View Full Version : راهنمای خرید pocket pc
araszegil
9 January 2006, 04:47 AM
با سلام :
دوستان عزیز من یه گوشی میخوام که مشخصات زیر رو داشته باشه تر جیحا" pocket pc با تشکر
1- پخش کننده ام پی تری پلیر خوب با کیفیت
2-کار کرد باطری خیلی خوب
3-آنتین دهی عالی (من پشت کوه زندگی میکنم:icon_cry: )
4-قیمت 400 تومان الی 500 تومان یکم بالا تر .....:icon_cool
4-سرعت خوب
master
9 January 2006, 11:10 AM
من باشم فقط و فقط جم رو انتخاب مبکنم
kevin_m_bb
9 January 2006, 11:01 PM
با سلام :
دوستان عزیز من یه گوشی میخوام که مشخصات زیر رو داشته باشه تر جیحا" pocket pc با تشکر
2-کار کرد باطری خیلی خوب
4-سرعت خوب
اگر نياز هايي كه دارين فقط همين چند تا باشه پاكت پي سي نخرين و پول خودتون رو براي گوشي هايي مثل سيمبين (نوكياو...)خرج كنيد
rezazhi
10 January 2006, 12:13 AM
با این مشخصاتی که شما میفرمائید به قول دوستمون kevin_m_bb ([Only registered and activated users can see links]) نیازی به خرید پاکت پی سی نیست و برای داشتن باتری مناسب و ام پی تری مناسب و آنتن دهی خوب دنبال گوشی های سری واکمن سونی اریکسون مثل w800 یا w550 بگیرید به خصوص w800 که دوربین بسیار خوبی هم دارد vbmenu_register("postmenu_150902", true);
kevin_m_bb
10 January 2006, 12:40 AM
با این مشخصاتی که شما میفرمائید به قول دوستمون kevin_m_bb ([Only registered and activated users can see links]) نیازی به خرید پاکت پی سی نیست و برای داشتن باتری مناسب و ام پی تری مناسب و آنتن دهی خوب دنبال گوشی های سری واکمن سونی اریکسون مثل w800 یا w550 بگیرید به خصوص w800 که دوربین بسیار خوبی هم دارد vbmenu_register("postmenu_150902", true);
نظر من هم همون w800 است:icon_cool
kevin_m_bb
6 February 2006, 05:40 AM
ba tashakor az dostan mikham jam be kharam azhameh mamnon agar momken hast ghymat ro agar kasi dareh befarmayed
دوست عزیز زبان فروم فارسی است انگلیسی تایپ نکنید
قوانین رو مطالعه بفرمایید
قیمت فکر منم 460 باشه(دقیق نمی دونم)
:icon_razz :icon_evil
TAEL
10 February 2006, 02:10 PM
اگر PPC می خواهید : JAM
اگر نه : Nokia N70
firewall
13 March 2006, 02:18 PM
اخه كسي ********* ديگه ppc بدردش نمي خوره . يه 3310 داشته باشه خوبه:icon_razz
jam از همه بهتره - اي ميت هم بد نيست ولي jam يه چيز ديگه است
lover : بی احترامی به همدیگر نکنید و در ظمن jam هم نوعی i-mate میباشد شما میدانید اصلا راجع به چی صحبت میکنید!!!!
lover
13 March 2006, 03:47 PM
اخه كسي كه ******** ديگه ppc بدردش نمي خوره . يه 3310 داشته باشه خوبه:icon_razz
jam از همه بهتره - اي ميت هم بد نيست ولي jam يه چيز ديگه است
این چه طرز صحبت کردن میباشد؟؟؟:icon_bigg قوانین را بخوانید
قانون شماره 9
لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گيري الفاظ و جملاتي که باعث دلسردي کاربر سوال کننده شود خودداري فرماييد. اين را بدانيد که اين سايت محل آموزش است و کساني هستند که سوالهايشان بسيار ابتدايي مي باشد.
قانون شماره 10
از ارسال SPAM ، نژاد پرستى ، رفتار موهن و رکيک و بدگويانه بپرهیزید. در صورت عدم رعايت ، اكانت کاربر حذف خواهد شد.
zepllin
26 March 2006, 11:20 PM
من 340 مایه دارم میخوام یه چیزی بخرم به کارم بیاد word excel فایل های tif دوربین خوبی هم داشته باشه
بشه باهاش آهنگ مشتی گوش داد حالا پولش یه زره بیشتر شد میتونم جور کنم لطفا راهنمایی کنید..
kevin_m_bb
27 March 2006, 02:21 AM
من 340 مایه دارم میخوام یه چیزی بخرم به کارم بیاد word excel فایل های tif دوربین خوبی هم داشته باشه
بشه باهاش آهنگ مشتی گوش داد حالا پولش یه زره بیشتر شد میتونم جور کنم لطفا راهنمایی کنید..
باید دوربین رو بیخیال شوید(با این مقدار پول)
حدود 100 تومن بزار روش و یه جم بخر
zepllin
27 March 2006, 03:31 PM
دوربین جم چند مگاپیکسل است ؟؟؟
BloodReza
27 March 2006, 06:39 PM
دوربین جم چند مگاپیکسل است ؟؟؟
دوربین جم چه معمولی چه new همون بلک رو میگم هر دو 1.3 مگاپیکسل هست
zepllin
27 March 2006, 06:42 PM
قیمتش چقدر است اگه میشه دقیق بگید بعد اگه خدایی نکرده lcd بشکنه چی میشه تو ایران میشه درستش کرد بعد از نظر صدا صداش چه جوریه
بعد اگه میشه تفاوت imate -jam ba pda2 را بگید
با تشکر از همه
kevin_m_bb
28 March 2006, 03:08 PM
قیمتش چقدر است اگه میشه دقیق بگید بعد اگه خدایی نکرده lcd بشکنه چی میشه تو ایران میشه درستش کرد بعد از نظر صدا صداش چه جوریه
بعد اگه میشه تفاوت imate -jam ba pda2 را بگید با تشکر از همه
فکر می کنم حدود 420 باشه
بله پیدا می شه
برای pda2 =220 toman
جم هم نباید زیاد کمتر باشه
سعی کن با گارانتی فیتکو بگیری
کمی سرچ می کردید پاسخ رو می یافتید
قبلا توسط tael جان گفته شده!
مرجع اطلاعاتی دستگاه های™i-mate ([Only registered and activated users can see links])
نيوان
28 March 2006, 06:13 PM
گوشي فقط Imate Jam
زيبا
كوچيك
پر كار آمد
نسبتاً ارزان
فقط حيف كه WLAN نداره:icon_redf
kasra03
28 March 2006, 06:55 PM
Imate Jam و خانوادش!ظاهرا مشکل صدا دارن و تو محیط های شلوغ اصلا نمیشه صداشو شنید!
kevin_m_bb
28 March 2006, 08:00 PM
گوشي فقط Imate Jam
زيبا
كوچيك
پر كار آمد
نسبتاً ارزان
فقط حيف كه WLAN نداره:icon_redf
در ایران هم wlan جز بعضی مصارف زیاد کاربرد نداره!!!!
Javid
1 April 2006, 05:00 PM
با سلام :
2-کار کرد باطری خیلی خوب
4-سرعت خوب
بنظر من K-JAM گوشی فوق العاده با کلاس و زیبایی هست و امکاناتشم خوبه. کافیه یبار امتحانش کنید.
[Only registered and activated users can see links]
kevin_m_bb:
درمواردی که چندین نفر سوال مطرح کردند از نقل قول استفاده کنید
GIPSY
2 April 2006, 09:33 PM
کا جم قیمتش چنده اقا؟
نيوان
2 April 2006, 10:38 PM
K Jam خوبه اما گرونه..........
كيبودرش هم زياد كاربرد نداره
باز هم Jam بهترينه
braveheart
2 April 2006, 10:51 PM
K Jam خوبه اما گرونه..........
كيبودرش هم زياد كاربرد نداره
باز هم Jam بهترينه
اتفاقا من مرتب از keyboard ش استفاده میکنم بخصوص موقع رانندگی خیلی بکارم میاد
سریع درشو باز میکنی و راحت چشم بسته تایپ میکنی
Javid
2 April 2006, 11:16 PM
کا جم قیمتش چنده اقا؟
پست 104 از لینک زیر را ملاحظه بفرمایید.
kasra03
3 April 2006, 01:18 AM
کا جم یکم قطور نیس؟از این نظر جم خیلی راحت تر تو جیب جا میشه و فکر کنم کمتر اذیت کنه!
braveheart
3 April 2006, 01:38 AM
کا جم یکم قطور نیس؟از این نظر جم خیلی راحت تر تو جیب جا میشه و فکر کنم کمتر اذیت کنه!
Jam :
108x 58 x 18
mm
150 g
K-Jam L :
108x 58 x 23.7
mm
160 g
kasra03
3 April 2006, 11:18 PM
5 میلیمتر اختلاف کمی هم نیس ها!!!
Javid
4 April 2006, 12:08 AM
من کا-جم رو امتحان کردم. هیچ مشکلی از هیچ جنبه بنظرم نداشت. اگر از کیف مخصوصش استفاده کنید مشکلی از لحاظ ابعاد و... ندارید.
kasra03
5 April 2006, 02:34 AM
برای نت برداری و تایپ کردن متون میشه با قلم نوری کار کرد یا حتما برا این کار باید برم دنبال کیبرد دار ها مثل کا جم؟بعد منظور دوستمون رو متوجه نشدم که کیف مخصوص چه فرقی در ماجرا ایجاد میکنه!راسش من جمین و کا جم رو که از نزدیک مقایسه کردم به نظرم جمین خیلی ظریف تر و نازک تر اومد!!
braveheart
5 April 2006, 03:42 AM
برای نت برداری و تایپ کردن متون میشه با قلم نوری کار کرد یا حتما برا این کار باید برم دنبال کیبرد دار ها مثل کا جم؟بعد منظور دوستمون رو متوجه نشدم که کیف مخصوص چه فرقی در ماجرا ایجاد میکنه!راسش من جمین و کا جم رو که از نزدیک مقایسه کردم به نظرم جمین خیلی ظریف تر و نازک تر اومد!!
منظورتون از قلم نوری رو متوجه نشدم ! البته فکر کنم منظورتون همون قلم گوشیتون باشه که البته نوری نیست
برای تایپ کردن راحتتر keyboard دارها بهتره ولی البته میتونیند از نرم افزارهایی مثل full screen keyboard استفاده کنید که کل صفحه lcd رو به شکل یک keyboard بزرگ درمیاره که حتی با انگشت میتونید براحتی تایپ کنید.
کیف مخصوص فقط برای راحتی حمل کردن هست و البته تاثیری در ضخامت نداره
jamin نازکتر از k-jam هست ( 5 میلی متر )
Javid
5 April 2006, 09:23 AM
منظور دوستمون رو متوجه نشدم که کیف مخصوص چه فرقی در ماجرا ایجاد میکنه!راسش من جمین و کا جم رو که از نزدیک مقایسه کردم به نظرم جمین خیلی ظریف تر و نازک تر اومد!!
منظورم اینه که اگر از کیفش استفاده کنید و تو جیبتون نگذارید دست و پاگیرتر بودنش (از نظر ضخامت) مثلا نسبت به جم را زیاد احساس نمی کنید...
kasra03
5 April 2006, 01:55 PM
منظورتون از قلم نوری رو متوجه نشدم ! البته فکر کنم منظورتون همون قلم گوشیتون باشه که البته نوری نیست
برای تایپ کردن راحتتر keyboard دارها بهتره ولی البته میتونیند از نرم افزارهایی مثل full screen keyboard استفاده کنید که کل صفحه lcd رو به شکل یک keyboard بزرگ درمیاره که حتی با انگشت میتونید براحتی تایپ کنید.
کیف مخصوص فقط برای راحتی حمل کردن هست و البته تاثیری در ضخامت نداره
jamin نازکتر از k-jam هست ( 5 میلی متر )
بله منظورم قلم خوذ گوشی بود:icon_arro
پس با بدون کیبورد دار هام میشه با این برنامه ها راحت تایپ کرد.فقط میمونه ضبط صدا از دوستان کسی هس که در این مورد اطلاعی داشته باشه؟که کدوم یک از مدل ها ضبط صدای قوی تری داره؟
kevin_m_bb
7 April 2006, 09:03 AM
بله منظورم قلم خوذ گوشی بود:icon_arro
پس با بدون کیبورد دار هام میشه با این برنامه ها راحت تایپ کرد.فقط میمونه ضبط صدا از دوستان کسی هس که در این مورد اطلاعی داشته باشه؟که کدوم یک از مدل ها ضبط صدای قوی تری داره؟
من pda2 دارم کیفیت ضبط عالیه به طوری که از تلویزیون یه آهنگ رو ضبط کردم مثل mp3 کیفیت داره !!!:icon_cool
kasra03
9 April 2006, 02:09 PM
خیلی عالیه!ممنون کوین جان! از بین خانواده جم و اورکس چی؟اونهام مثل این قوی هسن؟
pirad_2tto
10 April 2006, 12:32 AM
من یه نصیحتی میکنم ؛ PPC رو وقتی میگیری حواست به گارانتیش باشه، من گوشیمو از ایران نگرفتم، سر یه speaker مجبور شدم 2 روز وقتمو بزارم. فروشنده هاش و از اوون بدتر تعمیرکاراش 99% تا اوونجا که میتوونن می خوان تیغ بزنن.
