PDA

View Full Version : قطع شدن سرویس SMS در خطهای IR-TCI

آرشششش
12 January 2006, 08:58 PM
سلام بچه ها از 2 روز پیش تو یوسف آباد فاطمی عباس آباد sms نمیشه زد . ولی جاهای دیگه میشه اعصابم کلی ریخته بهم خرابی موبایل 09990 هم جواب نمیده کسی می دونه علت چیه؟؟

vahoodonline
12 January 2006, 10:29 PM
سلام دوستان برای من مشگلی پیش آمده و آن این است که حدود 4 روز است که SMS خط من قطع شده در ابتدا فکر می کردم که اشکال از گوشیم است ولی فهمیدم که خطهای IR-TCI دچار این مشکل شده است (به غیر از تالیا) می خواستم بدونم دوستانه دیگرمم به این مشگل دچار شدن یا نه لطفا من و امثاله من را راهنمایی کنید

لطفا این تاپیک من را حذف نکنید!

RoSo
12 January 2006, 10:40 PM
نه عزیز جان این مشکل ظاهراً فقط برای شما پیش آمده.
سعی کنید یک بار با یه message center number دیگه امتحان کنید ببینید کار میکنه یا نه.یه بار با 9891100500+ و یک بار هم با 9891100501+ امتحان کنید.
اگر کار نکرد احتمال اینکه سرویس شما قطع شده باشه هست.

007
13 January 2006, 12:05 AM
خير DJ RoSo عزيز اين ايراد منطقه اي ميباشد
امير آباد . گيشا . یوسف آباد . فاطمی . عباس آباد . شهرك ژاندارمري و آزمايش و مناطق نزديك آن من تست كردم نتونستم SMS بزنم
اما مناطق ديگه كه رفتم و تست كردم سالم كار كرد
البته من ميتونم SMS دريافت كنم ولي در بعضي از مناطق مثل شهرك ژاندارمري حتي SMS هم نميشه دريافت كرد

RoSo
13 January 2006, 12:08 AM
ممکنه منطقه ای هم باشه.یعنی هر 2 تا مسیج سنتر نامبر ها کار نمیکنه؟

vatoovatoo80
13 January 2006, 12:22 AM
من هم که گیشا هستم 2 3 روزه نمی تونم SMS بزنم.شورشو در آوردن

MerDaX
13 January 2006, 12:28 AM
من 3 هفتست كه اس ام اس ميتونم ببزنم ولي نميتونم به هيچ عنوان اس ام اس بگيرم.دو روزم هست در فرستادن هم 3 تا در ميون ميفرستم.
تقريبا قطع

RoSo
13 January 2006, 12:34 AM
من 3 هفتست كه اس ام اس ميتونم ببزنم ولي نميتونم به هيچ عنوان اس ام اس بگيرم.دو روزم هست در فرستادن هم 3 تا در ميون ميفرستم.
تقريبا قطع
شما هم در همین محدوده که دوستان میگن هستین؟

محمد759
13 January 2006, 12:35 AM
من هيچ تفاوتي احساس نميكنم

MerDaX
13 January 2006, 01:50 AM
من هر جا كه ميرم اين جوريه.منطقه اي نيست

007
13 January 2006, 01:59 AM
تهران پارس . ونك و تجريش . شهرك اكباتان و آپادانا . تهران سر . انقلاب..... تست شده سالم هست

Gemini
13 January 2006, 11:37 AM
نه عزیز جان این مشکل ظاهراً فقط برای شما پیش آمده.
سعی کنید یک بار با یه message center number دیگه امتحان کنید ببینید کار میکنه یا نه.یه بار با 9891100500+ و یک بار هم با 9891100501+ امتحان کنید.
اگر کار نکرد احتمال اینکه سرویس شما قطع شده باشه هست.

اولا که چرا آواتورتون مثل من بید !!؟ (البته مشکلی نیست! این تفاهم و دوستی رو نشون میده !!!) ثانیا فکر کنم منظورتون از 501 همون 510 هست !! من تو گوشیم 4 تا پروفایل sms درست کردم، دو تا 500 و 510 بدون ریپورت و دو تا با ریپورت، در حالت معمولی از 500 استفاده می کنم و هر وقت مشکلی پیش بیاد خیلی راحت از اون یکی . . . پیشنهاد می کنم شما هم همین کارو کنین.

rezazhi
13 January 2006, 12:53 PM
در مخابرات شهدای هفتم تیر این اتفاق افتاده از 3 روز پیش و دلیل فنی اون رو هم یکی از همکاران دیشب برام توضیح داد ولی راستیتش یادم رفته. ولی قضیه صحت داره خود من دیشب این مطلب رو تست کردم

B e H r A d
13 January 2006, 01:20 PM
دو نقطه در کرج، تهران (عباس آباد، میرداماد) تست کردیم..... ولی بازم نشد

آرمان
13 January 2006, 03:05 PM
اختلالات گسترده تبادل SMS در تهران

اگرچه شركت مخابرات‌ايران اعلام كرده كه‌مشكل اختلال در سرويس پيام كوتاه رفع شده اما اين اختلال در برخي مناطق تهران همچنان ادامه دارد.

