View Full Version : ***Lcd ی PDA2 ی من شکست***
X_Man
6 January 2006, 12:55 AM
امروز وقتی گوشیم تو قاب چرمیش بود و توی جیب کاپشنم، زمین خوردم، بعد چند دقیقه گوشیم رو در آوردم تا زنگ بزنم دیدم که :icon_redf :icon_redf :icon_cry: .... دیگه بی گوشی شده بودم، Lcd شکسته بود.:icon_cry:
با فیتکو تماس گرفتم، گفت: تو ایران قابل تعمیر نیست، ما می فرستیم دوبی، حدود 200 تومن خرج داره و 2 الی 2 ماه و نیم هم طول میکشه.
خودم ببرم دوبی چطوره؟ زودتر درست میکنن، ارزون تر هم در میاد، درسته؟؟؟
آیا واقعا تو ایران قابل تعمیر نیست؟
به نظرتون همین طوری کسی میخره؟
اگه تو ایران تعمیر کنن بدم تعمیر یا اعتماد نکنم؟
kevin_m_bb
6 January 2006, 01:55 AM
امروز وقتی گوشیم تو قاب چرمیش بود و توی جیب کاپشنم، زمین خوردم، بعد چند دقیقه گوشیم رو در آوردم تا زنگ بزنم دیدم که :icon_redf :icon_redf :icon_cry: .... دیگه بی گوشی شده بودم، Lcd شکسته بود.:icon_cry:
با فیتکو تماس گرفتم، گفت: تو ایران قابل تعمیر نیست، ما می فرستیم دوبی، حدود 200 تومن خرج داره و 2 الی 2 ماه و نیم هم طول میکشه.
خودم ببرم دوبی چطوره؟ زودتر درست میکنن، ارزون تر هم در میاد، درسته؟؟؟
آیا واقعا تو ایران قابل تعمیر نیست؟
به نظرتون همین طوری کسی میخره؟
اگه تو ایران تعمیر کنن بدم تعمیر یا اعتماد نکنم؟
چطور مي گن بايد بره دوبي ؟؟؟!!!:icon_mad:
خود فروشنده پل (نمايندگي فيتكو)مي گفت تو همين ايران درست مي كنن!!!
در ضمن ,mmemme مي گفتن كه يه تعمير كار خوب براي آي-ميت سراغ دارن!!
X_Man
6 January 2006, 02:03 AM
نمی دونم، نمایندگی تعمیرات فیتکو. گفت 5-88312624 - 021
اگر میشه به من آدرس جایی که میتونه تعمیر کنه رو بدید.
--------------
به نظر شما تو ایران تعمیر کنم، با توجه به کیفیت تعمیر و اینکه اگه بدم جایی تعمیر کنن دیگه گوشی از گارانتی می افته. نظرتون رو بگین ممنون میشم.
