View Full Version : مشکل با کارت ریدر!!
Ace
9 January 2006, 09:03 PM
سلام دوستان
من یک رم ریدر دارم که تا دیروز خیلی خوب کار میکرد /امروز اصلا کامپیوتر نمیشناستش/مثل اینکه تایمر داشته باشه چراغ پاورش 2ثانیه ای یک بار چشمک میزنه/وقتی میخوام از توی کنترل پانل اونو Add کنم این پیغام رو میده : you can install only one device at time/another device (installation is underway;when it is finished you can try this wizard again
و صفحه ای واسه add باز نمیشه
بعد که کامپیوتر رو ریستارت میکنم اگر کارد ریدر به کیس وصل باشه بوت نمیشه و پشت سر هم ریست میکنه تا این که از کیس جداش کنی و اون موقع بوت میشه
لطفا اگر کسی در این باره اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم/سپاسگزارم:icon_excl
tmsx
10 January 2006, 12:33 PM
دوست عزيز
1.روي مموري كارتت پسورد گذاشتي؟
2.وقتي مموري كارت رو در دستگاه ميذاري چراغش چشمك ميزنه ؟
Ace
10 January 2006, 01:12 PM
بعد که کامپیوتر رو ریستارت میکنم اگر کارد ریدر به کیس وصل باشه بوت نمیشه و پشت سر هم ریست میکنه تا این که از کیس جداش کنی و اون موقع بوت میشه
روي مموري كارتت پسورد گذاشتي؟
این ها به ربط ندارن /نه روی مموریم پسورد نیسته/خوب اصلا من کاری به مموری ندارم این سوال من رو میشه جواب بدین/واسه چی درایو ها کارد ریدر رو نشون نمیده قبلا نشون میداد؟
اصغر
10 January 2006, 01:43 PM
مشکل از ویندوزه.
شاید بار آخر بدون اینکه دیسک مجازی رو استاپ کنی اونو بیرون کشیدی (که البته با ریست کردن باید درست شه) .
شما وقتی اون پیغام رو می گیری ( اگه اکس پی داری) یه بار Cntrl+Alt+Del رو بزن و برو تو تسک منجر ببین چه چیز اضافه ای بازه و اونو End Task کن.
tmsx
10 January 2006, 02:38 PM
مشکل از ویندوزه.
شاید بار آخر بدون اینکه دیسک مجازی رو استاپ کنی اونو بیرون کشیدی (که البته با ریست کردن باید درست شه) .
شما وقتی اون پیغام رو می گیری ( اگه اکس پی داری) یه بار Cntrl+Alt+Del رو بزن و برو تو تسک منجر ببین چه چیز اضافه ای بازه و اونو End Task کن.
اگر هم اين كارها جواب نداد رم ريدر رو روي يك كامپيوتر ديگه يا يه ويندوز ديگه امتحان كنيد
secondphoenix
10 January 2006, 04:24 PM
كارت ريدر من هم اين مشكل براش بوجود اومد. حتي با يك مشكل ديگه، با وجود اينكه مموري توش بود اما چراغش همچنان سبز باقي ميموند (يعني هيچ چيز توش نيست)
اما با يك ريست كردن كامپيوتر درست ميشه. فقط توجه داشته باشيد ابتدا كارت ريدر رو درآوريد و بعد ريستارت كنيد.
امتحان كنيد. :icon_cool
Ace
11 January 2006, 09:20 AM
این کار رو هم کردم ولی هیچ برنامه ای در حالت run نیست
اگر هم اين كارها جواب نداد رم ريدر رو روي يك كامپيوتر ديگه يا يه ويندوز ديگه امتحان كنيد
این کار رو هم میکنم پاسخش رو هم میدم
درست نشد!!!
Ace
11 January 2006, 09:22 AM
اما با يك ريست كردن كامپيوتر درست ميشه. فقط توجه داشته باشيد ابتدا كارت ريدر رو درآوريد و بعد ريستارت كنيد.
امتحان كنيد.
جواب نداد
Ace
11 January 2006, 09:40 AM
tmsx
12 January 2006, 05:23 PM
پس كارت ريدرت سوخته
به همين سادگي
Ace
13 January 2006, 12:36 PM
پس كارت ريدرت سوخته
به همين سادگي
پس باید با اینفرارد لعنتی کنار بیام /وای که چه قدر سخته
از راهنمایی شما هم ممنون
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.