PDA

View Full Version : چند سوال در مورد کیاریو؟

nazila
4 January 2006, 01:42 PM
سلام دوستان من چند سوال در موردریو دارم هر کس میتونه منو راهنمایی کنه.
1-گشتاور کیا ریو چند نیوتون بر متره؟
2-طول وعرض و اتفاع ماشین چقدره؟
3- 0-100?
لطفا دقیق بگین.ممنون:icon_cool

nazila
4 January 2006, 11:52 PM
واقعا هیچکی نمیدونه؟

masoudgh
5 January 2006, 01:28 AM
طول:4240
عرض:1680
ارتفاع:1420
گشتاور:1305/4500
حداكثر قدرت:97/5500

tabeta_03
5 January 2006, 01:51 AM
من با يك بيشتر از 51 نتونستم پر كنم ولي خوب خيلي باحاله تو حركت اول ميخواد جاده رو بكنه (كندن!) .....

nazila
7 January 2006, 09:50 PM
گشتاور چنده مسعود؟

tabeta-o3 ميشه تجهيزات كامل ريو را برام بگي و تا حالا باهاش چقدر پر كردي؟

masoudgh
12 January 2006, 07:50 PM
حداکثر گشتاور kgm/rpm 4500 rpm در 98 hp

Gemini
13 January 2006, 01:21 AM
من با يك بيشتر از 51 نتونستم پر كنم ولي خوب خيلي باحاله تو حركت اول ميخواد جاده رو بكنه (كندن!) .....

باز دوباره ماشینه کیو . . . !!!؟؟؟

kiantom
14 January 2006, 01:48 PM
با سلام
100-0 Rio 11.3 اعلام شده كه نميتونه قابل اطمينان باشه.
پيروز باشيد.

با سلام
البته 100-0 مربوط به مدلهاي RIO توليدي سايپا 14.1 هستش با 97 HP قدرت در 5500 RPM
اين هم چند عكس از RIO جديد.
پيروز باشيد.
[Only registered and activated users can see links] and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\Car

Gemini
14 January 2006, 10:24 PM
با سلام
100-0 Rio 11.3 اعلام شده كه نميتونه قابل اطمينان باشه.
پيروز باشيد.

با سلام
البته 100-0 مربوط به مدلهاي RIO توليدي سايپا 14.1 هستش با 97 HP قدرت در 5500 RPM
اين هم چند عكس از RIO جديد.
پيروز باشيد.
[Only registered and activated users can see links] and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\Car

0 تا 100 ریو 11.4 هست. :icon_razz

پارسا
15 January 2006, 12:41 PM
تا حالا باهاش چقدر پر كردي؟
195 تا تو اتوبان کرج - قزوين ....

عباس بوقی
16 January 2006, 12:13 AM
از دوستان عزیز در مورد ریو کمک میخوام خواهش میکنم کمکم کنید؟
من میخوام یه ماشین حدود ده یا یازده تومان بخرم (خودم از ریو خوشم اومده) فقط نمیدونم ماشین خوبی هست یانه؟
آیا درسته که میگن لوازم ریو چینی است؟
آیا درسته که میگن موتور ریو موتور پرایده؟
لطفا دوستان عزیز نظرات خود را در مورد ریو بنویسند؟
کمی در مورد خوبیها و بدیهای ریو مرا راهنمایی کنید؟
در کل چه جور ماشینیه؟

پارسا
16 January 2006, 10:15 AM
چند سوال در مورد ریو؟ از دوستان عزیز در مورد ریو کمک میخوام خواهش میکنم کمکم کنید؟
من میخوام یه ماشین حدود ده یا یازده تومان بخرم (خودم از ریو خوشم اومده) فقط نمیدونم ماشین خوبی هست یانه؟
آیا درسته که میگن لوازم ریو چینی است؟
آیا درسته که میگن موتور ریو موتور پرایده؟
لطفا دوستان عزیز نظرات خود را در مورد ریو بنویسند؟
کمی در مورد خوبیها و بدیهای ریو مرا راهنمایی کنید؟
در کل چه جور ماشینیه؟

-----------------------------------
با اجازه مديران محترم !!!

