View Full Version : LG P7200
Mahan
13 January 2006, 12:19 AM
نظرتون چیه؟
http://www.lge.com/download/product/P/P7200/p4700_l_lge_lge.jpg
(javascript:void(0);)
</SPAN>
(http://www.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=070102&categoryId=070102&parentId=07&modelCodeDisplay=P7200&contentsTypeFlag=null&model=NOTHING&quality_spec_id=&quality_spec_value=&pagePerNum=6#)
(http://www.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=070102&categoryId=070102&parentId=07&modelCodeDisplay=P7200&contentsTypeFlag=null&model=NOTHING&quality_spec_id=&quality_spec_value=&pagePerNum=6#)
Messaging
SMS/EMS/MMS
●/●/●
Video MMS
-
E Mail
●
Predictive Text Input(T9)
●
Basic Specification
Type
Clamshell
RF band
900/1800/1900
Dimension[LxWxD](mm)
97.7X50X17mm
Weight with Batt. Standard(g)
105
Standard Batter, Max(mAh)
820,Li-ion
Stand-by Time, Max(hrs)
200
Talk Time(hrs)
2
Display
External LCD(pixel):96X96
# of Color:65K, TFT
inch:1.17"
Internal LCD(pixel):176X220
# of Color:176X220
inch:2
Viration Alert
●
SIM Toolkit
●
Data/Fax
●/●
GPRS
●(class10)
Internet
WAP(version)
●(2.0)
Download/Save as Support
●
Instant Messaging
-
Data Connectivity
IrDA
-
USB/PC Sync
●/●
PIM
Scheduler/Alarm
●/●
Phonebook(# of names)
●(1000)
Personalization
Wallpaper/Screen Saver
●/●
Picture/Ring Tone Downloading
●/●
Advancced Features
Video Telephony
-
Java(version)
●(MIDP 2.0)
MIDI(palyphonic)
●(64)
Key Tone Effect
●
Built-in Game(# of games) / Java Game(data CD)
●(1)/●
VOD/AOD
●/●(AAC,AAC+ AAC++)
Image/Video Capture
●/●
Camera
●(2M,CMOS)
Camera Zoom
x4
Internal Memory(MB)
68MB
External Menory(MB)
T-flash
MP3
●
Voice Memo
●
PTT
-
Bluetooth
●
Accessory
Strap
▲
Travel Adapter
●
Belt Clip
-
Data Kit
-
Data CD
●
USB cable
●
Ear Microphone(headset)
●
Extended Battery
●
Desktop Charger
-
Cigar Lighter Adapter
▲
Portable Handsfree(unistall)
-
Handsfree(install)
-
Bluetooth Headset
▲
Bluetooth Handsfree(Car-Kit)
▲
moeinifar
13 January 2006, 12:38 AM
آقا ال جی مفتش گرونه جالب نیست اصلا
رحيم توكلي
13 January 2006, 01:25 AM
بد نیست ولی ال جیه دیگه من که نداشتم ولی میگن کیفیت خوبی نداره
BloodReza
13 January 2006, 10:31 AM
LG واسه اون کسایی هست که یه پول زیادی میخان برای خرید موبایل بدن ولی نمیدونن چی بگیرن سامسونگ هم همینطور
امکاناتش جالب میاد ولی اصلن مارک LG ارزش خرید نداره(تو موبایل)
ndm
22 January 2006, 01:47 AM
واقعا موبايل خوشگليه صفحه كليدش مثل موتورولا ست.كلا مخلوطي از هيونداm350 ونوكيا n71وموتورولا3i .البته هيونداي m350دوربينش 3 مگا پيكسله.
