماييد چه منبعي اين خبر رو داده؟!!

چون متاسفانه ايران خودرو بر اساس سياستهاي غير منطقي وغير قابل توجيه همه قالبهاي بدنه پژو 206 رو خريده و سرمايه گزاري عظيمي براي اين مدل كرده ... :icon_bigg :icon_mad: :icon_conf

بنابراين قضيه توليد اين ماشين در ايران به شدت منتفي هست . :icon_ques

arash p mbz bmw
19 January 2006, 01:50 PM
fizziجون من این مطلبو توی روزنامه ی شرق دیروز خوندم
اصلا یه قسمت زده بود به نام 207
منم به استناد از اون گفتم
البته پژو به خاطر همین 207داره اریان رو سر میدونه
امان از این پژو و ایرانخودرو

fizzi
19 January 2006, 02:14 PM
اين هم خبر روزنامه شرق ديروز :::

پژو ۲۰۶ به ۲۰۷ بدل مى شود

بدون شك پژو ۲۰۶ يكى از موفق ترين خودروها در اروپا بوده است. در ايران نيز مشابه اين وضعيت وجود دارد. ارديبهشت آينده اين خودروى موفق بدل به خودرويى جديد با نام پژو ۲۰۷ خواهد شد. تاكنون بيش از ۵ ميليون دستگاه پژو ۲۰۶ در كشورهاى مختلف از جمله ايران به فروش رفته است. حالا اين موفقيت، مقامات پژو را وادار به ساخت محصول جديد خود كه تصويرش را مى بينيد، كرده است. پژو ۲۰۷ با تكميل و تغييراتى در ۲۰۶ به بازار عرضه مى شود. دو خودرويى كه در تصوير مى بينيد دو شكلى است كه ۲۰۷ به اين اشكال عرضه مى شود. يكى از آنها مدل اسپورت (سمت چپ عكس) و ديگرى مدل كلاسيك (سمت راست) است. فردريك سنت- ژور مدير پژو كه مجموعه تحت هدايتش به همراه سيتروئن تحت يك شركت واحد به نام PSA فعاليت مى كند، گفته است كه خودروى جديد ۲۰ سانتى متر از ۲۰۶ بزرگتر است. قيمت آن هم در اروپا با تجهيزات جانبى حدود ۱۲ هزار يورو (نزديك ۱۳ ميليون تومان) ذكر شده است. مدير پژو تاكيد مى كند كه با ورود خودروى جديد به هيچ وجه محصول موفق پژو ۲۰۶ از بازار خارج نخواهد شد و تا مدتى اين خودرو در كنار ۲۰۷ به فروش خواهد رفت- و البته توليد هم خواهد شد. در ماه مارس (اسفند) يعنى حدود دو ماه ديگر مراسم معرفى خودروى جديد در نمايشگاه خودروى ژنو در سوئيس برگزار مى شود. در ماه مه يعنى ارديبهشت هم فروش آن در بازار اروپا آغاز خواهد شد. بسيارى معتقدند كه اين خودروى جديد مى تواند رقيبى براى آنچه باشد كه خود پژو با مشاركت خودروسازان ايرانى و تحت نام پژو ۲۰۶ آريان ساخته است. تيم طراحى پژو تحت سرپرستى ژرارد ولتر كار طراحى ۲۰۷ را بر عهده داشته اند. تمايل مردم به خودروهاى كوچك و كم مصرف باعث شده كه چنين خودروهايى در اروپا جايگاه خوبى داشته باشند.

-----------------------------------------------------------------

اين تور كه از اين خبر استنباط ميشه و با توجه به مطالبي كه گفته شد , ورود يا توليد اين اتومبيل در ايران منتفي هست ...:icon_ques

رحيم توكلي
20 January 2006, 04:22 AM
فک میکنید فرانسه امتیاز خط تولیدشو به ایران هم بده

arash p mbz bmw
20 January 2006, 02:47 PM
سلام
رحیم جان به نظر من میده چونکه:
پژو دنبال فروش بیشتر توی ایرنه
اون داره میبینه که هیوندایی یا فولکس چه سرمایه گذاری هایی دارن میکنن برای همین مهره ی قویترشو برای بدست گرفتن بازار وارد میدون میکنه
fizziجان
به نظر شما چرا پژو 207 رو وارد نمیکنه؟!!

tiesto
20 January 2006, 04:01 PM
سلام
رحیم جان به نظر من میده چونکه:
پژو دنبال فروش بیشتر توی ایرنه
اون داره میبینه که هیوندایی یا فولکس چه سرمایه گذاری هایی دارن میکنن برای همین مهره ی قویترشو برای بدست گرفتن بازار وارد میدون میکنه
fizziجان
به نظر شما چرا پژو 207 رو وارد نمیکنه؟!!