1 - صحت ندارد . قطعات کره اي و ايراني است .
2 - موتور پرايد با 16 سوپاپ !!!! بعضي چيزها را که مي شنوم واقعا تعجب مي کنم ....
3 - در اين قيمت تو ايران ماشين بسيار خوبي است .
نقاط قوت :
- موتور و متعلقات آن کره اي است
- شتاب خوبي دارد
- بدنه داراي استحکام نسبي است
- مصرف پايين سوخت
نقطه ضعف :
فاصله اکسل عقب تا سطح زمين بسيار پايين است - به اندازه يک خودکار بيک !!!!

config
16 January 2006, 10:38 AM
قابليت مانور پذيريش خوبه ؟

Evanescence
16 January 2006, 11:16 AM
دو تاپیک رو ادغام کردم . لطفا تمامی مباحث مربوط به ریو را در همین تاپیک دنبال کنید

داود18
16 January 2006, 08:54 PM
من يک تا÷يک در قسمت پژو زدم در مورد مقايسه ريو و 206 ولي حالا اينجا مطرحش ميکنم
به نظر شما صرف نظر از خانوادگي بودن و يا جوان پسند بودن 206 تيپ 3 بهتر است يا ريو؟

metalboys
16 January 2006, 09:04 PM
این دیگه مربوط به سلیقه ی شماست ...

nazila
17 January 2006, 02:32 AM
ريو مناسبتره و به قيمتش بيشتر ميارزه .سواريشم بهتره

config
17 January 2006, 03:48 PM
لطف كنيد يه عكس از جلو داشبورد ريو بزاريد ممنون ميشم.

nazila
18 January 2006, 02:03 AM
من عكس دارم اما بلد نيستم اينجا بذارم برام ياد بدين تا بذارم ممنون

Evanescence
18 January 2006, 10:47 AM
من عكس دارم اما بلد نيستم اينجا بذارم برام ياد بدين تا بذارم ممنون
عکس رو از روی هاردتون پیوست کنید :

فايل هاي پيوست
فايل هاي پيوست شده با ارزش: bmp gif jpg pdf zip

مديريت پيوست ها ([Only registered and activated users can see links])

kiantom
18 January 2006, 12:33 PM
با سلام
دوستان اين هم چند عكس از RIO جديد.
پيروز باشيد.

nazila
20 January 2006, 01:11 AM
اينم چند تا عكس از ريو در ايران[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

نشد اقا .منظور شما از پيوست چيه(اي كه وگويي يعني چ)

Ace
20 January 2006, 02:06 AM
نشد اقا .منظور شما از پيوست چيه(اي كه وگويي يعني چ)
ببینید شما پایین صفحه منوی حالت پیشرفته رو میبینید /روی اون کلیک کنید وارد صفحه ی جدید میشوید /در صفحه ی جدید یک منو وجود داره به نام مدیریت پیوست ها روی اون کلیک کنید /پنجره جدید باز میشه /در پنجره جدید شما میتونید یک عکس از هارد خودتون با فر مت های ذکر شده درهمان صفحه) انتخاب کنید یا در یک سایت مخصوص آپلود عکس * عکستون رو آپلود کنید و آدرسش رو در منوی مخصوص وارد کنید این سایت واسه ی آپلود مناسبه [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) سوالی داشتید در خدمتم

kiantom
21 January 2006, 10:36 AM
با سلام
دوستان خوب اين هم چند عكس از RIO هاي توليدي ايران (قابل توجه Config عزيز)
پيروز ياشيد.

nazila
21 January 2006, 03:07 PM
عكس از ريو .اميدوارم موفق بشم بذارم

عكس بعدي

محسن-کریمی
19 February 2006, 05:47 PM
[Only registered and activated users can see links](9)w1.jpg

SherlockHolmes
20 February 2006, 05:27 AM
چه قدر زشت و پرایده!![Only registered and activated users can see links]