تو پایتخت بهم گفت اگه می خوای درست شه 4 روز باید به موونه و حداقا 60 تومن هم هزینشه ؛از شانس خوبه من از طرز برخورده مغازه داره اصلا خوشم نیومد بهش گفتم من اگه این گوشیو خودم هم باز کنم به تو نمی دم ؛ فیتکو هم گفت 40-50 تومن!!اونم بازم شانسم بود که رفتم ولی زودتر بسته شده بود. شاید باورتون نشه با 8 تومن درستش کردم ؛ خودم هم یاد گرفتم چطوری بازش کنم چطوری عوض کنم.من فکر میکردم خیلی پیچیده هست!! ولی وقتی باز کردم دیدم اینا شگردشون اینه که غیر واقعی کار رو بزرگ کنن که تیغت بزنن؛ قطعاتشو هم از پاساژ علاءالدین گرفتم
moeinifar
12 June 2006, 07:41 PM
دوستان بهترین ppc از لحاظ پخش mp3 که هم bt stereo داشته باشه هم wifi و رادیو استریو چی پیشنهاد میکنین؟
lover
12 June 2006, 10:49 PM
دوستان بهترین ppc از لحاظ پخش mp3 که هم bt stereo داشته باشه هم wifi و رادیو استریو چی پیشنهاد میکنین؟
فکر کنم XDA ATOM گزینه مناسبی باشد
moeinifar
12 June 2006, 11:48 PM
فکر کنم XDA ATOM گزینه مناسبی باشد
قیمتش چنده و آیا روی کیفیت mp3 مطمئن هستین مارکش o2 هست از مارکای دیگه با این امکانات چیرو پیشنهاد میکنین ممنون میشم.
lover
13 June 2006, 01:10 AM
قیمتش چنده و آیا روی کیفیت mp3 مطمئن هستین مارکش o2 هست از مارکای دیگه با این امکانات چیرو پیشنهاد میکنین ممنون میشم.
قیمتش را نمیدانم. اما از تمام XDA های O2 بهتر میباشد xda atom در ایران ([Only registered and activated users can see links])
از مارکهای دیگر O2 با چنین امکاناتی من ندیده ام و ظاهرا" این کامل ترینشان میباشد کلا" بحث راجع به پیشنهاد برای خرید ممنوع است اما شما میتوانید امکاناتی را که مد نظر دارید را بگویید و سوال بفرمایید که چه گوشی هایی را دوستان معرفی مینمایند
moeinifar
13 June 2006, 11:12 AM
قیمتش را نمیدانم. اما از تمام XDA های O2 بهتر میباشد xda atom در ایران ([Only registered and activated users can see links])
از مارکهای دیگر O2 با چنین امکاناتی من ندیده ام و ظاهرا" این کامل ترینشان میباشد کلا" بحث راجع به پیشنهاد برای خرید ممنوع است اما شما میتوانید امکاناتی را که مد نظر دارید را بگویید و سوال بفرمایید که چه گوشی هایی را دوستان معرفی مینمایند ppc بسیار جالبی کیفیت پخش MP3 اون از بقیه بهتره؟ مخصوصا با HEADPHONE و یا جک 3.5 رو هم ساپورت میکنه؟
از لحاظ امکانات فونت فارسی و ساپورت نرم افزاری و سخت افزاری وضعیتش چطوره؟
همچنین rom فارسی رو هم ساپورت میکنه و imate مدلی با این امکانات داره ؟
lover
13 June 2006, 11:53 AM
ppc بسیار جالبی کیفیت پخش MP3 اون از بقیه بهتره؟ مخصوصا با HEADPHONE و یا جک 3.5 رو هم ساپورت میکنه؟
از لحاظ امکانات فونت فارسی و ساپورت نرم افزاری و سخت افزاری وضعیتش چطوره؟
همچنین rom فارسی رو هم ساپورت میکنه و imate مدلی با این امکانات داره ؟
نه لزوما پاکت پی سی ها کیفیتشان از مبایلهای دیگر بهتر نیست اما کلا کیفیت بسیار خوبی دارند برای نرم افزار بسیار متنوع است کافی به قسمت معرفی نرم افزار سری بزنید. با نصب فارسی ساز میتوانید آن را فارسی کنید و ROM که آپگرید سیستمش هست در imate با rom عربی ارایه میشود و قابلیت تایپ فارسی را نیز دارد بقیه سوالاتتان را در همین تالار قسمت پاکت پی سی با مرور کردن تاپیک ها میابید
moeinifar
13 June 2006, 12:21 PM
مرسی فقط چند مورد داشتم :
1- امکانات این مدل o2 عالیه فقط من مدلی از imate ندیدم با امکانات آیا وجود داره؟
2- آیا PPC هست که برای پخش موسیقی جک 3.5 رو ساپورت کنه؟
3- شاید جاش اینجا نباشه اما در word روی ppc تمامی مشخصات مثل جداول شکل ها و ... را می توان edit کرد.
4- آیا ppc داریم که خروجی video داشته باشه برای presentation.
بازم ممنون می شم.
lover
13 June 2006, 12:43 PM
1- تا این لحظه خیر
2-من برای پاکت پی سی خودم جک تبدیل گرفتم و به خوبی ساپورت میکند از جمهوری گیر میاید
3- جدول ها خیلی کامل نمیاد اما با نصب برنامه ای میشود این قابلیت را اضافه کرد
4- بله من این مدل را میشناسم اما هنوز به بازار نیامده معرفی HTC muse ([Only registered and activated users can see links])
توجه کنید که HTC کمپانی مادر شرکتهای مثل I-mate, Qtek , XDA or dopod است و brand name های متفاوتی در i-mate یا Qtek خواهد داشت قرار بودش که تا تابستان تولید بشود که هنوز خبری نیست
moeinifar
13 June 2006, 12:56 PM
در مورد i teq چه نظری دارین امکاناتی شبیه o2 داره یه چیزایی هم بیشتر؟
ehsan_ipi
7 September 2006, 03:24 PM
تر خدا 1 نفر پیدا بشه
به من بگه بین این همه Pocket Pc کدامشون رو بخرم:icon_redf
من تا 500 600 هزار تومان هم میتونم هزینه کنم ولی به شرطی که
ارزش داشته باشه
یا حد اقل این گزینه هارو داشته باشه:
اولا حتما Gsm بايد داشته باشه
دوما صفحه ي تاچ اسكرين باشه
سوما ظاهري زيبا و ترجيحا شبيه به PDA و نه موبايل
چهارم mp3 و mpg رو علي پخش كنه
صفحه كيلد كامل داشته باشه و راحت بشه باهاش تايپ كرد
صفحه html رو راحت باز كنه
برنامه هاش راحت گيرم بياد
با همه pocket pc ها کامپتیبل باشه و برنامه هاش مخصوص فقط همون گوشی نباشه
كيفيت دوربينش خوب باشه
ترجيحا بازيهاش كيفيت داشته باشه:icon_razz
تر خدا کمکم کنید
میخوام امروز فردا بخرم:icon_cry:
راستی Everex E900 هم از تراشه Cpu 400Mhz Samsung استفاده
میکونه مه از Intel میگن بهتره
تر خدا جون هر کی دوست دارین
یکی به من بگه این بهتره یا مدلهای دیگه
خیلی خیلی ممنون
Night Crawler
8 September 2006, 10:48 PM
تر خدا 1 نفر پیدا بشه
به من بگه بین این همه Pocket Pc کدامشون رو بخرم:icon_redf
من تا 500 600 هزار تومان هم میتونم هزینه کنم ولی به شرطی که
ارزش داشته باشه
یا حد اقل این گزینه هارو داشته باشه:
اولا حتما Gsm بايد داشته باشه
دوما صفحه ي تاچ اسكرين باشه
سوما ظاهري زيبا و ترجيحا شبيه به PDA و نه موبايل
چهارم mp3 و mpg رو علي پخش كنه
صفحه كيلد كامل داشته باشه و راحت بشه باهاش تايپ كرد
صفحه html رو راحت باز كنه
برنامه هاش راحت گيرم بياد
با همه pocket pc ها کامپتیبل باشه و برنامه هاش مخصوص فقط همون گوشی نباشه
كيفيت دوربينش خوب باشه
ترجيحا بازيهاش كيفيت داشته باشه:icon_razz
تر خدا کمکم کنید
میخوام امروز فردا بخرم:icon_cry:
راستی Everex E900 هم از تراشه Cpu 400Mhz Samsung استفاده
میکونه مه از Intel میگن بهتره
تر خدا جون هر کی دوست دارین
یکی به من بگه این بهتره یا مدلهای دیگه
خیلی خیلی ممنون
دوست من غير از کيبورد بقيه موارد 100% داخل Qtek S200 هست
من خودم 1 هفته تمام این ور و آن ور گشتم و تحقيق کردم بين Qtek S200 و Everex E900
در نهايت Qtek S200 رو 480 هزار تومان گرفتم با مموری 2 گيگ به قيمت 40 تومان
ببينيد تمام موارد گفته شده عالی اجرا میشند در Qtek S200 تنها CPU کمتر از E900 هست که من هيچ مشکلی احساس نکردم
amir_bogy
19 September 2006, 05:22 PM
رو everex e900 هم فکر کن
amir_bogy
19 September 2006, 05:26 PM
به نظر من everex بهتره چون علاوه بر cpu قوی تر دارای usb hoste
hichchiz
6 March 2007, 11:08 AM
اگه ممكنه يك پيشنهاد هم به من بديد
يك چيزي كه :
1. اكسل و ورد و پاور پوينت سازگار با كامپيوتر داشته باشه
2. راحت بشه ياددادشت نوشت با قلم به صورت فارسي
3. موبايل بودن مهم نيست
4. دوربين مهم نيست
5. ياداوري قرارها و تاريخها بر اساس تقويم شمسي
6. در كل كارهاي يك منشي را به خوبي انجام بده
7. قيمت مهم نيست
8. تقريبا يك BUSINESS CLASS عالي
lover
6 March 2007, 11:22 AM
اکسل و ورد و پاور پوینت در تمام پاکت پی سی ها هست یاداشت هم میشه نوشت برنامه های مختلفی هم هستش که یاداشت های صوتی ویدیویی و جالب میتوانی بنویسی
اگر میگی "3. موبايل بودن مهم نيست" پس به نظر من شما اصلا پاکت پی سی نخر بلکه UMPC بخر
یک مدل سونی هستش حدود 2,100,000 اگر پاکت پی سی میخواهی و برات قیمت مهم نیست JASJAR بگیر که بزرگ و با کیبرد هست و برای مبتدی خوبه و شما که اکسل و وورد کارتون هست کیبوردش براتون خیلی کاربردی هست
احسان خان
6 March 2007, 12:16 PM
در مورد خروجی video برای presentation که سوال شد خدمتتون عرض کنم که تقریبا همشون خروجی برای video projection دارن و مستقیم و بدون واسط کامپیوتر به اون وصل میشن
hichchiz
6 March 2007, 06:07 PM
تنظيم قرارها بر اساس تاريخ شمسي از همه مهمتره اينو دارن
mohsenz65
12 March 2007, 10:05 PM
سلام دوستان qteck s200 بهتره یا e900 ?
کیفیت ÷خش موزیک فیلم عکس و lcd?
mohammad51
25 March 2007, 04:03 AM
مطمئنن qteck s200 چون قابل مقايسه نيست با e900از هر لحاظي كه شما بگي اين مسئله رو عرض ميكنم
يا حق
سپندار مزد
25 March 2007, 07:56 PM
اگه واقعا poket pc می خوای پیشنهاد من pda2 هست که سرعتش برجسته ترین ویژگیشه در غیر این صورت یه نوکیا سری 60 بخر کارتم را میاندازه
am!n
25 March 2007, 08:40 PM
به نظر من اصلا نگير چون htc مدلي زده كه دوربينش 3 مگا پيكسل و طراحيه زيبايي داره...
Javid
25 March 2007, 11:55 PM
سلام دوستان.
بنده بین 500 تا 550 میتونم هزینه کنم و بین K-JAM و Jamin و qteck s200 و everex e900 موندم.
برای من به ترتیب موارد زیر اهمیت داره:
1. استهلاک کمتر دستگاه و مشکل زایی کمتر اجزا در دراز مدت چوون میخوام این گوشی را 2 - 3 سال نگه دارم و برنامه های مهندسی بر روش نصب کنم و برای کارهام هر جا لازم شد از این برنامه ها استفاده کنم. بنابراین میخوام اذیتم نکنه. و اگر به مشکل بر خورد راحت تر قطعاتش گیر بیاد و ارزانتر تعمیر بشه...
2. کیفیت دوربین مناسب.
3.کیفیت و بلندی مناسب صدا.
والا خودم کی جم رو خیلی میپسندم چون ظاهر زیبایی داره و کی برد هم داره اما شنیدم کیفیت دوربینش چیزه دندونگیری نیست...
از اساتید محترم خصوصا جناب lover گرامی و سایر دوستان تقاضا دارم بندرو در انتخاب مناسب راهنمایی بفرمایید.
سپاس...
lover
26 March 2007, 01:26 AM
سلام دوستان.
بنده بین 500 تا 550 میتونم هزینه کنم و بین K-JAM و Jamin و qteck s200 و everex e900 موندم.
برای من به ترتیب موارد زیر اهمیت داره:
1. استهلاک کمتر دستگاه و مشکل زایی کمتر اجزا در دراز مدت چوون میخوام این گوشی را 2 - 3 سال نگه دارم و برنامه های مهندسی بر روش نصب کنم و برای کارهام هر جا لازم شد از این برنامه ها استفاده کنم. بنابراین میخوام اذیتم نکنه. و اگر به مشکل بر خورد راحت تر قطعاتش گیر بیاد و ارزانتر تعمیر بشه...
2. کیفیت دوربین مناسب.
3.کیفیت و بلندی مناسب صدا.
والا خودم کی جم رو خیلی میپسندم چون ظاهر زیبایی داره و کی برد هم داره اما شنیدم کیفیت دوربینش چیزه دندونگیری نیست...
از اساتید محترم خصوصا جناب lover گرامی و سایر دوستان تقاضا دارم بندرو در انتخاب مناسب راهنمایی بفرمایید.
