PDA

View Full Version : درخواست راهنمايي در مورد خريد زنجير چرخ

yashil
10 January 2006, 03:16 PM
با سلام به همه اعضاي اين انجمن فعال و پر محتويمن مي خواهم براي پژو 206 تيپ 2 زنجير چرخ بخرم. مي خواستم در اين مورد از راهنمايي شما دوستان استفاده كنم.1- آيا براي استفاده معمولي كلا خريد زنجير چرخ خوب است يا خريد تاير يخ شكن؟2 - بعضي از زنجير چرخ ها با فنر و بعضي با آچار سفت مي شوند. به نظر شما كدام يك در عمل بهتر است و راحت تر مي توان آن را نصب كرد؟3 - چه مشخصاتي را بهتر است در خريد زنجير چرخ در نظر بگيريم؟قبلا از توجه شما متشكرم.

kourosh69
10 January 2006, 03:33 PM
دوست عزیز :

مورد استفاده زنجیر چرخ با لاستیک یخ شکن متفاوت است و هر کدام برای شرایط خاص طراحی شده اند اگر مورد استفاده اتان را مشخص کنید بهتر می شود نظر داد ، فکر میکنم اگر برای زنجیر چرخ از نوع فنری استفاده شود بهتر باشه به این دلیل که سیستم تنظیم کششی با فنر امکان میزان چسبندگی زنجیر به لاستیک رو در شرایط متغیر ( از قبیل سرعت حرکت ، بستر حرکت و ... ) به صورت خودکار انجام می دهد ( در صورت سالم و مناسب بودن فنر مورد استفاده ) از نظر نصب هم، زنجیر چرخ با فنر راحت تر نصب می شود برای مورد سوم هم سر فرصت عرض خواهم کرد

موفق باشید

yashil
10 January 2006, 05:41 PM
با تشكر فراوان از راهنمايي شما.

مورد استفاده ي من رفت و آمد دو سه بار در هفته بين تهران و كرج در زمستان و چند بار سفر به شمال را ممكن است شامل شود.

آيا نوع و جاي خاصي را نيز براي خريد پيشنهاد مي كنيد؟

رحيم توكلي
10 January 2006, 05:43 PM
زنجیر چرخ رو من اصلن صلاح نمیدونم مگه اینکه همه جاهایی که میری نین متر برف باشه پارسال هم یه نوع لاستیک بود که گرفتم وانداختم روش که مثلن مثل زجیر نبود 200متر باهاسش رفتم وبازش کردم صد رحمت به تراکتور
الان تو شهر ما سه چهار روزه برف میباره یه جفت لاستیک یوکوهاما البته یخ شکن انداختم روش وهیچ مشکل سر خوردن ندارم
بهتون توصیه میکنم از یخ شکن استفاده بکنید زخیر یل لاستیک چرخ پدر ماشینو در میاره

yashil
10 January 2006, 06:09 PM
ممنون

به نظر من هم استفاده از لاستيك يخ شكن مي تواند مناسب باشد. در اين صورت

1- چون نصب لاستيك يخ شكن زمانبر است معمولا مدت زيادي نصب مي ماند. آيا در اين صورت ممكن است آسيبي به اتومبيل وارد شود. (هر چند فكر مي كنم بهتر است آن را با رينگ خريد تا بتوان سريع تعويض كرد - اما در اين صورت نيز هزينه بر خواهد بود)

2- مهمتر اين كه به نظر شما چه نوع لاستيك يخ شكني براي پژو 206 تيپ 2 مناسب است و قيمت تقريبي آن با رينگ و بدون رينگ در بازار چقدر است؟ آيا جاي خاصي را براي خريد پيشنهاد مي كنيد؟

