PDA

View Full Version : برنامه های جاوا

persian_gulf
6 January 2006, 03:15 AM
سلام دوستان
این برنامه ها را پیدا کردم
سرچ هم کردم که قبلا کسی نذاشته بود
و اگه بتونم همه برنامه ها را می ذارم و تعدادی هم بازی است توی تاپیک دیگه می زارم
فقط چیزی که هست اینه ... من نمی تونم برنامه ها را تست کنم (1100 !( اگه کسی استفاده کرد خوب بود یا بد بود لطف کنه بگه
موفق باشید
خلیج فارس

axel
6 January 2006, 03:25 PM
نه آفا مشکلی نداره.من چند تاشو امتحان کردم.اگه بتونی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی گیر بیاری خوب میشه.(انگلیسی به فارسی که مطمنا گیر نمیاد.)

persian_gulf
6 January 2006, 08:25 PM
Mobile Translator English-Italian ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]

Free offline translator English-Italian, Italian-English. Version 1.2. Compatible with all j2me devices, with more than 10000 words.

persian_gulf
6 January 2006, 08:31 PM
Reference ([Only registered and activated users can see links])

Reference has been released. This is an all-in-one reference guide which includes a spell checker, Websters dictionary, crossword solver, synonym finder, Bible dictionary, abbreviation lookup and rhyme finder. This application provides access to a huge amount of information on the Sony Ericsson P800/P900/P910, Nokia Series 60 and all JAVA phones

persian_gulf
6 January 2006, 08:33 PM
The World Factbook 2005 ([Only registered and activated users can see links])

The complete World Factbook 2005 from the CIA now for Nokia Series 60 and SonyEricsson phones K700i, K750i, D750i, S600i, S700i/S710i, W800i, Z1010. The CIA World Factbook provides up-to-date informations to 271 countries and territories with high-resolution maps and flags of every country in the world.

Features

- Reliable and always up-to-date: the World Factbok is being updated since 1986 from the Central Intelligence Agency (CIA).
- High acceptance: the Factbook is used worldwide from many authorities, businessmen, students.
- Informations not only to countries of our world but also to territories like oceans or places which status isn`t clear now.
- Fast search. Wildcard (*) search supported. (e.g. type "*ocean" to get a list of all oceans).
- High-resolution, color-full maps to every country and territory of our world.
- Nice graphical user-interface. Makes browsing and reading the factbook on your mobile phone a pleasure.
- No internet connection necessary. The complete factbook data is stored on the device.

persian_gulf
6 January 2006, 08:38 PM
FPC BENCH ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
PC Bench is a great java benchmark to test and compare the performance of your phones with others phones. Differently from other benchmark, FPC Bench results is not influenced from screen resolution, this is the best way to get more reliable result. Here you can found a database [Only registered and activated users can see links] where you can compare your results.

Now can check
JSR 75: File System access API.
JSR 82: Bluetooth/OBEX API.
JSR 118: Mobile Information Device Profile API.
JSR 120: Wireless Messaging API (WMA 1.1).
JSR 139: Connected Limited Device Configuration 1.1
JSR 177: Security and Truste Services API.
JSR 179: Location API.
JSR 180: SIP API.
JSR 184: Mobile 3D Graphics.
JSR 185: Java Tech for Wireless Industry API.
JSR 205: Wireless Messaging API (WMA 2.0).
JSR 211: Content Handler API.

persian_gulf
7 January 2006, 03:27 PM
Ruza ([Only registered and activated users can see links])

Animation of the rose. Can be used as a screensaver.

persian_gulf
7 January 2006, 03:32 PM
Language Dictionary 1.0.0 ([Only registered and activated users can see links])

A dictionary that supports multiple languages.

persian_gulf
7 January 2006, 03:36 PM
PCalc 1.0 ([Only registered and activated users can see links])

Programming calculator. You can write programs for stack machine (with simplified Java liek instruction set). Program consisits of one or more procedure which can be nested. It is possible to access variables of top procedure (like in Pascal). You can execute program ste-by-step and inspect stack and variables in debugger. Input of commands and thier operands is optimized for mobile phone. This calculator is using floating point arithmetic with quadra precision (64 bits for both mantissa and exponent) implemented by Nikolay Klimchuk.

Researcher
7 January 2006, 11:02 PM
جا داره از جناب Persian Gulf بابت کار خوب و ارزندشون تشکر کنم :icon_excl

واقعاً با این برنامه ها ، من به گوشی های جاوا امیدوار شدم . مطمئناً در آینده بهتر هم خواهد شد :icon_cool با این اوصاف شاید دیگه کسی سراغ گوشی های سیمبین نره :icon_evil چون حالا یه گوشی ای داره که ویروسی نمیشه اما همون برنامه های سیمبین رو اجرا میکنه :icon_mrgr

persian_gulf
7 January 2006, 11:48 PM
جا داره از جناب Persian Gulf بابت کار خوب و ارزندشون تشکر کنم :icon_excl

واقعاً با این برنامه ها ، من به گوشی های جاوا امیدوار شدم . مطمئناً در آینده بهتر هم خواهد شد :icon_cool با این اوصاف شاید دیگه کسی سراغ گوشی های سیمبین نره :icon_evil چون حالا یه گوشی ای داره که ویروسی نمیشه اما همون برنامه های سیمبین رو اجرا میکنه :icon_mrgr

خواهش می کنم دوست من
امیدوارم بتوننم تاپیک بازی ها را هم فعال کنم

مشکلی که من داشتم این بود که خیلی به سونی اریکسون علاقه داشتم اما همین برنامه نخوردنش منو اذیت می کرد... که حالا باز بهتر شده..:icon_cool
(نوکیا تمام مشکلاتش و ضعف هاش را همین سیمبین بودن از بین می بره... (

persian_gulf
7 January 2006, 11:53 PM
QuickIM Mobile Instant Messenger for Java Phones, MSN Compatible ([Only registered and activated users can see links])

New!! Multimedia features since QuickIM 2.0: on compatible phones, capture pictures and audio messages and send them to remote users! Multimedia edition requires phones that support midlet of size >!128 kb and that offer camera or audio access by Java programs, it can be downloaded here: [Only registered and activated users can see links]
If your phone is not compatible with Multimedia features, download the standard version instead using the links below.

For support on QuickIM, especially if you have connection problems, go to QuickIM J2ME support forum
If you would like to help translate QuickIM, click here
If you are looking for AOL AIM compatible version of QuickIM, click here

Reviewers, before posting a negative comment, please read the requirements! QuickIM requires a GPRS connection that does not restrict the internet access to mobile operator selected services. QuickIM will NOT work on your phone if you DON`T have a fully internet compatible GPRS connection. If you can receive/send email, you`ll be able to use the coming version of QuickIM available soon.