سپاس...
کلا پاکت پی سی استهلاکش بیشتره و پولی که میخواهید هزینه کنید با این توقعات کم میباشد
به نظر من اگر این حدود میخواهید پول بدهید XDA Atom Exec ([Only registered and activated users can see links]) گزینه مناسبی میباشد. اما ساپورت اش در ایران کمتر هست ولی هیچ گوشی ای بیشتر از 1 سال گارانتی ندارد
اگر Eten گیربیاورید G500+ ([Only registered and activated users can see links]) هم بسیار گوشی خوبی میباشد
danial
26 March 2007, 02:55 AM
فرشید جان atom exec فکر میکنم از 500-550 قیمتش خیلی بالاتر باشه
lover
26 March 2007, 03:10 AM
قیمت ندارم اما فکر نمیکنم از 700 بیشتر باشه
am!n
26 March 2007, 04:12 AM
دوست عزيز قيمت در تاپيكقيمت هاي o2 است كه قيمتش 660 هزار تومان.
danial
26 March 2007, 10:23 AM
شاید من اشتباه کنم ولی 660 تومان برای xda atom exec و نه atom واقعا مفت است اگه با این قیمت جایی سراغ دارید من خودم خریدارم
Javid
26 March 2007, 07:01 PM
کلا پاکت پی سی استهلاکش بیشتره و پولی که میخواهید هزینه کنید با این توقعات کم میباشد
به نظر من اگر این حدود میخواهید پول بدهید XDA Atom Exec ([Only registered and activated users can see links]) گزینه مناسبی میباشد. اما ساپورت اش در ایران کمتر هست ولی هیچ گوشی ای بیشتر از 1 سال گارانتی ندارد
اگر Eten گیربیاورید G500+ ([Only registered and activated users can see links]) هم بسیار گوشی خوبی میباشد
فرشید جان بیشتر از 550 جا نداره!
بین این 4 مدل باید یدونرو انتخاب کنم شما با توجه به اون مطالبی که عرض کردم، کدومشون رو ترجیح میدید؟ و چرا؟
K-JAM و Jamin و qteck s200 و everex e900
سپاس.
mohammad51
26 March 2007, 09:45 PM
دوست عزيز به نظر من شما حتما اي ميت بگير ولي اگر صداي بلند و فلش و كيبرد ميخواي kjamاما اگر دوربين 2 مگا پيكسل و گوشي كم حجم ميخواي jamin
ياحق
am!n
26 March 2007, 09:53 PM
بنظره من جمين بگير-آنتن دهيش واقعا عاليه-خيلي هم خوش دسته از k-jam هم جديد تره...
چشم عسلي
26 March 2007, 10:17 PM
دوست عزیز همه چیز با هم با قیمت 500 تا 550 در ایران نمیشه شما باید لا اقل از یک مورد صرف نظر کنید
با توجه به تجربه کارکردم با دو گوشی k-jam و jamin نظر خودم را میگم
k-jam
محاسن
1-داشتن کی برد
2- داشتن فلش-
3-مجهز بودن به دو اسپیکر قوی جهت پخش موزیک
معایب
1-داشتن دوربین 1.3
2-تعویض قاب به دشواری صورت می گیرد
3-عدم مرغوبیت رنگ قاب که به سرعت رنگ نقره ای آن رفته و ظاهر خود را از دست می دهد
4- نداشتن دکمه ویندوز و ok که کار با گوشی با یک دست را دشوار می سازد
5-شل شدن سریع قلم (( محفظه و کشوی قلم ))
6 - قطر زیاد
jamin
'
1 - دوربین 2
2 - قطر کم
3 - داشتن دو کلید ویندوز و ok
4 - مقاوم بودن قاب و تعویض آسان تر
5-تولید جدید تر ((( تولید پس از کی جم ))
معایب
1 - کیفیت صدای بد بدلیل ضعف اسپیکر و تک اسپیکر بودن و طراحی نا مناسب قاب
2 - نداشتن کی برد
اگر صدای گوشی براتون مهمه و از گوشی خوب نگهداری مکنید k-jam انتخاب خوبیه نگرانه دوربینشم نباشید عکس های خوبی میگیره
موفق باشید .
mojtaba2741
26 March 2007, 10:20 PM
به نظر من اگر این حدود میخواهید پول بدهید XDA Atom Exec ([Only registered and activated users can see links]) گزینه مناسبی میباشد. اما ساپورت اش
دوست من،تنها فروشگاهی که در زمینه وارد کردن اتم اگزک بود،گفته دیگه وارد نمی کنه اونم بدلیل مشکلات رجیستر،اتم اگزک نو در حدود 850 تا 900 بود،شما کارکرده این پی پی سی را پایینتر از 750 نیز پیدا نخواهید کرد،مگر اینکه دارای مشکل باشد،شاید منظور شما اتم معمولی و یا پیور بوده باشد،
موفق باشید،
avare
27 March 2007, 01:42 PM
سلام به همه
از سايتتون و افرادي که زحمت ميکشن تشکر مي کنم
من مي خواستم يه پاکت پي سي بگيرم که امکانات زير را داشته باشه
البته از ايران نمي خوام بگيرم
1 - امکان استفاده از سيم کارت را داشته باشه
2 - gps داشته باشه
3 - بتونم کانالهاي تلوزيون را روش ببينم ( Tv Tuner داشته باشه )
4 - دوربين هم داشته باشه
بخاطر همين گفتم يه تاپيک اينطوري باشه که همه بتونند ازش استفاده ککند
باز هم ممنون
am!n
27 March 2007, 03:03 PM
دوست عزيز يه سرچ كوچيك كني به جوابت مي رسي-تاپيك در اين زمينه فراوونه-
mohammad51
27 March 2007, 03:27 PM
سلام به همه
2 - gps داشته باشه
4 - دوربين هم داشته باشه
باز هم ممنون
دوست عزيز شما حتما از ايران خريداري كنيد كه با مشكل ريجستري رو به رو نشيد اين گوشيي كه شما ميخواين هست توهمين تاپيك امين خان هم معرفي كرده:icon_cool
ياحق
avare
27 March 2007, 03:34 PM
متاسفانه نتونستم
اگه کمکم کني خيلي خوشحال ميشم
afghantoday
27 March 2007, 05:46 PM
درود بر همه ی دوستان، نوروز خجسته باد
من می خوام یه pocket pc بگیرم ولی نمیدونم چه مدلی خوبه. اگر میشه راهنماییم کنین یا اصلاً بگین ppc بگیرم بهتره یا smartphone
1. ساپورت مموری بالا
2. خواندن و ویرایش فایل های آفیس و pdf و ای بوک و برنامه های پر کاربد pc
3. صفحه ی نسبتاً بزرگ و وضوح بالا
4. دوربین 2 مگاپیکسل (اگر بود با فلاش اگر هم نبود بی فلاش)
5. کیفیت صدای خوب (عالی هم نبود، نبود)
6. پشتیبانی نرم افزاری عالی
7. اگر هم مشکل داشت تو ایران هم بشه تعمیرش کرد
8. قیمت هم حدود 500 باشه (یه کم بالاتر شدم عیب نداره)
9. هنگ نداشته باشه و سریع باشه
یه سوال هم داشتم که آیا میشه برنامه های sis و jar رو روی ppc اجرا کرد؟
اگر از ایران بگیرم ارزونتر در میاد از دوبی؟
مرسی...
Farbod.E
27 March 2007, 05:52 PM
من می خوام یه pocket pc بگیرم ولی نمیدونم چه مدلی خوبه. اگر میشه راهنماییم کنین یا اصلاً بگین ppc بگیرم بهتره یا smartphone
1. ساپورت مموری بالا
مرسی...
فکر می کنم با این مشخصاتی که فرمودید i-mate Jamin بهترین گزینه باشد
am!n
27 March 2007, 05:59 PM
سلام به همه
2 - gps داشته باشه
4 - دوربين هم داشته باشه
باز هم ممنون
سلام دوست زيز-مورد 4 براي شما خيلي مهمه؟اگر مهمه شما بايد iteq بگيري اگر مهم نيست مي توني
eten بگيري كه gps هم دارن-براي تلوزينش هم مي توني در ايران اقدام كني و با 70 هزار تومان مشكل تلوزينش را هم رفع كني...
مدل هاي gps دار eten از g500 به بالا هستن يا مدل هاي جديد htc هم كه هنوز فكر نمي كنم وارد بازار شده باشند.
با تشكر
mohammad51
27 March 2007, 06:02 PM
1. ساپورت مموری بالا
مرسی...
iهمون طور كه دوستمون گفت jamin خوبه اما 1-صفحه اش زياد بزرگ نيست2- هنگ داره اما نه خيلي بستگي بهنرم افزاري داره كه روش نصب ميشه3- حتما از بازار ايران بگير با گارانتي وريچستر چون ممكنه مشكل ريجستر پيدا كني :icon_cool
ياحق
am!n
27 March 2007, 06:09 PM
1. ساپورت مموری بالا
مرسی...
در مورد شماره ي 1 كه همه تا 4 گيگ را به راحتي ساپرت مي كنند.
مورد 2 را هم كه همه ي پاكت پي سي ورد و اكسل و پاور وينت و نوت بر روشون نصبه و با هيچ مشكلي در اين زمينه بر نمي خوري.
مورد 3 بنظر بنده 2.8" اينچ و كيفيت 65 هزار رنگ كفايت كنه و نيازي به qvga و 256 هزار رنگ نداشته باشيد.
مورد 4 در پايان گفته ميشه..
مورد 5 در پايان گفته ميشه..
مورد 6 در پايان گفته ميشه..
مورد 7 كه خيلي مهمه --امروزه imate از ساپرت خيلي خوبي در ايران برخوردار و همچنين ساپرت آنلاين اينترنتي كه ميتونه بهترين گزينه از بين بقيه برند ها در ايران باشه و بعد از imate ديگر مارك ها كه از ساپرت كمتري برخوردار هستند مانند o2--htc...
مورد 8 در پايان گفته ميشه..
مورد 9 هم همه ي پاكت پي سي ها چه cpu بالا چه پايين هنگ را دارن بستگي به كسي داره كه استفاده مي كنه-مثلا بيش از حد برنامه نصب كنه-برنامه ها را stop نكنه يا... كه اين به كاربر بستگي داره..
در مورد مواردي كه گفتم در پايان توضيح داده ميشه:
با اين حدود مالي و ساپرتي كه شما مي خوايد آي ميت بهترين گزينس و 2 مدل كاجم و جمين مي تونه براي شما مناسب باشه..كه جمين هم دوربينش 2 مگا پيكسل و هم از صداي نسبتا خوبي برخوردار.از نظر ساپرت نرم افزاري هم خيالت راحت برنامه ها را به خوبي ساپرت مي كنه.
سوال آخر آخر هم كه فرمت jar اگر اشتباه نكنم اگر همون جاوا باشه در پاكت پي سي قابل اجراست.
باتشكر
afghantoday
27 March 2007, 08:40 PM
خیلی ممنون از جواب کاملت :icon_cool
چند تا سوال دیگه هم داشتم. imate jamin هم میشه روش tv tuner نصب کرد؟ هزینش همین 70 هزار تومن میشه؟
گارانتی اصلی imate تو ایران چه شرکتیه؟ شمارش چنده؟
کسی میدونه برنامه های سیمبین (sis) رو میشه رو imate اجرا کرد یا نه؟
مرسی...
:lover:
lover
27 March 2007, 09:02 PM
چند تا سوال دیگه هم داشتم. imate jamin هم میشه روش tv tuner نصب کرد؟ هزینش همین 70 هزار تومن میشه؟
مرسی...
اعلان: گارانتی گوشی های موبایل ([Only registered and activated users can see links])
دوست گرامی گزینه جستجو برای استفاده شما هستش
برنامه های سیمبین را در پاکت پی سی نصب به هیچ عنوان نمیشه کردش
Javid
27 March 2007, 11:12 PM
کیفیت عکس جمین چند درصد از کی-جم بهتره؟
فیلم برداریشون کدوم بهتره؟
آیا Eten glofiish X500 ([Only registered and activated users can see links]) در ایران هست؟ و اگر هست قیمتش چقدره؟
mohammad51
27 March 2007, 11:18 PM
مرسی...
البته با اجازه از فرشيد خان
بله هزينه براي داشتن يك كارت t.vدر جمين 70 هزار تومن هست گارانتي ايميت در ايران يك زماني فيتكو بود ولي الان شركتهاي ديگه هم هستدر مورد سئوال نصب برنامه هاي سيمبين خودتون عرض ميكنن سيمبين پس ربطي به ويندوز موبايل نداره كه نصب بشه:icon_cool
ياحق
mohammad51
27 March 2007, 11:48 PM
کیفیت عکس جمین چند درصد از کی-جم بهتره؟
فیلم برداریشون کدوم بهتره؟
آیا Eten glofiish X500 ([Only registered and activated users can see links]) در ایران هست؟ و اگر هست قیمتش چقدره؟
شما بايد كيفيت تصوير دوربين 2مگا پيكسل با 1.3 مگا پيكسل رو مقايسه كني كه مطمئنن اولي بهتر از دومي هم در عكاسي وهم در فيلم برداري:icon_cool
Eten glofiish X500در اين مورد هم فكر كنم تو پايتخت اگر دنبالش بگرديد باشه ولي قيمت ندارم
ياحق
am!n
28 March 2007, 12:03 AM
البته قاعدتا فيلم برداري كا جم بدليل داشتن فلش مي تونه بهتر فيلم برداري كنه و در جاهاي تاريك هم قابل استفادس ولي كيفيت روز جمين يه چيز ديگست...
avare
28 March 2007, 12:16 PM
سلام دوست زيز-مورد 4 براي شما خيلي مهمه؟اگر مهمه شما بايد iteq بگيري اگر مهم نيست مي توني
eten بگيري كه gps هم دارن-براي تلوزينش هم مي توني در ايران اقدام كني و با 70 هزار تومان مشكل تلوزينش را هم رفع كني...