رحيم توكلي
10 January 2006, 06:23 PM
هیچ اسیبی به ماشین وارد نمیکنه وبهتره با رینک باشه البته به راحتیش میارزه که یکم هزینه بکنی
مال منم تیپ 2 هست که یو کو هاما انداختم زیرش خیلی هم نرم هستند
در مورد مکان بایستی شهرتونو بگید تا دوستان راهنمایی کنند

yashil
14 January 2006, 10:56 AM
ممنون

قيمت تقريبي يك جفت لاستيك يخ شكن يوكوها بدون رينگ و با رينگ چقدر است؟

در تهران جاي خاصي را براي خريد پيشنهاد مي كنيد؟

پارسا
14 January 2006, 04:32 PM
شايد جاي اين چيزي که مي خوام بگم همينجا باشه ...
من دو هفته پيش عباس آباد براي خريد يخ شکن يا زنجير چرخ يا چيزي تو اين مايه ها رفته بودم .
فروشنده اي به من دو تا پلاستيک نشون داد و کلي هم ازش تعريف که براحتي رو چرخ بسته مي شه .... پلاستيکي تقريبا به عرض لاستيک و به طول يک و نيم برابر عرضش ....
گفت نياز به هيچ زنجير چرخي نداري و جنسش هم خيلي خوبه ....
قيمتش هم که ديگه خيلي خوبتر !!! جفتي شد بيست هزارتومان ....من هم گرفتم ...
جمعه با دوستان گفيتم بريم يه دوري بزنيم ... برف خيلي بود و گفتم که از اين يخ شکنها !!!! استفاده کنم .. خلاصه ....آنها را بسته و حرکت کردم ... شايد نهايتا 20 متري نرفته بودم که احساس کردم چيزي زير چرخ نيست .... ماشين را پارک کردم و ديدم همه برجستگيهايي که روي پلاستيک بود همه خورده شده !!!!! آنها را باز کردم و گذاشتم صندوق عقب ...
اينو گفتم که اگر دوستان چنين چيزي ديدند بهيچ عنوان نخرند که هيچ کاربردي ندارد ...

رحيم توكلي
14 January 2006, 05:47 PM
پارسا جان منم گفتم از اینا خریده بودم ولی اصلن بدرد نمیخوره با این تفاوت که اونجایی که من خریدم وانداختم روش برفهاش اب شده بود ولی محله ما نه روی اسفالت که بری با اینا صد رحمت به تراکتور فک کنم مال من کره ای بودند

fizzi
14 January 2006, 06:39 PM
لاستيك هاي زمستاني و 4 فصل براي ايران بهترند . مخصوصن تو اين روزگار كه برف درست و حسابي هم نمياد...لاستيك هاي يخ شكن براي مناطق پر برف خوب هستند ولي ايرادشون اينه كه آسفالت رو داغون ميكنند و سرو صداي ماشين رو خيلي زياد...براي همين هم بمحض آب شدن برفها بايد تعويض بشن . با اين لاستيكها بيشتر از 120 نميشه سرعت گرفت (بدليل ميخهاي داخل لاستيك) ...
در مورد زنجير چرخ مدلهاي زنجير قديمي خيلي بهترند ومدلهاي فنري جديد كه يك پيچ مركزي دارند و وسايل مشابه به مفت هم ني ارزند... چون درسته كه راحت و سريع باز وبسته ميشن ولي اگر اون پيچ از فنرها جدا بشه ( كه خيلي اتفاق افتاده) اونوقت مثل موشك از توي چرخ ماشين شليك ميشه و دهن ملتو سرويس ميكنه! :icon_sad:

