View Full Version : مشكل دانلود از Nokia Forums
dariushkabir
23 October 2004, 02:13 AM
من هر چي سعي كردم از Nokia Forums دانلود كنم (SDK Symbian, PDF) مشكل دارم و نميشه ٬ البته رجيستر كردم ولي بازم نميشه٬ ظاهرن مشكل چند نفر ديگه هم هست ...
:oops: كسي ميتونه كمك كنه؟ :idea:
raminhk
23 October 2004, 01:13 PM
به نظر مشكل از دي ان اس نوكيا ست .
بلای ناگهانی
24 October 2004, 04:58 AM
راست ميگه منم نمي تونم دانلود كنم همش پيغام مي زنه شما نمي تونين اين برنامه رو دانلود كنيد!!!
dariushkabir
6 November 2004, 04:16 AM
كسي نتونست فكري واسه اين سايت بكنه؟ :oops:
ciahchal
6 November 2004, 07:10 AM
شما بايد با پروكسي جعلي وارد بشويد احتمالا :(
اين مطلب رو بگيد دوستان متخصص ادامه بدن و بگن چطوري بايد اين كار رو بكنيد ...
يعني با يك پروكسي مثلا ژاپني با سايت وصل بشويد
dariushkabir
10 November 2004, 03:40 AM
من با يه پروكسي آمريكايي امتحان كردم روش شما رو ولي باز هم DNS Error ميده! :cry:
PAYAM
10 November 2004, 05:00 AM
فروم نوكيا اجازه دانلود را به آي پي هاي ايراني نمي دهد.... :D
يكي از دوستان با ست كردن يك آي پي اروپايي اين مشكل رو حل كردن و تونستن دانلود كنن اما خب متاسفانه سرعت دانلود خيلي پايين مياد...
lover
12 November 2004, 01:56 AM
https://snoopblocker.com
با اين كار ميكنه
dariushkabir
13 November 2004, 03:56 AM
با تشكر از دوستان بازم امتحان كردم نشد!
راستي يوزر نيم شما تو فروم نوكيا اكتيو شده؟
يوزرنيم من رو اول گفت اكتيو شده ولي بعدن گفت اشكال پيدا كرده و اكتيو نميشه!!! :cry: با يه يوزرنيم ديگه ثبت نام كنيد!!! :D
اين چه وضعيه آخه؟! :oops:
يوزر نيم شما مشكل نداره؟
رويا
21 November 2004, 07:14 PM
مي خواهيد يه سري به اينجا بزنيد
http://www.mashaghel.com/symbian/InstallSDK1.htm
علی سلیمی
21 November 2004, 11:08 PM
سلام من تو فروم نوكيا ثبت نام كردم و اكانتم هم فعال هست اما بار اول كه خواستم دانلود كنم گفت ويندوزم نياز به جاوا داره اما جاوا به صورت خودكار نصب نميشد٬ با پراكسي هم وارد شدم اما باز هم فايده ايي نداشت٬ در نتيجه تصميم گرفتم اسم برنامه ايي رو كه نياز داشتم رو تو گوگل وارد كنم و پس از جستجو از يه سايت عربي دانلود كردم٬ اين امر به نظر من براي اين هست كه تو ليست كشور هايي كه داره ايران وجود نداره و شما ميبايست كشوري رو مثلا آمريكا و .. انتخاب كنيد كه چون با آي پي شما مطابقت نداره عمل دانلود با مشكل مواجه ميشه٬ البته اين نظر من هست در هر صورت چنانچه دوستان به پراكسي قوي نياز دارن بگن من در اختيارشون ميزارم البته با اين پراكسي چك نكردم كه آيا ميشه از نوكيا دانلود كرد يا خير اما ساده ترين راهش اينه كه مثل من مثلا برنامه convertor جديد نوكيا رو تو اينترنت (يا هر برنامه ي ديگه ايي) و تو سايت گوگل جستجو كنيد و از سايت هاي ديگه دانلود كنيد.
با آرزوي موفقيت براي همه ي دوستان
محمد.ا
22 November 2004, 01:46 AM
لينك convertor جديد نوكيا رو بده تا ما هم دانلود كنيم!
dariushkabir
26 November 2004, 05:15 AM
خيلي ممنون از پيگيري و علاقه دوستان :wink:
راههاي مختلفي امتحان كردم باز ولي مشكل همچنان باقيست...
تو گوگل گشتم نبود نگرد نيست :lol:
تازه اين فروم نوكيا غير از SDK يك سري EBook داره كه خيلي جالب و نابه و جاي ديگه اي برخورد نكردم...
اگر دوستان خوب من راه حلي براي اين فروم نژاد پرست پيدا كنند واقعن كار بزرگي انجام داده اند... :wink:
رويا
26 November 2004, 08:00 AM
http://www.newlc.com/article.php3?id_article=65
من در اينترنت خوندم يك شركتي در ايران اونو روي سي دي هم زده.البته فكر كنم از لينك بالا قابل دانلود باشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.