Classic error message: Err: Dispatch server error: Address=messenger.hotmail.com, Port= -1 Details: Create socket: Could not resolve hostname
or
Create socket: Try again using default proxy servers?"
Explanation: this simply means that either you don`t have a GPRS subscription, or you are using a WAP only GPRS subscription. If you believe you do have an internet GPRS subscription, contact your mobile operator on how to configure the the Internet GPRS Access Point on your phone in order to have POP3/SMTP email working on your phone, they should provide free of charge this information. Once this is configured, QuickIM will run using the same GPRS profile.

Evanescence
8 January 2006, 12:44 AM
اجازه میدید این تاپیک رو با تاپیک برنامه های مخصوص k750 ادغام کنم ؟

اگر مایل نباشید این کار رو نمیکنم

persian_gulf
8 January 2006, 01:02 AM
اجازه میدید این تاپیک رو با تاپیک برنامه های مخصوص k750 ادغام کنم ؟

اگر مایل نباشید این کار رو نمیکنم

هر جور میل خودتون است
اما اگه اینجا تنها باشه به نظر من بهتر است(نظر شخصی)
مثل تاپیکی که دست آقا هومن است

---------
دوستان اینجا هم یه سری بزنین
تاپیک بازی های جاوا ([Only registered and activated users can see links])

persian_gulf
8 January 2006, 01:35 AM
دوستان من بیشتر این برنامه ها را از [Only registered and activated users can see links] گرفتم
شما هم می خواین یه سر بزنین... اگه نه که کم کم برنامه هاشو بزارم همین جا

tbooti
13 January 2006, 03:32 PM
معلوم نيست واسه چي نوشته:

" از ايشان 0 بار و در 0 نوشته سپاسگزاري شده است "

دستت درد نكه. حسابي حال دادي.

راستي ... برنامه اي واسه تغيير صدا حين مكالمه هم وجود داره؟

persian_gulf
13 January 2006, 04:50 PM
معلوم نيست واسه چي نوشته:

" از ايشان 0 بار و در 0 نوشته سپاسگزاري شده است "

دستت درد نكه. حسابي حال دادي.

راستي ... برنامه اي واسه تغيير صدا حين مكالمه هم وجود داره؟
:icon_neut خواهش می کنم دوست من

تا اونجایی که من گشتم این چنین چیزی نبود
اما باز دنبالش هستم

persian_gulf
13 January 2006, 04:52 PM
MyPhoto ([Only registered and activated users can see links])

MyPhoto is a protected image storage where user can store their secret image with password. it allow user to download and store image through [Only registered and activated users can see links] User can protect these image files with their own password. User can scroll the image, delete image and it has a slide show function. Note: MyPhoto support png file format. Other type of image file supported is depend on the phone. Number of file and file size can be stored also depend on the phone memory. For demo/trial version it only allow two image files to be stored.

persian_gulf
13 January 2006, 04:53 PM
RealEstate ([Only registered and activated users can see links])

Maxdox is an interactive mobile document format that can be used to create mobile brochures, magazines, manuals, presentations and exciting interactive mobile services. Documents can be designed for any Java (J2ME) enabled device and do not need an external reader. Maxdox tools and services have been specifically developed to take into consideration the different needs and expertise of the people creating Maxdox documents. Three products with three different customer needs in mind

persian_gulf
13 January 2006, 04:54 PM
JavaOutsource ([Only registered and activated users can see links])
Tabular data, interactive text input, data charting solutions.

persian_gulf
13 January 2006, 04:55 PM
SlideShow ([Only registered and activated users can see links])

User can select any folder in their phone and show the image files in that folder as a slide show, time interval can be control and image can be shrink to fit with phone`s full screen. Slide Show is for phone with File Connection API (JSR 75) where user can access phone`s gallery/memory. (Example: Nokia 6630 and Nokia 6680). Try our trial version if you are not sure whether your phone support FileConnectionAPI. Please note that big file need longer time to shrink and displayable image file format is depend on phone.

persian_gulf
13 January 2006, 04:56 PM
MobileMolvee ([Only registered and activated users can see links])

Accurate Salah times on your phone whenever you want them. Use it at home or even take it on holiday. Mobile Molvee works anywhere in the world. Any town, any country, any location in the world, any day of the year. Alarm to wake you up 30 minutes before sunrise, on time, every day. Alternatively, set the daily reminders you want. Instead of just an alarm, hear the Azaan played through your phone. And it`s all Completely Free !! - No sign up charge, no monthly subscription and no donations required. Yes, it`s free, completely ! Go to [Only registered and activated users can see links] for more details

persian_gulf
13 January 2006, 04:57 PM
Easy Jack ([Only registered and activated users can see links])

Bluejacking app that allows you to send messages to other bluetooth enabled phones in the local area even if they don`t have easy jack installed , includes full graphic smilies with the messages, visit [Only registered and activated users can see links] for more information.

persian_gulf
13 January 2006, 04:59 PM
Guitar Mobile Tools 1.2 Shareware ([Only registered and activated users can see links])

ew version adds real metronome clicks, 4 different flatboard views (right and lefthanded and reverse) and up to 780 chords. GMT offers offers a metronome, a tuner emulator, a list of chords and a list of scales.

You can learn the name of each string and tone, chords and scale, and how to play it, looking at the postion of the fingers in the handle of your guitar. Listening to the selected chord or scale, you`ll be able to compare and refine your execution: there are 22 tonality of chords and 7 scales for each of the 12 semitones.

Pelanaria
15 January 2006, 03:43 AM
منشی تلفنی چی؟؟؟نتونستید پیدا کنید؟؟؟

m_t
15 January 2006, 01:34 PM
منشی تلفنی چی؟؟؟نتونستید پیدا کنید؟؟؟
منشی برای گوشیهای java سونی اریکسون وجود نداره.

Pelanaria
15 January 2006, 04:43 PM
میشه بگید شما از کجا اینقدر اطمینان دارید که منشی تلفنی برای گوش ها جاوا وجود نداره؟؟

m_t
15 January 2006, 06:05 PM
میشه بگید شما از کجا اینقدر اطمینان دارید که منشی تلفنی برای گوش ها جاوا وجود نداره؟؟
1- در مورد گوشی های java فقط خود شرکت میتونه این کارو بکنه. مثلا گوشی های سامسونگ با اینکه java هستند ولی تقریبا همشون منشی دارن چون خود شرکت اینو از قبل به روی گوشی تعبیه کرده
2-تا الان کسی نتونسته همچین برنامه ای رو پیدا کنه

CrAzY BoY
25 January 2006, 01:58 AM
منشی من نخواستم
برنامه ای هست که فایل ها رو قفل کنه؟
برنامه ای به این مهمی منشی کی می خواد
راستش برنامه گرفتم چند وقت پیش به نامLocker
ولی کار نمی کنه
اگه کسی برنامه ای داره که بشه فایل قفل کرد و کار کنه لطفا بزاره
ممنون می شم

romeo_1593
25 January 2006, 08:27 AM
چندی قبل دیدم یه نفر یه نرم افزار معرفی کرده بود که میشد باهاش جهتی که بلوتوث CONNECT شده رو فهمید ولی متاسفانه یادم نیست کدوم تالار بود .:icon_redf
کسی میدونه کجا بود و اینکه با K750i کار می کنه ؟:icon_sad:

Evanescence
25 January 2006, 12:06 PM
چندی قبل دیدم یه نفر یه نرم افزار معرفی کرده بود که میشد باهاش جهتی که بلوتوث CONNECT شده رو فهمید ولی متاسفانه یادم نیست کدوم تالار بود .:icon_redf
کسی میدونه کجا بود و اینکه با K750i کار می کنه ؟:icon_sad:
مربوط به گوشیهای سیمبین هست که در آنها هم به این شکل کار نمیکند
منشی من نخواستم
برنامه ای هست که فایل ها رو قفل کنه؟
برنامه ای به این مهمی منشی کی می خواد
راستش برنامه گرفتم چند وقت پیش به نامLocker
ولی کار نمی کنه
اگه کسی برنامه ای داره که بشه فایل قفل کرد و کار کنه لطفا بزاره
ممنون می شم
خیر

CrAzY BoY
25 January 2006, 05:45 PM
ولی من ی برنامه دارم به نام locker که کارش همینه ولی کار نمی کنه
در ضمن ی برنامه دارم که کارش قفل کردن عکس های گرفته شده از دوربین است که کار می کنه
فقط بدیش اینه که عکس ها در داخل خود برنامه دیده می شه و کیفیتش پایین می یاد

tatu
25 January 2006, 09:34 PM
سلام
دوست عزيز ممنون مي شم که اين برنامه را در اختيار ما هم قرار بديد.
در ضمن اين برنامه قفل که قرار داديد مثل اينکه براي s700 کار نمي کنه آيا کسي تست کرده.

CrAzY BoY
27 January 2006, 01:45 PM
سلام
دوست عزيز ممنون مي شم که اين برنامه را در اختيار ما هم قرار بديد.
در ضمن اين برنامه قفل که قرار داديد مثل اينکه براي s700 کار نمي کنه آيا کسي تست کرده.

tatu شرمنده که دیر جواب می دم
راستش الان 2 روزه سایت بالا نمی یاد نمی دونم مشکل از منه یا سایت به هر حال
من دیشب رفتم و گشتم تونستم ورژن 2 ilock رو پیدا کنم
خودم تستش نکردم ولی مطمئنم بهتر از ورژن قبلی هست
البته برنامه حرفه ای نیست ولی از هرچی بهتره در ضمن موقع عکی گرفتن صدا هه قطع می شه که برای k700 که صداش قطع نمی شه خوبه

لینک برنامه

موفق باشی:icon_cool :icon_evil

houshana
1 February 2006, 04:09 AM
سلام به همگی
راستش از وقتی که سونی اریکسون کا 750 خریدم و دیدیم که هیچ نرم افزارای که روی اون نصب بشه را پیدا نمی کنم حسابی دمق شدم و حالم گرفته شد ولی دیدم که نه برای موبایل های جاوا هم چیزایی پیدا میشه حال کردم .
دست بروبچ درد نکنه خصوصا persian-golf که حسابی حال داد دمت گرم .
راستی کسی برنامه ای رو میشناسه که بشه با اون مکالمات رو ضبط کرد . البته برای کوشی های جاوا مثل سونی اریکسون کا 750 . اگر کسی گیر آورد ما رو هم خبر کنه . ممنون میشه.

Mazhar
1 February 2006, 01:13 PM
persian gulf
دوست عزيز با تشكر از شما من فكر مي كنم مهمترين برنامه ديكشنري انگليسي به انگليسي هستش.كسي نداره؟

axel
1 February 2006, 01:19 PM
سلام به همگی
راستش از وقتی که سونی اریکسون کا 750 خریدم و دیدیم که هیچ نرم افزارای که روی اون نصب بشه را پیدا نمی کنم حسابی دمق شدم و حالم گرفته شد ولی دیدم که نه برای موبایل های جاوا هم چیزایی پیدا میشه حال کردم .
دست بروبچ درد نکنه خصوصا persian-golf که حسابی حال داد دمت گرم .
راستی کسی برنامه ای رو میشناسه که بشه با اون مکالمات رو ضبط کرد . البته برای کوشی های جاوا مثل سونی اریکسون کا 750 . اگر کسی گیر آورد ما رو هم خبر کنه . ممنون میشه.
برنامه ظبط صدای مکالمه و ظبط صدا مثل ظبط خبرنگاری رو k750 خودش داره.شما دیگه دنبال چی هستی؟:icon_eek:

axel
1 February 2006, 01:50 PM
tatu شرمنده که دیر جواب می دم
راستش الان 2 روزه سایت بالا نمی یاد نمی دونم مشکل از منه یا سایت به هر حال
من دیشب رفتم و گشتم تونستم ورژن 2 ilock رو پیدا کنم
خودم تستش نکردم ولی مطمئنم بهتر از ورژن قبلی هست
البته برنامه حرفه ای نیست ولی از هرچی بهتره در ضمن موقع عکی گرفتن صدا هه قطع می شه که برای k700 که صداش قطع نمی شه خوبه

لینک برنامه

موفق باشی:icon_cool :icon_evil
يك برنامه براي مخفي كردن فايل ها
با تشکر از hfh

CrAzY BoY
1 February 2006, 06:07 PM
axel جان کار می کنه؟
یا مثل locker الکیه

CrAzY BoY
3 February 2006, 02:18 AM
این برنامش که اصلا error می ده
اصلا باز نمی شه
دوستان اصلا برنامه برای قفل گذاری وجود نداره
برنامه ای که درست کار می کنه ولی حرفه ای نیست ilock
که لینکش رو بالا گذاشتم

axel
4 February 2006, 12:18 AM
این برنامش که اصلا error می ده
اصلا باز نمی شه
دوستان اصلا برنامه برای قفل گذاری وجود نداره
برنامه ای که درست کار می کنه ولی حرفه ای نیست ilock
که لینکش رو بالا گذاشتم
من برنامه رو از همین آدرس دانلود کردم و الان رو گوشیم نصبه و دارم باهاش کار میکنم.:icon_ques الان هم دوباره لینکوامتحان کردم ,مشکلی نداشت.

