PDA

View Full Version : jbl 953 بدون آمپ صداي درس حسابي ازش در مياد؟



mamad_ampli
4 January 2006, 10:54 PM
آيا بدون آمپ ميشه بست بعدا آمپ بذاري واسش؟

nadersport
5 January 2006, 01:23 AM
آيا بدون آمپ ميشه بست بعدا آمپ بذاري واسش؟
چرا نشه 100% میشه بست اما صداشو درست حسابی در نمیاره اگه amp ببندی خیلی بهتر میشه

masoudgh
5 January 2006, 09:05 AM
بدون امپ اصلا اون صداي را كه ميخواي نميده حتما از امپ استفاده كن

kevin_m_bb
5 January 2006, 10:16 AM
بدون امپ اصلا اون صداي را كه ميخواي نميده حتما از امپ استفاده كن
حتما آمپ وصل كن چون بدون آمپ اون صداي واقعيش رو نمي ده:icon_cool

haj_amir
5 January 2006, 02:11 PM
حتما آمپ وصل كن چون بدون امپ اصلا اون صداي را كه ميخواي نميده .
ولی با آمپ 150 RMS می گیری زندگیه

mamad_ampli
5 January 2006, 05:53 PM
ميدونيد ...من ميخواستم يه jbl936بندازم...ولي دلم نمياد...تفاوتشم با آمپ صد تومنه.هم اكنونم مشكل پولي دارم و يه مشكل ديگه....ميخواستم بدونم آيا بدون آمپ يه صدا مثل 936 ازش بيرون مياد تا يه چند ماه باهاش سر كنم بعد با يه آمپ خوب سريش كنم؟؟؟؟؟يه آمپ خوبم واسه اين باند بهم معرفي كنيد لطف...آمپاي سوني خوبه؟؟؟

kevin_m_bb
5 January 2006, 07:36 PM
ميدونيد ...من ميخواستم يه jbl936بندازم...ولي دلم نمياد...تفاوتشم با آمپ صد تومنه.هم اكنونم مشكل پولي دارم و يه مشكل ديگه....ميخواستم بدونم آيا بدون آمپ يه صدا مثل 936 ازش بيرون مياد تا يه چند ماه باهاش سر كنم بعد با يه آمپ خوب سريش كنم؟؟؟؟؟يه آمپ خوبم واسه اين باند بهم معرفي كنيد لطف...آمپاي سوني خوبه؟؟؟
من رو ماشين خودمون jbl 75.2 با همين باندا دارم خوب جواب مي ده:icon_sad:
حالا تا نظر اساتيد چي باشه؟؟؟

nadersport
5 January 2006, 10:35 PM
حتما آمپ وصل كن چون بدون امپ اصلا اون صداي را كه ميخواي نميده .
ولی با آمپ 150 RMS می گیری زندگیه
ببخشید امیر جان چجور میشه از باندی که 110 وات RMS توان داره 150 وات RMS بگیری؟(فکر کنم 953 رو با T595 اشتبا گرفتی)


ميدونيد ...من ميخواستم يه jbl936بندازم...ولي دلم نمياد...تفاوتشم با آمپ صد تومنه.هم اكنونم مشكل پولي دارم و يه مشكل ديگه....ميخواستم بدونم آيا بدون آمپ يه صدا مثل 936 ازش بيرون مياد تا يه چند ماه باهاش سر كنم بعد با يه آمپ خوب سريش كنم؟؟؟؟؟يه آمپ خوبم واسه اين باند بهم معرفي كنيد لطف...آمپاي سوني خوبه؟؟؟
منظورت چیه منظورت اینه که آخر 963 میخای بخری یا 953 ؟؟لطفا بیشتر توضیح بدین..


من رو ماشين خودمون jbl 75.2 با همين باندا دارم خوب جواب مي ده:icon_sad:
حالا تا نظر اساتيد چي باشه؟؟؟
75.2 jbl یکم گرون بنظر من 222 sony یا 250 sony بگیر با 963 و 953 خیلی خوب جواب میده تفاوت کیفیتشم با 75.2 زیاد فرق نمیکنه در صورتی که 75.2 40000 تومان گرونتره

mamad_ampli
5 January 2006, 11:37 PM
گفتم كه همون 953 رو....ولي يه چند وقت بدون آمپ سر ميكنم باش بعدا يه آمپم ميندازم.....از راهنماييتونم ممنونم...آمپم اگه خواستم بردارم همون سوني رو بر ميدارم ولي ميشه قيمت دقيقشو بگين لطفا

nadersport
5 January 2006, 11:57 PM
گفتم كه همون 953 رو....ولي يه چند وقت بدون آمپ سر ميكنم باش بعدا يه آمپم ميندازم.....از راهنماييتونم ممنونم...آمپم اگه خواستم بردارم همون سوني رو بر ميدارم ولي ميشه قيمت دقيقشو بگين لطفا
222 خیلی کم شده چون 250 اومده
250 = 54000 تومان
222 = 50000 تومان
222 به نظر من بهتره چون من 2تاشو با 953 تست کردم 222 بهتر جواب داد.