مدل هاي gps دار eten از g500 به بالا هستن يا مدل هاي جديد htc هم كه هنوز فكر نمي كنم وارد بازار شده باشند.
با تشكر
آيا iteq داراي gps است ؟
am!n
28 March 2007, 12:48 PM
متاسفانه خير-ميتوني براش با 70 تا 100 هزار تومان تهيه كني...
Javid
28 March 2007, 01:54 PM
شما بايد كيفيت تصوير دوربين 2مگا پيكسل با 1.3 مگا پيكسل رو مقايسه كني كه مطمئنن اولي بهتر از دومي هم در عكاسي وهم در فيلم برداري:icon_cool
Eten glofiish X500در اين مورد هم فكر كنم تو پايتخت اگر دنبالش بگرديد باشه ولي قيمت ندارم
ياحق
1. در کی جم هم تنظیم رزولوشن 2 هست.
2. کیفیت ربط زیادی به مگاپیکسل نداره بلکه به سنسور به کار رفته در دوربین و لنز و غیره بستگی داره...توضیحات کافی در این زمینه در قسمت عکاسی سایت بیان گردیده.
کسی نیست که دوربین این دو گوشی را با هم مقایسه کرده و بگه کی جم از نظر عکس و فیلمبرداری چقدر از کی جم بهتره؟
Javid
28 March 2007, 09:12 PM
1.
کسی نیست که دوربین این دو گوشی را با هم مقایسه کرده و بگه کی جم از نظر عکس و فیلمبرداری چقدر از کی جم بهتره؟
منظورم دوربین جمین بود که چقدر از کی جم بهتره..:icon_surp
am!n
28 March 2007, 09:19 PM
2 مگا پيكسل در روز خيلي كيفيتش بالاست-از بالا بودن كيفيت خيالت راحت باشه...
mohammad51
28 March 2007, 11:06 PM
منظورم دوربین جمین بود که چقدر از کی جم بهتره..:icon_surp
من تست كردم ولي واقعا دوربين جمين بهتر از كي جم هست :icon_cool
ياحق
Javid
29 March 2007, 01:01 AM
من تست كردم ولي واقعا دوربين جمين بهتر از كي جم هست :icon_cool
ياحق
از نظر فیلمبرداری هم سرتره؟ من شنیدم جمین خوب فبلمبرداری نمیکنه...
applepie
29 March 2007, 04:33 AM
من K-jam دارم و باید بگم که کیفیت عکسبرداری و فیلم برداریش در شب و روز خیلی خوبه چون میتونی حساسیتش رو به نور تغییر بدی ولی خب در مقایسه با دوربین Jamin چون هردو از یه سازنده هستند باید گفت دوربین 2MP جمین در کل عملکرد خیلی بهتری داره البته همانگونه که میدونید تا اندازه زیادی بستگی به مهارت فرد و موقعیت استفاده از دوربین داره . در نهایت برای انتخاب بین این دوتا به سلیقه و نوع استفاده ی خودتون مربوته یعنی اگر میخاهید بیشتر از دوربینش بهره ببرید پیشنهاد میشهJamin (که قیمتش 10 هزار بیشتر از K-jam هست و چیزمهمی نیست)؛ ولی اگر بیشتر باهاش کار تایپی دارید K-jam چون کیبوردش واقعن عالیه و به آسانی میتونید باهاش تایپ کنید اما کیبورد Jamin برای تایپ کردن مناسب نیست ؛ در مورد کیفیت بلندگو و اجرای نرم افزار ها هم تقریبن با هم برابرند (من با Jamin دوستم مقایسه کردم)
Javid
30 March 2007, 01:09 AM
من K-jam دارم و باید بگم که کیفیت عکسبرداری و فیلم برداریش در شب و روز خیلی خوبه چون میتونی حساسیتش رو به نور تغییر بدی ولی خب در مقایسه با دوربین Jamin چون هردو از یه سازنده هستند باید گفت دوربین 2MP جمین در کل عملکرد خیلی بهتری داره البته همانگونه که میدونید تا اندازه زیادی بستگی به مهارت فرد و موقعیت استفاده از دوربین داره . در نهایت برای انتخاب بین این دوتا به سلیقه و نوع استفاده ی خودتون مربوته یعنی اگر میخاهید بیشتر از دوربینش بهره ببرید پیشنهاد میشهJamin (که قیمتش 10 هزار بیشتر از K-jam هست و چیزمهمی نیست)؛ ولی اگر بیشتر باهاش کار تایپی دارید K-jam چون کیبوردش واقعن عالیه و به آسانی میتونید باهاش تایپ کنید اما کیبورد Jamin برای تایپ کردن مناسب نیست ؛ در مورد کیفیت بلندگو و اجرای نرم افزار ها هم تقریبن با هم برابرند (من با Jamin دوستم مقایسه کردم)
سلام و تشکر از راهنمایی شما دوست خوبم.
والا من نه میتونم از امکانات جمین بگذرم و نه از ظاهر زیبا و کیبرده کی-جم!!:icon_ques
راستش اصلا از ظاهر جمین خوشم نمیاد...
فقط مساله ی من همین دوربینشونه یعنی واقعا میخوام ببینم دوربینه جمین چقدر بهتره...
خوب از نظره شما که دو گوشی را مقایسه کردید از 10 ستاره به دوربینه جمین چند ستاره میدید و به کی جم چند؟
با تشکر مجدد.
mohammad51
30 March 2007, 01:21 AM
والا من نه میتونم از امکانات جمین بگذرم و نه از ظاهر زیبا و کیبرده کی-جم!!:icon_ques
فقط مساله ی من همین دوربینشونه یعنی واقعا میخوام ببینم دوربینه جمین چقدر بهتره...
خوب از نظره شما که دو گوشی را مقایسه کردید از 10 ستاره به دوربینه جمین چند ستاره میدید و به کی جم چند؟
با تشکر مجدد.
البته با عرض پوزش
دوست عزيز اين يك مسئله واقعا سليقه اي است ولي در مورد بهتر بودن دوربين جمين مطمئن باشيد بهتر از كا جم هست البته به نظر من 6 ستاره به جمين و 4 ستاره به كاجم بايد داد حال باز اين تصميم و سليقه شماست كه چه گوشيي رو انتخاب كني:icon_cool
ياحق
applepie
30 March 2007, 05:45 PM
با تشکر مجدد.
دوست عزیز راستش پاسخ به این سوال دشوار هست چون همانگونه که جناب mohammad51 فرمودند امری سلیقه ای هست و نمیشه به آسونی رای داد ولی در هر هال از نزر خودم دوربین جمین عملکرد بهتری داره نسبت به کی-جم و این تنها مقایسه ای بین این دو هست و شما اگر میخاهید یک PPC بخرید باید دقیقن معین کنید از اون چه استفاده ای دارید و اگر داشتن یه دوربین خوب و هرفه ای براتون مهمه بهتره که یا پول بیشتری برای خرید یک PPC مجهزتر در نزر بگیرید و یا یک PPC بدون دوربین تهیه کنید و بقیه پولتون رو بدید و یه دوربین نسبتن هرفه ای بخرید ؛ زیرا در مجموع دوربین هیچ یک از این دو (جمین و کی-جم) نمیتونه پاسخگوی نیاز هرفه ای افراد باشه.
Javid
30 March 2007, 08:09 PM
دوست عزیز راستش پاسخ به این سوال دشوار هست چون همانگونه که جناب mohammad51 فرمودند امری سلیقه ای هست و نمیشه به آسونی رای داد ولی در هر هال از نزر خودم دوربین جمین عملکرد بهتری داره نسبت به کی-جم و این تنها مقایسه ای بین این دو هست و شما اگر میخاهید یک PPC بخرید باید دقیقن معین کنید از اون چه استفاده ای دارید و اگر داشتن یه دوربین خوب و هرفه ای براتون مهمه بهتره که یا پول بیشتری برای خرید یک PPC مجهزتر در نزر بگیرید و یا یک PPC بدون دوربین تهیه کنید و بقیه پولتون رو بدید و یه دوربین نسبتن هرفه ای بخرید ؛ زیرا در مجموع دوربین هیچ یک از این دو (جمین و کی-جم) نمیتونه پاسخگوی نیاز هرفه ای افراد باشه.
باز هم سپاس از پاسخ شما.
والا به دلایل مختلف این یک چیزه واضحه که دوربین های مینیاتوریه موبایل هیچ موقع به پای دوربین های حرفه ایه دیجیتال نمیرسند...
شما میتونید این لطف رو در حق بنده بفرمایید و عکسی از یک نما در روز با این دو گوشی بگیرید و در سایت لینکش رو بگذارید؟ ممنون.
سپندار مزد
30 March 2007, 08:26 PM
با سلام
من که k jam دارم اصلن نمیتم تصور کنم که ppc کیبورد نداشته باشه چون با کیبوردش کار کردم البته از نظر من و این کاملن به کاربر بستگی دارهاز لحاظ دوربینم حرفی واسه گفتن نداره رو دوربینش زیاد حساب باز نکن .لینک 2 تا عکس گرفته شده با k jam در روز و شب
m_d_1980
31 March 2007, 03:28 AM
يه توصيه دوستانه بكنم و اون اينكه رو دوربين اين گوشي ها اصلا حساب نكنيد. اگه ميخواهيد دو جور ppc رو باهم مقايسه بكنيد روي فاكتورهاي ديگه فكر بكنيد و دوربين رو بيخيال بشيد. چون متاسفانه هنوز شركت هاي سازنده ppc تلاشي براي بالا بردن كيفيت دوربينها نكردند و فعلا روي جنبه هاي ديگر ppc متمركز شدند. دوربين اين گوشيها عملا يك چيز فانتزيه براي اينكه بگيد گوشيم دوربين هم داره! ولي بخاطر كيفيت پايين اين دوربينها چند روز كه از خريدن ppcتون گذشت و بهش عادت كرديد ديگه سراغ دوربين اونها نخواهيد رفت. پس بخاطر دوربين نظرتون رو عوض نكنيد...
سپندار مزد
31 March 2007, 11:01 AM
با سلام
به نظر من واسه خرید ppcسرعت دستگاه و چه ویندوز موبایل هستش خیلی مهمه دوربین و شکیل بودن و چه مموری هایی رو ساپورت میکنه فاکتورهای بعدی هستن
موفق باشید
mohammad51
31 March 2007, 12:48 PM
البته با احترام به نظر همه دوستان
يك گوشي با تجهيزاتي كه داره قيمت پيدا ميكنه حالا چه فانتزي باشه چه غيره فانتزي اگر كسي بخواد اون طور يكهدوستان ميگن گوشي بخره خوب يك گوشي بدون دوربين ويك دوربين خوب ميتونه تهيه كنهتا هم دوربين داشته باشه هم گوشي اما حمل كردن اگر براش سخت نباشه :icon_razz :icon_cool
ياحق
applepie
31 March 2007, 09:14 PM
باز هم سپاس از پاسخ شما.
والا به دلایل مختلف این یک چیزه واضحه که دوربین های مینیاتوریه موبایل هیچ موقع به پای دوربین های حرفه ایه دیجیتال نمیرسند....
دوست گرامی البته بنده قسد جسارت نداشتم تنها برای یادآوری داستان دوربین ها رو بیان کردم و کاملن ایمان دارم که شما خودتون واقف هستید ؛ این ها همش پیشنهاده تا تمام دوستانی که به مقایسه می پردازن و تسمیم دارن PPC بخرن این موارد رو هم در نزر داشته باشن ؛ در واقع من نمیگم که دوربین های PPC به کار نمی یان، چه بسا برای خود من هم بارها پیش اومده که بی مقدمه به دوربین نیاز پیدا کنم و دوربین K-Jam به کمکم اومده ؛ اما در مجموع به قول دوستمون جناب m_d_1980 روی این دوربین ها خیلی نمیشه هساب باز کرد .
و همچنین در این مورد :
شما میتونید این لطف رو در حق بنده بفرمایید و عکسی از یک نما در روز با این دو گوشی بگیرید و در سایت لینکش رو بگذارید؟ ممنون.
شرمنده من فعلن به این دوستم که Jamin داره دسترسی ندارم(رفته جنوب) و نمیتونم باهاش هماهنگ کنم که همزمان از یه جا با هر دو دستگاه عکس بگیرم اما در همین تاپیک دوستان متعددی هستند که Jaminدارن و از اونا خاهش دارم اگر ممکنه یکیشون عکسی با دستگاهش بگیره ودر اختیار ما هم قرار بده ؛ من هم با اجازه عکسی رو که چند وقت پیش توی خیابون گرفتم قرار میدم که البته آماتوری هست و کیفیتش Super Fine نیست :
Capture mode: Photo ; Ambience: Auto ; Quality: Fine
m_d_1980
1 April 2007, 10:43 PM
با سلام
به نظر من واسه خرید ppcسرعت دستگاه و چه ویندوز موبایل هستش خیلی مهمه دوربین و شکیل بودن و چه مموری هایی رو ساپورت میکنه فاکتورهای بعدی هستن
موفق باشید
ورژن ويندوز موبايل كه حتما مهمه. البته لازم نيست حتما سراغ گوشيهايي بريد كه آخرين ورژن ويندوز رو داشته باشند. چه بسا ورژن قديمي تر با توجه به اينكه نرم افزارهاي بيشتري براش موجوده واسه شما بهتر باشه. مخصوصا اگه دنبال نرم افزاره خاصي باشيد كه هنوز براي ورژن جديد آداپته نشده باشه
شكل گوشي و اندازه اون هم جزو فاكتورهاي مهمه. مثلا براي من كوچك بودن jam از مهمترين فاكتورهايي بود كه مد نظر داشتم چون برام سخت بود يه گوشي بزرگ رو دائم با خودم حمل كنم. ولي يكي ديگه ميگه ميخوام حتما گوشيم LCD بزرگي داشته باشه چون ميخوام باهاش كتاب بخونم. يكي ممكنه اصرار داشته باشه كه گوشيش كيبورد داشته باشه چون كار تايپي زياد داره (هرچند كه بنظر من اين كيبورهاي مجازي كه رو صفحه مياد از كيبورد كامپيوتر هم راحت تره چون بسرعت ميشه باهاش تايپ كرد)
سرعت فاكتور چندان مهمي نيست. چون سرعت هر گوشي رو بسته به نوع سخت افزار و ويندوزي كه روش نسبه جوري تنظيم ميكنند كه عملا شما تفاوت محسوسي بين سرعت گوشيهاي مختلف احساس نميكنيد.