CrAzY BoY
4 February 2006, 02:01 PM
دوسته عزیز تو گوشی می ریزم اجرا می کنم error می ده
k700دارم ممکنه فقط واسهk750 باشه باز ممنون

nansi
16 February 2006, 09:00 PM
ببخشید تو این برنامه وقتی میخوای چنتا عکس و که تو یه فایلن قفل کنی باید دونه دونه عکسای توی فایل و قفل کرد راهی نداره که بشه فایل و کامل قفل کرد؟؟
بعد با این برنامه میشه مسیج ها رو قفل کرد؟
یه سوال دیگه:وقتی میخوای عکسیو که قفل کردی ببینی نمیشه....میشه راهنماییم کنید؟

axel
16 February 2006, 09:34 PM
ببخشید تو این برنامه وقتی میخوای چنتا عکس و که تو یه فایلن قفل کنی
منظور شما از فایل ,فولدر هستش .درسته؟ نه امکانش نیست.این برنامه ها برای قفل کردن فایل هست نه فولدر.
فایل قفل شده را هم تا باز نکنی نمی توان دید.اگر میشد فایل قفل شده را استفاده کرد پس قفل کردن چه فایده ای داره:icon_ques

CrAzY BoY
16 February 2006, 10:28 PM
شاید منظورش اینه که وقتی قفل می شه چطور می شه بازش کرد
لطفا راهنمایش کنید

nansi
16 February 2006, 10:29 PM
اخه خب اصلآ نمیاد بگه واسه دیدن عکس پسوورد و بزن :icon_cry:

CrAzY BoY
16 February 2006, 10:32 PM
دوسته عزیز شما باید قبلش رو ی فایلی که برات مهم نیست امتحان می کردی بعد که مطمئن می شدی رو فایلات قفل می زاشتی
به برنامه های جاوا نمی شه زیاد اطمینان کرد
باز سعی کن شاید بتونی درستش کنی رو گوشی من که کار نکرد وگرنه راهنماییت می کردم

nansi
16 February 2006, 10:34 PM
مرسی کریزی بوی عکس مهمی نبود تو پی سی دارمش...:دی

m-hossein
16 February 2006, 11:47 PM
سلام در برنامه File Protect برای دیدن فایلی که قفل کردی باید از داخل خود برنامه همون فایل رو دوباره بیاری و گزینه Decrypt رو انتخاب کنید (وقتی رو خود فایل باشی Encrypt می شه Decrypt )

007
20 February 2006, 04:11 PM
مرسی کریزی بوی عکس مهمی نبود تو پی سی دارمش...:دی
عکس Sx3D مهم نیست ......:دی دی

من یه زمانی دوستم همچین برنامه ای توی گوشیش داشت ازش میگیرم براتون آپلود میکنم

axel
23 February 2006, 02:53 PM
سلام در برنامه File Protect برای دیدن فایلی که قفل کردی باید از داخل خود برنامه همون فایل رو دوباره بیاری و گزینه Decrypt رو انتخاب کنید (وقتی رو خود فایل باشی Encrypt می شه Decrypt )
همون جور که حسین آقا گفت اگر فایلی را رمز کذاری کنید دیگه گوشی اونرو نمیشناسه و برای استفاده از اون باید ابتدا از حالت رمز شده خارج بشود.

majid-w550i
25 February 2006, 03:54 PM
آقا كسي ديكشنري engish-enghlish نداره كه جاوا باشه ؟

romeo_1593
25 February 2006, 04:18 PM
آقا كسي ديكشنري engish-enghlish نداره كه جاوا باشه ؟

چرا هست حجمش هم 11 MB هست باید تو فروم ها بگردی قبلا معرفی شده ....

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:02 AM
من سعی کردم در این تاپیک همه نوع برنامه ای قرار بدم
تا دوستانی که دنبال برنامه ای می گردن به تاپیک های گوناگون نروند
و برنامه دلخواهشان را سریع در اینجا پیدا کنن
از بچه های کلوپ هم می خوام بهم در این تاپیک کمک کنن چون این تاپیک برای خوده شما هست
و برای راحتی شما، پس شما هم تلاش کنین در این تاپیک

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:04 AM
اول از همه برنامه های مربوط به امنیت

Mobile Secretary 3.0

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:06 AM
Locker

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:07 AM
. iLock

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:09 AM
HackPack

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:12 AM
SafeStoreMidlet

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:17 AM
ToDoManager

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:22 AM
برنامه های مربوط به گرافیک

MyPhoto

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:24 AM
MyPhoto2

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:25 AM
ZX-Spectrum Art Slideshow

CrAzY BoY
26 March 2006, 04:26 AM
SlideShow

CrAzY BoY
26 March 2006, 10:35 PM
UltraIM Instant Messenger for MSN

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:00 AM
Opera Mini Version: 1.2

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:00 AM
Calibrator

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:01 AM
J2meMap

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:01 AM
Graphical Scientific Calculator

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:03 AM
QuranReader Basic Arabic [MK]

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:03 AM
LoveOMeter

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:04 AM
. World Clock

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:05 AM
My Mobile Photos

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:05 AM
LyricTracker

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:07 AM
QuranReader Basic Arabic [DE]

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:08 AM
اینم فکر کنم ددیکشنری باشه

MobiDict

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:09 AM
Guitar Mobile Tools 1.2 Shareware

CrAzY BoY
27 March 2006, 02:10 AM
اینم از برنامه هاش امشب
تا بعد:icon_cool

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:27 AM
Meteo

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:29 AM
smsbug.com Version: 2.0

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:30 AM
StopWatch

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:31 AM
MiM Lite A (Eng)

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:31 AM
MobiLuck Java for Sony Ericsson

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:32 AM
Equation Solver

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:34 AM
TextEditor

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:35 AM
MidEdit

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:37 AM
Unit Converter

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:38 AM
BookReader by tequilacat

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:40 AM
MCalculator

CrAzY BoY
28 March 2006, 12:42 AM
FreeNews - Mobile News and **** Reader

[Only registered and activated users can see links]****Reader

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:07 PM
MyPhoto2 Version: 2.0

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:08 PM
WorldTime

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:09 PM
GMAeMIDP2 Midlet Suite

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:10 PM
HappyHour - The Mobile Alcohol Level Calculator (Int.)

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:10 PM
Virtual Pocket Map 2(Paris)

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:11 PM
mBookKeeper

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:12 PM
Timer

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:12 PM
. RSSReader

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:15 PM
RSSBOO

CrAzY BoY
29 March 2006, 01:16 PM
2do YearBook v 1.0 Shareware

CrAzY BoY
1 April 2006, 11:52 PM
Hex2Dec

CrAzY BoY
1 April 2006, 11:54 PM
KA****

[Only registered and activated users can see links]****

CrAzY BoY
1 April 2006, 11:55 PM
TimetableMiskolc

CrAzY BoY
1 April 2006, 11:58 PM
. Timer

CrAzY BoY
2 April 2006, 12:00 AM
کسی نمی خواد کمکی کنه؟

Pelanaria
6 April 2006, 04:39 AM
اول اینکه ممنون به خاطر برنامه هایی که گذاشتید...متاسفانه کمکی از دستم بر نمی یاد...اگر میومد حتمابهتون کمک میکردم...فقط یک خواهش داشتم...میخواستم ببینم شما برنامه ی نقشه ی تهران رو دارید؟..

