PDA

View Full Version : درخواست راهنمایی برای خرید پاکت پی سی

چشم عسلي
4 January 2006, 12:33 PM
سلام من قصد خرید یک ppc را دارم دیروز رفتم یک jam black حتی دیگه داشتم فاکتورشم می گرفتم که برم صندوق پرداخت کنم 580 (در اصفهان با گارنتی) اما یک دفه پشیمون شدم اخه چیزی نبود که منرا واقعا راضی کنه من یک ppc می خوام که کار های زیرا انجام بده مارکشم زیاد مهم نیست چون توی جم پیدا نکردم

cpu 400Mhz یا بالاتر
- 128MB
- 64k TFT LCD
- Windows Mobile 5.0
- Docking USB
با مخابرات ایران جور باشه
-و مهم تر از همه wi-fi
کارت sd هم بخوره
به usb 2 وصل بشه
قیمتشم از 600 بیشتر نباشه

از k-jam خوشم میاد اما cpu پائینی داره sd mine میخوره قیمتشم بالاست تازه رمشم پائینه
قیمت در اصفهان 710 با گارنتی پارس ایراتک (فیتکو سابق)
راستی بچه ها اگه تا بعد از عید صبر کنم قیمت ها ارزون تر نمیشه ؟ چون الان عجله ای واسه خرید ندارم نمی خوام پولم را دور بریزم یک چیزی می خوام که از خریدش تا 2 ساله دگه پشیمون نشم

من یک مدل از eten دیدم تغریبا منرا راضی می کرد

قیمت این را کسی نداره؟

Eten M600
- Samsung 400Mhz
- 128MB
- 64k TFT LCD
- MS Windows Mobile 5.0
- Wifi 802.11b
- Docking USB
- Quadri-Band
- Etc.

w w w . mobiletechreview.com/E-TEN_M600.htm

من خودم از اونجور ادم هایی هستم که اصلا نمیتونم با ویندوز 98 کار کنم الان حدوده 4 ساله دیگه اصلا با 98 کاری ندارم حتی اگه روی سیستم باشه با اون سیستم کار نمی کنم فقط me و 2000 , xp

فکر میکنم چون جم فقط 2003 داره (98) نیمتون باهاش راحت کنار بیام 5.0 نیاز دارم (xp)
چون دانشگاهی که توش درس مس خونم وایرس و آدم های خیلی ناشی شبکش کردند راحت میتونم با ppc توی سایت دانشگاه حال کنم لطفا کمکم کنید ؟؟

خدایش نخونید برید جواب بدید تا هم من استفاده کنم هم بقیه
قیمت اونم که بالاست اگه کسی داره بگه
ممنون از همگی شما:icon_surp

چشم عسلي
4 January 2006, 12:36 PM
M600 Features

Style and performance with a twist
> Sleek and compact design
> Internal antenna
> 400 MHz processor

Non-stop storage
> 130 MB user accessible memory
> SD / SDIO / MMC card slot compatibility provides unlimited space

Always connected on the move
> Built-in quad-band GSM module
> Data support GPRS Class B, Multi-slot Class 10
> Bluetooth® v1.2, class 2
> WiFi® IEEE802.11b
> Speakerphone function
> Call Recognition function provides the individual photo from the entry of
your contact for immediate recognition.

Compelling multimedia experience
Image Captures Anywhere, Anytime
> Built-in 1.3 megapixels digital camera with zoom function.
> Support video recording.
> Multimedia features (AMR,AWB,MIDI,MMF,RMI,AAC,3GP, AVI)
> 192 Polyphony, MIDI, WAV, MP3, WMA, AMR, AWB, MMF, RMI, AAC Ringtones
> Send/receive pictures, graphics, and vCard
> Play on-line games
> Downloadable today screens, wav ring tones and games

Touching Features
> Windows Mobile™ 5.0 software for Pocket PCs
> GSM quad-band (850/900/1800/1900 MHz)
> GPRS Class B, Multi-slot Class 10
> 240 x 320, 65,536 colors LTPS TFT-LCD
> Built-in 1.3 mega pixels digital camera with flash light
> 4x digital zoom
> Video recording
> Built-in Bluetooth® v1.2
> Built-in SDIO card slot for expansion memory and peripherals
> Messaging functionality includes MMS, SMS, email and MSN® Messenger
> Skype™ for Pocket PC version
> WiFi® IEEE802.11b certificated
> Internet browsing
> Multimedia features (AMR,AWB,MIDI,MMF,RMI,AAC,3GP, AVI)
> 192 Polyphony, MIDI , WAV, MP3, WMA, AMR, AWB, MMF, RMI, AAC Ringtones
> Speakerphone and voice recorder
> Voice command* (*depends on region)
> Personal information management and full email support (IMAP/POP3)