قيمت گوشي هم فاكتور خيلي مهميه. چون ممكنه براي شما يه گوشي ارزونتر و با امكانات كمتر بهتر از يه گوشي گرونتر با امكانات بيشتر باشه. مثلا براي خيلي ها تو ايران امكانات اينترنتي گوشي اصلا مهم نيست و براشون فرقي نميكنه كه گوشي wifi يا wLAN داشته باشه يا نداشته باشه. براي چنين فردي گوشي ارزونتر و بدون اين تجهيزات جانبي بيشتر صرف ميكنه و ميتونه با بقيه پولش تجهيزات جانبي بيشتري بخره
ميزان تجهيزات جانبي موجود در ايران هم خيلي مهمه. مثلا تو ايران براي imate تجهيزات جانبي اكثرا وجود داره ولي ممكنه يه گوشي عالي از يه مارك ديگه تو اينترنت پيدا كنيد كه قيمت خيلي مناسبي هم داشته باشه و يكي بتونه از اونور آب براتون بفرسته ولي وقتي ببينيد هيچ وسيله جانبي براش تو بازار ايران نداريم و اگه خراب بشه هيچكس بلد نيست تعميرش كنه اونوقت بگيد كاش يه ماركي ميخريدم كه اينجا ساپورت بشه. يا مثلا براي من اينكه jam محافظ ژله اي داره خيلي مهم بود. چند بار هم گوشيم از دستم افتاد و اين محافظ باعث شد كه گوشيم حتي خش هم برنداره ولي kjam بخاطر اينكه كيبورد كشويي داره نميشه براش چنين محافظي ساخت و بايد بين اون مزيت و اين اشكال سبك سنگين كرد و ديد كدوم بيشتر ميارزه
بقول i_mate_ultra دوربين و مموري كارتهايي كه گوشي ساپورت ميكنه در درجه آخر اهميت قرار داره...
:icon_cool
سپندار مزد
1 April 2007, 11:43 PM
ورژن ويندوز موبايل كه حتما مهمه. البته لازم نيست حتما سراغ گوشيهايي بريد كه آخرين ورژن ويندوز رو داشته باشند. چه بسا ورژن قديمي تر با توجه به اينكه نرم افزارهاي بيشتري براش موجوده واسه شما بهتر باشه. مخصوصا اگه دنبال نرم افزاره خاصي باشيد كه هنوز براي ورژن جديد آداپته نشده باشه
شكل گوشي و اندازه اون هم جزو فاكتورهاي مهمه. مثلا براي من كوچك بودن jam از مهمترين فاكتورهايي بود كه مد نظر داشتم چون برام سخت بود يه گوشي بزرگ رو دائم با خودم حمل كنم. ولي يكي ديگه ميگه ميخوام حتما گوشيم LCD بزرگي داشته باشه چون ميخوام باهاش كتاب بخونم. يكي ممكنه اصرار داشته باشه كه گوشيش كيبورد داشته باشه چون كار تايپي زياد داره (هرچند كه بنظر من اين كيبورهاي مجازي كه رو صفحه مياد از كيبورد كامپيوتر هم راحت تره چون بسرعت ميشه باهاش تايپ كرد)
سرعت فاكتور چندان مهمي نيست. چون سرعت هر گوشي رو بسته به نوع سخت افزار و ويندوزي كه روش نسبه جوري تنظيم ميكنند كه عملا شما تفاوت محسوسي بين سرعت گوشيهاي مختلف احساس نميكنيد.
قيمت گوشي هم فاكتور خيلي مهميه. چون ممكنه براي شما يه گوشي ارزونتر و با امكانات كمتر بهتر از يه گوشي گرونتر با امكانات بيشتر باشه. مثلا براي خيلي ها تو ايران امكانات اينترنتي گوشي اصلا مهم نيست و براشون فرقي نميكنه كه گوشي wifi يا wLAN داشته باشه يا نداشته باشه. براي چنين فردي گوشي ارزونتر و بدون اين تجهيزات جانبي بيشتر صرف ميكنه و ميتونه با بقيه پولش تجهيزات جانبي بيشتري بخره
ميزان تجهيزات جانبي موجود در ايران هم خيلي مهمه. مثلا تو ايران براي imate تجهيزات جانبي اكثرا وجود داره ولي ممكنه يه گوشي عالي از يه مارك ديگه تو اينترنت پيدا كنيد كه قيمت خيلي مناسبي هم داشته باشه و يكي بتونه از اونور آب براتون بفرسته ولي وقتي ببينيد هيچ وسيله جانبي براش تو بازار ايران نداريم و اگه خراب بشه هيچكس بلد نيست تعميرش كنه اونوقت بگيد كاش يه ماركي ميخريدم كه اينجا ساپورت بشه. يا مثلا براي من اينكه jam محافظ ژله اي داره خيلي مهم بود. چند بار هم گوشيم از دستم افتاد و اين محافظ باعث شد كه گوشيم حتي خش هم برنداره ولي kjam بخاطر اينكه كيبورد كشويي داره نميشه براش چنين محافظي ساخت و بايد بين اون مزيت و اين اشكال سبك سنگين كرد و ديد كدوم بيشتر ميارزه
بقول i_mate_ultra دوربين و مموري كارتهايي كه گوشي ساپورت ميكنه در درجه آخر اهميت قرار داره...
:icon_cool
سلام دوستان
کاملن با شما موافق هستم من فکر میکنم که انتخاب ppc البته تو imateها که طرف دار داره خیلی سلیقهای باشه مثلن من با وجود این که میدونستم kjam به خاطر کیبورد ی که داره محافظ مناسبی نداره اما انتخاب کردمش شما jamدوست دارید چون کوچولو تر هست حالا خیلی از دوستان هستن واسه انتخابشون یه دلایلی شبیه دلایل من و شما میارن .به نظر من واسه کسی که میخاد ppcبخره فقط از دور میشه پیشنهاد داد.
mohammad51
2 April 2007, 12:24 AM
ببخشيد دوستان
من يك سئوال از دوستمون داشتم كه ميخواست گوشي بخره ؟شما با اين همه اطلاعاتي كه داريد هنوز انتخاب نكرديد چون همه دوستان اطلاعات گرفتيد ولي جوابي نداديد:icon_razz :icon_cool
ياحق
Javid
2 April 2007, 12:16 PM
ببخشيد دوستان
من يك سئوال از دوستمون داشتم كه ميخواست گوشي بخره ؟شما با اين همه اطلاعاتي كه داريد هنوز انتخاب نكرديد چون همه دوستان اطلاعات گرفتيد ولي جوابي نداديد:icon_razz :icon_cool
ياحق
اطلاعاتم هنوز در مورده دوربین هاشون کامل نیست...:icon_razz
چون میخوام واسه ی مدت زیادی نگهش دارم، واسه ی خریدش تحقیقات کامل رو انجام میدم...:icon_cool
سپندار مزد
2 April 2007, 02:22 PM
اطلاعاتم هنوز در مورده دوربین هاشون کامل نیست...:icon_razz
چون میخوام واسه ی مدت زیادی نگهش دارم، واسه ی خریدش تحقیقات کامل رو انجام میدم...:icon_cool
سلام
javid جان همه دوستانی که iamte دارن یه جورایی هم نظر هستن که دوربین imat ها کیفیت لازم نداره .
والا حکایت دوربین های i mate این هستش دیگه ظاهرنم تلاشی هم واسه بهبودش نمیشه.نمیخام پشیمونت کنم اتفاقن من پیشنهاد هیچ ppcجز i mateبهتون نمیکنم بقول m_d_1980 عزیز وسایل جانبیش گیر میاد و واسه تعمیرش مشلی نیست . :lover:
beatr9
2 April 2007, 09:01 PM
سلام . ببخشيد كه پا برهنه پريدم تو حرفتون ولي اين فرمايش شما كه هيچ ppc ديگه اي رو جز i-mate پيشنهاد نمي كنم به نظرم يه جوراييه . البته هزار درصد با فرمايشتون در خصوص پيدا نشدن قطعات و مشكلات تعميراتي موافقم . من يه hp 6818 دارم و ابدا از خريدش پشيمون نيستم . دوربينش هم نابغست ! ( قبلا زياد با دوربين هاي ديگه ور رفتم و باور بفرماييد مي دونم كه چي دارم ميگم )
lover
2 April 2007, 09:18 PM
مخصوصا با HEADPHONE و یا جک 3.5 رو هم ساپورت میکنه؟ ساپورت میکنه!!!!!
با برنامه arabizer امکانات فارسی به هر پاکت پی سی ای اضافه میشه
imate مدلی با این امکانات داره ؟ چه امکانی؟؟
سپندار مزد
2 April 2007, 09:29 PM
سلام . ببخشيد كه پا برهنه پريدم تو حرفتون ولي اين فرمايش شما كه هيچ ppc ديگه اي رو جز i-mate پيشنهاد نمي كنم به نظرم يه جوراييه . البته هزار درصد با فرمايشتون در خصوص پيدا نشدن قطعات و مشكلات تعميراتي موافقم . من يه hp 6818 دارم و ابدا از خريدش پشيمون نيستم . دوربينش هم نابغست ! ( قبلا زياد با دوربين هاي ديگه ور رفتم و باور بفرماييد مي دونم كه چي دارم ميگم )
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام
قطعن گوشی خوبیه اما
نبود وسایل جانبی پيدا نشدن قطعات و مشكلات تعميراتي ...
mohammad51
2 April 2007, 09:55 PM
دوست عزيز اينجا اگر از ايميت نام برده شده به چند دليل هست
1- در بازار ايران بيشتر ايميت رو ميشناسن تا پكت پي سي هاي ديگه
2-لوازم جانبي راحتر براش هست تا گوشيهاي ديگه
3-لوازم تعميرات اويميت بهتر پيدا ميشه
4-براي اپديت كردنش سايت خود ايميت خيلي راحت در دسترس دوستان هست و اپديتهاي جديد رو ميگذاره
5-ازلحاظ موتردي كه گفتيد هيچ چيزي كمتر از hp نداره
ياحق
farzan_r2
3 April 2007, 03:56 AM
آقا این جریان tv چه جوریه رو jamin یا s200
اکسترناله ؟ بعدش آنت می خواد جریان چیه ؟ یه کامل توضیح بدید ممنون میشم
am!n
3 April 2007, 05:21 AM
سلام دوست عزيز-اين سيستم اكسترناله و در جاي استرج كارت مي خوره.قيمتش حدود 70 تا 80 هزار تومانه و بعد از نصب بر روي پاكت پي سي كانال ها را سرچ مي كنه و شما مي توني استفاده كني.
beatr9
3 April 2007, 11:05 AM
سلام. با تشكر از توجه دوستان عزيزم ؛
درمورد پيدا شدن لوازم جانبي در ppc هاي غير از i-mate همونطوري كه گفتم با فرمايش همه دوستان كاملا موافقم و اين نكته كاملا درست و ذكر آن صحيح و بجاست البته به نظر من و احتمالا شما شناختن يك محصول در بازار ايران ! نمي تونه حتي دليل اندكي بر خوب بودن يا قابل قبول بودن محصولي باشه . البته ذكر اين نكته هم الزاميست كه محصولات i-mate اكثرا محصولات خوبي هستند و هيچ شكي در اين مورد نيست لذا منظورم از گذاشتن اين پست مخالفت با نظر دوستان عزيزم نيست . در مورد آپديتش هم بايد بگم كه hp هر چند ماه يكبار پكيج آپديت باياس و ساير آپديت هاي نرم افزاري رو ميده و آخرينش هم مال دو ماه پيش هست . در مورد دوربينش هم با توجه به اينكه ابدا كارشناس نيستم ( و مخلص همه شما هم هستم ) بايد بگم كه دوربين دو مگاپيكسليش كاملا قابل مقايسه با آيميت هست و زبونم لال به نظرم اندكي بهتر هم هست! در آخر از عنايت همه شما هم سپاسگذارم .
mohammad51
3 April 2007, 11:17 AM
سلام. با تشكر از توجه دوستان عزيزم ؛
درمورد پيدا شدن لوازم جانبي در ppc هاي غير از i-mate همونطوري كه گفتم با فرمايش همه دوستان كاملا موافقم و اين نكته كاملا درست و ذكر آن صحيح و بجاست البته به نظر من و احتمالا شما شناختن يك محصول در بازار ايران ! نمي تونه حتي دليل اندكي بر خوب بودن يا قابل قبول بودن محصولي باشه . البته ذكر اين نكته هم الزاميست كه محصولات i-mate اكثرا محصولات خوبي هستند و هيچ شكي در اين مورد نيست لذا منظورم از گذاشتن اين پست مخالفت با نظر دوستان عزيزم نيست . در مورد آپديتش هم بايد بگم كه hp هر چند ماه يكبار پكيج آپديت باياس و ساير آپديت هاي نرم افزاري رو ميده و آخرينش هم مال دو ماه پيش هست . در مورد دوربينش هم با توجه به اينكه ابدا كارشناس نيستم ( و مخلص همه شما هم هستم ) بايد بگم كه دوربين دو مگاپيكسليش كاملا قابل مقايسه با آيميت هست و زبونم لال به نظرم اندكي بهتر هم هست! در آخر از عنايت همه شما هم سپاسگذارم .