mamad_ampli
14 January 2006, 02:59 AM
من سر انجام 5750 رو با اينفينيتي 9613i بستم....9613 رو به پيشنهاد نصاب بستم كه گفت خيلي خوفه.....حالا چند تا چيز هست...كيفيت صداي خوبي داره واقعا كه شكي توش نيست ولي بيسش اصلا منو نميگيره.....خداييش از بس نرمه اصلا احساس نميشه بعضي وقتا...حالا فروشنده گفته اگه يه آمپ بندازي خيلي روبه را ميشه...حالا ميخوام ببيبم آيا با آمپ صداش خيلي تغيير ميكنه و آيا اگه يه ساب هم اضافه كنم براي گرفتن يه باس معمولي آيا اين باندا جوابگو هستن يا اينكه باندارو هم بايد عوض كنم؟
ماشينم 206 هست.

haj_amir
14 January 2006, 02:58 PM
ببخشید امیر جان چجور میشه از باندی که 110 وات RMS توان داره 150 وات RMS بگیری؟(فکر کنم 953 رو با T595 اشتبا گرفتی)


آره راست میگی ....سوتی شد.آخه من اکثرا شبها میام تو این سایت.شما هم باید بدونی که 12 شب به بعد ....error میده موخخخه

haj_amir
14 January 2006, 03:09 PM
محمد جان شما تاپیک رو مسخره خودت کردی... یا خودته مسخره تاپیک

این همه سوال و جواب کردی ، آخر سر رفتی حرفه 2 تا نصابه از خدا بی خبر رو گوش کردی.
البته شما مقصر نیستی...بر می گرده به ایرانی بودنه ماها...چیزی رو که نمی بینیم باورمون نمیشه.
این مشکل همه ماهاس... اگه مدیر کارخونه JBL هم تو این forum بگه که فلان چیزو بگیر ماا میریم پیشه نصابه...یارو هر چی دوست داشت بهمون میندازه.

That's rule of Iranian

من جای مدیران بودم نمی گذاشتم چنین اتفاقی توی forumها پیش بیاد...


یا حق

kevin_m_bb
15 January 2006, 12:20 AM
محمد جان شما تاپیک رو مسخره خودت کردی... یا خودته مسخره تاپیک

این همه سوال و جواب کردی ، آخر سر رفتی حرفه 2 تا نصابه از خدا بی خبر رو گوش کردی.
البته شما مقصر نیستی...بر می گرده به ایرانی بودنه ماها...چیزی رو که نمی بینیم باورمون نمیشه.
این مشکل همه ماهاس... اگه مدیر کارخونه JBL هم تو این forum بگه که فلان چیزو بگیر ماا میریم پیشه نصابه...یارو هر چی دوست داشت بهمون میندازه.

That's rule of Iranian

من جای مدیران بودم نمی گذاشتم چنین اتفاقی توی forumها پیش بیاد...


یا حق
ما و دوستان راهنمايي مي كنيم و به هر حال انتخاب آخر به دست خود فرد هست و نبايد به انتخاب او معترض شد

mamad_ampli
15 January 2006, 06:31 AM
شرمنده....من قصد مسخره كردن كسي رو نداشتم....حالا هم طوري نشده....مشكل اصلي من پول بود......وگرنه اسكل نبودم اينو بردارم....تفاوت اون با آمپ حدود 90 هزار تومن بود و اگه بخواي از جيب خودت بدي و نداشته باشي فعلا تو هم همين كارو ميكردي.....با تشكر از راهنمايي همگي