BloodReza
6 April 2006, 10:59 PM
دوستان لطفن برنامه یی رو معرفی میکنید حتا شده به انگلیسی توضیحی براش بنویسید تشکر

CrAzY BoY
7 April 2006, 12:12 AM
ممنون از دوستان
راستش دنبال برنامه های خوب هستم به زودی آپدیت می کنم
چشم توضیح برنامه ها رو هم می زارم

mrmostafa
30 August 2006, 12:42 PM
برنامه نقشه تهران با امكان جستجو اماكن و غيره هستش جلبه با بزرگنمايي زياد من دانلود كردم ولي زيپ بود باز نشد اگه كسي داره بزاره لطفا

baran310
30 August 2006, 08:02 PM
سلام. اول تشكر از زحمتتون. دوم ميشه بگيد اين برنامه ها براي چه گوشيهايي قابل استفاده هستند؟ و سوم ميشه بگيد چطوري دانلود ميشن؟ صفحه اي كه باز ميشه پر لينكه! باز هم مرسي

HBN110
30 August 2006, 09:54 PM
خيلي ممنون از زحمات شما ولي ايكاش مينوشتين كه هر برنامه چه كاري انجام ميده و روي كدوم گوشيها جواب ميده ؟
ممنون

ariana
25 September 2006, 01:31 PM
همه لينکها از کار افتاده کاش فارسي مي نوشتين
يکي لينک بده
من ميخوام شماره کسي که اسمش تو دفترتلفنم هست وقتي زنگ ميزنه رو صفه نياد؟
ميخوام گوشيم قفل بشه و با يک کد باز بشه؟

007pooya
25 September 2006, 02:54 PM
یه ماشین حساب با قابلیتهای بالا مثل sin,cos,..... برای گوشی های جاوا

خب یه ماشین حساب مهندسی هست با قابلیتهای بالا برای گوشیهای جاوا...حجمش هم خیلی کمه....حدود ۴۰ کیلو بایت....حتما نصب کنید....واقعا عالی کار میکنه ...امکاناتش هم خوبه..

البته با تشكر از دوست عزيزم مازيار تو پي تي:icon_cool

007pooya
25 September 2006, 03:11 PM
یه media player جدید برای گوشیهای جاوا

یه برنامه مدیا پلیر با فرمت جار برای گوشیهای جاوا... حجم فقط ۱۲۵ کیلوبایت از اینجا بگیرید:
[Only registered and activated users can see links](xenoox.com).jar ([Only registered and activated users can see links])

:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool:icon_cool :icon_cool:icon_cool

007pooya
25 September 2006, 10:55 PM
اگه ديكشنري انگليسي به انگليسي براي سوني اريكسون سراغ داريد لطفا" معرفي كنيد:icon_cry:

ariana
26 September 2006, 09:32 AM
همه لينکها از کار افتاده کاش فارسي مي نوشتين
يکي لينک بده
من ميخوام شماره کسي که اسمش تو دفترتلفنم هست وقتي زنگ ميزنه رو صفحه نياد؟
ميخوام گوشيم قفل بشه و با يک کد باز بشه؟ نه با *

A.R.T
26 September 2006, 05:32 PM
دیکشنری انگلیسی-انگلیسی آکسفورد
حجم: 1.78 مگا بایت
دانلود ([Only registered and activated users can see links])

A.R.T
26 September 2006, 05:46 PM
قرآن با قابلیت جستجو برای موبایلهای جاوا
حجم: 836 کیلو بایت

A.R.T
26 September 2006, 06:04 PM
این هم یه برنامه قرآن دیگه!!... ترجمه انگلیسی هم نداره... حجمش هم کمتره...
حجم: 322.53 Kb

A.R.T
26 September 2006, 06:09 PM
دیکشنری انگلیسی-انگلیسی آکسفورد
حجم: 1.78 مگا بایت
این دیکشنری نسخه کامل نیست و فقط قابلیت جستجو در کلماتی که حرف اولشون با "a" شروع میشه را داره... لطفا کسانی که به نسخه کامل اون دسترسی دارن لطف کنن و لینکشو بگذارن:icon_wink

A.R.T
26 September 2006, 06:28 PM
ماشین حساب مهندسی با قابلیت رسم نمودارهای 2بعدی و 3 بعدی با فرمت جاوا
حجم: 23.1 Kb

Saeed_k750
26 September 2006, 08:18 PM
سلام
در مورد نصب بعضي برنامه ها مثل ماشين حساب يا مديا پلير كمك مي خواستم چون فايل Jar ندارند
ممنون

A.R.T
26 September 2006, 09:06 PM
سلام
در مورد نصب بعضي برنامه ها مثل ماشين حساب يا مديا پلير كمك مي خواستم چون فايل Jar ندارند
ممنون
اگر این فایلها را با اینترنت اکسپلورر دانلود کنید در بعضی مواقع با پسوند zip ذخیره میشوند... لذا کافی است که در چنین مواقعی فقط پسوند آنها را به jar تغییر دهید...

Javid
26 September 2006, 09:39 PM
قرآن با قابلیت جستجو برای موبایلهای جاوا

حجم: 836 کیلو بایت

خیلی ممنون دوست خوبم. عالی بود.
اگر با ترجمه ی فارسیشم بگذارین که دیگه شاهکاره...

007pooya
27 September 2006, 02:24 PM
:icon_sad:ديكشنري فارسي به انگليسي براي گوشيهاي جاوا (100% تست شده) بسيار كامل و عالي: :icon_cool:icon_cool

اينهمه برنامه كامل و بدربخور براي گوشيهاي جاوا پيدا ميشه، اونوقت بعضي ها ميگن گوشي هاي جاوا برنامه خور نيستن!!:icon_twis:icon_twis

vahid etemad
27 September 2006, 04:51 PM
من دو تا برنامه می خواستم :

1- شماره کسي که اسمش تو دفترتلفنم هست وقتي زنگ ميزنه رو صفه نياد؟
2- دیکشنری انگلیسی به فارسی ؟

ممنون می شم اگه بذارین .

007pooya
27 September 2006, 06:44 PM
من دو تا برنامه می خواستم :

2- دیکشنری انگلیسی به فارسی ؟

ممنون می شم اگه بذارین .