دوست عزیز
لازم به عذر خواهی نیست اینجا تا÷یکی هست که اومدی تبادل نظر کنیم و هر کسی هم سلیقه خودش رو داره و برای خودش هم نظرش محترمه و هیچ کسی هم نسبت به کس دیگر برتری نداره:icon_cool
یاحق
mohammad51
3 April 2007, 11:55 AM
دوست عزیز
لازم به عذر خواهی نیست اینجا تاپیکی هست که اومدیم تبادل نظر کنیم و هر کسی هم سلیقه خودش رو داره و برای خودش هم نظرش محترمه و هیچ کسی هم نسبت به کس دیگر برتری نداره:icon_cool
یاحق
omidnamdari
7 April 2007, 11:25 PM
به نظر شما من الان imate jas-jar رو بگيرم يا منتظر شم تا
HTC P4550 (HTC Kaiser) Specs بياد ؟؟؟:icon_ques و به نظرتون اگه منتظر شم كي وارد ايران مي شه و با چه قيمتي؟؟؟
خواهشا نظرتون رو بگيد
mohammad51
8 April 2007, 03:26 AM
به نظر شما من الان imate jas-jar رو بگيرم يا منتظر شم تا
HTC P4550 (HTC Kaiser) Specs بياد ؟؟؟:icon_ques و به نظرتون اگه منتظر شم كي وارد ايران مي شه و با چه قيمتي؟؟؟
خواهشا نظرتون رو بگيد
دوست عزيز
اين بسته به نظر خودتونه كه چيكار كنيد ولي مطمئن باشيد كه اين گوشي هاي جديد تا 2-3 ماه اينده كم كم به بازار ايران وارد نميشن و وقتي هم ميان قيمت بالايي دارن:icon_cool
ياحق
fruzan
8 April 2007, 10:54 AM
با سلام خدمت تمامي اساتيد . من دنبال يه ppc تو رنج قيمت 400-500 تومان هستم . و مواردي هم كه برام مهم هست يكي وايرلس ، pda ، گرافيك خوب ( براي فيلم ) البته موبايل هم نبود اشكالي نداره! از تمامي دوستان تقاضاي راهنمايي دارم
سپندار مزد
8 April 2007, 11:53 AM
با سلام خدمت تمامي اساتيد . من دنبال يه ppc تو رنج قيمت 400-500 تومان هستم . و مواردي هم كه برام مهم هست يكي وايرلس ، pda ، گرافيك خوب ( براي فيلم ) البته موبايل هم نبود اشكالي نداره! از تمامي دوستان تقاضاي راهنمايي دارم
با سلام
دوست عزیز شما متونید انتخابهای زیادی داشته باشید . سلیقه شما تو انتخاب خیلی مهمه .
توی این سایت مطالب زیادی در این مورد هست اونا رو مطالعه بفرمایید . :icon_cool
mohammad51
8 April 2007, 07:07 PM
دوست عزیز
اگر شما گوشی نو بخوای که قیمت ها در قسمت (قیمت های گوشیو موبایل )هست شما میتونید یکی رو انتخاب کنید وخریداری کنید اما اگر دست دوم هم بخواهید الان 2-3 تا از دوستان در تاپیک برای فروش اقدام کردن که شما میتونید در اون تا÷یک ها شرکت کنید و خریداری کنید:icon_cool
یاحق
Javid
8 April 2007, 08:23 PM
من بین کی-جم و جمین، کی جم رو انتخاب کردم... حالا فقط مونده یه نکنه اونم اینه imate یدونه گوشی به نام Jas-Jam داره که درست همونیه که من میخوام اما قیمتش فوق العاده بالاست... دوستان بنظرتون تا چه مدت دیگه قیمتش متعادل میشه و در رنج 600 قرار میگیره؟ آیا این اتفاق تا یکسال آینده می افته یا اینکه برم همون کی جم رو بخرم و جس جم حالا حالاها روی 600 نمیاد؟
با تشکر...
Artemis
8 April 2007, 09:37 PM
فکر نکن حالا حالابیاد پایین چون کلا افت قیمت آیمیت ها خیلی خیلی کمه..ولی من نمیخوام دو دل بشی اگه آیمیت میخوای بخری جمین بگیر و گول اون کیبرد رو نخور که اصلا کارایی نداره
Javid
8 April 2007, 10:50 PM
اگه آیمیت میخوای بخری جمین بگیر و گول اون کیبرد رو نخور که اصلا کارایی نداره
درود بر Artemis گرامی
والا مساله فقط اون کیبرد نیست، کی جم صدای بلند تر و بهتری داره... من صدای جمین رو دیروز گوش کردم میتونم بگم یه چیزی در حد خز وخیل 2 صفره شایدم کمتر!!
تنها برتریه جمین به کی-جم، دوربینشه، اونم در عکاسی روز... والا من دوربین های موبایل زیادی رو امتحان کردم، درسته که جمین از کی جم در روز بهتر عکس میگیره ولی همینجور که دوستان در این تاپیک به کررات اشاره نمودن، دوربین هر دوشون چیزه آنچنانی نیستن و بنظر خودم مثلا نسبت به گوشی ای مثل دبلیو 800 اس ای، در حد پایین تری قرار دارن...
فیلمبرداریشونم که اصلا خوب نیست، قبلا دی 600 سامسونگ داشتم 30 فریم در ثانیه فیلمبرداری میکرد خدای فیلمبرداری بود وقتی روی تلوزیون تصویرش رو میدیدم...
درضمن کی جم فلاش هم داره البته فلاش که نمیشه گفت ولی بنده خدا چراغ قوه که هست دیگه:icon_arro
طی تحقیقات گسترده ی بنده!! کی جم این محاسن رو نسبت به جمین داره:
صدای بلند تر
داشتن کیبورد
ظاهری شکیل تر (امری سلیقه ایه البته)
فلاش (چراغ قوه!:icon_surp )
محاسن جمین: دوربینی که میتونم بگم در روز حدود 15 تا 20 درصد بهتر عمل میکنه البته عکس هاشون رو داخل خود گوشی دیدم و روی کامپیوتر ندیدم تا بتونم دقیقا قضاوت کنم...
جمع و جور تره ولی من وقتی هر دو رو امتحان کردم، از سایز کی جم ناراضی نبودم و اتفاقا بنظرم خوشدست هم بود...:icon_surp
سپندار مزد
9 April 2007, 08:12 AM
سلام دوستان
راجبه تمام معایب و مزایای این دوتا گوشی صحبت شد لازم این نکته ریز بگم نمیدونم شاید واسه دوستان مهم باشه کاجم قطور تر جمین هست منتها پشت کاجم یه سطح اسطحکاک خیلی مناسب داره که وقتی تو دست باشه به قول معروف تو دست کیپ میشه . یه تیکه پلاستیکی پشت گوشی هستد که اگه گوشی رو میز یا رو داشبورد ماشین باشه باعث میشه تکون نخوره .خیلی ریزبینانه بود . :icon_cool
the end
12 April 2007, 03:05 PM
سلام
دوستان اگر محدودیت مالی نداشتید کدوم یک از پاکت پی سی های موجود در ایران رو میخریدید؟ چی پیشنهاد میکنید؟
فرق i-mate JASJAM با HTC TyTn چیه؟
ممنون میشم جواب بدی
lover
12 April 2007, 03:47 PM
سلام
دوستان اگر محدودیت مالی نداشتید کدوم یک از پاکت پی سی های موجود در ایران رو میخریدید؟ چی پیشنهاد میکنید؟
فرق i-mate JASJAM با HTC TyTn چیه؟
ممنون میشم جواب بدی
فرقی نداره برند های تجاری مختلف دارند برای اطلاعات بیشتر درباره HTC ([Only registered and activated users can see links]) را ببینید
اگر محدودیت مالی نداشتم میرفتم The HTC Advantage X7501 ([Only registered and activated users can see links])
میگرفتم اما باید از آمریکا یا تایوان بخریش بیاریش ایران و گمرک هم بدی که رجیستر بشه فکر کنم بالای 2 تومان برات آب بخوره
abs-e1000
12 April 2007, 04:21 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
ميخاستم نظرتون رو در مورد GIGABYTE G-SMART I300 بدونم الل خصوص نظر اقا فرشيد
در ضمن قيمتش هم حدود 800 تومن هست و GPS داخلي هم داره
Review ([Only registered and activated users can see links])
the end
12 April 2007, 04:51 PM
فرقی نداره برند های تجاری مختلف دارند برای اطلاعات بیشتر درباره HTC ([Only registered and activated users can see links]) را ببینید
اگر محدودیت مالی نداشتم میرفتم The HTC Advantage X7501 ([Only registered and activated users can see links])
میگرفتم اما باید از آمریکا یا تایوان بخریش بیاریش ایران و گمرک هم بدی که رجیستر بشه فکر کنم بالای 2 تومان برات آب بخوره
ممنون ولی میخوام چیزی باشه که توی ایران باشه ( حالا اگه میشه باز بگید چی میگرفتید و چرا)
به نظر شما JASJAM یا HTC TyTN چوره؟ اصلا این 2 تا چه فرقی با هم دارن؟
این 2 مدل بالا بهتره یا ASUS p525 ؟
mohammad51
12 April 2007, 04:58 PM
ممنون ولی میخوام چیزی باشه که توی ایران باشه ( حالا اگه میشه باز بگید چی میگرفتید و چرا)
دوست عزیز شما چند جا پست دادید 1 جا که زدید صبر کنید اگر جواب نگرفتید جای دیگه پست بزنید:icon_cool
lover
12 April 2007, 05:10 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
ميخاستم نظرتون رو در مورد GIGABYTE G-SMART I300 بدونم الل خصوص نظر اقا فرشيد
در ضمن قيمتش هم حدود 800 تومن هست و GPS داخلي هم داره
Review ([Only registered and activated users can see links])
گوشی خوبی هست من به یکی از دوستام گفتم بره از همین بخره البته GPS اش خیلی خوبه اما یکجورایی قیافه نداره چون بالای Screen اش بلند هست و یکجورایی مثل عقب افتاده ها شده:icon_surp
اما 256 مگ رام داخلیش و دوربین فلاش دار و جی پی اس آن به قیمتش که 650 هست میارزه
lover
12 April 2007, 05:15 PM
فرقشون را که گفتم!!!!! هیچ فرقی نداره نام تجاری متفاوت هست و در jasjam برنامه arabizer جزو برنامه های Default هست کمپانی مادر هم HTC هست
به نظر من همین JASJAM را بگیرید
abs-e1000
14 April 2007, 03:29 AM
گوشی خوبی هست من به یکی از دوستام گفتم بره از همین بخره البته GPS اش خیلی خوبه اما یکجورایی قیافه نداره چون بالای Screen اش بلند هست و یکجورایی مثل عقب افتاده ها شده:icon_surp
اما 256 مگ رام داخلیش و دوربین فلاش دار و جی پی اس آن به قیمتش که 650 هست میارزه
ممنون فرشید جان:icon_cool ولی این قیمتی که من دارم 800 تو علاعدین دست راست تو راهروی اصلی {همون مغازه که پاکت پی سی کار میکنه }هست اگر شما 650 قیمت دارید میتونید ادرسش رو به من بدید چون من I-TEQ X BOND رو 650 قیمت دارم
قیافش زیاد برام مهم نیست GPS با کیفیت کارش برام مهمه {شنیدم میگن دوربینش کند هست یعنی از جم هم کند تر زیاد هنگ میکنه و مصرف باطریش هم زیاده اینارو در مورد I-TEQ شنیدم حالا نظر شما چیه}
به نظر شما اگر یکی از مدلهای I-MATE رو بگیرم با GPS بلوتوس بهتره یا اینکه همین دستگاه رو بگیرم
the end
14 April 2007, 03:50 PM
دوستان غیر از علائدین جای دیگه ای هم هست که مثلا تخصصی pocket pc کار کنه؟
lover
14 April 2007, 04:09 PM
مغازه تجارت الکترونیک در پایتخت هست قیمت دارم
در مورد دوربین هم دوستم میگه مشکلی نداره
احسان خان
15 April 2007, 12:12 AM
همينطور که ذکر شد همه چيزشون يکيه به جز ظاهرشون و وزنشون و روي کيبرد آميت علاوه بر حروف انگليسي، عربي هم حک شده.
