PDA

View Full Version : ساب+آمپلي

kevin_m_bb
3 January 2006, 01:26 AM
مي خوام به سيستمي كه به ماشينم وصله ساب و آمپلي فاير وصل كنم
mp3 player: paioneer 6750
speaker: jbl p953
amp:jbl 75.2
مي خواستم ببينم چه ساب و چه آمپلي بگيرم كه هم رديف همين سيستمم باشه اگه مي شه قيمتش رو هم بگين:icon_cool

nadersport
3 January 2006, 02:28 AM
میخای باکس باشه یا رو طاقچه باشه سابت؟؟
در ضمن یکی باشه یا 2تا؟؟؟؟

null_sessionz
3 January 2006, 12:55 PM
من هم دنبال آمپ و ساب کیفیتی هستم که توی باکس بزارم . راهنماییم کنید
ماشین 405
ضبط 5750
باند : اینفینیتی 9603i
ممنوون

hamidjan
3 January 2006, 01:15 PM
سابهای اینفینیتی bass نرم و بسیار با کیفیتی دارن .میتونی با یه آمپ هم مارک ببندی ولی به این نکته توجه کن که حتما باید بانداتو عوض کنی چون با توجه به کیفیتی که دارن متاسفانه بدرد سیستم نمیخورن و ضعیف هستن.

به نظر من دوتا ساب ببند تو باکس چون یکی کمه برای صندوق 405

kevin_m_bb
3 January 2006, 02:58 PM
میخای باکس باشه یا رو طاقچه باشه سابت؟؟
در ضمن یکی باشه یا 2تا؟؟؟؟

نمي دونم!!!طاقچه بهتره يا تو باكس؟؟نمي خوام از 300 تومن بيشتر شه در ضمن از بيس همين باندم خوشم مي آد يعني مي خوام طوري باشه كه بكوبه صندلي ها رو

nadersport
3 January 2006, 05:00 PM
نمي دونم!!!طاقچه بهتره يا تو باكس؟؟نمي خوام از 300 تومن بيشتر شه در ضمن از بيس همين باندم خوشم مي آد يعني مي خوام طوري باشه كه بكوبه صندلي ها رو
اگر مشکلی از لحاظ صندوق ماشینت نداری 100% باکس بهترهو بقول خودت صندلی رو بهتر میترکونه
تو باید چند تا قطعه بخری:
1:ساب 306c pioneer (حدود 70000 تومان)
2:باکس برای سابت (حدود 30000 تومان)
3:amp برای ساب pioneer GM-3100T (حدود 90000 تومان)
4:خازن 5/0 فاراد (بین 50000 تا 70000 تومان)
5:کابل شماره 8 یک بسته (بین 15000 تا 20000 تومان)
در ضمن هزینه نصبم بهش اضافه کن.
این سیستم واسه هزینه ای که میخای بکنی خوبه.
راستی اینم بگم که واقعا نصب سیستم مهمترین و ضریفترین مرحله است واسه همین سعی کن ببری جایی که خووب نصب کنن.
موفق باشی

kevin_m_bb
3 January 2006, 05:12 PM
اگر مشکلی از لحاظ صندوق ماشینت نداری 100% باکس بهترهو بقول خودت صندلی رو بهتر میترکونه
تو باید چند تا قطعه بخری:
1:ساب 306c pioneer (حدود 70000 تومان)
2:باکس برای سابت (حدود 30000 تومان)
3:amp برای ساب pioneer GM-3100T (حدود 90000 تومان)
4:خازن 5/0 فاراد (بین 50000 تا 70000 تومان)
5:کابل شماره 8 یک بسته (بین 15000 تا 20000 تومان)
در ضمن هزینه نصبم بهش اضافه کن.
این سیستم واسه هزینه ای که میخای بکنی خوبه.
راستی اینم بگم که واقعا نصب سیستم مهمترین و ضریفترین مرحله است واسه همین سعی کن ببری جایی که خووب نصب کنن.
موفق باشی
من همه جا شنيدم كه تو نصب ساب بايد يه نصاب خوب گير بياري علت چيه؟؟از كجا بدونم نصاب خوب بسته يا نه؟؟
در ضمن اينايي كه گفتي همون بيس كه مي خوام رو بهم مي ده ديگه ؟؟
اگه بخوام دو تا ساب وصل كنم مثلا يكي رو طاقچه و يكي تو باكس چه آمپلي نيازه؟؟؟اگه بخوام هردو رو بزارم تو باكس مي شه كاري كرد كه اندازه كمتري بگيره