كافيه يه چيزه + بشنوم برم بخرمش.:icon_cool آخه چرا همه از ال جي بد ميگن؟:icon_cry:
Mahan
22 January 2006, 03:03 PM
این مدل تلوزیون داره؟؟؟؟
BloodReza
22 January 2006, 05:45 PM
این مدل تلوزیون داره؟؟؟؟
نه بابا تلویزیونش کجا بود فک کنم از اینکه تو تبلیغش میگه تلویزیون پلاسما(یه هم چی چیز) کیفیت LCD صفحه نمایشش هست
mehran_tavakoli
25 January 2006, 06:18 PM
من می خوام برای خواهرم بخرمش خوبه؟
نزدیکای قیمت ال جی با همین امکانات چی خوبه؟
BloodReza
25 January 2006, 08:24 PM
من می خوام برای خواهرم بخرمش خوبه؟
نزدیکای قیمت ال جی با همین امکانات چی خوبه؟
بابا این همه گوشی خوب تورنج این هست چرا میخای اینو بگیری البته من قیمتشو نمیدونم
ولی فرض بگیریم تا 400 تومن هست برو طراغ K750 Wٌ800 ُS700 6630 6670 My-X8 W550
Mahan
25 January 2006, 09:00 PM
ایرادهای این گوشی چیه که این قدر بهش گیر می دین؟
mehran_tavakoli
25 January 2006, 09:19 PM
آخه مگه چه شه؟کسی خریده ایرادی داشته>
mehran_tavakoli
25 January 2006, 10:20 PM
یک گوشی جدید حدود 300000 به من معرفی کنید
مگه ال جی چشه
*علی*
25 January 2006, 10:42 PM
سلام خدمت همه دوستان
جناب mahan خان ناراحت نشو از این حرف ها تو این سایت زیاد شنیدی و شنیدم و میشنوی نمی دونم چرا دوستان به جای این ایراد های بنی اسراییلی و گذاشتن عیب روی یک کالا حالا مهم نیست مال کدوم کشور یا کارخانه . بحث علمی با دلیل ارایه نمیدهند
من از خیلی از افراد شنیدم گوشی lg اصلا بدرد نمی خوره اما زمانی که از عیب اون سوال میکردم کسی جوابی نداشت
بنده تا دو ماه پیش یک گوشی LG 7100 داشتم خدا میدونه که هر چی میگم راست
به هر کی گفتم مسخره میکرد میگفت 340 هزار تومان دادی LG خریدی
حالا مقایسه اش میکنم با سایر گوشی هایی که داشتم
مثلا در مورد شارژ کردن خدا میدونه من گوشی رو ساعت 11 یا 12 شب میزاشتم تو شارژ تا صبح ساعت 5 یا 6 باطریش آخ نمی گفت ( اگه مطلع باشید میگویند برای اینکه عمر باطری زیاد بشه بیشتر از 3 ساعت تو شارژ به طور مداوم نگزارین ) این باطری 2 سال هنوز مثل روز اول کار میکنه
یا در مورد طول نگه داشتن شارژ من همیشه گوشیم رو لرزش بود یعنی بیشترین مصرف انرژی خدا وکیلی 2 تا 3 روز کامل میرفت البته میانگین 15 تا 20 تماس هر روز داشتم
یا در مورد زمین خوردن بارها زمانی از دستم رها میشود ولی یک بار هم تعمیرگاه نبردمش و عیب نکرد
فقط مشکلی به نظر بنده داشت صدای مودی هایش کم بود برای همین همیشه تو جیبم بود و روی ویبره می گزاشتمش
تابستان بندر انزلی دستم خونی شده بود گوشی رو نجس کرده بود من هم دیوونه بازی در آوردم بردم زیر آب شیر شستمش خدا میدونه راست میگم تازه روشن هم بود تا چند ساعت سالم بود بعد از اون صفحه اش بالا نمی اومد خودم بازش کردم با سشوار خشکش کرد مثل روز اول شد
من هم که پورو شده بودم دیده بودم هیچچیش نشد گذاشتم تو جیبم و شلوارمو بالا زدم و رفتم تو در یا پاهامو زدم به اب که یکدفعه موج زد بازم آب رفت توش اما اینباری خاموش شد و باز زمانی که دوباره خشکش کردم هواسم نبود یکی از فلتاش پاره شد دیگه هم گیر نیومد که نیومد
از همه دوستانی که این نوشته رو خواندن تشکر و معذرت خواهی میکنم که پر حرفی کردم
هدف من از این خاطرات و .... این بود که بگم اگه کسی از شما مشورت خواست اونی که دیدید و دلیل دارید بگید نه روی هوا حرف بزنید و بگید چون شنیدید بده پس حتمی بده
یاعلی
BloodReza
26 January 2006, 08:42 AM
من گوشی رو ساعت 11 یا 12 شب میزاشتم تو شارژ تا صبح ساعت 5 یا 6 باطریش آخ نمی گفت ( اگه مطلع باشید میگویند برای اینکه عمر باطری زیاد بشه بیشتر از 3 ساعت تو شارژ به طور مداوم نگزارین ) این باطری 2 سال هنوز مثل روز اول کار میکنه
6630 ام رو من شاب شارژ میکنم قسم میخورم که از ساعت 10 شب تا ساعتای 9 10 به شارژ هست تازه اگه بخام برم بیرون درش میارم
زیر آب شیر شستمش خدا میدونه راست میگم تازه روشن هم بود تا چند ساعت سالم بود بعد از اون صفحه اش بالا نمی اومد
قبلن هم گفتم 3230 یکی از فامیل تو ماه رمضان افتاد تو چال دستشویی تازه 4 بار هم آب کشید سالمه سالمه
منم با LG لج ندارم و ارث بابامو که نخورده فقط هر چی بگیری مطمعن باش به اندازه اونقدر که پول دادی انتخابای بهتری برای خرج کردن داشتی
saeed_charmer
28 January 2006, 03:23 PM
سلام به همه
من خودم گوشی LGP7200 خریدم خیلی هم ازش راضی هستم . هم MP3 Player . camera , cooldisk . دیگه از یه گوشی چی میخوای . انتن دهی شم خویه
Mahan
28 January 2006, 08:40 PM
سلام به همه
من خودم گوشی LGP7200 خریدم خیلی هم ازش راضی هستم . هم MP3 Player . camera , cooldisk . دیگه از یه گوشی چی میخوای . انتن دهی شم خویه
یه خورده بیشتر توضیح بده>:icon_sad:
قبلا گوشی چی داشتی که اینقدر از این تعریف می کنی.
