View Full Version : سوال در مورد ساب
feryfrt
5 January 2006, 05:51 PM
میخواستم بدونم 2تا ساب 306c بهتره بندازم
یا یه ساب TS-W12PRS pioneer در مورد این ساب میخواستم بدونم.
nadersport
6 January 2006, 12:16 AM
میخواستم بدونم 2تا ساب 306c بهتره بندازم
یا یه ساب TS-W12PRS pioneer در مورد این ساب میخواستم بدونم.
تا ببینی بهتر از نظر تو چی باشه ؟؟؟کیفیت یا قدرت؟؟
اگه میخای کیفیت داشته باشی TS-W12PRS اما اگه قدرت واست بیشتر مهمه 2تا 306dvc بنداز
feryfrt
6 January 2006, 01:27 AM
مرسی از کمکت. والا من زیاد تجربه صدای سابو ندارم نمیدونم منظورت از کیفیت چیه ؟
ولی قدرت رو می فهمم :icon_neut اگه میشه برام بگو ممنون میشم .
nadersport
6 January 2006, 01:39 AM
کیفیت صدا نمی دونی یعنی چی؟
feryfrt
6 January 2006, 11:41 AM
:icon_arro من فقط میدونم که ساب LOW FREQ رو ساپورت می کنه
از نظر قدرتی زیاد شنیدم ولی از نظر کیفیتی تاحالا به گوشم نخورده .
ببخشید که حرفه ای نیستم.
یه سوال دیگه هم دارم ممنون می شم :
من 6975 با Amp 6000F 4 canale بستم آمپ خوبی هست به نظرت ؟
2canale دیگشم دادم به componente جلو که برا جلو TS-C1653 بستم .
nadersport
6 January 2006, 04:57 PM
:icon_arro من فقط میدونم که ساب LOW FREQ رو ساپورت می کنه
از نظر قدرتی زیاد شنیدم ولی از نظر کیفیتی تاحالا به گوشم نخورده .
ببخشید که حرفه ای نیستم.
یه سوال دیگه هم دارم ممنون می شم :
من 6975 با Amp 6000F 4 canale بستم آمپ خوبی هست به نظرت ؟
2canale دیگشم دادم به componente جلو که برا جلو TS-C1653 بستم .
اشتباه بزرگی کردی 6975 انداختی به جای اون اگه p953 JBL یا 693.7 kappa Infinity مینداختی خیلی صدای شفافتر و بهتری داشتی مخصوصا موقعی که صدا رو زیاد میکنی.
در مورد amp هم بگم که6000f نیست 6100f هست که amp خوبیه .
component pioneer چند گرفتی؟
صداش چطوره؟
cd player ماشینت چیه؟
feryfrt
6 January 2006, 11:56 PM
بابا 6975 ازیت نمی کنه base قشنگیم میده . آخه من یه مشکلی دارم عشق pioneer شدم دوست ندارم متفرقه ببندم دوست دارم همش pioneer باشه.
Component فکر میکنم 70.000 toman
modele 1653 150WATT زیاد برا جلو صدا نمی خواستم چون می دونم تودر یه ماشین به صدا میفته.
tsc-1652 و tsc-160R خوبن. کلا دوست دارم یه Base نرم برا عقب داشته باشم یه تفکیک صدا هم برا جلو.
cd-playeram 8650 .
در مورد اون 2تا باندی که گفتی MidBase 6975 رو دارن ؟؟؟؟ (693.7 kappa Infinity و p953 )
amp 6100F سری جدیداس.ماله من 6000F سری قدیمیاس.
nadersport
8 January 2006, 04:43 PM
آقا واقعا دمت گرم قشنگ زدی تو خال:icon_cool :icon_cool :icon_cool
این دوستمون که میگه وقتی صداش رو زیاد می کنی صدای شفافتری داره برای اینه که بیس کمتری داره.تابلوه دیگه شما آشغالترین باند رو هم که ببندی وقتی بیس رو روی -6 یا -7 یا هر چیزی که هست بزاری دیگه فشاری به باند نمیاد که بخواد دیستورت بشه.البته ببخشید که می گم ولی BASS رو اینجوری می نویسن
:icon_cool
آقا آخر نفهمیدیم تو منظورت اینه که 6975 خوبه یا نه؟؟
اگه منظورت اینه که 6975 بهتر از p953 JBL و infinity kappa هست این نظر تو هست و محترم اما فکر کنم صدای این باندارو بشنوی بعد نظر بدی بهتر باشه.به جرات میگم حتی bass این 2تا بیشتر از 6975 هست.