محسن-کریمی
20 February 2006, 07:54 PM
اگه فکر می کنید داخلش شبیه پرایده باید بدونید که تقریبا با داشبورد مزدا 323 یک شکل است . :icon_idea

masoudgh
21 February 2006, 12:16 AM
اگه ازنظر ظاهري كمي زشت باشه ولي داخلش بد نيست!

m.gh
23 February 2006, 05:28 PM
چراغای عقبش شبیه بنزه
اما امکاناتش مفت نمیارزه عین 405
اما از 405 بهتره وکمی هم پر سرو صداس

mehdi2006
28 February 2006, 12:29 PM
این هم از یه طرف دیگه

HBN110
28 February 2006, 05:01 PM
من کارمند سایپا هستم و دقیقا میدونم چطوری تولید میشه و چه مزایا و معایبی داره ، ولی مطمئن باشید خیلی خیلی بهتر از پرایده ، اگه شد یه بار کاپوت ریو رو بالا بدید تا ببینید چقدر سنگینه در ضمن شاسی خیلی محکمی داره و خیلی قویتر از پژو هستش ، 1500 سی سی با 16 سوپاپ باعث شده که شتاب اون خیلی زیاد باشه در ضمن تو تست دوام با زانتیا برابری میکنه .

kiantom
28 February 2006, 06:31 PM
باسلام
دوست عزيز وزن بدنه هميشه دليل بر ايمن بودن آن نيست و بايد عرض كنم كه خودروي RIO از نظر ايمني در تصادفات متاسفانه عملكرد ضعيفي داره و تقريباً در حد زانتياست.
پيروز باشيد.

Evanescence
28 February 2006, 06:38 PM
در ضمن تو تست دوام با زانتیا برابری میکنه .
بله هر دو به یک اندازه ضعیفن !!

HBN110
28 February 2006, 10:54 PM
کیانتوم عزیز اتفاقن وزن خودرو به دلیل اینه که از ورق ضخیمتری استفاده شده بنابراین استحکام بیشتری داره در ضمن زانتیا یکی از خودروهای ایمنه ، له نشدن ماشین تو تصادف ملاک استحکام و ایمنی نیست بلکه ملاک سلامت ماندن سرنشینان خودروست، اگه تو تصادف ماشین جمع نشه ، تمام ضربه به سرنشین منتقل میشه و از شیشه جلو به بیرون پرت میشه اگه هم کمربند بسته باشه تمام دنده هاش خورد مشه.

m.gh
2 March 2006, 11:10 AM
اون وقت اگه تو تصادف هم ماشین له بشه هم سرنشین
فکر کنم دیگه end ایمنیه!

mehdy660
2 March 2006, 11:31 AM
ببخشید اما تصاویر تست کرش نشون داد که زانتیا چقدر نا امن هست

Ace
2 March 2006, 12:21 PM
hbn110 شما که کارمند شرکت بزرگ و پر افتخار سایپا هستید!!! ایا شرکت سایپا فکری واسه صدای ورودی به داخل اتاق ریو کرده؟(هم صدای موتور و هم صدای برخورد تایرها با کف جاده)
سپاسگزارم

negar1343
12 March 2006, 03:31 PM
دوستان اين سيستم ضد سرقت ريو که 200 هزار تومان پول بایت آن ميگيرند چيست و طرز عملش بر چه اساسي است

khazokhil00
24 March 2006, 01:31 PM
دوستان اين سيستم ضد سرقت ريو که 200 هزار تومان پول بایت آن ميگيرند چيست و طرز عملش بر چه اساسي است

ترو خدا هر کی میدونه جواب بده . بیمه اش هم که تعریفی نداره . مجبوریم بیمه بدنه اش کنیم .