در ضمن کيفيت قطعات face در آميت بهتره (تجربه شخصي)
به اين لينک مراجعه کنيد:
abs-e1000
15 April 2007, 12:44 AM
دوستان غیر از علائدین جای دیگه ای هم هست که مثلا تخصصی pocket pc کار کنه؟
دوست عزیز علاعدین تخصصی کار نمیکنن به نظر من
مرکز کامپیوتر پایتخت خیلی بهتره شاید قیمتهاشون بالاتر باشه ولی به نظر من بهتره {مثلا من اولین جم رو از همین مغازه که اقای فرشید جان فرمودند{تجارت الکترونیک} گرفتم خیلی هم راضی بودم }در کل هرجایی که خودت حال میکنی بورو ولی علاعدین فقط میفروشن اصلا هم نمیدونن گوشی چی داره !!!
smartchain
15 April 2007, 08:15 PM
راستش من زیاد گوشی باز نیستم و از همین w800 هم کلی راضیم اما بعد یه مدت به فکرم افتاد PPC بگیرم که بعدز کلی تحقیق 8150 اوکی شد اما تو اینترنت 400$ قیمت زده ایران مثل اینکه 2.5 برابره واسه همین من میخوام از چین بیارم گوشی خودمم یه سال کار کرده و سالمه کسی خواست بگه
یکی اینکه مشکل رجیستر پیش نماید مسافری بیاد
دوم اینکه امکاناتش ایناست ([Only registered and activated users can see links])
اینم بگم اینو از بین این گوشیا انتخاب کردم
i-mate Ultimate 5150
I-Mate jasm jam
ASUS p525
Gigabyte g-Smart i120
ممنون میشم کسی اگه این گوشیو داشته یا داره یا قیمت روزشو میدونه یا سررشته تو معایبو مزایا مثلا اگهLCD ش خراب شه و.. داره بگه ضمنا تا 700 بیشتر نمیتونم بدم !
smartchain
15 April 2007, 08:39 PM
چطوری میشه اصلو چینو مالزیشو تشخیص داد و آپشنایی که تو جعبشه چشیاست مثلا آنتن مموری چقدر شارجر USB و اینکه از دوبی بهتره بگیرم یا چین
the end
16 April 2007, 07:26 PM
سلام
اگه میشه در مورد Texas Instruments OMAP850 200 MHz processor یه توضیحی بدید که این CPU چطوره؟
فروشنده به من گفت این سرعتش در حد یه 400 هست . آیا یه همچین چیزیه؟
am!n
17 April 2007, 02:16 PM
اين سي پي يو توليد يكي از معروف ترين كارخانه هاي آمريكاست و در حال حاضر براي پاكت پي سي هاي زيادي توليد ميكنه و حرف نداره...ولي 200 هرگز به 400 نميرسه...
the end
17 April 2007, 03:28 PM
ممنون
بین دو گوشی زیر کدام رو ترجیح میدادید و انتخاب میکردید ؟ چرا ؟
Asus P525
O2 XDA Atom Exec ([Only registered and activated users can see links])
lover
17 April 2007, 03:33 PM
من exec را ترجیح میدهم اما تو ایران رجیسترنمیشه دلیلش را هم در سایت gsmarena.com میتوانید ببینید یکی از قابلیت های این سایت مقایسه همه جانبه بین دوگوشی مختلف میباشد
the end
17 April 2007, 03:52 PM
میشه بگید چرا توی ایران رجیستر نمیشه؟
Darioosh
17 April 2007, 04:11 PM
Network ([Only registered and activated users can see links]) GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
هستش پس تو ایران نباید مشکلی داشته باشه
lover
17 April 2007, 04:22 PM
Network ([Only registered and activated users can see links]) GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
هستش پس تو ایران نباید مشکلی داشته باشه
نه داریوش جان من تا الان هر مدلی دیدم تو ایران رجیستر نشدش در پایتخت هم پرسیدم همینطور بودش فکر کنم با ایرانسل کار بکنه چون دارای EDGE Class 10, 236.8 kbps هست فکر کنم به این علت با ایران کار تمیکند
mojtaba2741
17 April 2007, 08:24 PM
نه داریوش جان من تا الان هر مدلی دیدم تو ایران رجیستر نشدش در پایتخت هم پرسیدم همینطور بودش فکر کنم با ایرانسل کار بکنه چون دارای EDGE Class 10, 236.8 kbps هست فکر کنم به این علت با ایران کار تمیکند
ببخشید،من نزدیک به 7 ماهه اتم اگزک دارم و رجیستر هم هست،منظورتون از اینکه کار نمی کنه رو متوجه نشدم،به چه دلیل؟
lover
17 April 2007, 11:40 PM
ببخشید،من نزدیک به 7 ماهه اتم اگزک دارم و رجیستر هم هست،منظورتون از اینکه کار نمی کنه رو متوجه نشدم،به چه دلیل؟
قبلا که یکی تو پایتخت دیدم با سیمکارت 0912 کار نمیکردش شما خط تان چی هست؟
سایه خورشید
18 April 2007, 03:46 AM
سلام امید وارم حد اقل چند نر راهنماییم کنن .
می خوام یه پاکت پی سی با 300 تا 400 هزار تومن جور کنم مصلم چیز دست دوم گیرم می یاد ولی می خواستم ببینم میشه حتی با این بودجه یه گوشی تمیز جفت و جور کرد .:icon_surp
mojtaba2741
18 April 2007, 08:15 AM
قبلا که یکی تو پایتخت دیدم با سیمکارت 0912 کار نمیکردش شما خط تان چی هست؟
سلام لاور عزیز،بنده خطم 0912 هست،نتنها بنده،بلکه دو دوست دیگر هم می شناسم که اتم اگزک رجیستر دارند،اتفاقا" در فرومی مشابه همین فروم(فروم همسایه)یکی از دوستان اتم اگزک 5 ماه کارکرده خود رو که رجیستر هم هست برای فروش گذاشته،
من احتمال می دم اون دستگاه اتم اگرک در پایتخت که شما تست کردید،رجیستر نبوده احتمالا"،
سایه خورشید
19 April 2007, 05:32 PM
یدون ppc نبود با این قیمت به ما معرفی کنید بابا هوای ما فقیر فقرا هم داشته باشید به خدا سواب داره.
mohammad51
20 April 2007, 11:58 PM
یدون ppc نبود با این قیمت به ما معرفی کنید بابا هوای ما فقیر فقرا هم داشته باشید به خدا سواب داره.
دوست عزيز
اگر ppc ميخواي اون هم دست دوم بايد بري تو پاساژ علاالدين طبقه زير زمين گوشي كي جم هست 400 و450 وجم هم هست 350 تا 400 كه بستگي به تميزيش داره و اما ميتوني يك گوشي sp3ايميت هم بخري به قيمت 350 نو حالا خودت تصميم بگير كه كدوم بدردت ميخوره:icon_cool
kousha
12 July 2007, 03:37 PM
با سلام خدمت همه ی اساتید
تو این بازار واقعا الکی موبایل که دیگه گوشی خوب نمیشه پیدا کرد گفتم بزار برم سراغ pocket pc
دلایلم هم
1 افت قیمت تقریبا ندارن
2 خزم نمیشن
حالا من میخوام یه pocket pc تو رنج قیمتی 500-600 داشته باشم ؟ منتظر پیشنهاداون هستم.
ممنون
am!n
13 July 2007, 04:46 AM
دوست گرامي اين رنج قيمتي كه شما فرموديد بسيار عاليست براي خريد پاكت پي سي-اما سوال هميشگي كه پيش مي آيد اين است كه؟
1-آيا كيفيت بالاي دوربين براي شما مهم است؟
2-آيا وزن و اندازه ي صفحه از اهميت بالايي براي شما برخوردار است؟
3-اما كارهاي گرافيكي و مهندسي و همچنين خاص مي خواهيد انجام دهيد؟
4-آيا حافظه و سي پي يو بالاي براي شما مهم است؟
5-آيا نياز به GPS را اساسي مي دانيد؟
با پاسخ گويي به اين سوالات من و ديگر دوستان به راحتي مي توانيم بهترين مدل را به شما معرفي كنيم.
اما پاكت پي سي هاي خوب در اين رنج قيمت Imate JAMin و Imate K-JAMو Iteq X BOND و O2 Atome EXE هستند.
ب تشكر
mohammad51
13 July 2007, 11:05 AM
با سلام خدمت همه ی اساتید
تو این بازار واقعا الکی موبایل که دیگه گوشی خوب نمیشه پیدا کرد گفتم بزار برم سراغ pocket pc
دلایلم هم
1 افت قیمت تقریبا ندارن
2 خزم نمیشن
حالا من میخوام یه pocket pc تو رنج قیمتی 500-600 داشته باشم ؟ منتظر پیشنهاداون هستم.
ممنون
دوست عزيز
درسته تو اين رنج قيمت شما ميتوني جمين ،كي جم،xbond، خريداري كني البته با توجه به صحبت هايي كه امين عزيز كرد بايد ببيني چه برات مهمه:icon_cool
kousha
13 July 2007, 11:33 AM
ببینید دوستان دوربینو وزن اصلا برام مهم نیست !
بیشتر دوست دارم از سرعت خوبی بهره ببره و اسکرین خوبی داشته باشه (هم از نظر اندازه هم رزولوشن)
در ضمن کیفیت صداشم خوب باشه
mohammad51
13 July 2007, 12:07 PM
ببینید دوستان دوربینو وزن اصلا برام مهم نیست !
بیشتر دوست دارم از سرعت خوبی بهره ببره و اسکرین خوبی داشته باشه (هم از نظر اندازه هم رزولوشن)
در ضمن کیفیت صداشم خوب باشه
دوست عزيز
بهتر يك سري به تاپيك pocket pc ها بزني و طبق سليقه اي كه داري يكي رو انتخاب كني و اگر قيمتش رو ميخواي ميتوني در بخش قيمت ها ،قيمتش رو ببيني:icon_cool
am!n
14 July 2007, 02:36 AM
پيشنهاد من O2 Atome EXE -- از نظر سرعت و كيفيت صدا و تصوير حرف نداره-در ضمن راديو هم داره...
kousha
14 July 2007, 08:07 PM
نظرتون راجب eaten g500 چیه ؟
am!n
16 July 2007, 02:07 AM
مدل خوبيه ولي الان مدل هاي بالاترش هم اومده....
kousha
16 July 2007, 02:17 PM
من همون o2 رو پسندیدم فقط اگه میشه یه خلاصه ای ازش برام بگین چون هیچی از خودش و شرکت سازندش نمیدونم ؟؟؟؟؟؟
Saeed_k750
16 July 2007, 03:35 PM
بين qtek s200 و everex e900 كدوم بهتره ؟ (از نظر امكانات و صدا و دوربين )
چشم عسلي
16 July 2007, 05:46 PM
qtek s200 همون jamin و اصلا صدا نداره اما 100% از everex e900 بهتره چون جديد تره wm5 داره wifi داره حتي به راحتي wm6 هم روش نصب ميشه ذوربينشم خيلي قوي تره اما اگه دونبال صدايي
k-jam jasjam
mohammad51
17 July 2007, 11:51 AM
qtek s200 همون jamin و اصلا صدا نداره اما 100% از everex e900 بهتره چون جديد تره wm5 داره wifi داره حتي به راحتي wm6 هم روش نصب ميشه ذوربينشم خيلي قوي تره اما اگه دونبال صدايي
k-jam jasjam
دوست عزيز
اين كه ميگيد صداش بهتر ه درست اما از بقيه جهات همه چيزا كه شما گقتيد رو جمين هم داره و هيچ مشكلي هم با نصب ويندوز 6 نداره :icon_cool
mohammad51
17 July 2007, 11:54 AM
من همون o2 رو پسندیدم فقط اگه میشه یه خلاصه ای ازش برام بگین چون هیچی از خودش و شرکت سازندش نمیدونم ؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز
براي گرفتن اطلاعات در اين مورد به اين تاپيك مراجع كنيد:icon_cool
hoseinmec
28 July 2007, 01:02 PM
با سلام و خسته نباشید . دوستان من می خوام Eten X500 بخرم . حداکثر ۵۰۰ تومان می تونم بدم . قیمتش توی سایت های خارجی از ۴۵۰ تا ۵۵۰ دلاره . کسی آخرین قیمت این گوشی رو داره ؟
توی رنج ۵۰۰ تومان کسی یک ppc خوب در حد Eten X500 سراغ داره ؟
REVIEW ([Only registered and activated users can see links])
بی صبرانه منتظر راهنمایی شما هستم .
پدرام پ
28 July 2007, 01:35 PM
تو اين رنج قيمت O2 atom خودم كه ميتونم بهتون پيشكش كنم.
mohammad51
28 July 2007, 01:51 PM
دوستان
لطفا براي خريد و فروش به تاپيك كه براي اين كار درست شده مراجع بفرمايييد با تشكر
askarizadeh
8 August 2007, 06:52 PM
سلام دوستان
ميخواتسم گوشي جمينم را با i-teq عوض كنم
لطفا راهنمايي كنيد اينكارم عاقلانه هست يا نه
توجه داشته باشيد كه تقريبا هردو در يك رنج قيمت هستند
شايد i-teq x-bond از جمين ارزونتر هم باشه كسي ميدونه چرا؟ اين i-teq سرعت cpu بالاتري داره و امكانات بيشتري از جمين اما ارزونتره !!چرا؟ نكنه كلكي تو كاره؟ جميني كه دارم جمين اصله و ساخت كارخانه اصلي !
من jamin را با نام htc-prophet هم ميشناسم كسي ميدونه نام مشابه i-teq چيه؟
آيا ميشه روي i-teq ورژنهاي جديدي كه براي ROM مياد نصب كرد؟يعني قابل ارتقا هست؟
ممنون
mohammad51
9 August 2007, 12:42 AM
سلام دوستان
ميخواتسم گوشي جمينم را با i-teq عوض كنم
لطفا راهنمايي كنيد اينكارم عاقلانه هست يا نه
توجه داشته باشيد كه تقريبا هردو در يك رنج قيمت هستند
شايد i-teq x-bond از جمين ارزونتر هم باشه كسي ميدونه چرا؟ اين i-teq سرعت cpu بالاتري داره و امكانات بيشتري از جمين اما ارزونتره !!چرا؟ نكنه كلكي تو كاره؟ جميني كه دارم جمين اصله و ساخت كارخانه اصلي !