nadersport
3 January 2006, 06:22 PM
من همه جا شنيدم كه تو نصب ساب بايد يه نصاب خوب گير بياري علت چيه؟؟از كجا بدونم نصاب خوب بسته يا نه؟؟
در ضمن اينايي كه گفتي همون بيس كه مي خوام رو بهم مي ده ديگه ؟؟
اگه بخوام دو تا ساب وصل كنم مثلا يكي رو طاقچه و يكي تو باكس چه آمپلي نيازه؟؟؟اگه بخوام هردو رو بزارم تو باكس مي شه كاري كرد كه اندازه كمتري بگيره
این چیزایی که من گفتم واسه این بود که گفته بودی 300000 تومن بیشر نشه منظورم اینه که شاید او بیسی که تو انتظار داری خیلی بیشتر باشه که اگه اینجور باشه باید سر کیسرو شل کنی...
در مورد سوالت که گفته بودی 1 ساب بزاری رو طاقچه یکی تو باکس این نمیشه چون اثر همدیگرو خنثی میکنن و صدا خراب میشه.
در مورد اینکه چه ampi برای 2 تا ساب بزاری بازم بستگی به سابت داره که چی باشه و چند وات باشه وقتی واتش مشخص شد بعد میتونی amp رو از برندهای مختلف و البته با قیمتهای مختلف انتخاب کنی.
در هر حال همه چی به فلووس بستگی داره هر چه فلووس بیشتر=سیستم بهترو:icon_cool

kevin_m_bb
3 January 2006, 08:27 PM
این چیزایی که من گفتم واسه این بود که گفته بودی 300000 تومن بیشر نشه منظورم اینه که شاید او بیسی که تو انتظار داری خیلی بیشتر باشه که اگه اینجور باشه باید سر کیسرو شل کنی...
در مورد سوالت که گفته بودی 1 ساب بزاری رو طاقچه یکی تو باکس این نمیشه چون اثر همدیگرو خنثی میکنن و صدا خراب میشه.
در مورد اینکه چه ampi برای 2 تا ساب بزاری بازم بستگی به سابت داره که چی باشه و چند وات باشه وقتی واتش مشخص شد بعد میتونی amp رو از برندهای مختلف و البته با قیمتهای مختلف انتخاب کنی.
در هر حال همه چی به فلووس بستگی داره هر چه فلووس بیشتر=سیستم بهترو:icon_cool
يه سوالي كه داشتم اينكه چرا بعضي ها ساب رو بر عكس وصل مي كنن؟؟چه تغييري تو صدا ايجاد مي كنه؟؟؟

nadersport
4 January 2006, 02:11 AM
يه سوالي كه داشتم اينكه چرا بعضي ها ساب رو بر عكس وصل مي كنن؟؟چه تغييري تو صدا ايجاد مي كنه؟؟؟
اون سابها مکانیزمشون کاملا برعکس سابهای معمولیه و صدا رو ار قسمت عقبشون میدن.

kevin_m_bb
4 January 2006, 10:55 PM
اون سابها مکانیزمشون کاملا برعکس سابهای معمولیه و صدا رو ار قسمت عقبشون میدن.
صداشون چه فرقي با اين معمولي ها مي كنه؟؟
نظرت راجع به آمپلي هاي مونو چيه؟؟
در ضمن ساب دو مگنت صداش قوي تره؟؟

nadersport
5 January 2006, 03:12 AM
صداشون چه فرقي با اين معمولي ها مي كنه؟؟
نظرت راجع به آمپلي هاي مونو چيه؟؟
در ضمن ساب دو مگنت صداش قوي تره؟؟
در مورد سوال اول زیاد اطلاع ندارم
نظرم راجب amp مونو اینه که خیلی بهتر از amp معمولی واسه ساب صدا میده(کیفیت صدا بهتره)
ساب 2 مگنت همون سابهای dvc هستن از لحاظ صدا هیچ فرقی با ساب c نداره(2 مگنته بدرد موقعی میخوره که بخای 2 تا ساب ببندی)

feryfrt
5 January 2006, 11:42 AM
من یه سوال در مورد بستن ساب دارم :
من میخواستم بدونم 2تا ساب 306c بهتره بندازم یا یه ساب TS-W12PRS pioneer در مورد این ساب میخواستم بدونم .

hamidjan
18 January 2006, 05:12 PM
در مورد سوال اول زیاد اطلاع ندارم
نظرم راجب amp مونو اینه که خیلی بهتر از amp معمولی واسه ساب صدا میده(کیفیت صدا بهتره)
ساب 2 مگنت همون سابهای dvc هستن از لحاظ صدا هیچ فرقی با ساب c نداره(2 مگنته بدرد موقعی میخوره که بخای 2 تا ساب ببندی)
در تکمیل فرمایشات نادر جان باید بگم سابهای DVC (یا DUAL VOICE COIL) دارای دوتا سیمپیچ صدا هستند و روی ساب هم دوتا پایه ورودی سیمهای مثبت و منفی وجود داره .