پارسا
25 March 2006, 11:45 AM
سيستم ضد سرقت :
سويچ ماشين طوري ساخته مي شود که به قول خودمان صفر و يکهايي دارد که با صفر و يکهايي که در داخل ماشين قرار مي گيرد ادغام مي شود و سبب روشن شدن ماشين مي گردد . به خاطر اين ضد سرقت مي گويند که نمونه آن سويچ را نمي توان با هيچ وسيله اي در بيرون از کارخانه ساخت .
اگر سوال ديگري داريد بفرماييد .

khazokhil00
11 April 2006, 02:08 PM
با سلام به همگی دوستان و با تشکر از دوست عزیز پارسا
به نظر شما چه خرجهایی باید واسه این ماشین کرد تا ایده آل بشه ؟
البته یه سری چیزا رو که اصلا نداره مثل لاستیک زیر پا . به نظر شما واجبه لاستیکاش ( کویر تایر )عوض بشه؟
من 500 تا واسه این خرجا کنار گذاشته بودم که 317 تاش رفت واسه بیمه بدنه :icon_cry:
در ضمن من ماشینو که بردم واسه سرویس اولیه یارو گفت روغن گیربکسشو عوض کن خوب نیست . شما اطلاعی دارین؟
در مورد بهترین روغن موتور مناسب ریو هم اگه میشه توضیح بدین .
با سپاس

پارسا
11 April 2006, 03:46 PM
پاسخ :
1 - به رينگهاش دست نزنيد چون فنرها و کمک فنرها از گارانتي خارج ميشه .
2 - نيازي به تعويض لاستيکهاي کوير تاير نداريد .
3 - روغن گيربکسو عوض کنيد تا تعويض دنده راحت باشه و زمستون اذيت نشيد .
4 - براي روغن موتور تنوع زياده ولي کاسترول چهار فصل و شل - ظاهرا - خوب جواب داده .
توصيه دوستانه من : هيچ قطعه اي ر در حال حاضر عوض نکن چون در حال حاضر بجز 4 قسمت رينگ - لاستيک - صندلي جلو - صندلي عقب - قطعات کره اي است و در ثاني احتمال داره با تعويض قسمتهايي , قسمتهاي ديگري از خودرو از گارانتي خارج مي شود .

askarizadeh
8 April 2008, 02:52 PM
پاسخ :
1 - به رينگهاش دست نزنيد چون فنرها و کمک فنرها از گارانتي خارج ميشه .
2 - نيازي به تعويض لاستيکهاي کوير تاير نداريد .
3 - روغن گيربکسو عوض کنيد تا تعويض دنده راحت باشه و زمستون اذيت نشيد .
4 - براي روغن موتور تنوع زياده ولي کاسترول چهار فصل و شل - ظاهرا - خوب جواب داده .
توصيه دوستانه من : هيچ قطعه اي ر در حال حاضر عوض نکن چون در حال حاضر بجز 4 قسمت رينگ - لاستيک - صندلي جلو - صندلي عقب - قطعات کره اي است و در ثاني احتمال داره با تعويض قسمتهايي , قسمتهاي ديگري از خودرو از گارانتي خارج مي شود .

سلام
روغن گيربكس را خود نمايندگي بايد به صورت رايگان در سرويس اوليه تعويض ميكرده اگه نكرده حتما شكايت كنيد تا 2 سال روغن گيربكس نيازي به تعويض نداره معمولا..
براي روغن موتور حتما از روغن موتور مخصوص ريو استفاده كنيد..بهران سايپا مخصوص ريو كه 10000 تا ميره
در حال حاضر تمام قطعات ريو كره ايست به جز لاستيك و باتري...صندليها هم كره اي است فقط دو قطعه باتري و لاستيك ايرانيه

siarash
13 September 2008, 12:56 AM
سلام استهلاک ریو در مرور زمان کمتره.