چشم عسلي
4 January 2006, 12:38 PM
[Only registered and activated users can see links]

mss
4 January 2006, 01:00 PM
سلام
دوست عزیز صرف نظر از ویندوز مبایل 5 من خودم PDA2 را به شما پیشنهاد میکنم.
البته تفاوت WM2K5 با WM2K3 SE به اندازه ویندوز 98 با XP فاحش نیست.
پس به سلطان PPC ها یعنی PDA2 شک نکن.
البته به نظر من یکی از مشکلاتی که این PPC داره حجم نسبتا زیاد اونه.
موفق باشید.

kevin_m_bb
4 January 2006, 01:36 PM
سلام من قصد خرید یک ppc را دارم دیروز رفتم یک jam black حتی دیگه داشتم فاکتورشم می گرفتم که برم صندوق پرداخت کنم 580 (در اصفهان با گارنتی) اما یک دفه پشیمون شدم اخه چیزی نبود که منرا واقعا راضی کنه من یک ppc می خوام که کار های زیرا انجام بده مارکشم زیاد مهم نیست چون توی جم پیدا نکردم

cpu 400Mhz یا بالاتر
- 128MB
- 64k TFT LCD
- Windows Mobile 5.0
- Docking USB
با مخابرات ایران جور باشه
-و مهم تر از همه wi-fi
کارت sd هم بخوره
به usb 2 وصل بشه
قیمتشم از 600 بیشتر نباشه

از k-jam خوشم میاد اما cpu پائینی داره sd mine میخوره قیمتشم بالاست تازه رمشم پائینه
قیمت در اصفهان 710 با گارنتی پارس ایراتک (فیتکو سابق)
راستی بچه ها اگه تا بعد از عید صبر کنم قیمت ها ارزون تر نمیشه ؟ چون الان عجله ای واسه خرید ندارم نمی خوام پولم را دور بریزم یک چیزی می خوام که از خریدش تا 2 ساله دگه پشیمون نشم

من یک مدل از eten دیدم تغریبا منرا راضی می کرد

قیمت این را کسی نداره؟

Eten M600
- Samsung 400Mhz
- 128MB
- 64k TFT LCD
- MS Windows Mobile 5.0
- Wifi 802.11b
- Docking USB
- Quadri-Band
- Etc.

w w w . mobiletechreview.com/E-TEN_M600.htm

من خودم از اونجور ادم هایی هستم که اصلا نمیتونم با ویندوز 98 کار کنم الان حدوده 4 ساله دیگه اصلا با 98 کاری ندارم حتی اگه روی سیستم باشه با اون سیستم کار نمی کنم فقط me و 2000 , xp

فکر میکنم چون جم فقط 2003 داره (98) نیمتون باهاش راحت کنار بیام 5.0 نیاز دارم (xp)
چون دانشگاهی که توش درس مس خونم وایرس و آدم های خیلی ناشی شبکش کردند راحت میتونم با ppc توی سایت دانشگاه حال کنم لطفا کمکم کنید ؟؟

خدایش نخونید برید جواب بدید تا هم من استفاده کنم هم بقیه
قیمت اونم که بالاست اگه کسی داره بگه
ممنون از همگی شما:icon_surp
دوست عزيز شما هنوز با wm2003 كار نكرديد و هيچوقت ويندوز موبايل2003 مثل 98 نيست در واقع ويندوز موبايل با ويندوز pc فرق مي كنه
در ضمن از نوشته هايي كه از بعضي از دوستان درباره ويندوز5.0 ديدم تفاوت زيادي با 2003 نمي كنه و كاراييشون زياد فرق نمي كنه و فقط يه كم محيطش گرافيكي تره
به نظر من يه ويندوز5.0 نمي تونه شمارو از خريد pda2 منصرف كنه در ضمن از نظر سخت افزاري توي مدل هاي آي ميت هيچكدوم بهpda2 نمي رسن.در ضمن wi-fi هم داره كه شما براحتي مي تونين باهاش كار كنيد
از نظر بزرگي دستگاه هم بعد از يه مدت بهش عادت مي كنين
قيمتش هم نزديك همون قيمت مد نظر شما هست:icon_cool

GhAeM
4 January 2006, 02:10 PM
100% حق با جناب kevin هست
شك نكنيد

m_d_1980
4 January 2006, 06:27 PM
من جديدا يه دستگاه با ويندوز 5 رو ديدم و به اين نتيجه رسيدم كه اصلا ارزشش رو نداره كه آدم انتخاب گوشيش رو بخاطر ويندوز 5 عوض كنه.
-از نظر رابط كاربري ويندوز 5 تفاوت چنداني با ويندوز 2003 نداره. درسته كه 2 تا دگمه اضافي در پايين صفحه داره ولي در كار شما تفاوت چنداني ايجاد نميكنه. ميگفتن برنامه هاي office در ويندوز 5 بهتر شده ولي من تفاوت چنداني نديدم! يعني امكانات همون قبلي هاست و فقط يه كم خوشگل تر شده! مثلا كيبورد مجازي ويندوز 5 خوشگل تره.