ايجاد اختلال در سرويس پيام كوتاه از روز سه شنبه به دليل ترافيك بالاي روز عيد قربان آغاز شد و شهروندان را گلايه‌مند كرد.

شركت مخابرات نيز وعده داد كه حداكثر پس از گذشت ‪ ۲۴‬ساعت اختلال برطرف شود.

ارسال پيام كوتاه از برخي مناطق مركزي و شرق تهران تاكنون ( صبح روز جمعه) ممكن نيست و شهروندان از اين اختلال ابراز گلايه كردند.

"قربان رستمي" رييس مركز پيام كوتاه شركت مخابرات ايران در گفت وگوي تلفني با خبرنگار ايرنا گفت: وضعيت شبكه عادي است و مشكلي مشاهده نمي‌شود.

وي افزود:از نظر ما مشكلي وجود ندارد اگر اختلال وجود داشته باشد ممكن است به مشكلات شبكه مربوط شود.

رستمي اظهار داشت: براي بررسي دقيق‌تر موضوع بايد به‌طور جزئي درمناطقي كه گفته مي‌شود اختلال وجود دارد، بررسي دقيق انجام گيرد.

رييس مركز پيام كوتاه تصريح كرد: براي بررسي دقيق‌تر مي‌توان سيم‌كارت و گوشي يكي از افرادي را كه ارسال پيام براي آنان مقدور نيست در مركز پيام كوتاه مورد بررسي قرار داد.

وي گفت: اختلال در سرويس پيام‌كوتاه دربرخي مناطق تهران به دليل ترافيك بالا از ساعت ‪ ۱۷‬روز سه‌شنبه هفته‌جاري تا حدود ساعت ‪ ۲۱‬ادامه داشت اما شبكه همچنان به سرويس‌دهي مشغول بود.

رستمي خاطر نشان كرد: از ساعت ‪ ۲۱‬روز سه شنبه به‌بعد ، مشكل اختلال حل شد و تاكنون شبكه وضعيت عادي را نشان مي‌دهد.

مناطق مركزي تهران از ميدان وليعصر (عج) تا ميدان ونك ، شرق تهران و تهران پارس از جمله مناطقي هستند كه از روز سه‌شنبه ، ارسال پيام كوتاه در آنها با مشكل و حتي در برخي موارد غيرممكن است.

این درحالی ایست که یک منبع آگاه در شرکت ارتباطات سیار در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) اختلالات اخیر در تبادل SMS مشترکان تهرانی را ناشی از خرابی در بخشی از کانال های سیگنالینگ رادیویی شبکه دانسته بود.

منبع خبر ictna.ir

EbliiS
13 January 2006, 03:24 PM
من ديروز به يكي از دوستام كه فاطمي ساكن هست 4-5 تا sms زدم و اونم جواب داد مشكلي نبود....

من فكر ميكنم اين سري جديدم كه خطاشون اومده بي تاثير نبوده و بالاخره يه بار ترافيكي ايجاد كرده...مخصوصا اين sms هايي كه واسه فوتبال هم ميدن همينطور...

RoSo
14 January 2006, 12:00 AM
اولا که چرا آواتورتون مثل من بید !!؟ (البته مشکلی نیست! این تفاهم و دوستی رو نشون میده !!!) ثانیا فکر کنم منظورتون از 501 همون 510 هست !! من تو گوشیم 4 تا پروفایل sms درست کردم، دو تا 500 و 510 بدون ریپورت و دو تا با ریپورت، در حالت معمولی از 500 استفاده می کنم و هر وقت مشکلی پیش بیاد خیلی راحت از اون یکی . . . پیشنهاد می کنم شما هم همین کارو کنین.
اولاً که آواتار من قابل شما رو نداره عزیزم. :icon_surp
ثانیاً ببخشید اون اشتباه تایپی بوده وگرنه ما انقدر هم تعطیل نیستیم :icon_razz
ثالثاً من مشکلی با فرستادن و گرفتن sms ندارم ولی با این حال چشم از پیشنهاد شما استقبال میکنم :icon_arro

symbolic
14 January 2006, 01:02 AM
دقيقا من هم از روز عيد تا الان که جمعه هستش و در منطقه موردنظر هستم همچنانکه جمعه شب هستش با ارسال
sms مشکل دارم !!
البته تو گرفتن مشکلي نيست در ضمن با هر دو شماره هم امتحان کردم !
از يه نظر بد نشد .خرجمون کمتر ميشه :D:

007
14 January 2006, 01:22 AM
از يه نظر بد نشد .خرجمون کمتر ميشه :D

100 % موافقم

Last_King
31 January 2006, 02:56 AM
من نميتونم به خارج از کشور SMS بفرستم!
دليلش چيه؟

B e H r A d
31 January 2006, 10:28 AM
Last_King به چه کشوری خواستی بفرستی که نشده....؟