من یه سوال در مورد بستن ساب دارم :
من میخواستم بدونم 2تا ساب 306c بهتره بندازم یا یه ساب TS-W12PRS pioneer در مورد این ساب میخواستم بدونم .
ماشین چیه ؟اگر هاچ بک هست یه 12PRS کافیه ولی اگر صندوق داره دوتا 306 تو باکس PORTED

feryfrt
19 January 2006, 01:18 AM
ماشین چیه ؟اگر هاچ بک هست یه 12PRS کافیه ولی اگر صندوق داره دوتا 306 تو باکس PORTED

ماشین Pejo 405 GLX
آقا ببخشید من زیاد اطلاعات ندارم ولی در مورد Ported Box میخواستم بدونم .
نمیدونم این چیزی که من شنیدم درسته یا غلط : من صدای سابی که تو Box رو وقتی شنیدم اونم تو صندوق عقب بیشتر یه حالت لرزش یا حالت VIBRATOR میداد تا یه BASS نرم .
نمیدونم که 2 تا 306 box ببندم یا رو تاقچه . 12PRS و SPL اگه فرقشو و اگه راهنمایی کنی منو ممنون میشم

hamidjan
21 January 2006, 03:25 PM
سلام دوست من
ببین ساب حتما باید تو باکس مناسب باشه .از فکر تاقچه بیا بیرون
شما اگر دوتا 306 رو تو باکس ported حدود 90 لیتر ببندی میتونی یه صدای خوب ازش بگیری .اگر بتونی از تو صندوق به داخل راه باز کنی مثلا دو تا سوراخ به قطر 10 سانت رو تاقچه ایجاد کنی 3-4 dB صدات تو اطاق بیشتر میشه.
ported boxs باکسهایی هستند که کاملا بسته نیستند و دارای یک شکاف (slat) یا یک یا چند سوراخ (port) جهت خارج شدن هوای داخل باکس هستند .میزان صدای این نوع از باکسها بیشتر از باکسهای seald (بسته) میباشد.

kevin_m_bb
27 March 2006, 09:00 PM
نادر جان !!من می خوام بیشتر افراد درون ماشین از بیس لذت ببرند تا بیرونیا
یعنی خوشم نمی آد صدا زیاد بیرون بره!! به نظرت باز هم تو باکس بزارم
می ترسم صداش از صندوق خفه در بیاد و بد کیفیت بشه!!!!
راستی به همین نصابم سر زدم فکر می کنم می گقت بوم باکس یا همچین چیزی ببند(اینفینتی)
نظرت چیه؟؟

nadersport
28 March 2006, 04:32 AM
نادر جان !!من می خوام بیشتر افراد درون ماشین از بیس لذت ببرند تا بیرونیا
یعنی خوشم نمی آد صدا زیاد بیرون بره!! به نظرت باز هم تو باکس بزارم
می ترسم صداش از صندوق خفه در بیاد و بد کیفیت بشه!!!!
راستی به همین نصابم سر زدم فکر می کنم می گقت بوم باکس یا همچین چیزی ببند(اینفینتی)
نظرت چیه؟؟
دوست عزيز يعني صداي ساب رو طاقچه بيرون نميره؟؟؟؟/100% ميره اما كمتر.
در مورد اين كه صدا خفه نشه مطمعن باش نميشه اگزم خاستي صداي ساب بيشتر توي اتاق بياد ميتوني طاقچه رو 2تا سوراخ بكني كه صدا بهتر داخل بياد:icon_cool
بوم باكس نگير ساب بگير خودت باكسش كن بهتره.

kevin_m_bb
16 February 2007, 06:29 PM
آقا من تصمیمم100% شد
ولی چند وقت پیش تو یه ماشین نشسته بودم که فکر کنم ساب 306 پایونیر که تو باکس بود وصل بود اصلا با بیسش حال نکردم بیسش طولانیه مثله تبل های دسته روی صدا می ده
من نمی خوام صداش عمیق و طولانی باشه میخوام مدت کوبش کم ولی قوی باشه
مثلا باندهای خودم تقریبا این طوری هستند
در ضمن تا 400 تومن می تونم خرج کنم 2 تا ساب هم می خوام وصل کنم اگه می شه نظر بدید