Glimpser
14 January 2006, 09:53 PM
ببینید کمپانی های معروف هم محصولات جالبی در این مورد دارند که فکر نکنم با آشغالهای بازار ایران قابل مقایسه باشد ضمنا به نظر اگر یک لاستیک 4 فصل خوب داشته باشی به همراه یک جفت زنجیر مناسب در هر شرایطی میتونی به راحتی به خونه برسی ضمنا لاستیک یخ شکن برای جایی که سالی 10 روز هم پر برف نیست یا مثلا ولنجک تهران که صبح تا ساعت 10 برفه و بعد مشکلش حل میشه مناسب نیست و با زنجیر بهتر میشه کار کرد

po2ya
14 January 2006, 10:10 PM
برای ماشین های که ABS دارن لاستیک یخ شکن بهتر هست چون اگه زنجیر ببندن و زنجیر باز بشه میزنه سیم ABS رو قطع میکنه و بیچاره میشین !
من خودم بر ماشینم یه جفت یخشکن یوکوهاما خریدم خدایششش امرووز تستش کردم همین الان یعنی مثل خر جواب میداد !
دم خونه ما خیلی برف میاد !
یعنی تقریبا مثل خر برف میاد. دم پنجره بوودم دیدم هر چی پاترول و پیکاپ هست دارن گیر میکنن . رفتم نیگاه کردم دیدم برفی نیست که ملت گیر کنن ولی تا لاستیک میوومد توی برف سه سوت برف زیر تبدیل به یخ میشد ماشینو زدم بیرون دیدم مثل خر ماشین میره بالا ولی هفته پیش بیچارم کرد توی برف.
آقا یه جفت یخ شکن ببند خیالت راحته هیچ وقتم نباید بزنی بقل وایسی زنجیر ببندی!

farzad2
15 January 2006, 11:08 PM
لاستيك يخ شكن مارك يوكوهاما سايز 185-14-65 كه تقريبا ارزونترين و رايجترين يخ شكن بازاره رو روز جمعه از چراغ برق قيمت گرفتم حدود 110000 تومان.
رينگ ساده هم براي 405 يا پارس دونه اي 12000 تومان.

saber2q
16 January 2006, 01:03 AM
در مورد زنجير چرخ:
فقط مواظب باش سايز زنجير به لاستيكت بزرگ نباشه كه اگه اينجور باشه در حال حركت شل ميشه و شلاق ميزنه و گلگير ماشين رو همچين داغون ميكنه كه بايد ببري صافكاري نقاشي
من خودم يبار سرم اومده

alireza_shd
16 January 2006, 12:52 PM
البته زنجیر قابلیت های بسیاری نسبت به لاستیک یخ شکن داره. (در غیر این صورت تا الان از دور خارج شده بود!).
اما در صورت خرید زنجیر به نکات زیر توجه شود
اگر زنجیر زیاد شل باشه که.....
و اگر چسبان باشد به لاستیک آسیب می زند (به اصطلاح رانندگان باید موقع حرکن جیلینگ جیلینگ کند)
دانه های درشت تر برای برق سنگین تر و حرکت بروی یخ بهتر هست اما اگر زیاد درشت باشد سرعت حرکت را بسار کند و حرکت را نا هموار کرده (چون بین شاخهها فاصله زیاد هست و چرخ ها یک در میان تیک آف کرده!)

رحيم توكلي
17 January 2006, 03:17 AM
واسه زجیر اگه برف بالی 30 سانت نباشه اشتباهه ماشینو داغون میکنه

اینجانب
18 January 2006, 12:07 AM
سلام
چند نوع زنجیر چرخ لاستیکی توی بازار هست. لطفا هر یک از دوستان اطلاعات یا تجربه استفاده یا هر نظری در مورد انها دارند بنویسند. مثل:
۱- آیا طرز بستن اونها راحت است؟
۲- آیا باندازه زنجیر فلزی موثر هستند؟
۳- آیا دوام دارند؟
۴- آیا انواع مختلف دارند؟
۵- آیا . . .

مربا
18 January 2006, 12:48 AM
زنجیر چرخ اصولا چیز مفیدیه ولی من شنیدم که جلوبندی ماشین رو داغون می کنه .سرعتم کم می کنه.تازه صداشم اعصاب ادمو به هم میریزه.