اگه كمي بگرديد، قبلا" لينك ديكشنري انگليسي به فارسي براي موبايل هاي جاوا تو سايت معرفي شده:icon_cool

ariana
28 September 2006, 10:48 AM
من دو تا برنامه ميخوام

2- بتونم صفحه کليد موبايلم رو قفل کنم و کسي تا کد مربوطه رو نداشته باشه نتونه ازش استفاده کنه

ariana
28 September 2006, 10:53 AM
ماشین حساب مهندسی با قابلیت رسم نمودارهای 2بعدی و 3 بعدی با فرمت جاوا
حجم: 23.1 Kb

چطوري کار مي کنه مثلا سينوس چطور تايپ ميشه؟

vahid etemad
28 September 2006, 05:52 PM
اگه كمي بگرديد، قبلا" لينك ديكشنري انگليسي به فارسي براي موبايل هاي جاوا تو سايت معرفي شده:icon_cool

اگه براتون ممکنه لینکشو واسم بذارین . :icon_cool

Javid
29 September 2006, 07:49 AM
چطوري کار مي کنه مثلا سينوس چطور تايپ ميشه؟

سلام دوست خوبم.
وارد ماشین حساب بشید. دکمه ی ستاره ی سمت راست کی پد گوشی رو فشار بدید
حالا اگر دکمه ی 1 رو فشار بدید سینوس تایپ میشه و به ترتیب هر کدوم از 12 دکمه ی کیبرد رو که بزنید عملیات متناظر با خانه ی نشان داده در صفحه انجام میشه... موفق باشید.

ariana
1 October 2006, 01:44 PM
سلام دوست خوبم.
وارد ماشین حساب بشید. دکمه ی ستاره ی سمت راست کی پد گوشی رو فشار بدید
حالا اگر دکمه ی 1 رو فشار بدید سینوس تایپ میشه و به ترتیب هر کدوم از 12 دکمه ی کیبرد رو که بزنید عملیات متناظر با خانه ی نشان داده در صفحه انجام میشه... موفق باشید.
سلام
وممنون از راهنمايتون
ولي موضوع اينه که من يک کليد * دارم سمت چپ گوشيم و وقتي ميزنم دفعه اول عدد1 را و اگه دوباره فشارش بدم کليد 1 واسم علامت توان ^را تايپ مي کنه و اينطوري که شما ميگين عمل نميکنه

ariana
11 October 2006, 10:07 AM
2- بتونم صفحه کليد موبايلم رو قفل کنم و کسي تا کد مربوطه رو نداشته باشه نتونه ازش استفاده کنه
يک برنامه پيدا کردم Handy Safe for Sony Ericsson P800/P900
ولي متاسفانه واسه k750چيزي يافت نشد کسي سراغ نداره؟

007pooya
18 October 2006, 01:31 PM
ديكشتنري انگليسي به انگليسي رو كسي نداشت؟؟؟

Alireza Sarraf
18 October 2006, 03:48 PM
من music mate.jar رو ميخوام ؟ لطفا link ؟ با تشكر

romeo_1593
18 October 2006, 04:40 PM
ديكشتنري انگليسي به انگليسي رو كسي نداشت؟؟؟
قبلا معرفي شده...بگرديد پيدا مي كنيد....

007pooya
18 October 2006, 08:57 PM
قبلا معرفي شده...بگرديد پيدا مي كنيد....

مثل اين كه متاسفانه اون رجيستر ميخواد و فقط تا حرف B كار ميكنه

يا من اشتباه ميكنم؟

romeo_1593
18 October 2006, 09:01 PM
راستش چند ماه پيش من دانلود كردم...كار هم مي كرد الانم نميدوننم كجا بود كه راهنماييتون كنم دوست من
ولي كامل بودنش كه هست ...تو اين تاپيك نبوداااا

007pooya
18 October 2006, 09:15 PM
اگه لطف كني كه بدجور ممنونت ميشم

romeo_1593
18 October 2006, 11:15 PM
بهم وقت بده بگردم تا دو باره آپلود کنم

sisbss
19 October 2006, 12:40 AM
پویا جان تنها کاری که برات تونستم بکنم این لینک بود نمیدونم بدردت خورد یا نه

007pooya
19 October 2006, 01:29 AM
پویا جان تنها کاری که برات تونستم بکنم این لینک بود نمیدونم بدردت خورد یا نه

دوست خوبم دستت درد نكنه:icon_excl

درسته كه مودمم نيمسوز شده و بيشتر از سرعت 0.7 كيلوبايت بر ثانيه دانلود نميكنه ولي سعي ميكنم اين

فايلي رو كه حجمش حدود 11 مگابايته دانلود كنم چون خيلي بهش احتياج دارم

:lover::lover::lover:

ariana
22 October 2006, 02:19 PM
بتونم صفحه کليد موبايلم رو قفل کنم و کسي تا کد مربوطه رو نداشته باشه نتونه ازش استفاده کنهيک برنامه پيدا کردم
Handy Safe for Sony Ericsson P800/P900

007pooya
22 October 2006, 06:35 PM
اون ديكشنري 11 مگ رو دانل.د كردم و به گوشيم هم ريختم ولي نميدونم چرا وقتي ميخوام نصبش كنم

مينويسه: operation failed

به نظر شما ميتونه به خاطر كمبود حافظه باشه چون فقط 2 مگ خالي دارم

ولي يه جستجويي كردم و يه تعداد ديكشنري پيدا كردمكه بد نيستن ،حجمشون هم كمه:

007pooya
22 October 2006, 06:53 PM
:icon_cool برنامه هاي مفيد و جالب براي گوشي هاي موبايل: :icon_cool

انواع جكهاي خنده دار براي موبايل:

قران كريم:

نمايش صفحه مانيتور كامپيوتر روي موبايل:

اعلام ساعت با صداي بلند:

بازي شطرنج:

محاسبه زمان اذان و جهت قبله:

رمز گذاري روي فايلها:

رمز گذاري روي عكسها:

Light
23 October 2006, 12:24 AM
يک برنامه پيدا کردم

Handy Safe for Sony Ericsson P800/P900

دوستان کسی چنین برنامه ایی نداره ؟ برای گوشی های جاوا:icon_wink :icon_neut

omid705
23 October 2006, 10:25 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
من توی یکی از تالارها خوندم ک blacklistه واسه k750 هم هست.
متاسفانه یادم نیست کدوم تالار بود:icon_neut
میخواستم ببینم کسی از دوستان چنین برنامه ای سراغ دارند؟؟؟

007pooya
24 October 2006, 03:42 PM

بلك ليستي كه روي گوشيهاي W800 و W810 وجود داره بصورت فابريك هستن و نيازي به نصب برنامه نيست

ولي اگه تو گوشي دنبالش بگردي اسمش بلك ليست نيس بلكه Accept calls from ... هست

omid705
24 October 2006, 03:58 PM
پویا جان این چیزی که شما میفرمایید داخل k750 هم وجود داره.
ولی توی این قسمت یا میتونید به تمام تماسها پاسخ بدید یا به تماسهایی که داخل دفترچه تلفن گوشی هست و یا این که به هیچ تماسی پاسخ ندید.
منظور من این بود که برنامه ای وجود داره واسه k750 که چندتا شماره ی خاص رو بهش بدی تا وقتی تماسی از این شماره ها داشته باشی خود به خود reject بشه یا اصلا گوشی زنگ نخوره؟؟؟
از همکاریتون ممنون
آرزومند آرزوهاتون
امید