حامدگلشن
17 February 2007, 01:31 PM
آقا من تصمیمم100% شد
ولی چند وقت پیش تو یه ماشین نشسته بودم که فکر کنم ساب 306 پایونیر که تو باکس بود وصل بود اصلا با بیسش حال نکردم بیسش طولانیه مثله تبل های دسته روی صدا می ده
در ضمن تا 400 تومن می تونم خرج کنم 2 تا ساب هم می خوام وصل کنم اگه می شه نظر بدید
نوع صدايي كه شما شنيديد بر ميگرده به نوع باكسي كه ازش استفاده شده و همينطور نوع موزيكي كه گوش داديد موزيك هاي هيپ هاپ و رپ و آر اند بي بيشتر داراي چنين بيسي هستن
شما ميتونيد با يه باكس سيلد مناسب براي ساب مورد نظرتون بيس ضربه داشته باشيد

mr.designer
17 February 2007, 07:58 PM
آقا من تصمیمم100% شد
البته سابهای teyp s الپین نیز بسیار خوب هستند منظورم مدل sws-1242 یا sws-1242d است و قیمتشان هم بین 80 تا 110 تومن است.
امپی هم که بتونه این ساب رو جواب بده زیاده مثلا cs-300.1 jbl or ref311a infiniti یا ...و برای دو عدد از این ساب :gto-601.1 jbl و...
ولی بهتره اگر یه موقع خواستی رو طاغچه بندازی 306 ندازی !!چون برای باکس طراحی شده.
بنابراین 305f بهتره .
نوع باکس و تنظیمات امپ و پخش نیز بسیار در نوع صدا موثر است.

kevin_m_bb
18 February 2007, 03:07 AM
البته سابهای teyp s الپین نیز بسیار خوب هستند منظورم مدل sws-1242 یا sws-1242d است و قیمتشان هم بین 80 تا 110 تومن است.
امپی هم که بتونه این ساب رو جواب بده زیاده مثلا cs-300.1 jbl or ref311a infiniti یا ...و برای دو عدد از این ساب :gto-601.1 jbl و...
ولی بهتره اگر یه موقع خواستی رو طاغچه بندازی 306 ندازی !!چون برای باکس طراحی شده.
بنابراین 305f بهتره .
نوع باکس و تنظیمات امپ و پخش نیز بسیار در نوع صدا موثر است.

کدومش بهتره؟؟؟در ضمن این ساب ها در حد باندها هستش؟؟یعنی نمی خوام کمتر باشه می خوام باهم مچ باشن.در ضمن من این نوع صدایی رو که می خوام باید باکس هام همون نوعی باشه که آقا حامد گفتن.حالا من اگه به نصاب اون مدل رو بگم خودش می دونه؟؟تا 500 تومن هم شد مورد نداره منظورم 2تا ساب و آمپلی و خازنه

حامدگلشن
18 February 2007, 11:17 AM
سلام
دوست گرامي شما بهتره به جاي اينكه از 2 تا ساب استفاده كني از يه ساب قوي استفاده كني
مزاياش اينه كه 1 باكس ميسازي و فضاي كمتري اشغال ميشه تو صندقت و توصيه من اينه كه براش يه آمپ مناسب بگيري كه از حد اكثر توانايي سابت بتوني استفاده كني
توصيه من12 ALPINE R مدل 2005 شما ميتوني به اين ساب تا 1400 وات توان بدي بدونه اينكه آخ بگه با يه باكس خوب ميتوني تو فضاي آزاد 122 دسيبل صدا داشته باشي كه اين اگر بره تو ماشين باز هم چند دسيبل افزايش پيدا ميكنه
آمپ هم ميتوني بري سراغ 1800 پاور آكوستيك رو 2 اهم 1100 وات ميده
قيمت ساب 160 تومن
قيمت آمپ 280 تومن
هزينه باكس 30 تومن
كابل آر سي 8 تومن
كابل گيج 4 هر متر 3 تومن شما 4 متر لازم داري 12 تومن
جمع 490 تومن
بهت قول ميدم اگر درست نصب بشه با سيستمهاي 1 -1.5 ميليون تومني ميتونه رقابت كنه
من تا حالا شايد 30 -40 تا نصاب ديدم ولي هيچ كدومشون حتي نميدونن چند جور باكس داريم اصلن نميدونن چرا وقتي ساب ميره تو باكس صداش بهتر ميشه اونوقت شما انتظار داري بگي من فلان صدا رو دوست دارم اونم برات همون باكس رو طراحي كنه و بسازه خودت بايد بسازي و نصب كني تا همون چيزي كه ميخاي بشه بدي دست نصابا چيزي كه ميخاي نميشه خودت بكن كاره سختي نيست