-گوشي كه من ديدم ويندوز 5 ش انگليسي بود و ظاهرا ويندوز 5 عربي هنوز ساخته نشده (البته مطمئن نيستم ولي ظاهرا فعلا نميشه در ويندوز 5 حروف فارسي رو داشت) اگه كسي رو ويندوز 5 فونت عربي يا فارسي داره بگه. :icon_roll

-خيلي از برنامه هاي ppc كه براي ويندوز 2003 ساخته شدند رو ويندوز 5 كار نميكنن و بايد صبر كنيد نسخه هاي جديدشون بياد و كرك هم بشه... :icon_surp

-طبيعتا احتمالش زياده كه نتونيد برنامه هاي فارسي (مثل تقويم) رو رو ويندوز 5 نصب كنيد... :icon_ques

-اما مهمترين مشكل ويندوز 5 اينه كه خيلي زود هنگ ميكنه و مجبوريد اونو مرتب سافت ريست كنيد و بالا اومدن مجدد ويندوز 5 هم بيشتر از ويندوز 2003 وقت ميگيره. مايكروسافت قراره اين مشكل رو حل كنه ولي هنوز كه حل نكرده... :icon_eek:

خلاصه ويندوز 5 هنوز يه سيستم عامل بدون اشكال نيست و بنظر من لازم نيست بخاطر اون نظرتون رو در مورد گوشي عوض كنيد...:icon_cool

چشم عسلي
4 January 2006, 09:56 PM
ممنون از اینکه جواب داید

pda2 از نظر ابعاد برای من مشکل داره من یک ppc 2.5 میخوام

eten خوش دست نیست اما امکاناتش بیشتر از i-mate البته قبول دارم که پشتیبانی نرم افزاری نمیشه
شما جواب یک سوال من را نداید واسه خریدن ppc صبر کنم اگه جواب مثبت تا کی ؟؟؟

چشم عسلي
4 January 2006, 10:08 PM
راستی قیمت eten m600 را اگه کسی داره بگه با گارانتی چنده؟
یک سوال دیگه من از گوشی قبلیم یک head set بلوتوث مدل NOKIA HDW-3 دارم به PPC مخوره؟

kevin_m_bb
4 January 2006, 11:08 PM
ممنون از اینکه جواب داید

pda2 از نظر ابعاد برای من مشکل داره من یک ppc 2.5 میخوام

eten خوش دست نیست اما امکاناتش بیشتر از i-mate البته قبول دارم که پشتیبانی نرم افزاری نمیشه
شما جواب یک سوال من را نداید واسه خریدن ppc صبر کنم اگه جواب مثبت تا کی ؟؟؟
در ابعاد 2.5 آي ميت جم داراي wi-fi نيست
كي گفته eten ساپورت نرم افزاري نداره سيستم عاملشون يكي ولي از نظر ساپورت رم و ويندوز از سوي سايت ضعيف تر از آي -ميت هست همچنين مثله آي-ميت براحتي تو ايران قابل تعمير نيست
مي تونين صبر كنين اگه عجله ندارين و كلا قيمت ها زياد پايين نمي آيد (حدود50-60 تومن)

راستی قیمت eten m600 را اگه کسی داره بگه با گارانتی چنده؟
یک سوال دیگه من از گوشی قبلیم یک head set بلوتوث مدل NOKIA HDW-3 دارم به PPC مخوره؟
مي شه استفاده كرد ولي مي گن dc مي شه حالا صحيح بودنش رو نمي دونم

satellite
5 January 2006, 12:13 AM
pda که مشخصات بالا رو داشته باشه ولی موبایل نباشه چی پیشنهاد میکنین؟قیمتشون چقدره؟

چشم عسلي
5 January 2006, 01:08 AM
کسی نبود قیمت ETEN M600 را بگه این گوشی به نظر من همه چیش عالیه به جز قطرش اندازه 3650 قطر داره شایدم بیشتر