007pooya
24 October 2006, 04:22 PM
پویا جان این چیزی که شما میفرمایید داخل k750 هم وجود داره.
ولی توی این قسمت یا میتونید به تمام تماسها پاسخ بدید یا به تماسهایی که داخل دفترچه تلفن گوشی هست و یا این که به هیچ تماسی پاسخ ندید.
منظور من این بود که برنامه ای وجود داره واسه k750 که چندتا شماره ی خاص رو بهش بدی تا وقتی تماسی از این شماره ها داشته باشی خود به خود reject بشه یا اصلا گوشی زنگ نخوره؟؟؟
از همکاریتون ممنون
آرزومند آرزوهاتون
امید

خب شما از only from list رو انتخاب كنيد بعد تو New كه مياد ليست كساني كه ميخوايد جواب بديد رو وارد كنيد

كسايي كه تو لسيت نيستن تماسهاشون رجكت ميشه [Only registered and activated users can see links]

hsn1366
25 October 2006, 04:04 AM
این که فایده نداره ... آخه این طوری نمیشه که با این حساب تماس های همه رد میشن ... یه فکری بریزین

ariana
28 October 2006, 12:52 PM

فکر کنم اينجا ديدين [Only registered and activated users can see links]
من که نتونستم با برنامش کار کنم شما اگه موفق شدين به من هم بگين

Anoosh-Rock
28 October 2006, 01:19 PM
: اونجایی که لینک دادین احتیاج داره آدم برنامه نویس باشه تا بتونه آدم استفاده کنه.

من احتیاج مبرم به بلک لیست دارم میدونم اصلا همه سونی اریکسون ها خودشون بر عکس این قضیه رو دارن یک جورایی وایت لیست. اما من باید از تماس گرفتن 3 دونه شماره جلو گیری کنم و بقیه تماسها رو از دست ندم خیلی مهم.

تو رو خدا کمک کنید آیا برنامه آماده ای هست:icon_cry:

ariana
28 October 2006, 04:23 PM
: اونجایی که لینک دادین احتیاج داره آدم برنامه نویس باشه تا بتونه آدم استفاده کنه.

من احتیاج مبرم به بلک لیست دارم میدونم اصلا همه سونی اریکسون ها خودشون بر عکس این قضیه رو دارن یک جورایی وایت لیست. اما من باید از تماس گرفتن 3 دونه شماره جلو گیری کنم و بقیه تماسها رو از دست ندم خیلی مهم.

تو رو خدا کمک کنید آیا برنامه آماده ای هست:icon_cry:
ميدونم دقيقا چي مي گين توي اين برنامه گفته وايت ليست تبديل به بلک ليست ميشه من خودم کلي دنبالش گشتم ولي پيدا نکردم اين دوستاني هم که اينجا توي اين تالار هستند همشون يسري چيزاي معمولي رو بلدند و اصلا توجه به بقيه مشکلات ندارند خود من نياز مبرم به بلک ليست دارم همينطور به يه برنامه اي که گوشيم رو قفل کنه و براي کار باهاش به کد احتياج داشته باشه مثل نوکيا ها که واسه کي بردش مي تونيم قفل بزاريم همينطور دوست ندارم شماره شخصي که بهم زنگ ميزنه نمايش داده بشه بلکه فقط اسمش رو صفحه بيفته ولي متاسفانه اين ايرادهاي سوني اريکسونه که نميدونم چرا حل نميشه.
گشتم نبود نگرد نيست

007pooya
28 October 2006, 09:22 PM
ميدونم دقيقا چي مي گين توي اين برنامه گفته وايت ليست تبديل به بلک ليست ميشه من خودم کلي دنبالش گشتم ولي پيدا نکردم اين دوستاني هم که اينجا توي اين تالار هستند همشون يسري چيزاي معمولي رو بلدند و اصلا توجه به بقيه مشکلات ندارند خود من نياز مبرم به بلک ليست دارم همينطور به يه برنامه اي که گوشيم رو قفل کنه و براي کار باهاش به کد احتياج داشته باشه مثل نوکيا ها که واسه کي بردش مي تونيم قفل بزاريم همينطور دوست ندارم شماره شخصي که بهم زنگ ميزنه نمايش داده بشه بلکه فقط اسمش رو صفحه بيفته ولي متاسفانه اين ايرادهاي سوني اريکسونه که نميدونم چرا حل نميشه.
گشتم نبود نگرد نيست

شرمنده ديگه !

سواد ما تا به اين حد قد ميده

farshad429
28 October 2006, 09:38 PM
برای اینکه وایت لیست به بلک لیست تبدیل بشه باید گوشی رو با برنامه Farmanager هک کنید که فکر کنم توضیحات کاملی دربارش موجود باشه

farshad429
28 October 2006, 09:46 PM
اینم تاپیکش

mehdi223
29 October 2006, 12:16 AM
سلام دوستان عزیز
من با وجود اینکه همه تاپیکهای برنامه جاوا را مرور کردم نتونستم یک دیکشنری انگلیسی به فارسی که روی گوشی نصب بشه پیدا کنم اگر کسی سراغ داره لطفا آدرس بده. ممنون

mehdi223
30 October 2006, 02:07 AM
پویاجان
این فایل دیکشنری با پسوند rarهست چه جوری به جار تبدیل کنم چون اینجوری اجرا نمی شه؟

Payam121
30 October 2006, 04:47 AM
با برنامه WinRAR فايل رو اكستركتش كن داخلش يه دونه فايل جار هست كه ميتوني بريزي رو گوشيت

mehdi223
31 October 2006, 12:47 AM
سلام
چه جوری میشه w810 را به اینترنت متصل کرد چون خیلی از برنامه های جاوا هنگام شروع اجرا در خواست اتصال به اینترنت دارند؟

ariana
31 October 2006, 08:44 AM
منم توي بعضي منو ها که ميرم ميخواد به اينترنت وصل بشه مثلا وقتي مي خوام مسيج عکسي بفرستم

mehdi223
19 November 2006, 01:01 AM
سلام دوستان
باز شدن مجدد سایت مبارک باشه.
یه سوالی که تو ذهن خیلی ها هست اینه که آیا ریختن نرم افزار و بازیهای مختلف روی گوشی در عملکرد اون مثلا در کیفیت صدا یا عکسبرداری تاثیری وارد نمی کنه؟

007pooya
19 November 2006, 02:12 PM
سلام دوستان
باز شدن مجدد سایت مبارک باشه.
یه سوالی که تو ذهن خیلی ها هست اینه که آیا ریختن نرم افزار و بازیهای مختلف روی گوشی در عملکرد اون مثلا در کیفیت صدا یا عکسبرداری تاثیری وارد نمی کنه؟
نه! چرا تاثير بذاره؟!