لطفا میخای جواب سوالی رو بدی اول نقل قول کن بعد جواب بده...
feryfrt
8 January 2006, 05:52 PM
آقا واقعا دمت گرم قشنگ زدی تو خال:icon_cool :icon_cool :icon_cool
این دوستمون که میگه وقتی صداش رو زیاد می کنی صدای شفافتری داره برای اینه که بیس کمتری داره.تابلوه دیگه شما آشغالترین باند رو هم که ببندی وقتی بیس رو روی -6 یا -7 یا هر چیزی که هست بزاری دیگه فشاری به باند نمیاد که بخواد دیستورت بشه.البته ببخشید که می گم ولی BASS رو اینجوری می نویسن
:icon_cool
آقا : من اگه بیس BASS رو اینطوری نوشتم BASE شما اینو چی ترجمه میکنی. های = سلام ؟
فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه راحت حرف زدن . مهم اینه که منظورو برسونیم :icon_cool
خلاصه باند هم می تونیم بگیم SPEAKER اینطوری بهتره .
hamidjan
18 January 2006, 12:27 PM
نادر جان به نظرت صدای p953 با limited چه قدر تفاوت داره ؟لطف کن اگر هردو رو شنیدی دقیق برام بگو
ممنون
nadersport
22 January 2006, 03:04 AM
نادر جان به نظرت صدای p953 با limited چه قدر تفاوت داره ؟لطف کن اگر هردو رو شنیدی دقیق برام بگو
ممنون
hamidjan من تهران کلی دنبال limited اصل گشتم اما نبود در صورتی که هر مغازه که داشت میگفت جنس ما اصل.آخر رفتم نمایندگی اصلی JBL (عکاظ کیش) اون بهم آدرس یه نمایندگیشو تو سرنا داد گفتش مطمعن هستش. منم رفتم اونجا فقط 3 جفت داشت همه رو گرفتم با اینکه بازم میدونم اینا همون limitedهای سابق نیستن اما دیگه گارانتیشون مطمعن و میدونم بهترین limited های موجود بازارن از نظر اصلی بودن.
اما تفاوتش با 953 به نظر من خیلی زیاد هستش چه از نظر بیس و چه از نظر تریبل و چه از نظر مید بیس اما تو صدای کم زیاد تفاوتشون احساس نمیشه چون 953هم به نظر من یکی از بهترینهای حال حاضر بازار هستش اما وقتی ولم بالا میره میتونی تفاوتشونو به راحتی احساس کنی limited توی صدای بالا هم شفافیت عالی داره و هم تفکیک فوق العاده و اگر درست با آمپ مچش کنی صدای شفاف و پر قدرتی میتونی ازش بگیری اما به نظر من میدبیسش خیلی قویتر و با کیفیت تر از 953 هستش:icon_cool
haj_amir
22 January 2006, 05:28 AM
آقا این که واضح هست
Limited سلطان بی چونو چرا باندهای موجود در ایران هست
نادر جان اگه چندتا عکس از پشت و روی این limited های جدید که خریدی بگذاری خیلی دوست دارم.
ببینم میشه فرقش رو از تقلبی یا سری اول تشخیص داد ؟
feryfrt
22 January 2006, 12:02 PM
سلام
آقا در مورد اصلی تقلبیش میشه بگین اگه میدونید ممنون می شم : JBL Limited , P953, 6975
من 6975 رو وقتی خریدم روی جعبه Pioneeresh برجسته تر بود فکر نکنم قلابی باشه چون خیلی
کم دیدم که رو جعبه pioneer برجسته نوشته باشه . بیشتر اعتمادم به فروشنده بود.:icon_arro شایدم
بدبخت شده باشم تا الان :icon_razz
hamidjan
22 January 2006, 02:39 PM
6975 های قدیمی (اصل) رو جعبه و باند Made In Japan زده بود ولی بعدا رو جعبه و باند corporotion japan میزد.این جدیدا که میگن چینی هستو من ندیدم.ضمنا فکر کنم مال شما از این چینیها باشه.
hamidjan
22 January 2006, 02:41 PM
hamidjan من تهران کلی دنبال limited اصل گشتم اما نبود در صورتی که هر مغازه که داشت میگفت جنس ما اصل.آخر رفتم نمایندگی اصلی JBL (عکاظ کیش) اون بهم آدرس یه نمایندگیشو تو سرنا داد گفتش مطمعن هستش. منم رفتم اونجا فقط 3 جفت داشت همه رو گرفتم با اینکه بازم میدونم اینا همون limitedهای سابق نیستن اما دیگه گارانتیشون مطمعن و میدونم بهترین limited های موجود بازارن از نظر اصلی بودن.
اما تفاوتش با 953 به نظر من خیلی زیاد هستش چه از نظر بیس و چه از نظر تریبل و چه از نظر مید بیس اما تو صدای کم زیاد تفاوتشون احساس نمیشه چون 953هم به نظر من یکی از بهترینهای حال حاضر بازار هستش اما وقتی ولم بالا میره میتونی تفاوتشونو به راحتی احساس کنی limited توی صدای بالا هم شفافیت عالی داره و هم تفکیک فوق العاده و اگر درست با آمپ مچش کنی صدای شفاف و پر قدرتی میتونی ازش بگیری اما به نظر من میدبیسش خیلی قویتر و با کیفیت تر از 953 هستش:icon_cool
ممنون نادر جان
من خواستم یه جفت بگیرم با آمپ 944 پایونییر به صورت بریج استریو ببندم ولی میگن خوب مچ نمیشه حالا موندم چیکار کنم.
nadersport
22 January 2006, 04:29 PM
آقا این که واضح هست
Limited سلطان بی چونو چرا باندهای موجود در ایران هست
نادر جان اگه چندتا عکس از پشت و روی این limited های جدید که خریدی بگذاری خیلی دوست دارم.