رحيم توكلي
18 January 2006, 02:52 AM
خب جلوبندی رو میاره پایین- سرعت هم که بیسرعت - صداشم اعصاب رود خورد میکنه
پس چیش مفیده فقط در مواقع اجبار وگرنه اصلن خوب نیست

amahdavi2004
5 December 2006, 05:20 PM
از آنجا كه آخرين پست اين تاپيك مال يك سال پيش است و بالاخره طي اين يك سال ممكن است محصولات جديدي آمده باشد؛
دوستان خريد چه نوع و مارك زنجير چرخي را توصيه مي كنند؟

z_qz54
6 December 2006, 11:30 PM
من لاستیک گودیر گرفتم ، یک مدت بود که همراهش زنجیر چرخ میدادند ، باید به زور از فروشنده میگرفتید چون حقتون بوده...

روی کیسه اش نوشته بود گودیر. واقعا ازش راضی ام.به شدت مقاومه.
همین هفته توی سیاهبیشه توی سنگ و لاخ و برف و همه چیز رفتم ولی هنوز که هنوزه رنگش سر جاشه و نقره ایه.

m_eslam
13 December 2006, 12:25 PM
اگر توي شهر هستيم و برف زياد نميباره يا اينكه يخبندان در حد عادي است ،‌لاستيك يخ شكن خوبه ، اما بهتره ان رو هم بدونيم كه لاستيك هاي يخ شكن ،‌فقط براي شرايط يخ و برف كم به كار ميان و واقعيتش در شرايط سخت يا بحراني ،‌كارايي ندارن. اين چيزيه كه من هم در بارش چند سال پيش تهران مشاهده كردم و هم به وفور در جاده چالوس با چشمم ديدم ، تا حدي كه در برف و بوران شديد ،‌پليس حتي به يخ شكن ه ماعتماد نداره و اجازه عبور نميده ،‌اين اتفاق براي خودم افتاده.

در مورد زنجير كه بحث ندارم كه تو برف كاملا" جواب ميده ،‌اما بهتره به فكر كوبش و ضرباتي كه به اتاق و جلوبندي منتقل ميشه ، باشيم!!!
زنجير چرخ ،‌ارزونه ،‌اما نصبش يه كمي سخت،
زنجير چرخ صدا ميده ، اما تو برف بهترين راه حله!
يخ شكن راحته ، اما گرونه!
يخ شكن خوبه ، اما در شرايط اوليه يخ و برف

amahdavi2004
21 January 2007, 11:40 AM
دوستاني كه زنجير چرخ مي خرند حتما قبل از آن كه در جاده نيازمند به بستن آن شوند يك بار در خانه بستن آن را با زاپاس چرخ تمرين كنند تا هم اگر اشكال يا كم و كسري دارد زودتر متوجه شوند و هم با مشكلات بستن آن در باد و بوران و برف آشنا شوند.

m_eslam
21 January 2007, 06:20 PM
Amahdavi عزیز، شما به نکته بسیار مهمی توجه کردید که در عین سادگی ، اکثرا" از یاد همه میره!
از دقت شما ممنونم.

minime
28 November 2007, 04:46 AM
سلام

چند نوع زنجیر چرخ لاستیکی توی بازار هست. لطفا هر یک از دوستان اطلاعات یا تجربه استفاده یا هر نظری در مورد انها دارند بنویسند. مثل:
۱- آیا طرز بستن اونها راحت است؟
۲- آیا باندازه زنجیر فلزی موثر هستند؟
۳- آیا دوام دارند؟
۴- آیا انواع مختلف دارند؟
۵- آیا . . .