ولي تو K750 اگه مموري 64 مگش پر بشه كمي سرعتش مياد پايين كه اين هم با انداختن يه 512 مگ

روش حل ميشه

abolhasan
20 November 2006, 09:43 PM
سلام...ببخشید یه سوال داشتم
یه کا 750 دیدم به جای نوشته quichshare نوشته vodfone روی خود گوشی داشت این گوشی فرق میکنه با بقیه مدل کا 750 ؟ ممنون از شما...

mehdi223
21 November 2006, 01:00 AM
سلام
چه جوری میشه w810 را به اینترنت متصل کرد چون خیلی از برنامه های جاوا هنگام شروع اجرا در خواست اتصال به اینترنت دارند؟

romeo_1593
21 November 2006, 09:30 AM
سلام...ببخشید یه سوال داشتم
یه کا 750 دیدم به جای نوشته quichshare نوشته vodfone روی خود گوشی داشت این گوشی فرق میکنه با بقیه مدل کا 750 ؟ ممنون از شما...

دوست من شرکتهای مخابراتی با تولید کننده ها قرار داد میبندند که اسمشون رو روی گوشی حک کنند و کد رمزشون رو در آی سی E2PROM گوشی وارد کنند که این گوشی ها معمولا مجانی یا خیلی ارزون به مشتری هدیه داده میشه با امکانات مخابراتی مثل سیم کارت و ...
اینها قال استفاده نیستند ولی با وارد کردن کد ریست آی سی مورد نظر میشه Decode کرد و ازشون استفاده کرد اما گهگاه هنگ می کنن
توصیه نمیشه خریدش در ایران هر چند که معمولا 20 تا 0 تومن ارزون ترن ...

shahin SssS
20 January 2007, 11:58 PM
سلام دوستان من ديكشنري رو دانلود كردم و ريختم به موبايل گوشي من موتورولا v3i مي باشد رم 256 برنامه كار كرد ولي انگار چون فونت فارسي نداره به صورت مربع مربع نشون ميده كلمات فارسي رو من بايدچه كنم.مرسي

tabeta_03
28 January 2007, 03:50 AM
سلام دوستان كسي ورژن Quran ReaderArabic PRO رو داره ورژن پرو ميتونه بخونه خيلي بايد جالب باشه...

inmanam
31 January 2007, 12:29 AM
من يه برنامه ميخوام كه گوشيمو تبديل به وبكم بكنه
خودم يكي دارم كه اسمش SonyEricsson Webcam 1.6.0.0 هستش ولي تنظيماتشو بلد نيستم و فقط هم بايد توي كامپيوتر باشه يعني هيچ فايلي نداره كه توي گوشي بريزم
اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم به منم بگه

جدیدترین نفر
3 March 2007, 07:38 PM
اگر ممکنه برنامه چت تو یاهو مثل implus رو بزارید البته نسخه کاملش رو چون من هرچی گشتم کاملش رو پیدا نکردم

enzo24
18 March 2007, 10:01 PM
چرا گير مي اد ....ديكشنري انگليسي به فارسي [Only registered and activated users can see links]

farhadoo
8 April 2007, 09:02 PM
من يه برنامه ميخوام كه گوشيمو تبديل به وبكم بكنه
خودم يكي دارم كه اسمش SonyEricsson Webcam 1.6.0.0 هستش ولي تنظيماتشو بلد نيستم و فقط هم بايد توي كامپيوتر باشه يعني هيچ فايلي نداره كه توي گوشي بريزم
اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم به منم بگه
سلام
خیلی ها سعی کردن اما این برنامه مشکل داره و کار نمیکنه!!فقط وقت تلف کردنه!

Moriss
9 April 2007, 11:54 PM
کسی یک file manager برای K800 سراغ نداره ؟ ِک دوستام روی W810 همچین برنامه ای داشت که خیلی بدرد میخورد اگر کسی داشته بگذارد ممنون میشم

ariana
10 April 2007, 10:35 AM
كسي برنامه اي براي قفل كردن كي برد k750 سراغ نداره ؟ من هرچي گشتم پيدا نكردم

behesht1979
10 April 2007, 07:09 PM
کسی یک file manager برای K800 سراغ نداره ؟ ِک دوستام روی W810 همچین برنامه ای داشت که خیلی بدرد میخورد اگر کسی داشته بگذارد ممنون میشم

این هم یک فایل منجر برای مدیریت فایلها درگوشی وبا امکان گذاشتن پسورد بر روی فایلها.دانلود 113kb ([Only registered and activated users can see links])

درضمن برنامه ای برای قفل صفحه کلید وجود ندارد و بایستی شرکت سازنده از اول این برنامه رو گوشی قرار بدهد.

ATOS
24 April 2007, 12:48 AM
ImageViewer ([Only registered and activated users can see links])

Use this Midlet as base for creating your own "slideshow" etc. Midlets that show your images, without any programming skills.
There a a lot of useful applications:
- your own business card Midlet that shows your face and your contact data
- a small image database that contains images you always want to have with you (e.g. your wife/girlfriend/pets/children)
- Map database (since it is possible to scroll inside large images)
- "Flyer" Midlet for your party etc. (for example, the first image is a little advertising for your party, the rest of the images are maps with different zoom level that show the way to your party)

لطفا لينك ها رو چك كنيد:icon_razz

behesht1979
26 April 2007, 02:17 PM

VIGO
19 May 2007, 01:52 AM
Espanta Mosquito
نرم افزار ضد پشه !

Download ([Only registered and activated users can see links])

mhf_1411
25 May 2007, 03:24 AM
[quote=persian_gulf;148864]سلام دوستان
این برنامه ها را پیدا کردم
سرچ هم کردم که قبلا کسی نذاشته بود
و اگه بتونم همه برنامه ها را می ذارم و تعدادی هم بازی است توی تاپیک دیگه می زارم
فقط چیزی که هست اینه ... من نمی تونم برنامه ها را تست کنم (1100 !( اگه کسی استفاده کرد خوب بود یا بد بود لطف کنه بگه
موفق باشید
خلیج فارس[/quote
با سلام
و با تشکر دستت درد نکنه کارت درسته:icon_cool

mhf_1411
25 May 2007, 03:44 AM
ببخشید پسوند jar با پسوندjad چه فرقی میکنه؟

mhf_1411
25 May 2007, 04:27 AM
سلام دوستان عزیز
من با وجود اینکه همه تاپیکهای برنامه جاوا را مرور کردم نتونستم یک دیکشنری انگلیسی به فارسی که روی گوشی نصب بشه پیدا کنم اگر کسی سراغ داره لطفا آدرس بده. ممنون

007pooya
27 May 2007, 08:54 PM
برنامه بارکدر برای تشخیص کشور سازنده محصول از روی شماهر بارکد گوشی( با فرمت جاوا)

لینک ([Only registered and activated users can see links])

lvloh3nn
28 May 2007, 12:46 PM
منظورتون از باركد همون IMEI هست؟

Pishva 7
5 June 2007, 01:09 PM
نرم افزار Excel از مجموعه Office :به صورت JAVA
gallery.mobile9.com/f/158634/ ([Only registered and activated users can see links])
نرم افزار Word
gallery.mobile9.com/f/158633/ ([Only registered and activated users can see links])