براي اينكه ديگه كسي اون موقع 206 ها و آريان هاي ايران خودرو را نميخره! :icon_smil

m16586
20 January 2006, 08:51 PM
چند تا عکس دیگه از 207

A.R.T
24 February 2006, 09:13 AM
پژو ، 207 خود را در نمايشگاه اتومبيل ژنو به جهانيان عرضه خواهد کرد. پژو در نظر دارد در هفتاد و ششمين نمايشگاه بين المللي ژنو که در 28 فوريه ( 9 اسفند ماه ) در ژنو پايتخت سوئيس برگزار خواهد شد، مدل 207 خود را عرضه نمايد. به گفته صاحب نظران اين خودرو بدون شک ستاره اين دوره از نمايشگاه خواهد بود. اين خودرو وظيفه سنگين جانشيني موفق ترين و پرفروش ترين مدل ساخت اين خودرو ساز فرانسوي يعني پژو 206 را بعهده خواهد داشت.

پژو 206 توانست در طول مدت توليد خود از سال 1999 تا کنون چندين مرتبه عنوان خودروي سال اروپا را از آن خود نمايد و تا کنون بيش از 4/5 ميليون دستگاه از اين خودرو در سطح جهان توليد شده است. البته پژو هيچ برنامه مشخصي براي قطع توليد مدل 206 اعلام نکرده و عرضه اين مدل همچنان ادامه خواهد داشت

ضمناً همانطوريکه خوانندگان عزيز مطلع هستند توليد مدل 4 درب صندوق دار 206 در کشور ما آغاز گشته و به بازار کشورهاي در حال توسعه عرضه خواهد شد. اگر چه اين مدل در بازار اروپا بالاخص اروپاي شمالي و فرانسه بدليل عدم استقبال ساکنان اين کشورها از خودروهاي کوچک صندوق دار بندرت ديده خواهد شد. به نظر مي رسد هدف پژو از عرضه 206 صندوق دار رقابت با رنو لوگان ( L-90 ) در کشورهائي چون ايران، روسيه، روماني، اروپاي شرقي و بطور کلي کشورهايي که L-90 در آنها حضور خواهد يافت، باشد.

پژو به منظور تائيد بر اهميت 207 مدل مفهومي اسپرت اين مدل را نيز تحت عنوان RCMP 207 را که داراي موتور 2 ليتر 16 سوپاپ است و 280 اسب بخار نيرو در 8500 دور در دقيقه توليد مي نمايد را عرضه کرده است. RCMP 207 داراي جعبه دنده سکوئنشيال 6 دنده ورينگ هاي 18 اينچي است .

ورود 207 استانداردهاي جديدي را براي اين کلاس از خودروها تعريف خواهد نمود. شکل ظاهري جذاب آن در برگيرنده نشانه هايي از طراحي جديد پژو است که جايگزين شايسته اي براي 206 خواهد بود.

اين خودرو داراي جلو پنجره بزرگ است که در تمام مدلهاي جديد پژو ديده مي شود. 207 از لحاظ ابعاد تا حدودي از 206 بزرگتر است. طول آن به 03/4 متر و فاصله بين دو محور آن به 54/2 متر مي رسد و عرض آن به 72/1 متر افزايش يافته است. اين خودرو در ابتدا با سه نوع موتور بنزيني و سه نوع موتور توربو ديزل عرضه خواهد شد . کمي ديرتر نيز موتور بنزيني قويتر اين مدل ، که محصول مشترک ] پژو ـ ب ام و[ هستند عرضه مي گردد.