mmemme
6 January 2006, 12:43 PM
تعمير کاری که من ميگفتم با فيتکو کار ميکنه و تا اونجايی که من ميدونم تعويض lcd کار سختی نيست
اگر ميگن lcd نو ندارن و بايد از دبی بيارن،پاساژ علاالدين طبقه اول انتهای پاساژ سمته راست يه مغازه هست که lcd رو داره
اگر به نتيجه نرسيديد بگين تا من يه تعمير کار خوب ديگه معرفی کنم
X_Man
6 January 2006, 09:28 PM
تعمير کاری که من ميگفتم با فيتکو کار ميکنه و تا اونجايی که من ميدونم تعويض lcd کار سختی نيست
اگر ميگن lcd نو ندارن و بايد از دبی بيارن،پاساژ علاالدين طبقه اول انتهای پاساژ سمته راست يه مغازه هست که lcd رو داره
اگر به نتيجه نرسيديد بگين تا من يه تعمير کار خوب ديگه معرفی کنم
ممنون، میشه اسم مغازه رو بگید؟
گارانتی تموم میشه اگه بدم جایی دیگه تعمیرش کنن، به نظر شما بدم نمایندگی یا...؟؟؟
mmemme
7 January 2006, 11:49 AM
شرمنده من الان يادم نيست اسم مغازه رو ولی اگه بگرديد پيدا ميکنيد
kevin_m_bb
7 January 2006, 02:26 PM
ممنون، میشه اسم مغازه رو بگید؟
گارانتی تموم میشه اگه بدم جایی دیگه تعمیرش کنن، به نظر شما بدم نمایندگی یا...؟؟؟
طبق يكي از بند هاي ضمانت نامه محصول اگر در معرض ضربه ناگهاني(صدمه حاصل از افتادن گوشي موبايل).مايعات و يادر معرض تماس با مواد فرساينده قرار گرفته باشد گارانتي آن فاقد اعتبار خواهد بود:icon_mad:
پس شما به تعميركاري كه mmemme گفت ببريد و درستش كنين
mmemme
8 January 2006, 08:08 AM
تعمير کار که همونيه که با فيتکو کار ميکنه
من آدرس جايی رو دادم که lcd رو جدا ميفروشه
lcd رو از اونجا بخرين هزينه تعمير رو هم به تعمير کار فيتکو بدين حله
اگه اون تعمير کار قبول نکرد خبر بديد يه فکر ديگه ميکنم براتون
moein_id
8 January 2006, 11:51 AM
البته من تو تهران گشتم كسي lcd پاكت پيسي رو نداشت و يه يارو تو پايتخت هم گفتش درست ميكنه 3 هفته الاف كرد بدش هم گفت نميتونه منم همون جوري فروختمش بدش يارو برد دبي و اونجا بهش گفته بودن رو برد دستگاه يه چيپ هم هستش كه بايد با lcd با هم عوض بشن حالا چه درست باشه چه خراب با اين چيپ و lcd و خرج و مخارج ديگه حدود 200 تومن شده بود البته يه اشناي براش برده بود .
خودش نفرستاده بود ولي من ميگم اگه تو تهرون با 200 تومن درست ميشه همينجا اين كارو بكنين لااقل زبون يارو رو ميفهمين كه مشكل چيه
X_Man
9 January 2006, 12:23 AM
مشکل من حل شد.
واقعا از آقا Arman (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=137) ممنونم.
به شماره ای که ایشون داده بودن تماس گرفتم کمتر از 24 ساعت با قیمت 165000 تومان درست شد. البته خود این آقا تعمیرکار فیتکو بود. هنوز هم گوشیم گارانتی داره و گارانتی باطل نشده.
اين ديگه حرفه اي ترين تعميرکار pda توي ايران هست تا اونجايي که من ميدونم
اسم دفترشون تاني موبايل هست اسمخود پسره هم محمد رضا سرابيان
تماس بگير ايشالا حل ميشه :icon_cool
moein_id
13 December 2006, 12:04 PM
مشکل من حل شد.
واقعا از آقا Arman (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=137) ممنونم.
به شماره ای که ایشون داده بودن تماس گرفتم کمتر از 24 ساعت با قیمت 165000 تومان درست شد. البته خود این آقا تعمیرکار فیتکو بود. هنوز هم گوشیم گارانتی داره و گارانتی باطل نشده.
میشه شماره تعمیر گاهو لطف کنید
X_Man
1 January 2007, 02:19 AM
تو PM بهتون دادم
X_Man
17 October 2007, 02:02 AM
کسی شماره ی اون آقا رو می خواد فقط Pm بده. (برای یعضی ها گفتم که تو Yahoo گفته بودن ;-) )
mohammad51
17 October 2007, 10:02 AM
کسی شماره ی اون آقا رو می خواد فقط Pm بده. (برای یعضی ها گفتم که تو Yahoo گفته بودن ;-) )
X_Man عزیز
لطفا شماره این اقا رو به همراه ادرسشون برای من بگذارید:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.