من jamin را با نام htc-prophet هم ميشناسم كسي ميدونه نام مشابه i-teq چيه؟
آيا ميشه روي i-teq ورژنهاي جديدي كه براي ROM مياد نصب كرد؟يعني قابل ارتقا هست؟
ممنون
دوست عزيز
اين يك امر سليقه اي هست كه با توجه به علاقه شما و نصبت مسائل فني كه در هركدوم از اونها هست شما ميتونيد گزينهبهتر رو انتخاب كنيد يكي از مسائلي كه ايميت داره خدمات پس از فروش بهتري كه در داخل بازار هست :icon_cool
askarizadeh
9 August 2007, 06:58 AM
دوست عزيز
اين يك امر سليقه اي هست كه با توجه به علاقه شما و نصبت مسائل فني كه در هركدوم از اونها هست شما ميتونيد گزينهبهتر رو انتخاب كنيد يكي از مسائلي كه ايميت داره خدمات پس از فروش بهتري كه در داخل بازار هست :icon_cool
چرا قيمت آي تک نزديک جمين شده؟
وي اينترنت جستجو کردم اونقدر که مطلب در مورد آي ميت بود در مورد آي تک نيست...آي تک همون گيگابايته يا چيز ديگه است؟ خدماتي که HTC براي گوشيهاش ميده آيا آي تک هم سايت هاي مفصلي مثل XDA FORUM داره که هر روز يه رام جديد بسازند و نصب کنند؟
ممنون
mohammad51
9 August 2007, 08:06 PM
وي اينترنت جستجو کردم اونقدر که مطلب در مورد آي ميت بود در مورد آي تک نيست...آي تک همون گيگابايته يا چيز ديگه است؟ خدماتي که HTC براي گوشيهاش ميده آيا آي تک هم سايت هاي مفصلي مثل XDA FORUM داره که هر روز يه رام جديد بسازند و نصب کنند؟
ممنون
دوست عزيز
همه اين گوشي ها ساخت شركت htc هست و فقط شركتهاي كه سفارش ميدن فرق ميكنه مثل جمين و s200كه يكيش مال شركت ايميته و ديگري شركت كيوتك در مورد اينكه چرا اين همه برنامه براي ايميت هست اينه كه كساني كه از اين برند استفاده ميكنن بيشتر از برند هاي ديگه هست خوب در اون مورد هم اگر برنامه اي باشه كه به اين سري از پاكت پي سي ها بخوره اعم از رام و .... ميتونيد از همون سايت استفاده ببريد :icon_cool
askarizadeh
9 August 2007, 10:48 PM
چيزي که برام عجيبه اينه که سرت CPU آي تک دوبرابر جمين هست و ساخت اينتل در صورتيکه مال جمين ضعيفتر هست...از همه مهمتر امکاناتي هست که آي تک داره(چه سخت افزاري چه نرم افزاري به دليل قدرت سي پي يو و نيز تلويزين انالوگ) چرا قيمتش يهو از 700 به 470 رسيده و از جمين قيمتش کمتره؟ ايا مشکل خاصي در اين گوشيها وجود داره؟ فکر کنم همه جيز بلاتر از جمين هست به جز اينکه پورت مادون قرمز نداره ! فکر ميکنيد تبلغات اي ميت که بازار خاور ميانه را به دست رفته باعث گروني جمين هست يا عوامل فني و سخت افزاري در اين دو تا گوشي؟
در مجموع به عنوان راهنمايي آيا اگر جمين من را 370 بخرن ارزش داره 100 تومن بذارم يه اي تک بخرم؟
ممنون
mohammad51
10 August 2007, 01:59 AM
چيزي که برام عجيبه اينه که سرت CPU آي تک دوبرابر جمين هست و ساخت اينتل در صورتيکه مال جمين ضعيفتر هست...از همه مهمتر امکاناتي هست که آي تک داره(چه سخت افزاري چه نرم افزاري به دليل قدرت سي پي يو و نيز تلويزين انالوگ) چرا قيمتش يهو از 700 به 470 رسيده و از جمين قيمتش کمتره؟ ايا مشکل خاصي در اين گوشيها وجود داره؟ فکر کنم همه جيز بلاتر از جمين هست به جز اينکه پورت مادون قرمز نداره ! فکر ميکنيد تبلغات اي ميت که بازار خاور ميانه را به دست رفته باعث گروني جمين هست يا عوامل فني و سخت افزاري در اين دو تا گوشي؟
در مجموع به عنوان راهنمايي آيا اگر جمين من را 370 بخرن ارزش داره 100 تومن بذارم يه اي تک بخرم؟
ممنون
دوست عزيز
همون طور كه گفتم اين بستگي به سليقه خودتون داره البته همون طور كه خودتون نوشتيداز لحاظ فني همه جوره بهتره و لي صفحه كوچيك تري داره :icon_cool
askarizadeh
10 August 2007, 12:45 PM
دوست عزيز
همون طور كه گفتم اين بستگي به سليقه خودتون داره البته همون طور كه خودتون نوشتيداز لحاظ فني همه جوره بهتره و لي صفحه كوچيك تري داره :icon_cool
مگه ابعاد صفحه هردو 320 در 240 نيست؟ چرا پس کوچيکتره؟
اگر بتونم يک TV Tuner زير 100 هزار تومان براي جمين گير بيارم از خير آي تک ميگذرم بااينکه احتمال ميدم مثل جمين اينقدر هنگ نميکنه (به خاطر CPU)
mohammad51
10 August 2007, 05:14 PM
اگر بتونم يک TV Tuner زير 100 هزار تومان براي جمين گير بيارم از خير آي تک ميگذرم بااينکه احتمال ميدم مثل جمين اينقدر هنگ نميکنه (به خاطر CPU)
دوست عزيز
شما بايد يك سرچي تو پايتخت بكني تا يك tvتيونر براي گوشيت پيدا كني :icon_cool
askarizadeh
10 August 2007, 10:45 PM
هم پايتخت هم علاءالدين را گشتم اما نداشتن...فقط توي پايتخت تجارت الکترونيک داشت که يارو گفت تموم کرديم اما 140 تومن فروختيم فرداش زنگ زدم گفت چندهفته بعد مياريم قيمتش 250 تومنه !!!
عجب نامردايي پيدا ميشن ! يه کارت SDIO TV Tuner حداکثر 100 دلار هست!!
am!n
10 August 2007, 11:30 PM
خوب دوست گرامی شما از دوبی یا خارج به یکی از دوستان یا فامیل ها بگو برات بیاره-خیلی ارزون پات میفته...
mojtaba2741
11 August 2007, 12:33 AM
ممنون
سلام،قیمت در ایران رو عوامل دیگه ای غیر از مسائل فنی تعیین می کنه،در ایران بازار در انحصار چند فروشنده خاص هست که اونا تعیین کننده در قیمت هستند،اما در مورد آی تک،اگر آی تک می خواهید،گیگا بایت جی اسمارت آی بگیرید که همون آی تک ایکس باند هست،منتها آی تک ریبرند شده گیگا هست و برای خاورمیانه و به شدت ساپورت ضعیفی داره،در صورتی که گیگا از این لحاظ بهتره،
ممنون
یکی از مهمترین عوامل به عقیده من باطری ضعیف هست،شما برای این همه امکانات احتیاج به انرژی دارید،اما 50 دقیقه نگاه کردن به تلویزیون(اونم با کیفیت بد)شارژ باطری رو تقریبا" تخلیه می کنه،ال سی دی هم مزید بر علت هست،با 2.4 اینچ چشم آدم در میاد تا یه متن رو بخونه،
دوست من رزولوشن با ابعاد فرق می کنه،رزولوشن یکی هست،اما ابعاد یکی نیست،به همین خاطر ممکنه اسکرین آی تک ایکس باند شفاف تر و با کیفیت تر به نظر برسه،
دوست عزيز
شما بايد يك سرچي تو پايتخت بكني تا يك tvتيونر براي گوشيت پيدا كني :icon_cool
هم پايتخت هم علاءالدين را گشتم اما نداشتن...فقط توي پايتخت تجارت الکترونيک داشت که يارو گفت تموم کرديم اما 140 تومن فروختيم فرداش زنگ زدم گفت چندهفته بعد مياريم قيمتش 250 تومنه !!!
عجب نامردايي پيدا ميشن ! يه کارت SDIO TV Tuner حداکثر 100 دلار هست!!
من پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید،شما برای تلویزیون دیدن پاکت پی سی نخریدید که،مهمترین مزیت پاکت پی سی همونطور که در جاهای دیگه گفتم؛برنامه های کاربردیش هست؛دلایل برای نخریدن تی وی تیونر هم در پاراگرافهای قبلی خدمتتون گفتم؛
در مجموع من فکر می کنم که این تعویض اشتباه باشه،هر چند که اگر موقتی باشه،برای تجربه بد نباشه؛
موفق باشید.
askarizadeh
11 August 2007, 01:37 AM
من پیشنهاد می کنم این کار رو نکنید،شما برای تلویزیون دیدن پاکت پی سی نخریدید که،مهمترین مزیت پاکت پی سی همونطور که در جاهای دیگه گفتم؛برنامه های کاربردیش هست؛دلایل برای نخریدن تی وی تیونر هم در پاراگرافهای قبلی خدمتتون گفتم؛
در مجموع من فکر می کنم که این تعویض اشتباه باشه،هر چند که اگر موقتی باشه،برای تجربه بد نباشه؛
موفق باشید.[/quote]
ممنون از راهنماي خوبتون
از خريد آي تک منصرف شدم
در مورد تلويزيون ديدن چون مسافرت زياد ميرم در مسير راه بد نيست بشه با گوشي جمينم تلويزيون ببينم وگرنه اگر قرار بود يه تلويزيون همراه داشته باشم به قول يکي از دوستان از اين تلويزوينهاي کوچيک توي جمه.ري با قيمت 150 تومن ريخته...به هرحال من دوست دارم از همه امکانات گوشيم استفاده کنم
اگر شما جايي سراغ داريد براي TV Tuner و GPS ممنون ميشم اطلاع بدهيد(پايتخت و علاءالدين نداشتن )
mohammad51
11 August 2007, 02:38 AM
موفق باشید.
ممنون از راهنماي خوبتون
از خريد آي تک منصرف شدم
در مورد تلويزيون ديدن چون مسافرت زياد ميرم در مسير راه بد نيست بشه با گوشي جمينم تلويزيون ببينم وگرنه اگر قرار بود يه تلويزيون همراه داشته باشم به قول يکي از دوستان از اين تلويزوينهاي کوچيک توي جمه.ري با قيمت 150 تومن ريخته...به هرحال من دوست دارم از همه امکانات گوشيم استفاده کنم
اگر شما جايي سراغ داريد براي TV Tuner و GPS ممنون ميشم اطلاع بدهيد(پايتخت و علاءالدين نداشتن )[/QUOTE]
دوست عزيز
هر وسيله اي كه تقاضا ش در داخل بازار كم باشه قيمتش همين طوريه كه اگر شما خواستيد بهترين كار سفارش به دوستاني كه خارج از كشور سفر ميكنن تا براتون بيارن :icon_cool
mojtaba2741
11 August 2007, 09:20 AM
ممنون از راهنماي خوبتون
از خريد آي تک منصرف شدم
اگر شما جايي سراغ داريد براي TV Tuner و GPS ممنون ميشم اطلاع بدهيد(پايتخت و علاءالدين نداشتن )
ببینید دوست من،هنوز پاکت پی سی ها جا برای رشد دارند و صنعت،صنعتی رو به رشد هست؛اما هنوز ما نمی تونیم پاکت پی سی دلخواهمون رو پیدا کنیم چون به بلوغ نرسیده؛شما به فرض تی تیونر خریدید،اولا" که اس دی شما اشغال می شه،ثانیا" با باطری ضعیف جمین،شما باید به طور مداوم باطری رو شارژ کنید؛ثالثا" شما یه آی تک رو زمانی که تی وی فعاله رو ببینید،متوجه می شوید که اصلا" کیفیت نداره؛ضمنا" یا باید جی پی اس استفاده کنید و یا تی وی تیونر؛چون هر دو از درگاه اس دی استفاده می کنند؛و البته هر دو به شدت انرژی مصرف می کنند؛
Honiras
29 September 2007, 12:05 AM
من مدت زیادی است که میگردم . ولی هیچ PDA پیدا نکردم که حدود قیمتش 500 یا 550 باشه و gps هم داشته باشه . البته p3600 vh \dnh ;vnl که هنوز قیمتش رو نمیدونم. 3 ، 4 تا چیز برای من مهم است که اولیش gps هست دوم wlan که بیشترشون دارند و سوم کیبورد که میتونم ازش چشم بپوشم و ساپورت مموری بالا اگه میشه راهنمایی کنید ! ! !
lord185
6 October 2007, 05:32 AM
سلام
اگه کسی از دوستان طریقه اتصال jasjam از port usbرو میدونه ممنون میشم کمک کنین.من سی دی driver گوشی رو نصب کردم بدشم از برنامه activesync استفاده کردم ولی نشد.
مرسی
ارادتمند شما نوید
am!n
6 October 2007, 07:15 AM
اگه کسی از دوستان طریقه اتصال jasjam از port usbرو میدونه ممنون میشم کمک کنین.من سی دی driver گوشی رو نصب کردم بدشم از برنامه activesync استفاده کردم ولی نشد.
دوست گرامی شما چند تا کار می تونی بکنی:
1-اول از همه پاکت پی سیت را 1 ریست کن
2-بر روی اکتیو سینک کامپیوتر کلیک کن و سپس بر روی file بزن و بعد connection settings کلیک کن و او 3 خط اول که
showe status و allowe usb... وallowe connections... را تیک کن و بعد اوکی کن
3-کامپیوترتون را ریست کنین-
4-جای کابل را یک بار به اون یکی پرت usb بزنید.
pedram55
6 October 2007, 09:19 AM
من مدت زیادی است که میگردم . ولی هیچ PDA پیدا نکردم که حدود قیمتش 500 یا 550 باشه و gps هم داشته باشه . البته p3600 vh \dnh ;vnl که هنوز قیمتش رو نمیدونم. 3 ، 4 تا چیز برای من مهم