چشم عسلي
5 January 2006, 05:10 PM
یکی نبود قیمت اینا بگه؟

aniroda69
8 January 2006, 01:55 PM
با سلام
من مي خواهم يك پاكت پي سي بخرم ولي استفاده راحت از گوشي موبايل ان برام خيلي مهمه. از پاكت پي سي هم براي برنامه هاي پزشكي مي خوام استفاده كنم, I-mate k-jamخريدم ولي استفاده از ان به عنوان موبايل خيلي سخته در يك پست ديگه پرسيدم گفتند نمي تونم از i-mate sp5m به عنوان پاكت پي سي استفاده كنم حالا من سه مدل پيدا كردم كه شكل موبايل هستند ولي ادعا شده پاكت پي سي هستند ميشه بگين كدوم بهتره

--------------------
m_d_1980: از بيان مسائل غير مرتبط با تاپيك بپرهيزيد. پست شما ويرايش شد.

naymz
8 January 2006, 04:31 PM
خب .... چه جوری ؟

چشم عسلي
8 January 2006, 10:29 PM
آقا پس این قیمت m600 چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirhrezaei
14 January 2006, 04:10 PM
سلام به همه دوستان در مورد گوشي eten m600 من با شركتش تماس گرفتم و آدرس نمايندگي دبي رو گرفتم در مورد اين گوشي بايد بگم كه يك گوشي عاليه ولي بايد متذكر بشم كه پورت InfarRed نداره و در عوض Wlan و Bluetooth داره . در مورد قيمتش هم بايد بگم با نمايندگي تهران كه براي اولين بار در روزنامه عصرارتباط هفته قبل آگهي كرده بودند تماس گرفتم ولي نمي دونستند كه اطلا اين مدل چي هست ؟؟؟ بهرحال قيمتش در نمايندگي دبي 2.399 درهم است . اين هم مشخصات نمايندگي : Sanjay Dharamshi Sales Supervisor Cell: +971 50 4687354 SAMIR DIGITAL TECHNOLOGY #406A, City Tower II, Sh. Zayed Rd., Dubai. Tel : +971 4 3322920 Fax: +971 4 3322807 [Only registered and activated users can see links] درمورد M500 هم كه كاملا مثل Everex ٍe900 است و قيمتش هم از 570 هزارتومان داره با سقوط ميكنه و هفته پيش 495 هزار تومان بود ولي خداييش كلا از i-mate هم سرعتش بيشتره هم امكاناتش هم قيمتش براي دوستاني كه علاقه دارند اطلاعات و مشخصات اين گوشي رو بدونند : فايل مشخصات براي دانلود [Only registered and activated users can see links] اطلاعات كامل ، خيلي جالبه حتما ببينيد [Only registered and activated users can see links]

چشم عسلي
16 January 2006, 09:05 AM
یعنی میشه 570 تومن البته بدون گارانتی در ایران

payman2000
25 May 2007, 02:02 AM
من یک گوشی برای استفاده از اینترنت میخوام که بتونم فقط با خود گوشی به اینترنت وصل بشم
و هم بتونم توسط loptop از اینترنت pocket pc استفاده کنم لطفاً اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه و احتیاجی به مودم برای اینکار هست یا خود pocket pc به تنهایی به اینترنت وصل میشه ؟
اگه میشه یه مدل خوب برای اینکار که سرعت خود گوشی هم تقریباً بالا باشه به من معرفی کنه
محدوده قیمتش هم مهم نیست خیلی ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه یا به من پیغام بده
ایمیل من هم ******* هستش من همین صفحه رو هم هر روز چک میکنم
با تشکر .

mohammad51
25 May 2007, 12:16 PM
من یک گوشی برای استفاده از اینترنت میخوام که بتونم فقط با خود گوشی به اینترنت وصل بشم
و هم بتونم توسط loptop از اینترنت pocket pc استفاده کنم لطفاً اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه و احتیاجی به مودم برای اینکار هست یا خود pocket pc به تنهایی به اینترنت وصل میشه ؟
اگه میشه یه مدل خوب برای اینکار که سرعت خود گوشی هم تقریباً بالا باشه به من معرفی کنه
محدوده قیمتش هم مهم نیست خیلی ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه یا به من پیغام بده
ایمیل من هم ******* هستش من همین صفحه رو هم هر روز چک میکنم
با تشکر .