kevin_m_bb
18 February 2007, 03:53 PM
سلام
دوست گرامي شما بهتره به جاي اينكه از 2 تا ساب استفاده كني از يه ساب قوي استفاده كني
مزاياش اينه كه 1 باكس ميسازي و فضاي كمتري اشغال ميشه تو صندقت و توصيه من اينه كه براش يه آمپ مناسب بگيري كه از حد اكثر توانايي سابت بتوني استفاده كني
توصيه من12 ALPINE R مدل 2005 شما ميتوني به اين ساب تا 1400 وات توان بدي بدونه اينكه آخ بگه با يه باكس خوب ميتوني تو فضاي آزاد 122 دسيبل صدا داشته باشي كه اين اگر بره تو ماشين باز هم چند دسيبل افزايش پيدا ميكنه
آمپ هم ميتوني بري سراغ 1800 پاور آكوستيك رو 2 اهم 1100 وات ميده
قيمت ساب 160 تومن
قيمت آمپ 280 تومن
هزينه باكس 30 تومن
كابل آر سي 8 تومن
كابل گيج 4 هر متر 3 تومن شما 4 متر لازم داري 12 تومن
جمع 490 تومن
بهت قول ميدم اگر درست نصب بشه با سيستمهاي 1 -1.5 ميليون تومني ميتونه رقابت كنه
من تا حالا شايد 30 -40 تا نصاب ديدم ولي هيچ كدومشون حتي نميدونن چند جور باكس داريم اصلن نميدونن چرا وقتي ساب ميره تو باكس صداش بهتر ميشه اونوقت شما انتظار داري بگي من فلان صدا رو دوست دارم اونم برات همون باكس رو طراحي كنه و بسازه خودت بايد بسازي و نصب كني تا همون چيزي كه ميخاي بشه بدي دست نصابا چيزي كه ميخاي نميشه خودت بكن كاره سختي نيست
مرسی آقا حامد بسیار کامل بود.
شما فرمودید اگه به این ساب تا 1400 وات بدی آخ نمیگه ولی آمپ 1100 خروجی داره درسته؟؟
حالا برای ساخت باکس باید چیکار کنم؟؟
در ضمن در مورد نصب و تنظیم لینکی یا آموزش نصب ندارید؟؟

حامدگلشن
18 February 2007, 07:24 PM
مرسی آقا حامد بسیار کامل بود.

خواهش ميكنم

شما فرمودید اگه به این ساب تا 1400 وات بدی آخ نمیگه ولی آمپ 1100 خروجی داره درسته؟؟

درسته خوب اگر شما بخاي بيشتر هزينه بكني ميتوني بري سراخ 2400 پاور كه قيمتش حدود 300 تومنه رو 2 اهم 1400 وات ميده

حالا برای ساخت باکس باید چیکار کنم؟؟

هروقت اينا رو خريدي بهت ميگم چي كار كني

در ضمن در مورد نصب و تنظیم لینکی یا آموزش نصب ندارید؟؟
تا دلت بخواد تاپيك داريم با يه مقدار وقت و سرچ كردن تو تاپيكا ميتوني به نتيجه برسي

kevin_m_bb
18 February 2007, 08:19 PM
آقا حامد تو شهر ما از این آمپلی ها نیست
می شه نوع مشابه اون رو از jbl یا alpine بهم معرفی کنید؟؟
در ضمن این ساب خازن نمی خواد؟؟
من می ترسم نتونم خوب باکس درست کنم و یا اینکه نتونم مثل نصاب ها آمپلی و ساب رو وصل کنم.
امروز رفتم پیش بهترین نصاب اینجا و در مورد انواع باکس اطلاعات داشت و میگفت سیلد و... داریم و واسه صدایی که دنبالش می گردی سیلد خوبه!!!

mr.designer
18 February 2007, 10:21 PM
من هم با این ساب موافقم چون صداش شنیدم و واقعا چیز توپیه !!!
توان خروجی این ساب دیگه بستگی داره به بودجه ات یعنی همانطور که دوست عزیزم حامد جان فرمودند هر چه قدر توان بیشتر بخواهی بدی به ساب باید امپ قوی تری بزاری که قیمت بیشتری داره .
من فکر کنم این امپی که دوستمون اشاره کردند بشه پیدا کرد.
اگر هم یه خازن 2 تا 5 فاراد بزاری معرکه است.من بعضی را رو دیدم که باتری هم بخاطر این ساب عوض کرده بود.
اقا حامد ایا منظور شما این ساب است ؟swr-1222d

http://www.alpine-europe.com/content/cms/files/thumbs/t_swr-1222d_114.jpg (javascript://%20new%20window)