hosseinabd
13 September 2008, 02:13 AM
با سلام به همگی دوستان و با تشکر از دوست عزیز پارسا
به نظر شما چه خرجهایی باید واسه این ماشین کرد تا ایده آل بشه ؟
البته یه سری چیزا رو که اصلا نداره مثل لاستیک زیر پا . به نظر شما واجبه لاستیکاش ( کویر تایر )عوض بشه؟
من 500 تا واسه این خرجا کنار گذاشته بودم که 317 تاش رفت واسه بیمه بدنه :icon_cry:
در ضمن من ماشینو که بردم واسه سرویس اولیه یارو گفت روغن گیربکسشو عوض کن خوب نیست . شما اطلاعی دارین؟
در مورد بهترین روغن موتور مناسب ریو هم اگه میشه توضیح بدین .
با سپاس
سلام دوست عزیز.
500 تومن که خیلی کمه ولی این چند چیز رو عوض کن.
1- رینگ رو از 13 به 14 تغییر بده و سایز لاستیک هم به 185/65 تغییر بده و گارانتی هم اصلا باطل نمیشه چون خود کارخونه تا این حد رو مجاز دونسته.من الان 2.5 ساله که همین کارو کردم و یکبار هم باطل نکردند و زیر و بند هم مشکلی پیدا نکرده.
2- آینه ها و دستگیره ها و چراغ پلاک رو همرنگ کن.
3- یک استرس بار برای جلو بگیر از شرکت hp design
4- باطری رو اگر تونستی عوض کن.
5- شل گیرهای حذف شده سایپا رو هم بگیر و بنداز که برای زمستون بیشتر کاربرد داره.
6- نمد زیر کاپوت اصلی رو هم حتما بگیر.

یک توصیه هم اینه که اولا هر وقت خواستی قطعه ای عوض کنی حتما از خود اصلی های کیا استفاده کن (حتی فیلتر روغن و هوا و ...) و روغن موتور هم همون بهران سایپا ها بهترین چیز هست.

من هم میگم که ریو ماشین کم خرج و کم استحلاکیه.

pmn4004
28 October 2008, 10:30 AM
با سلام
لطفا اگه كسي قيمت رينگ 14 داره بگه.

مصرف ماشين من زياده آيا اين طبيعيه؟الان حدود 2200 باهاش رفتم بين 9و10 مي سوزونه تا چند تا بايد باهاش برم كه بياد پايين؟
با تشكر

kamil81
28 October 2008, 03:23 PM
با سلام
لطفا اگه كسي قيمت رينگ 14 داره بگه.

مصرف ماشين من زياده آيا اين طبيعيه؟الان حدود 2200 باهاش رفتم بين 9و10 مي سوزونه تا چند تا بايد باهاش برم كه بياد پايين؟
با تشكر

سلام

ماشین من وقتی صفر بود 12 می سوزوند . به حدود 4 _5 هزارتا که رسید 9.5 تا 10 بود ولی الان که نزدیک 7000 تا کارکرد داشته حدود 8.5 می سوزوته با بنزین سوپر. یک خورده دل آدم را خون می کنه تا بیاد کم کم پایین!

hosseinabd
28 October 2008, 05:56 PM
ولی در عوض ارزشش رو داره.
اصلا وقتی باهاش رانندگی میکنی اونم با بنزین سوپر یه حال دیگه ای داره.

Z@man
29 October 2008, 11:54 AM
من تابستان پارسال زمانیکه ماشین هزار کیلومتر راه رفته بود باهاش رفتم سفر. تمام مسیر کولر روشن بود ولی مصرف ماشین دقیقاً 7.4 شد. الان هم تو جاده حدود صدی 7 مصرف میکنه.
عجیبه که الان مصرفهای صدی 10 الی 12 میشنوم(حتی صفر کیلومتر)!! :icon_twis