دوست عزيز

شما اگر ميخواي كه با نوت بوك به اينترنت وصل بشي خوب تمام pocket pc ها ميتونيد استفاده كنيد اما اگر ميخواي خود گوشي مستقيما به اينترنت وصل بشه شما بايد يك pocket pc بگيري كه رم sdبخوره و يك كارت فكس مودم كه از پورت sd وارد ميشه رو خريداري كنيد و مشكلتتون حل ميشه :icon_cool

payman2000
26 May 2007, 02:33 AM
از شما برای راهنمایی که کردین خیلی سپاس گذارم بله من میخوام با خود گوشی به اینترنت وصل بشم
و در بعضی وقتها بتونم توسط لپ تاپ از اینترنت گوشی هم استفاده کنم

لطفاً بگید چه مدلهایی از pocket pc برای اینکار مناسبه و آیا کارت فکس مودم مدلهای مختلفی داره ؟
لطفاً یک مدل گوشی و کارت فکس مودم مناسب برای اینکار رو به من بدید خیلی ممنون میشم
و یک سئوال دیگه اینکه سرعت اینترنت گوشی چقدره ؟ آیا بستگی به کارته فکس مودم داره یا نه در تمام کارتها یکسان است خیلی ممنون از راهنمایی که به من کردید
و تمام چیزهایی که من برای این کار احتیاج دارم فقط یک گوشی که رم sd بخوره و یک کارت فکس مودم درسته !
با تشکر پیمان شمس

mohammad51
26 May 2007, 12:35 PM
از شما برای راهنمایی که کردین خیلی سپاس گذارم بله من میخوام با خود گوشی به اینترنت وصل بشم
و در بعضی وقتها بتونم توسط لپ تاپ از اینترنت گوشی هم استفاده کنم

لطفاً بگید چه مدلهایی از pocket pc برای اینکار مناسبه و آیا کارت فکس مودم مدلهای مختلفی داره ؟
لطفاً یک مدل گوشی و کارت فکس مودم مناسب برای اینکار رو به من بدید خیلی ممنون میشم
و یک سئوال دیگه اینکه سرعت اینترنت گوشی چقدره ؟ آیا بستگی به کارته فکس مودم داره یا نه در تمام کارتها یکسان است خیلی ممنون از راهنمایی که به من کردید
و تمام چیزهایی که من برای این کار احتیاج دارم فقط یک گوشی که رم sd بخوره و یک کارت فکس مودم درسته !
با تشکر پیمان شمس

دوست عزیز

شما یک گوشی که پورت رمsd داشته باشه مثل جم- جمین خریداری کنید بعد از اون یک کارت مودم که مخصوص pocketpc هست خریداری کنید بعد کارت اینترنت بخرید کانکشن درست کنید و به اینترنت وصل بشید

payman2000
26 May 2007, 07:40 PM
خیلی ممنون و متشکر از راهنمایی شما
پس من یک گوشی جم- جمین بخرم

ضمناً اطلاع نداشتید که سرعت اینترنت توسط گوشی چقدر هستش ؟ چون این برای من خیلی مهم

کسی میدونه که سرعت اینترنت در گوشی های pocket pc قدره ؟

آیا گوشی بهتر از جم- جمین بخرم هم هست برای اتصال به اینترنت
و لطفاً یه سایت ایرانی هم برای خرید گوشی به من معرفی کنید
خیلی متشکر

mohammad51
27 May 2007, 12:46 AM
آیا گوشی بهتر از جم- جمین بخرم هم هست برای اتصال به اینترنت
و لطفاً یه سایت ایرانی هم برای خرید گوشی به من معرفی کنید
خیلی متشکر

دوست عزيز

خوب هرچه قدر بخواهي گوشي بهتري بگيري قيمت ها هم بالاتر ميرنشما در سايت خودمون هم هر قيمتي از گوشي ها بخواهي ميتوني پيدا كني بايد بري به قسمت قيمت گوشي هاي موبايل در ضمن شما ميتوني جاست جار تهيه كني به قيمت 850 هزار تومان:icon_cool

payman2000
27 May 2007, 02:45 AM
آخرش ما نتوستیم بفهمیم سرعت اینترنت گوشی های pocket pc چقدره ؟
آیا در همه گوشی ها یکسان است یا تفاوت میکنه ؟
و از چند راه میشه با pocket pc به اینترنت وصل شد و کدوم سرعتش بالاتر ؟
لطفاً اگه کسی دقیقاً میدونه ازش ممنون میشم که به من هم بگه چون فوق العاده برای من سرعتش مهمه ؟