اخه من توی سایت الپاین دیدم نوشته بود 500 وات موثر !و 1500 وات peak
http://www.alpine-europe.com/content/english/a685.det.SWR-1222D---SWR-1242D_12%22-30cm-Subwoofer-2Ohm%2B2Ohm---4Ohm%2B4Ohm.htm

اگر توان 500 مورد نظر باشد به نظر من امپ : (rms)
gto601.1 jbl

http://www.harmanaudio.com/images/products/GTO601_1II.jpg (http://www.harmanaudio.com/images/products/front_large/GTO601_1II.jpg)

mrd-m605 alpine

http://www.alpine-europe.com/content/cms/files/thumbs/t_mrd-m605.jpg (javascript://%20new%20window)

اگر هم 1400 ورد نظر است :(rms)
gto1201.1 jbl

http://www.harmanaudio.com/images/products/GTO1201_1II.jpg (http://www.harmanaudio.com/images/products/front_large/GTO1201_1II.jpg)

mrd-m1005 alpine

http://www.alpine-europe.com/content/cms/files/thumbs/t_mrd-m1005.jpg (javascript://%20new%20window)

kevin_m_bb
19 February 2007, 12:52 AM
قیمت این مدل ها رو دارید؟؟

حامدگلشن
19 February 2007, 12:57 PM
آقا حامد تو شهر ما از این آمپلی ها نیست
می شه نوع مشابه اون رو از jbl یا alpine بهم معرفی کنید؟؟
در ضمن این ساب خازن نمی خواد؟؟
من می ترسم نتونم خوب باکس درست کنم و یا اینکه نتونم مثل نصاب ها آمپلی و ساب رو وصل کنم.
امروز رفتم پیش بهترین نصاب اینجا و در مورد انواع باکس اطلاعات داشت و میگفت سیلد و... داریم و واسه صدایی که دنبالش می گردی سیلد خوبه!!!

1-پول بفرست يكي از دوستات يا آشنايانت برات از تهران بخرن بفرستن
2-بزاري بهتره
3-وقتي ساب رو خريدي ابعادشو بهت ميدم برو يه نجاره خوب و حرفه اي بده برات درستش كنه
4-اگر نتونستي بده يه نصاب خوب برات نصب كنه
5-سيلد هم خوبه

اقا حامد ایا منظور شما این ساب است ؟swr-1222d

http://www.alpine-europe.com/content/cms/files/thumbs/t_swr-1222d_114.jpg (http://javascript%3cb%3e%3c/b%3E://%20new%20window)

اخه من توی سایت الپاین دیدم نوشته بود 500 وات موثر !و 1500 وات peak
http://www.alpine-europe.com/content/english/a685.det.SWR-1222D---SWR-1242D_12%22-30cm-Subwoofer-2Ohm%2B2Ohm---4Ohm%2B4Ohm.htm

سلام درسته همينه با 2 تا VOICE COIL 2 اهمي با 2 تا 4 اهميشم داريم كه ميشه مدلم SWR.1242D من منظورم اين بود
درسته نوشته 500 وات و طبق تجربه من ميشه بدونه اينكه ساب مشگلي پيدا كنه با يه باكس اصواي و تنظيم اصولي بهش 1400 وات داد و از حد اكثر توانش استفاده كرد
اين آمپهايي كه شما معرفي كردين هم گرونن بعضياشونم ضعيفن و من قيمت جي بي ال ها رو تا حدودي دارم
gto601.1 jbl حدود 320 تومن
gto1201.1 jbl حدود 500 تومنه

kevin_m_bb
19 February 2007, 02:08 PM
1-پول بفرست يكي از دوستات يا آشنايانت برات از تهران بخرن بفرستن
2-بزاري بهتره
3-وقتي ساب رو خريدي ابعادشو بهت ميدم برو يه نجاره خوب و حرفه اي بده برات درستش كنه
4-اگر نتونستي بده يه نصاب خوب برات نصب كنه
5-سيلد هم خوبه

سلام درسته همينه با 2 تا VOICE COIL 2 اهمي با 2 تا 4 اهميشم داريم كه ميشه مدلم SWR.1242D من منظورم اين بود
درسته نوشته 500 وات و طبق تجربه من ميشه بدونه اينكه ساب مشگلي پيدا كنه با يه باكس اصواي و تنظيم اصولي بهش 1400 وات داد و از حد اكثر توانش استفاده كرد
اين آمپهايي كه شما معرفي كردين هم گرونن بعضياشونم ضعيفن و من قيمت جي بي ال ها رو تا حدودي دارم
gto601.1 jbl حدود 320 تومن
gto1201.1 jbl حدود 500 تومنه
gto 601.1 خوبه واسه این ساب؟؟

paymanonline
19 February 2007, 09:14 PM
من میگم به جای یه جی بی ال یه آلپاین 605 یا 1005 بگیر حالشو ببر

1005 قیمتش اینجا 400 تومنه.

