View Full Version : update windows 2005 k-jam
dariuosh_mahmoodi
4 January 2006, 02:16 PM
مخواستم بدونم update برای k-jam یعنی ویندوز 2005 اومده یا نه!!!
اگه کسی دره لطفا لینکش رو اینجا بزاره:icon_cool
dariuosh_mahmoodi
21 January 2006, 01:29 AM
جه قدر مردم به ما لطف دارن مچکرم از جوابهای زیادی که تو این قسمت گزاشید مرسییییییییی
بابا یکی مارم دریابه
kevin_m_bb
21 January 2006, 04:13 AM
جه قدر مردم به ما لطف دارن مچکرم از جوابهای زیادی که تو این قسمت گزاشید مرسییییییییی
بابا یکی مارم دریابه
مگه روش win mobile 5.0 نصب نيست؟
در ضمن شما با رجيستر كردن خودتون در سايت رسمي آي-ميت مي تونين آخرين رام هاي آپديت شده رو بگيريد
bardia7710
21 January 2006, 01:39 PM
آره عزیز اومده اما برای شرکت هیمالیا هست و من توصیه اش نمیکنم چون امکان داره ppc یت از دست بره گه بازم خواستی بگو لینکشو بذارم برات:icon_cool
TAEL
22 January 2006, 04:47 PM
K-JAM خودش ویندوز موبایل 5.0 را دارد
برای PDA2 آمده یا نه ؟
kevin_m_bb
22 January 2006, 07:31 PM
K-JAM خودش ویندوز موبایل 5.0 را دارد
برای PDA2 آمده یا نه ؟
براي مدل هاي هيماليا (يا همون i-mate pocket pc phone) اومده و قابل نصب بر روي pda2 نيست
mmemme
23 January 2006, 01:21 PM
آره عزیز اومده اما برای شرکت هیمالیا هست و من توصیه اش نمیکنم چون امکان داره ppc یت از دست بره گه بازم خواستی بگو لینکشو بذارم برات:icon_cool
اونی که شما می گی مدل هیمالیا هستش..نه شرکت هیمالیا...به پست kevin توجه شود.
dariuosh_mahmoodi
23 January 2006, 03:15 PM
اگه میشه لینکش رو یزارید همون هیمالیا رو
از چه نظر مشکل داره که شما میگید توصیه نمیکمیدش؟
لینک رو بزارید اگه میشه یه اامتحان میکنم اگه خوب نبود خوب میشه دوباره همون rom شرکت imate رو ریخت درسته؟
kevin_m_bb
23 January 2006, 03:32 PM
اگه میشه لینکش رو یزارید همون هیمالیا رو
از چه نظر مشکل داره که شما میگید توصیه نمیکمیدش؟
لینک رو بزارید اگه میشه یه اامتحان میکنم اگه خوب نبود خوب میشه دوباره همون rom شرکت imate رو ریخت درسته؟
خود k-jam ويندوز موبايل 5.0 داره نمي دونم شما واسه چي دنبال رامش مي گرديد!!!:icon_razz
شما با رفتن به سايت آي-ميت و رجيستر كردن خودتون مي تونين آخرين رام رو براي پاكت پي سي تون بگيرد:icon_cool
در ضمن رام همياليا براي k-jam كاربردي نداره و قابل نصب نيست:icon_mad:
dariuosh_mahmoodi
23 January 2006, 03:54 PM
میدونم تو سایت imate داره ولی کفتم شاید یه شرکت دیگه یه رام جدید داده باشه
m_d_1980
23 January 2006, 10:07 PM
میدونم تو سایت imate داره ولی کفتم شاید یه شرکت دیگه یه رام جدید داده باشه
:icon_twis :icon_twis :icon_twis لابد انتظار داري رامهاي imate رو شركت DELL بده ديگه! آره؟!!!:icon_arro
اين حرف مثل اينه كه قرار باشه سرويس پك جديد ويندوز رو شركت لينوكس بده!
dariuosh_mahmoodi
24 January 2006, 12:56 AM
اگر اینجویه که شما میگید ÷س این شرکت هیمالیا که تو چند تا ÷ست بالا تر در موردش نوشته شده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mmemme
24 January 2006, 01:53 AM
اگر اینجویه که شما میگید ÷س این شرکت هیمالیا که تو چند تا ÷ست بالا تر در موردش نوشته شده چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونی که شما می گی مدل هیمالیا هستش..نه شرکت هیمالیا...به پست kevin توجه شود.
براي مدل هاي هيماليا (يا همون i-mate pocket pc phone) اومده و قابل نصب بر روي pda2 نيست
:icon_razz:icon_razz
mqaemi
23 February 2006, 03:17 PM
اگه ممکنه در مورد آبدیت کردن pda2 یه مقدار توضیح بدید لطفا (در ضمن من تازه pdaخریدم) . با تشکر قبلی
lover : پيش از فرستادن گفتگوي تازه حتما"
اينجا ([Only registered and activated users can see links]) را بخوانيد
A.Metallica
23 February 2006, 10:11 PM
آقایون متاسفم که این سوال و اینجا مطرح میکنم . چون دلم نیومد براش موضوع جدید باز کنم !!!
می خواستم بدونم که ویندوز موبایل 2005 برای EVEREX E900 هست یا نه و اگه هست از کجا می تونم دانلودش کنم ؟ ممنون می شم کمک کنین . :icon_wink
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.