payman2000
27 May 2007, 02:53 AM
آقای mohammad51 ([Only registered and activated users can see links]) از تمام راهنمایی های شما متشکرم خیلی زیاد بابت همه چیز
من همون جاست جار رو میخرم اگه بهترین گوشی واسه اتصال به اینترنت گفتم قیمتش زیاد مهم نیست چقدر باشه فقط سرعت خود گوشی و اتصال به اینترنتش بالا باشه دیگه بقیه چیزاش به اندازه این 2 تا واسم اهمیت نداره .
و فقط یک سئوال من بی جواب مونده و اونم سرعت اینترنتش که چقدره ؟
و از چند راه میشه به اینترنت وصل شد و کدوم سرعتش بالا تره ؟
اگه بتونی جواب اینا رو هم به من بدی خیلی ممنون میشم ازت و خیاله منم راحت میشه
با تشکر پیمان شمس

mohammad51
27 May 2007, 09:56 AM
آقای mohammad51 ([Only registered and activated users can see links]) از تمام راهنمایی های شما متشکرم خیلی زیاد بابت همه چیز
من همون جاست جار رو میخرم اگه بهترین گوشی واسه اتصال به اینترنت گفتم قیمتش زیاد مهم نیست چقدر باشه فقط سرعت خود گوشی و اتصال به اینترنتش بالا باشه دیگه بقیه چیزاش به اندازه این 2 تا واسم اهمیت نداره .
و فقط یک سئوال من بی جواب مونده و اونم سرعت اینترنتش که چقدره ؟
و از چند راه میشه به اینترنت وصل شد و کدوم سرعتش بالا تره ؟
اگه بتونی جواب اینا رو هم به من بدی خیلی ممنون میشم ازت و خیاله منم راحت میشه
با تشکر پیمان شمس

دوست عزیز

سرعت اینترنت بستگی به خط اینترنت شما داره ولی خوب در حد خودش خوبه 1- به طور مستقیم همون طوری که گفتم با داشتن کارت مخصوص مودم2- از راه کامپیوتر که وقتی نرم افزار گوشی رو نصب کردید و کامپیوتر شما به اینترنت وصل باشه شما میتونی از اینترنت کامپیوترتون در پاکت پی سی استفاده کنید3- از راه wifiکه اگر اینترنت وایرلس داشته باشید میتونید از این طریق هم وصل بشید البته راه های دیگه هم هست.....

payman2000
27 May 2007, 01:39 PM
با تشکر از راهنمایی های شما
من این گوشی رو برای مواقعی که دست رسی به خط تلفن و کامپیوتر خانگی ندارم میخوام و
فقط میخوام که بتونم توسط خود گوشی به تنهایی بدونه نیاز به خط تلفن ثابت یا اینترنت wifi بتونم
از طریق خود گوشی به اینترنت وصل بشم و کارامو انجام بدم
خلاصه بابت همه چیز ممنون
من به حداقل سرعت اینترنتی که احتیاج دارم kb 15/0
احتیاج دارم آیا pocket pc این سرعت رو جواب میده چون من در جاییی خوندم که سرعتشون
0/9 kb هستش ؟

سرعت اینترنت بستگی به خط اینترنت شما داره یعنی اون کارتی که باهاش کانکت میکنیم ؟
مثل کارتهای اینترنتی که در بازار هست ! کارتهای جهان روی خط و .... ؟

Sina-Ts
27 May 2007, 03:36 PM
اين کارت فکس مودم که ميگين اينجا هست؟ قيمتش چنده؟

mohammad51
27 May 2007, 04:13 PM
اين کارت فکس مودم که ميگين اينجا هست؟ قيمتش چنده؟

سینا جان

تو پاساژ پایتخت باید باشه البته قمیت دقیقش رو در حال حاضر نمیدونم اما قبلا 70 هزار تومن بودبرای این کارتها یک تاپیک هم هست که انواع مختلف کارتها و کارایی هایی که دارن در داخلش هست

mohammad51
27 May 2007, 04:16 PM
با تشکر از راهنمایی های شما
من این گوشی رو برای مواقعی که دست رسی به خط تلفن و کامپیوتر خانگی ندارم میخوام و
فقط میخوام که بتونم توسط خود گوشی به تنهایی بدونه نیاز به خط تلفن ثابت یا اینترنت wifi بتونم
از طریق خود گوشی به اینترنت وصل بشم و کارامو انجام بدم
خلاصه بابت همه چیز ممنون
من به حداقل سرعت اینترنتی که احتیاج دارم kb 15/0
احتیاج دارم آیا pocket pc این سرعت رو جواب میده چون من در جاییی خوندم که سرعتشون
0/9 kb هستش ؟

سرعت اینترنت بستگی به خط اینترنت شما داره یعنی اون کارتی که باهاش کانکت میکنیم ؟
مثل کارتهای اینترنتی که در بازار هست ! کارتهای جهان روی خط و .... ؟

