PDA

View Full Version : سیستم پراید

p_fox_p
12 January 2006, 04:38 PM
دوستان سلام
راهی برای بستن سیستم روی پراید هست که از سوراخ کردن سینی عقب جلوگیری کرد؟:icon_neut

tmsx
12 January 2006, 05:46 PM
نه من فكر كنم اصلا نمي شه سيني رو سوراخ نكرد
اخه پول يه سيني كه زياد نيست

p_fox_p
12 January 2006, 05:51 PM
من از خودم یه طرح در کردم ولی احتیاج به کمک دارم

nadersport
14 January 2006, 12:59 AM
دوستان سلام
راهی برای بستن سیستم روی پراید هست که از سوراخ کردن سینی عقب جلوگیری کرد؟:icon_neut
آره یه سری تاقچه هستش که نمیخاد سینی رو ببری اما صدا خیلی بد میشه در ضمن تاقچه هم خیلی غیر استاندارد بسته میشه(خیلی میاد بالا) واسه همین کسی استفاده نمیکنه و ترجیح میدن ببرن سینی رو در ضمن اگر بخای ساب بزاری که دیگه 100% باید حداقل اندازه ی ساب سینی رو ببری(از من میشنوی سینی رو کاملا ببر.:icon_cool

ashkan22
17 January 2006, 11:39 PM
سلام
برای اینکه بخوای بدون سوراخ کردن تاقچه عقب ( نه سینی عقب) تاقچه های اماده هست که میتونی بخری و وقتی که میخوای اون رو بذاری فیبر فابریک که با بلند گوهای فابریک هست رو بر میداری و بعد بدون سوراخ کردن و بالا امدن تاقچه میتونی تاقچه و ساب و بقیه چیزها رو میذاری
تاقچه به صورت مایل میایسته.

p_fox_p
18 January 2006, 12:37 AM
ممنون از راهنمایی شما...............
نظرت در مورد نصب باند پشت صندلی چیه؟
ضمنا این نوع طافچه کجا پیدا میشه؟

hamidjan
18 January 2006, 11:41 AM
نصب باند پشت صندلی؟؟؟؟!!!!!!
این که گفتی یعنی چه؟

ashkan22
18 January 2006, 04:57 PM
ممنون از راهنمایی شما...............
نظرت در مورد نصب باند پشت صندلی چیه؟
ضمنا این نوع طافچه کجا پیدا میشه؟

سلام اين تاقچه همه جا هست اما ميتوني به من بگي بچه کدوم منطقه و کجا تا شايد بتونم راهنماييت کنم/ نظرم هم درباره بانده پشت صندلي بايد بگم بد نيست اما همون تاقچه عقب جواب ميده اگر صداي بيشتر مي خواي ok
:icon_cool

p_fox_p
18 January 2006, 05:26 PM
من بچه اراک هستم ولی اگر آدرس تهران رو هم بدی مشکلی نیست........
ممنون

ashkan22
19 January 2006, 12:13 PM
من بچه اراک هستم ولی اگر آدرس تهران رو هم بدی مشکلی نیست........
ممنون

سلام ميتوني همون جا پيدا کني اما اگر نشد به نجار سفارش بده برات ميسازه چون راحته.اما اگه ميخوای بيای تهران برو خيابونه عباسی اونجا هست اگر اسم مغازه میخواهی بگو برات بنویسم.اما نجار هم میتونه.ست نیست

p_fox_p
19 January 2006, 12:52 PM
ممنون از لطفت