View Full Version : در مورد دزدگير و كامپيوتر سمند ال ايكس
2244145
13 January 2006, 01:01 AM
با سلام
بچه ها سيستم دزدگير ماشينم بهم ريخته وقتي درها را قفل ميكنم ودزدگير فعال ميشه بعد از چند ثانيه خود به خود شروع ميكنه به آزير زدن البته سسيتم كامپيوتر هم روشن ميشه و دزدگير فعال است رو صفحش ظاهر ميشه سسيتم كامپيوتر را ريست هم كردم فايده نداره من اين ماشين رو 5 روزه كه گرفتم و فقط 20 كيلومتر باهاش رفتم به نظر شما ايراد از چيه ؟
در ضمن كامپيوترش فقط 8 كزينه داره و ظبط صدا و ماشين حساب نداره در ضمن ميزان بنزين و كيلومتر هم روش نميفته آيا جديدا اين طوري شدن؟
در ضمن در مورد دزدگير اينو بگم كه مثل اين كه در ماشين و باز كني و دزدگير فعال بشه در صورتي كه همه در ها بستن !
با تشكر از راهنما ييتون
navid-83
13 January 2006, 04:41 AM
دوست عزیز ماشین ما هم همون 8 گزینه رو داره ولی با ظبط صدا و ماشین حساب.ضمنا سرعت هم روش میافته که البته یه کم(حدود 3-4 کیلومتر در ساعت) کمتر از چیزی هستش که کیلومتر شمار نشون میده. ولی مقدار بنزین نه.سابقا دمای اتاق رو هم نشون میداد ولی الان نشون نمیده.
در مورد دزد گیر هم امتحان کن ببین که سیمهای آژیر شل نباشه.(باید کاملا و کاملا سفت باشه)
اگه سفت بود ببین موقع حرکت میگه که یکی از درها بازه یا نه. هر کدوم از درها.البته باید چند بار امتحان کنی.
مال ما هم همین مشکلو داشت.که یک بار که مسافرت بودیم نزدیک ظهر گفت که در موتور بازه.همون شب همین مشکل شما پیش اومد که بعد از حدود 1.5 ساعت فهمیدیم که هم سیم هاش شله هم کلید در موتور اشکال داره.
m16586
13 January 2006, 04:18 PM
باید با شرکتی که سیستم کامپیوتری ماشین رو ساخته تماس بگیری اگه تهران باشی خودشون یکی رو می فرستن برات درست می کنه این مشکل رو ماشین های دوستان من هم داشتن به همین نحو عمل کردن
البته ماشین دوستان من سمند معمولی بود
hamedbo
13 January 2006, 05:01 PM
من سمند معمولي دارم وگاهي دزدگيرش اصلا عمل نمي كنه.بايد خودتو بكشي تا در ها رو باز كنه و ببنده.
گاهي هم وقتي قفل مي شه آژير ميكشه .
البته در مورد اول فكر مي كردم از ريموتش باشه و باتريشو عوض كردم فايده نداشت.
دوستان اكه مارك باتري خوب و راه حل بهتري دارند لطفا راهنمايي كنند.
ممنون
راستيي يكي از دوستانم سمند ال ايكس داشت و روش مقداربنزين رو مينوشت
ولي ممال من كه معموليه سرعت رو مي نوسهو 10 تا آپشن داره
mojtabad
14 January 2006, 02:24 AM
راه حل سريع :سر باطري مثبت را بردار يا فيوز مادررا بردار بعداز 1دقيقه وصل كن درست ميشود
mhabbasi
22 January 2006, 02:47 AM
1) شاید شوک سنسور شما بسیار بالا باشه
2)یکی از 6 درب باز باشه
3) دستگاه ریموت قفل مرکزی شما ایراد به هم زده باشه
4)سیستم هوشمند خراب باشه....
hamedbo
22 January 2006, 05:03 PM
نه درها بازند نه شك سنسور بالاست
يه 10 دقيقه جلو خونه اذيتم كرد
دردگيرشم خاموش كردم فايده نداشت
آخر نشستم توش يه 5 دقيقه اي روشنش گذاشتم درست شد
البته ديگه از اون موقع اينجوري نشده
ali_mzd
1 February 2006, 01:24 PM
aziz kelide kapootet kar nemikone bayad bebari namayandegi begi ke vasat ghatesh konan , chon dorost ja nemiofte fek mikone ke dare kapoot baaz moonde vase hamin ajir mizane ! khodroye melimoone dige
ترجمه:کلید کاپوت کار نمی کند باید ببری نمایندگی درست کنند چون درست جا نمی افتد آژیر می کشد
تذکر تایپ غیر از پارسی ممنوع بار دیگر پست شما پاک خواهد شد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.