موتورهاي بنزيني اين مدل عبارتند از :

1/4 ، بقدرت 75 اسب بخار

1/4 ، 16 سوپاپ بقدرت 90 اسب بخار

1/6 ، 16 سوپاپ بقدرت 110 و 115 اسب بخار

1/6 توربو ، بقدرت 150 و 170 اسب بخار که البته پژو قطعاً در آينده نزديک مدل قويتري را نيز بعنوان جانشين پژو RC 206 که 180 اسب بخار قدرت دارد معرفي خواهد نمود.

fizzi: تاپيكهاي مشابه ادغام شدند.دوستان از زدن تاپيك تكراري خودداري كنند. در غير اينصورت تاپيك جديد پاك خاهد شد.

m16586
1 March 2006, 06:08 PM
این هم مدل RC 207 در یک نمایشگاه رسمی

Malkemid
1 March 2006, 07:18 PM
پژو به منظور تائيد بر اهميت 207 مدل مفهومي اسپرت اين مدل را نيز تحت عنوان RCMP 207 را که داراي موتور 2 ليتر 16 سوپاپ است و 280 اسب بخار نيرو در 8500 دور در دقيقه توليد مي نمايد را عرضه کرده است. RCMP 207 داراي جعبه دنده سکوئنشيال 6 دنده ورينگ هاي 18 اينچي است .
280 اسب بخار؟!!:icon_sad:

لینک کار نمی کنه...از دوستان تقاضا دارم اگه عکس یا تیزر از این ماشین دارن بذارن ما هم استفاده کنیم

m16586
1 March 2006, 07:37 PM

لینک کار نمی کنه...

آدرس دیگه ای اگر می دونین بگید تا اونجا آپلود کنم این سایت sharemation هر وقت لازمش داریم همیشه ما رو شرمنده می کنه

fizzi
1 March 2006, 07:45 PM
حالا چرا پيوست نمي كني ؟!

m16586
1 March 2006, 08:06 PM
حالا چرا پيوست نمي كني ؟!

سعی کردیم نشد میخواهی برات email کنم خودت اگر زحمتی نیست ترتیبش رو بده

fizzi
1 March 2006, 08:11 PM
ok پس بده من توي persian gig خودم بزارم بعد لينكشو بدم خودت اينجا بزاري.

m16586
1 March 2006, 08:28 PM
با سپاس از دوست عزیز fizzi

به عقیده من که خیلی قشنگه نظرم را راجع به 207 عوض کرد :icon_wink

Malkemid
1 March 2006, 10:45 PM
کسی راجع به 280 اسب چیزی نگفت؟...اصولا یه موتور 2 لیتری می تونه 280 اسب قدرت داشته باشه؟(البته شاید منظورش تیونینگ شده بود)
برای آپلود عکسها : [Only registered and activated users can see links]

Malkemid
3 March 2006, 03:35 AM
چند تا عکس از 207... من زیاد از اصالت طراحی و اینا سر در نمیارم...ولی این ماشین واقعا خوشگله....

minerva
3 March 2006, 01:52 PM
حالا كاريم به خوشكلي يا زشتيش نداشته باشين.شركت پژو قسم خورده كه محصولاتش هر روز پر خرج تر از ديروزه! شايد ايمن تر باشه.كه حتما همينطوره ولي قيافه ماشين داد ميزنه كه حداقل 1.5 برابر 206 خرج داره! البته شايد بعضي ها بگن منطقيه ولي به نظر من اينجا پژو اومده اقتصادي بودن رو فداي زيبايي كرده! شما فقط تصور كنين اگه يه ضربه كوچك از جلو به اين ماشين بخوره چه اتفاقي ميفته!

m16586
3 March 2006, 05:44 PM
کسی راجع به 280 اسب چیزی نگفت؟...اصولا یه موتور 2 لیتری می تونه 280 اسب قدرت داشته باشه؟(البته شاید منظورش تیونینگ شده بود)
برای آپلود عکسها : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

معمولا موتورهایی که برای رالی ساخته میشن از آلیاژهای خاص توی اونها استفاده میشه و عمرشون هم به همین دلیل فشار و دمای خیلی زیاد کمه 206 رالی هم قدرتش در حد همین 280 تا 300 اسب است.

موتور های فرمول یک با حجم موتور 3 لیتری قدرتی بالاتر از 1000 اسب دارند