دوست عزیز

جواب شما رو میده ومشکلی پیدا نخواهید کرد اما بهتر که از کارتهای اینترنت خوب استفاده کنید مثل پارس انلاین

payman2000
30 May 2007, 01:12 AM
میشه لطفاً بگید کدام خط تلفن موبایل برای اتصال به اینترنت بهتر است ؟
من در جایی در این سایت خواندم که ایرانسل دائمی سرعت اینترنتش بالا تر از همه است
آیا صحت داره ؟
اگر سرعت اینترنت خط های موبایل تفاوت دارند لطفاً به من بگید که کدام بهتر است تا من همون
خط رو تهیه کنم برای استفاده از اینترنتش .
با تشکر

ضمناً تفاوت فکس مودم با b 802.11 در چیه مگه اونم یک نوع اتصال به اینترنت نیست ؟

mohammad51
30 May 2007, 01:28 AM
میشه لطفاً بگید کدام خط تلفن موبایل برای اتصال به اینترنت بهتر است ؟
من در جایی در این سایت خواندم که ایرانسل دائمی سرعت اینترنتش بالا تر از همه است
آیا صحت داره ؟
اگر سرعت اینترنت خط های موبایل تفاوت دارند لطفاً به من بگید که کدام بهتر است تا من همون
خط رو تهیه کنم برای استفاده از اینترنتش .
با تشکر

دوست عزيز

هنوز كه خطهاي مخابرات اينترنت ندارن تا در موردش با شما صحبت كنم كه كدوم بهتر فعلان فقط ايرانسل اين خدمات رو ارائه ميكنه و قرار هست كه از اخر خرداد هم خطهاي مخابرات هم به اين خدمات دسترسي پيدا كنن:icon_cool

payman2000
30 May 2007, 08:13 PM
واقعاً پس الان چطوری که هزینه دیتا و آبونماهش تعرش هست

و ضمناً شرکتی که من باهاش کار میکنم خیلی وقته که یک نرم افزار در سایتش گذاشته
که روی گوشی های pocket pc نسب میشه و send و receive انجام میده از طریق اینترنت ؟
آدرس سایتشم این هست [Only registered and activated users can see links] اگه تونستید یه نگاهی بکنید
متشکرم .

mohammad51
30 May 2007, 08:56 PM
واقعاً پس الان چطوری که هزینه دیتا و آبونماهش تعرش هست

و ضمناً شرکتی که من باهاش کار میکنم خیلی وقته که یک نرم افزار در سایتش گذاشته
که روی گوشی های pocket pc نسب میشه و send و receive انجام میده از طریق اینترنت ؟
آدرس سایتشم این هست [Only registered and activated users can see links] اگه تونستید یه نگاهی بکنید
متشکرم .

دوست عزيز

شما بايد يك خط اينترنت داخلي داشته باشيد كه به طور وايرلس در شركت شما راه اندازي شده باشد بعد از اون شما ميتونيد اين نرم افزار رو نصب كنيد و ازش استفاده كنيد البته ميتونيد با كابل usbهم ميتونيد به كامپيوتر وصل بشيد و با اينترنت كامپيوتر اين كار رو انجام بدي:icon_cool

nastaran.t
17 June 2007, 09:48 PM
خیال دارم Hyundai A200 بخرم ولی اول این که هر جا میرم یا فروشنده اصلن نمی دونه PPC چیه یا تو مغازش نداره. یه جایی که پیدا کردم مشکل داشت... سیم کارتم بهش نخورد.
می خواستم بدونم کسی این مدل PPC رو داره و ازش راضی هست؟ internet browser برای من مهمه، تو این مورد این گوشی تعریف داره؟ اصلن ایرانسل بهش می خوره؟
با مشخصاتی مشابه این مدل و قیمتی تو همین مایه، PPC دیگه ای میشناسین که بهم معرفی کنین؟

evix
2 April 2008, 06:27 PM
سلام بر دوستان عزیز
من دنبال یه PPC میگردم با:
cpu قدرتمند
صفحه نمایش نسبتا بزرگ
رم و رام داخلی بالا
phone بودن یا نبودن زیاد مهم نیست
از دوستان ممنون میشم راهنماییم کنن.