بحث قديمي هست، اما شايد اين اطلاعات هنوز بدرد كساني كه جديد اون رو مي‌خونن بخوره. اين آدرس سايت يه شركت فروشنده لاستيك و مشابه هست. كلي اطلاعات در مورد تمام انواع موجود از اشكال زنجيرچرخ در مدل كابلي و زنجيري رو با هم مقايسه كرده و حتي نحوه بستن رو هم با شكل توضيح داده. البته در مورد پلاستيكي-لاستيكي چيزي به چشمم نخورد. شايد من نديده باشم.

http://www.vulcantire.com

اين هم آدرس صفحه مقايسه انواع زنجير چرخي كه بالا گفتم. مطمئناً مي‌تونه توي انتخاب كمكتون كنه.

http://www.vulcantire.com/chain_rank_info.htm

m_eslam
1 December 2007, 10:33 AM
تا جاييكه من در شرايط عملي ديدم ، هيچ چيز جاي زنجير هاي فلزي رو نميگيره ، اون سري از پلاستيكي ها (غير فلزي ها) هم كه خوب عمل ميكنن ، قيمتشون بالاست.

minime
1 December 2007, 10:52 PM
تا جاييكه من در شرايط عملي ديدم ، هيچ چيز جاي زنجير هاي فلزي رو نميگيره ، اون سري از پلاستيكي ها (غير فلزي ها) هم كه خوب عمل ميكنن ، قيمتشون بالاست.

1 - اگه حال نداريد سايتي كه معرفي كردم رو بگرديد تا به بخش آموزش بستن زنجير برسيد، اين هم آدرس مستقيم.

http://www.vulcantire.com/chain_install.htm

2 - اومدم توي اينترنت در مورد زنجير غيرفلزي تحقيق كنم، ديدم كه قريب به اتفاق همگي فولادي (زنجير يا كابل) هستن. يعني شايد واقعاً زنجيرهاي لاستيكي مناسب نيستن كه بيشتر مدلهاي زنجير فولادي يا كابل فولادي هستن.

اما توي اين سايت يه چيزي ديدم كه خودش هم گفته جديد هست. اين مورد اسمش "جوراب تاير" هست كه دقيقاً عين يه جوراب روي تاير مي‌كشيم. به نظر چيز جالبي مي‌آد كه نصبش هم خيلي راحته. به خاطر سطح يه دستش هم صداي خيلي كمتري داره و از لرزش ماشين جلوگيري مي‌كنه. با اين حساب فكر كنم بشه سريعتر هم رانندگي كرد و به لاستيك هم كمتر آسيب برسه.

راستي توي اين سايت باز در مورد آموزش بستن و انواع لاستيك توضيحات خوبي داده. مي‌تونيد به اونها نگاهي بياندازيد.

http://www.roofrackshop.co.uk/snowchains/snowchains.htm

soheilm
2 December 2007, 09:51 AM
1 - اگه حال نداريد سايتي كه معرفي كردم رو بگرديد تا به بخش آموزش بستن زنجير برسيد، اين هم آدرس مستقيم.

http://www.vulcantire.com/chain_install.htm

2 - اومدم توي اينترنت در مورد زنجير غيرفلزي تحقيق كنم، ديدم كه قريب به اتفاق همگي فولادي (زنجير يا كابل) هستن. يعني شايد واقعاً زنجيرهاي لاستيكي مناسب نيستن كه بيشتر مدلهاي زنجير فولادي يا كابل فولادي هستن.

اما توي اين سايت يه چيزي ديدم كه خودش هم گفته جديد هست. اين مورد اسمش "جوراب تاير" هست كه دقيقاً عين يه جوراب روي تاير مي‌كشيم. به نظر چيز جالبي مي‌آد كه نصبش هم خيلي راحته. به خاطر سطح يه دستش هم صداي خيلي كمتري داره و از لرزش ماشين جلوگيري مي‌كنه. با اين حساب فكر كنم بشه سريعتر هم رانندگي كرد و به لاستيك هم كمتر آسيب برسه.