farzadba
29 October 2008, 12:40 PM
من تابستان پارسال زمانیکه ماشین هزار کیلومتر راه رفته بود باهاش رفتم سفر. تمام مسیر کولر روشن بود ولی مصرف ماشین دقیقاً 7.4 شد. الان هم تو جاده حدود صدی 7 مصرف میکنه.
عجیبه که الان مصرفهای صدی 10 الی 12 میشنوم(حتی صفر کیلومتر)!! :icon_twis
با درود خدمت شما دوست گرامي
نه! چندان هم عجيب نيست
همانطور كه پيش بيني كرده بوديم شد. چون موتور ريو الان شده مونتاژ مگاموتور البته خوشبختانه هنوز قطعاتش كره اي است اما مونتاژ رو در خود مگا موتور انجام مي دن كه همين باعث افزايش مصرف و افت كيفيت و بروز صداهاي غير عادي در صورت گاز دادن مي شه (اين مورد اخير رو خودم امتحان كردم يعني يه ريوي صفر و ماشين خودم رو بغل هم گذاشتيم و در حالت خلاص هر دو گاز داديم. ماشين من با دو سال كاركرد بدون سروصداي غير عادي تا 6 هزار گاز دادم اما ماشين صفر كيلومتر از 4 هزار به بالا موتور يك صداي سوت مانندي مي كشه)
با احترام

pooyamontoya
29 October 2008, 12:59 PM
من يک تا÷يک در قسمت پژو زدم در مورد مقايسه ريو و 206 ولي حالا اينجا مطرحش ميکنم
به نظر شما صرف نظر از خانوادگي بودن و يا جوان پسند بودن 206 تيپ 3 بهتر است يا ريو؟

با سلام به شما دوست عزیز

این سوالب شما تو تاپیک جامع ریو خیلی بحث شده.

از لحاظ موتوری ریو کاملا برتری محسوسی رو در مقابل تیپ 3 داره.

حتی از نظر ایمنی و امکانات هم چیزی جز ایربگ و ABS کمتر نداره.ولی با این حال که یک ABS و یک ایربگ کتر داره تو تست های NCAP , 4 ستاره از جلو و 2 ستاره از بغل رو داره.

در کل نسبت به قیمت پرداختی بیشتر میارزه.این در حالیه که تیپ 3 چند میلیونی گرونتره.

فقط طراحی اون نسبت به 206 قشنگی کمتری رو داره که این امر هم نمیتونه چیزی از ارزش های ریو کم کنه.

در مورد شتبش هم بگم که اگه رینگ اون رو به 1465/185 تغییر بدید شتابش بیشتر هم میشه.در حال حاضر شتاب ریو از MAZDA 323 تیپ 5 هم بیشتره!!! :icon_cool

pooyamontoya
29 October 2008, 01:15 PM
hbn110 شما که کارمند شرکت بزرگ و پر افتخار سایپا هستید!!! ایا شرکت سایپا فکری واسه صدای ورودی به داخل اتاق ریو کرده؟(هم صدای موتور و هم صدای برخورد تایرها با کف جاده)
سپاسگزارم

سلام دوست عزیز

خودروی ریو اگه صفر باشه به علت خشک بودن عدوات موتور از خودش صدای زیادی تولید میکنه که این صدا بخاطر حذف نمد عایق پشت داشبورد به میزان زیادی به داخل نفوذ میکنه.که من توصیه نمیکنم داشبورد رو باز کنید چون ممکنه به صدا بیفته!ولی میتونید از نمد زیر کاپوت برای کم شدن صدا استفده کنید.اگه به خودروتون به اصطلاح گاز هم بدید میتونه هم تو جا افتادن موتور کمک کنه و هم تو کمتر شدن صدای اون.

برای حل مشکل صدای برخورد تایرها به کف جاده میتونید کل کف خودروتونو از پشت پدالها تا انتهی اونو(مخصوصا زیر صندلی های عقب که اصلا عایق نداره)با 2 لایه نمد عایق کف بپوشونید که این کار خیلی مفیده. :icon_cool

pooyamontoya
29 October 2008, 01:26 PM
سلام به همه دوستان
کسی میدونه که قیمت رینگ و لاستیک فابریک چنده؟و تو بازار چند ازمون برمیدارن؟

قیمت کومهو 1465/185 الان تو بازار چنده؟؟

با تشکر!