ببینم میشه فرقش رو از تقلبی یا سری اول تشخیص داد ؟
haj_amir جان الان limited ندارم چونکه هر سه رو از قبل فروخته بودم اما از لحاظ ظاهری تفاوتی نداشت با قبلیا اما تقلبیاش خیلی تابلو هستن اگه اصلاشو دیده باشی راحت تشخیص میدی.
nadersport
22 January 2006, 04:34 PM
سلام
آقا در مورد اصلی تقلبیش میشه بگین اگه میدونید ممنون می شم : JBL Limited , P953, 6975
من 6975 رو وقتی خریدم روی جعبه Pioneeresh برجسته تر بود فکر نکنم قلابی باشه چون خیلی
کم دیدم که رو جعبه pioneer برجسته نوشته باشه . بیشتر اعتمادم به فروشنده بود.:icon_arro شایدم
بدبخت شده باشم تا الان :icon_razz
جعبه ملاک خوبی واسه تشخیص اصل یا غیر اصل بودن نیست.
feryfrt
22 January 2006, 04:42 PM
جعبه ملاک خوبی واسه تشخیص اصل یا غیر اصل بودن نیست.
آقا نادر چاکر یم :
آقا من جای 6975 و amp pioneer GM-6000F میخوام یه BASS مشتیترو نرمتر بگیرم چی ببندم ؟
هم Amp بگو باندم که فکر کنم limited بهتر باشه ! راستی نظرت راجعه به باندای ROCKFORD چیه ؟
(از دوستان دیگه هم Help میخواهم )
nadersport
22 January 2006, 05:05 PM
ممنون نادر جان
من خواستم یه جفت بگیرم با آمپ 944 پایونییر به صورت بریج استریو ببندم ولی میگن خوب مچ نمیشه حالا موندم چیکار کنم.
منظورت از بریج استریو چی هستش؟؟من با این اصطاح آشنا نیستم بگی ممنون میشم.
nadersport
24 January 2006, 04:56 AM
آقا نادر چاکر یم :
آقا من جای 6975 و amp pioneer GM-6000F میخوام یه BASS مشتیترو نرمتر بگیرم چی ببندم ؟
هم Amp بگو باندم که فکر کنم limited بهتر باشه ! راستی نظرت راجعه به باندای ROCKFORD چیه ؟
(از دوستان دیگه هم Help میخواهم )
فکر نمیکنم آمپت مشکلی داشته باشه و کافیه واسه یه جفت limited .
6975 رو با limited عوض کنی صدای خیلی بهتری داری به نظر من p953 هم بگیری عالیه امروز یه جفتشو با 8650 و آمپ 250سونی روی 405 بستم واقعا جواب داد صدای توپی داشت:icon_cool
hamidjan
24 January 2006, 02:38 PM
منظورت از بریج استریو چی هستش؟؟من با این اصطاح آشنا نیستم بگی ممنون میشم.
اگر رو 944 دقت کنی دو تا خط کج میبینی .یعنی مثبت از بالا و منفی از پایین.به طوری که هر 4 کانال استفاده میشه.تو manual هم توضیح داده.
shabow
26 January 2006, 04:36 PM
سلام دوستان
اگه لطف کنین منم راهنمایی کنین ممنون میشم من پخشم 7750 پایونیره می خواستم یه جفت باند 6975 بزارم با آمپلی دو کانال و یه ساب معمولی ولی با چیزایی که در موردباند جی بی ال لیمیتد
گفتند و اینکه پا یونیرا تقلبی شدن گفتم شاید بهتر باشه پول ساب بزارم روی باند و به جای 6975 یه جی بی ال لیمیتد بگیرم و یه آمپ دو کانال .
حالا می خوام از دوستان بپرسم به نظر اونها چه کار کنم بهتره ؟ با تشکر
hamidjan
28 January 2006, 12:51 PM
به نظر من اگر 6975 نگرفتی نگیر .حتما برو تو کار limited
nadersport
28 January 2006, 04:06 PM
اگر رو 944 دقت کنی دو تا خط کج میبینی .یعنی مثبت از بالا و منفی از پایین.به طوری که هر 4 کانال استفاده میشه.تو manual هم توضیح داده.
ممنون hamidjan اما دلیلی که میگن خوب نمی شه چیه؟؟!!
فکر نمیکنم بد بشه اونجور که شما میگی. اگر من الان لیمیتد داشتم تست میکردم ببینم تفاوتش چیه؟؟فکر کنم بریج استریو از هر کانال 150 وات rms میگیری.
hamidjan
31 January 2006, 04:16 PM
سلام
من تجربه یکی از دوستام رو که همین کار رو کرده بود گفتم .یک جفت limited رو بسته به 944 و HPF80Hzو تیوترهاشم قطع کرده واقعا mid bass قوی ای داشت صداش.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.