NEC
2 April 2008, 07:09 PM
سلام بر دوستان عزیز
cpu قدرتمند
صفحه نمایش نسبتا بزرگ
رم و رام داخلی بالا

بودجه ؟

mohammad51
3 April 2008, 12:02 PM
سلام بر دوستان عزیز
cpu قدرتمند
صفحه نمایش نسبتا بزرگ
رم و رام داخلی بالا

دوست عزیز

این ppcکه شما میخواهید میتونه tytnII باشه وقیمتش هم 900 هزار تومن هست:icon_cool

hossein505
3 April 2008, 11:54 PM
دوست عزیز

این ppcکه شما میخواهید میتونه tytnII باشه وقیمتش هم 900 هزار تومن هست:icon_cool

محمد جان اصلا روی cpu های 400 کوالکام نمیشه حساب باز کرد
اصالا به پای 400 به بالای سامونگ و اینتل نمیرسه
قیمت قیصر هم در تهران الان 850 هست

mohammad51
4 April 2008, 12:03 AM
محمد جان اصلا روی cpu های 400 کوالکام نمیشه حساب باز کرد
اصالا به پای 400 به بالای سامونگ و اینتل نمیرسه
قیمت قیصر هم در تهران الان 850 هست

دوست عزیز

قیمت که بستگی به گارانتی های مختلف داره ولی در مورد cpu هیچ مشکلی دوستان که در حال حاضر درحال استفاده هستن ندارن اما شما در این مورد اگر حساس هستید میتونید jasjamبگیرید :icon_cool

behrooz_forjani
17 April 2008, 02:26 PM
خیال دارم Hyundai A200 بخرم ولی اول این که هر جا میرم یا فروشنده اصلن نمی دونه PPC چیه یا تو مغازش نداره. یه جایی که پیدا کردم مشکل داشت... سیم کارتم بهش نخورد.
می خواستم بدونم کسی این مدل PPC رو داره و ازش راضی هست؟ internet browser برای من مهمه، تو این مورد این گوشی تعریف داره؟ اصلن ایرانسل بهش می خوره؟
با مشخصاتی مشابه این مدل و قیمتی تو همین مایه، PPC دیگه ای میشناسین که بهم معرفی کنین؟

شرمنده که دیر جواب میدم، اما تازه این پست را دیدم.
A200 اصلاً با ایرانسل کار نمیداد تا اینکه یکی از دوستان زحمت کشیدند و پچی درست کردند که تمام مشکلات را برطرف کرد.
البته الان من رام wm5 شرکت moboda را نصب دارم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه و با cpu 520 Mhz که داره واقعاً قوی هست. نسبت به قیمتش واقعاً این گوشی به صرفه هست. فقط باید بیخیال ابعاد بزرگش باشید.

masa13
21 June 2008, 05:16 PM
بابا خدایی یک نفر ما رو درست راهنمایی کنه درست ما قدیمی نیستیم و تازه واردیم اما این رسم مهمون نوازی نیست من یک پاکت پی سی تا 400تومن میخواهم بگیرم بین ido s630 و imate jama101 و htc p3400 دودلم البته تو این رنج اگه پیشنهاد دیگه ای هم باشه خوشحال میشم
میدونید برای من هنگ نکردن گوشی هنگام اجرا برنامه ها انتن دهی و کیفیت صدا(نه بعنوان mp3 player) اهمیت داره من p990i دارم و بعد از هک شدن uiq3 ها پدرش رو از لحاظ تغیرات در اوردم و هیچ وقت تا حال دچار هنگ کردن نشد سرعت cpuاون 208 اما حالا میخواهم پاکت پیسی رو تجربه کنم و نمیخواهم هنگام run کردن برنامه ها مدام در حال ریست کردن باشم در ضمن گوشی برای من یک وسیله x-box یا بازی یا دوربین عکاسی یا mp3 playerنیست راسی راجع به گوشی ido چه جور گوشییه لطفا یکی راهنمایی کنه

seincard
6 July 2008, 09:45 PM
سلام
خیلی در مورد HTC DIAMOND سرچ کردم فقط یک مورد سوال در موردش بود
می خواستم ببینم چطور گوشیی هستش ؟ من بیشتر از همه برای ارتباط با اینترنت ایرانسل
می خوام
البته مطمئن نیستم تمام برنامه هایی که نیاز دارم با ویندوز موبایل 6.1 سازگار هستند یا نه ؟

ممنون

mohammad51
6 July 2008, 10:12 PM
دوستان عزیز

در مورد این گوشی ها اطلاعات زیاد در بخش راهنمایی برای خرید گوشی ها گذاشته شده که اگر مطالعه کنید و به جوابتون خواهید رسید در مورد برنامه هایی که شما می خواهید من اطلاعات کامل ندارم اما تقریبا بیشتر برنامه هایی که کامپیوتر ها ساپورت میکنن برای ppc ها برنامش نوشته شده و قابل استفاده است :icon_cool