برای طراحی باکس یه تاپیک هست ساختش هم اگه خودت بسازی خیلی بیشتر حال میکنی.

mr.designer
19 February 2007, 09:18 PM
قیمت این مدل ها رو دارید؟؟

قیمتهای jbl ها تقریبا همین حدودی است که حامد جان فرمودند.
قیمت alpin ها چون دیجیتالی است مقداری گرونتر است فکر کنم605 نزدیک 300 و 1005 هم حدود 450است.ولی مطمئن نیستم.
فکر کنم 601.1 خوب باشه .البته اون poweracoustik هم خوبه.ولی jbl یه نمه گرونتره.

kevin_m_bb
19 February 2007, 09:35 PM
قیمتهای jbl ها تقریبا همین حدودی است که حامد جان فرمودند.
قیمت alpin ها چون دیجیتالی است مقداری گرونتر است فکر کنم605 نزدیک 300 و 1005 هم حدود 450است.ولی مطمئن نیستم.
فکر کنم 601.1 خوب باشه .البته اون poweracoustik هم خوبه.ولی jbl یه نمه گرونتره.
این دیجیتالی که فرمودید چه فرقی با بقیه می کنه؟؟

من میگم به جای یه جی بی ال یه آلپاین 605 یا 1005 بگیر حالشو ببر

1005 قیمتش اینجا 400 تومنه.

برای طراحی باکس یه تاپیک هست ساختش هم اگه خودت بسازی خیلی بیشتر حال میکنی.
تفاوت صدای در 1005 و 605 خیلی محسوس هستش؟؟یعنی اندازه 150 تومن فرق می کنند؟؟
در ضمن قیمت خازن چقدره؟؟چه مارکی؟؟

paymanonline
20 February 2007, 12:14 AM
ماشین شما چیه؟

با big3 و باطری قوی ممکنه به خازن احتیاج پیدا نکنی.

در ضمن با 605 میتونی 600 وات و با 1005 میتونی 100 وات توان بگیری. انتخابش با شماست

paymanonline
20 February 2007, 12:20 AM
ماشین شما چیه؟

در ضمن با 605 میتونی 600 وات و با 1005 میتونی 100 وات توان بگیری. انتخابش با شماست

kevin_m_bb
20 February 2007, 01:45 AM
ماشین شما چیه؟

big3 چیست؟؟
ماشین هم پرشیا هست
چه خازنی نیاز هست؟؟چه قیمتی؟؟
در ضمن تفاوت 400 وات به تفاوت قیمتش می ارزه؟؟

حامدگلشن
20 February 2007, 11:31 AM
با اين قيمتها هم بودجت كم مياد هم توانت
بازهم ميگم بهترين انتخاب با بهترين قيمت همون پاور آكوستيك مدل 1800 هست نسبت به قدرتي كه داره قيمتش واقعن مناسبه

kevin_m_bb
20 February 2007, 02:53 PM
با اين قيمتها هم بودجت كم مياد هم توانت
بازهم ميگم بهترين انتخاب با بهترين قيمت همون پاور آكوستيك مدل 1800 هست نسبت به قدرتي كه داره قيمتش واقعن مناسبه
منظور شما از کم اومدن توان چیه؟؟رو کدوم مدل ها کم می آد؟؟

حامدگلشن
20 February 2007, 03:32 PM
توان خروجيه آمپ براي استفاده از حد اكثر تواناييه ساب

mr.designer
20 February 2007, 08:20 PM
امپیلی فایرهای به دو دسته ی دیجیتال و انالوگ تقسیم بندی میشوند.
تفاوت این دو نو بیشتر در نوع فیلتر استفاده شده (ic , teransistor , capcitor , self ) است و تفاوت دیگر در این است که امپیلی فایرهای دیجیتال معمولا توسط یک یا چند تراشه پردازش میشوند و به نوعی کنترل دقیق صدا را به راحتی انجام میدهند.دیستروشن در این امپ ها کمتر میباشد.ولی اگر یه روزی خراب بشه تعمیر ان کار هر کسی نیست.
اگر هم دنبال صدا قوی است بهتره یه باتری قوی تر ببندی و اگر یه خازن 2 یا 4 فاراد بزاری خیلی بهتر میشه.
خازنهای poweracoustik , mafco ,sounstream , lanzar , absolut ,... خوب هستند.
1 فاراد : 40-60 تومان
2 فاراد :75-100 تومان
3فاراد :90-160 تومان
4 فاراد :120-220 تومان
توان این امپ 1800 poweracostik بیشتره یعنی فکر کنم اصلا کم نیاره و کمتر بهش فشار بیاد.
هر چه توان بیشتر بدی (با توجه به توان rms ساب)صدای قوی تر میگیری.اگه کمتر باشه توان امپ به اصطلاح کم میاره و اگه هم بیشتر باشه به ساب اگه صدا از حدی بیشتر بشه فشار بیاره.