arash_2006
30 October 2008, 09:04 AM
لاستیک ها در صورت نو بودن حدود 130 برمیداره که البته من 135 دادم و رینگ ها رو هرچهارتاش رو 20 تومن که البته من ندادم و قیمت کومهو رو دقیق ندارم ولی فکر میکنم هرجفت حدود 160 تومن باشه البته قیمت هایی که میدم مربوط به دوسه ماه پیش ولی فکر نمیکنم تغییر آنچنانی کرده باشه
موفق باشی:icon_cool

pooyamontoya
31 October 2008, 02:14 PM
سلام دوست عزیز arash_2006 ([Only registered and activated users can see links]) ممکنه که عکس از رینگ و لاستیکی که روی ریوتون نسب کردین بزارین؟؟

اگه ممکنه هم از جلو بزارین و هم از بغل.اگه کل ماشین تو عکس باشه که خیلی بهتره!! :icon_cool

arash_2006
1 November 2008, 10:34 AM
سلام دوست عزیز
چشم سعی میکنم در اولین فرصت این کارو بکنم
البته بهتر هست که تاپیکی در این زمینه تشکیل بشه که دوستان بتونند عکس های ماشین های خودشون رو بذارند
بنظرم اینجوری جذابیتش هم بیشتر میشه:icon_surp

jacky
1 November 2008, 12:14 PM
دوستان تا بحال کسی گیربکس اتوماتیک رو ریو نصب کرده ؟ یا نصب شده رو دیده ؟

[Only registered and activated users can see links]

این آگهی می گه گیربکس اتوماتیک نصب می کنه ، گیربکس اصلی رو بر می داره و یک و نیم میلیون هم می گیره .
نظرتون چیه ؟

Raminium2001
1 November 2008, 09:27 PM
گیربکس ماشین رو دست نزنید. خصوصا چنین کاری که اصلا توصیه نمیشه چون یه گیربکس اتومات قدیمی (از نظر تکنولوژی) مال ماشین دیگه رو به زور به ماشین شما می خورونند و با این کار استهلاک خیلی زیادی خواهید داشت.

دوستان لطفا از انجام بحثهای متفرقه جدا خودداری کنید چون همونطور که میدونید سیاست جدید سایت بر اینه که تاپیکها کلی حذف و برای هر بحث تاپیک جداگانه و تخصصی داشته باشیم. پس در صورت تمایل به ادامه بحث، تاپیک جدید ایجاد کنید.
ممنون

hosseinabd
2 November 2008, 01:47 AM
منم نظرم همینه که یک تاپیک برای عکسها تشکیل بشه.

farzadba
2 November 2008, 12:27 PM
با توجه به بسته شدن تاپيك جامع، فكر ايجاد تاپيكي براي عكسهاي ريو فكر بسيار خوبيه
دوستان هركدام كه وقت دارند تاپيك رو ايجاد كنند. فقط قبلش همينجا اعلام كنند كه دارند ايجاد مي كنند كه چند نفر با هم تاپيك مشابه درست نكنند
با احترام

jacky
3 November 2008, 02:50 PM
دوستان یک تاپیک در مورد نصب دزدگیر روی ریو هست که اگه مدیران اون رو هم به این بخش منتقل کنن بنظرم بهتره .

من با دو تا از نمایندگی های مرکزی تماس گرفتم که روی ریو اگه دزدگیر نصب کنم ، گارانتی خدشه دار نمی شه و هر دو گفتن که مشکلی نداره .

hosseinabd
3 November 2008, 03:51 PM
من یک دزگیر معمولی بستم که حالت روی سویچ ماشین رو نداره و مشکلی هم پیش نیومده.
مارکش استیل میت هست و قیمتش هم حدود 65000 تومان بود.

Raminium2001
3 November 2008, 08:35 PM
دوستان این تاپیک هم با تاپیکهای جامع تفاوتی نداره و از هر دری داره توش صحبت میشه. تاپیک قفل و بحثهای داخل اون به تاپیکهای مربوطه منتقل خواهند شد تا هممون بتونیم بهتر مطالب رو پیگیری کرده و سریعتر به جواب برسیم.