راستي توي اين سايت باز در مورد آموزش بستن و انواع لاستيك توضيحات خوبي داده. مي‌تونيد به اونها نگاهي بياندازيد.

http://www.roofrackshop.co.uk/snowchains/snowchains.htm

در سایت ایساکو هم این مدل معرفی شده
سری به این سایت بزنید

www.isaco.ir

minime
2 December 2007, 06:04 PM
راستش من سايت رو گشتم و چيزي نديدم. فقط يه جا هم ازم رمز خواست كه چون عضو نبودم از خيرش گذشتم.
يعني گفته كه اين جوراب رو ايساكو هم توليد و توزيع مي‌كنه؟ در مورد قيمت و يا نحوه تهيه هم چيزي گفته؟

minime
7 January 2008, 04:33 AM
امروز توي برف و بوران تهران مجبور شدم يه زنجير بگيرم. بخاطر شرايط بد هوا، طرف زنجيري كه ديروز 16 تا 18 بود رو به 26 هزار تومن فروخت. زنجيرش نه فنر و نه طناب و تسمه براي بستن از جلو داره. براي همين هم مي‌شه قالپاق و لاستيك رو بدون جابجا كردن زنجير باز كرد و بست.
البته ساده بودنش باعث مي‌شه كه اول توي بستنش گيج بشيد و حتي فكر كنيد كه گشاده و يا خوب بسته نمي‌شه. اما به نظر بد نيست و زياد صدا هم نداره.

جوراب لاستيك هم يه جا شنيدم حدود 100 هزار تومن هست. شايد هم مغازه‌دار همينجوري يه قيمتي گفته، چون خودش و مغازه‌هاي همكارش نداشتن.

Raminium2001
14 January 2008, 10:33 AM
من چون زیاد تو برف و یخ رفت و آمد می کنم، بالاخره تصمیم گرفتم لاستیک یخ شکن بخرم. بریجستون سایز فابریک سمند (15 185 65) گرفتم. واقعا عملکرد خوبی داره و در جاهای خشک و اسفالت هم بسیار نرمه. در ضمن هندلینگ ماشین هم از تایرهای گودیر که روی خودش بود بهتر شده. قیمت هم 230 تومن بود که فکر می کنم بخاطر کم شدن این قیمت رو پیدا کرده باشه.

ALIAL
14 January 2008, 01:04 PM
من چون زیاد تو برف و یخ رفت و آمد می کنم، بالاخره تصمیم گرفتم لاستیک یخ شکن بخرم. بریجستون سایز فابریک سمند (15 185 65) گرفتم. واقعا عملکرد خوبی داره و در جاهای خشک و اسفالت هم بسیار نرمه. در ضمن هندلینگ ماشین هم از تایرهای گودیر که روی خودش بود بهتر شده. قیمت هم 230 تومن بود که فکر می کنم بخاطر کم شدن این قیمت رو پیدا کرده باشه.

دوست عزیز سلام
یخ شکناتون مبرک باشه !!
فقط در مورد یخ شکن یاد آوری میکنم که همانقدری که روی سطوح یخ زده و برفی اصطکاک خوبی بهت میده ، روی آسفالت چسبندگی کمتری داره. ( این مسئله براحتی از کاهش نیروی لازم برای چرخوندن فرمون در حالت درجا مشخصه ). بنابراین با یخ شکن روی اسفالت شما خط ترمز طولانی تری خواهید داشت. از طرف دیگه حرکت طولانی با سرعت بالا روی سطح آسفالت باعث کنده شدن میخهای روی تایر میشه. با در نظر گرفتن این موارد توصیه میکنم با سرعت کمتر و رعایت فاصله با ماشین جلویی به میزان بیشتر از پیش رانندگی کنید.
موفق باشید.:icon_cool

Raminium2001
14 January 2008, 06:59 PM
در مورد سرعت کاملا درست می فرمایید. اما در مورد ترمز، من سالها پیش هم یکبار یخ شکن خریده بودم (البته ایرانی بود و برای پیکان خریده بودم) که بسیار روی ترمز گیری بد عمل میکرد. اما این جدیدها، بجز توی پارکینگ، همه جا درست مثل لاستیک معمولی عمل میکنه (ترمز گیری و هندلینگ) و روی یخ هم کمتر از نصف وقتی نبود ABS به کار میفته.