kevin_m_bb
20 February 2007, 10:49 PM
یه سوال واسم مونده؟؟
بین آلپاین 605 و پاوراکوستیک و جی بی ال 601.1 کدوم رو انتخاب می کنید برای این ساب؟؟و کدوم با این ساب بهتر مچ می شه؟؟این سوال رو جواب بدید می رم و می خرم.در ضمن خازن 2 فاراد کافی هست؟؟بین 2 و 4 خیلی تفاوت هست دوستان؟؟
در ضمن کجا بهترین قیمت ها رو تو تهران داره؟؟در موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم؟؟اصلا نیازی هست به چیزی توجه کرد؟؟

منظورم پاوراکوستیک 2400 هستش

حامدگلشن
21 February 2007, 12:36 PM
پاور آكوستيك 1800 يا 2400 به نسبت قيمتشون واقعن عالين شما همچين تواني رو اگر بخاي از آلپاين يا جي بي ال بگيري بدون شك بايد 500-600 تومن پول آمپ بدي البته من منظورم اين نيست كه پاور از جي بي ال يا آلپاين بهتره اونا كيفيت ساختشون بالاتر هست و كمپانيهاي صاحب سبك هستن و پول سابقه و ماركشون رو بيشتر ميگيرن من خودم باشم ميرم سراغ پاور چون ميخوام با كمترين هزينه بهترين و بيشترين بازدهي رو از سيستمم داشته باشم به قول نيما پول خرج كردن و صداي خوب گرفتن هنر نيست با كمترين هزينه بهترين صدا رو گرفتن هنره

kevin_m_bb
21 February 2007, 02:41 PM
مرسی حامد جان
در مورد خریدش کمی توضیح می دهید؟؟واسه تست گرفتنش باید چیکار کنم؟؟یعنی چطور بفهمم سالمه یا نه؟
توپخونه خوبه ؟؟

mr.designer
22 February 2007, 09:35 PM
به نظر من از سورنا یا عباسی یا جاهایی که بیشتر تو بورس هستند بری . من خودم معمولا دلم نمیاد از توپچانه سیستم صوتی بخره چون وقتی جنس بیشتر باشه ادم چندتا قیمت دستش میاد و نظر بهتری میتونه بگیره و .....

kevin_m_bb
26 February 2007, 03:14 AM
به نظر من از سورنا یا عباسی یا جاهایی که بیشتر تو بورس هستند بری . من خودم معمولا دلم نمیاد از توپچانه سیستم صوتی بخره چون وقتی جنس بیشتر باشه ادم چندتا قیمت دستش میاد و نظر بهتری میتونه بگیره و .....
آدرس دقيق سورنا چيست؟

mr.designer
26 February 2007, 07:48 PM
خیابان سهرهوردی شمالی .خیایان سورنا. به هر کی بگی میدونه.

hami320
2 April 2007, 03:48 PM
با سلام خدمت دوستان من یک سوالی داشتم خدمت شما اگر جواب بدهید منت بر ما گذاشته اید....
من دوتا مینی ساب دارم 400 وات هست مدل معمولی چینی به همراه یک امپ 600 وات 4 کاناله ایا اگر
من این سابها را در تاقچه بذرام میتوانم از صدای به وجود امده راضی باشم طور ی میخواهم صدا ی داشته باشد که خودم راضی باشم.
ایا باید دو تا باند هم بگذارم در کنارش؟؟؟؟؟؟؟؟

paymanonline
2 April 2007, 04:12 PM
اگه سابا بره توی باکس به مراتب صدای بهتری میتونه تولید کنه.

در ضمن منظور شما اینه که از باندهای فابریک استفاده کنید + این 2 ساب؟

مشکلی نیست فقط مسئله اینه که کیفیت باندهای فابریک پایینه.

سياوش وب
5 April 2007, 08:52 PM
سلام

یه سیستم ساده فقط ساب و آمپ می خوام بگیرم زیاد هم نمی خوام هزینه پاش بدم چی پیشنهاد می کنید حداکثر هزینه 140 تا 150 البته آمپ دست 2 می خوام

لطفا راهنمایی کنید