Evanescence
15 January 2006, 09:52 AM
لطفا بیشتر رعایت کنید

nadersport
16 January 2006, 01:16 AM
من سر انجام 5750 رو با اينفينيتي 9613i بستم....9613 رو به پيشنهاد نصاب بستم كه گفت خيلي خوفه.....حالا چند تا چيز هست...كيفيت صداي خوبي داره واقعا كه شكي توش نيست ولي بيسش اصلا منو نميگيره.....خداييش از بس نرمه اصلا احساس نميشه بعضي وقتا...حالا فروشنده گفته اگه يه آمپ بندازي خيلي روبه را ميشه...حالا ميخوام ببيبم آيا با آمپ صداش خيلي تغيير ميكنه و آيا اگه يه ساب هم اضافه كنم براي گرفتن يه باس معمولي آيا اين باندا جوابگو هستن يا اينكه باندارو هم بايد عوض كنم؟
ماشينم 206 هست.
9613i رو چند خریدی؟
5750 رو چند خریدی؟
9613 باند خیلی خوبی هستش و تفکیک صدای خوبی داره.اما مشکلش همون بیس کمش هستش اگه آمپ ببندی بیسش بهتر میشه اما بازم زیاد جواب نمیده.
اگه بعدن پول دستت اومد میتونی یه آمپ 944 پایونر با یه ساب 400 زووس بندازی صدای خیلی آلی و بیس خوبی خاهی داشت باندات هم هیچ مشکلی ندارن و کم نمیارن.:icon_cool

mamad_ampli
16 January 2006, 08:54 AM
nader sport جان مرسي از راهنماييت......5750 رو با گارانتي 140000 تومان برداشتم كه هيچ جا تو اصفهان همچين قيمتي نيست و همه 160000 ميگن ولي باندو گرون بهم داد منم ديكه واسه اينكه پخشو خوب داده بود چيزي نگفتم....باندو 80000 حساب كرد كه فكر كنم يه كم گرون داده.....بازم از همه كه راهنماييم كردن تشكر ميكنم....

nadersport
16 January 2006, 04:01 PM
nader sport جان مرسي از راهنماييت......5750 رو با گارانتي 140000 تومان برداشتم كه هيچ جا تو اصفهان همچين قيمتي نيست و همه 160000 ميگن ولي باندو گرون بهم داد منم ديكه واسه اينكه پخشو خوب داده بود چيزي نگفتم....باندو 80000 حساب كرد كه فكر كنم يه كم گرون داده.....بازم از همه كه راهنماييم كردن تشكر ميكنم....
زیاد ناراحت نباش این یه ترفند اکثر سیستم فروشهاست که هد یونیت رو ارزون بدن پولش بکشن روی بقیه سیستم :icon_cool

hamidjan
18 January 2006, 03:10 PM
به نظر من اینفینیتی بیشتر رو کیفیت کار میکنه و JBL رو قدرت. لذا به نظر من اگر میخواهی صدای با حجم بالا و bass قوی داشته باشی اسپیکرهاتو عوض کن .ضمنا 9613i همون 9603i قدیم هست و من زیاد موافق نیستم که این مدل رو به آمپ ببندی.به نظر من ضعیف هستند .9603 که اینجور بود من تجربشو دارم.

asemoon
1 June 2006, 03:10 AM
2سوال از دوستان:
1)میشه یه ساب متوسط همراه با 2 باندp953 به آمپ سونی 250 وات وصل کرد؟(میکشونه؟!)
2)بییس 953 (بدون ساب) با آمپ 250 سونی چطوره؟

paymanonline
1 June 2006, 11:04 AM
1- اصلا جواب همون 953 رو هم کامل نمیده چه برسه به ساب
2-خوبه ولی امپ سونی 250 روی 4 اهم دو تا 50 وات میده و 953 هر کدوم 110 وات RMS هستند پس خودت تا آخرشو بخون

asemoon
1 June 2006, 03:06 PM
- -خوبه ولی امپ سونی 250 روی 4 اهم دو تا 50 وات میده و 953 هر کدوم 110 وات RMS هستند پس خودت تا آخرشو بخون

یعنی سونی 250 وات 2 کانالست,هر کانال 50 وات؟

paymanonline
1 June 2006, 08:59 PM
درسته پس اگه ميخواي از تمام صداي اسپيکر P953 استفاده کني بايد يه امپ جي بي ال 75.2 بگيري در نتيجه حدود 105 تومن پياده ميشي
در حالي که سوني 250 حدود 50 تومن هست

asemoon
2 June 2006, 01:03 AM
درسته پس اگه ميخواي از تمام صداي اسپيکر P953 استفاده کني بايد يه امپ جي بي ال 75.2 بگيري در نتيجه حدود 105 تومن پياده ميشي
در حالي که سوني 250 حدود 50 تومن هست
اونوقت میتونم یه ساب متوسط هم بش وصل کنم؟

paymanonline
2 June 2006, 09:59 AM
نه نمیتونی چون این امپ دو کانال هست و اگه میخوئای ساب وصل کنی باید 75.4 که چهار کانال هست رو برداری و اون هم به دلیل اینکه روی 2 اهم استیبل نیست باز توصیه میشه از امپ های پاورآکوستیک استفاده کنی