XIII
29 January 2006, 01:33 AM
يكي از دوستانه من اين گوشي رو داره حدود320 گرفته!
من چيزه جالبي نديدم حتي كيفيت عكسش در حد 1.3 mega pixel بود!!
اگه به من باشه اصلا خوشم نيومد!
ndm
30 January 2006, 05:28 PM
مبارکه صداش چجوریه؟
BloodReza : توجه=دوست عزیز لطفن قوانین سایت رو مطالعه کنید ضمنن از تاپیپ پینگیلیش خودداری کنید
saeed_charmer
30 January 2006, 07:07 PM
صداش بد نیست . قابل تحمل یه نظر من صداش از Nokia بهتره . من خودم 6630 داشتم ولی الان از این گوشی خیلی راضی هستم
saeed_charmer
30 January 2006, 07:08 PM
راستی کیفیت عکس هم خوبه . اقا سرتون و درد نیارم گوشی خوبی . درسته که مارکهای LG زیاد خوب در نیومدند ولی این یکی خوبه
mehran_tavakoli
6 February 2006, 03:24 PM
آره
منم یکی گرفتم برای خواهرم خیلی توپه
عکسایی که باش گرفتم ریختم روی کامپوترم
بد نبود
اقا منوش خیلی باهاله
تازه من یک بار صحفشو چرخوندم هیچکی نفهمید موبایله
من از اصفهان سل خریدم 317000
farzad_sx1
6 February 2006, 07:04 PM
این مدل تلوزیون داره؟؟؟؟
ماهان عزیز تلویزیون که شما می گی بهش میگن قابلیت DVBH که اونجوری که از مشخصاتش معلومه ..این گوشی این قابلیت رو نداره... ثانیا هم اگه داشت توی ایران بدرد نمی خورد چون امکاناتش توی ایران هنوز نیست...
من چون با این گوشی مار نکردم و از نزدیک ندیدمش نمی تونم در مرد صدا یا آنتن دهی چیزی بگم ... ولی این گوشی گوشی خوبی به نظر میاد (البته از روی مشخصات) ...
نقطه ضعفش که نمیشه بهش نقطه ضعف گفت در مورد اینه که امکانات ارتباطی زیاد قوی نیست یعنی امکاناتی مثل EDGE یاHSCSD یا WLAN نداره و کلا 3G نیستش ...البته همونطور که گفتم اینا اشکال برای گوشی در ایران محسوب نمیشه چون هیچ کدوم تو ایران کار نمیکنه!!!!:icon_razz
در مورد قیافه هم باید بگم که <علف باید به دهن بزه شیرین بیاد>:icon_twis
در کل اگه نظر منو بخوای باید بگم که اگه از قیافش خوشت میاد و دو دل هستی که بخری یا نه ..برو بخر و به گوشیت افتخار کن:icon_cool
اگه مطلع باشید میگویند برای اینکه عمر باطری زیاد بشه بیشتر از 3 ساعت تو شارژ به طور مداوم نگزارین
و اما یک توضیح کوجوله به این دوستمون بدم که در گوشیهای جدید و گوشیهایی که باتری های Li-Ion یا Li-Po دارن این قابلیت وجود داره که وقتی که شارژ گوشی تموم شد..شارژر بطور اتوماتیک غیر فعال میشه و دیگه شارژ نمیشه ...
اما در بار اول که گوشی شارژ میشه بهتره که گوشی بطور مداوم 8 ساعت کامل در شارژ باشه و البته در حالت خاموش... اگه این کار را بکنید باتری گوشی خیلی دیر و شاید اصلا خراب نشه!!:icon_twis
به چشم هایت بیاموز به جز به نوکیا و سونی اریکسون به موبایلی دیگر نگاه نکند
دوست عزیز امضات برعکس پستت هستش؟!!!؟؟
mehran_tavakoli
6 February 2006, 10:40 PM
امضای من ماله یک ساله پیشه
XIII
6 February 2006, 10:49 PM
آره
منم یکی گرفتم برای خواهرم خیلی توپه
عکسایی که باش گرفتم ریختم روی کامپوترم
بد نبود
اقا منوش خیلی باهاله
آره به نظر من تنها چيز باهالش منوشه
بدم عكساشو بايد با w800 مقايسه كني تا ببيني
mehran_tavakoli
7 February 2006, 12:58 PM
به نظر شما w800 بهتره یا LGP7200?
امکانات کدوم بیشتره؟
XIII
8 February 2006, 04:05 AM
معلومه w800 بهتره!
كيفيت عكس w800 از n90 هم بيشتره و mp3 player خوبي هم هست
siavaash
24 June 2006, 04:53 PM
سلام . اگه میشه K750 رو با P7200 مقایسه کنید... کسی هست که با هر دو کار کرده باشه؟ ممنون
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.